Вигенин е потвърдил пред македонския си колега нуждата от договор за добросъседство

Кристиан Вигенин

© © European Parliament - Audiovisual Unit

Кристиан ВигенинВъншният министър Кристиан Вигенин се срещна с македонския си колега Никола Попоски по време на срещата на министрите на външните работи на страните от Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), съобщиха от Министерството на външните работи.


На неформалната първа среща между двамата Вигенин е потвърдил позицията на българската страна за необходимостта от подписване на договор за добросъседство и сътрудничество между България и Македония. Той е изрази готовността на страната за активизиране на преговорите на експертно ниво, които да доведат до положителен резултата в най-скоро време.


"Поддържането на добросъседски отношения е важен критерий по пътя към европейската интеграция, но в същото време Република Македония трябва да реши и въпросите поставени от Европейската комисия", подчерта българският министър.
Двамата външни министри са обсъдили още възможностите за активизиране на сътрудничеството на всички нива, включително и на политическия диалог на най-високо равнище. Вигенин и Попоски са споделили общото разбиране, че интензивните връзки във всички сфери са важни за развитието на двустранните отношения.


Македонският външен министър Никола Попоски оцени от своя страна днес, че Македония и България имат база за идеални двустранни отношения, предаде агенция МИА, цитирана от БТА. Попоски изрази задоволство от жеста на българския му колега Кристиан Вигенин, който 24 часа след встъпването си в длъжност е решил да отиде в Македония, за да участва на среща на ПСЮИЕ.


"Моята оценка е, че има отлична база за идеални двустранни отношения между Република България - като актуална членка на ЕС и НАТО, и нас - като страна кандидатка и за двете семейства. Надяваме се, че час по-скоро ще бъдем част от това", каза Попоски пред журналисти.


Нужда от активното регионално сътрудничество на Балканите


"Ние имаме нужда от повече Европа. Трудностите пред които ЕС е изправен в момента не трябва да отслабват динамиката на процеса на разширяване. Напротив,  насърчаването на европейската интеграция на региона на Западните Балкани трябва да стане част от преодоляването на кризата", каза българският министър на срещата на ПСЮИЕ Това заяви министър Кристиан Вигенин на срещата на министрите на външните работи на страните от Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), която се провежда в Охрид.


Според него от съществено значение за европейското бъдеще на Западните Балкани е активното участие в различни инициативи на регионално сътрудничество, фокусирани върху проекти от общ интерес. Като положителни примери и доказателство, че процесът на разширяване не е загубил своята жизненост, той посочи успехът на Хърватия, която ще стане пълноправен член на ЕС на 1 юли тази година, както и подписаното на 19 април между Сърбия и Косово споразумение за нормализиране на отношенията.


На форума, с който приключва и ротационното председателство на Македония на ПСЮИЕ, участват още комисарят по разширяването Щефан Фюле, както и представители на страните-членки. Външните министри приеха обща декларация, в която потвърдиха ангажимента си за задълбочаването на регионално сътрудничество в Югоизточна Европа и изразиха своята категорична убеденост, че европейската интеграция продължава да бъде изключително важна за страните от Западните Балкани и региона като цяло.


След срещата на ПСЮИЕ Кристиан Вигенин е поднесъл цветя на паметника на загиналите български туристи при трагедията с кораба "Илинден", който потъна в Охридското езеро през септември 2009 г.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (92)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1459 Неутрално

  Партията, която нямаше нищо против СССР и Югославия да промият мозъците на македонските българи и която правеше същото с българите по Пирин. Айде няма нужда.

 2. 2 Профил на the_sceptic
  the_sceptic
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Никито Младенов предприе един правилен, макар и закъснял с години ход - каза на бюрмерите, че ако продължават да говорят гадно за България и да си избиват националните комплекси за българска сметка и да си съчиняват история за българска сметка, ще гледат ЕС през крив макарон.

  Боя се, че сегашният тъпан като настоящо комуне ще обърне позицията на България и ще е поредният външен министър, игнорирал помията на скопските сърбоманчета по България.

 3. 3 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1140 Неутрално
 4. 4 Профил на konanvarvarina1
  konanvarvarina1
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Вигенини и ПопоСКИ да вземат да се венчаят,да направят една гей сватба пък после да мислят за договори.

 5. 5 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 3336 Весело

  ...а македонският колега се усмихнал закачливо на ВигеЙнин !!!

 6. 6 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2687 Неутрално

  Обявеното от Вигенин ребалансиране на нашите интереси от Близкия изток към Западните Балкани дано не се случи. Исторически погледнато (говоря за период от началото на ХХ век и 3000 години назад) нашите земи са трупали състояние точно от изхранването със зърно на Източното Средиземноморие. Само Египет е 80 милиона (колкото Германия). Дума не може да става да губим повече енергия с балканските шмекери, които отварят 2 гранични пункта от 15 години, за един мост повече трябваха 130 години дипломация, а като видят малко жега в конкуренцията, почват да сменят табелите по пътищата и да въвеждат нетарифни усложнения.

  Гербаджийски корумпари, посрамихте България! Приравнихте ни с банановите републики!
 7. 7 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 402 Любопитно

  До коментар [#3] от "SSmart":

  Не се хващай на думите на комунист... Почакай, те много говорят, дай да видим какво ще направят и после да коментираме. няма да се учудя ако се окаже накрая на тоя мандат, че имало "поробени фироми во Пиринско", подрепено с официално признаване от комунетата

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 8. 8 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1416 Весело

  Вигенин и президентът да постигнат съгласие - Вигенин да изпрати всички ДС-дипломати в Скопие, а Плевнелиев - по изключение - да подпише тези назначения!

  Свобода за Надежда Савченко!
 9. 9 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1140 Неутрално

  До коментар [#7] от "toffeetwr":

  Е какво трябваше да направи? Това ,което е казал е в духа на стореното от предишния външен срещу ,което просто нямам възражения!

 10. 10 Профил на Milton Banana
  Milton Banana
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#2] от "the_sceptic":

  Ще го изритаме и тоя. Еле па тоя манекен !

  Amizade
 11. 11 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Неутрално

  Сега ще падне едно добросъседство,че само си викам ''ха,дано,ха,дано''..

 12. 12 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1174 Неутрално

  Иван Костов сключи точния документ с Македония , това средноазиатско лайно да си гледа дипломатите от ДС кавартирите на външно министерство ,яденето ,пиенето и е..нето и да не се меси там където където са дали кръвта си нашите дядовци.

 13. 13 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1144 Разстроено

  [quote#2:"the_sceptic"]Боя се, че сегашният тъпан като настоящо комуне ще обърне позицията на България и ще е поредният външен министър, игнорирал помията на скопските сърбоманчета по България.[/quote]

  Типичен продукт на компартията!

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 14. 14 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  Една гатанка:
  Как се казва жената която е жена на жената на един министър и е мъж на друг министър.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 15. 15 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  """ На неформалната първа среща между двамата Вигенин е потвърдил позицията на българската страна за необходимостта от подписване на договор за добросъседство и сътрудничество между България и Македония. """
  ======================

  Трудно ми е да повярвам !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 16. 16 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 740 Любопитно

  така и не рабрах какви качества има Вигенин за външен министър. Меките китки не се броят, партийната школовка - също. Подозирам, че за рамките на краткия си мандат, ще успее да се наведе и към Белград и към Москва.

  седеньето го зголемува задникот
 17. 17 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1174 Неутрално

  Кога стана министър , кога почна и да се хвали със срещи и с маргиналите на Европа .

 18. 18 Профил на kapablanka
  kapablanka
  Рейтинг: 402 Неутрално

  А защо не му казал да спрат с кражбите на българска история ? Впрочем нека поздравим македонските журналисти с това великолепно откритие относно македонските манастири:

  http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=B37F8357728FA44B9B21ACA249029D34

  Вижте вдясно какво пише на снимка 3.

 19. 19 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  Вигенин, единствен от евродепутатите на Бсп, беше против нашия бойкот на Скопие през есента на миналата година. Ще видим какви ще ги измъдри сега като министър? Скопските нотабили по дефиниция ни мислят нас за будали, въпреки различните подаръци, които им направихме. Надявам се, че гражданското общество ще реагира на нови наши отстъпки, които ще бъдат убийствени за македонците с българско съзнание?!

 20. 20 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1683 Неутрално

  Този Вигенин е най-смешния и жалък външен министър, който сме имали!На този пост е, само защото е много, много близък приятел на Станишев. Има една точна дума за приятелството им, ама комунистическата цензура трие.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 21. 21 Профил на kapablanka
  kapablanka
  Рейтинг: 402 Неутрално

  [quote#17:"do"]Кога стана министър , кога почна и да се хвали със срещи и с маргиналите на Европа [/quote]


  Как маргинали, бре ?! Не думай. Я виж тия кандидати за членство в ЕС какво са открили)))

  http://kurir.mk/makedonija/vesti/116358-Ekskluzivno-so-Marina-Dojcinovska-Poslednite-Makedonci-vo-Uzbekistan-FOTO

 22. 22 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  До коментар [#18] от "kapablanka":

  А виж по надолу какво пише, не бързай да ги хвалиш...."Свети Климент Охридски: Основоположник на МПЦ-ОА, светител и еден од учениците на светите Кирил и Методиј. Во 886 година ја формира Охридската книжевна школа. Св.Климент бил и првиот епископ словенски со титула епископ велички"....Св.Климент бил създател на МПЦ!? И бил епископ Велички, но не казват на коя църква!?

 23. 23 Профил на The Shadow
  The Shadow
  Рейтинг: 1186 Неутрално

  Никакъв министър не ни е тоя жмульо, не го приемам нито него, нито останалите фигуранти!

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 24. 24 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#21] от "kapablanka":

  Да, това е забавно. След хунзите в Пакистан, отриваме че имало антички македонци в Узбекистан... )

 25. 25 Профил на kapablanka
  kapablanka
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#22] от "dobrich":

  Явно не схващаш иронията)). Не забравяй, че край Вардара историята е хоби на много хора.

 26. 26 Профил на kapablanka
  kapablanka
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#24] от "dobrich":  А бе, по едно време едни наши откачалки бяха намерили пари и с тях обиколиха из Пакистан и такива подобни и казаха, че сме били роднини с тях)). И едно от доказателствата за това беше, че някъде на майната си хората наричали някакво сирене българско)). Сред тия дето обикаляха бяха доколкото си спомням имаше какви ли не - режисьори и др. и нито един специалист по тия неща.

  http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Current/NeshtoPoveche/society/Bulgaria/Pages/0301Balgari.aspx

  Както е тръгнало нищо чудно македонската другарка да се срещне с някой българин из Узбекистан или нещо подобно и да пият по една ракия)).

 27. 27 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#26] от "kapablanka":

  И в Узбекистан бяха нашите и на други места търсиха българи.....Абе цирк. )

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 657 Неутрално

  България трябва да набляга единствено на търговията!
  Нека да оставим на македонците да се хранят с история!
  Не бъдете глупави като тях!

  If you are going through hell... Keep going!
 30. 30 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#20] от "lz2":

  на този пост е точно защото е смешен и жалък. ти очакваш ли нещо друго от бсп, те са анти-българи

 31. 31 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  [quote#27:"dobrich"]И в Узбекистан бяха нашите и на други места търсиха българи.....Абе цирк. [/quote]
  а можеха да отидат само до Татарпазарджик и да се запознаят с хасни българи.

 32. 32 Профил на deepblue
  deepblue
  Рейтинг: 1956 Неутрално

  [quote#28:"bette"]педал[/quote]
  Долен ляв Сидеров.

  След всички решения които сте взели през живота си ,сте решили да ми прочетете коментара.
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 1158 Неутрално

  [quote#2:"the_sceptic"]Боя се, че сегашният тъпан [/quote]
  Този тъпан не е българин!!!!!!!!!!!!!!!

 35. 35 Профил на PETZL
  PETZL
  Рейтинг: 740 Гневно

  Вагинин е дете на коминтерна и прост гьотверен.

  99,9% от всички хора, умрели от рак, приживе са яли краставици.
 36. 36 Профил на mtmb+дневник+Eврeинa зайo цицин=низши говедa!
  mtmb+дневник+Eврeинa зайo цицин=низши говедa!
  Рейтинг: 1296 Разстроено

  кога на тоя пост ще застане българин, а не еврейските чеда?

  И. Троянов:B България има борба между клановете на "мафията"...и тази борба може да приеме кървав характер, още повече че зад клановете днес HE стои Москва.
 37. 37 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#36:"crowd founder"]кога на тоя пост ще застане българин, а не еврейските чеда? [/quote]
  на 41-ви ,шестък. Ти чак сега ли зацепваш,че сме кибуц.

 38. 38 Профил на mtmb+дневник+Eврeинa зайo цицин=низши говедa!
  mtmb+дневник+Eврeинa зайo цицин=низши говедa!
  Рейтинг: 1296 Гневно

  До коментар [#37] от "Дива селянка":

  откак сме демокрация, само евреи са външни министри
  това на нищо не прилича

  да ти кажа честно -отскоро- некъде откъм десетина години насам.
  като загубих надежда, че ще тръгнем по правия път

  И. Троянов:B България има борба между клановете на "мафията"...и тази борба може да приеме кървав характер, още повече че зад клановете днес HE стои Москва.
 39. 39 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 840 Весело

  Национал-патриотари,спете спокойно: девойката...ууупс,момчето нямаше да му позволят да стане външен,ако не отговаряше на живковистките критерии за "патриотизъм" по отношение на Македония. Е,сега, че сред пишещите има и по-незадоволени и от Сидеров,е друг въпрос

 40. 40 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#38:"crowd founder"]откак сме демокрация, само евреи са външни министри
  това на нищо не прилича [/quote]
  Ами държавата си е еврейска и външната политика си е еврейска. Нема да сложат някое ''гоше'' да омаскари желаната посока за външно развитие и да подбие ''правата линия''.Виж вътре може и някой бг хермафродит да оставят да се прави на политик щото могат да му слагат самар и юзди по всяко време.

 41. 41 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#39] от "thepirineagle":

  Оооо,дружке, виж как БГ ще ни става сол..ъъъ.. чачак. Видеха ,че имаме Меморијален центар на холокаустот на Евреите од Македонија и хоп едно бг еврейче взе да ни се мазни....

 42. 42 Профил на lucky_07
  lucky_07
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Кристиан Вигенин - министър без речник от историята

  31 Май 2013

  Слободанка Йовановска

  в. Утрински весник
  -------------------------
  http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=95205BA44C48474AA366E4C22EA72D58
  --------------------------
  http://e-vestnik.bg/17731/kristian-vigenin-ministar-bez-rechnik-ot-istoriyata/

  ------------------------------

 43. 43 Профил на драган
  драган
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#19] от "dobrich":

  Много важно инфо! Не го знаех. Жалко, че точно този е външен министър. Македонците ще ни прецакат най-вероятно. В добавка:
  1. Като имаме напредвид кой дърпа конците -/имам напредвид Станишев който е полубългарин/.
  2. Като имаме напредвид кой ни е "баш националистът" - проруския Сидеров .
  3. Като имаме напредвид кой е Каракачанов.
  Май по отношение на Македония сме вече прецакани.

 44. 44 Профил на masterfori
  masterfori
  Рейтинг: 515 Гневно

  Някакво странно животно е сегашното правителство-представете си отпред е главата на сатанишев, отзаде е задника на вагинин. Сатанишев прави фелацио на путин, вагинин се надупва на шиптърите да го дръндят непрестанно...Сори за вулгарната гледка, но това е сега действителността! И аз не съм съгласен с нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 45. 45 Профил на nea
  nea
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Уникалното е, че целия форум е единодушен, че въпросното нещо не става не само за външен министър, а за нищо.

 46. 46 Профил на nea
  nea
  Рейтинг: 615 Неутрално

  Уникалното е, че целия форум е единодушен, че въпросното нещо не става не само за външен министър, а за нищо.

 47. 47 Профил на Варненчик
  Варненчик
  Рейтинг: 492 Неутрално

  Колеги,започвам да смятам,че грешката си е в нас.Давам опростен пример:
  Кого ще уважавате повече?
  1.Комшията,който ви прави кафенце и ви пита как е?
  2.Комшията,който ви подминава по стълбите(принуждавайки ви да се дръпнете защото е по-голям)
  Крайно време е да спрем да мислим за Македонския народ,като за поробени братя и да почнем да им даваме това което им се полага като отношение.Всичко друго е Химера.

 48. 48 Профил на jony
  jony
  Рейтинг: 588 Неутрално

  Тия илюминати ще ни лазят по нервите, ама де да видиме чия глава ще счупим най-напред.

 49. 49 Профил на jony
  jony
  Рейтинг: 588 Весело

  До коментар [#18] от kapablanka:
  " Вижте вдясно какво пише на снимка 3"

  Направо "сум изумен"? Света Петка-Българска е станала Света Петка-Римjанка, а не Света Петка-Македонска!

  Дали на ВАгинин дължим тоя великоДупен жест?

 50. 50 Профил на PETZL
  PETZL
  Рейтинг: 740 Весело

  Тук голямо триене ще падне.Мъдоратора ще се развихри.Какво е това Вагинин,гьотверен чифут и.т.н.Добре,че не споменавате серГЕЯ и дружката Меликов.

  99,9% от всички хора, умрели от рак, приживе са яли краставици.
 51. 51 Профил на kef
  kef
  Рейтинг: 463 Неутрално

  цела си Земьо све мак-ска

 52. 52 Профил на Луд Общественик
  Луд Общественик
  Рейтинг: 914 Весело

  Македонеца има по българско име от навия тюфлек

  Но иначе браво на БСП и ДПС, по смотано правителство, което да бъде намразено преди да е избрано не беше правено.

  Неделя иде...

  Удавете ги в сигнали: https://grajdanite.bg/home
 53. 53 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  [quote#43:"drago62"]Македонците ще ни прецакат най-вероятно[/quote]

  Други държави от ЕС не са съгласни с цирка в Скопие. Затова вероятноста да ни прецакат намалява?!......Ако зависеше само от нас, прецакването си беше по дефиниция....

 54. 54 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  [quote#46:"nea"]въпросното нещо не става не само за външен министър, а за нищо. [/quote]

  Той и Младенов не ставаше! Близкия Изток му беше приоритет!?

 55. 55 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#41:"Дива селянка"] имаме Меморијален центар на холокаустот на Евреите од Македонија [/quote]

  Е како да не? Во светската столица Шкупи има четвърти музей на холокоуста, след два в Ню Йорк и един в Йерусалим...... )

 56. 56 Профил на tigerdragon
  tigerdragon
  Рейтинг: 233 Разстроено

  Наистина съм притеснен, че Вигенин ще пропилее последният ни шанс да въздействаме на изперкалите вардарци.
  Не искам да звуча крайно, но това решение "подписване на договор за добросъседство" не е достатъчно, към Македония трябва още по-твърд тон. Известно е, че македонските политици едно говорят в България, друго в Скопие - това, че ще обещаят нещо, не значи, че ще го изпълнят. Какво като сложат подпис под някакъв договор - той така или иначе ще е с абстрактни и спорни формулировки "добросъседство", "добър тон", "да не накърняват", т.н. По едно време някой от нашите се беше ядосал и беше казал - "никакви обещания повече - когато видим във БЮРМ да не се преследват хора с българско самосъзнание, да не се преподава антибългаризъм, да отстъпят кражбите на история, да не се пропагандира в медиите антибългаризъм - тогава ще говорим." Това е правилния ход - смятам дори, че заплаха с вето няма да им дойде лошо.

 57. 57 Профил на tigerdragon
  tigerdragon
  Рейтинг: 233 Неутрално

  ... Иначе ще подпишат договора, колкото да минат преговорите с ЕС - и докато разберем изпълнява ли се не се ли изпълнява - ще се отметнат Бюромците. (Това върши идеална работа и на предателчето Вигенин).

 58. 58 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#31] от "Дива селянка":

  Фото: Како изгледаше нашиот ангел Тоше Проески кога беше дете:
  http://puls24.mk/galerii/foto/foto-kako-izgledase-nasiot-angel-tose-proeski-koga-bese-dete#ad-image-13

  Снимка №14 е очеизваден доказ за "белата раса" - македоноидите...... )........ )........

 59. 59 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#55] от "dobrich":

  Ся оти не си признаеш,че ви харесва да ви клати еврейския. То един път да беше да речеш случайност,ама вие като го поемете веднъж не го пускате десетилетия,а ние само ги изгъделичкваме с по -по некое каменче с надпис и си го опазваме дупцето...

 60. 60 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#58] от "dobrich":

  Е,пак е по-добре от Миро Добричкия - ''баш българин'' ,демек личен хомосексуалист.

 61. 62 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#59] от "Дива селянка":

  Македонија сака да профитира од Холокаустот

  http://www.plusinfo.mk/mislenje/317/Makedonija-saka-da-profitira-od-Holokaustot

  Сам Вакнин: Македонците обичат само тези, които им казват колко са велики.... )........ )....... ).......

 62. 63 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 402 Весело

  А македонския колега по твърд ли го е подал?! Ма много ма кефи тоя ти ми Вигенин бе (мани че съм стар, да обърна резбата).

  chavo64
 63. 64 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#61] от "dobrich":

  Е,тоя си е чист българин. Виж къф е рус и дебел - все едно е правен в Добрич. Трябва си го приберете.

 64. 65 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 402 Весело

  До коментар [#61] от "dobrich":

  Не, това не мое да е македонския колега, оня бил твърд.

  chavo64
 65. 66 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Неутрално

  [quote#56:"tigerdragon"]македонските политици едно говорят в България, друго в Скопие - това, че ще обещаят нещо, не значи, че ще го изпълнят[/quote]

  Причината е в нашите политици. И общественото мнение в София, което се определя от българи, произхождащи от Македония. Както и фалшиви ментори по въпроса от рода на Божидар Димитров и Красимир Узунов. Които сега обърнаха палачинката, но преди няколко години тръбяха, че в РМ течал процес на ребългаризация, представете си!?

 66. 67 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#66:"dobrich"]Причината е в нашите политици[/quote]
  Причината е в политиците,ама е малко по-различна. Перат пари в МК. И европейски за БГ отклоняват за свои цели в МК ,и свои /демек окрадени от бюджета на БГ / перат в МК. И после колективно реват против МК в ЕС,за да не ги разконспирират по европейски и да им гепят краденото ли да ги обложат с яки данъци.

 67. 68 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  [quote#62:"dobrich"]Македонците обичат само тези, които им казват колко са велики..[/quote]
  Е,лошо ли е да ти казват колко си велик. И вие го искате ,ама не се получава ,щото не знаете чалъма.

 68. 69 Профил на bolgaroariec
  bolgaroariec
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Скопие не се плаши от София защото знае,че България е само думи и нищо друго.Минаха изборите ! Дори тиквата да беше на власт,пак щеше да си трае.Признахме ги преди 23 години без никакви условия и си мечтаехме за ''Велика България''.......на гол з****к..............

 69. 70 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#69:"bolgaroariec"]Признахе ги преди 23 години без никакви условия и си мечтаехме за ''Велика България''.......на гол з****к.............. [/quote]
  Признахме и Косово без откат на коленца. Казвам да ги признаем за българи и да ги присъединим към 'Велика България''.

 70. 71 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1311 Любопитно

  До коментар [#1] от "Yard":
  Айде няма нужда. "

  -Напротив,има нужда!
  Дори може би е символично,че го прави тази партия.за да изчисти грешки в политиката,налагана тогава от външни интереси.

 71. 72 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#70] от "Дива селянка":


  Е па защо да не признаем Косово, бе селинджърката?! Да не рониш сълзи за газдите ви от Београда? )

 72. 73 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#68:"Дива селянка"]Е,лошо ли е да ти казват колко си велик[/quote]

  хехехехехе......Македоноидите, Аце Великиот, македонските духовни конаци во Антиохия, Клеопатра македонката, Розетскиот камен, Бронзената книга.....ВеУики сте.. )

 73. 74 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#72:"dobrich"]Е па защо да не признаем Косово[/quote]
  И аз това казвам -далеч по изявена е кръвната връзка между косовари и българи. Косоварите са върли тюркофили,а българите са достойни синове на шефа на военновъздушните сили на Турция ген. Аспарук...пардон хан Аспарух ,де

 74. 75 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#74:"Дива селянка"]пардон хан Аспарух ,де [/quote]

  Пардон, де. Вашиот народен херой какъв брат имал:....."Кузман Йосифовски е роден на 23 юни 1915 година в Прилеп. Брат му Аспарух Йосифовски".....Още Аспаруховци от Македония искаш ли?! Има и Крумовци, Тервеловци... Бууууухахахахаха.... )

 75. 76 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#74] от "Дива селянка":


  Айде и на античкиО ви язик:.....Додека разговараме, пристигна брат ми Аспарух и ме праша: ’Кај си била?‘’ ’На митинг‘, му велам. Не знам како му се испушти, па ме праша: ’А разбра ли за Кузмана? ...... )......... ).......

 76. 77 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#70] от "Дива селянка":

  [quote#70:"Дива селянка"]Признахме и Косово без откат на коленца. [/quote]

  Ами да. Погледни картата сега. Между Скопие и Белград има албанци. А пък между Скопие и София какво има? ЕС граница.

 77. 78 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#75] от "dobrich":

  Имаме и цар СамОил/на англосаксонски -Семюел/- демек евреин.Но Ацо Македончето ни е най-личен. Даже Гоце/ и Делчевиот,и Първановиот/ е наш - демек цялото ваше БСП, а и Янето /от Сандански/ на РЗС. Пукни се. И Боко е мк зет, Плевнелиев е мк.

 78. 79 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#78] от "Дива селянка":

  Аспарух Йосифовски и Круме Кепески какви са?! )

 79. 80 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#78:"Дива селянка"]Гоце/ и Делчевиот,и Първановиот/ а и Янето /от Сандански/ на РЗС. Пукни се. И Боко е мк зет, Плевнелиев е мк[/quote]

  Ваши са бе, како да не.....Взе ли си хаповете?! Или намали метиловата рИкия от сутринта.... )....... ).....

 80. 81 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#78:"Дива селянка"]цар СамОил/на англосаксонски -Семюел/[/quote]

  Е-хехехехе....Има ли англосанксонски език, ма?!......... )

 81. 82 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  [quote#81:"dobrich"] англосанксонски [/quote]
  Мк диалект си е. Като ''бг'' трънският.

 82. 83 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело


  [quote#75:"dobrich"]."Кузман Йосифовски е роден на 23 юни 1915 година в Прилеп. Брат му Аспарух Йосифовски"..[/quote]
  Аааа,тоя дето го утрепа бг войник от ревност,че откраднал бг име.

 83. 84 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  До коментар [#77] от "цаки":

  А пък между Северна Румелия и Турция има само... турци кърджалии.

 84. 85 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  [quote#80:"dobrich"].....Взе ли си хаповете?! Или намали метиловата рИкия от сутринта...[/quote]
  Що ми пробутваш автобографията си.

 85. 86 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#78:"Дива селянка"]СамОил/на англосаксонски -Семюел/[/quote]

  Излиза, че у ваше село сте учили........англосаксонски език!?....................Бууууууууухахахахаха..... )........... )

 86. 87 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  [quote#83:"Дива селянка"]тоя дето го утрепа бг войник от ревност,че откраднал бг име.[/quote]

  Не бе, утепал го щото искали бановината...... )

 87. 88 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Неутрално

  [quote#86:"dobrich"]Излиза, че у ваше село сте учили........англосаксонски език![/quote]
  я не ми се прави на перде. Александър III Македонски е владеел света цели 1250 г преди англосаксонците да знаят къде шават. Демек нема как да е така както твърдиш.

 88. 89 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#88] от "Дива селянка":

  Значи излиза, че у Англия треба да се учи....античко-мАкедонскиот язик, който го зборуват во Шкупи..... )

 89. 90 Профил на http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  http://www.vbox7.com/play:84a74fb2e3
  Рейтинг: 683 Весело

  [quote#89:"dobrich"]Значи излиза[/quote]
  излиза,че трябва да научат майчиниот си язик правилно.

 90. 91 Профил на hasanço
  hasanço
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#74] от "Дива селянка":

  ne mutlu türküm diyene.
 91. 92 Профил на Stefan Arsov
  Stefan Arsov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  А бе односи се битна ствар важно е да добри и двете страни да се исполнети и задоволни а бе а бе...тоа е шо да праиш важно е да има односи доволно често.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK