Младежи могат да участват с видеоклипове в конкурса "Имам бизнес идея!"

Младежи могат да участват с видеоклипове в конкурса "Имам бизнес идея!"

© eufunds.bgМладежи от цялата страна на възраст между 14 и 18 години ще имат възможност до 12 май да измислят и представят своя оригинална бизнес идея под формата на 2-минутен видеоклип. Онлайн конкурсът за млади предприемачи на тема "Имам бизнес идея!" е част от инициативата на Европейската комисия "Европа в моя регион" 2019 г.


На базата на гласуване във "Фейсбук" в периода 13 май – 23 май десетте бизнес идеи от всяка област, събрали най-много харесвания, ще получат поощрителни награди, а авторите на двете най-добри концепции ще посетят "София тех парк" на 1 юни. Победителите ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и следващите стъпки за тяхното реализиране.


Онлайн конкурсът е част от общата инициатива на мрежата от 27 информационни центъра за популяризиране на европейските структурни и инвестиционни фондове, създадена с финансовата подкрепа на оперативна програма "Добро управление", съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.


Подробности можете да намерите тук.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK