Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените мнения и становища обаче са само на автора (авторите) и не отразяват непременно мнението и становището на Европейския съюз. Нито Европейският съюз, нито предоставящият орган носят отговорност за тях.
Европейския съюз

Земеделските и горските стопани ще повишават уменията си с безвъзмездно финансиране

Земеделските и горските стопани ще повишават уменията си с безвъзмездно финансиране

© Надежда Чипева, КапиталОтворена е процедура чрез подбор на проектни предложения по подмярка 1.1. "Професионално обучение и придобиване на умения" от мярка 1 "Трансфер на знания и действия за осведомяване от Програма за развитие на селските райони за периода 2014 - 2020 г.


Подпомагането е насочено към повишаване на знанията и уменията на земеделските и горските стопани, както и заетите лица в стопанствата им . Това ще бъде възможно чрез постигане на подходящо ниво на техническо и икономическо обучение и увеличаване на капацитета за достъп на знания в областта на селското и горското стопанство.


Допустимите кандидати по настоящата процедура са организациите, които предоставят трансфер на знания чрез курсове за обучение и семинари: висши училища, професионални гимназии, центрове за професионално обучение, научни институти и опитни станции.


По настоящата процедура няма изискване за минимален размер на безвъзмездната финансова помощ.


Изискването за максимален размер на безвъзмездната финансова помощ е до 1 000 000 лева.


Не се изисква съфинансиране от страна на кандидата и безвъзмездната финансова помощ може да покрие до 100% от общо допустимите разходи по проекта.


Краен срок: 16.03.2020 г.


Подробности можете да намерите на сайта на Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK