Земеделие

Тази рубрика е създадена по проект, финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Публикациите отразяват единствено мнението на автора и Европейската комисия не отговаря за съдържанието на информацията.

Библиотека

Знаете ли, че?

Българският лозаро-винарски бизнес ще има възможност да усвои 133.8 млн. евро в периода 2019-2023 г. по специфичната лозаро-винарска програма, съфинансирана по линия на Общата селскостопанска политика. Лозарският бизнес ще може да ползва европейското подпомагане по две схеми- за преструктуриране и конверсия на винени лозя и застраховане на лозови масиви, а винопроизводителите- за инвестиции във винарски предприятия и за реклама на вина на чужди пазари.

Знаете ли, че...
Агрокалендар

Тук можете да откриете информация за важните събития, свързани със земеделие

Към календара

25.05.2020 в Европа - Земеделие

Още в Европа - Земеделие

МИГ-ът на общността

МИГ-ът на общността

Или как местните инициативни групи дават шанс за по-добро бъдеще на местните хора, помагайки им да развият идеите си за бизнес

/ Петя Генова 4
Здравното министерство разреши фермерските пазари при стриктни санитарни мерки

Здравното министерство разреши фермерските пазари при стриктни санитарни мерки

Здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която се въвеждат изисквания за работата на кооперативните и фермерските пазари, обработката на земеделските земи и непрекъснатост на дейностите по отглеждане на животни и производство на фуражи.

/ Деница Ватева 11

още

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK