Тази рубрика е създадена по проект, финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Публикациите отразяват единствено мнението на автора и Европейската комисия не отговаря за съдържанието на информацията.

Погледът отвисоко върху селското стопанство

Европейският съюз има най-голямата космическа програма за граждански цели в света, която може да се ползва безплатно от редица индустрии и граждани. "Европейските очи върху Земята", както често наричат програмата "Коперник", ще промени селското стопанство завинаги, предоставяйки му възможност да използва прецизни технологии и да следи почти в реално време състоянието на почвите и посевите. Повече във видеото.


Молим Ви да отделите няколко минути, за да попълните тази анкета. Така ще ни помогнете за подготовката на следващите онлайн събития. Благодарим Ви!


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK