Коледа идва... на бюрото

Така изглежда от няколко дни редакцията на Дневник

© Анелия Николова

Така изглежда от няколко дни редакцията на ДневникАко работите по 8 часа дневно, значи до Коледа ви предстоят още почти 100 часа в офиса.


За някои този неизбежен престой зад бюрото е спасение от вече заливащите улиците коледни песни и украси, кланящите се с "Хо-хо-хо" кукли в червени костюми и тръшкащите се пред витрините деца. За други - мъчителна пречка пред желания момент на домашен уют пред елхата в очакване на подаръците.

Коледа идва... на бюрото

© Анелия Николова


Ако сте от втората група, вече със сигурност сте се постарали да украсите офиса си, за да си създадете коледно настроение. Ако сте от първите - най-вероятно някой услужлив колега тъй или иначе вече е нарисувал елхи по прозорците вместо вас.
Коледа идва... на бюрото

© Анелия Николова


Изпратете на [email protected] до пет снимки (минимален размер 600 пиксела по хоризонталната страна на кадъра;  jpg, png или gif) на украсата, която сте направили на бюрото, по прозорците, в коридорите или пред сградата си и участвайте в конкурса на Дневник "Офисна Коледа". След това гласувайте за тези, които харесвате, с натискане на специалния бутон.
Коледа идва... на бюрото

© Анелия Николова


Гласуването започва от публикуването на първата снимка и ще завърши на 22 декември, а на 23-ти ще бъде обявено името на победителя. Читателят, чиято снимката е получила най-много гласове, ще получи безплатен абонамент за вестник "Дневник" ... за офиса си.
Коледа идва... на бюрото

© Анелия Николова

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK