Новото предизвикателство на "Дневник" в снимки: "Любимци"

Новото предизвикателство на "Дневник" в снимки: "Любимци"

© Дневник
"Уф...Стой де...Не, ето на, пак само върхът на опашката се вижда!"


"Ей това петно тук е муцуната"


"Не, кучето ми не е върхът на поспаливостта и мързела, има само такива снимки, защото на другите е размазана рижа топка косми..."
Вероятно всеки собственик и приятел на домашен любимец е срещал подобни затруднения в снимането на най-забавните моменти с любимото животно. А неистовото желание на приятелчето да налапа обектива със сигурност не помага. Не че е по-добре любимецът да заеме позьорска стойка при вида на фотоапарата, вместо да продължи с магарията, заради която ви се е приискала снимката.  


Въпреки дребните неудобства опитите никога не спират, а в крайна сметка се получават прекрасни кадри, които могат да ни разсмеят дори след години. Не изхвърляме и снимки на отдавна отишли си любимци. Защото приятелите са си приятели и хубавите моменти с тях винаги се помнят.


Новото предизвикателство на "Дневник" в снимки: "Любимци"

© Associated Press


"Дневник" ви кани да споделите тези емоции с останалите читатели: снимайте домашния си любимец, покажете ни го и разкажете какво е да имате именно такъв приятел.


Може да е просто милата му муцуна или пък запечатан миг от вихрена съвместна дивотия. Или моменти от летни следобеди, когато заедно се изтягате на сянка. А защо не и морските ви приключения или планинските походи? Може да е куче или котка, но също хамстер, заек, констенурка, жаба, риби, папагал, чинчила, таралеж, хамелеон, прасе, кон, магаре, змия... всяко животинче, което отглеждате и обичате. 


Галериите, които трябва да се състоят от минимум 10 снимки, можете да създадете сами на чрез специалния модул в "Дневник". 


След това дайте гласа си за тези фотоистории от конкурса, които харесвате, с натискане на специалния бутон "Гласувай" (всеки потребител може да гласува само веднъж). Възможност да подкрепите някоя галерия имате от момента на публикуването й. Снимки ще се приемат до 25 август вкл. След това до 6 септември читателите ще имат възможност само да гласуват. 


Новото предизвикателство на "Дневник" в снимки: "Любимци"

© Associated Press

 
И тъй като очакваме оспорвана битка, победителите този път ще са много - общо девет. Всички те ще получат ваучери за купуване на храни и аксесоари за домашни любимци с марките Carrefour и Carrefour Discount до края на 2012 г. 


Голямата награда е ваучер на стойност 500 лв. Снимка на любимеца победител ще покажем и в профила на "Дневник" в социалната мрежа "Фейсбук", за да я видят всички приятели и последователи на сайта там. За всеки от следващите осем в класирането ще има ваучер на стойност 250 лв. 


Можете да снимате колкото искате животински приятели и да участвате във фотоконкурса с колкото галерии искате. 


Новото предизвикателство на "Дневник" в снимки: "Любимци"

© Associated Press


Условията накратко - jpg формат, поне 10 снимки (но не повече от 30), минимален размер 600 пиксела по хоризонталната страна на кадъра, заглавия и текстове към снимките на кирилица. И да сте регистрирани на dnevnik.bg.


Желаем ви успех!


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK