"Харесай зимата" - новото предизвикателство на "Дневник"

"Харесай зимата" - новото предизвикателство на "Дневник"

© Reuters
Статията е обновена на 6-ти януари- срокът на конкурса е удължен.


Новото предизвикателство на "Дневник": За тези, които обичат зимата - да я споделят с другите. За тези, които тъгуват за лятото - да видят каква може да бъде зимата и също да се опитат да я харесат. Да запечатат емоции, моменти, видяно, преживяно и да го покажат на останалите читатели. Най-харесаните снимки ще спечелят награди - зимни дрехи NORTHFINDER, а всеки участник ще получи ваучер за отстъпка за същата марка в магазините SPORT DEPOT.


Как: Разкажете вашата зимна история, като изпратите фотогалерия за конкурса "Харесай зимата".
Може да е уикенд на пистите или начин да се скрием от снега, леда и вятъра - с чаша вино с приятели или с чай и книга, сгушени в любимото кресло. Може да е как изглежда зимата в града, на село, през прозореца, на път, в планината, на шейна, с децата, в парка, край морето...


Използвайте формата за изпращане на галерия в "Дневник".


Кога: Изпращайте галерии между 3 декември 2013 г. и 31 януари 2014 г. Те ще бъдат публикувани след преглед и одобрение от член на редакционния екип на "Дневник". Гласуването за фотогалериите ще продължи до 10 февруари 2014 г. 


Наградите: Ще бъде връчена една голяма награда - ваучер за яке NORTHFINDER от магазините на SPORT DEPOT. Ако има няколко читатели с еднакъв брой гласове, които спорят за първото място, победителят ще бъде определен чрез жребий. 


И две по-малки награди - ваучери за закупуване на полар NORTHFINDER. Ако има няколко участника с еднакъв брой гласове - също ще бъдат избрани чрез жребий.


Всеки участник в конкурса ще получи ваучер на стойност 10 лева при покупка на екипировка NORTHFINDER от SPORT DEPOT.


Условията: Да изпратите най-малко 10 и най-много 30 авторски снимки. Към всяка снимка да има описание на български език, написано на кирилица. Фотогалерията да има заглавие, също изписано на кирилица.


Изпращайте вашите фотоистории през формата за изпращане на галерия в "Дневник".


"Харесай зимата" - новото предизвикателство на "Дневник"

© Димитър Катерински


За да се включите, трябва да сте регистриран потребител на dnevnik.bg и да сте посочили истинските си имена в полето "Вашето име" във формата за лични данни на профила си в id.capital.bg. Задължително изискване е снимките да са правени от вас и заглавието и описанията на снимките да са на кирилица.


"Харесай зимата" - новото предизвикателство на "Дневник"

© Дневник


Желаем ви успех и хубави зимни спомени! 


Моля, преди да се включите, прочетете всички подробности за условията на конкурса тук


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK