Правила и условия за участие в "Спомен от лятото 2014"

Снимката е от галерията-победител "Повторени сънища" в предишния конкурс "Спомен от лятото" с автор Николай Нинов.

© Николай Нинов

Снимката е от галерията-победител "Повторени сънища" в предишния конкурс "Спомен от лятото" с автор Николай Нинов.Условия за включване


За да се включите във фотоконкурса "Спомен от лятото 2014", трябва:


- Да сте регистриран потребител. Да сте посочили двете си имена по лична карта в полето "Вашето име" във формата за лични данни на профила си в id.capital.bg. Препоръчително е имената ви да са на кирилица.
- Да изпратите най-малко 10 и най-много 30 авторски снимки.


- Към всяка снимка да има описание на български език, написано на кирилица.


- Фотогалерията да има заглавие, също изписано на кирилица.


Изпращайте вашите фотоистории през формата за изпращане на галерия в "Дневник", като отбележите, че е за конкурса.


Всеки регистриран потребител на id.capital.bg може да участва в конкурса с неограничен брой авторски фотогалерии.


Ако не сте изпълнили горните условия, фотоисторията ви няма да може да бъде публикувана в "Дневник".


В конкурса нямат право да участват служители на "Икономедиа" АД и техните семейства.


Срок на конкурса


Във фотоконкурса "Спомен от лятото 2014" участват галерии, изпратени от 18 август 2014 г. до 23.59 ч. на 15 септември 2014 г. Те ще бъдат публикувани след преглед и одобрение от член на редакционния екип на "Дневник".


Гласуването за фотогалериите ще продължи до 28 септември 2014 г. (от 16 до 28 септември нови галерии няма да се публикуват, само ще може да се гласува). То се извършва чрез бутона "Гласувай" под всяка галерия.


Екипът запазва правото си да не публикува галерии, които съдържат нецензурно съдържание, не отговарят на общоприетите норми за приличие или са със съмнения за авторството.


Всички фотоистории, които участват в конкурса, ще бъдат публикувани на Dnevnik.bg/fotokonkursi.


Определяне на победител


Победителят в конкурса се определя от потребителите на"Дневник" по броя дадени гласове.


Всеки регистриран потребител има право да гласува за колкото фотогалерии му харесат, но за всяка само по веднъж.


Гласуването започва от момента на публикуване на галерия участник до края на конкурса - 28 септември. На 30 септември 2014 г. ще бъдат обявени победителите.


Големият победител ще бъде определен само с гласовете на читатели, регистрирани до деня на началото на конкурса (т.е. до 18 август включително). Той ще получи технологична гривна Withings Pulse O2


Награда ще има и за участника, който получи най-много гласове от всички регистрирани читатели до деня на финала на гласуването - 28 септември. Наградата е също електронно устройство, което подпомага грижите за здравето - Withings Pulse WAM01 Bluetooth.


Участник, спечелил една награда, отпада от класиране за друга.


Нерегистрирани потребители не могат да участват в гласуването.


Препоръчванията, направени през бутона "Препоръчай" за "Дневник" или през някоя от социалните мрежи, не се вземат предвид при класирането.


Екипът на "Дневник" си запазва правото на анулира участието и/или подадените за галерия гласове при съмнения за злоупотреби.


Електронната гривна Withings Pulse O2 следи сърдечния ритъм, пулс и кръвно налягане, а също и нивото на кислород в кръвта

© Smartphone.bg

Електронната гривна Withings Pulse O2 следи сърдечния ритъм, пулс и кръвно налягане, а също и нивото на кислород в кръвта


Награди


Ще бъде връчена една голяма награда - Той ще получи технологична гривна Withings Pulse O2, която следи сърдечния ритъм, пулс и кръвно налягане, а също и нивото на кислород в кръвта. В допълнение отчита изминато разстояние, изкачени височини и изгорени калории, както и анализира навиците по време на сън.


Ако има няколко читатели с еднакъв брой гласове, които спорят за първото място, победителят ще бъде определен чрез жребий.


Втората награда е електронно устройство - Withings Pulse WAM01 Bluetooth. То може да се носи не като гривна, а в джоб на дреха, например. Ако има няколко участници с еднакъв брой гласове, печелившият също ще бъде избран чрез жребий.


Освен това снимки от най-харесваните три галерии ще покажем и в профила на "Дневник" в социалната мрежа "Фейсбук", за да я видят всички приятели и последователи на сайта там.


Технически изисквания


Снимките във вашата фотоистория трябва да са минимум 10 и максимум 30 на брой и да бъдат изпратени през формата за изпращане на фотогалерия в "Дневник". Формата приема снимки с минимална ширина 600 пиксела, максимален размер на всяка 10 Mв и във формати .jpg или .png.


Към всяка снимка трябва да добавите описание. Заглавията и текстовете към снимките трябва да бъдат на български език и изписани на кирилица.


Withings Pulse ви помага да сте по-активни: той проследява стъпки, изгорени калории, изминато разстояние, изкачена височина

© Smartphone.bg

Withings Pulse ви помага да сте по-активни: той проследява стъпки, изгорени калории, изминато разстояние, изкачена височина


Авторски права


С изпращането на фотогалерия в конкурса авторът гарантира, че снимките са направени от него и се съгласява те да бъдат публикувани в "Дневник", както и да бъдат използвани от редакцията за целите на конкурса - отразяване, популяризиране, обявяване на победител, и в съдържанието на специалната рубрика "Дневник на лятото".


В снимките и текстовете към тях не могат да присъстват рекламни надписи и марки.


Неправомерно гласуване


Екипът на "Дневник" си запазва правото да анулира гласове, които са дадени от допълнителни акаунти на вече регистриран потребител. Акаунтите на такива потребители ще бъдат деактивирани. Всеки потребител може да гласува само веднъж за дадена галерия.


От едно IP може да има до четири гласувания, т.е. от четирима регистрирани потребители (приемаме, че средното българско семейство е четиричленно).


Докладване на проблем


Ако имате проблем с функционалността за изпращане на галерия или забележите съмнителна активност в рамките на конкурса, можете да се свържете с екипа през формата за докладване на проблем.


Екипът на "Дневник" ви пожелава успех в конкурса!


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (4)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на izabell
  izabell
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Успех.Ще има несъмнено много приятни мигове с галериите

 2. 2 Профил на ВаняХр
  ВаняХр
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Ти особено как ще оспамиш Дневника с галерии.

 3. 3 Профил на Вавринец
  Вавринец
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#2] от "violeta7":
  ЗА това трябва да се регистрира със собственото си име, а не със псевдоним. Как ще го направи, нали ще научим името му/и?!

 4. 4 Профил на ex_alex_ks
  ex_alex_ks
  Рейтинг: 221 Неутрално

  С тези правила и начин на гласуване отблъснахте хората, които могат да снимат. Направих си труда да прегледам всички галерии - има две или три в които се наблюдава някакъв опит за фотография, но всички останали са наистина зле. Ама така де - каквото повикало - такова се обадило.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK