Днес е последният ден за участие във фотоконкурса "Спомен от лятото 2015"

Днес е последният ден за участие във фотоконкурса "Спомен от лятото 2015"

© Надежда Чипева, КапиталДнес е последният ден за участие във фотоконкурса "Спомен от лятото 2015".  Снимки за фотоконкурса на "Дневник" изпращайте до 23.59 ч. днес (14 септември).


След това галериите ще останат отворени за гласуване до 22 септември. Победителите ще бъдат обявени в деня, в който лятото официално приключва и настъпва астрономическата есен - 23 септември.

Голямата награда в "Спомен от лятото 2015" е предоставен от Acer таблет Iconia One 8 с  прецизно сензорно управление, което позволява да докосвате, пишете и рисувате с невероятна точност. Таблетът се справя безпроблемно с игрите, видеоклиповете и сърфирането в интернет и е снабден с различни приложения. Осигурени са и допълнителни награди - плажни кърпи, също предоставени от Acer.
 
За участие в конкурса е необходимо да сте регистриран потребител на "Дневник". Изпращайте своите снимки - поне 10, но не повече от 30, през формата за галерия в jpg формат и с минимален размер 600 пиксела по хоризонталата. Не забравяйте заглавието и текстове към снимките на кирилица. Вижте подробно правилата и условията за участие в "Спомен от лятото 2015" тук.
По традиция победителят ще бъде определен от гласовете на регистрираните потребители на "Дневник". А те могат да гласуват за колкото фотогалерии поискат, но за всяка една – само по веднъж.
Наред с материалните награди авторът на най-харесваната галерия ще получи и символична. Негова снимка ще бъде публикувана и в профила на "Дневник" във "Фейсбук", за да я видят всички приятели и последователи в социалната мрежа.


Всички участващи в конкурса снимки публикуваме в специалната рубрика "Дневник на лятото", където събираме най-приятните четива, истории и събития за сезона.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK