Четирима кандидати в търга за дострояване на паркинга при стадион "Васил Левски"

Четирима кандидати в търга за дострояване на паркинга при стадион "Васил Левски"

© Николай НиколовТри строителни фирми и едно обединиение са подали оферти в обществената поръчка на Центъра за градска мобилност за довършване на паркинга между метростанция Васил Левски и националния стадион. Търгът е с прогнозна стойност 2.4 млн. лева без ДДС, като изпълнителят ще трябва да изгради три подземни нива с общо 195 паркоместа.


Офети за участие са подали фирмите "Мегатурс-1", "Калистратов груп", "Интерхолд" и сдружението "Престиж-Персек", в което влизат "Престиж Бизнес-93" и "Парсек груп".


Паркингът до метростанцията работи от години, но от общината така и не успяха да завършат проекта. През миналата година те вкарата имоха в капитала на "Център за градска мобилност". По тази причина дружеството е възложител на поръчката. Общата му разгърната застроена площ ще бъде 9053 кв.м.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK