Протести спират строежа на ведомствена улица за агенция "Разузнаване"

Жителите на ул. "Хайдушка поляна" бранят детската площадка и градината пред блоковете си

© Максим караджов, ДневникД

Жителите на ул. "Хайдушка поляна" бранят детската площадка и градината пред блоковете сиПрокарването на нова улица, която да се ползва само от служителите на Държавна агенция "Разузнаване", предизвика протести сред живеещите на ул. "Хайдушка поляна" в софийския кв. "Лагера". Тя трябва да мине през зелени площи с детска площадка и да се отсекат десетки дървета – ясен, дъб, бреза...


Хората са се вдигнали, след като преди няколко дни геодезисти дошли да мерят трасето за бъдещата улица в градината пред блоковете им. Теренът на зелената площ е общинска собственост и прокарването на ведомствената улица е одобрено от Столичния общински съвет през 2001 г. с Подробния устройствен план (ПУП) на местности "Славия", "Лагера" и "Хиподрума".


Тя ще е дълга около 500 м и ще дава възможност на служителите на ДА "Разузнаване" да влизат с колите си направо от ул. "Житница" в служебните паркинги.
"Тази улица има и положителни страни. Няколкостотин служители на агенция "Разузнаване" ще спрат да минават през целия квартал и да натоварват движението в тесните улици. Ако я има, ще влизат директно от ул. "Житница", заяви пред "Дневник" районният кмет на "Красно село" Христо Апостолов. В момента държавното ведомство има два входа за автомобили, но те са от ул. "Хайдушка поляна", която е тясна.


Протестиращите обаче са категорични, че бъдещата улица е безсмислена, тъй като не обслужва никого от жителите на квартала, но заради нея ще бъдат съсипани зелените площи и дърветата, които са засадени преди много години. Според Общия устройствен план на София част от терена попада в зона за озеленяване, където не се позволява никакво застрояване.


Трасето трябва да мине през доста нестабилен терен и потенциално свлачище, защото в близост започва отвесен склон към бившия домостроителен комбинат "Земляне", обясниха протестиращите.


Тези дървета ще бъдат отсечени, ако се прокара ведомствената улица до паркингите на агенция "Разузнаване"

© Максим Караджов

Тези дървета ще бъдат отсечени, ако се прокара ведомствената улица до паркингите на агенция "Разузнаване"


Общинският съветник Войслав Тодоров смята, че единственото спасение е промяна в устройствения план, с която планираната улица да отпадне. "Сега е краят на мандата на този общински съвет, но има още една сесия през септември и тогава ще подам заявка за промяна в плана", заяви той.


"Дневник" попита кмета на "Красно село" Христо Апостолов предвидено ли е строителството на тази улица в плана на района.


"Нито има инвестиционен проект, нито има пари за тази улица. Там минават високоволтови кабели, има и подземни съоръжения на "Гражданска защита" - бомбоубежище, и въобще не е ясно дали някога ще се прокарва тази улица", каза той. Според него, ако се предвижда такава улица, трябва преди това да се извършат сериозни проучвания на подземната инфраструктура.


Въпреки тези аргументи улицата си остава включена в ПУП-а и възможността да бъде изградена в бъдеще е реална. Кметът Апостолов се съгласи, че решението е промяна в плана, с която тя да отпадне, "но това не може да се случи, защото общинският съвет реално приключва". Но предположи, че това може да стане през следващия мандат.


"Дневник" отправи писмени въпроси до Държавна агенция "Разузнаване" по казуса, но от там засега не са представили позицията си.

Коментари (71)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1426 Неутрално

  Тия от Лагера не са никакви патриоти - да слагат прът в каруцата на Разузнаването - докъде го докарахме.
  И за какво - паркове, градинки и детски площадки - стига с тази либерастия.
  Бой, к'тек и е.ане, белким им одйде акъла.

 2. 2 Профил на Nada Tomba
  Nada Tomba
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Тези тимаджии застроиха всичко и е празно. Скоро дъртите ще се местят на морето. Или руснаците

 3. 3 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  500 метра нова улица, за да могат разузнавачите - автоталибани да стигат по-лесно служебния паркинг? Вие добре ли сте, бе? На стотици места в София жителите са на кал и чакъл, за 500 метра нова улица могат само да сънуват... . Лоените топки ще се научат да ползват градски транспорт.

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 4. 4 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 272 Неутрално

  500 метра нова улица, за да могат разузнавачите - автоталибани да стигат по-лесно служебния паркинг? Вие добре ли сте, бе? На стотици места в София жителите са на кал и чакъл, за 500 метра нова улица могат само да сънуват... . Лоените топки ще се научат да ползват градски транспорт.
  —цитат от коментар 3 на cinik


  Гадните тунеядци са окупирали с безмислени стари казарми и прохода от Пирогов до Булевард Възкресение!
  И пречат на създаването на нова връзка от годинИ !

  Нещастни твари дембели и нищоправци, на които им плащаме заплатите и данъците!

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 5. 5 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 2305 Неутрално

  Кръстовището Хайдушка поляна и Житница се нуждае от сериозна реконструкция и една нова улица би могла да реши част от проблемите.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 6. 6 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Няколко стотин служители в една Агенция, някой има ли идея колко агенции има в БГ. вероятно са над 100.

  А имате ли идея колко служители работят в един голям месокомбинат, мандра или официален сервиз на известна марка автомобили. Ще ви кажа -между 30 и 100 човека.

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 7. 7 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  [quote#4:"Matrix"][/quote]

  Армията стана от 200 хиляди на 15 хиляди. Военното министерство трябва да е опразнено пропорционално. Да си ги вземат там. И без това "разузнавач" звучи като "директор на трафопост"

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 8. 8 Профил на PETZL
  PETZL
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Няколкостотин служители на агенция "Разузнаване". Колко стотин хрантутници? Край нямат деба пиявиците. 😎😔🔫

  99,9% от всички хора, умрели от рак, приживе са яли краставици.
 9. 9 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 1255 Неутрално

  Не разбрах служителите на тази агенция вместо да работят се занимават с личните си автомобили. За тях няма ли градски транспорт или метро или всички калинки живеят на 2 туби бензин от центъра?

 10. 10 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Там ли ще са регистрирани нашите раузнавачи по съветски модел? Да се познават

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 11. 11 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 548 Весело

  Тия по зле и от мутрите на първа линия в морската във Варна ... Разузнавачи или мутри?

  Българите са малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 12. 12 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Тези какво разузнават? Като искат улица, да си построят подземна! Или да си направят подземни гаражи! Гаси, на тайните фуражки им се приискала частна улица, която да обслужва само тях! Ще пожелаят ли и бътлъри с бели ръкавици?

  Мърфи е оптимист!
 13. 13 Профил на Nada Tomba
  Nada Tomba
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Сега най-силно разузнава партията на Слави (тя не е негова). Защото са още незнаещи, и начинаещи. То при тях няма нищо да се разузнава, нали са нови.

 14. 14 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  Пред блока има едно игрище за футбол от времето на комунизма, не е пипано от тогава, асфалта е вече надигнат на места, напукан... А въте са сложени едни маси и пейки от натрупани празни палета. Няма такава цигания. Все едно е циганската махала. Типично за София. И после българите се бият в гърдите колко били чисти и как се различавали от циганите.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 15. 15 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1488 Весело

  Да си построят сграта на агенцията до Боянските сараи на Доган. Там и без това всички съседни улици са отцепени от тежка охрана. На всеки стълб има камери за наблюдение, а обикновен човек не може да припари дори. Ако все пак някой успее, веднага ще бъде спрян и разпитан каква работа има там. Идеално е мястото. Улицата е частна - обикновени жители не могат да минават "боща" и да паркират колите си там. Пък и Доган е "наш човек", ще отстъпи част от имота си за агенцията.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 16. 16 Профил на kdo52372883
  kdo52372883
  Рейтинг: 759 Любопитно

  Тая агенция да ходи да се настани в хотел "Берлин" - където реално и е мястото, а не да секат дървета и съсипват площадки. На когото козирувате, при него тичайте да ви "настани" и "устрои". Смешници!!

 17. 17 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 272 Неутрално

  [quote#4:"Matrix"]
  —цитат от коментар 7 на cinik
  Армията стана от 200 хиляди на 15 хиляди. Военното министерство трябва да е опразнено пропорционално. Да си ги вземат там. И без това "разузнавач" звучи като "директор на трафопост"[/quote]

  Живея наблизо....
  Веднъж на една екскурзия се паднах с едни такива тунеядци от министерството на отбраната... казах им къде живея и селското женско говедо ме попитА, ВНИМАВАЙ

  -Бреййй.... и как се уредихте да живеете там ?!?


  МРЪСНИ БОКЛУЦИ, цел живот им е уреждане на тея

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 18. 18 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1529 Неутрално

  На 300 метра ще има спирка на метрото, с нищо не е оправдано прокарване на нови улици в отдавна урбанизирани пространства.

 19. 19 Профил на Matrix
  Matrix
  Рейтинг: 272 Неутрално

  На 300 метра ще има спирка на метрото, с нищо не е оправдано прокарване на нови улици в отдавна урбанизирани пространства.
  —цитат от коментар 18 на dorn


  А прокарване на 15 метрови сгради до двуетажната ти къща с какво е оправдано?

  Живеем в държава, в която Венета Райкова е написала повече книги, отколкото министър-председателят е прочел...
 20. 20 Профил на Citizen
  Citizen
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Гербавият стил на управление - отварят вратата като крадци и чакат да чуят дали ще излае куче :) Ако излае, връщат се бързо обратно. Смешници!

 21. 21 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 490 Неутрално

  За поне 10 години, ГЕРБ - като управляващ без прекъсване София, са изсекли, унищожили и съсипали стотици дървета с още толкова зелени площи!
  Та всеки може да го види поне в центъра - там на мястото на десетки дървета по улици, които са били ремонтирани или заради строежа на метрото - са засадени тук-там бледи фиданки, които почти всички са изсъхнали вече!А и на малкото задържали се, ще им трябват десетки години, за да станат дървета с корона и сянка.
  Но как да е иначе, когато ГЕРБ са наследници на същите онези - комунистите - които строиха точно така - всичко се изсича и премахва, без значение дали е зелена площ, археологическа находка или друго - само и само там да се издигне някаква грозна сграда, за полза на Партията!Защото а тях Партията е държавата!
  Пак гласувайте за тях!

 22. 22 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  [quote#17:"Matrix"][/quote]

  Ебати проказата....

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 23. 23 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Пазят си незаконните гаражи гадовете

 24. 24 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Има място да се направи улица без да пречи на ДВАТА блока ........

  https://www.google.bg/maps/place/ул. +„Житница“,+София/@42.6859101,23.2818766,419a,35y,155.13h,44.62t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x40aa852afb0bbdbf:0x1f7042563b05ea01!8m2!3d42.68424!4d23.2765406

 25. 25 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#21] от "Капабланка":

  когато софия е била 10 000 човека село пък е имало ливади за сите крави. Ама ся ей го на блокове за хората............

 26. 26 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Вижте положението на гугъл мапс преди да плюете по всеки строеж...........

 27. 27 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Долу всички строежи !!!!!!!! ЩЕ ми загрозите красивата образцова панелка !!!!!!!!!

 28. 28 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1220 Гневно

  не е истина с колко нагла и безсмислена администрация сме се сдобили през тоя безкраен "преход"

 29. 29 Профил на Gai-jin
  Gai-jin
  Рейтинг: 523 Неутрално

  Какво разузнават тия хрантутници, бе? Само като ги видиш, разбираш, че нивото им е като на селски п дари. Аман от шапкари и ненаяли се зелени чорапи!

 30. 30 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  Българите по принцип са селяни по манталитет. Не казвам, че това е лошо, просто е факт. Затова по рейсове като седнат двама души на една двойна седалка веднага се завързва разговор, въпреки че не се познават. Това е типичната селска среда. И вече като се каже "гражданин" кои са граждани в България? Общо взето няма. Софиянци са най не граждани. Ако някой каже, че софианци са граждани, значи не познава софианци.
  София е едно голямо село. По всичко ѝ личи. И всички софианци са селяни по манталитет, по всичко.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 31. 31 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#30] от "anonim440":

  Тъй, тъй, само вие ,сиганите, сте граждани на света !

  Българите по принцип са селяни по манталитет. Не казвам, че това е лошо, просто е факт. Затова по рейсове като седнат двама души на една двойна седалка веднага се завързва разговор, въпреки че не се познават. Това е типичната селска среда. И вече като се каже "гражданин" кои са граждани в България? Общо взето няма. Софиянци са най не граждани. Ако някой каже, че софианци са граждани, значи не познава софианци.София е едно голямо село. По всичко ѝ личи. И всички софианци са селяни по манталитет, по всичко.
  —цитат от коментар 30 на anonim440


 32. 32 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2706 Неутрално

  Държавна агенция "Разузнаване" - абе тези нямат ли си друга работа ,че и последните зелени площи в София искат да осерат?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 33. 33 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#31] от "faeton.":

  Днес вече един колега ми писа, че съм руснак... Сега пък сиганин...

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 34. 34 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  Тъпото е, че комунистите като скочат да защитават простестиращите и всичко се обезсмисля.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 35. 35 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#31] от "faeton.":Днес вече един колега ми писа, че съм руснак... Сега пък сиганин...
  —цитат от коментар 33 на anonim440


  Не си българин, дали си руски или турски циганин не е интересно.

 36. 36 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 281 Неутрално

  Пазят си незаконните гаражи гадовете
  —цитат от коментар 23 на rdb41527334


  Да, точно, бараките пазят, всеки решил да протестира не значи че е прав. Разузнаването е част от националната сигурност, редно е да имат някакъв бърз достъп.

 37. 37 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 860 Весело

  няколкостотин директори на водопади...гоуема работа ей...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 38. 38 Профил на Bada Bing
  Bada Bing
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#30] от "anonim440":
  Чак пък всички...Не съм съгласен с такова генерализиране. Това е все едно да кажеш, че всички парижанки изглеждат като манекенки и свирят на арфа...

 39. 39 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 597 Неутрално

  'HHH, какво ли значи?
  Пращайте разузнавачи.

  Някой Некадърник, Наш'

  В. Петров

 40. 40 Профил на abdulhazred
  abdulhazred
  Рейтинг: 704 Неутрално

  Няколкостотин служители на агенция "Разузнаване"

  Баси, с кого ще воюваме и кого толкова разузнаваме!! :)))

 41. 41 Профил на Bada Bing
  Bada Bing
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#14] от "anonim440":
  Сега видях коментара ти за игрището пред блока. В кой квартал е това?

 42. 42 Профил на olimpipanov
  olimpipanov
  Рейтинг: 870 Неутрално

  Няколкостотин дебелос...ци хайде аман от тези, проспаха какво ли не и кесят за 20 заплати пенсионирГане. Тунеядци.

 43. 43 Профил на irons
  irons
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Да ходят пеша и с градския транспорт, а също да так, да вземат да им направят една стълбичка откъм ул. Костенец.

 44. 44 Профил на regular_observer
  regular_observer
  Рейтинг: 715 Неутрално

  След прокарването на новата улица чуждите разузнавания много лесно ще разберат кои са българските разузнавачи.

  Няма смисъл да ги търсят по кръчми и други улици. Ще се въртят край паркинга и ще снимат. Щото бг. разузнавачът е или в кола, или на маса, или спи.

  Докато спи умът му анализира.

  А улицата може да я кръстят Бг разузнавач, или Смелият разузнавач, или Мълчалив герой, или просто Разузнавач, или....

  Абе може и конкурс да направят. Населението да мисли върху подходящо име на улицата, а не да се катилчи и да пречци на разузнавателните операции.

 45. 45 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1294 Неутрално
 46. 46 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Неутрално

  на тия гербави калинки им плащате заплатите, само да ви припомня. Подкрепям протеста

 47. 47 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1529 Неутрално

  Да сложат едно колело на кръстовището на Хайдушка поляна и Житница и готово ( място има). Така няма да има нужда от нова улица, достъпът ще е сравнително бърз, а и паркчето зад блокчетата ще се запази, но трябва от него да се изринат всички барачки и постройки за да стане истински парк.

 48. 48 Профил на Георги Велев
  Георги Велев
  Рейтинг: 279 Весело
 49. 49 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#35] от "faeton.":

  Сигурно съм по-бял от вас. Да не се окажете вие циганин.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 50. 50 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#41] от "Bada Bing":

  Е анонимен съм. Преди ме питаха къде работя, сега къде живея. Всички са анонимни тук.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 51. 51 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1155 Неутрално

  "Тя трябва да мине през зелени площи с детска площадка и да се отсекат десетки дървета – ясен, дъб, бреза..."
  ------------
  Е, тона също е много неприятно. Засели се някъде човек в нов квартал, където преобладават панелки и всичко е голо и кално. Посадят се дръвчета, човекът ги чака 30 г. да пораснат и да дадат някъв приветлив изглед на грозотията и вземе, че дойде някъв с поредния ПУП под мишница и го удари на сеч.

  CONTADOR GRATUITO!
 52. 52 Профил на krasnoselo
  krasnoselo
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Да ходят пеша и с градския транспорт, а също да так, да вземат да им направят една стълбичка откъм ул. Костенец.
  —цитат от коментар 43 на irons


  По-добре ескалатор - няма да се морят я!

 53. 53 Профил на Bada Bing
  Bada Bing
  Рейтинг: 317 Весело

  До коментар [#50] от "anonim440":
  Така е. Тук сме анонимните енциклопедисти и ерудити, разбирачи - пенкилери и всякакви капацитети.

 54. 54 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 523 Неутрално

  Никой не ги кара да идват с коли. Фък оф. Браво на хората от Лагера.

 55. 55 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#53] от "Bada Bing":

  Щом смятате, че сте такъв... За себе си не смятам.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 56. 56 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 6930 Неутрално

  И устройствените планове, като всичко в държавата, правено без сметка и акъл.

 57. 57 Профил на Boris Romanov
  Boris Romanov
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#1] от "tsvetko_51":

  Навсякъде Врагове и Предатели на Демокрацията ! Позор !

 58. 58 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#35] от "faeton.":Сигурно съм по-бял от вас. Да не се окажете вие циганин.
  —цитат от коментар 49 на anonim440


  Не знам дали си бял или чер, но българин не си !

  Плювните ти по всичко българско те издават !
  Понеже другите , които редовно го правят в този форум, са цигани, за това те сложих при тях !

 59. 59 Профил на Bada Bing
  Bada Bing
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#55] от "anonim440":
  Недейте да скромничите. Видно от категоричните изводи и умозаключения във Вашите коментари, няма никакво съмнение , че сте навлезли дълбоко в дебрите на антропологията, социологията и урбанистиката.

 60. 60 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5429 Неутрално

  Да очакване скоро след ведомствената улица и ведомствен стол, ведомствена детска градина, ведомствен блок, ведомствен плаж...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 61. 61 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#59] от "Bada Bing":

  Не се нуждая от вашата преценка.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 62. 62 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#58] от "faeton.":

  Значи и Алеко и Славейков са цигани така ли?

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 63. 63 Профил на Bada Bing
  Bada Bing
  Рейтинг: 317 Неутрално

  До коментар [#61] от "anonim440":

  Не става въпрос за преценка, а за искрено възхищение.

 64. 64 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1726 Неутрално

  До коментар [#63] от "Bada Bing":

  Пак ще кажа, вашата оценка не ме интересува.

  Мы идем широкими полями На восходе утренних лучей. Мы идем на бой с большевиками За свободу Родины своей.
 65. 65 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Извинете ме, но тия, Ген. щаб, ВСС и разни такива СПОКОЙНО могат да се преместят в друг град - не в София. Не може и куцо и сакато да се тъпче в София !!!

 66. 66 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 282 Неутрално

  До коментар [#14] от "anonim440":

  Каквито са на една държава българите, такива са й и циганите ...

 67. 67 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2278 Неутрално

  Ченгетата от едно време си искат привилегиите. Какво значи ведомствена улица? За едни може, за други не може.

 68. 68 Профил на ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  Рейтинг: 2722 Неутрално

  До коментар [#3] от "cinik":

  мани, ще им кажат да идват на работа с автобус и после ще се видят в чудо как да паркират толкова автобуси на паркинга

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 69. 69 Профил на ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  Рейтинг: 2722 Неутрално

  До коментар [#65] от "Славейко":

  по принцип е точно така, но ще се борят с нокти и зъби срещу това :)
  хехе, да пратиш някой "софиянец" обратно на село :)

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 70. 70 Профил на ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  Рейтинг: 2722 Неутрално

  До коментар [#67] от "volarok":

  според милицюнерите, ние сме досадна подробност от пейзажа

  ☠ ☠ ☠ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. ☠ ☠ ☠
 71. 71 Профил на мики маус
  мики маус
  Рейтинг: 1608 Неутрално

  За съжаление 30 години след промените отново имаме УБО проявяваща същата наглост и безочие както при бай Тошо. Имаме и правоимащи.
  Как само се извъртяха нещата, а?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK