Норвежка дива сьомга

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (27)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на wwwtoчkacom
    wwwtoчkacom
    Рейтинг: 693 Неутрално

    В Норвегия не остана дива сьомга. Всичко се отглежда във ферми. Можеби в Б-я се намира по-лесно.

  2. 2 Профил на Head of Medusa
    Head of Medusa
    Рейтинг: 269 Весело

    Значи, това си е олигофрения...
    Пише ' Норвежка сьомга'
    Въвеждащото изречение е :' Измийте праза...'!

  3. 3 Профил на Котаракът на Шрьодингер
    Котаракът на Шрьодингер
    Рейтинг: 335 Неутрално

    До коментар [#1] от "dma12587967":

    В Норвегия се счита за срамно да си купиш риба от магазина. Трябва да си я наловиш сам...

  4. 4 Профил на Котаракът на Шрьодингер
    Котаракът на Шрьодингер
    Рейтинг: 335 Неутрално

    120 грама сол и 120 грама захар?! 3😂😂
    Има баланс, но се опасявам, че ще ми трябва и Бърза помощ за тая рецепта. 😂

  5. 5 Профил на kondio_savov
    kondio_savov
    Рейтинг: 220 Неутрално

    И аз търся норвежка дива сьомга в магазините, но има само от "аквакултури", но такива изкуствено угоени екземпляри аз не бих консумирал. Дива съм виждал единствено замразена от района на Охотско море, коеото пък е прекалено близо до една японска аец

  6. 6 Профил на pag
    pag
    Рейтинг: 1082 Неутрално

    400 грама сьомга за 13 порции прави по 31 грама на порция, щедро допълнени с 9 грама сол и 9 грама захар.
    Баси угощението.........

    Знанието е сила, информацията - власт
  7. 7 Профил на bora bora
    bora bora
    Рейтинг: 1011 Неутрално

    .... Печете във фурната на 70 • Цяла нощ😵 ... за такава рецепта отдавна мечтая. Остава само да уточня колко часа е ноща😜

  8. 8 Профил на Лео
    Лео
    Рейтинг: 1334 Неутрално

    Норвежка дивя сьомга като част от съвременната българска кухня? България на пет морета!

  9. 9 Профил на blondofil
    blondofil
    Рейтинг: 1648 Неутрално

    Ако е от ферма направо лекува рак. толкова химикали и антибиотици има в нея.

  10. 10 Профил на wwwtoчkacom
    wwwtoчkacom
    Рейтинг: 693 Весело

    До коментар [#1] от "dma12587967":В Норвегия се счита за срамно да си купиш риба от магазина. Трябва да си я наловиш сам...
    —цитат от коментар 3 на Котаракът на Шрьодингер


    Приятелю, живял съм 15 год в Норвегия. За пръв път го чувам това:))

  11. 11 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 7684 Неутрално

    Най-сетне чудесна рецепта за неспециалисти.
    И изглежда чудесно.
    Гениално и просто :)

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  12. 12 Профил на blondofil
    blondofil
    Рейтинг: 1648 Неутрално

    До коментар [#11] от "penetrating":

    Що бе другите да не би да са изгъзици.

  13. 13 Профил на EU Fighter
    EU Fighter
    Рейтинг: 444 Неутрално

    Как сме, простолюдие? Простееме ли? Булгар булгааааааааррррр...

  14. 14 Профил на victortrt
    victortrt
    Рейтинг: 384 Неутрално

    До коментар [#13] от "LiberalToTheBones":

    Късно нещо се включваш. Разкажи ти как само дива норвежка сьомга ядеш, сподели рецепти, препоръки за вино ....

  15. 15 Профил на penetrating
    penetrating
    Рейтинг: 7684 Весело

    До коментар [#12] от "blondofil":

    Вие можете ли да ги повторите?

    Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
  16. 16 Профил на Bob
    Bob
    Рейтинг: 8 Неутрално

    Дневник, рекох, че сте се отказали от шашавите рецепти, ама май ви е приятно да ви иронизират :)

    ТiКвАТа Ке ПаДНе, 2020
  17. 17 Профил на Недев
    Недев
    Рейтинг: 217 Неутрално

    Тази е от по нормалните, другите какви щуротии бяха. Е, разбира се, майонезата ще е купешка плюс добавки, а щуротията топчета от тапиока е напълно ненужна.

  18. 18 Профил на bnc59488372
    bnc59488372
    Рейтинг: 271 Неутрално

    До коментар [#9] от "blondofil":

    само веднъж се осмелих да опитам тази риба(естествено от развъдник) ,после два дни имах усещането че съм глътнал химкомбинат, много цитруси и салати ми трябваха за да се оправя.

  19. 19 Профил на bnc59488372
    bnc59488372
    Рейтинг: 271 Неутрално

    До коментар [#13] от "LiberalToTheBones":

    компютре ,как си днес ,ще има ли AC/DC?

  20. 20 Профил на stenlyaka
    stenlyaka
    Рейтинг: 2320 Неутрално

    Идейна , добра рецепта според мен !
    Бих използвал олио от гроздови семки ( взаимствана пак от тази поредица , но друг готвач) и ще пропусна тапиоката .
    Черен хляб , целина , зеления и сьомга е класическа комбинация , няма как да е зле !

  21. 21 Профил на hamiltonf
    hamiltonf
    Рейтинг: 3747 Неутрално

    Това е издевателство над дива сьомга.

    http://archives.bg/wars/SEARCH-f-2 Тук може да намерите данни за загинали във войните ваши близки
  22. 22 Профил на Платон  Фъшкиев
    Платон Фъшкиев
    Рейтинг: 53 Весело

    Как сме, простолюдие? Простееме ли? Булгар булгааааааааррррр...
    —цитат от коментар 13 на LiberalToTheBones


    Ибрямчо,пак ли си преял с тапиока!?

    И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
  23. 23 Профил на jmf29537805
    jmf29537805
    Рейтинг: 731 Неутрално

    А дали може с щука?
    Щото сега само щуки мога да хвана.

  24. 24 Профил на motochristo
    motochristo
    Рейтинг: 938 Неутрално

    По принцип съм доволен, щото без фенел и селъри не седам.

    Гласуваш за прасе - получаваш кочина.
  25. 25 Профил на peaspiring
    peaspiring
    Рейтинг: 547 Неутрално

    До коментар [#18] от "bnc59488372":

    Така, друго си е да мааш пъстърви от развъдници, които миришат на тиня още като ги разопаковаш.

  26. 26 Профил на areta
    areta
    Рейтинг: 1338 Неутрално

    До коментар [#4] от "Котаракът на Шрьодингер":

    Рибата само преседява определено време в тази смес, не я ядеш :)

  27. 27 Профил на areta
    areta
    Рейтинг: 1338 Неутрално

    Не пипайте дивата норвежка сьомга! Да замразиш дива сьомга е направо престъпление! Този готвач трябва да го обесят с главата надолу!





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK