малко на закусваня за бърза закуска прилича, дано поне да имат добро меню.Не разбирам защо мастър шеф и шеф.главен готвач и готвач да не са обидни думи вече ?
Аз при шеф готвачи не ходя.. Освен, че е тройно по скъпо, ми и е посредата на чинийката арт, вкусно, но не съм там да се чувствам по гладен като си тръгна..
Ако ходя някъде искам се ная кат прасе, не да си правя снимки за всички повърхнотни хора да ми завиждат..
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
По-горе питаш аз от кой произход съм и къде се очаква да се хранят хора от моя произход, а не "къде се хранят хора със селско-работнически произход". Дори не четеш какво пишеш.
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Излишна претенциозновщина за лица с ниска самооценка и аграрно-работнически произход. Аз например не бих искал некой да ми ровичка в храната половин час и да бучи там некакви листенца, трохички, да цръцка сосчета и пр., нито е хигиенично, нито практично. Най-вкусното винаги е просто. Срещу авторските интерпретации немам нищо против, но в повечето случаи са несполучливи и залагат на голо оригиналничене.
------ Абсолютно съм съгласна. На снимката си е позволила да се снима без шапка, което само по себе си говори за професионализма и. В много от случаите тези специални блюда са пълни с листенца, цветчета и сламчици, имат калории, колкото за закуска на бебе. Хората ходят на подобни места от снобизъм и за да се покажат. До 50- тата си година са яли пици и пържоли, но в един момент рязка им се променя вкуса. Ако, готвачки, като тази успеят да им вземат по 100 кинта за такива неземни манджи - евала.
Любовта ще спаси света!!!
Ресторант като посочения Hisa Franco в Словения няма как да се случи в България.... Не защото не можем а защото няма как да го позволят. Загледани в идиотските изисквания съсипваме и малкото останала самобитна кухня. Няма как да се вкарат местни продукти защото са без сертификат , нито подправки от двора пак поради същото. Не говорим за месо или мляко от локални доставчици ще те затворят от някоя институция..... България е страна на абсурдите в отношението към дребния бизнес.
Не харесвах Севда в състезанието и не смятам, че трябваше да спечели. Постоянно минаваше метър, защото ревеше и съдийте и другите играчи я съжаляваха. Според мен не е искрен човек и не говори каквото мисли т.е. струва ми се лицемерна. И има типично поведение за човек с ниска самооценка и самочувствие, който хиперкомпенсира. Изглежда ми като да се е взела много насериозно... не бих и пробвал ресторанта...
Ресторант като посочения Hisa Franco в Словения няма как да се случи в България.... Не защото не можем а защото няма как да го позволят. Загледани в идиотските изисквания съсипваме и малкото останала самобитна кухня. Няма как да се вкарат местни продукти защото са без сертификат , нито подправки от двора пак поради същото. Не говорим за месо или мляко от локални доставчици ще те затворят от някоя институция..... България е страна на абсурдите в отношението към дребния бизнес.
Прав си, обаче... сертификатите пазят от ганьовщината дето ни е в ДНК-то. Помня времето, когато "Метро" (със сертифицираните стоки и фактурите) разката ментетата на „локални доставчици“ гаражните тарикати
"Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
Хаха, смешник! Даваш определения за селско-аграрния произход за да притъпиш в съзнанието си собственото си незнание и произход, от които явно се срамуваш! Аз няма от какво да се срамувам
А вие, коментиращите и мразещите, опитвали ли сте храната в този ресторант? Аз да, и не от някаква снобарщина, а защото е близо до офиса и имат обедно меню с високо качество и много разумни цени. Като изключим, че обикновено е пълно по обяд, много ми харесва и ми е вкусно винаги. Порциите изобщо не са символични.
Когато се говори в един глас, но алангро, куролацията не куролира добре в екваторията...
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Бих харесал ресторант, в който се готви единствено със свежи продукти и подправки. В който не се пържи и загаря. В който се спазва перфектна хигиена.
Уважение към готвачката, но тя наистина няма боне на главата и се е навела над ястието.
На снимката на ястието виждам препъжени и загорели неща, които явно са сухи и определено изискват сос.
Посипано е е с едро смлян чер пипер, от който всеки язваджия ще изпищи. Черния пипер се добавя на масата по желание на клиента. Затова винаги има чер пипер на масата.
Успех на ресторанта, ама от две снимки видях три грешки, от които едната за глоба.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK
kaiser
Рейтинг: 2143 Неутралномалко на закусваня за бърза закуска прилича, дано поне да имат добро меню.
Не разбирам защо мастър шеф и шеф.
главен готвач и готвач да не са обидни думи вече ?
hope
Рейтинг: 2113 Неутрално---------
много "социалистически" звучат... Любовта ще спаси света!!!
blondofil
Рейтинг: 2219 НеутралноДо коментар [#1] от "kaiser":
Като идва от шеф става двойно по скъпа манджата.
hope
Рейтинг: 2113 Неутрално"Няма да бъдем обикновени, защото имаме смелостта да бъдем изключителни"
Любовта ще спаси света!!!--------------------
дано си намерите и подходящите клиенти.
Ramon Asvalda
Рейтинг: 1878 ВеселоДо коментар [#3] от "blondofil":
Аз при шеф готвачи не ходя.. Освен, че е тройно по скъпо, ми и е посредата на чинийката арт, вкусно, но не съм там да се чувствам по гладен като си тръгна..
Ако ходя някъде искам се ная кат прасе, не да си правя снимки за всички повърхнотни хора да ми завиждат..
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
jpx2648o444
Рейтинг: 8 Неутралноп.с. Говоря по принцип за тоя тип ресторанти, не конкретно за описания в статията.
daskal1
Рейтинг: 3919 ЛюбопитноИновативно като идея, но тази виснала коса над храната не е ли...нехигиеничен момент?
hqz561142095
Рейтинг: 616 ЛюбопитноДо коментар [#6] от "jpx2648O444":
Абе извинявай, да те питам, какъв ти е произхода? И къде се очаква хора с твоя произход да се хранят? За един преател питам.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
blondofil
Рейтинг: 2219 НеутралноДо коментар [#8] от "daskal1":
Аре ся, и да намериш някой косъм в гурмето ще се правиш, че няма нищо. Иначе къф пич си и за кво си даваш парите
hqz561142095
Рейтинг: 616 ЛюбопитноДо коментар [#9] от "Калиманата":
Интересно му е къде се хранят хора със селско-работнически произход, както попитах по-горе?
blondofil
Рейтинг: 2219 НеутралноДо коментар [#12] от "Калиманата":
Ми къде, в работническо-селския стол.
hqz561142095
Рейтинг: 616 НеутралноДо коментар [#10] от "jpx2648O444":
Виж N12
hqz561142095
Рейтинг: 616 ВеселоДо коментар [#13] от "blondofil":
Не се сетих, благодаря ;)
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
jpx2648o444
Рейтинг: 8 НеутралноПо-горе питаш аз от кой произход съм и къде се очаква да се хранят хора от моя произход, а не "къде се хранят хора със селско-работнически произход". Дори не четеш какво пишеш.
hqz561142095
Рейтинг: 616 ВеселоДо коментар [#16] от "jpx2648O444":
Извинявай, не разбрах това произхода ли ти е, мястото за хранене ли, или просто философията ти за живота!?!
hqz561142095
Рейтинг: 616 ВеселоДо коментар [#17] от "jpx2648O444":
Ми ти уточняваш произход, не къде се храниш!?! И аз да питам, не се нервирай! Ай кажи де?
DDR
Рейтинг: 2639 НеутралноДо коментар [#8] от "daskal1":
Frieren für die Freiheit. Tempolimit für die Freiheit. Ein Kühlschrank im Sommer – notwendig oder Kriegstreiberei?Разглеждай го като арт инсталация. Бунт срещу догмите.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
baba_zozolana
Рейтинг: 768 ВеселоДо коментар [#8] от "daskal1":
I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.А храната за ядене ли е, или само за гледане? 🙃
hope
Рейтинг: 2113 Неутрално------
Абсолютно съм съгласна. На снимката си е позволила да се снима без шапка, което само по себе си говори за професионализма и. В много от случаите тези специални блюда са пълни с листенца, цветчета и сламчици, имат калории, колкото за закуска на бебе.
Хората ходят на подобни места от снобизъм и за да се покажат. До 50- тата си година са яли пици и пържоли, но в един момент рязка им се променя вкуса.
Ако, готвачки, като тази успеят да им вземат по 100 кинта за такива неземни манджи - евала. Любовта ще спаси света!!!
Костадин Иванов
Рейтинг: 4319 ЛюбопитноНе видях къде пише с големи букви РЕКЛАМА.
Еретикdaskal1
Рейтинг: 3919 ВеселоДо коментар [#22] от "baba_zozolana":
Порциите се сервират с микроскоп, за насърчаване на познанието :-)
daskal1
Рейтинг: 3919 ВеселоДо коментар [#23] от "hope":
В защита на бебетата по света: никакви листенца, сламки и клонки в храната! :-)
ДрънкалУтУ
Рейтинг: 442 НеутралноРесторант като посочения Hisa Franco в Словения няма как да се случи в България.... Не защото не можем а защото няма как да го позволят. Загледани в идиотските изисквания съсипваме и малкото останала самобитна кухня. Няма как да се вкарат местни продукти защото са без сертификат , нито подправки от двора пак поради същото. Не говорим за месо или мляко от локални доставчици ще те затворят от някоя институция..... България е страна на абсурдите в отношението към дребния бизнес.
Мани мани...koalarevolution
Рейтинг: 476 НеутралноНе харесвах Севда в състезанието и не смятам, че трябваше да спечели. Постоянно минаваше метър, защото ревеше и съдийте и другите играчи я съжаляваха. Според мен не е искрен човек и не говори каквото мисли т.е. струва ми се лицемерна. И има типично поведение за човек с ниска самооценка и самочувствие, който хиперкомпенсира. Изглежда ми като да се е взела много насериозно... не бих и пробвал ресторанта...
gost22
Рейтинг: 1361 РазстроеноПрав си, обаче... сертификатите пазят от ганьовщината дето ни е в ДНК-то. Помня времето, когато "Метро" (със сертифицираните стоки и фактурите) разката ментетата на „локални доставчици“ гаражните тарикати "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
hqz561142095
Рейтинг: 616 ВеселоДо коментар [#21] от "jpx2648O444":
Хаха, смешник! Даваш определения за селско-аграрния произход за да притъпиш в съзнанието си собственото си незнание и произход, от които явно се срамуваш! Аз няма от какво да се срамувам
Харвард
Рейтинг: 644 НеутралноА вие, коментиращите и мразещите, опитвали ли сте храната в този ресторант? Аз да, и не от някаква снобарщина, а защото е близо до офиса и имат обедно меню с високо качество и много разумни цени. Като изключим, че обикновено е пълно по обяд, много ми харесва и ми е вкусно винаги. Порциите изобщо не са символични.
Когато се говори в един глас, но алангро, куролацията не куролира добре в екваторията...Мусаши
Рейтинг: 920 НеутралноИнтересно.
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
ART
Рейтинг: 279 НеутралноБих харесал ресторант, в който се готви единствено със свежи продукти и подправки. В който не се пържи и загаря. В който се спазва перфектна хигиена.
Уважение към готвачката, но тя наистина няма боне на главата и се е навела над ястието.
На снимката на ястието виждам препъжени и загорели неща, които явно са сухи и определено изискват сос.
Посипано е е с едро смлян чер пипер, от който всеки язваджия ще изпищи. Черния пипер се добавя на масата по желание на клиента. Затова винаги има чер пипер на масата.
Успех на ресторанта, ама от две снимки видях три грешки, от които едната за глоба.
karatista
Рейтинг: 3844 Неутралнонямам търпение да си поръчам жабешкото блато! някой не ги ли учи на маркетинг тия готвачи?
mr. Gorbachev, tear down this wall!