Над 450 качествени вина от най-новите реколти може да бъдат опитани от днес

Над 450 качествени вина от най-новите реколти може да бъдат опитани от днес

© DiVinoСлед почти две години под знака на пандемията DiVino.Taste 2021 събира ценителите в нормален формат. Винената общност ще може от днес до неделя да опита над 450 качествени вина на 70 производители в зала 4 на "Интер експо център" в София.


В 10-ото юбилейно издание на форума ще участват изби от всички винени региони на страната.


Българското вино е във възход, вината у нас са все по-добри и интересни и DiVino.Taste ще бъде една витрина, отразяваща този подем, казват организаторите. На форума ще се видят ясно и тенденциите в развитието на българското винарство. Очертава се например вината от местни български сортове пропорционално да са най-много в сравнение с предишните издания.
Независимо дали е винен професионалист, познавач, любител или ентусиаст, на изложението всеки има възможност да се срещне с хората, които създават добрите вина в България, да опита техните вина, да научи историята зад всяко от тях и да се ориентира в огромното предлагане на пазара.


Специално изграденият на DiVino.Taste магазин Casavino дава възможност всеки да се зареди с вината, които са събудили интереса му и са му доставили най-голямо удоволствие. За изложението е разработено мобилно приложение DiVino.Taste, което може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store - за iPhone.


То съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на изложението и освен на български е и на английски език. Приложението освен карта на изложението позволява потребителите да си водят бележки и да отбелязват любимите си вина.


Организаторите напомнят, че достъп до събитието ще имат хора, които са ваксинирани, с отрицателен тест за коронавирус или сертификат за преболедуване, а покупката на билет е съгласие със спазването на наложените противоепидемични мерки.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK