Отвори трети квартал за улична храна

Отвори трети квартал за улична храна

© QuartalaТри години след като отвориха първия парк за улична храна - в кв. "Хладилника" Quartal Food Park, и месец след втория в пространството между "Дианабад" и Студентски град - Quartal District, собствениците на бранда предложиха и нова концепция в партньорство с търговската верига "Кауфланд".


В последния ден на март бе отворено третото пространство - Quartal Station, което предлага 9 компании за все по-популярната улична храна пред обекта на веригата на бул. "Тотлебен" в София. Тук отново се цели съчетаване на храна и възможност за събития.


По традиция храната се приготвя в рециклирани морски контейнери като тук са представени 9 заведения, сред които Skarra, Edo Sushi, Grano, Street team. В този случай контейнерите са опаковани с мембрана.

Отвори трети квартал за улична храна

© Quartala


Целевата аудитория на пространството е младежката 25-35 г., но всеки тип храна си има различна аудитория, отбелязват от двете компании. Мястото е отворено за храна от 11 до 22 ч. като предлагащите кафе ще работят и от по-рано.
Инвестицията общо между собствениците на Quartal и "Кауфланд" е 800 хил. лв., а площта е наета за 10 г.


В началото на март отвори врати за посетители Quartal на бул. "Г М. Димитров". Там са разположени 61 морски контейнери и отново мястото е предназначено освен за улична храна и за събития -йога, куклен театър, кино вечери, корпоративни събития. Освен това има книжарница, магазини за дрехи и втори етаж, в който контейнерите са само за хранене на посетителите в случай на лошо време.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK