Светлана Боянова, зам.- министър на земеделието и храните: Подготвяме електронен регистър на държавните земи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (7)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Калоянчо
  Калоянчо
  Рейтинг: Неутрално

  Подготвят .... поредната таблица на ексел...

 2. 2 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1782 Неутрално

  В М-во на образованието да направят и там един електронен регистър с име и първите 2 цифри от ЕГН-то, да види цяла България що за "ученици" се водят като такива, заради попълване на бройката

  „Слушай ко ша ти кажа, уа! Човека сий направил частна митница на КПП-то, 10 години хероина за Ивропа й минавал приз ньего. И сига ко, ша са остави на някой си Киро да доди от Канада и да му я затвори? Как ша стани тази работа, то са иска мозък да помислиш малко! Нье само Киро ша падни, ами и кака ти Урсула ша падни, хъ-хъ-хъ! "
 3. 3 Профил на Роко 7
  Роко 7
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Това министерство го напълниха с разни таткови щерки, които едва ли ще видят разлика между кукуруз и шпек.
  Горко на земеделието ни, цели 20 години го разсипват, и разпиляват такива "специалист/к/и. РабфаКаджиите ряпа да ядат.

 4. 4 Профил на Румен Гълъбинов
  Румен Гълъбинов
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Преди три месеца Европейската комисия одобри нова държавна помощ за съфинансиране на застрахователни премии при застраховане на селскостопанската продукция в България. Целта на схемата е да се подпомогнат предприятията, ангажирани в първичното производство на селскостопански продукти. Подпомагат се земеделски производители, отглеждащи овощни и зеленчукови култури за застраховане на селскостопанска продукция срещу загуби, причинени от неблагоприятни климатични събития, които могат да бъдат приравнени на природни бедствия. С помощта ще се покриват 80% от размера на застрахователната премия, заплащана по застрахователни договори, в случаите, когато в застрахователната полица се посочва, че застраховката покрива само загуби, причинени от неблагоприятни климатични събития. Те са приравнени към природни бедствия, които унищожават над 30% от средната годишна продукция на земеделския производител. 50% от застрахователната премия ще се покрива при природни бедствия и други загуби причинени от климатични събития, ако е посочено в застрахователната полица. Чрез помощта ще се покриват щети до 500 лв./дка, при допустим максимален размер на застрахователната премия до 30 лв./дка. Приемливи разходи по държавната помощ са:
  - разходите за застрахователни премии, ако в полицата е посочено, че същата покрива само загуби, причинени от неблагоприятни климатични събития, които могат да бъдат приравнени на природни бедствия (градушка, буря, проливен дъжд, осланяване, наводнение);
  - разходите за застрахователни премии, ако в полицата е посочено, че същата покрива природни бедствия и други загуби причинени от климатични събития. Периодът на предоставяне на помощта е от 01.01.2010 г. до 31.12.2013 г. или до изчерпване на финансовия ресурс. Максималният бюджет на помощта за периода е 33 600 000 лв.

 5. 5 Профил на batekure
  batekure
  Рейтинг: 213 Неутрално

  смятаме да реализираме и "Тайната Вечеря"...

 6. 6 Профил на 222
  222
  Рейтинг: 8 Любопитно

  докато подготвяте регистри................ на производителите на домати стоката и се скапа и продават на 30ст.килограм а на пазара доматите са по 2лв.А и със тези дъждове каква зърнена криза ни чака....................ама вие сте професионалисти ще направите някоя графика и табличка и хоп готово.

 7. 7 Профил на Румен Гълъбинов
  Румен Гълъбинов
  Рейтинг: 726 Неутрално

  За по-нататъшното намаляване на рисковете от загуба на реколта заради неблрагоприятни атмосферни условия Русия планира да приеме закон за селскостопанското застраховане от катастрофични рискове.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK