Цветан Цветанов: Грешка е, че бях доста емоционален в оценката си за съдебната система

Цветан Цветанов,министър на вътрешните работи

© Юлия Лазарова

Цветан Цветанов,министър на вътрешните работиС вътрешния министър Цветан Цветанов разговаряме по актуалните теми в последните месеци. Сред темите са случаите "Мирослава Тодорова",  убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина преди година, обвиненията към лекарите от Горна Оряховица, както и кой е фаворитът му за бъдещ главен прокурор.


С какво най-много се гордеете като министър на вътрешните работи за последните три години?


- С това, че колегите полагат максимални усилия и имаме много добри резултати в борбата срещу тежката организирана престъпност и полагаме максимални усилия за неутрализирането и ограничаването на конвенционалната престъпност, която е най-чувствителна за обществото. Не знам дали "гордост" е най-правилното. Важно е човек да изпитва удовлетвореност.
Много добър, хубав екип направихме и мисля, че всички оценяват и разбират отговорността, която стои пред тях. За мен това е важно – човек да осъзнава отговорността и да има реална преценка за реално свършената работа. И да няма възгордяване, а да бъдем реалисти.


А какви грешки сте допуснали?


- Има грешки, защото безгрешни хора няма. Може би днес, когато погледнем всичко от тригодишния ми престой в МВР, мога да кажа, че на моменти съм бил доста по-емоционален в оценката ми за съдебната система. Защото по този начин съм засегнал тези, които трябва да бъдат оценявани много високо.


Но когато съм давал конкретни примери, върви малко като общ знаменател за цялата съдебна система. Както в МВР - когато имаме грешки в действията на някои служители, се формира негативно отношение на обществото спрямо тези конкретни случаи, но то донякъде рефлектира върху цялата система. Затова винаги съм казвал, че трябва да бъдем безкомпромисни по отношение на служителите, които имат професионални пропуски и са злоупотребили със служебното си положение.


И да бъдем много поощрителни към тези служители, които дават всичко от себе си, лишават семействата си, за да изпълняват професионалните си задължения в интерес на обществото и страната като цяло. По същия начин трябва да бъде и подходът към всички секторни политики, включително и съдебната система. Тя може би беше най-много дебатирана в българския парламент. А и това, което видях (от изслушването на кандидати за Висшия съдебен съвет - бел.ред.) беше съвсем необосновано. Имаше и въпроси как бихте реагирали на коментари на министъра на вътрешните работи по съдебни решения. Вижте какво сливане направиха на изпълнителната и съдебната власт. Това не отговаря на истината.


Сегашният състав на ВСС не успя да реагира адекватно...


- Въпросите може би са зададени заради моите реакции по определени примери. Но винаги съм казвал, че всеки един, който представлява на достатъчно високо ниво дадена система, трябва да има възможността за директен контакт с хората, които са зависими от неговите решения. А това нещо в съдебната система към този момент го няма.


Всеки трябва да допринася за това да няма напрежение. И трябва да има професионална свобода да работи в пълен обем. Но да има механизмите на безкомпромисност: когато не си гледат професионално задълженията, има определен съдебен процес и мотивите са забавени с над 3-4-5 години и имаме отказ от правораздаване, сами разбирате, че усещането в хората е че няма справедливост. Всички заедно трябва да променим това.


Говорите за Мирослава Тодорова...


- Нека да не визираме конкретно име. Говорил съм със съдии и прокурори в цялата страна, че ако при тях се случи и  пет процента от това, всички ще бъдат безкомпромисни и те гледат да си изпълняват сроковете.


Когато казахте, че сте се изказвали емоционално за съдебната система, имате ли предвид и това ваше изказване, което стана повод за делото, което съдия Мирослава Тодорова води срещу вас за клевета в Пловдив?


- Не. Мисля, че това е нейно решение. Но фактите показаха, че има липса на професионализъм.


Вашето изказване беше остро...


- Моята оценка беше: подобно забавяне... за представителите на организирана престъпност... говорим за слаба професионалност.  Или създава усещането, че може да се обслужва организирана престъпност.


Вие следите ли делото в Пловдив?


- Вчера имаше заседание. Просто не знам... Това, което нейната защита е изразила, че премиерът ми се бил скарал и бил казал, че трябва да се извиня...


Той го казва в интервю.


- Да де, ама това според вас сериозно ли е? Да го приемаме като защитна теза в един съдебен процес...


Аргументите на адвокат Доковска бяха, че иска интервюто да бъде приложено като доказателство, защото "извинение се дава за неправомерни действия". Пред съда тя заяви, че иска интервюто да бъде включено не за да стане ясно, че вие и премиерът Борисов си говорите, а за да бъде доказано, че правителството няма доказателства че Мирослава Тодорова покровителства организирана престъпност.


- Аз никъде не съм казвал такова нещо. Но нека не фокусираме вниманието си върху един случай, който за мен специално е маловажен. Защото той не е от съществено значение в обществено значимите неща, които трябва да правя като министър и като ръководител на вътрешно министерство.


Този случай обаче имаше много сериозен отзвук и извади на дневен ред проблема с натовареността на съдиите...


-  Ние търсим решение на проблемите и това се видя първо от срещата с премиера Бойко Борисов и председателя на Софийския градски съд Владимира Янева. И направихме среща с тях и с министъра на правосъдието. Вие виждате, че всъщност ние търсим решение на наслагвани проблеми през годините. Както със сградния фонд и за подобряване условията на работа на всички тези служители.


Да, това е по-малкият проблем, защото всъщност може да има място, но като имат толкова много дела за решаване, това поставя под въпрос качеството на решаване на делата.


- Разбира се.


Другото, което направи впечатление в този случай, беше че има други съдии, които имат забавени дела, но  ВСС наказа само Тодорова.


- Критериите трябва да бъдат еднакви за всички. Но когато имаме случай с отказ от правораздаване поради изтекла давност... Четири - пет години да не си си написал мотивите – не знам да има друг подобен случай. Нека това да бъде част от тази промяна, която трябва да следи и да контролира новият ВСС.- Случаят "Мирослава Тодорова" за мен е маловажен;


- Бих се извинил на Пламен Трифонов за това, което е преживял;


- Скоро може да има обвинителен акт по случая "Димитър Аврамов";


- Подготовката за изборите не е спирала;

Имате ли фаворит за главен прокурор?


-Не познавам членовете на Висшия съдебен съвет, за да съм говорил по тази тема с тях. Това е избор, който ще бъде направен от новия състав на съвета.


А как си представяте вие новия главен прокурор?


- За мен е важно главният прокурор да бъде равно отдалечен от всички институции и да гарантира независимостта на прокуратурата. Това е най-важното. И да няма нищо обвързващо с никакви политически формации или определени икономически интереси.


Трябва да бъде толкова сериозен и отговорен, че да може действително да оправдае доверието, което ще получи от ВСС, от цялата съдебна система, и парламента.


Вчера юристи коментираха, че делото за клевета, водено срещу вас, е залогът Сотир Цацаров - председател на Окръжния съд в Пловдив, да стане главен прокурор?


- Делото можеше да се гледа и в София. По стечение на обстоятелствата то беше разпределено в Пловдив, не знам по какъв критерий. Но ако беше гледано в София, тогава кой щеше да бъде залогът. Нали знаете, че за всичко, което се случва в тази държава, Цветанов е виновен.

Определихте като грешка, че реагирате емоционално. Но не мислите ли, че понякога реагирате и прибързано, като съобщавате факти от разследвания, които още не са приключили. Един такъв пример е поведението ви по убийството на Яна Кръстева. След общественото недоволство в парламента вие обявихте извършителите за установени и разкрихте имената им – Пламен Трифонов и Николай Русинов - Чеци. Първият прекара няколко месеца в ареста след което обвиненията срещу него бяха снети, вторият днес е обвиняем, но успя да организира защитата си след като научи какви доказателства има срещу него по делото, които вие изнесохте в медиите. Грешка ли беше това и бихте ли се извинил на Пламен Трифонов
?


- Знаете, че имаше много по обем работа, която беше извършена от колегите в района на това убийство. Съдът реално прецени, че към този момент доказателствата, които бяха представени в началния етап на разследването, са достатъчни Трифонов да бъде с постоянна мярка. След това нещата се развиха в друга посока – бяха назначени допълнителни експертизи. Резултатите насочиха към  Чеци.


Да, действително към днешния момент аз бих се извинил на Трифонов за това, което той е преживял и това, което се е създало като усещане в неговите близки. Но пак казвам, че към тогавашния момент, всички първоначални данни от разследването сочеха към, него.

Друг подобен случай от ваше изказване. Този с лекарите в "Горна Оряховица". Експертизата отхвърли вината за смъртта им, а вие ги обвинихте в убийство от парламентарната трибуна. Бяха оправдани и по други дела, които им бяха образувани впоследствие. Чувствате ли вина за поведението си и факта, че изнесохте информация от СРС – лични разговори?


- Нека да дам малко хронология. Бяха приложени специални разузнавателни средства спрямо служители от Горнооряховската болница. При прилагането им имаше комуникация за действията на служителите и начина, по който да прикрият едно престъпление, свързано с дете, което е било с нормални жизнени функции, но е с минимално тегло. Имаше коментари, че детето още диша и какво да правят с него.


В момента, в който полицията предприе действия, за да установи всичко, което вече беше факт, изригнаха в чисто политически план атаките спрямо МВР и прокуратурата. И отново - болезнената тема за полицейщината, която властва в днешното управление. Това беше некоректност от страна на тези политици, които извадиха случая в политически план. Това означава, че започва да се формира обществено мнение чрез тези политици спрямо тези служители, които изпълняваха служебните си задължения. Говорих, след като се взе решение да се декласифицира съдържанието на тези СРС-та.


Самият факт, че имаме една експертиза, след това е назначена деветорна експертиза, която в продължение на над година и половина няма резултат, оставя много въпросителни. Защо толкова време се бави тази експертиза? 


Ще ви върна и към още един случай, който беше вкаран в политическото говорене – това, което се случи в Кърджали. Защото този инцидент там нямаше да се случи, ако не беше прокарана поправката "Ванко 1". Тя беше вкарана от тройната коалиция. Лицето, което беше задържано, доколкото знам вече е и осъдено, е имало присъда – 9 години лишаване от свобода за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Тази присъда е намалена заради тази поправка до две години и той се е занимавал пак със същото. Тогава колегите контролираха адреса, на който са оставени момичетата, просто са имали комуникацията, че това е домът, в който трябва да се влезе.


Но никой от семейството, което пострада, няма нищо общо със случая?


- Няма общо, има само телефонен разговор с член на това семейство. Но тук отново се отива в политическото говорене – полицейщина, дори някой започнаха, че е било заради това, че семейството било от мюсолмански произход. Това няма нищо общо с дейността, която се извършва като криминална от определени лица, и действията, които се предприемат от МВР.


Да оставим настрана политическото говорене, защото то е обяснимо. Вие не сте били в опозиция в парламента, но за тях това е предвидимо поведение.


- Давам за пример Димитър Аврамов (освободеният депутат от ГЕРБ, обвинен в търговия с влияние - бел.ред). Освобождаването от ареста не значи, че са го освободили от наказателна отговорност. Има събрани свидетелски показания, има задържане под стража до момента, в който се знае, че той няма да може да влияе на свидетелите и оттук нататък има променена мярка и оттук нататък делото си върви. Аз мисля, че ще има и скоро обвинителен акт.


Oсновният свидетел по делото разкри, че депутатът Искра Фидосова също е замесена. Имате ли такава информация?


- Нямам такава информация и това че някой твърди нещо, нищо не означава. Никъде нито в прилаганите СРС-та, нито в свидетелските показания това нещо го има. И в тази посока, мога да ви гарантирам, че няма абсолютно нищо свързано, защото с Искра съм говорил след като е станал случаят.


Тогава направи впечатление и че задържането му беше точно преди доклада на Европейската комисия.


-Съвпадна и с периода, когато събираше парите. И ние не можем да кажем на жертвата: чакайте да излезе докладът и да го направим след това, нали...


Знаете ли, че фирмите на Аврамов са спечелили над 3 милиона лева субсидии от  министър Мирослав Найденов?


- Не мога да ви кажа...


Появи се информация преди няколко дни, че е задържан съучастникът на атентатора от Бургас? Има ли нещо ново по случая?


- Няма задържано лице във връзка с атентата в Бургас. Това, което безспорно се доказа, че атентатът е подготвен извън пределите на страната и от лица, които не са българи. В момента имаме постоянно обработваща се информация, по-съществената е от преди 20-30 дни И нищо повече не можем да кажем, защото няма неща, които могат да се споделят публично. Не трябва да нарушаваме този стил на работа, който сме предприели.


Тук говорим за терористичен акт, а не за обикновено криминално деяние. Той беше насочен не към България, а към израелските граждани. И трябва да бъдем много прецизни и внимателни в тълкуванията публично и за мерките, които сме предприели.


Това е случай, в който не си позволявате предварително да обявявате факти. Забелязва се промяна в стила.


- Нали разбирате, че в този случай ни наблюдават тези, които са организирали този терористичен акт. До тях не трябва да стигат послания. В една криминална случка няма лошо да бъде обявено публично кой е извършителят и какви са му криминалните регистрации.


А този срок, който президентът Росен Плевнелиев беше дал, за 15 септември, беше ли съгласуван с вас?


- В разследването на терористичен акт няма срок за разследването. Това не е плод и зеленчук – да знаеш, че днес ще продадеш толкова, на 15-ти ще получиш даден добив от даден масив. Тук говорим за терористичен акт, който е нещо, което е изключително сложно и е трудно да се прогнозират сроковете за неговото разследване.


Какво се случи с издирването на къртицата по случая Брендо? (Евелин Банев - Брендо беше задържан в началото на май по време на акцията "Кокаиновите крале". Тогава министър Цветанов заяви, че разследването срещу Брендо е било възпрепятствано от теч на информация през 2008 г. Министърът обяви тогава,че това е пенсиониран полицай - бел.ред. )


-Това е от компетентността на прокуратурата. По случая Брендо съм доволен, че имаме реализация и върнато доверие на италианските ни партньори. В момента работим по още няколко случая, съвместно с партньорите – някои се случват извън пределите на страната, някои ще се случат и тук. Но аз съм изключително удовлетворен, че с европейските партньори работим в реално време и те правят мониторинг на дейността на системата и отделните структури на МВР.


Да очакваме ли акции, подобни на "Кокаиновите крале"?


- За мен е важно, че с колегите обменяме информация и те могат да ползват нашите оперативни данни. По случая с кораба в Испания правим всичко възможно истината да излезе наяве.


По този случай бяхте предупредили, че ще има арести в България. Специализираният съд вече освободи двама души, които бяха обвинени за участие в организирана престъпна група, защото нямало данни за такава.


- На този етап специализираният съд е казал, но може да дойде етап, когато да пристигне европейска заповед, в която на база данните и доказателствата, които са събрани, да се поиска съденето на определени лица в Испания.


За Дойчин Дойчинов и Руслан Колев ли? (двамата бяха арестувани в България след залавянето на българския кораб "Св. Николай" и получиха обвинение за организирана престъпна група- бел. ред)


- Нека да не конкретизираме. Мисля, че са интересни лицата, които бяха задържани в България по този случай.


Какво става с т. нар. братя Галеви?


- За тях няма нищо, за съжаление. А това са въпросите, които вълнуват обществото и това са пропуските, за които трябва да се търси начин да се поправят. Да се запълни този вакуум, който се появява при подобни дела. Нямаме и информация към коя дестинация са се насочили.


Как ще коментирате изводите в различни доклади, че бюджетът на МВР не се управлява добре - правителството редовно отпуска на МВР още пари, за да покрива задълженията си?


- През тази година имахме страшно много непредвидени разходи. Знаете за пожарите -  един пожар не бих могъл да го остойностя колко е, но имаше дни, в които разходите възлизаха на 1 млн. лв на ден, които са свързани с техника, амортизация, а и имаше много допълнително положен труд. Управлението на парите в МВР е по прозрачен начин и бюджетите във всяко едно ведомство не достигат. Но сами разбирате, че сигурността е изключително важна за съществуването на всички останали секторни политики. Загубата в дългосрочен план ще бъде огромна заради разрастващата се корупция и всичко, което е свързано със задушаване на реалния бизнес, за който държавата трябва да се грижи.


Ще съвместявате ли отново двете роли - на шеф на предизборния щаб и на вътрешен министър?


- За да избегнем политическото говорене предложих на консултативния съвет при президента да бъде изрично записано, че министър или премиер, не може да бъде шеф на предизборния щаб. Това беше отново спекулативно поднесено на обществото. 


Моята роля като шеф на предизборния щаб беше три - четири месеца преди изборите да направя събеседване с всичките ни кандидати за кметове – това са 264 общини. С всичките областни структури и общински ръководители. И това съм го правил в продължение на близо месец. Да анализираме данните, да гледам социологията и да преценим кой ще бъде най-добрият за жителите на дадено населено място и кой ще прави политика, която ще бъде в интерес на хората. Това е била ролята на шеф на предизборния щаб. И другото – всички документи, които са необходими, трябва да има организация. Начинът, по който ще мине една кампания, съответните лъчове, които правим, със съответните срещи и графици – това е нормална работа, някой трябва да понесе отговорността и да планира. И по възможност да е на високо ниво в политическата йерархия, за да може всички структури да се съобразяват с националните решения, които трябва да бъдат изпълнени от предизборния щаб.


Започнахте ли с тази подготовка за изборите догодина?

- Тя не е спирала. Когато регистрирахме президентската двойка, на колегите в предизборния щаб им казах: оттук нататък мислете за парламентарните избори. Обиколките, които направих по време на кампанията за местни избори –  220 населени места, изминах 15000 км – всичко това е минало през очите ми и можех да чуя всички тези наши симпатизанти, членове и общински структури. Запознат съм с реалните проблеми. Впоследствие беше възложено на съответните секторни политики да ги решават. Защото хората в България искат, когато отидеш на избори, когато обещаеш, че нещо ще направиш, да може в кратки и дългосрочни срокове да се видят реални измерения.


Давам за пример две населени места – Доспат и Сърница. Те са малки, но достатъчно отдалечени оттук. Те са на 7 км едно от друго, между тях има път, който беше в окаяно състояние. Над десет години, никой не си беше помръднал пръста да запълни тези дупки и да поправи този път. А тези населени места, те са в много голяма родствена връзка. В тези две населени места създават семействата. Този ангажимент го поехме и го изпълняваме. Защото им казахме, че за 2011г. това нещо ще може да бъде изпълнено.
Давам за пример и случаят на Чепеларе: 15 години местните искат да има околовръстен път, 15 години казваме, че искаме да развиваме туристически отрасъл.
Пампорово го нацвъкахме, с извинение, хотел до хотел, няма необходимите пречиствателни станции, няма необходимата инфраструктура и целият поток, който идва от Пловдив и нагоре, влиза през центъра на Чепеларе. Казахме им, че за 2011 г. нямаме съответните финансови ресурси, можем само да проектираме. Но за 2013 г ще бъде предвидено и реализирано като капиталов разход от регионалното министерство.


От вас ли ще зависи кой ще влезе в бъдещите листи за депутати?


- Зависи от изпълнителната комисия. Надявам се, че ще бъде чуто моето мнение за всички обиколки, които правя и в момента. Приемете, че 50 % са от партийно-организационно естество – как са структурите и какво правим, но на 100 % ми е изключително полезна информацията, която получавам от кметове, общински съветници, от структурите, гражданите и жителите на дадените населени места.


Миналата седмица бях в Силистренско, получих една папка със сигнал и я възложих на главна дирекция "Национална полиция" да го анализират задълбочено и да направят проверки.


Случай в Кайнарджа, където населението не намалява, а се увеличава - имало е  проект за училище, който обаче не е довършен. В момента училището е разпределено в 3-4 сгради. Ами защо държавата да не заложи това да бъде реализирано. Веднага се обадих на министър Игнатов и той веднага е задвижил нещата, за да се видят възможностите за инвестиране за следващата година.


Давам ви примерът за Съединение, ние там загубихме изборите от БСП. Но това не значи, че трябва да зачеркнем това населено място. Има поет ангажимент към изграждането на училище, което от 1982 г също по проект, не е доизградено. Необходими са 800-900 хил лв, за да бъде довършено. И когато се върнахме от кампанията, която беше на частичните избори, но аз не спрях да настоявам това да се случи. И тук искам да благодаря на министър Игнатов, който намери финансиране от неговия бюджет, за да може да се даде за учениците. Не е важно кметът като е от БСП или от опозицията, да кажеш – този трябва да го мачкаме. Хората нямат никаква вина за това, че са направили грешката и са избрали кмет от БСП или ДПС. Трябва да правим политики за хората, а не за дадените кметове. А хората са тези, които могат да променят позицията си, когато виждат, че някой прави реални политики. И сега на деня на будителите – 1 ноември- това училище ще бъде официално открито.


Убеден съм, че хората на предстоящите избори ще гласуват по реални политики, за партия, която нещо реално е направила. Надявам се и вие да го направите.


Имате ли интуиция за изборите? Ще бъдат лесни, трудни. Ще се наложи ли да се коалирате....


- Живеем в много тежък период, защото за голямо съжаление, кризата не е само в България, а в цяла Европа. Това всъщност е проблем, защото ние не управляваме в периоди, които имаха предишните преди нас. Защото ако имахме бюджетен излишък 4 млрд нямаше да харчим, за да ги откраднат. Те щяха да стигнат до хората.


Имаме огромна несигурност в региона. Популизмът ще излиза на преден план. Политическото говорене ще бъде много непремерено и нелогично. Някои от политическите формации знаят, че никога няма да влязат в управлението. На тях им е позволено да говорят и да обещават всичко. Партия ГЕРБ е национално отговорна и прави реално отговорни политики, стараем се да стигнем до хората, а те да преценят какви ще бъдат резултатите на предстоящите избори през юли месец 2013. Аз съм убеден, че разумът, въпреки трудностите, с които се сблъсква всяко едно семейство, ще бъде в полза на просперитета на България и ви уверявам, че това минава през успех на ГЕРБ.


Дали ще бъдем самостоятелно правителство казват само българските граждани, никой не може да го гарантира. Помните спекулациите 2009 г – всички ни свързваха с БСП. След това се появиха плакати: "Избираш Борисов, получаваш Костов". Влизаме в период, в който всичко е позволено на нашите политически опоненти, а те нямат морални задръжки и нямат граница. Ние няма да преминем границата и позитивната кампания и реално представените свършени дейности, могат да бъдат оценени от хората. А не противопоставянето и омразата, които са методи, присъщи на някои политически партии.


Но и вие започнахте да обещавате увеличаване на пенсии и заплати. Дори министър Дянков, който следи за строгата фискална политика, започна да обикаля и да обещава. В тази връзка какво означава отказът да се местят митниците в Русе, обявен от премиера Бойко Борисов?


- Ето това е пак силната страна на ГЕРБ – ние се вслушваме във всеки един дебат, който се води по реализирането на една политика. Давам за пример и МВР – всички законодателни промени, които са минавали, са били обществено обсъдени. Първоначалните варианти са били коригирани на база чутото от хората. Темата за митниците беше изчистена концептуално. Мисля, че думите на господин Дянков бяха интерпретирани и се създаде напрежение. Премиерът трябваше да сложи точка на тези тълкувания и напрежения. Винаги взимаме решения в ползва на администрацията, в полза на държавата. Но децентрализацията е хубаво нещо – защо например морската администрация да не е в някой от черноморските курорти.

Коментари (127)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 605 Неутрално

  "Емоционален" е неправилно да се каже. Бях "по-физкултурен" ми се струва по--подходящо?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 2. 2 Профил на nikoletam
  nikoletam
  Рейтинг: 442 Гневно

  Боже пази България.....

  ПАК ИДАТ ИЗБОРИ и бръщолевенето започва на високо ниво, ама има хора, за които е противопоказано да се опитат да кажат нещо смислено !!!

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 4. 4 Профил на birdman
  birdman
  Рейтинг: 911 Неутрално

  Милиционер да си извинява и мисли - НИКОГА .

 5. 5
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 6. 6 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Нагло е Физкултурничето: "Но нека не фокусираме вниманието си върху един случай, който за мен специално е маловажен."
  Ако бе така и толкова му бе комфортно да е подсъдим то за6то впрегна целия властови ресурс за Пожарната команда за да уволнят уважаваната съдийка, която има "неблагоразумието" (достойнството!!) да не му цепи басма...
  А останалите му самодоволни, кухи приказки - какво да ги коментира човек. Всекидневните ПРОВАЛИ (Галеви, Бургас, Яна - няколко знакови събития само!) говорят за пълното безхаберие в МВР. И дребната и едрата престъпност се чувства комфортно, да му мисли матрЯла. Догодина идват избори, ама се съмнявам да се осъзнае какви мутанти го "управляват".

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 7. 7 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2407 Весело

  "Казахме им, че за 2011 г. нямаме съответните финансови ресурси, можем само да проектираме."
  Не така стоят нещата с МВР. Там пари се леят на поразия. Достатъчно е само ЦвЦв да поиска.

  I Want To Believe
 8. 8 Профил на мОДИ ти си........ши....к
  мОДИ ти си........ши....к
  Рейтинг: 455 Неутрално

  За такива"емоционални"изказвания,в белите държави си подават оставките а тука със зъби и нокти се борят да ги изберат за още един мандат да им слушаме глупостите,само да ги слушаме защото иначе нищо не вършат.

 9. 9 Профил на мОДИ ти си........ши....к
  мОДИ ти си........ши....к
  Рейтинг: 455 Неутрално

  До коментар [#5] от "Нели Ангелова":

  Аааа това някои това отдавна го правят

 10. 10 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Вече дори не е интересен, просто е скучен.
  Ако компетентност се компенсираше с емоционалност, може би щеше да му се отвори парашута.
  Сега всички виждат какво става - полиция охранява контрабанда, полиция изнасилва, полиция прострелва, а когато поискаш помощ от полиция - се правят че немали хартия за принтер.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 11. 11 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Весело

  Е сега вече се знае, че и Туй е бил от Плод зеленчука на Филчев а Вие искате да се извинява.

  =====================
  - В разследването на терористичен акт няма срок за разследването. Това не е плод и зеленчук – да знаеш, че днес ще продадеш толкова, на 15-ти ще получиш даден добив от даден масив. Тук говорим за терористичен акт, който е нещо, което е изключително сложно и е трудно да се прогнозират сроковете за неговото разследване.
  =====================

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 12. 12 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 815 Неутрално

  Цвък не знае какво е секторна политика, както и това, че съдебната система е независима и представлява една от трите власти в политическата система на страната!
  Цитат: "По същия начин трябва да бъде и подходът към всички секторни политики, включително и съдебната система." Цв.Цв.

  apoloniy
 13. 13 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1366 Весело

  ".....мога да кажа, че на моменти съм бил доста по-емоционален в оценката ми за съдебната система."
  Емоционален?!? Ай стига бе )) Във ВИФ не се учи дипломация, видно е Нищо "емоционално" няма в поведението .... на развихрил се слон в стъкларски магазин )))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 14. 14 Профил на Ало, Ваньо?
  Ало, Ваньо?
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Признат грях не е грях! Сега дари 6-те си апартамента на детска SOS организация и ще отида да запаля свещичка в църквата за теб.

  Спечелилият поръчка за около 50 000 лв. за коментари във форумите е 25-годишният Антони Стоев, управител на дружеството "ЕМ ЕНД МАРК" ЕООД.
 15. 15 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 815 Неутрално

  И да бъдем много поощрителни към тези служители, които дават всичко от себе си, лишават семействата си, за да изпълняват професионалните си задължения в интерес на обществото и страната като цяло. Цв.Цв.

  За да те поощрят трябва да лишиш семейството си. От какво от шесте апартамента ли или от тъщата?
  Комунистически цинизъм и тоталитарни разсъждения.

  apoloniy
 16. 16 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2835 Неутрално

  Най-добрият. В Чехия продават смъртоносен алкохол и още не могат да хванат тези,които го произвеждат. Цветанов отдавна да им е видял сметката.

 17. 17 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1094 Любопитно

  Сега като насложиха на всякъде свои хора, като се разбра , че любимия му прокурор Цацаров ще става главен , омекна лайното ,че даже може да почне и да хвали съда.Нали вече е "негов"..

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 18. 18 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Весело

  Знаете ли, че фирмите на Аврамов са спечелили над 3 милиона лева субсидии от министър Мирослав Найденов?

  -Не мога да ви кажа...
  ===============
  Е защо да не може ?
  Как ни каза за Горно Оряховските доктори после и за съдия Тодорова хем на дълго и широко после за Пламен Трифонов а сега не знаел айде де.
  Цецо 100 000 000 лева получаваш за да подслушваш и да казваш, защо този корумпиран е във Вашата партия.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 19. 19 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1366 Гневно

  "...Тук говорим за терористичен акт, а не за обикновено криминално деяние. Той беше насочен не към България, а към израелските граждани...." ПРОДАЖНИКО И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛЮ, АТЕНТАТЪТ БЕШЕ ИЗВЪРШЕН НА БГ. ТЕРИТОРИЯ! КАК СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ЩЕ МЕ ЗАЩИТЯТ ОТ ДРУГИ ПОДОБНИ АТЕНТАТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,А? Този субект трябва да бъде съден ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ! ТОЙ НАИСТИНА РУШИ ДЪРЖАВНИТЕ УСТОИ НА БЪЛГАРИЯ!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 20. 20 Профил на psm
  psm
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Цветанов веднага трябва да предложи за финансов министър тъщата, като ще ни прави добро, да е добро.

 21. 21 Профил на monarchist
  monarchist
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Избори идат, народе, избори. Ако от сега не почне да се говори, то кога? Нали след няколко месеца вече ще почнем да вървим към равносметки за последните четири години и всеки ще си тегли чертата и ще си види дали го устройва това или не го устройва.
  За фанатизираните герберасти(това малко като седераст, което пък е малко като пед..., както и да е) няма нужда, просто защото те нямат нужния мозъчен капацитет за такива неща. За тях всеки аргумент съдържа задължително съдържа думите "магистра", "метро", "комунист"(червен, тройната, доган, станишев и т.н. синоними).

  "Всеки ден се радвай на слънцето и на това, че си жив" --- Стоян Венев
 22. 22 Профил на kepler
  kepler
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Цецо е работач.
  На бая хора им треперят мартинките да не ги надуши.
  Разказа им играта на бандитите, няма тън-мън.

 23. 23 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1094 Любопитно

  До коментар [#22] от "kepler":

  Шегувате се нали??

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 24. 24 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 815 Неутрално

  "Знаете за пожарите - един пожар не бих могъл да го остойностя колко е, но имаше дни, в които разходите възлизаха на 1 млн. лв на ден, които са свързани с техника, амортизация, а и имаше много допълнително положен труд".
  Туй не знае, че амортизацията е постоянен разход и се планира.Сигурно не е чувал и за амортизационен план и амортизационни отчисления!!!

  apoloniy
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 26. 26 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 804 Неутрално

  "Вие следите ли делото в Пловдив?

  - Вчера имаше заседание. Просто не знам... Това, което нейната защита е изразила, ...."

  Според ЦЦ дори когато го обвиняват, насрещната страна трябва да се защитава!

  При сбъркани понятия - сбъркано управление!

 27. 27 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3132 Неутрално

  До коментар [#3] от "daniel defoe":

  За какво да го похвалим?Кажи!

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 815 Неутрално

  "защо например морската администрация да не е в някой от черноморските курорти"? Наистина защо, морската администрация нали се грижи за туризма по морето, защо да не е по курортите, например в Елените, там има пристанище.
  Кой ни наказа с толкова остроумни политици.
  Да не коментирам разсъжденията му за предизборните разходки, кога работи като министър, един Боко знае. Но нали си изчистиха досиетата, какво друго им трябва.

  apoloniy
 30. 30 Профил на lot49
  lot49
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Не е зле да се понаучи и малко български език. "Бях емоционален в оценката си" е правилното. Дали министърът или журналистите не знаят как е правилно (по-вероятно и двете), не е важно. Да обърна внимание, че главният секретар е по-образован от т.нар. журналисти и знае, че имената не се спрягат, а се скланят. Чест му прави.

 31. 31 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  За да разберете коментар № 19, прочетете това:
  "....Екипът ни влезе в лагера и успя да се срещне с говорителя на една от трите организации тук, изповядващи идеологията на Ал Kайда -"Оспат Ал Ансар"или "Бригадата на привържениците". Военният ръководител на "Остап Ал Ансар" - Абу Мехджан заема високо ниво в йерархията на Ал Кайда.Той е сред ръководителите на терористичната мрежа в Ирак. Попитахме го дали подкрепя атентата срещу израелски граждани в Бургас? Той ни отговори, че по принцип предпочитат конфликта с техния ционистки враг да остане в границите на окупираните палестински територии. Но след като Израел е пренесъл конфликта извън тези територии и е убил лидера на Хамас – в Дубай и на Хизбула – в Дамаск, мюсюлманите имат право да извършат такъв атентат в България, ако са го извършили. Той е отговор на атентатите на ционистите извън Палестинските територии. Шейхът Абу Шариф Акъл отправи предупреждение към България, че може да стане цел на Ал Кайда, ако помага на Израел и вреди на мюсюлманите..." ПИТАМ ЦВЕТАНОВ- КАК ЩЕ ПРЕДПАЗИ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ БЪДЕЩИ ТЕРОРИСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ? НАЛИ ТВЪРДИ, ЧЕ АТЕНТАТА НЕ БИЛ НАСОЧЕН КЪМ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, А?
  http://tv7.bg/news/9449992.html 20.09.2012 09:25

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 32. 32 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  До коментар [#30] от "bobop77":

  Главния секретар все пак е завършил руска филология, а не ВИФ..

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на laundromat
  laundromat
  Рейтинг: 442 Неутрално

  "По делата им ще ги познаете!"

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39 Профил на Demokrat
  Demokrat
  Рейтинг: 870 Весело


  Публичните появи на това "лице" предизвикват срам и погнуса.
  Този "гражданин" за "европейско", че и за "развитие", обаче е събирателният образ на всички довели България до пълна разруха.

  Какво представлява това "лице" накратко:

  1. НЕ-умен, но затова пък НЕ-грамотен
  2. НЕ-способен, но пък НЕ-възпитан

  Поради горното изпитва огромни трудности да състави поне едно правилно изречение на уж "рдния" си език, но затова пък всяко негово изказване е лишено от какъвто и да е смисъл.

  Единственото, което може да се добави:
  "Гарантирано от ГЕРБ!" ( това е сигурно - те Цв.. си го харесват) и
  "България може"
  Да България може ....... да роди тиквички и тикви, а те пък могат да я разкатаят, така както "и турчин" не я е разкатавал!

  Само платени и/или умствено увредени лица могат да пишат в подкрепа на БКП и нейните производни Атака/ДпС/ГЕРБ. Ще дойде ден и... всекиму според заслугите!
 40. 40 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1366 Разстроено

  До коментар [#36] от "be_google":
  Мани,мани... Отвращавам се само от мисълта, че такъв субект е министър на МВР

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 41. 41
  list46
  Рейтинг: 388 Гневно

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43 Профил на tramp
  tramp
  Рейтинг: 714 Весело

  [quote#11:"Танас"]Вие искате да се извинява[/quote]

  никви извинения, фанелки искаме!

 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 48. 48 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1033 Весело

  Цвинокио да каже как са недвижимите имоти, добре ли се развива?
  Как е тъщата?

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 50. 50 Профил на Вени Марковски
  Вени Марковски
  Рейтинг: 768 Весело

  "Нямам такава информация и това че някой твърди нещо, нищо не означава."
  Ех, защо не го попитаха точно в този момент нещо в този дух: "Тогава защо Вие, г-н Цветанов, твърдите не едно нещо, след като сам казвате, че това, че някой твърди нещо не означава нищо? Или вашите твърдения са по-верни, защото ги казвате вие? "

  Автор съм на статиите "Интернет трол" и "Атака Ad hominem" в БГ-Уикипедия. С други думи - номерата на троловете от този форум при мен не минават.
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52 Профил на Вени Марковски
  Вени Марковски
  Рейтинг: 768 Любопитно

  "Да, действително към днешния момент аз бих се извинил на Трифонов за това, което той е преживял и това, което се е създало като усещане в неговите близки."
  Това извинение ли трябва да бъде? Не може да казва "аз бих се извинил... за това, което се създало като усещане в неговите близки." Цялата страна знае, че Трифонов е убиец - и го знае, защото сам Цветанов го каза. Извинението се ПОДНАСЯ, а не се самопризнава ("се извинил". И не се използва условно наклонение "бих". Или искаш да те извинят, или не искаш - тук условие може да има, но само ако НЕ ИСКАШ да поднесеш извиненията. Демек Цвинокио ни казва "Аз бих се извинил..., но не го правя".

  Автор съм на статиите "Интернет трол" и "Атака Ad hominem" в БГ-Уикипедия. С други думи - номерата на троловете от този форум при мен не минават.
 53. 53 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 551 Неутрално

  [quote#24:"Apolon ot Tiana"]Туй не знае, че амортизацията е постоянен разход и се планира.Сигурно не е чувал и за амортизационен план и амортизационни отчисления!!! [/quote]
  За активи, закупени с бюджетни средства амортизация не се начислява.
  За Туй "амортизация" е физическото износване и изхабяване на техниката.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 61. 61 Профил на pero_defformero
  pero_defformero
  Рейтинг: 497 Разстроено
 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Най-добрият,работи 10пъти повече от всичките му предшественици,взети заедно.А като ефективност много повече,другите ла..ари работеха в обратна посока.
  Всеки един пишещ лумпен може да си свери часовника само като напише в търсачката"МВР акция".
  Също за лумпените е важно да знаят,че броя на върнатите досъдебни производства е намалял с десетки хиляди за 3г,660 ОПГ-та са или вътре,или под домашен арест,или подписка,или заради невинни физиономии оправдани от съда без "никакви доказателства".Много е важно да се знаят тия неща,независимо дали сте платени или безплатни лумпени.

 66. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 768 Весело

  До коментар [#52] от "Вени Марковски":

  Венчето с очилцата,бе ти ли ще ни разправяш кое как трябвало да бъде и как да се случи?
  Между другото ти върна ли парите от бонуси от президентството?


 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 72. 72 Профил на tramp
  tramp
  Рейтинг: 714 Гневно

  [quote#65:"ret"]Всеки един пишещ лумпен може да си свери часовника само като напише[/quote]

  Кво ша пише,
  да звънне на 112 да съобщи за човек в безпомощно състояние, лежащ в дъжда на метри от голям столичен булевард
  и да чуе какво ще му отговорят

  след десетия обадил се минувач може и часовника да си свери

 73. 73 Профил на grand funk railroad
  grand funk railroad
  Рейтинг: 1138 Неутрално

  Пази Боже сляпо да прогледа!

  Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 75. 75 Профил на tramp
  tramp
  Рейтинг: 714 Разстроено

  До коментар [#74] от "antimoderator104":

  стига бе, знайш кво ми отговориха? Че не било работа на полицията да са занимава с пияни и дрогирани, да ида да видя какво му е и пак да се обадя.
  и ми затвориха
  дори не успях да кажа къде е, камо ли те да попитат
  видях двама, които се обадиха след мен, а сигурно и други е имало, доста хора спираха...

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 77. 77 Профил на FlyingDutch
  FlyingDutch
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Сега вече няма да си. Сега си вече началник. В едно си прав- това боклучарник щом позволи да я обладаеш на абордаж така лесно.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Може ли и един въпрос от мен?
  министър цецко, знаете ли какво стана на летището в Бургас, атентата?

  Два месеца минаха, нали?

  Пак неизвестен извършител?
  Колко удобно!
  Некадърници ли са службите за сигурност или се правят на такива!?
  Или нещо друго...2

  П.П. Следите изстиват...
  Ама вие пак ще си мълчите като...хайде да не казвам...

  Ама пак казвам, ИДИОТИ!
  Или некадърници... Вие преценете...

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 94. 94 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Всеки прави грешки, а Цветанов си призна някои от тях!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 95. 95 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 3052 Весело

  Свалям шапка на мадмоазел Лора Филева за неистовия труд по редактирането на несвързаната реч на Цоко. Фактът, че на места се долавя смисъл, се дължи на изключителните прорицателски качества на авторката. Иначе предадено 1:1 интервюто щеше да бъде за учебниците по логопедия.

  И все пак са се промъкнали десетки бисерчета на главундера като туй: "Защото по този начин съм засегнал тези, които трябва да бъдат оценявани много високо."(??)

 96. 96 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1366 Весело

  [quote#95:"Lemmy"]Иначе предадено 1:1 интервюто щеше да бъде за учебниците по логопедия. [/quote]

  Излиза, че афторката ти е смляла, за да можеш да разбираш?

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 97. 97 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 718 Весело

  Още 2-3 такива дълги интервюта и ето ти го готов сборника: "Дневниците на един луд" или "Един мръсник на средна възраст".

 98. 98 Профил на Georgisim
  Georgisim
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Пъпешшшшш!!!!!

  "Цветан Цветанов: Бях доста по-емоционален в оценката ми за съдебната система"

  ми много ясно, вече я превзе, всичко е наред ....

  ---------------✂ ---------------------&013 ваучер за еднократен хейт&013
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 100. 100 Профил на Вени Г.
  Вени Г.
  Рейтинг: 1090 Неутрално

  "това, което видях (от изслушването на кандидати за Висшия съдебен съвет - бел.ред.) беше съвсем необосновано. Имаше и въпроси как бихте реагирали на коментари на министъра на вътрешните работи по съдебни решения. Вижте какво сливане направиха на изпълнителната и съдебната власт. Това не отговаря на истината."

  Малоумник. Без да го съзнава дава за пример Турция каято образец на демокрация. Тук някой магистрат би ли си ритнал трудовата книжка с подобен въпрос?

  Най-добрият аргумент против демокрацията е 5-минутен разговор с избирател - Уинстън Чърчил
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK