Цветан Цветанов: Шефът на ДАНС Владимир Писанчев е назначение на Пеевски

Цветан Цветанов: Шефът на ДАНС Владимир Писанчев е назначение на Пеевски

© Анелия НиколоваИнтервю с председателя на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред "Нова телевизия" във връзка с изказване на депутата от ДПС Делян Пеевски. Двамата си хвърлят взаимни обвинения за това кой контролира прокуратурата. Името на главния прокурор Сотир Цацаров също беше забъркано в тези взаимни обвинения.


Да кажем, че сме отправили покана за участие и към г-н Пеевски, и към г-н Цацаров. Вие приехте, сега ще говорите вие. Как коментирате конкретно тази среща и многобройни ли са срещите ви към този момент с г-н Пеевски всъщност?


- Първо, много е интересно това интервю. В интерес на истината тук излязоха няколко истини за това, че г-н Делян Пеевски има собствени медии, което обаче никъде не е упоменато, в нито една негова данъчна декларация.
Вие кога разбрахте, че той има медии?


- То се знае от 2008-а някъде. Това се знае от цялата общественост.


Като вътрешен министър защо не направихте нещо да разберете защо има несъответствие между данъчните му декларации и притежанието на медии, за което вие знаете?


- Просто не е моя работа.


Ама сте го молили за услуги пред тези медии, казва той.


- Смятате ли, че ще го помоля за услуги, и то за хора, които се твърди, че са босове на организирана престъпност, при положение че нито ги познавам, нито някога съм се срещал с тях? Така че в тази посока това е абсолютно невярно твърдение.


Може вие да не сте се срещали, но да са ви били изгодни в определен период от управлението на ГЕРБ.


- В какъв и за какво? Вижте, това са толкова несериозни неща. Единственото, което разбирам, е, че от това препечатано издание, това препечатано интервю всъщност излиза във всички медии, които са почти негова собственост.


Кои медии са негови, негова собственост?


- Във всички тези, които излизат с днешното. . .


Това е вестник "Преса". Негова собственост ли е вестник "Преса"?


- Ами, като цяло би трябвало.


Ние знаем, че майка му притежава медии. .. знаем кои са тези медии.


- Ами, той вчера в интервюто казва, че това са неговите. . .


Това е едната страна на въпроса, обаче се оказва, че. .. в случая обикновено всички лъжат, в случая, май, всички казват истината. Вие сте били наясно към онзи момент, че тези медии реално са негови, и той казва, че е молена услуга за чадър.


- Не, не съм молил за такава услуга, ако това може да бъде конкретният отговор.


Само че медиите на Пеевски. .. които подозираме, че са медии на Пеевски, много ви харесваха, обгрижваха във времето, в което бяхте вътрешен министър, след което не ви харесват.


- Това не е. . . С кое съм обгрижен, може ли да ми дадете.


Хвалби имаше и разправа с всички ваши... Акциите на МВР по ваше време бяха широко прокламирани пред тези медии.


- Нека си припомним времето, когато всъщност започнаха данъчните проверки. От 2011 година, 2010 година всичко това беше толкова ясно и публично оповестявано във всички медии, така че ако съм имал някакви намерения да притискам някого, смятате ли, че бих могъл да го осъществя.


А защо, след като знаете, че собствеността е негова, не коментирахте по начина, по който коментирате към днешна дата ситуацията с декларациите му?


- Защото това вчера стана ясно публично. Вижте, за мен по-важната тема е това задкулисие и всичко това, което се случва в държавата.


По-важната тема е дали това задкулисие, което се случва в държавата, се е случвало и по ваше време.


- Не, аз мога да гарантирам, че никога по никакъв повод не съм оказвал подобен натиск, за който се твърди, на когото и да било.


Не смятате ли, че след двете интервюта вчера - вашето пред БиТиВи и на Делян Пеевски пред "ПИК", вие взаимно потвърждавате думите си? Че някой контролира българската прокуратура, правосъдна, правораздавателна система и медийна власт.


- Казвам, че в момента държавата се управлява от олигархия, организирана престъпност и задкулисие. Самият факт, че на 11 май това, което се случи в България, беше потвърдено и от институции, беше разпространено чрез медии, на всички е ясно.


Молили ли сте Сотир Цацаров да назначи със средствата, с които може да повлияе на Висшия съдебен съвет Ася Петрова за заместник главен прокурор? 


- Никога не съм го молил за такова нещо. И аз смятам, че имаше две-три интервюта в рамките на предишните три-четири месеца - и интервю на Сотир Цацаров, и интервю на Ася Петрова, където беше отхвърлено подобно твърдение. 


Защо дойде Сотир Цацаров във вашия кабинет? В правосъдната система и дали е имало медиен чадър над определени хора?


- Аз не знам какво са договаряли. Аз не съм договарял никакви назначения, камо ли пък в присъствието на Делян Пеевски.


Какъв беше предметът на срещата тогава, сетете се, когато сте били тримата във въпросния ден, за който се разминават твърденията ви. 


- Аз смятам, че тази тема и тази среща, колкото и да даваме отговори, те ще бъдат може три различни отговора.


Какво говорихте тогава? Кажете вашия спомен от прословутата среща, за която Пеевски твърди много конкретни неща. Които след това се сбъднаха обаче.


Нещата, които сме говорили, са били общи, защото двамата влязоха в моя кабинет. Двамата влязоха заедно. Заедно, но иначе формата и разговорите, които сме водили вътре, бяха много неформални. 


Как обясни присъствието му, или вие не се изненадахте?


Аз не се изненадах. Защото вчера съм казал в едно интервю всичко, което е било необходимо, и в момента смятам, че най-важната тема е да говорим за това - битова престъпност, организирана престъпност, задкулисие и всичко това, което се случва в България.


Откога има задкулисие в назначенията, откога има задкулисие между изпълнителна и медийна власт?


Министърът на вътрешните работи в момента как е назначен? Ами пак на такова задкулисие. Назначение на Делян Пеевски. Писанчев как е назначен? Назначен е точно с протекцията на Делян Пеевски. Делян Пеевски как е беше назначен за председател на Държавната агенция "Национална сигурност"?


Тоест това, което вие сте правили, сега го прави друг по същия задкулисен начин.


- Това, което ние сме правили в управлението на ГЕРБ, и мисля, че резултатите, които сме постигали и оценките, които са давани от Европейската комисия, от Държавния департамент...


Кой предложи Делян Пеевски за председател на Държавната агенция за национална сигурност?


- Станишев. Той беше най-мотивиращият в пленарната зала и той беше най-големият защитник...


Във времето, в което вървеше номинацията на Сотир Цацаров, се чуваха слухове, вие управлявахте тогава, че той ще бъда новият главен прокурор, и той стана. Имаше ли сделка при избора на главен прокурор?


- За избора за главен прокурор са ме питали какво е моето мнение и аз съм казал, че репутацията на Сотир Цацаров в Пловдив от колеги, с които съм разговарял, е добра. Не, няма сделка. Аз никога не участвам в сделки. Единственото, което съм правил до този момент, и ще продължа да правя и от този момент нататък, това е да работя за държавата и да защитавам тези професионалисти, които работят и работеха в системата на МВР.


С какво депутатът от ДПС Делян Пеевски е по-важен от всички останали депутати, та да идва на среща при вътрешния министър заедно с главния прокурор?


- При мен са идвали много депутати.


Вие казвате, че в момента има задкулисие. Делян Пеевски е диригентът на това задкулисие. Как ще ни убедите, че същото задкулисие, което твърдите, че има сега, не е било и по времето на ГЕРБ?


- Наблюдавайте... наблюдавайте всички действия, които се случват...


Всъщност кога разбрахте, че Делян Пеевски дирижира държавата?


- В момента, в който отправи тези публични закани по мен в парламента.


А преди това си мислехте, че е във вашия отбор?


Не, не, не съм мислил. Никога не съм смятал, че по този начин може да се контролират институции. Никога не съм смятал, че по този начин, държейки медиите, може да можеш да оказваш толкова...


Кажете за какво си говорихте на тази среща? Какви общи разговори? Не може да не помните. 


- Не, не помня.


Кога разбрахте, че Цацаров ще се държи по различен начин от този, от който очаквахте?


- Очакванията ми са били винаги да работим по начин, по който сме работили с Борис Велчев. Защото с Борис Велчев всичко това, което и днес се дискутира и за битова престъпност, и за организирана престъпност, винаги сме го правили съвместно със съответните съвещания.


Какво се случи, за да се замразят отношенията ви с Делян Пеевски?


- Не мога да ви кажа. Няма никаква промяна в моето поведение. Питайте тези, който дава тези интервюта. Нямам обяснение, защото никога не съм поемал ангажимент. Никога не съм искал някаква услуга и тези твърдения, че едва ли не съм искал да се слага някакъв чадър на някакви хора от организирана престъпност и тям подобни, са абсолютно смешни твърдения.


Господин Цацаров как обясни, че идва заедно с народен представител от ДПС при вас?


- Не е обяснявал. Нито пък съм се интересувал... Вижте, това е тема, която мисля, че е достатъчно изчерпана. 


Предаден ли се чувствате от Сотир Цацаров заради това, което стана на 11 май?


- Не. На 11 май беше извършена една зверска манипулация с констинбродските бюлетини и да знаете нещо да се е случило досега? Никога не съм смятал, че институции ще участват в политически процес.


Тогава разбрахте, че участват.


- Разбира се, разбира се. И то беше ясно - и с публичната пресконференция, която беше дадена, с това, което беше показано, това, което беше твърдяно, без да бъдат направени съответните експертизи, без да бъдат направени съответните проверки и накрая какво се стигна? Стигна ли се до някакви обвинения, които да бъдат свързани с това, че ГЕРБ стои зад тези манипулации?


Вашите камъни по вашата глава ли, това ли се случи накрая?


Ами... изборите обаче минаха, нали? И днес какво виждаме? Днес виждаме вече толкова дни това правителство е в една изолация - както международна, така също и от гражданите. Ние сме заградили парламента с ограждения от жандармерия и сега в момента почваме да говорим за битова престъпност. Ами къде бяха досега? Бяха на жълтите павета, блокирали парламента или на българо-турската граница. Защо не говорим за тези неща?


Значи, мога да ви кажа едно - като министър на вътрешните работи нито веднъж не съм се обадил на някой директор, за да му правя някакви внушения, които днес се опитва да прави като пропаганда Йовчев. Това, което мога да ви кажа, е, че колегите, които работеха в системата на МВР и сега бяха освободени... поканете тези професионалисти те да ви говорят, защото тези хора просто дадоха всичко от себе си за една кауза, дадоха си живота, дадоха си здравето и в момента всички тези, които участват в днешното управление, които обслужват организираната престъпност, мафията и задкулисието и олигархията, всъщност днес ни управляват.


Кой е мафията, кое е лицето на мафията? Кой е лицето на олигархията?


Всичко това, което се случва днес в държавата е задкулисието и олигархията. Аз говоря за това задкулисие и това, което прави Сергей Станишев, това, което прави Делян Пеевски. Ами, ето, аз ви давам двама основни играчи.


Излиза, че вие сте били зад кулисите, ама сега е сменен актьорът.


- Не, не съм бил задкулисие. И никога не към участвал в такъв сценарий. Защото, ако бях в такъв сценарий и ако участвах в такова задкулисие, смятате ли, че щях днес да бъда в тази ситуация? Просто щях да бъда може би най-харесваният, най-добрият.


Кой смени сценария?


Аз не знам кой смени сценария, аз знам какво аз съм правил, знам какво са правили колегите и знам какво продължават да правят днешните колеги, които са там, защото в момента са освободени над 280 човека в най-специализираната дирекция, Държавната агенция за технически операции. Днес мога да ви кажа, че са освободени точно тези професионалисти, които могат да работят срещу тежката организирана престъпност.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (46)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на blockhead
  blockhead
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Това беше ясно. Като не може да влезе през предния вход, ще се размине с Орешарски на задния и ще влезе през него.

 2. 2 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Всички във властта са се оплели като свински черва!
  Оставка от всички! Няма да има оправия скоро - за съжаление ще затрият България!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 3. 3 Профил на today
  today
  Рейтинг: 791 Неутрално

  И двамата нямат място в политиката.

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 4. 4 Профил на Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Другари, дамските въшки са срам за комсомолките!
  Рейтинг: 488 Неутрално

  За Българите отиването в чужбина не е емиграция а евакуация!
  Нямаме друг избор!

  "Единственото хубаво нещо, което идва от изток, е слънцето." - финландска поговорка.
 5. 5 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  Това е ясно. Като не стана Пеевски ще сложат човек на Пеески. Иначе нека дебатите продължат. Да излезе Пеевски и да се издаде още нещо в интервю (както вчера се издаде, че има медии), да излеле цацата да "опровергае" Цветанов, а всъщност да опровергае Пеевски. И колкото и да се правят на луди, цацата се срещана веднага с Пеевски като го избраха за шеф на ДАНС, щяха да си счупат краката да бързат да се срещант и "да вземат мерки с/у престъпността''. Та тия двамата са си отдна мафия, а Цветанов само ги бъзика

  Няма шики-мики.
 6. 6 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3072 Весело

  Както се е развихрил Цветанът на мисълта ... очаквам утричка даже поредната "сензация" ... "Цветанов е назначение на Пеевски"!

 7. 7 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 3092 Весело

  Имаше един филм - Пришълецът срещу Хищникът !

  Сега римейкът е Медийният Бос Vs. Физкултурникът !!!

  ПП. Аналогията с излюпването на медийния магнат от тялото на държавата е случайна

 8. 8 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Водещите ,съумяха повече да говорят отколкото да чакат да им се отговори ?
  Да видим дали и с другите двама замесени в интригата ще получат такова отношение ,или ще видим нови Росен Петровци !?

 9. 9 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3072 Весело

  .... Да кажем, че сме отправили покана за участие и към г-н Пеевски, и към г-н Цацаров.....

  Айаааа!
  Тия в Нова убиха сичкуту децку у мени!
  Поканили и Цацаров?!!!!
  Уникуми!

 10. 10 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 843 Неутрално

  "Аз никога не участвам в сделки. Единственото, което съм правил до този момент, и ще продължа да правя и от този момент нататък, това е да работя за държавата и да защитавам тези професионалисти, които работят и работеха в системата на МВР."

  Интересно е как с годините тия хора се научиха да говорят някак мазно и да лъжат без да им мигне окото.
  Това, че работи за държавата е също толкова вярно, колкото и, че целия свят се вие около Земята.
  Иначе си е най-обикновен фиваджия с чело дето едвам се разминават две мравки.

 11. 11 Профил на simeonov_
  simeonov_
  Рейтинг: 488 Неутрално

  За който може да чете между редовете и който не вярва да простите обяснения,мисля че всичко е казано в това интервю.

 12. 12 Профил на Минас Бахдасарян
  Минас Бахдасарян
  Рейтинг: 662 Разстроено

  Пълна гротеска на политическата сцена!
  Жалко, че много голяма част от обществото продължава да търпи този спектакъл!

  Дори и да се възпроизведат избори, ще остане лошият привкус за манипулация.
  Всичко, естествено с подкрепата на медии, социологически агенции, шамани и псевдо родолюбци и радетели за граждански и социален просперитет.

  Da mihi factum, dabo tibi ius.
 13. 13 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6130 Неутрално

  много ми е жал за младите , че не престават да се изнасят от България . а политиците - хвани единия и удари другия . ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. 14 Профил на oos19355380
  oos19355380
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Заболя ме главата докато четох това "интервю".

 15. 15 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 648 Весело

  Тоя уж немаше да говори, пък сега не му спират устата.
  Абе, Цеко, ти откъде знаеш всичките тези подробности бе?
  Нали не си слушал?

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 16. 16 Профил на philosophiser
  philosophiser
  Рейтинг: 249 Неутрално

  Един от най-очевидните знаци за лъжа или поне страх от признание е отговарянето на въпрос с въпрос. Пребройте горе колко пъти Цветанов бяга по тъча на неособено сложни въпроси... Не мога да повярвам какъв е лицемер този човек и как са оплетени всичките в тази мътилка... И не мога да повярвам, че герб не съзнават какво бреме е ЦЦ върху изборния им потенциал...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 17. 17 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 724 Неутрално

  Дай да видим в сегашното управление кой НЕ Е назначение на Доган, Цветан Василев или гражданина Пеев? Това е новината! А не кой Е назначение на някой от тримата....

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 18. 18 Профил на opt_02
  opt_02
  Рейтинг: 434 Неутрално

  [quote#2:"Политически Емигрант"]Всички във властта са се оплели като свински черва!
  Оставка от всички! Няма да има оправия скоро - за съжаление ще затрият България! [/quote]

  Ако не друго - като нищо могат да докарат нещо като 09.09.44...

 19. 19 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 854 Разстроено

  Дори и да няма демографска катастрофа, ПОЛИТИЦИТЕ НИ ще затрият България! И то по-скоро от очакваното!
  Циганите не могат да съществуват самостоятелно, турчеят се, така че е ясно на кого ще принадлежи българската територия В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ!

  Да разлая троловете!!
 20. 20 Профил на Cherrie
  Cherrie
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Цецо,Цецо,щом шефа ти започна да дава назаден и да се разграничава от теб...

  "Цветан Цветанов трябваше да си извади поука от това, което направи навремето със съдийската гилдия, сега действа по същия начин и с прокуратурата. В европейския доклад, главният прокурор е изваден като положителен пример. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, предаде „Фокус"
  http://www.segabg.com/article.php?id=685746

  Всеки път,в който отговоря на Norman Granz и Hawaii постовете ми се изтриват светкавично,дори да е късно следобяд,доста често и през почивните дни. Изводи? :D
 21. 21 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 598 Неутрално

  Този не спря да ги ръси...

 22. 22 Профил на alg57373608
  alg57373608
  Рейтинг: 508 Неутрално

  Прекалено много милиционери сред политиците не води до добро.

 23. 23 Профил на socialen
  socialen
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Истинският облик на един провален политик.

  @Дневник: Снимките Ви към статиите по отношение на тоя са винаги супер! Давайте все така! В период!

  Бях блокиран 73 пъти: 18.9-18.10; 12-15.9; 31.07-31.08; 25-29.07; 22.06-22.07; 12-19.06; 5-6.06; 25-26.05; 10-17.04; 5 -8.04; ... Пиша и в dnes.bg
 24. 24 Профил на Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Дневник, я ме цункайте по дупето !
  Рейтинг: 488 Любопитно

  [quote#4:"Политически Емигрант"]За Българите отиването в чужбина не е емиграция а евакуация! [/quote]
  [quote#13:"peni_nikol.53."]много ми е жал за младите , че не престават да се изнасят от България [/quote]

  Като бЪлгарин и европееЦ мога да ЖивеЯ и работЯ във ЕС кЪдето (и когато) ми харесва !
  Каква ти евакуация е това ?
  За какво да ми е жал ?

  Albert Einstein : "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
 25. 25 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3790 Неутрално

  "Не не помня"
  В България никой не помни, не знае и не чувал.
  Има ли съмнение че всички назначения в България от президента до последния чиновник в градския съвет са нечии назначения?!
  Задкулисието се превръща постепенно в метафизична представа , нещо като Всемогъщ Бог!?

  klimentm
 26. 26 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 869 Неутрално

  Обаче Цецо май-важния въпрос не го задава и не го коментира - "Писанчев разгони ли "котараците" или още ги търпи?"

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 27. 27 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1347 Весело

  “Като вътрешен министър защо не направихте нещо да разберете защо има несъответствие между данъчните му декларации и притежанието на медии, за което вие знаете?”


  Цвъки е солов участник в операция “закопаване”!
  Честито!

  I Want To Believe
 28. 28 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1246 Неутрално

  Ама хайде най-после ефективна присъда,че да си отдъхне "интонационната"среда!

 29. 29 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3072 Весело

  [quote#27:"2.5"]Цвъки е солов участник в операция “закопаване”!
  Честито! [/quote]
  Ами, солов!
  Хорово си е изпълнението!
  Те' ... http://www.youtube.com/watch?v=liKezcfOp-4

 30. 30 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1343 Неутрално

  До коментар [#28] от "dedo pepo":

  Натам вървят нещата, да знаеш. Все повече се убеждавам...

 31. 31 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 628 Гневно

  Цацаров да обясни, как и защо е назначил за свой заместник Ася Петрова, след разговора?!
  Кой му е повлиял: Пеевски или Цветанов?!
  Как Ася Петрова е получила ведомствен апартамент от МВР, а не от Съдебната система?!

 32. 32 Профил на evtimvz
  evtimvz
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  Цецо, така и не разбра, че всичко върху теб започна, когато ББ разбра, че си по-уважаван от него.

 33. 33 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1343 Весело

  До коментар [#31] от "Минувач":


  [quote#31:"Минувач"]Цацаров да обясни, [/quote]
  На теб ли? Тоя пост под колко статии ще постнеш?

 34. 34 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  """ Интервю с председателя на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред "Нова телевизия" """
  ======================

  АЛО Дневник :
  """ Интервю с председателя на ГЕРБ . . . Цветан Цветанов """

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 35. 35 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7212 Неутрално

  Хайдер,спри се бе,Цветанов,скрии се бе.Нямаш срам!

 36. 36 Профил на Неделчо Атанасов
  Неделчо Атанасов
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Необяснимо за мен е това отношение към Цветанов. Забравихме какви министри на вътрешните работи имахме преди него - Начев, Емануил Йорданов, Бонев, Румен Петков, Миков. Кой от тях свърши нещо конкретно срещу престъпноста? Не е ли очевидно, че човекът, който единствен постигна видими резултати се превърна в мишена на олигархията? Забравихме ли, че преди изборите през 2009г. проблемите не бяха безработицата, а организираната престъпност и корупцията по високите етажи. Забравихме за Емел Етем, Джевджет Чакъров, Масларова, батко и братко ит.н. Цветанов се справи - нито един корупционен скандал сред министрите на ГЕРБ, знаковата организираната престъпност беше респектирана. Неблагодарно племе сме, пригласяме на "опорните точки" без да влагаме капка разум.

 37. 37 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 475 Неутрално

  Цветан Цветанов: Шефът на ДАНС Владимир Писанчев е назначение на Пеевски..

  - То, да е само той , е нищо ..
  - ДПС и БСП, са архитектите на прехода..
  - Купиха си, най големите негодници, ..
  създадоха банка, от верни " ДС кадри ",
  - Целта , и резултатите , са ясни ..  urkobozambo
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Цветан Цветанов: Шефът на ДАНС Владимир Писанчев е назначение на Пеевски
  ..................................................

  Такива неща могат да се кажат само ако говорещият има перфектни доказателства за казаното. Чакаме г-н ЦЦ да представи въпросните доказателства.

  Не съм магаре;-)
 40. 40 Профил на carwindwrclir
  carwindwrclir
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#5] от "Daniel Defoe - Биволъ: Мани е червен трол ":

  Според мен, не е и дебелеевски, много по мазна баница е! Путлер?

  And so something which I thought I was seeing with my eyes is in fact grasped solely by the faculty of judgement which is in my mind.
 41. 41 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  [quote#14:"oos19355380"]Заболя ме главата докато четох това "интервю". [/quote]
  завиждам ти, аз реших да го слушам и гледам с кафето, цял ден гълтам хапчета за глава сега

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 42. 42 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1260 Неутрално

  пак се чудя защо във ведомствената телевизия на ГЕРБ, натиснаха гражданина Цветанов толкова силно че да каже няколко пъти поред аз не помня, опцията че водещите изведнъж са станали журналисти не я приемам

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 43. 43 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1347 Весело

  До коментар [#29] от "xm...":

  Гледах шедьовъра и да си призная не ми беше лесно - голяма гнусотия!
  Само да припомня, любимата песен на вожда е "Батальонът се строява" - показателно, не мислите ли?!

  I Want To Believe
 44. 44 Профил на rio_tinto
  rio_tinto
  Рейтинг: 534 Неутрално

  ква проста ДС си имаме само, нито мутрите ни стават, нито комунистите-милиционери, тъжна история

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 726 Весело

  [quote#5:"Daniel Defoe - БСП капут, Хитлер гиби"]Та тия двамата са си отдна мафия,[/quote]
  Само двамата ли

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK