Хюсеин Хафъзов: Пеевски вече е вреден до степен, че вероятно ще повлече ДПС към дъното

Хюсеин Хафъзов

© Юлия Лазарова

Хюсеин ХафъзовНа 24 декември 2015 г. Централният съвет на ДПС отстрани лидера си Лютви Местан и го изключи от партията. Той беше последван от още петима депутати - Хюсеин Хафъзов, Шабанали Ахмед, Айдоан Али, Мариана Георгиева и Венцислав Каймаканов. В парламентарната група на движението за първи път последва разцепление от такъв мащаб. За отношенията в ДПС, за плановете на отцепниците и как оценяват политиката на турския президент Реджеп Ердоган разговаряме с Хюсеин Хафъзов, който предпочете да отговори писмено на въпросите. Той е втори мандат депутат от ДПС, преди това е бил главен секретар на Главното мюфтийство.


Г-н Хафъзов, защо влязохте в политиката? Вие сте втори мандат депутат и за първи път на челно място в листите на ДПС. Кога припознахте идеите на ДПС и решихте да станете член на партията?


- За мен като религиозен човек всяка публична и обществена сфера, която дава възможност да служа за добруването на хората, е начин да служа на Създателя си, да получа неговата милост и благоволение. Именно защото смятам, че политическото поприще, подхождайки добронамерено, ще ми открие възможност за това, като допринасям за реализирането на такива политики, с които да отговоря на очакванията на избирателя и да съдействам за неговото спокойствие, сигурност, равноправие и свобода, реших да се занимавам с политика. Все сакрални понятия, но със светски прочит и не са клишета за мен.
От друга страна, осъзнавам, че гаранцията за съхранението и прилагането им е възможна само и единствено в рамките на европейското и евроатлантическото семейство и затова заедно с моите колеги съм ревностен защитник на принадлежността на нашата страна към НАТО и ЕС като жизненоважни и необходими геополитически субекти.


Ние, политиците, трябва да създаваме само условия, да осигуряваме възможности и да организираме среда за свобода и равен достъп, а гражданите сами да се развиват, да решават по какъв път да поемат и да не бъдат ограничавани в това. Именно тези мои разбирания ме подтикнаха да проявя интерес към политиката и по-специално към либерално-демократичния спектър в лицето на ДПС.


За мен либерализмът е да даваш възможност на всеки да бъде себе си, да развива идентичността си и качествата си, да търси щастие, без да ограничава другия. Свободата е център на моите философски разбирания и реших да ги отстоявам и като политик. Възможност ми бе дадена лично от г-н Ахмед Доган. Той е моят ментор и човекът, който ме подкрепи два мандата като народен представител, и аз му дължа благодарност. Това обаче не значи, че по принципни въпроси ще раболепнича и ще се държа конформистки. Никой не може да купи съвестта ми с пост и го доказах в необходимия момент. И в политиката съм искрен, с чувство на достойнство и усет за мяра.


Смятате ли, че ДПС е корпоративно-олигархична партия и политиката й е бизнес кръговете около нея да са във властта? И ако да, кога разбрахте това?


- Преди избирането ми за народен представител аз имах достъп до централата на партията, без да познавам изцяло ситуацията отвътре. Не съм си правил каквито и да било илюзии, знаех, че средата е по-различна, че ще бъда сред доста солидни политици, добри професионалисти и дисциплинирани партийци. Като новоизбран депутат установих, че в групата е наложена една добра приятелска атмосфера, но със строг ред и спазване на йерархията. Всички колеги от двата мандата ме приеха добре, помагаха ми, съветваха ме и най-вече ме подкрепяха в трудни моменти.


На въпроса ви трудно би отговорил политик, който не се е интересувал от тези зависимости и не е участвал в тях, но като цяло ситуацията, взаимната зависимост и взаимодействие между икономически кръгове и политиците е по-сложна, отколкото се предполага и допуска. Това не е присъщо само за ДПС и е обща практика по мои наблюдения. Аз допусках за всичко това и не бих казал, че съм изненадан или разочарован. Приемам реалностите и ако нямам сили да ги променя на момента, следвам пътя, който ще доведе до промени. С моите скромни възможности и влияние бих бил един смешник и лунатик да се изправя срещу една мощна система, която има традиции и история в областта на политико-икономическото влияние.


Реших да бъда в позиция на изчакване и да не бъда похабяван от първата крачка в политиката, но не съм се държал и като лицемер или двуличник. Мога да посоча конкретни партийни мероприятия в региона си, на които съм критикувал открито както партийната политика, така и персонално одиозни фигури. Опитах все пак да бъда себе си. Мислех, че бъдещето на партията е на младите кадри, към които причислявам все още и себе си, идеалисти с нов стил, и е необходимо време, за да настъпи истинска промяна в ДПС. Надявах се, че добрият пример и скромността са слоган на бъдещия модерен политик. Не да разобличавам и да се противопоставям, а да преодолявам и променям постепенно и еволюционно с назряване на обществените настроения. И с това, което казвам, не правя опит за оправдание, а изпитвам чувство на висока доза самокритичност.


Аз исках да изграждам своята политическа индивидуалност според моята компетенция и разбирания. Да има и още един различен глас в партията, която се представя за либерална, но се възприема в обществото за олигархична. Наред с всичко друго да съществува и позицията на скромния идеалист и бодряга, който се нареди до преуспелия бизнесмен и мастодонт. Знаех за влиянията над партията, но това не ме безпокоеше до момента, когато тези влияния започнаха да надделяват в сюблимен момент и да насочват партията  в посока, обратна на интереса на избирателя, да прекаляват до степен, че да загубим лице, достойнство и доверие.


Каква точно е ролята на депутата Делян Пеевски в ДПС, освен че "влиянието му е значително"? Той посредник или участник е във вземането на решения? Какви бяха и какви са сега отношенията ви с него?


- Действително ролята на колегата Пеевски е завидно голяма както в партията, така и в държавата. Като човек е много точен и коректен, въпреки че съм имал много малко контакти с него, от които да добия впечатление. Държи се приятелски с всички колеги, но когато се развилнее, не си поплюва,  както стана видно в последните дни.


Впечатленията и наблюденията ми за мощта и възможностите на колегата са въз основа на доста събития и обстоятелства, които успях да проследя за краткия период в ДПС. Г-н Местан вероятно е много по-вещ да отговори на този въпрос. Но в едно ви уверявам - че това, което знам от преки наблюдения или косвени заключения, вероятно ще бъде споделено, но с необходимата аргументация, в по-късен етап. Най-вероятно той в някои отношения е бил полезен за партията, но и партията чрез доверието и гласуването на електората му е дала десетократно повече. А на този етап вече е вреден до степен, че вероятно ще повлече ДПС към дъното.


Практически той задушава развитието и вреди на престижа ни, забърква ни в схеми, в които бай Исмаил от Руенско не желае да участва повече. Как мислите се чувствах, когато трябваше през годините да обяснявам на моите избиратели за шефа на ДАНС, за КТБ, за Христо Бисеров, за подобни ситуации? И съм го правил, оправдавал и защитавал съм партията, може би нелепо, но за да бъде тя запазена за времето с надеждата, че младата либерално мислеща генерация ще поеме кормилото, но уви. Виждах надежда и в позицията на г-н Лютви Местан, с когото сме дискутирали по темата и съм споделял очакванията на хората за промяна и вътрешнопартийни реформи.


Смятате ли, че Ахмед Доган работи в полза на Русия?


- Не е важно аз какво смятам за г-н Доган, а в каква светлина се представи той самият. След събитията на 17.12.2015 г. при срещите си с избиратели старите функционери и основатели на ДПС споделяха с мен, че винаги са се съмнявали в зависимостта на г-н Доган от Русия, но са се надявали, че това няма да му пречи да провежда правилна политика в полза на страната и в частност на електората.


В годините се оказа, че това е било доста оптимистично очакване. Разочарованието да подкрепим Първанов за президент, да обслужваме винаги бившите комунисти, за да имат достъп до властта, забъркването на партията във всевъзможни мегаскандали в страната е ясен знак, че не служи само на избирателите си, а и на определени кръгове.


На този етап смятам, че рулят на ДПС е категорично в посока Москва и това е недопустимо. Каквото и да говорят колегите от ДПС, както и да се оправдават, нещата са ясни за всички нас и за избирателя. Нима не е задължително да се излъчват адекватни послания за категоричната геополитическа ориентация на България в посока на евроатлантизма и да не даваме поводи за съмнения у нашите партньори?!


Какво е отношението ви към политиката на турския президент Ердоган? Върху вас се изсипаха обвинения, че сте агитирали сред българските изселници в Турция в негова полза.


- За мен тепърва ще се сипят обвинения, хули, клевети. Но искам да заявя, че нямам нито едно публично мероприятие, изказване или проява, с което да подкрепя която и да е партия  в Турция, както и самия г-н Ердоган. В ДПС имахме контакти с всички основни турски политически формации, но лично аз не съм давал превес на която и да е от тях. Говорил сам за взаимоотношенията между двете страни, за сътрудничеството, което може да е от голяма полза на страната ни, за приятелските отношения между народите ни. Подчертавал съм факта, че Турция е втора родина на стотици хиляди наши съграждани, прокудени в трудни за България периоди. Но толкова.


И затова всички обвинения, че сме проислямистки настроени, нямат почва и са неоснователни. Да се говори от мое име е цинично. Аз, ако имам дадени политически виждания и настроения, защо да не ги обявя и споделя? Какъв е смисълът от ислямизма ми, ако се опасявам сам даже да го обявя и защитя? И какво значи точно ислямизъм? Кога съм давал заявка, че целя каквато и да е форма на клерикализъм? Каква би била целта на една екстремистка партия в България? Има ли въобще почва за такава партия? Тези въпроси съдържат и отговори или ги подсказват.


Да осигуриш условия всички в страната да се чувстват свободни и да избират идентичност и да я развиват е демократично, а не теократично обосновано действие. С тази ислямистка партия какво ще забраним и какво ще наложим и най-вече на кого лично аз не мога да си изясня.


А относно политиката на г-н Ердоган, за мен тя безспорно е успешна и резултатите са повече от видими. Комшиите работят здраво – с мисъл, упоритост и постоянство. Смятам така, защото имам преки наблюдения. Г-н Ердоган не е съвършен, но трябва да се признае, че през последното десетилетие Турция постигна завидни успехи в икономическо, социално, културно отношение. Няма отрасъл и среда, които да не се развиват ускорено. Съвсем разбираема е атаката срещу Турция в една конкурентна среда, тъй като тя заема все по-добра позиция за развитие за разлика от други страни в региона.


За мен като български политик е важно доколко и как е възможно да подходим прагматично, за да имаме полза от едно добро партньорство с тази съюзническа и съседна страна. Смятам, че ние не бихме могли да им дадем нищо друго в този момент освен искрено приятелство, но пък те са в позиция да ни бъдат изключително полезни на практика. Няколко конкретни стъпки от наша страна ще развият икономическото сътрудничество, което ще изведе в приоритет нашия национален интерес, въпреки стереотипите и предразсъдъците към Турция.


Заявката на Лютви Местан е, че ще прави партия, която позиционира в център-дясно, защото България според него имала нужда от
национално-либерално управление. Само към електората на ДПС ли ще се фокусирате при събирането на съмишленици?


- Аз не съм сигурен за конкретно и ясно изразена заявка от страна на г-н Местан за учредяването на партия към този момент. Необходимостта от автентична либерална формация, която да не е зависима само от посткомунистическия елит и да не е обречена като притурка към лявото, е безспорна. Макар че предимство на либералите е, че могат да се коалират успешно и естествено с левите, и с десните, доколкото те са такива в българските условия. Но действително смятаме, че на този етап, след като ДПС загуби своя либерален авторитет и демонстрира авторитарни практики и антиевропейски послания, са необходими дебати за нова либерална политическа визия с ясни дефиниции и конкретни заявки, адресирана към всички български граждани.


В страната ни няма място за етническа формация, която да сегментира обществото. По отношение на националното – това е тема с необходими разяснения. Като начало ще подчертая, че ние сме не етническа, а гражданска нация. Разбирането ни се основава на гражданското равноправие и върховенството на закона.


Какви знаци виждате в реакциите на другите партии, които отсега прогнозират неуспеха ви?


- За кой неуспех говорим? Ние, показвайки твърдост, характер, принципност, вече сме големите победители в очите на електората си. Избирателят на ДПС е горд и със самочувствие. Следи политиката и вече не желае да бъде само използван и употребяван за цели, които нито припознава, нито приема. За три години съм участвал в четири предизборни кампании и добих представа за профила на избирателя ни. Той не е капризен, но вече е взискателен. На събрания и политически форуми той пита, критикува, насочва, изразява съмнения и даже предупреждава.


В случая с г-н Местан избирателят не приема нито начина, нито мотивите за отстраняването му. Приема го за партиен позор и се готви да докаже на практика, че суверенът е водеща фигура в политиката на ДПС, а не Делян Пеевски. Беше риск и да се представя пред електората казус да избира между Местан и Пеевски. Изборът е с предизвестен край. Именно защото лаборантите в ДПС осъзнаха каква тежка политическа грешка допуснаха и че това ги вкара в капан, сега се опитват да излязат от ситуация, оправдават се и триж се отричат от почти всичко, което ни посочи Първият. Изпаднали в паника, се опитват да ни притиснат с известните ни медии, но по този начин само показват, че са доста уплашени и осъзнават в каква посока поеха нещата. Ще цитирам Махатма Ганди, който казва: "Първо те игнорират, после ти се смеят, после се борят срещу теб, след това побеждаваш."


Ако бяхте на мястото на Лютви Местан, и вие ли щяхте да потърсите помощ в турското посолство? Защо пък да не е в представителството на Европейската комисия или на европейска държава, или пък на САЩ?


- Когато човек се намира в ситуация на особен избор, той действа така, както се налага, за да спаси най-ценното – живота и здравето на семейството си и на себе си. Г-н Местан познава по-добре от всеки друг позициите и възможностите на определени сили  в тази страна, които имат самочувствието на всесилни.  


На въпроса има ли заплаха и опасност –  аз казвам, че всички сме в режим на потенциална жертва в страна като нашата. Нека се вгледаме даже в безпричинната необяснима агресия от ежедневието, която ни заобикаля, а какво остава за политик от неговия ранг, който на всичкото отгоре е получил в същото време и ултиматум.


А за това защо и по какъв повод е бил на 22.12.2015 г. в резиденцията на турския посланик, г-н Местан даде изчерпателен и задоволителен отговор. Предварително уговорена среща, на която е трябвало да коментират евентуално посещение на всички гости от Турция по случай възпоменателните мероприятия за жертвите на тъй наречения възродителен процес в края на същата седмица. По моя информация двама министри се очакваха по този повод. Председателят към онзи момент е планирал посещение в резиденцията във връзка с това. Всичко това се случва в усложнената ситуация на ултиматуми, съмнително снемане на охраната и даже президентски ступор.


А къде бих отишъл аз в такава ситуация ли? Може би в храма, но след това ще ме обвините във фундаментализъм.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (120)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на julius
  julius
  Рейтинг: 350 Любопитно

  "За мен, като религиозен човек, всяка публична и обществена сфера, която дава възможност да служа за добруването на хората, е начин да служа на Създателя си, да получа неговата милост и благоволение"
  ...
  Ихаааа... и мислиш, че ти вярваме на глупостите ли?
  Пф, хах.

 2. 2 Профил на j.h.jazz
  j.h.jazz
  Рейтинг: 584 Неутрално

  Тия почнаха по примера на една тъмна личност от прехода да си откъсват опашките...
  Тоя филм сме го гледали вече.

 3. 3 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 515 Весело

  А дано ги завлече на дъното!! Този го казва все вдно това е лоша новина, а не едно от най-добрите неща, които може да се случат на България.. 😃

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на dnk
  dnk
  Рейтинг: 611 Неутрално

  Само да уточня, че за България Пеевски е още по-вреден. При това от поне 15-тина годни на сам.

  Моралът не е порок!
 6. 6 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1596 Весело

  Ако Пеевски завлече и ДПС, както потопиха със Станишев БСП трябва паметник да му се издигне. Истински паметник на неограничената алчност и наглост, за да се знае докъде води всичко това.

 7. 7 Профил на julius
  julius
  Рейтинг: 350 Любопитно

  ""Приятелю, Хафъзов" аз пък да ти кажа - парите и властта НЕ корумпират хората! Те просто показват до колко хората са пропаднали в името на преследването на власт и пари! Самата идея, че си се набутал в политиката /както и всички останали плъхове/ ни дава идея до къде сте пропаднали като хора! А ти си тръгнал да ни дрънкаш за Създатели и прочее... смешник.

 8. 8 Профил на Klatikurti
  Klatikurti
  Рейтинг: 463 Неутрално

  "Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица."

  "Досадникът е човек, който ни лишава от самотата ни, без да ни предостави компания." Хосе Ортега и Гасет
 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1273 Неутрално

  А, този Хюсейн Хафсъзов е ислямо- фашист. Гнус ме е. Не мога да си представя християнин да прави подобни изказвания /ксато неговите, дори в Парламента/ в мюсюлманска държава. Толкова са се самозабравили и лошото е, че им се позволява това

 11. 11 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Не съм сигурен, че при това телосложение може да потъне

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 12. 12 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Различни песни пеят нашите политици В и ИЗВЪН кацата с медец.

 13. 13 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2608 Неутрално

  В ДПС няма положителни герои.МАФИЯ!

 14. 14 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  Не ми се рови да си търся стария коментар, за да го копирам, но отново повтарям, че до края на тази година Пеевски (официално) ще престане да бъде част от ДПС. И тогава ще стане ясно тези медии, дето се описват като негови, чии, аджеба, са

  Доброто е заразно
 15. 15 Профил на €arthquake
  €arthquake
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Този е по- опасен от Доган, Пеевски и Местан взети заедно. Трябва да бъде неутрализиран.

 16. 16 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 737 Неутрално

  Българският Народен Представител Хюсеин Хафъзов, подкрепящ Места, в интервю за един български вестник, открито и без никакво притеснение развива тези, които и идеолога на неоосманизма Давутоглу не си позволява и се подиграва с българския народ и държава:
  "– Г-н Хафъзов, не се ли притеснявате да се разхождате из българските улици, след като благодарение на предаването „Господари на ефира“ на целият български народ стана ясно, как вие агитирате на турски език „великият турски народ“ да гласува за ДПС на парламентарните избори в България?
  – Не мисля, че има от какво да се притеснявам, българите отдавна са показали, че са способни да преглътнат всяко унижение и не са способни на каквито и да било защитни, да не говорим за агресивни действия спрямо своите господари, били те политици, бизнесмени или чисти престъпници. Дори човекът, който направи опит за покушение срещу Ахмед Доган е от турско потекло, за какво да говорим. И нека да уточним за кой български народ говорим, когато днес този народ е все по-малко български за сметка на другите етноси населяващи страната. Честно казано, аз мисля, че българите не заслужават собствена държава.
  – Какво искате да кажете с това, че не заслужават собствена държава?
  – Много добре ме разбирате, но ще поясня. Няма как държава да носи името на изчезващия етнически елемент, рано или късно това ще бъде поправено. Всички действия на българите показват, че те не желаят и не могат, т.е. нямат необходимите умения за да укрепят и развиват своята държава, трябва ли тогава да ги съжаляваме и да им помагаме, когато те сами се показват незаинтересовани и неспособни. Кое друго племе е изоставило родителите си на произвола на циганските банди, докато търси начини да печели пари в чужбина. Кое друго племе позволява да бъде мачкано поединично от управници, бизнесмени и откровени престъпници? Кое друго племе се изяжда взаимно, водено от завист, алчност и чиста глупост? Аз не знам друго такова племе.
  Трябва ли тогава ние да оставяме територията населявана от това племе пустееща, така както българите са оставили пустеещи много от плодородните си земи? Не, разбира се. Затова и аз призовавам, великият турски народ, да дойде и да заеме тези изконни негови земи – Родопите, Лудогорието, Кърджали, Айтоското поле, Добруджа и въобще цялата територия на България, тъй като тя по правото на Османската империя му принадлежи.
  – Няма ли все пак у вас, капчица гордост, че някаква частица от вас е наследник на Велика България – България на три морета, на Симеон Велики, Аспарух, Кубрат и т.н.?
  – Моля ви се, не ставайте смешни. Аз принадлежа на великия турски народ и се гордея с историята на Великата Османска империя. България на три морета, че какъв повод за гордост е това, Османската империя пет века е била на 10 морета, а България 20 години на три, въобще няма база за сравнение. А за Симеон Велики пише още в учебниците ви за 3-ти клас, че не е постигнал нищо особено, даже децата се чудят, защо го наричат „Велики“.
  Аз самият съм пряк потомък на пророка Мохамед, Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни, ето тези три имена ме изпълват с гордост, че съм част от великия турски народ.
  – Не се ли притеснявате в такъв случай, че лидерите на ДПС да били част от бившата българска държавна сигурност?
  – Ха-ха-ха. От какво да се притеснявам? Че тя ДС не е българска още от момента, когато моят идол Ахмед Доган, предаде „Оня списък“ с имената на българските разузнавачи на турското посолство. Напротив аз се гордея, както с агентурното минало на Ахмед Доган, така и с това на Лютви Местан. Те успяха да запазят своята принадлежност към великия турски народ, въпреки убийствения натиск на комунистите и накрая да ги победят със собственото им оръжие. Аз твърдя, че днес от бившата ДС не е останало нищо българско. Тя изцяло се продаде, както повечето българи се продават по света, на интересите на великия турски народ. Днес ДПС и ДС са едно цяло, действащо в една ясно определена посока – посоката на възвръщането на България от великия турски народ.
  – Не се ли притеснявате все пак, че това което казвате може да има негативни последствия за вас?
  – О, Велик турски народе! Ето пак, не се ли притеснявате, та не се ли притеснявате! От кого да се притеснявам? Не се притеснявам, българите постоянно се притесняват, по-точно, постоянно се страхуват – да не загубят ужасната си работа, мизерните си заплати, порутената си колиба, нищожното си имущество, но никога не се притесняват, че ще загубят скапаната си държава, даже я псуват и гледат да избягат колкото се може по-далеч от нея. За какво да се притеснявам?
  Аз съм горд и велик турчин. Успял благодарение на своите уникални умствени способности и многобройни технически умения. Аз съм като компютър в главата, ако бях станал шахматист, Топалов щеше да ме моли за частни уроци. Аз съм уверен в себе си и партията си, имам самочувствие за което няма изнамерено покритие. И знам, че един ден ще застана начело на тази държава, но тогава тя няма да се казва България."
  Всички коментари са излишни. След подобна публична изява във всяка нормална държава с действащо в нея законодателство, даващият подобно интервю щеше да рендосва наровете. За дълъг период от време.
  Глава трета
  ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ
  ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ
  Раздел I
  Престъпления против равенството на гражданите
  Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

 17. 17 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2088 Неутрално

  Хубаво щеше да е вреден само за ДПС,ама е вреден за България.Само,че Делян мамин е само едно име което бързо може да бъде заменено от ДС когато си поискат.

 18. 18 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1235 Любопитно

  Не му вярвам на тоя.
  Прекалено "културно"
  говори,за разлика от
  изказванията му в парламента
  като член на ДПС.Тогава чак
  пяна имаше по себе си!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 19. 19 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 948 Весело

  Момчета и момичета, през последните седмици се опитват да ни хванат за носа, но не толкова за да ни водят, колкото да го запушат и да не усещаме вонята. Да се изкарват Местан и неговата команда "гуд гайз" в цялата история, само за да може Доган да остане "бед гай" е тъй малоумно, че повече няма накъде. Не се вързвайте, моля.

  Доброто е заразно
 20. 20 Профил на bawarec
  bawarec
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Този българомохамеданин ли е или турчин? Знае ли някой?
  Избягна отговор на този въпрос на пресконференцията на Местан.

 21. 21 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2627 Любопитно

  Значи и Хюсеин Хафъзов, както и Местан се оказаха невинни жертви на Пеевски....А не бяха ли те от кукловодите на Орешарски и фалита на КТБ, и не разписаха ли те кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС - а сега били,каквото било и... целите в бяло ?

  [email protected]
 22. 22 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 776 Неутрално

  Доган ( Пеевски ) го държат от същия този център както и тои Хафъз. Все от Анкара.

 23. 23 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2140 Любопитно

  Този знаел български?!

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 24. 24 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Тоа, великия турчин, що не го питаха как се движат нещата по ликвидирането на държавата България? Какво се емнал да дава интервюта на българи - изчезващ етнос, който не заслужавал да има държава? Пу! Да му приседне евроатлантическия залъка дано!

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  И ислямски духовници ли взехте да представяте, Дневник.
  И то такива, които казваха, че България не заслужава да има държава.
  Този срам няма, ама вие поне...

 27. 27 Профил на alehandro77
  alehandro77
  Рейтинг: 519 Неутрално

  Бля-бля-бля...красиви и празни приказки...все едно не знаем какво е ДПС...как пък един няма смелост да каже нещата с истинските им имена...

  Корупцията е новия социализъм! Нямаш връзки, нямаш пари.
 28. 28 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Тоя Хюсеинчо поумнява със забележителна скорост в последните десетина дни.Ама къде му беше акъла в последните деаст години???

 29. 29 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 838 Неутрално

  "За мен, като религиозен човек, всяка публична и обществена сфера, която дава възможност да служа за добруването на хората, е начин да служа на Създателя си, да получа неговата милост и благоволение."

  ориенталското баклавено мазно лицемерие не знае граници.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 30. 30 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 561 Любопитно

  Смятам г-н Хафъзов за ЧЕСТЕН ЧОВЕК след като прочетох това: "В годините се оказа, че това е било доста оптимистично очакване. Разочарованието да подкрепим Първанов за президент, да обслужваме винаги бившите комунисти, за да имат достъп до властта, забъркването на партията във всевъзможни мегаскандали в страната е ясен знак, че не служи само на избирателите си, а и на определени кръгове.
  На този етап смятам, че рулят на ДПС е категорично в посока Москва и това е недопустимо."

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 566 Неутрално

  Га яде халал кифтетата, не рева...

 33. 33 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  [quote#20:"bawarec"]Този българомохамеданин ли е или турчин? Знае ли някой?
  Избягна отговор на този въпрос на пресконференцията на Местан.[/quote]

  Прочети и си отговори сам!
  https://neverojatno.wordpress.com/2014/11/04/velik/

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 34. 34 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#33] от "Амброзия(аман от профани)":

  това е "бъзиклийкс", алтернативата на "неновините"...

  בני אתה אני היום ילדתיך
 35. 35 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2746 Неутрално

  За мен, като религиозен човек, всяка публична и обществена сфера, която дава възможност да служа за добруването на хората, е начин да служа на Създателя си.
  _______
  Според Закона за Вероизповеданията
  Чл. 7. (1) Свободата на вероизповедание не може да бъде насочена срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала или срещу правата и свободите на други лица.
  (2) Религиозните общности и институции, както и верски убеждения, не могат да се използват за политически цели.

  Абе ДПС-то се раделя на две утайки едната е турско-ислямистка на Давутоглу а другата е обръча от компании около Доган и на Пеевски майка му!

  Ако имахме конституционен ред такива лица щяха да бъдат задържани за разпити а партиите им заличавани от регистрите и да активите им да се прехвърлят на държавата!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 36. 36 Профил на sherekhan
  sherekhan
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Дано завлече към дъното и ДПС и себе си и Местан и Хафъзов на куп!

  "От нас зависи да бъдем равноправни с другите европейски народи." Васил Левски
 37. 37 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  [quote#34:"abdelhaqq"]това е "бъзиклийкс", алтернативата на "неновините"...[/quote]

  Ако това повече те радва.
  http://www.flagman.bg/article/89641

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТАП!Говоря,пиша и правя това,което искам! 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 38. 38 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Един не лош проект на ДС - ДПС, беше започнал да излиза от контрол. Явно нещата ще се изчистят тия дни...

 39. 39 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 468 Неутрално

  [quote#34:"abdelhaqq"]това е "бъзиклийкс", алтернативата на "неновините"... [/quote]
  Това е бъзиклийкс, но изкаванията му в народното събрание не са.

 40. 40 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5525 Неутрално

  Делянчото, че е вреден - вреден е, но и на този не му вярвам и на йота. По добре да ги забранят партиите на религиозна основа.

 41. 41 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 611 Неутрално

  Дъното не е достатъчно... 2 метра под земята е най-добре... Ега и амин!

  I shave with Occam's razor
 42. 42 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#40] от "Peni Nikol":


  [quote#40:"Peni Nikol"]По добре да ги забранят партиите на религиозна основа. [/quote]
  Че те кога са били разрешени?

 43. 43 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1397 Любопитно

  Смятате ли, че ДПС е корпоративно-олигархична партия и политиката й е бизнес кръговете около нея да са във властта? И ако да, кога разбрахте това?
  .............
  Това се разбра най-късно, когато ДПС се самоосветли като руски проект, заедно с "Атака" в пакет. Ето защо новината по долу не е новина:
  "„Има две основни причини, поради които Москва ще възобнови проекта, замразен през лятото на 2014 година от кабинета на Орешарски. Една от тях е рязкото влошаване на отношенията между Русия и Турция. Втората причина е рецесията на китайската икономика, вследствие на което мощността на газопровода „Силата на Сибир“, който трябва да доставя природен газ за Китай, буксува“, твърдят експерти и правителствени източници.

  Съживяването на проекта „Южен поток“ ще бъде съобразен с изискванията на Брюксел и ще се вписва в идеята за изграждане на балкански газоразпределителен център, с подкрепата на ЕС, който не може да бъде реализиран без руски газ."

  nemo malus felix, minime corruptor.
 44. 44 Профил на serkanerol
  serkanerol
  Рейтинг: 229 Неутрално

  А уш този щеше да върви по пътя на Ахмедо Доган... ДПС няма нужда от хора, които несподелят ценностите, философията и идеологията на ДПС.

 45. 45 Профил на Грегорий50
  Грегорий50
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Какво се прави този на още пана мома, и той и пеевски са за бунището

 46. 46 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 948 Неутрално

  До коментар [#16] от "subaru":

  Не е хубаво да се пускат изфабрикувани интервюта каточиста монета! Само идиот би повярвал, че действително е имало такова интервю!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 47. 47 Профил на lemonadejoe
  lemonadejoe
  Рейтинг: 282 Неутрално

  [quote#14:"dogwoman"]И тогава ще стане ясно тези медии, дето се описват като негови, чии, аджеба, са[/quote]

  Губи ми се логиката в това изречение. Какво пречи да стане ясно сега и защо ще стане ясно после ??

 48. 48 Профил на yorddj
  yorddj
  Рейтинг: 726 Весело

  ''... И съм го правил, оправдавал и защитавал съм партията, може би нелепо, но за да бъде тя запазена за времето с надеждата, че ...''

  Правил го е батката само с една надежда, мечта и опование. Да блесне в очите на оня със соколския поглед. Дръндар -инжинеря, резидент на КГБ в Задунайската губерния. И явно е блестял, за да го допуснат до софрата. Голямата. Депутатската.

 49. 49 Профил на rurade
  rurade
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Тебе к'во ти пука-ти вече не си от ДПС?!

 50. 50 Профил на Johnnie
  Johnnie
  Рейтинг: 506 Весело

  Е, как ще повлече, като тоя плондир е въздух под налягане.
  Напротив, аз мисля да почнем да го ползване за шамандура.
  Цвети Янева няма нищо против...

  -Тате, какво трябва да продаваш за да си купуваш скъпи коли, яхти, хотели? -Родината, сине, родината...
 51. 51 Профил на Калата
  Калата
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Точно пък този да дава квалификации за който и да било е малко нагло. В спора им няма да ми станат симпатични нито той нито Пеевски. Все са вредни за нас нормалните българи по един или друг начин.

 52. 52 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 620 Неутрално

  [quote#21:"karabastun"]а сега били,каквото било и... целите в бяло ?[/quote]

  Важното е, че са евроатлантици и плюят в правилната посока.

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 53. 53 Профил на ungeheuer
  ungeheuer
  Рейтинг: 566 Неутрално

  До коментар [#35] от "comandante vs либерални ентусиасти&корпократи":

  Обръчът на Доган и Пеевски има ли нещо общо с Русия?

 54. 54 Профил на ermaht
  ermaht
  Рейтинг: 506 Весело

  Тоя трамбъзов е рядко неприятна личност. Всъщност не знам кой е по-неприятен и вреден за България той или оня с козята брадичка, смешните очилца и трудно протичащата му мисъл и реч.

 55. 55 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Щом Пеевски има вероятност да повлече ДПС към дъното, дай Боже, значи не е толкова вреден.

 56. 56 Профил на bawarec
  bawarec
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#33] от "Амброзия(аман от профани)":

  Ако това интервю не е измислено и този не е в затвора, то у нас няма прокуратура или тя е на Доган.

 57. 57 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#56] от "bawarec":


  [quote#56:"bawarec"]то у нас няма прокуратура или тя е на Доган.
  [/quote]
  Това въпрос ли е или отговор ?

 58. 58 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2746 Неутрално

  [quote#53:"ungeheuer"]Обръчът на Доган и Пеевски има ли нещо общо с Русия? [/quote]
  Ти кажи?
  Не е ли по-притеснително ,че в кулоарите на парламента се говори на турски и служат на създателя си ? Или ви харесват възгласите:
  - Аллах акбар???

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 59. 59 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1641 Неутрално

  Вярваме ти, че си дотолкова издигнат, че не се интересуваш от интересите на България.

 60. 60 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 284 Весело

  Хафъзов, Пеевски беше точно толкова вреден и през 2009-та, когато вие го назначавахте за зам. министър, президент на пристанище, следовател и т.н. а той не ставаше и за директор на водопад.

  сега, когато и вие загубихте малко власт, защото хранихте прасун с човешко, започнахте да плачете за демокрацията...

  всички на бунището на историята. и се молете да ви рециклират когато заводът за политически отпадъци край София заработи на пълен капацитет.

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 61. 61 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7454 Неутрално

  Досега не беше вреден.15 години е момчето за всичко.Сега може да се отърват от него и пак ,целите в бяло.

 62. 62 Профил на serafin
  serafin
  Рейтинг: 801 Неутрално

  Това оня, който не беше ваканцувал и не пуска жена си и децата си на плаж ли беше???

  Либерал, няма що...

  Ако искаш нещо да НЕ бъде свършено създай комисия
 63. 63 Профил на serafin
  serafin
  Рейтинг: 801 Неутрално

  Хафъзов, вие сте вредни за ВСИЧКИ български граждани!
  Независимо от етническа или религиозна принадлежност!!!!
  И най-вредни сте за тези, които (под ваше давление) се самоопределят като турци!

  Не само Пеевски (избутан напред точно от вас), ВСИЧКИ забъркани с организацията дпс сте вредни! За всички! Полезни сте само на себе си, на ДС мафията и на някои чужди държави!

  Ако искаш нещо да НЕ бъде свършено създай комисия
 64. 64 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  До коментар [#19] от "dogwoman":


  [quote#19:"dogwoman"]Да се изкарват Местан и неговата команда "гуд гайз" в цялата история, само за да може Доган да остане "бед гай" е тъй малоумно, че повече няма накъде. [/quote]Има,има!Има и обратната линия-да изкарат Местан лошото момче,а Доган доброто.И всички ченгета са впрегнати в тази линия,та чак вчера и Костов включиха(неговите връзки с Цв.Василев и Пеевски отново лъснаха.) .А то добри в тази сценка няма.

 65. 65 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  До коментар [#22] от "sqrt":


  [quote#22:"sqrt"]Доган ( Пеевски ) го държат от същия този център както и тои Хафъз. Все от Анкара. [/quote]
  Тц-Доган и Пеевески ги държат откъм Масква.Затова и цялата агентура на ДС се е включила в защита на Доган...

 66. 66 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  До коментар [#47] от "take_it_easy":


  [quote#47:"take_it_easy"]Губи ми се логиката в това изречение. Какво пречи да стане ясно сега и защо ще стане ясно после ?? [/quote]Предполагам,"кучата" ни колежка има предвид,че Пеевски също е подставено лице,което просто е назначено за шеф на медиите му.И ако видите в един ден Блиц да почнат да плюят по Пеевски,както започнаха по Местан-не се учудвайте.Просто гушера(руското ДС )си къса опашката.

 67. 67 Профил на Koba Stalin
  Koba Stalin
  Рейтинг: 1391 Весело

  За мен като религиозен човек всяка публична и обществена сфера, която дава възможност да служа за добруването на хората, е начин да служа на Създателя си, да получа неговата милост и благоволение.

  Ега си, наглеца! След това изречение се отказах да му чета "бисерите".

  /не се чете/
 68. 68 Профил на brainless
  brainless
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Очите му едни добри, добри.....
  Инак дано да е прав за дпс и пеефски.
  Гледам някои форумци постват писанията на бъзикилийкс, като чиста монета. Явно не са чели условията за ползване :
  "Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността...."

 69. 69 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Въпросът е - кой крал повече от другия?

 70. 70 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Идеята на Д(п)С? Да срине държавата отгоре надолу.

 71. 71 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 802 Гневно

  гади ми се от тоя, направо ме е гнус да го чета това

 72. 72 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  "За мен като религиозен човек всяка публична и обществена сфера, която дава възможност да служа за добруването на хората, е начин да служа на Създателя си, да получа неговата милост и благоволение."

  Хафъзоф, да беше станал ходжа тогава, щом искаш да служиш на Създателя си.
  Като депутат трябва да служиш на хората и на България.
  Аман от локумджии.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 73. 73 Профил на bawarec
  bawarec
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#57] от "aboto":

  Въпрос!

 74. 74 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 672 Неутрално

  "За мен като религиозен човек всяка публична и обществена сфера..... е начин да служа на създателя си, да получа неговата милост и благоволение". Остава да добави "Ашхаду анна ля иляха ил Алла, уа ашхаду анна Мохаммад расул Алла" признавам че няма друг Бог освен Аллах и Мохамед е неговия пророк и картинката ще се проясни. Ефенди, ти като религиозен човек нямаш място в политиката на една светска държава. Ти си вреден, ти си опасен. Вън от Парламента, къш в джамията. Там ти е мястото.

 75. 75 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#64] от "yanne":

  А защо да изключваме правата линия например. Доган, много лошото момче, Местан още по лошото, а двамата заедно, пълни боклуци.

 76. 76 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#74:"baxter"]къш в джамията.[/quote]
  И там не му е мястото. Този трябва да е вън от всякакъв обществен живот не само в България, а и в Европа, след като идола му (Ердоган) е бил член на "Мюсулмански братя", а левия му соло-.... (втория в партията) е бил член на "Сивите вълци".

 77. 77 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3106 Весело

  До коментар [#75] от "baxter":


  [quote#75:"baxter"]Доган, много лошото момче, Местан още по лошото,[/quote]Ааааа-не така,другарко!По-лошото момче е тоя,дето избута Местан за бушон и после до смени!Знам,че партийнта ви линя на Позитано е да браните Доган ,ама айде няма нужда.И двамата за агенти на ДС!

 78. 78 Профил на lekapoleka
  lekapoleka
  Рейтинг: 229 Весело

  Който го е чувал как "ваканцува", е наясно защо е предпочел да отговори писмено.

 79. 79 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#77] от "yanne":

  Жалък си, много жалък. Тия момчета са ваши, на такива като теб и на Позитано. Туй че господарите ви се сдърпаха и ви скараха по между ви не ви прави добрички. Всички сте маскари и продажници. Гнусна работа.

 80. 80 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2110 Неутрално

  “- За мен като религиозен човек всяка публична и обществена сфера, която дава възможност да служа за добруването на хората, е начин да служа на Създателя си, да получа неговата милост и благоволение.”

  Лицемер!

  I Want To Believe
 81. 81 Профил на ИнаD
  ИнаD
  Рейтинг: 340 Разстроено

  [quote#16:"subaru"]Кое друго племе позволява да бъде мачкано поединично от управници, бизнесмени и откровени престъпници? Кое друго племе се изяжда взаимно, водено от завист, алчност и чиста глупост?[/quote]

  До коментар [#16] от "subaru":

  Много е жалко, когато една истина е казана от доказан нагъл българомразец.

 82. 82 Профил на gad
  gad
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Случи се нещо,което е добре за страната ни-разцепиха се!!!!

 83. 83 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7454 Неутрално

  Първата стъпка беше да се разцепят,втората трябва да е да изчезнат.

 84. 84 Профил на шуменско пиво
  шуменско пиво
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#20] от "bawarec":Този българомохамеданин ли е или турчин? Знае ли някой?
  Избягна отговор на този въпрос на пресконференцията на Местан.
  ...
  Има ли значение? Той е просто един мнооооого голям миризлив боклук!

  шуменско пиво
 85. 85 Профил на шуменско пиво
  шуменско пиво
  Рейтинг: 450 Любопитно

  До коментар [#44] от "serkanerol":ДПС няма нужда от хора, които несподелят ценностите, философията и идеологията на ДПС.
  ...
  Ама те и идеология ли имат?
  За ценностите знаем, философията на краденете също: Колкото повече, толкова повече!
  Ама чак пък идеолигия? Айде сакън, освен ако краденете е идеология... тогава може и да имат...

  шуменско пиво
 86. 86 Профил на vesela
  vesela
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Хафъзов би трябвало да е клиент на прокуратурата за неговите антибългарски изказвания. Само, че Цацата е на хранилка при Доган и няма как да стане.
  А Пеевски засега е полезен на Доган, защото изглежда като завладял половината държава. Ако Пеевски изчезне, ще лъсне, че собственикът е Доган. Затова Доган ще го крепи, докато намерят друг собственик. Преди това, в по-мека версия беше Бисеров. Както се видя обаче, Цацата го оправда.

  vesela
 87. 87 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#16:"subaru"]Българският Народен Представител Хюсеин Хафъзов, подкрепящ Места, в интервю за един български вестник, [/quote]

  "Сайтът "Силна България" се появи покрай февруарските протести през миналата година, като разпространява откровено националистическо съдържание и често пропагандира срещу имигрантите, влизащи в България. Изданието редовно тиражираше и изявите на лидера на "България без цензура" Николай Бареков по време на предизборната кампания."
  ПРОДЪЛЖАВА......
  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 88. 88 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално


  НАЧАЛО |БЪЛГАРИЯ
  Хюсеин Хафъзов ще сезира ДАНС и прокуратурата за свое фалшиво интервю
  12:39 | 06 ноември 2014

  Снимка: БГНЕС

  Депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов ще изпрати сигнал до ДАНС и прокуратурата за свое фалшиво интервю, публикувано в сайта "Силна България". В него той е цитиран в заглавието "Българите не заслужават собствена държава".

  "Бих искал да кажа ясно и категорично, че тиражираното интервю през последните няколко дни под заглавие "Българите не заслужават собствена държава" е нагла лъжа, фикция и не отговаря на истината", коментира в четвъртък депутатът.

  Той допълва, че никога не е търсен от въпросния сайт и не е отговарял на цитираните в публикацията въпроси. По думите му "това интервю не е изопачено, а изцяло лъжа, клевета, цели се очерняне на моя образ и авторитет".

  Хафъзов коментира още, че одобен тип "журналистически измислици" не само уронват престижа му, но са и опасност за националната сигурност, до голяма степен могат да представляват опасност за обществения и етническия ред и толерантност в страната."

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 89. 89 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#81:"CanadianCitizen"]
  Много е жалко, когато една истина е казана от доказан нагъл българомразец.[/quote]

  Жалкото е, че някой българин е съставил това интервю и е изказал дефакто отношението към собствения си народ. Интервюто е доказано фалшиво, но както се вижда все още не е свалено от нета. Надявам се страхливия плъх направил тази така опасна манипулация да си плати ако не на този, то на другия свят. Защото да се публикува такъв ФАЛШИФИКАТ е рядко долно и мерзко деяние. Лошото е, че явно продължавате да вярвате и забивате не клин, ами железни колони между турци и българи. Ставате ли по-хора, ставате ли по-българи така?!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 90. 90 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 561 Неутрално

  С всичките дренки от дола ще се свлече ДПС, Хафъзов - изглежда, още си в еуфория ...

 91. 91 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#68:"brainless"]Очите му едни добри, добри.....
  Инак дано да е прав за дпс и пеефски.
  Гледам някои форумци постват писанията на бъзикилийкс, като чиста монета. Явно не са чели условията за ползване :
  "Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността...."[/quote]
  Благодаря на Бога , имало и още разумни в тоя форум. Останалите захапаха въдицата като волни шаранчета и позеленяха от омраза.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 92. 92 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#46:"tribiri"]
  Не е хубаво да се пускат изфабрикувани интервюта каточиста монета! Само идиот би повярвал, че действително е имало такова интервю![/quote]
  ++++++++++++

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 93. 93 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3084 Неутрално

  Ми ако този Пеевски е наистина гениален, дайте да го направим президент. Че то гениите в тази държава са кът, според мене няма друг, освен Пеевски.

 94. 94 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3106 Весело

  До коментар [#79] от "baxter":"Жалък си, много жалък. Тия момчета са ваши, на такива като теб и на Позитано. "
  Все забравям,че се представяш за сирийка,дето лично е страдала от Ердоган.

 95. 95 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  А дано.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 96. 96 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#94] от "yanne":

  При Бахур идеята е, че асад е прав, по прав дори.
  Сирийците го обичат....а бе също като при камиларя. Всички го обичаха него. Дори стъкленият амбалаж в Либия го наобича.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 97. 97 Профил на contra_banda
  contra_banda
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Пеевски отдавна влече не само ДПС, но и България към дъното.
  Контрабанда на цигари, сделки с оръжие за ИДИЛ, финансиране на ислямски фундаментализъм в страната, корупция, кражби от европейски фондове, пране на пари. Какво още трябва да се случи, за да го разследва прокуратурата?

 98. 98 Профил на Emil Dimov
  Emil Dimov
  Рейтинг: 229 Неутрално

  [quote#6:"stoiank"]Ако Пеевски завлече и ДПС, както потопиха със Станишев БСП трябва паметник да му се издигне. Истински паметник на неограничената алчност и наглост, за да се знае докъде води всичко това. [/quote]
  До къде води всичко това? До паметник "една кочинка", а ТОЙ до нея в очакване Слънцето да изгрее?!!! А дали ТО ще изгрее е друг въпрос?

 99. 99 Профил на ИнаD
  ИнаD
  Рейтинг: 340 Весело

  [quote#89:"Кери"]Жалкото е, че някой българин е съставил това интервю и е изказал дефакто отношението към собствения си народ. Интервюто е доказано фалшиво, но както се вижда все още не е свалено от нета.[/quote]

  До коментар [#89] от "Кери":

  Много, много жалка и глупава опорна точка Дори не заслужава коментар.

 100. 100 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#94] от "yanne":

  И не го забравяй.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK