На кои въпроси отговаря главният прокурор в Брюксел

Сотир Цацаров

© Надежда Чипева, Капитал

Сотир ЦацаровСлед форума в Европейкия парламент, организиран от български евродепутати с искане да отпадне незабавно наблюдението на България от Европейската комисия, главният прокурор Сотир Цацаров спря да отговори на журналистически въпроси.


Той отново нападна медии, които критикуват статуквото в съдебната реформа и отговори на въпросите им с въпроси. "Дневник" публикува разговорът едно към едно.


Г-н Цацаров, какво трябваше да чуе Брюксел днес, ден, след като бе потвърдено, че механизмът остава за още поне година? (Би Ти Ви)
- Това, което трябваше да чуе от нас, той го чу. Всичко онова, което всеки от нас имаше да каже, независимо дали председател на ВАС, независимо дали главен прокурор или главен инспектор, или народни представители в европейския или националния парламент, те го казаха. Получи се една доста откровена дискусия.


Не се ли опасявате, че от главен обвинител можете да се превърнете в основен обвиняем за пореден път с това, което казахте, че мониторингът ще се използва за бъдещи политически натиск? (радио К2)


- Първо, с ролята на главен обвинител, главен обвиняем или всичко друго и с всичките приписвани роли съм свикнал отдавна. Т.е. в крайна сметка за мен е важно да кажа, включително и тук, това, което мисля. А как ще бъда наречен след това е проблем на тия, които ще го интерпретират по дежурния начин. Но не мисля, че това е най-важното.


Всъщност за мен най-важното е нещо друго – продължаващ в този му вид, механизмът просто е една формална процедура. Тази формална процедура продължава по един и същи начин и тя вместо да носи ефектът, който трябва да носи, за съжаление все повече и повече се превръща в средство за вътрешнополитическо противопоставяне. Механизмът се използва от едни политически сили, за да бъдат критикувани други или фигури в съдебната система. И се използва всеки пореден доклад за това, щото да бъде изсипана поредната унищожителна доза критика, която няма нищо общо с действителността в повечето случаи. Ние трябва да разберем, според мен – може и да не съм прав, може и това, което казвам, да не бъде чуто, но моето мнение е такова – проблемът с отпадането на механизма и въобще с изпълнението на неговите критерии е общата национална задача.


Той не е задача на управляващата партия, не е задача на главния прокурор само, без да си свалям отговорността и каквото и да било друго. Но невъзможно е, когато вътре се обсъждат такива проблеми, които са важни за страната преди всичко, да се чуват становища от типа едва ли не на: Упражнен политически натиск върху Европейската комисия. Това освен въпиюща глупост е и въпиюща политическа спекулация. Това ни е проблемът на нас – че всеки гледа тесните си интереси. Извинявайте, че ще го кажа, казвам го с неудобство и за себе си – погледнете румънските власти – там няма никакъв дисбаланс в националната отговорност и в националното отношение на Румъния. У нас има само атаки и замеряния.


Ще бъдат ли чути аргументите ви в Еврокомисията? (агенция "Фокус")


- За мен е важно да ги кажа. От няколкото думи, които размених със зам.-генералвния секретар на комисията след това, и от начина, по който разговарях не само в тази зала мисля, че тези аргументи се чуват. Аз не ги казвам за първи път.


Г-н Цацаров, днес Цветан Василев е казал, че българските медии са отровени от прокуратурата... (БНТ)


- Отровени от прокуратурата? Не, българските медии са отровени от олигарсите, които стопанисват част от медиите. Българските медии не са отровени от прокуратурата. Българските медии - в една част от тях, не всички разбира се, са отровени от това, че са принудени да защитават политическите и икономическите интереси на своите собственици, били те Делян Пеевски, Цветан Василев – на времето, или Делян Пеевски и Иво Прокопиев сега. Това е отровата в българските медии. Ако българските медии нямат отрова, това се дължи на възможността на част от медиите да дадат свободата на тези, които държат микрофоните в момента.


Кои са свободните медии, г-н Цацаров? (К2)


- Няма аз да кажа кои са свободните медии. Всеки непредубеден поглед по сайтове или вестници ще покаже кой чии интереси защитава.


Другото твърдение на Цветан Василев от днес е, че фалитът на КТБ е предизвикан умишлено от политици, ръководени от прокуратурата. (БНТ)


- Политици, ръководени от прокуратурата? Досега тезата беше, че прокуратурата е ръководена от политици, а той е чист в Белград, така ли? Вижте, нека не коментирам Цветан Василев. Нека има екстрадиционно производство, което да се развива и да приключи. И друг път съм го казвал и с риск да се повторя – не ми е важно какво е казал Цветан Василев пред Белградския съд на тротоара, важно ми е какво ще каже в протокола за разпит.


Остават още 3-4 месеца срок за внасяне на обвинителния акт срещу Василев, след това ще бъдете принудени да внесете делото (в. Сега)


- С какво наскърбление ми го казвате. Понеже Василев е в Белград и ми остават още 3-4 месеца, след което вие ще напишете една дълбока статия във в. "Сега", г-н Дончев ще я прочете. Пропуснах да спомена и него. След което ще има още и още коментари.


Споделям загрижеността ви за развитието на делото. Ще се случи това, което предписва законът. Не ни мислете толкова много, ще се оправим и без вас.


Като казвате А, кажете и Б – довършете темата за политическото противопоставяне – докъде ще доведе за работата на съдебната система и прокуратурата това политическо противопоставяне, ако не се спре? (К2)


- Ще доведе до тотално противопоставяне на прокуратура и съд на първо място. Това ще се случи, ако се продължава по същия начин. Ще доведе до противопоставяне, което общо взето ще бъде изключително вредно. Единственото, до което няма да успее да доведе в момента е до така желаното противопоставяне да речем между главен прокурор и министър на правосъдието. Това няма да се случи.


А ще се случи ли противопоставяне между главен прокурор и министър-председател? (К2)


- А защо трябва да се случи? Ако министър-председателят наруши законите – ще се случи.


Една от критиките в доклада е, че още няма завършени дела за осъдени по високите етажи на властта. (агенция "Фокус")


- Възможни са два варианта. Единият е – досъдебни производства или преди тях разработки, оперативни дела за това, което наричаме корупция по високите етажи са налице, но прокуратурата, или каквато е тезата напоследък – главният прокурор общо взето ги държи – дали в своята библиотека или в своята каса, и те не виждат бял свят, т.е. те не виждат съд. Възможна е и втора теза – имаме готовността да сезираме съда с всичко – от министър надолу и от министър нагоре. Само че ние трябва да имаме качествени разработки. Не хвърлям камъни в ничия градина. Задайте въпроса на министъра на вътрешните работи , на председателя на ДАНС. В България няма осъдени министри. Колко разработки, касаещи зам.-министри са подадени към прокуратурата? Задайте им този въпрос. И ако те ви кажат колко са, и ако тази цифра ви впечатли – елате и ми кажете: Г-н главен прокурор, къде са тези разработки. Ако ви кажат – няма, не ми казвайте: Къде ви е борбата с корупцията по високите етажи.


А няма ли такива разработки? (агенция "Фокус")


- Аз си познавам работата и смея да претендирам, че при всичките неща, в които съм обвиняван, чета.


Защо вие се превърнахте в главния виновник? (К2)


- Защо трябва мен да питате? Защото съм най-удобен. Защото главният прокурор се оказа, че е виновника за разделянето на България от Румъния преди България и Румъния да бъдат разделени. Защото така е удобно. Това още веднъж идва да покаже не колко е значим главният прокурор, а колко сме разединени в цялостната национална позиция.


На кого е удобно прокуратурата да е основният виновник? (Дневник)


- На тези, които най-малкото първо всеки ден медийно...Вие от коя медия сте.


Няма значение.


- Как да няма? Искам да знам името и медията, която представлявате.


Биляна Рилска от "Дневник" съм.


- Това е удобно на вас, удобно на собственика на вашата медия. Това е удобно на определени политически сили.


Г-н Цацаров, не разбирам защо влизате в такъв диалог с журналистите. Аз просто ви попитах на кого е удобно?


- Аз просто ви попитах от коя медия сте. Ако смятате, че това е тайна, простете за диалога, в който влязох с вас.


В същия диалог влязохте с колегата от "Сега".


- В същия диалог мога да вляза и с колега, който представлява медия на Пеевски да речем. Аз ви казах – това отравя българския медиен климат – интересите на собствениците ви. ТОва отравя медийния климат. Това отравя политиката в България. Това отравя бизнеса в България. И понеже ви е най-удобно – не на вас лично, вие сте журналист, понеже на тях им е най-удобно, ние сме най-големия виновник. Разбирате ли?!


Говори се за закон за печата, г-н Цацаров (К2)


- Вие сте далеч по-компетентни от мен по тази тема. Аз съм на мнение, че всеки интернет сайт трябва да осигурява пълна възможност за идентификация на хората, които коментират след дадена статия, за да може да се осигури възможност на засегнатите. Има вече такава практика на Европейския съд по правата на човека, стартирало е делото в една от прибалтийските държави. Но, за да се даде възможност на всеки засегнат да търси своите права, при това от издателя на съответния сайт. А не в един сайт един коментар да е маркиран в жълто, друг в друго, а трети да е съвсем нечитаем, защото не се връзва с тона на статията. Но така или иначе обиденият – далеч съм от мисълта, че аз ще си търся правата, но засегнатият от коментара да може да реализира своите права. Всичко друго е лицемерие.


Тогава в друг ракурс – трябва ли собствениците най-накрая да си декларират кой е собственик на коя медия точно и какви пари инвестират, с какъв произход са те? (К2)


- Мисля, че те и сега подават някакви данъчни декларации и всичко друго.


Но вие знаете, че има дружества, които са контролирани, но не са собственост на определени лица. (К2)


- Вижте, не искайте от мен да давам съвети по въпроси, по които не считам, че съм най-компетентен. Имам предвид по отношение на начин на регистрация, на отговорност или показване на светлина на медиите. Свободните медии, свободните журналисти са може би едно от най-големите достижения, до които нормалният свят е успял да стигне.


Преди малко говорихте за накърнени права, затова ви питам. (К2)


- Добре, кажете не са ли накърнени права ситуацията, при която – имате статия срещу лицето Х и собственикът на медията е лицето У. Е, имате безумни коментари срещу лицето, срещу което е насочена статията. Защо това лице да не може да си търси правата? Защо да няма стриктни правила за идентифициране на коментари? Между другото – писане коментари отдолу, под някаква си статия, тролене или както щете го наречете, за мен е безкрайно неприемливо по една съвсем друга причина – това е израза на анонимния страх – анонимно плюещ, анонимно подкрепящ, анонимно се радващ. Анонимният при вас е в жълто. Вече отдавна не чета, омръзна ми. А този, който не е в тона на статията, е в едно тъмносивичко, нечитаемо, гадно, защото той не се връзва. Абе, изсветлете ги всичките. Разбирате ли, да пишеш анонимно в жълто, в сиво, това е страх.

Ключови думи към статията:

Коментари (102)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на today
  today
  Рейтинг: 976 Неутрално

  На какви въпроси може да отговори този, айде стига.
  Въпроса е - защо не правите реформи и не се борите с корупцията, с очевАдната корупция?!

  Борбата с корупцията в България е като риболова по Discovery. Хващат ги, показват ги, и ги пускат!
 2. 2 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3394 Весело

  Някой разбра ли нещо съществено!?

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 3. 3 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7272 Неутрално

  За такива гьонсурати,като Цацаров,вярно че е една "формална процедура".

 4. 4 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 1945 Любопитно

  ами "продължаваме напред"

  този наред ли е нищо не работи ама ще се оправим

 5. 5 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2048 Весело

  Биляна Рилска от "Дневник" съм.

  - Това е удобно на вас, удобно на собственика на вашата медия. Това е удобно на определени политически сили.Направо да си беше казал и неудобната политическа сила-ДСБ-те останалите не го крият-ГЕРБ-БСП-АБВ-ДПС.

 6. 6 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Цацата отлично знае кой от коя медия, но натъртва този въпрос само, когато питащия не е от слугинажа, Доста жалка картинка. А това, че вече взе да пришива Пеевски към Прокопиев си е новина.

 7. 7 Профил на Колаборационист
  Колаборационист
  Рейтинг: 907 Любопитно

  ЦАЦИ, аз питам едно нещо : Кога ще има тест за наркотици за всички държавни длъжности ?
  ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, 2 пъти в годината !!??

  Всички ТРЯБВА неумолимо да наказваме невежеството на администрацията и духовенството !
 8. 8 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Иначе Цаци изглежда много щастлив да работи с плевньовата министърка на правосъдието.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 11. 11 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1230 Неутрално

  Главният прокурор е голямо, политически мотивирано зло

 12. 12 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  Пръдня в затворена стая. Ей това е цацата... Нищо не казва, но около него постоянно мирише...

 13. 13 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1341 Весело

  Ох, цаца, ох, кеф!
  Цаца в затвора, голям кеф!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 14. 14 Профил на jve
  jve
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Честно казано, журналистите не са на нивото на Цацаров. Отдавна съм забелязал, че всички журналисти все отклоняват темата към медийни въпроси. Защото от тях разбират и това ги интересува.
  Първият въпрос от интервюто е най-конкретен, той обаче го отклони, без да казва нищо съществено и оттам-нататък разговорът премина в безмислици. Не му беше зададен конкретен въпрос във връзка с изслушването, планираните реформи, мерки и пр.

 15. 15 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1178 Неутрално

  а за случая бисеров - намери ли се чистачката, която е виновна ?

  щото този случай е много показателен за методите (действия/бездействия) на прокуратурата - тази отдавна превзета "институция".

 16. 16 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 974 Неутрално

  Този защо с търпим още?

 17. 17 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2622 Неутрално

  "Не се подсмивай - ти си го избра"

 18. 18 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 864 Весело

  цаца иска да е чайка.

  Комедия лейдис анд жентълмен. Иначе като се замисля ми се получава кофти интерполацията - цаца, омбудсрам, ооне.

  Айде веднъж да е грешка, ама нали...

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 19. 19 Профил на gecheto
  gecheto
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Цацаров, ето ви едно идентифицирано мнение:
  Вие лично сте основният виновник. Намрам ви за дълбоко корумпиран. Споделям огромната част от негативните мнения за вас. Казвам се Георги Димитров Ангелов, адрес: с. Костена река, общ. Шумен, ул. Тодор Петков 3. Хайде търсете си правата сега, може и в Европейския съд, щом и такава практика имало вече.

 20. 20 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  Отпадането на мониторинга не е задача на цялата нация бе Цацаров, а отпадане причините за налагането му, което вече наистина е национална задача ... да ви измете с бой и шутове, защото с избори не става

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 21. 21 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  Тайна е и споразумението между прокуратурата и ДАНС, по силата на което е създадено спецзвеното. :))))
  .....................
  ДАНС и МВР - не му ПОДАВАЛИ дела !!???
  Ами нали сте ЗАЕДНО , бе , торба с фекалиии :))
  КАКВО е спецзвеното ти ????
  Хахахааа........

  BIG AL
 22. 22 Профил на lyubos
  lyubos
  Рейтинг: 384 Неутрално
 23. 23 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Тоя самовлюбеният само се плъзга като гол охлюв!
  Нищо няма да направи, освен още килца отгоре си.
  Явно е гузен, щом толкова нервно и доста повърхностно отговаря.

 24. 24 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  Започва и да плаши ..))
  Не мафията , а тези , които ПИШАТ за НЕЯ !!???
  Цаца , защо не си вървиш при имотите на жена ти - в Асеновград или там , от където си :))
  Защо трябва да чакаш за МИЛИАРДНИТЕ Общ .поръчки - да те сезирали !!??
  Нали прокуратурат САМА може се САМОсезира ???
  Или ДАНС - по- точно Боко и доган , не са ти разрешили ?? Или чакаш пеевски да се самообвини в нещо , за да му образуваш следствие ??
  Хахахахахахахахаааа......
  Мафияяяяяя....)

  BIG AL
 25. 25 Профил на the социалиста
  the социалиста
  Рейтинг: 434 Неутрално

  От кога е работа на главния прокурор да дава оценка на политически субекти?

  Когато политически субекти дават оценка за калпавата работа на прокуратурата, главната цаца скача като опарена, че се месят в съдебната система.

  Ако социализмът беше нещо хубаво, целия свят щеше да бъде социалистически. Не само една Северна Корея.
 26. 26 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1056 Весело

  Аз съм на мнение, че всеки интернет сайт трябва да осигурява пълна възможност за идентификация на хората, които коментират след дадена статия, за да може да се осигури възможност на засегнатите.
  =========
  Цацарофф, ако тези хора не коментират в сайтове и медии ще ти се изсипат под прозореца на ул. Екзарх Йосиф и бул. Витоша 2 и тогава ще те отразяват ББС и Ройтерс.

  ОСТАВКА !

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 27. 27 Профил на sebastians
  sebastians
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  "Между другото – писане коментари отдолу, под някаква си статия, тролене или както щете го наречете, за мен е безкрайно неприемливо по една съвсем друга причина – това е израза на анонимния страх – анонимно плюещ, анонимно подкрепящ, анонимно се радващ. Анонимният при вас е в жълто."

  Както си я подкарал, ще си четеш форумите при Бай Ставри...

  "На света има само едно нещо по-лошо от насилието - това е капитулацията пред него." Амос Оз
 28. 28 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  ЦАЦА,
  да знаеш , по форумите са НАЙ- гоелмите ПРЕСТЪПНИЦИ в България !!! Мафия , бе ...

  Боравят с милиарди, и ограбват народа !!
  Веднага д вземеш мерки !!!

  BIG AL
 29. 29 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  ..."проблемът с отпадането на механизма и въобще с изпълнението на неговите критерии е общата национална задача....."..

  НА МАФИЯТА в България !!!

  BIG AL
 30. 30 Профил на Жълтопаветник
  Жълтопаветник
  Рейтинг: 267 Неутрално

  От всичко това разбрах, че Цацаров чете коментари за себе си.

 31. 31 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2642 Неутрално

  Нищо смислено не можах да усетя, нито в отговорите на Цацаров, нито във въпросите...! Цацаров е барикадиран законово и само могат да му накривят шапката! Нашите журналисти са много зле...! Даже и тия от Дневник! Цацаров ги пързаля и будалка ама, както си иска! Изтърва си нервите, ама се овладява бързо, обигран е и то доста!
  Брюксел просто ни гледа сеира!

  Бивш tww09306483.
 32. 32 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3601 Неутрално

  Цацаров се превърна в диагноза, а цацаратурата - в злокачествен тумор.
  Къде е доктор Касапски?

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 33. 33 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 434 Гневно

  " Добре, кажете не са ли накърнени права ситуацията, при която – имате статия срещу лицето Х и собственикът на медията е лицето У. Е, имате безумни коментари срещу лицето, срещу което е насочена статията. Защо това лице да не може да си търси правата? Защо да няма стриктни правила за идентифициране на коментари? Между другото – писане коментари отдолу, под някаква си статия, тролене или както щете го наречете, за мен е безкрайно неприемливо ..."

  Ето къде го "стяга чепика" (... .!. ... ) А да прави като вятъра, иска ли му се ... ?

  ОСТАВКА бе ГЬОНСУРАТ ! ! !

 34. 34 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1310 Весело

  малий... как ше се роди с новия антикорупционен органь на кукавицата значи... ка'ше настане една люта битка - тук лъснала петолъчка, там сърп на две строшен... що са толко тъпи гербавите ПР-и ве

 35. 35 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 434 Весело

  [quote#30:"jedimaster"]От всичко това разбрах, че Цацаров чете коментари за себе си.[/quote]

  ТОЧНО! И това ме изкефи. Нарцис.
  (А като се види в огледалото, не се ли обижда на какво се е направил... )

 36. 36 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  Толкова честен ТРУД хвърлиха пеевски, цацата , доган , златевци, Боко , Гоце , кунева ...
  Закони писаха, с мафията да се преборят ,
  а то -
  един Христо Иванов се появи и развали всичко !!!:)

  Провали реформата на горните :)
  Хахахахаа.ааа....

  BIG AL
 37. 37 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 274 Неутрално

  това дебело момче ми се вижда нервно...

  освен това изглежда като голям непрофесионалист. и много слаб играч, дребнав човек и отмъстително желе.

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 38. 38 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1310 Весело

  [quote#33:"vhv"]ОСТАВКА бе ГЬОНСУРАТ ! ! ! [/quote]
  Божкееее, каква черна неблагодарност... а той просто иска да ви освободи от страха ве, отровители такива пък

 39. 39 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 864 Весело

  До коментар [#30] от "jedimaster":

  Хахах - преяла цаца пише анонимно коментари от държавен лаптоп и получава яко минуси и откача, щото сънува, че е Теразини (само малко по-преял) и требе секи да му козирува.

  Тва хората с комплекс за малоценност са по-кофти напаст от марокански скакалци, особено като некой като цяло добър, но не особено умен човек им набута власчица в ръцете.

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 40. 40 Профил на d10001
  d10001
  Рейтинг: 757 Неутрално

  един малък човек... доста ме натъжава с нивото си и ниските си идеали...

 41. 41 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#19] от "gecheto":

  ЕВАЛА ПИЧ !!!

  ТОЗИ Е САМО ЕДНА ТОР.А С ФЕРМЕНТИРАЛИ ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ.

 42. 42 Профил на pro_bono
  pro_bono
  Рейтинг: 1153 Неутрално

  С този прокурор,
  ще видим много зор!

 43. 43 Профил на vasco
  vasco
  Рейтинг: 1388 Весело

  От този епизод разбрах, че Цацаров чете "Дневник". И по-лошо - чете коментарите и много се нерви. Особено от тези оцветени в жълто!
  Трперете анонимници, скоро ще ви идентифицират и засегнатия ще си търси правата....от ИЗДАТЕЛЯ. )))

  "....а сенките раждат чудовища, нали, г-н Пеевски?"
 44. 44 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 800 Неутрално

  след борис велчев тоя е усвоил напълно маниера на гоце..може да дрънка с часове и накрая няма да разберете нищо...напада журналисти ,не отговаря съществено на нито един въпрос,само разни намеци догатки-загатки и плюнки в нищото...пълен т@шак...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 45. 45 Профил на az22
  az22
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Може ли някой да ме светне, защо е лошо съдийте и прокурорите да са противопоставени? Не е ли всъщност това целта на занятието?

  Конституцията на една държава се основава на морала на своите граждани
 46. 46 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1310 Весело

  [quote#44:"не на безразличието"]пълен т@шак[/quote]
  Беновска пита бре братчед

 47. 47 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1233 Неутрално

  Ей това е върхът на нахалството за мен:
  "А ще се случи ли противопоставяне между главен прокурор и министър-председател? (К2)
  - А защо трябва да се случи? Ако министър-председателят наруши законите – ще се случи."
  Значи той безгрешен и само Бог го съди. И заплашва боцко! Добре, че боцко е свикнал да му се подиграват мутри
  Е, няма такава държава!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 48. 48 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 391 Неутрално

  "Аз съм на мнение, че всеки интернет сайт трябва да осигурява пълна възможност за идентификация на хората, които коментират след дадена статия, за да може да се осигури възможност на засегнатите."

  Ох, прасьо, нагъл си!

 49. 49 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1509 Неутрално

  Г-н цацаров,
  считам ви за съучастник в серия престъпления в България, в някои като активно действащо лице, а в повечето - като активно бездействащо.

  Не зная греховете на Иво Прокопиев, но вие, г-н цацаров сте този, който трябва да ги знае и да ги разобличи.

  Жалка картинка е главният прокурор, който има не просто свободата, но и задължението да преследва нарушенията на закона, да продължава да хленчи срещу кой да е бизнесмен или кръг.

  Ако това, че пишат срещу някого е най-голямото им прегрешение мисля, че трябва да сте щастлив, че има и такива в България.

  Ако пък знаете за далаверите на Иво Прокопиев и те са извън закона и се самосезирате то отново влизате в нарушение на основната ви задача да съблюдавате спазването на закона.

  Затова престанете да грухтите като малко прасенце.

  От друга страна, не мога да не отбележа, че Икономедия предупреждаваше за фалита на КТБ, за тоталното затваряне на очите пред очевидните факти за дисбаланс на депозитите, капитала и рисковете в банката ДАЛЕЧ преди тя да се срути.

  Къде бяхте вие, г-н цацаров, и какво направихте в резултат на тези сигнали?

  Разбрахте ли защо КФН и БНБ са проспали всичко, което Икономедия видя?

  Помните ли как прокуратурата ви даваше тотално противоположни изявления в деня след събитието?

  В този дух какво стана с искането до Швейцария? Прекратихте дело защото Швейцария отказва да помага?! А отказала ли е всъщност?

  И това е само един-единствен случай. Взимам го защото е най-крупния.

  Г-н цацаров, за мен вие сте или изключително некомпетентен или изключително корумпиран. Не мисля, че е първото.

  Живея в чужбина, но с готовност ще се включа в жив разговор с вас и ще предоставя чуждия си паспорт за идентификация.

  Не, че мисля, че ще има полза и за двама ни.

  вие изпълнявате определени задачи и ги изпълнявате добре, благодарение на това, че в България има 7 милиона, които имат по-неотложни нужди от това да слушат глупостите ви.

  Но има и много, много което мене, които отлично разбират що за гнила ябълка сте.

  И ще дойде Видов ден.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 50. 50 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1509 Неутрално

  Поправка:

  "Ако пък знаете за далаверите на Иво Прокопиев и те са извън закона и НЕ се самосезирате...."

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 51. 51 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 861 Любопитно

  "за провала на съдебната ни система е виновна анонимноста на коментиращите във форумите ",невероятна неадекватост и арогантност от страна на цацаров ,но явно може да си ги позволи ,при този народ и при тези управляващи ?

 52. 52 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 391 Неутрално

  Егаси ГНУСНАТА ДЪРЖАВА! Главният прокурор иска да спре коментарите в Интернет медиите. Явно това му е най-голямата драма на това надъхано диктаторче. България изчезва от геноцида на организираната и неорганизираната престъпност, но коментаторите ( често родолюбци, болеещи за умирането на родината си, иначе няма да си губят времето ) СА ЗЛОТО, щото обиждали дяволите, убиващи страната им.

 53. 53 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1233 Весело

  Ама е хлъзгав.хлъзгав и същата работа като боцко - едно го питаш, той си отговаря за нещо друго (негово си) и развива тези и анти-тези по неговите си въпроси.
  По е внимавал сравнено с боцко на обучението по Нищо говорене.

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 54. 54 Профил на krastitel
  krastitel
  Рейтинг: 440 Неутрално

  Цацата е дълбоко уплашен от форума на нневник щом цитира цветовете на коментарите там жълто и сиво, но е и особено напрегнат от от факта че коментарите от неговите тролове в негова полза се оказват в цвят избледняло сиво заради неодобрението на нормалните хора ...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  krastitel
 55. 55 Профил на kman
  kman
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Абсолютно нищо не разбрах от това интервю. Тези хора живеят в някаква паралелна вселена.

 56. 56 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 808 Неутрално

  А защо имат страх да кажат след като много добре знаят кой пише коментарите и статиите?

  Защо имат страх да си признаят, че с незаконни средства набавят информация за това

  и то с не добри намерения да я използват. Това е тежко системно престъпление нарушаващо конституционни права.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 57. 57 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 800 Неутрално

  До коментар [#46] от "extraCACA":

  тая пък не искам нито да я чувам нито виждам..то бива лизане и л@пане ама тая прекрачва всички граници...изкуфяла е...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 58. 58 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1310 Весело

  До коментар [#57] от "не на безразличието":

  как ше е изкуфяла ве, я виж кво мероприятие е спретнала ... ся като почнат едни ми ти обществени брожения, едно чудо

 59. 59 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 391 Неутрално

  Цаца, ние сме предимно анонимни по форумите, щото няма нужда да си развяваме парцалите в множеството форуми на различна тема, в които коментираме. Няма нужда и да се опознаваме излишно с колегите-коментатори, защото тук сме да коментираме обществени проблеми, а не социална или интимна мрежа. Но смятам всеки тук няма проблем да те напсува лично, ако толкова искаш да ни знаеш кои сме. Нямаме добро мнение за тебе и аверите ти!

  А явно си и технически неграмотник, защото АКО ИСКАТ, НИКОГА НИКОГА НИКОГА няма да можеш да намериш коментаторите в Интернетя. Нито медиите, които искаш да натовариш с тази непосилна задача. Тук има доста ИТ кадри, които знаят кое как. Просто хората ще се напънат повече, но устите им не можеш да запушиш. Не ги разбираш компуторите ти, не ги разбират и кадрите в държавната машина.

  Коментаторите ( добри или лоши, тролове или ентисиасти ) в медиите рядко са престъпници, крадци, корумпета, мръсници, предатели, насилници и т.н. За тея последните ти се плаща да ловиш, ама те не са по форумите да ти кажа.

 60. 60 Профил на Kurti
  Kurti
  Рейтинг: 385 Неутрално

  Цацаров, Прокуратурата може да се самосезира и от публикации в медии, и по сигнали на граждани, и без да има разработка в МВР.
  По конкретно по един сигнал на Явор Дачков ми е въпроса, защо не се самосезира?
  А това, че допусна да се споминат всички свидетели, те прави съучастник, нали знаеш?

 61. 61 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 800 Неутрално

  До коментар [#58] от "extraCACA":

  утайката в журналистиката.......какви брожения, кой ще и се върже на малоумщините

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 62. 62 Профил на leslin
  leslin
  Рейтинг: 524 Неутрално
 63. 63 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1310 Весело

  До коментар [#61] от "не на безразличието":

  стой и гледай

 64. 64 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 1829 Неутрално

  Милият той, искал собствениците на медии да донасят за авторите на коментарите във форумите ? А не искаш ли всеки коментар да минава предварително през одобрението на засегнатия ? Я марш от тука !

 65. 65 Профил на Люси
  Люси
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Дами и господа!Пишем,плюем,пак пишем.Но ТОЙ НЕ ни чете!Омръзнали сме му били!!!!!!
  Все е било наглост,но неговата е невиждана!

 66. 66 Профил на Johnnie
  Johnnie
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Тук, в България, ако има елементарно гражданско общество или въобще общество, този човек трябва да бъде изгонен от държавата..

  -Тате, какво трябва да продаваш за да си купуваш скъпи коли, яхти, хотели? -Родината, сине, родината...
 67. 67 Профил на st_kilda
  st_kilda
  Рейтинг: 221 Весело

  Предлагам протест на Анонимните пред Цацаратурата! Като този, дето му спретнаха на Тръмп.
  Съвсем по сталински иска да я подкара Цацата. Като няма други разработки, поне с тези за хлевоусти коментатори да понапълни чекмеджетата, завалията. Колко му е, ще постегнат Белене и...пак като преди.

 68. 68 Профил на el_duderino
  el_duderino
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Цаца, колкото и да е бавен огънят, най-накрая все пак ще се изпържиш.

  А троловете ги няма. Дежурните гербаджии нещо са объркани.

  ... if you're not into the whole brevity thing...
 69. 69 Профил на Чърчил
  Чърчил
  Рейтинг: 685 Неутрално

  В държава собственост на МАФИЯТА заплахата е най сигурния път към послушанието . И този човек -главния прокурор , е доказателство за това. След неуспешния воаяж в Брюксел в опит да защити държавата все по належаща е нуждата от ЛОГОПЕД за разговор с журналисти и ПСИХОТЕРАПЕВТ за комуникации със отколешните собственици на държавата -МАФИЯТА.

  ЗАВИСТТА ТРЯБВА ДА Я ЗАСЛУЖИШ.СЪЖАЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАШ БЕЗПЛАТНО
 70. 70 Профил на bkstoja
  bkstoja
  Рейтинг: 381 Неутрално

  ще разберете кой стои зад цацата като погледнете срещу кой са насочени атаките му!

 71. 71 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1550 Весело

  [quote#0:"Сотир Цацаров"]Добре, кажете не са ли накърнени права ситуацията, при която – имате статия срещу лицето Х и собственикът на медията е лицето У. Е, имате безумни коментари срещу лицето, срещу което е насочена статията. Защо това лице да не може да си търси правата? Защо да няма стриктни правила за идентифициране на коментари? Между другото – писане коментари отдолу, под някаква си статия, тролене или както щете го наречете, за мен е безкрайно неприемливо по една съвсем друга причина – това е израза на анонимния страх – анонимно плюещ, анонимно подкрепящ, анонимно се радващ. Анонимният при вас е в жълто. Вече отдавна не чета, омръзна ми. А този, който не е в тона на статията, е в едно тъмносивичко, нечитаемо, гадно, защото той не се връзва. Абе, изсветлете ги всичките. Разбирате ли, да пишеш анонимно в жълто, в сиво, това е страх.[/quote]

  Сетих се за депутата Гошо Тъпото. Този човек беше отишъл на световното първенство по футбол в САЩ през лятото на 1994 - та година в Далас, температура 40 градуса. А нашия ходи с един пуловер. Настинал защото в стаята му работел климатик, той не могъл да го спре.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 72. 72 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2303 Неутрално

  Цацаров вече е изпаднал в открита, демонстративна зависимост от Пеевски. Докъде ли ще доведе това? Във всеки случай, този човек става опасен - за държавата, за обществото.

 73. 73 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Гневно

  Цацаров е настръхнал и маха предупредително, сякаш някой го заплашва!
  От кого се плаши Цацаров и защо се чувства заплашен, след като непрекъснато твърди че си вършел работата както трябва!?
  А не счита ли Цацаров че твърде силно и непозволено се обвързва с политически бръщолевения, които не са позволени за заемащ длъжност изискваща политическа безпристрастност?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 74. 74 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2991 Неутрално

  [quote#49:"Боби Колев"]Г-н цацаров,
  считам ви за съучастник в серия престъпления в България, в някои като активно действащо лице, а в повечето - като активно бездействащо.[/quote]
  Аз също!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 75. 75 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 2216 Весело

  Ще видите, вие, "оцветените в жълто", анонимници, начело с авторката и собствениците на Икономедия! Какво "самосезиране" ще ви спретнем, по Закона за Защита на Държавата на Мафията!
  Престъпници и клеветници, които рушат "стабилността и сигурността", като "хвърлят камъни" в блатото на статуквото и "окалват" честните Мафиоти, самоназначили се за "борци" с корупцията!
  Това ви го заявяваме ние, ГЕРБ, БСП, ДПС, предвождани от Гл. Прокурор и кохортата от чеСни и неПодкупни пазители на законността!
  ЧеСна индианска дума! Хау!

 76. 76 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 559 Неутрално

  Всеки, написал оцветил се в жълто коментар в Дневник, у кауша.
  Но пък корумпираните политици, алчните олигарси, подкупните чиновници , биещите мутри по пътища барове и мегдани и просто обирджиите на автомобили, къщи , ниви и градини ще си се разхождат на свобода. Така ще ги стигнем румънците.

 77. 77 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1465 Весело

  Ето, започна да се изпълва желанието на г-н Цацаров -
  изсветлява, днес няма сиво под статията

 78. 78 Профил на ideyazabulgaria
  ideyazabulgaria
  Рейтинг: 584 Неутрално

  [quote#5:"chicago514"]Направо да си беше казал и неудобната политическа сила-ДСБ-те останалите не го крият-ГЕРБ-БСП-АБВ-ДПС.[/quote]
  Чикаго, задавам ти въпрос с понижена трудност- "А по какво ДСБ се различава от останалите-ГЕРБ-БСП-АБВ-ДПС?"
  Отговорът е лесен- по степента на гьонсурЯта!

  Идея за България- алтернатива на статуквото
 79. 79 Профил на 4efo1979
  4efo1979
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Аз не видях важният въпрос:

  "Господин Цаца, като се погледнете в огледалото, виждате ли ахмет доган (малките букви не са грешка)?"

 80. 80 Профил на ideyazabulgaria
  ideyazabulgaria
  Рейтинг: 584 Неутрално

  Алооо, другари " десни" проектанти!

  Цацаров не случайно говори сербез с езика на старата комунистическа демагогия ,дори и заплашва. Добре знае, че „формалното наблюдение на Брюксел“ няма да пипне неговата глава нито главите на аверите му ,които са го избрали и направили главен прокурор. Защото всеки в Европа знае, че Европа от 70 години е избрала другия път - на мира и съзнанието. Тя не внася революции в съзнанието от вън, нито демокрация насила от вън, революциите за смяна на статуквото се вършат от народа с неговото съзнание. Това добре нашата управляваща мутроолигархия знае и за това яко държи властта вече 70 години с всички възможни стари средства на бившите комунистите( фалшификации на изборите), от които тя произлиза и от които самият Цацаров произлиза.
  Олигарсите притежатели на медии били виновни на другаря Кацаров. Абе, другарю главен прокурор , имаш цялата власт в ръцете си като главен прокуратор, защо не опандизи един олигарх за престъпните начини придобили богатствата си - мащабна корупция, кражба на държавна собственост и ограбване на обществото???? Знаеш ли, че нито една правова държава на запад от Хърватско не допуска нито олигархия, нито кражба на държавна собственост и ограбване на обществото. Там богатства се натрупват с честен труд на много поколения. Кацаров е точно представител на тази олигархия, послушното и дете, избрано и сложено на този пост от нея за да не прави нищо срещу нея!
  А Цветан Цветанов не случайно е пратен в Белград от самите олигарси, които той обслужваше. Ако Цацаров беше приложил главния закон на правовата държава- „проверка произхода на капиталите“, той щеше да открие, че не Цветанов е собственик на мажоритарния пакет акции на КТБ, а Катарския фонд със Цветелина Бориславова са собственици( следователно и ББ е собственик понеже дели фифти фифти с Цветелина),а той е само едно тяхно поставено лице- чучело.
  Ето защо никой не иска наказанието на Цветанов и никой нищо не прави за да ог накаже!!!
  В.“Дневник“на олигарха Иля Прокопов е публикувал това интервю с Цацаров защото добре знае, че никой няма да пипне косъм от главата на собственика олигарх.
  Още по смешно е, че представящите се се за „дясна политика“ публикували това интервю и нелепо дават пример на Кацаров с Румъния. без да знаят, че това което се говори за Румъния е ФАРС и измислица на нашата мутроолигархия.
  “В Румъния има окошарени само няколко дребни риби от долните етажи на власта, малки хорица, а големите риби-о олигарси и крадци, не са пипнати.
  Какъв "нов десен проект" имате бе, нещастници? Не знаете ли, че в света и България от 30 години има само едно дясно - крайно десния неолиберален олигархичен капитализъм. Неговите щети в България се виждат сега по нейното състояние- най бедната и окрадена държава в Европа, останала без човешки ресурси, оставана на доизживяване и скоропостижна смърт !!!. Това са десните проекти на Радан Кънев и опитите му да съживи СДС. Но едва ли- СДС, откак прие от САЩ неолибералния капитализирам за своя идеология и влезе под шапката на неговия идеолог „Отворено общество“ се самоуби безвъзвратно!!!!

  Идея за България- алтернатива на статуквото
 81. 81 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 517 Любопитно

  ЕЙ, коментарите в жълто, внимавайте, защото комунизма се връща. Да не се правят дела заради коментар в жълто! Аз си мислех, че БСП са леви, а тия гербавите с коалицията им цацароф ще ни върнат 50г. назад.

 82. 82 Профил на ideyazabulgaria
  ideyazabulgaria
  Рейтинг: 584 Неутрално

  m_todorov, не знаете ли , че комунизмът никога не си е отишъл от България, защото след 1989 г комунистите си внесоха нова система- на неолибералния олигархичен капитализъм, с която замениха старата си „социализъм“( социална държава) и от „борци срещу капитализма“ се превърнаха в едри хищни капиталисти- олигарси и мултимилионери от нов-неолиберален вид. Така останаха на власт и продължават да държат политическа,изпълнителна, законодателна ,съдебна власти, медии и хуманитарно образование- въобще" вся власть советом" по старому и да трупат богатства с мащабна корупция и ограбване на обществото.

  Идея за България- алтернатива на статуквото
 83. 83 Профил на Хит®ата Св®ака ;)
  Хит®ата Св®ака ;)
  Рейтинг: 587 Гневно

  "били те Делян Пеевски, Цветан Василев – на времето, или Делян Пеевски и Иво Прокопиев сега"

  Цацаров е слуга на Мафията, не останаха никакви съмнения!

  Чудя се, кога читавите депутати и министри от ГЕРБ ще осъзнаят за #КАКВО ги използва Борисов?!!

  Mафията е опасна за Вашето здраве!!! Мафията убива!!!
 84. 84 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Изказването му за идентифицирането на коментаторите издава вопиющо незнание. Именно с въпросното естонско дело се приема, че интернет порталите имат право да допускат анонимни коментари и че отговорност за съдържанието им носят самите те, а не отделният коментатор.
  Възможността за засегнатите да търсят правата си вече е изяснена, ако този некадърник се опита да ни издирва и да ни страхува, ще настъпи европейската мотика.

 85. 85 Профил на Мария Ковачева
  Мария Ковачева
  Рейтинг: 228 Неутрално

  Живи да се ожалим с такьв дьрвен философ.

 86. 86 Профил на CAHDOKAH
  CAHDOKAH
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Цацаров и Пеевски са като сиамски близнаци!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Истината има много врагове, а лъжата-много приятели.
 87. 87 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 861 Неутрално

  Както за БТ се разбра от чужбина за контрабандата, така и за този някой ден ще чуем нещо ... в БГ е недосегаем !

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 88. 88 Профил на Катерина Стоева
  Катерина Стоева
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#32] от "Депутат 241":

  няма такъв доктор, всичките са пластични хирурзи

  Кои са свободните медии, г-н Цацаров

  а отговорът на тоя въпрос е - само за сайта фактор се сещам

 89. 89 Профил на derek101
  derek101
  Рейтинг: 223 Неутрално

  До коментар [#80] от "ideyazabulgaria":

  С мъка го изчетох, за правопис да не говорим, за това, че Цветан Василев е станал Цветан Цветанов, че Цацаров е Кацаров и т.н.
  Пост на слабоумен, малограмотен тъпанар. Какво дириш в този форум?

 90. 90 Профил на wanderer
  wanderer
  Рейтинг: 2512 Весело

  [quote#80:"ideyazabulgaria"]Европа от 70 години е избрала другия път - на мира и съзнанието. Тя не внася революции в съзнанието от вън, нито демокрация насила от вън,[/quote]

  То и социализЪмът твърдеше, че е хванал пътя "на мира и съзнанието", ама се гътна преди да го извърви.
  А как разбрахте, че Европа не внася "революции в съзнанието от вън"? Да не би "търгуването на бъдещето" (деривати с бъдеща стойност), в резултат на което светът изпадна във финансова криза през 2008 г. (и още не е излязал) да е европейско приумица? Чии самолети летяха над Либия и откъде излитаха тия, които "демократизираха" Югославия?
  Психозата "глобално затопляне" кой я движи и на чии данни?

  п.п. Додея ми екс-комунистическа номенклатура да се прави правоверен демократ. Едно време гледаха със затворени очи, и сега продължават да си ги държат затворени в полза на новата вяра.

 91. 91 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 653 Неутрално

  Най-важния въпрос: ЦАЦАРОВ, ОСТАВКА!

  4itatel
 92. 92 Профил на mils5656
  mils5656
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Цаца вземи вкарай в затвора поне един едър мафиот независимо от коя сфера , та да кажем че си свършил за 5 стотинки работа ! Засега само словесни еквилибристики , а заплатата си върви , пък държавата на мутрите си стои необезпокоявана от правосъдна намеса ! ДОКОГА ТАКА ? ТЪРПЕЛИВ НАРОД СМЕ ЕЙ !
  ИЛИ СЕ РАЗМЪРДАЙ ИЛИ ОСТАВКА !

 93. 93 Профил на ideyazabulgaria
  ideyazabulgaria
  Рейтинг: 584 Неутрално

  [quote#89:"derek101"]С мъка го изчетох, за правопис да не говорим, за това, че Цветан Василев е станал Цветан Цветанов, че Цацаров е Кацаров и т.н.
  Пост на слабоумен, малограмотен тъпанар. Какво дириш в този форум?[/quote]
  Само тъпанарите не могат да четат постове, показваще каква е практиката на ПРАВОВИТЕ ДЪРЖАВИ и как тя ликвидира мутроолигарси Слабоумен тъпанар си ТИ, при това малограмотен в мисленето слуга на мутроолигархията!!

  Идея за България- алтернатива на статуквото
 94. 94 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1892 Неутрално

  [quote#2:"hamilton F1"]Някой разбра ли нещо съществено!? [/quote]
  Аз например разбрах, че Цацата е БЕСЕН на коментиращите след статиите. Единствените на които не може да спретне едно прокурорско разследване. И страшно му се иска да получи възможност за такова разследване.

  Освен това е бесен и срещу гласуването и оцветяването на одобрените мнения в жълто. Много би му се искало да ги няма и хората да не чувстват взаимната си подкрепа.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 95. 95 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2947 Неутрално

  Що ми се струва, че Главният прокурор се оплаква от себе си?

 96. 96 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 488 Неутрално

  ... наложително е да му идеме "на крака", дружно и неАнонимно на "гости" на гусин Гушавия... да му засвидетелствуваме Огромното си Доверие към цацаратурата...

  *** апропо, герберите нещо, а ... ала "препикано мушкато"...

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 97. 97 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 488 Весело

  [quote#95:"Judjuk"]Що ми се струва, че Главният прокурор се оплаква от себе си? [/quote]

  ... за "килограмите" ще да е... щото за други забеУежки (самокритика) поводи няма!

  )))))))))))))))))))

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 98. 98 Профил на axd14700100
  axd14700100
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#90] от "wanderer":

  Чии самолети летяха над Либия и откъде излитаха тия, които "демократизираха" Югославия?

  ************************ а ти пък какво толкова си забравил в либия и югославия... гемии некви ли ти потънаха... м

  *гемията "Рашка", май... дето извозваше/преселваше криминалите от Сибир на Балканите.

  "Каменный век закончился не потому, что закончились камни" Г. Греф
 99. 99 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 517 Неутрално

  До коментар [#82] от "ideyazabulgaria":

  Няма и да си отиде, докато не се спре кранчето с пари. Благодарение на парите успяват да натрупат достатъчно мощ за да владеят простите политици. Но най-вече ние, българите, сме виновни, защото ни е страх от крути мерки. В България трябва да падат глави за да може да се разбере, че вече не може както досега. Но и народа си вика "и аз съм мърляч, утре ако някой ми потърси истинска отговорност и на мен какво ще правя...."

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK