Юлиан Ангелов: За "Патриотите" е без значение дали БСП или ГЕРБ ще спечелят изборите

Юлиан Ангелов, ВМРО

© Анелия Николова

Юлиан Ангелов, ВМРОЮлиан Ангелов е роден през 1975 година в Русе. Завършил е Стопанската академия "Д. Ценов" в Свищов със специалност "Икономика на търговията" и Русенския университет "Ангел Кънчев" в Русе със специалност "Културно-историческо наследство". Организационен секретар на ВМРО-БНД, чийто член е от 1997 година. Депутат в 43-то Народно събрание от "Патриотичен фронт". Сега е кандидат-депутат и води листата в 24-ти район в София.


Коалицията "Обединени патриоти" не публикува предизборна програма, да попитам, каква е позицията за съдебната реформа?


- Не сме променяли програмните начала. Помните програмата на "Патриотичен фронт" и програмата ни като "Обединени патриоти" от президентските избори. Програмата е същата и тезите са в нашите предизборни материали. Естествено е всеки кандидат за народен представител да се грижи за интересите на района, от който ще бъде избран.
Проблемът в съдебната система е огромен и го виждат всички българи. Това, което ние искаме, е да има повече справедливост за обикновените български граждани. Не се заблуждаваме, че чрез някаква съдебна реформа в България ще бъде намалена корупцията или рязко ще спаднат злоупотребите. За нас е важно съдебната реформа да бъде насочена към обикновените български граждани, да има по-бърз съдебен процес и справедливост. Проблемите са основно там - бавене на съдебните процедури, бавене на решенията. Това озлобява хората и те не вярват на държавата и съдебната система по тези причини.


Както помните, в предното Народно събрание ние подкрепихме промени в Конституцията, които засягат съдебната реформа. Ние сме "за". За разлика от други партии, които са си поставили за цел да правят уж съдебна реформа, а целта им е да подменят съдия или прокурор. Това да смениш едни функционери с други, това не значи реформа. Реформата трябва да бъде насочена към това да се разтовари съдебната система от всякакви други безумни дела, включително бракоразводни. Не виждаме смисъл при спогодба между двете страни българският съд да се произнася. Трябва да се намери начин да се разтовари съдебната система, българските магистрати да са свободни в своите решения, да не бъдат притискани от политически партии или икономически кръгове. Тогава наистина ще се постигне справедлив и бърз съдебен процес.


Започнаха дебати за промяна на Европейския съюз и предложението в Бялата книга за Европа на няколко скорости. Каква е позицията ви?


- Ние не виждаме Европа като Европа на някакви скорости, едните да живеят бедно, другите богато. Нашата позиция е една и съща от години. Европа трябва да се развива в нова посока - Европа на нациите, Европа на отечествата, всеки от народите в ЕС да пази своята идентичност, своите културно-исторически ценности, традиция, защото именно многообразието е богатството на Европа.


През последните години гледаме един либерален модел на управление на Европа, за нас той е пагубен и ще доведе до това, не само да бъдат разрушени държавите в Европейския съюз, но и самият съюз. Такава е била и първоначалната идея - всяка от държавите да може да защитава собствените си национални интереси, всяка от държавите да пази обичаите си, културата. Всяка от държавите да може да взима решения. Примерно, през последните години – за нахлуването на милиони нелегални емигранти и ред други неща.


По този начин Европа ще е по-силна и по-обединена, отколкото е в момента. Виждаме какво се случва, виждаме Брекзита във Великобритания. За нас е ясно, че една силна Европа е заплаха както за САЩ, така и за Русия, така и за Турция. Тези държави нямат изгода от това Европа да е обединена, да е силна и европейските държави да бъдат силни.


Обединена Европа не трябва ли да може да взима общи решения, което при голяма самостоятелност на държавите би било по-трудно?


- Не смятаме, че трябва да се върви към това Европа да става една държава. Това ще бъде пагубно. Смятаме, че Европа трябва да бъде равнопоставено обединение, в което всяка държава да може да защитава собствените си интереси, което ще бъде и защита на европейските интереси.


Виждаме какво се случва в Турция, виждаме неоосманистките аспирации, виждаме отношенията между Холандия и Турция. За нас буди недоумение защо европейските държави, включително и България не взеха позиция в подкрепа на Холандия. При такъв конфликт, ние трябва да подкрепим останалите държави в ЕС, защото те са в правото си да решават, какво ще се случва на територията им, както ние сме в правото си да защитим националния интерес на България и да не допускаме Турция и Ердоган да се намесват по какъвто и да е начин във вътрешната политика или религиозните въпроси в България. Колкото по-бързо турският народ се отърве от този диктатор, толкова по-добре за самата Турция, защото за съжаление, с такъв тиранин, няма да ги очаква "светло бъдеще" нито в икономически, нито в политически план.


Доста анализатори смятат, че пред Турция тепърва ще има големи проблеми и управлението на Ердоган може да доведе до това, че Турция ще се разпадне, като държава, да има граждански войни между светски ориентираните, ислямистите, кюрдите. И тогава напливът от нелегални емигранти, които в България видяхме, ще ни се стори никакъв, в сравнение с това милиони хора от Турция да тръгнат да търсят спасение в България.


ВМРО традиционно има интерес към държавите на Балканите. Виждате ли възможност този процес на интеграция в ЕС, който беше започнал, да продължи?


- Интеграцията на Западните балкани е тема, която беше обсъждана многократно в последните години и беше желание на редица европейски държави да се осъществи. Нашата позиция винаги е била, че не на всяка цена трябва да има интеграция. Нашето виждане е, че тези държави първо трябва да направят така, че да спазват човешките права, респективно правата на българските малцинства и хората, които са от български произход в тези държави, включително Македония, Албания и Сърбия, Косово и други, където живеят българи и то не малко. Ние виждаме, че вече 20 и няколко години ситуацията и икономически, и при човешките права не се подобрява. Напротив. Хората, които са от български произход продължават да се снишават, ако заявят, че са българи в някои от тези държави, няма да имат бъдеще, няма да могат да изхранват своите семейства и т.н.


Санкциите срещу Русия станаха тема и в българската предизборна кампания...


- Всички помним, как по времето на Орешарски външният министър на България, който беше представител на БСП - г-н Вигенин, беше един от първите политици, които отидоха и подкрепиха Майдана в Киев. А в 43-тото Народно събрание виждахме представители на БСП да се обявяват за премахването на санкциите срещу Русия, което показва една двойнственост. Ние сме за това България да има балансирана външна политика, нормални отношение и със САЩ, и с Русия, и с ЕС. България не печели нищо от това да влиза в конфликти или да е бойният сокол на определени държави в отношенията с Русия. България не бива да се меси в игричките между САЩ и Русия и други държави, защото не печелим от това, а само може да загубим. Помним и министър Ненчев, помним и президента Плевнелиев, външния министър, които активно защитаваха проамерикански позиции - първи на бойното поле срещу Русия. Това на България не носи нищо. Само показва един слугинаж на великите държави. Виждаме как се води разумна политика от правителствата на Унгария, Чехия, Словакия и други държави от Централна Европа, включително и Австрия. Виждаме, как те искат да балансират своите отношения с Русия. Те казват – първо е важен нашият интерес.


Проучванията дават добър резултат на "Обединени патриоти" - трета сила, а в същото време изглежда, че ще е трудно съставянето на правителство след изборите. Готови ли сте на коалиция с ГЕРБ или БСП?


- Резултатите от изборите ще ги видим. "Обединените патриоти" имаме претенциите да сме една от основните политически сили в България. Това, че някои ни пришиват, като трета сила или балансьор, на нас не ни харесва. Нашата битка, нашата цел е да бъдем основа политическа сила в България. И се надявам, че все повече българи ще осъзнаят, че в патриотизма и защитата на националните интереси, които ние предлагаме, е спасението на България.


Нашият призив е българските политически партии, изключвам тези, които са с протурски уклон - ДПС и ДОСТ, да намерят общия път на държавата, без значение дали ще управлява ляво или дясно правителство. България трябва да има 10-15 важни неща, които да следва, без значение кой е на власт. Това е нашата битка и нашата цел. За нас няма значение кой ще спечели на тези избори, освен ако сме ние, защото тогава знаем какво правим.


Дали БСП, дали ГЕРБ ще спечелят изборите, за нас е без значение. Ние ще предложим нашите виждания, нашите решения, ако те бъдат припознати от партията, която е спечелила изборите, ние нямаме проблем да подкрепим подобно правителство, без значение дали то е вляво или вдясно.


Какво успяхте да наложите дотук?


- За две години и половина, нещата, които ние говорихме и предлагахме, започнаха да се случват. ДПС е изолирано от властта, ДПС вече не е балансьор, ДПС се разпадна. Също така всички български партии, включително ДПС, се обявяват за български патриоти. За 27 години демокрация в България най-накрая ние успяхме да накараме другите български политици да говорят, че първо са патриоти, после всичко останало, което е много важно. Виждаме, че много от нещата, които ние предлагахме вече са включени в предизборни програми на другите партии, което показва, че сме били на прав път. Всички тези неща, които предлагахме през годините и ни обвиняваха, че сме ксенофоби, че сме антиевропейци, накрая се оказа, че българските партии ги подкрепяха в българското Народно събрание.


Кое по-точно?


- Ограничаване на нелегалната емиграция, строежа на оградата, изпращането на българската армия на границата да охранява, признаването на арменския геноцид, приемането на "закона за бурките", приемането на първо четене на закона за криминализация на радикалния ислям. Това са все неща, за които бяхме обвинявани, включително и за ограничаване на секциите в чужбина, особено в Турция. Сега виждаме, как останалите, особено "Реформаторите" говорят, как там секциите трябва да бъдат намалени, защото Турция се меси във вътрешните работи на България. Значи сме били прави. Различията между останалите партии ще стават все по малки в защита на националния интерес. Държавата може да превъзмогне 27 години лъжедемокрация и да се обединят всички български партии зад общи ценности.


Ако и ДСП по някакъв начин участва в създаването на "правителството на националното съгласие"?


- Управление с партии, които са протурски и защитават чужди интереси, дали в миналото, дали в настоящето, по никакъв начин няма да приемем. Те не са ни партньори, не са ни и опоненти, те за нас са врагове.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (48)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2300 Неутрално

  Ами ще ви се наложи да поемете отговорност за съставянето на правителство и ще трябва да се определите.Номера с - Ние подкрепяме правителството докато изпълнява нашата програма-няма да мине.Ще трябва и вие да участвате с министри във властта с ваши министри и вие да носите пряка отговорност за управлението и вие да отговаряте за грешките на управлението.

 2. 2 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 902 Неутрално

  Дали БСП, дали ГЕРБ ще спечелят изборите, за нас е без значение. Ние ще предложим нашите виждания, нашите решения, ако те бъдат припознати от партията, която е спечелила изборите, ние нямаме проблем да подкрепим подобно правителство, без значение дали то е вляво или вдясно.

  Или иначе казано - Важното е да сме при коритото. Все едно дали ще е от лявата или от дясната страна.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 4. 4 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Това ако са патриоти, аз съм Збигнев Бжежински.

  Искали съдебната система да работи за гражданите?!? Е как ще се случи без реформа, която да изчисти уродите, мутрите и комунетата от тази система? Проблемите се коренят точно в тези йора, които окупираха съдебната система и държавната администрация...

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 5. 5 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2343 Неутрално

  Абе в изгодна позиция са патриотите.
  Посочват проблемите и смятат, че с това са изчерпали задълженията си, като политици.

 6. 6 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2624 Неутрално

  [quote#2:"koko65bg"]Дали БСП, дали ГЕРБ ще спечелят изборите, за нас е без значение. Ние ще предложим нашите виждания, нашите решения, ако те бъдат припознати от партията, която е спечелила изборите, ние нямаме проблем да подкрепим подобно правителство, без значение дали то е вляво или вдясно. [/quote]
  Логично изглежда. По нищо не се различава от десни /леви ,които говорят същото.

 7. 7 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 900 Любопитно

  "Патриоти".....
  Аман от такива патриоти, като тях! Направо не са ни нужни външни врагове!

  Никакви патриоти не са, а са си патриотари!

  Да разлая троловете!!
 8. 8 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 3080 Весело

  Седиме на дивана и сме патриоти !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 9. 9 Профил на Bojidar Vasilev
  Bojidar Vasilev
  Рейтинг: 677 Весело

  Искат да играят център за да могат да се коалират с победителя . Сладко нещо е властта !

 10. 10 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Обединените "патриоти"са готови да се коалират с всекиго само и само да се доберат до кокала.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 11. 11 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Няма да съм изненадан ако "патриотите"подкрепят кремълските партии БСП$ДПС

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 12. 12 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Сайдера ги е отворил на пиниза "ворум" . Нашите "патриоти" с лекота ще харижат България на Кремъл

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 13. 13 Профил на oporna_to4ka
  oporna_to4ka
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Патриотите "не знаят" какви са БСП$ДПС и ще ги подкрепят хи хи

  Добрата тролска практика повелява - Дявол трябва да играе в главите на гражданите на републиката, за да може крадците да олепят властта
 14. 14 Профил на pomnesht
  pomnesht
  Рейтинг: 582 Неутрално

  [quote#4:"полувишис"]Това ако са патриоти, аз съм Збигнев Бжежински.

  Разбира се че по скоро вие сте Бжежински отколкото тези недоразумения патриоти.
  Ако това са патриоти те определено са плтени руски "патриоти" чиято цел е защита на руските имперски интереси в България и Европа.
  Само тези думи на това л...о : "Не смятаме, че трябва да се върви към това Европа да става една държава"(цитат) показват че са руски мекерета.
  Една единна и силна федерация Европа е смърт за Русия. Русия иска Европа разпокъсана на малки държави враждуващи по между си за да може да ги владее.

 15. 15 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3843 Неутрално

  Гирното изказване може да значи две неща.
  Или политиката и идеите които предлагат ГЕРБ и БСП не се различават по нищо, от където автоматично излиза, че заяжданиците на едните с другите са само театър за пред рибоците-избиратели....
  Или (ако действително съществува някаква разлика между ГЕРБ и БСП) на патриотите съдбата на България им е безразлична.....

  Изберете сами!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 16. 16 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Заради идиоти, като този на снимката, Ботев е написал стихотворението "Патриот"...

 17. 17 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1446 Неутрално

  1. Защитават руските интереси.
  2. Готови са да се коалират с иначе много омразния Доган.
  3. Не искат съдебна реформа.

  "Патриоти"

 18. 18 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 344 Неутрално

  След като данъкоплатците трябва дахранят и този примат, нищо добро не очаква нацията...

 19. 19 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 306 Неутрално

  "Патриотите" с Николай Малинов и ДС агентът проф. Станилов са си все същите путинки, нищо че предпочитат да се наричат "русофили. БСП и ОП просто е новата версия на "Манолова под знамената на "Атака"" - клуб Z.

 20. 20 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 5380 Неутрално

  Патриотите се очертават като балансьор. Ако десните не влязат в парламента, добрият вариант е коалиция от две парламентарно представени сили

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 21. 21 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Патриотите се очертават като балансьор. Ако десните не влязат в парламента, добрият вариант е коалиция от две парламентарно представени сили
  —цитат от коментар 20 на neut


  Интересно ми е какво точно ще балансират тези примати...

 22. 22 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2343 Неутрално

  Интересно ми е какво точно ще балансират тези примати...
  —цитат от коментар 21 на bez_ime2


  Размера на комисионите.

 23. 23 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5947 Неутрално

  За Патриотите наистина няма значение :) Те знаят, че ще се коалират и с едините и с другите. Основната свързваща нишка е Москва :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 24. 24 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 1846 Неутрално

  От текста, а и от снимката се вижда, че въпросния човек е толкова посредствен, че няма накъде повече. То и болшинството от представителните лица за т.н. патриотичен фронт са от същата класа, което показва колко е акъла на тези, които ги правят едва ли не 3-4 сила в парламента.
  Но това е положението, такова е виждането на "мъдрия и трудолюбив" български народ и нека да не се чудим защо прехода ни е толкова дълъг, а все не свършва и защо сме на последно място в съюза.
  Но и този човечец, пробутва мисълта за бедни и богати страни в съюза, във връзка с израза за скоростите - дали от глупост и незнание или злонамерено - той си знае.
  Зад израза за скоростите се крие само едно - страни, които са съгласни за по-висока степен на обединяване, включващо прехвърляне на правомощия от националната държава към общите органи и такива, които не са съгласни.
  И причината за несъгласието е една- разните местни фактори, като въпросния говорител на ПФ и подобни от другите партии, не искат да загубят възможността ТЕ да ни доят, пардон управляват и съответно нямат проблем да подвеждат хората с приказки за бедни/богати и подобни.

 25. 25 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2228 Разстроено

  Гирното изказване може да значи две неща. Или политиката и идеите които предлагат ГЕРБ и БСП не се различават по нищо, от където автоматично излиза, че заяжданиците на едните с другите са само театър за пред рибоците-избиратели.... Или (ако действително съществува някаква разлика между ГЕРБ и БСП) на патриотите съдбата на България им е безразлична..... Изберете сами!
  —цитат от коментар 15 на Храбър


  Абсолютно вярно, но "патриотично" гадно.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 26. 26 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 344 Неутрално

  До коментар [#22] от "atmanpg":

  А, в това са майстори,признавам...

 27. 27 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Прав е приматът, не важно кой ще спечели изборите, важно е какво ще му нареди Путин...

 28. 28 Профил на transvaal
  transvaal
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Поредният тъпак! Европа на Нациите е една абсолютна глупост. Европа на нациите доведе до Две Световни Войни! Европа на нациите е мечтата на руснаците, не на европейците. Путински подлоги! Това са т.нар. патриоти - патриоти на матушката им, да вървят в Сибир и да не ни занимават с техните ДС-арски идиотии!

 29. 29 Профил на eqy50503529
  eqy50503529
  Рейтинг: 237 Неутрално

  По въпроса за ЕС и развитието му на различни скорости определено си противоречи.Не я виждат на скорости,защото не трябвало да има богати и бедни държави т.е.капиталите трябва по-усилено да текат от богати към бедни,а това е общност и солидарност,когато сме получатели.От др.страна прокламират националният интереснад общия,ами и ако богатите държави заемат същата позиция,от какъв зор да помагат на нас,ощетявайки народите си/

 30. 30 Профил на Eд
  Рейтинг: 294 Неутрално

  До коментар [#24] от "tsvetko_51":

  +++++++++++++++

 31. 31 Профил на hasanço
  hasanço
  Рейтинг: 466 Весело

  " Управление с партии, които са протурски и защитават чужди интереси, дали в миналото, дали в настоящето, по никакъв начин няма да приемем. Те не са ни партньори, не са ни и опоненти, те за нас са врагове."
  Малко си стоплил супата :)
  А къде са проруските партии бе майна?Кажи не6то и за тях де не се свени патреоте...
  Изоб6то матряла поема кавато и те4ност да и се дава стига турците да са ло6и и врагов
  А от другата страна на кантара ударно се готвят автобуси за изборен туризъм
  Циркът "Булгаристан"е в разгара си :) :)

  ne mutlu türküm diyene.
 32. 32 Профил на hasanço
  hasanço
  Рейтинг: 466 Весело

  "Сега е кандидат-депутат и води листата в 24-ти район в София."
  Аха!
  Този 6те се с4епква със Слави Бинев???!!!!!
  Много интересен двубой.Слави 6те го нокаутира при първи удар, не просто 6те го издуга :) :) :)

  ne mutlu türküm diyene.
 33. 33 Профил на K2
  K2
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  "Патриотите" се явяват като всеядно политическо животно. Така бяха и ДПС , които се охраниха. Може би това да е идеята.

  SHADOWS of SOFIA
 34. 34 Профил на shule
  shule
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Ха, ха! Комунист патриот, това е нещо, като дървено желязо.

 35. 35 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 524 Весело

  Въпросът тук е какво изибщо може да се очаква от коалиция, В КОЯТО УЧАСТВА ВОЛЕН СИДЕРОВ???
  Ами... от Волен Сидеров може да се очакват само глупости - доказано е! - та така е и с всичко, до което се докосне!

 36. 36 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 524 Весело

  Зад израза за скоростите се крие само едно - страни, които са съгласни за по-висока степен на обединяване
  —цитат от коментар 24 на tsvetko_51
  И друго се крие. Под различни скорости се разбира и "различни приоритети", то Юнкер го каза. Не може всички държави да имат еднакви приоритети. Не може богатите западни държави, които вече са си рашили дребните житейски проблеми, за налагат на по-бедните екологията като основна цел, примерно... и съответно бедните да плащат високите цени на зелена енергия и това да спъва икономиките им.
  Това са различните скорости - различни скорости ПО РАЗЛИЧНИ ПРИОРИТЕТИ! В което няма лошо!

 37. 37 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 679 Неутрално

  Проект ДПС, проект Воля, проект обединени ДС/париоти и Бюрек консерва обслужват само руските интереси в млка България. Всички те са проектирани в "Библиотекарския", а зареждането става от Мацква. Ако сте се опитвали някога да разговаряте с техни избиратели, знаете за каква прослойка хора става дума.

 38. 38 Профил на Алф
  Алф
  Рейтинг: 1569 Неутрално

  До коментар [#17] от "Yard":

  Много точно. Правят струват, ама не са булгарски патриоти. Както вече някъде писах, думата патриот так я омаскариха, че според мен остава за употреба само думата родолюбец. Хем си е българска...

  Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
 39. 39 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8495 Неутрално

  Естествено, че за патриотите няма, те са всеядни. Пък и то разлика межди БСП и ГЕРБ почти няма.

 40. 40 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1619 Неутрално

  Според Радан Кънев разлика между БСП и ГЕРБ няма, така че в това отношение не се различава от Патриотите!

  I Want To Believe
 41. 41 Профил на mavro
  mavro
  Рейтинг: 472 Неутрално
 42. 42 Профил на cristo_n
  cristo_n
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Според Радан Кънев разлика между БСП и ГЕРБ няма, така че в това отношение не се различава от Патриотите!
  —цитат от коментар 40 на 2.5


  А според всички останали, разлика няма всъщност между БСП и ДСБ. (едните само са пребоядисани)

 43. 43 Профил на motochristo
  motochristo
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  Интервюиращият трябваше да попита "Можете ли да се изразявате още по-абстрактно?" че тук там се прокрадват, макар и рядко, конкретни виждания.
  В крайна сметка вината е на избирателите , които кълват на такива общи приказки.

  Малък, но много прост, народ.

  Гласуваш за прасе - получаваш кочина.
 44. 44 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Или иначе казано - Важното е да сме при коритото. Все едно дали ще е от лявата или от дясната страна.
  -----------------
  ++++++++++++

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 45. 45 Профил на ISTORIK
  ISTORIK
  Рейтинг: 1087 Неутрално

  Ясно е, че псевдо патриотите няма да са нито първа, нито втора сила.

  Нормално е да не им пука особено кои партии ще са пред тях. И коя партия ще победи.

  "Аз съм с таз, която е на власт."...

  Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
 46. 46 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3075 Весело

  Патриотите подготвят почвата за управление с ДПС.
  Вече са подготвили новата мантра - ДПС също са патриоти, защото използват думата "патриоти"

  подпис
 47. 47 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3075 Весело

  Вероятно е да имаме управление от "широко обединени патриоти", което ще бъде ново обединение между "обединени патриоти" заедно с "патриотично ДПС"

  подпис
 48. 48 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3075 Весело

  Дали хората ще клъвнат на новите "широко обединени патриоти" или нещо като "ОФ патриоти" или друго подобно име! Вероятно ще има две категории поддръжници - първите ще се подсмиват и ще злорадстват. Вторите ще се чудят как да се оправдават пред познатите си.

  подпис
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK