Делян Добрев: Скандалите в Хасково са политическа атака на БСП

Делян Добрев обяви, че пак би предложил същите зам.-кметове на Хасково, тъй като са привлекли инвестиции за града.

© Георги Кожухаров

Делян Добрев обяви, че пак би предложил същите зам.-кметове на Хасково, тъй като са привлекли инвестиции за града.Преди няколко дни ГЕРБ свали политическото си доверие от кмета на Хасково Добри Беливанов, покрай скандала около което стана известно, че роднини и приятели на депутата от ГЕРБ Делян Добрев работят в община Хасково.


ГЕРБ твърди, че БСП е вербувала кмета, а фирми, свързани с близкия до социалистите бизнесмен Иван Стаматов, санират блокове в Хасково. Депутатът от "БСП за България" Елена Йончева днес цитира разследвания, в които се твърди, че шефът на финансовата комисия в Хасково Даниел Гаргов, който е съпруг на братовчедка на Добрев - Росица Гаргова, има участия във фирми, които печелят обществени поръчки в общината.


В кулоарите на парламента "Дневник" попита Добрев за скандалите в общината, за назначенията и за поръчките за саниране. В интервюто са използвани и въпроси на други медии.
Община Хасково прилича на феодално владение, а в ГЕРБ неглижирате въпроса.
- Колко роднини имам в община Хасково? Има един роднина плюс още двама, на които съм кум. От 247 души, които работят в община Хасково. Имам една първа братовчедка. И двама човека, на които съм кум (братовчедката на Добрев Росица Гаргова е шеф на финансовата дирекция в общината, а Добрев кумува на зам.-кмета Евгени Консулов - бел авт.).


Редно ли е фирма, свързана с общински съветник в Хасково, който е съпруг на вашата братовчедка, да изпълнява поръчки за саниране (според разследване на сайта "Биволъ" става въпрос за "Еко Традекс Груп" АД, която е свързана с Даниел Гаргов - бел авт.)?
- Първо фирмата не е негова, както уточнихме, а е на един червен полковник (пред Нова телевизия Добрев заяви, че фирмата е на Величко Минев - бел авт.), който е близък с другата част от залата.


Няма ли съсобственост общинският съветник на ГЕРБ в тази фирма?
- Има миноритарен дял, но мажоритарната собственост е на друг. И знаете ли колко има от тези всички поръчки, които ги има в община Хасково? От 72 сключени договора, има два. От 72 – два договора.


На каква стойност?
- Не знам каква е стойността, не съм се интересувал. Според мен не е и толкова важно, защото има тръжни процедури и се пуска най-ниската цена. За 11 блока има 120 оферти подадени.


Според разследване на сайта "Биволъ" и вие сте имал фирма с този червен полковник.
- С нито един от споменатите нямам съдружие. Едната зам.-кметица Милена Трендафилова нито ми е съученичка, нито съм имал съдружие или каквото и да е било. Нито с Евгени Консулов, на който съм кум, имаме съдружие. Само че вие не проверявате фактите, а четете една картинка, на която са нарисувани хора, които по някакъв начин се опитват да се свържат с мен и почвате да ми задавате въпроси. Аз не се срамувам от тия хора. Напротив, гордея се. Благодарение на тях в последните две години общината има инвестиции за 140 млн.


А с Величко Минев имал ли сте фирма?
- Никога съм нямал фирма с Величко Минев.


Какво става сега в община Хасково? Защо се стигна до този скандал? Обществени поръчки и пари ли са причината?
- Обяснихме защо. Защото Беливанов не взема сам решенията. Той е на луксозна екскурзия с бизнесмен, който бизнесмен има повече договори отколкото тези два, за които вие ме питате.


Кой е тоя бизнесмен?
- Иван Стаматов. Три дни го повтарям.


Няма ли да изнесете документи за тези договори?
- Те са публични, публикувани са в сайта на общината. Има регистър – влезте и ще видите всички фирми, които са спечелили. И ровете сами, за да видите с кой са свързани. Проверете типа на процедурите. Казвам ви от най-ниска цена са процедурите – за 11 блока, които ще се санират оттук нататък, има подадени 120 оферти. Хасково е рекордьор по ниска цена на квадратен метър за санирането.


Виждате ли атака срещу себе си в тоя скандал?
- БСП мен ме атакуват не от вчера и днес - явно съм им неудобен въобще. Но аз не съжалявам, че ние сме си снели доверието от Беливанов, което предизвика тази вълна от инсценирани скандали. Ако се върнем една седмица назад, пак ще направим същото, защото това е принципна позиция – ние се разграничаваме от него, защото искаме да бъдем честни с избирателите.


Каква е целта на тези инсценирани скандали?
- Инсценирани са скандалите. Тези хора са от две години в община Хасково. И пак ви казвам – една първа братовчедка и двама души, на които аз съм кум.


И вие категорично нямате нищо общо с техните назначения?
- Вижте аз ви казвам какви са ми връзките. С Росица Гаргова имам роднинска връзка – тя ми е първа братовчедка. На двама от тях съм кум.


Каква е целта на атаката срещу вас?
- Не знам. Но тези хора са от две години в екипа на Беливанов. В понеделник си подадоха оставките. Защо скандалът стана, след като си подадоха оставките, а не преди една година, преди две години? Защото явно се е чакал удобен момент, за да бъде направена тази политическа атака. Тъй като след подаването на оставката от зам.-кметовете това е последният момент, в който можем да бъдем атакувани по тази линия.


Вярна ли е теорията, че техните оставки целят да предизвикат оставката на Беливанов?
- Това си е негова работа. Тези хора просто повече не могат да работят в общината. Тези хора са подложени на тормоз повече от година


За какво ги тормозят от една година?
- Нека те да ви разкажат. Но това са способните хора, благодарение на които в последните две години в общината се случиха толкова много неща. Оттеглихме си доверието от кмета Добри Беливанов – негова работа е дали ще си подаде оставката. Аз го номинирах, за което съжалявам. Както разбрахте, днес не се е явил на работа. В сряда е подал едно уведомление до председателя на общинския съвет, което е подписано и с печат. Той е в чужбина и е подписал заявление с печат, който явно стои в чекмеджето някъде в администрацията, а секретарката му е сложила печата под едно уведомление и го е внесла до председателя на общинския съвет. При това действие възникват още повече въпроси – как може подписа на кмета да седи някъде в общината? Докато той е в чужбина, да се подпечатват, да се подписват документи от негово име!? Това ли е единственият документи, който е подписан с този печат? На колко документи е слаган? Това ми звучи като безстопанственост.


Трябва ли и Беливанов да подаде оставка?
- Негова работа е дали ще подаде оставка. Аз съжалявам, че съм го номинирал и че направихме всичко възможно той да стане кмет на Хасково. Благодарение на екипа, с който той работи, Хасково има повече инвестиции, отколкото за 20 години, и това го виждат всички граждани на град Хасково. Ако се върнем две години назад, пак същите хора ще предложа въпреки скандалите. Това са инсценирани скандали. И пак ви казвам – ако не бяха тези хора заместник-кметове, нямаше да ги има тези инвестиции. Те самите ходиха от врата на врата, за да убедят хората да се включат в програмата за саниране.


Щом са подложени на тормоз от една година, защо не разрешихте този проблем по-рано? За какъв тормоз става въпрос?
- Е как да го разрешим.


Не знам. Кажете за какъв тормоз става въпрос!
- Има праг на търпимост, когато този праг на търпимост се достигне, хората напускат. И след като напуснаха, излезе, че са ми роднини. Шуробаджанащина в общината.


Вие ли препоръчахте хората, подали оставка?
- Заместник-кметовете съм ги препоръчал аз. И пак ви казвам - същите хора ще препоръчам, ако се върнем две години назад. Защото в крайна сметка ГЕРБ е спечелила изборите и ГЕРБ носи отговорност. Тези хора са най-подходящи за постовете. Още, когато ги препоръчах, знаех, че един ден може да стигнем до тази ситуация да ме питате за тях.

Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Това е.
  Парашутисти спуснати от Герб, а на други места от БСП, ДПС и патриотите.
  Непартийните кандидатури нямат шанс.
  Мила ми родна картинке, а си мислехме, че това става само при социализма...

 2. 2 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 924 Неутрално

  Наглец!
  Назначил си цялата рода до 9-то коляно, пък се оплаква за политическа атака.

 3. 3 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2008 Неутрално

  У нас всичко е политическа поръчка,бе - Добрев.

 4. 4 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2409 Весело

  Която и да е партията, какъвто и да е строят - ние България живеем в родово - общинско управление!

  [email protected]
 5. 5 Профил на iur21527716
  iur21527716
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Този защо е още на свобода?? И защо обществеността научава чак сега, че община Хасково е дадена на концесия на Делян Добрев вече почти две години и всички обществени поръчки в общината минават през семейството му. А това че се отчита нагоре пи веригата до главният суджук е повече от ясно. Прокуратурата защо не се е самосезирала и този и всички замесени защо не са в следственият арест???

 6. 6 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 413 Гневно

  Добрев, наистина ли си обявил че назначените без конкурс твои роднини и близки са "дрийм тийм" и че седемдесет хилядно Хасково било "малък град"?

 7. 7 Профил на djb95
  djb95
  Рейтинг: 413 Неутрално

  Поръчките на Еко Традекс Груп се печелят чрез подставени лица. Споменатите две са смо тези спечелени директно от Еко традекс. Другите съврзани с тях са Ком 4 , Орфей 13 и 14 , Дунав 32 Първи май 9 , Георги Кирков 2 броя , ул видин. На всички тези обекти техническите ръководители се движат с автомобили на еко традекс и докладват на Калин в офиса на ул. козлодуй. там докладватг и служителите о т общината , които отговарят за санирането. там се подписват протоколите за приемане на обектите. Калин от Еко Традекс груп разкарва местната шефка на ДНСК със служебната кола по обектите и на обяди. Фирма Форуком , с която е свързан Делян Добрев и Гаргов участва в Еко Традекс .

 8. 8 Профил на djb95
  djb95
  Рейтинг: 413 Неутрално

  Ключовата фигура тук се казва Тенчо Лилянов. той е човека с парите .

 9. 9 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3992 Неутрално

  ГЕРБ се резилят от всякъде и така отварят широко вратите към властта на БСП. Не допуснаха да има дясна алтернатива на ГЕРБ, както е с десните партии в Полша , Унгария и другите бивши социалистически страни. Там бившите комунистически партии изчезнаха, или се маргинализираха и управляват само десни с различни политически разцветки. Само у нас в България комунистите останаха под наименованието социалисти и уж щяха да умират , но ГЕРБ прави всичко възможно да ги съживят. Хората са отвратени и от ГЕРБ и от БСП, но лошият е Радан Кънев, който не е във властта.

 10. 10 Профил на iur21527716
  iur21527716
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#6] от "Panda":

  Да и че едва ли не се жертвали да се хванат на тази работа, защото преди това получавали много повече отколкото в общината. Тези дерибеи ни правят услуга, че ни управляват и само в Хасково разпределят десетки милиони през фирмите си.

 11. 11 Профил на ludiakolio
  ludiakolio
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Делянчо отдавна се е самозабравил, и няма никакъв срам. В онзи район от години нагласява и уволнява хора според това кой е "негов човек".

 12. 12 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2236 Неутрално


  Да, бе ...
  От БСП НАСИЛА са го накарали да назначава близките си на длъжности, където има много милиони ...
  Баси " атаката " !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 13. 13 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2236 Неутрално


  Да, бе ...
  От БСП НАСИЛА са го накарали да назначава близките си на длъжности, където има много милиони ...
  Баси " атаката " !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 14. 14 Профил на djb95
  djb95
  Рейтинг: 413 Неутрално

  В Шумен беше суджук гейт. В Хасково и пуска - гейт. Това е местен специалитет където в изсушен пикочен мехур на прасе се пълнят ТЛЪСТИ парчета месо с подправки , суши се на проветриво място , реже се на тънки резени и си царско ядене.
  Така Делян Добрев натъпка общината с тлъсти роднини„

 15. 15 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2409 Весело

  До коментар [#6] от "Panda":

  "дрийм тийм" - ''Каунь'' !

  [email protected]
 16. 16 Профил на Котаракът на Шрьодингер
  Котаракът на Шрьодингер
  Рейтинг: 1432 Неутрално

  "Делян Добрев: Скандалите в Хасково са политическа атака на БСП"

  Типично милиционерски похват - щом аз критикувам, това е хубаво, без значение каква е истината, щом критикувате мен, значи сте от лошите - комунисти, ушанки, форумна вата, каскети и т.н.

 17. 17 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 938 Любопитно

  НАГЛЕЦ
  "Кой ми с.а в гащите?"
  Дори същия този Делянчо е лансирал и Беливанов за кмет - самият той си го каза

 18. 18 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Интересно каква атака е очаквал Делян, когато е назначавал кумове и кумици за да делкат парици! Сигурно е взел мефки срещу ракетна атака.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 19. 19 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 938 Любопитно
  До коментар [#10] от "iur21527716":

  Само по европейски програми ГЕРБ централно да им "разпределили" -140 милиона

 20. 20 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  О, ужас, значи щом са политическа атака не са скандали и нема проблем, така ли бе гербо?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 21. 21 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  До коментар [#6] от "Panda":

  Обяви го при Хакимян! Чак занемях от това нахалство. Вярно е, че имаше един момент, когато Хасково се управляваше на 50% от втория випуск на Хасковската математическа гимназия, ама беше 50% и не бяха роднини. А пък и бяха умни за разлика от Делян.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 22. 22 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1195 Неутрално

  Той е в чужбина и е подписал заявление с печат, който явно стои в чекмеджето някъде в администрацията, а секретарката му е сложила печата под едно уведомление и го е внесла до председателя на общинския съвет. При това действие възникват още повече въпроси – как може подписа на кмета да седи някъде в общината? Докато той е в чужбина, да се подпечатват, да се подписват документи от негово име!? Това ли е единственият документи, който е подписан с този печат? На колко документи е слаган?

 23. 23 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1555 Неутрално

  Не е това въпроса, дори и да е политическа атака към Добрев, въпросът с конфликт на интереси на хората на отговорни длъжности в Хасково е съвсем друг! И дори и чак сега БСП да атакува политически Добрев, Биволъ пише за конфликта на интереси от 6 месеца в 3 разследващи материала. И не е важно Д. Добрев какъв им е, конфликта е съпруг и съпруга, разпределящи и изпплащащи пари на собствени фирми. Не случайно ги хвана вече шубето (вятъра отнесе чадъра) и двамата са подали оставки!
  https://bivol.bg/gargov-dobrev-eu-proekt.html

 24. 24 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3061 Неутрално

  Още през пролетта в "Биволъ" публикуваха разследване за странни връзки и зависимости на близки около Д. Добрев. Изсветляването на тези зависимости са всичко друго, но не и политическа поръчка. А ако близките до Добрев общински служители са били такива специалисти, че "Благодарение на тях в последните две години общината има инвестиции за 140 млн.", защо не са спазили закона и сами да поискат от кмета да назначи конкурс за техните позиции?
  https://bivol.bg/zet-kato-med-2.html

  "Най-големият враг на познанието не е невежеството, а илюзията за познание." Стивън Хокинг
 25. 25 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1555 Неутрално

  До коментар [#23] от "Наблюдател":

  Освен това, Общината може да отнесе финансови санкции от Европа:
  https://bivol.bg/gargov-dobrev-eu-proekt.html

 26. 26 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 264 Неутрално

  Естествено. БСП само плюят...

 27. 27 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1555 Неутрално

  До коментар [#25] от "Наблюдател":

  #Хасковогейт

 28. 28 Профил на NicK
  NicK
  Рейтинг: 474 Неутрално

  Гарантирано от ГЕРБ - работят за лични интереси и за Пеевски, за общото благо, друг път...

  Да разкараме статуквото - ГЕРБ, АБВ, ДПС, БСП, ПФ, за да остане държава в България!
 29. 29 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 829 Любопитно

  ако герб бяха реална партия ,след такъв грозен скандал ,вече да бяха изхвърлили делянчо от редиците си ?

 30. 30 Профил на Андонов
  Андонов
  Рейтинг: 421 Неутрално

  Всеки е взел плячка и кокал от малка България.
  Няма спасенение за тоя народ...
  Не и с тези хора.

  “Журналистика е да печаташ/показваш неща, които някой друг не иска да бъдат отпечатани. Всичко останало е пиар” Джордж Оруел
 31. 31 Профил на Миша
  Миша
  Рейтинг: 776 Неутрално

  Прави ми впечатление, че гербаджийските тролове към тази материал не са активни. Нямат указания, защо не и пари за тази статия. Не е като тяхната активност в материала на Христо Иванов за министър Караниколов. Но там е засегнат и Шиши. Явно има тролове на Шиши, които се дават на консигнация на Бойко и ГЕРБ. Почти безвъзмездно.

  Миша
 32. 32 Профил на инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  инж. Ганев - малцинство от 5.87%
  Рейтинг: 264 Весело

  ... гербаджийските тролове към тази материал не са активни....
  —цитат от коментар 31 на Миша

  "Не са го видели." ;-))))

  Руският посланик : 80% русофили. Проф. Иво Христов : 80% дебили. Корелация, нали?
 33. 33 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 544 Неутрално

  От добричките суджуци минахме на хасковските кауни. Гарантирано . От Герб.

 34. 34 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1725 Гневно

  Очаквам обаче БСП и Елена Йончева, не само да дават пресконференции, а да съберат достатъчно материали и да сезират прокуратурата и от позицията на втора политическа сила да следят как тече разследването. ДАНС МАНС п.м да ги посръчкат малко. стига само са говорили.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 35. 35 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 432 Неутрално

  До коментар [#9] от "tacheaux":

  ГЕРБ се резилят от всякъде и така отварят широко вратите към властта на БСП. Не допуснаха да има дясна алтернатива на ГЕРБ .. Хората са отвратени и от ГЕРБ и от БСП, но лошият е Радан Кънев, който не е във властта.
  —цитат от коментар 9 на tacheaux


  И кой не е допуснал да има дясна алтернатива? Нали ги видяхме "дясната алтернатива". С трикчета и закачки стигнаха до властта и после какви ги свършиха? И кой беше този Радан? За Радан-Смокиновото Листо ли говориш?

  over the under
 36. 36 Профил на arnautsky
  arnautsky
  Рейтинг: 659 Любопитно

  Не помните,те си го казаха.
  Предизборно заявиха,че ще работят за гражданите.Но нямаше списък за КОИ точно.

  Keep it cool, keep it funny, keep on changing the world.
 37. 37 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 377 Неутрално

  “А с този Величко Минев имал ли сте фирма?
  - Никога съм нямал фирма с Величко Минев.“

  Само на мен ли "никога съм нямал" ми звучи като странно словосъчетание?

 38. 38 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  Кунья си е каунь. :-)

  До коментар [#25] от "Наблюдател":#Хасковогейт
  —цитат от коментар 27 на Наблюдател


  #Кауньгейт.

  Кунья си е каунь. :-)

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 39. 39 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 576 Разстроено

  то да беше само Хасково... всички общини са така... бяха така и при БСП и винаги ще бъдата така нещата, това е България, за съжаление

 40. 40 Профил на agile
  agile
  Рейтинг: 213 Неутрално

  В казармата старшината даваше мъдрия съвет: "Може да се насЕрете, ама да не се издъните."
  Такава е и заверата в ГЕРБ. Всчкакво крадене до насиране е позволено, но само да няма издънка ( т.е. другите да разберат и да раздуят случая)...

 41. 41 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5568 Неутрално

  Смрад ...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 42. 42 Профил на DS
  DS
  Рейтинг: 537 Неутрално

  “А с този Величко Минев имал ли сте фирма?- Никога съм нямал фирма с Величко Минев.“Само на мен ли "никога съм нямал" ми звучи като странно словосъчетание?
  —цитат от коментар 37 на Дундурук


  "никога съм нямал"="винаги съм имал"

  Както „Дневник” се бори с БСП, така „Работническо дело” не се е борило с капитализма"
 43. 43 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7130 Неутрално

  Това е вярно, лошото е , че този път е истина, колкото и да неглижирате случая. Работата на опозицията е да вади кирливите ризи на управляващите, но вие нямате аргументи в своя защита.

 44. 44 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Трай бе Делянчо, яко си се омазал

 45. 45 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1277 Весело

  '...А с този Величко Минев имал ли сте фирма?
  - Никога съм нямал фирма с Величко Минев..."

  алооо, журналистката, що не си проверяваш фактите, кой ще ти върши работата... всъщност, каква ти е работата в случая изобщо... щот ТР е на минута разстояние пък горе-долу можем да четем сепак... или викаш, ти на мъжа си не си му роднина, нали така :)

 46. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 47. 47 Профил на Patsis
  Patsis
  Рейтинг: 4104 Весело

  До коментар [#16] от "Котаракът на Шрьодингер":

  Ми да - не знайте ли? Криви хлябове саде снаата меси! Свекървата по дефиниция крив хляб не мож измеси!

 48. 48 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 844 Весело

  До коментар [#9] от "tacheaux":

  "Не допуснаха да има дясна алтернатива на ГЕРБ"

  Ъ? Всичко друго може да се каже ама тая глупост е безподобна.

  Как точно е станало това че нещо ми се губи? Аз се сещам за едни образи дето се разцепиха и разпиляха абсолютно безотговорно над десет процента вот. Ама не са от Герб. Автентични 'умници' са. Стратези. Гении

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 49. 49 Профил на Ridiculous Върнете стария сайт!
  Ridiculous Върнете стария сайт!
  Рейтинг: 763 Весело
 50. 50 Профил на Ridiculous Върнете стария сайт!
  Ridiculous Върнете стария сайт!
  Рейтинг: 763 Весело

  Явно името "Делян" е натоварено с крадливост. То не беше Пеевски, то не беше Добрев...

 51. 51 Профил на gl_avatar
  gl_avatar
  Рейтинг: 590 Неутрално

  Братчедка- дупетат/ Гьотверен .

 52. 52 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 5376 Неутрално

  Мъка, колко мъка има в политиката ни.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK