Елисавета Панова, съпруга на председателя на ВКС: Картонен елит у нас поддържа паралелна реалност

Елисавета Панова, съпруга на председателя на ВКС: Картонен елит у нас поддържа паралелна реалност

© Личен архивВ началото на седмицата съпругата на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов - Елисавета Панова, изпрати открито писмо до депутата от ДПС Делян Пеевски, в което се обръща към него и "всички институции, които той официално и неофициално представлява".


Панова, която многократно е ставала обект на нападки в изданията, близки или собственост на депутата от ДПС, е написала писмото подчертано разговорно. Тя се обръща към Пеевски с "брат", а сама себе си нарича иронично "черен лебед" (както най-често е описвана в медийни публикации). Подписано е с "Бети Панова" (по думите й така тя е известна сред роднини и приятели). "Дневник" отправи към нея въпроси по мейл за причините, които са я подтикнали да напише писмото в този момент, както и да избере точно такъв стил на изразяване.


В началото на седмицата разпространихте писмо до депутата от ДПС Делян Пеевски и "всички институции, които той официално и неофициално представлява". Какво ви провокира да го напишете?
- Аз съм ваша колежка дълго преди да срещна съпруга ми (Панова е главен редактор на немскоезичното издание Wirtschaftsblatt - бел. ред.). От професията ми съм наясно с разпределението на ролите в публичността. Съпругата на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) определено няма място в неговата дейност, освен ако не го придружава на протоколни срещи.


Очевидно във върховете на съдебната власт има по-различно схващане и там вече не си говорят за неизбежните стъпки, които трябва да се предприемат, за да се случи съдебната ни реформа, а дебатират за... съпруги. Затова използвах тази остра самоирония с "и.д. булка на председателя на ВКС".


Ежедневно съм атакувана с лъжи, клевети и манипулации от много дълго време. Единственото, което направих за себе си, бе да потърся справедливост в съда и да мълча. Второто считах за свой принос за опазването на авторитета на институцията ВКС.


Изобщо не допусках, че профанизацията, която цари в медиите на господин Пеевски, ще зарази и най-високите етажи на съдебната власт. На 13 март по време на заседанието на Съдийската колегия за избор на председател на Софийския градски съд (СГС) съдия Севдалин Мавров използва името ми като съществен аргумент в подкрепа на единия кандидат. (Мавров, който е член на съдебния съвет от квотата на съдиите, обяви, че ще подкрепи Светлин Михайлов и че не вярва на публикациите по адрес на Михайлов, така както не вярва и на такива срещу председателя на ВКС. Същия ден в. "Труд" публикува статия със заглавие "Тъмната сянка на Бети над Лозан Панов" - бел. ред.)


Признавам, че изживях истински културен шок, и това е причината да избера тази изключително остра форма на ирония и сарказъм. Някой все пак трябваше да припомни на членовете на ВСС кои са и защо авторитетът на институцията, която представляват, е толкова важен.


От поведението на съдия Мавров си извадих изводи, че една по-дебелашка провокация по никакъв начин не би нарушила установените вече у нас "добри нрави". Само като се замисля колко добър пророк беше Кристиан Таков, светла му памет. Обичаше да повтаря, че когато "малкият човек започне да хвърля сянка, мракът е близо". Дали ще успеем да спрем малкия човек не зная, но аз поне опитах за разлика от много други.


Стилът на изразяване със сигурност направи впечатление. Защо решихте да подходите така и бяхте ли разбрана?


- Само с този стил можех да нарисувам как изглежда в очите ми мракът. По този повод избрах да вляза и в паралелната реалност, в която живеем. И нали ме бяха удостоили с ролята на хулиганка, реших да опитам как е (в медиите, близки или собственост на Делян Пеевски, се твърди, че Панова има криминална регистрация за хулиганство - бел. ред.). Този път обаче само допълних списъка със съдии и прокурори, които заплашвам и псувам. С литературните средства, които използвах, дори им посегнах, ако все още не са ме разбрали.


Посланието стигна ли докъдето трябваше, до адресата на писмото? Ако не - как си го обяснявате?


- Дали другите хора ме разбраха? Вероятно коментарите за написаното от мен ще ви дадат по-добър отговор за това. Сега обаче боли още повече отпреди. Защото, ако през призмата на такава дебелашка ирония не сме успели да видим лицето на мрака, това означава, че малкият човек вече е победил.


Ще добавя също така, че нямам нищо лично против г-н Пеевски. В крайна сметка той е народен представител и като такъв има своите гласоподаватели. Аз съм от хората, които уважават народния вот. Г-н Пеевски има и своето право да брани интересите си. Но твърдо се противопоставям на начините, по които прави това. В обръщението ми до него достатъчно подробно обясних защо не бива да е така.


Но не мисля, че е справедливо спрямо него да бъде демонизиран, и то най-вече от хора на толкова високо политическо ниво. Той е симптом, а не причина. Нека да се върнем назад и да си припомним, че в годините след прехода образът на г-н Пеевски имаше различни имена. Все същото беше и няма значение дали се казваше Илия Павлов, Емил Кюлев или носеше някакво друго име. Ако предположим, че г-н Пеевски напусне отново страната, така както обяви премиерът преди време, убедена съм, че той автоматично ще се сдобие със свой наследник.


Вие сте отдавна обект на атаки - от споменаване в изданията, близки или собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски, до това, че членове на бившия състав на съдебния съвет питаха съпруга ви дали се казвате "черен лебед". Реагирала ли сте по друг начин освен с писмото?


- Атаките срещу мен не са без причини. С отчаяните си опити да помръдне поне нещичко в съдебната система Лозан Панов си спечели много опасни врагове. Възхищавам му се на стоицизма! Действията спрямо него преминаха отвъд всякакви граници на допустимото, или с две думи, загубихме приличие.


В тази връзка тиражираните лъжи, клевети и манипулации за мен в медиите на г-н Пеевски за щастие няма как да променят биографията ми. Дори Бог не е в състояние да промени миналото, защото там не може да се пипа.


Не реагирах много дълго време именно заради онова мое очевидно архаично разбиране за отговорностите на съдебния ни елит. Дадох всичко от себе си, за да запазя достойнствата на тези хора, но жалко, че не ми се получи. В крайна сметка се убедих, че те зачитат моето достойнство в такава степен, в каквато зачитат и своето. Не бях в състояние да направя нищо повече за тях. Признавам, че на мястото на съпруга ми щях да зашлевя един шамар на господин Узунов, но нека не забравяме, че аз все пак съм хулиганката (През 2017 г. по време на дебат в предишния състав на съдебния съвет тогавашният представляващ Димитър Узунов попита председателя на ВКС Лозан Панов дали съпругата му се казва "черен лебед". По този начин тя беше спомената в разговори между десни партии, стенограмата от които беше разпространена в публичното пространство и стана известна като случая АРГО - бел. ред.).


Съпругът ми носи у себе си един вроден аристократизъм и очевидно добре осъзнава ролята си на представител на най-висшата съдебна инстанция, чийто авторитет трябва да брани. Опасявам се, че господин Узунов и до днес все още не е разбрал защо е бил член на ВСС.


За съжаление от репликата на съдия Мавров на 13 март установих, че темата за съпругата на Лозан Панов все още е в дневния ред на ВСС. Реагирах, както намерих за добре. А сега вече, след като излязох на светло, за да "освободя председателя на ВКС от зависимостите му от моето тъмно минало", дали бих могла като журналист да се включа в дебата, за да си изясним най-накрая защо е толкова важно да се промени съдебната ни система? Аз за съжаление не споделям твърдението на правосъдната ни минстърка г-жа Цачева, че съдебната реформа е приключила.


Писмото оставя усещането, че в подобна среда, която вие определихте като среда на профанизация, няма начин за защита. Така ли е? Каква ще е следващата ви стъпка?


- За болката, която преживявам, вярвам, че ще получа справедливост. Но аз не постъпих по този начин от егоизъм, а за да провокирам хората да погледнат как изглежда тъмнината на мрака. Що се касае до моята следваща стъпка, бих искала да ви разкажа една история.


Тя е действителен случай и в нея става дума за една дама, която е патологичен алтруист. Посветила е живота си да се грижи за житейски корабокрушенци. Когато поредният бездомник, когото тя е приютила у дома си, грижила се е за него, начертала му е, така да се каже, бизнес план, а той покаже, че няма интерес и харесва стария си живот, дамата се насочваше към следващия.


Виждам, че и на Лозан Панов му е трудно да постига смирение с изборите на хората за техния собствен живот. В този смисъл аз съм доста по-толерантна, защото от реакциите на обществото ни към редица безобразия оставам с впечатлението, че сънародниците ни си харесват този живот, а аз не искам да им преча.


В такива случаи припомням на съпруга ми, че е длъжен да уважава желанията на хората, защото свободата да избираме ни е дадена свише. В крайна сметка съдбата на човек е функция именно на неговите ежедневни избори. В този смисъл, макар и с особено мнение, аз приемам волята на мнозинството.


Споменахте съществуването на паралелна реалност у нас - каква е тя, кой я изгражда и поддържа и какви са средствата срещу нея?


- Картоненият елит е този, който поддържа паралелната ни реалност, защото той единствен се нуждае от нея. Страхувам се, че ако четеш вестници и гледаш телевизия, наистина има реална опасност да изпаднеш в раздвоение на личността.


От седем години не гледам телевизия, защото много често ми се налагаше да закусвам и вечерям с откровени простаци. Реших, че допирът с такива хора е опасен и човек може да прихване. Моето впечатление е, че българинът ненавижда елита си и не зачита авторитети. Мисля, че това отношение е справедливо, защото това е един картонен елит.


Хората интуитивно усещат какво се крие зад маската. В нашата хилядолетна история никога не е имало толкова голям дефицит на хора с достойнство. Затова и си мисля, че ние, журналистите, сме сред най-големите грешници. Битката да сваляме лъскавите картонени опаковки на т.нар. елит е наш професионален дълг. Няма как иначе да открием достойните хора в това общество. Имам усещането, че ние отдавна спряхме да служим на истината.


Ако непрекъснато заставаш зад интересите на един или друг отбор, това в никакъв случай не означава, че търсиш истината. Вижте в Словакия убиха колега заради това, което прави. У нас все още няма такава опасност, защото елитът ни не се чувства достатъчно застрашен. Засега сме само на етап бой на журналист и атаки към издатели.


Но нека се върна отново към темата за достойнството. Няма по-важно от него, защото то е обвързано със съвестта на човека. Колкото по-праведен живот той е водил, толкова по-голямо е неговото достойнство. Този човек е свободен. Съвестта ни е частицата Бог, която всеки един от нас носи. Този глас обикновено шепне, той не крещи. Да потърсим онези хора, които все още чуват Божия шепот. По достойнството им ще ги познаем.

Коментари (127)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1629 Весело

  и #КОЙ ли е този елит :)

  Ние сме малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 1243 Неутрално

  Интелигентна жена! КОЙ не обича такива хора!

 4. 4 Профил на 12345
  12345
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Тази от снимката ли е "черният лебед", който НПО-мушмороци и олигарси коментираха съзаклятнически, когато замисляха политически проект?

  Повече за стенограмата АРГО - https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/03/19/3149019_suprugata_na_lozan_panov_se_zareche_v_pismo_do_peevski/

  Изглежда сега заради компрометирания Лозан Панов същите партийни инженери опитват да лансират ново лице.... Впрочем, къде изчезна умната и красива Кака Цона??

 5. 5 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4589 Неутрално

  "Аз, за съжаление, не споделям твърдението на правосъдната ни минстърка г-жа Цачева, че съдебната реформа е приключила..."  Цецка кога е казала тази откровена лъжа?! Как я намериха, и си пасна като "дялан камък" на мястото, защитничка на статуквото, с голямата баданарка, да маже и скрива проблемите!?

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 6. 6 Профил на aboto
  aboto
  Рейтинг: 524 Неутрално

  "Елисавета Панова, съпруга на председателя на ВКС: Картонен елит у нас поддържа паралелна реалност."
  ----------------------------------------------
  Това кой го беше казал ? Не беше ли .... ами да , Нинова , да Корнелия Нинова , да БСП - поне фразата да беше сменила .

 7. 7 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 605 Любопитно

  Не сте задали най-важния въпрос - защо Христо Иванов я нарича "черен лебед"?

 8. 8 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 710 Неутрално

  Искам да изразя искреното си възмушение от нещото като журналистка по нова на мястото на Ани Цолова. Неприятна, тъпа, комунистка расла в АОНСУ и останала в 60 те год. на миналия век. Става само за надзирател на концлагер.

  BG e мини империя на злото.
 9. 9 Профил на асен георгиев
  асен георгиев
  Рейтинг: 942 Неутрално

  До коментар [#4] от "12345":

  Компрометиран ти е гъзникът. жената е интелигентна и оправна. писмото ѝ срещу КОЙ беше великолепно.

 10. 10 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 994 Неутрално

  Нещо ужасно много ми станаха устатите булки в тази държава, не знам за вас. Нафукани, с изключително самочувствие, базирано Господ знае на какво, и без всякакво уважение към публичната роля на мъжете си.
  Може ли поне да не ни ги въвирате в очите, че само става по-лошо.
  Като почнеш от втората първа дама и завършиш с лейдито на снимката.

  Доброто е заразно
 11. 11 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 773 Неутрално

  Цяло чудо е, че в Губернията все още са останали доблестни и храбри хора като Лозан Панов - искренно му се възхищавам. На прасетата пожелавам Весела Коледа.

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 12. 12 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3184 Неутрално

  "Аз, за съжаление, не споделям твърдението на правосъдната ни минстърка г-жа Цачева, че съдебната реформа е приключила..."Цецка кога е казала тази откровена лъжа?! Как я намериха, и си пасна като "дялан камък" на мястото, защитничка на статуквото, с голямата баданарка, да маже и скрива проблемите!?
  —цитат от коментар 5 на hamiltonf1

  Като беше в Китай и канеше да правят бизнес, наред с другите работи за ниски данъци, стратегическо положение, бла-бла-бла и реформирана съдебна система.

  *ПКП-Проста кърджалийска путка-неформално любезно обръщение на мин. председателя към председателя на Нар. събрание
 13. 13 Профил на Tzariqt e Gol
  Tzariqt e Gol
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Тази да се скрие от където е излязла. Нейният съпруг какво направи за съдебната система? Едно нищо. Съдии продължават да оправдават хора като Масларова и да ги пускат на свобода. Оставка на всички съдии и магистрати. Да бъдат заменени с млади хора до 35 годишна възраст

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4728 Неутрално

  До коментар [#3] от "balkantourist":

  Името им е легион... Дали премиерът обича интелигентни жени, или въобще хора с такива качества? А плеядата "народни избранници"? И т.н....

 16. 16 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  До коментар [#10] от "dogwoman":

  На Бойко половинката, къде е...?
  Опс забравих, че е щастливо разведен и жена му не ще, ни да го види, ни да го чуе. Дето се вика, жена си не може да командва, тръгнал държавата да оправя...! :)

  Бивш tww09306483.
 17. 17 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 1157 Весело

  Малко трябва да оправите връзката към материала с писмото:

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/03/19/3149019_suprugata_na_lozan_panov_se_zareche_v_pismo_do_peevski/

  "Свободата започва там, където свършва невежеството." Виктор Юго.
 18. 18 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4728 Неутрално

  До коментар [#7] от "VR|46 ДНЕВНИК с нова визия менте=ЛИТЕКС с тире":

  Ролята на Черния Лебед в балета "Лебедово езеро", вещицата Одилия.

 19. 19 Профил на propeller
  propeller
  Рейтинг: 243 Неутрално

  Да си велик е същото като да си дама, ако се налага да обясняваш, че си, значи не си.
  М Тачър

  поздрави на дамата, не се отказвайте!

 20. 20 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  Елита ни е такъв, какъвто си го избере мат`ряла...! :)

  Бивш tww09306483.
 21. 21 Профил на lone wolf
  lone wolf
  Рейтинг: 926 Неутрално

  Имаме си елит!
  Кой лапал филии със свински мас...
  Кой още чисти осила по сукманчето от поляните на Крушовица...
  Кой от баирите на Дръндар...
  Елит отвсякъде!

  Да разлая троловете!!
 22. 22 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3787 Весело

  Елисавета Панова, съпруга на председателя на ВКС: Картонен елит у нас поддържа паралелна реалност

  Цитат от статията:
  Съпругът ми носи у себе си един вроден аристократизъм ...

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  До коментар [#14] от "VivaLaVida":

  Тебе лично, тревожи ли те това? Ако е да, защо? Ако е не, какво се напъваш тук...? :)

  Бивш tww09306483.
 25. 25 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  До коментар [#23] от "VivaLaVida":

  Е-е-е-е, да... Не всеки отговаря на високите критерии, да е учил в милиционерско училище и да говори със селско наречие. Все пак, народа ни беше най-дълго управляван от селянин без никакво образование. Сегашния пръв партиен и държавен ръководител е много горд, че се е учил от него...! Като гледам и ти си много доволен от това. :)

  Бивш tww09306483.
 26. 26 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 879 Весело

  Дрън дрън ярина... Е коя е алтернативната реалност ? БСП, ДПС...

 27. 27 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2454 Неутрално

  Тази да се скрие от където е излязла...
  —цитат от коментар 13 на VivaLaVida


  Показателно е единомислието между герберунгели, комунета и свински медии!
  Герберунгел, чети докладите на нашите партньори за състоянието на съдебната система! Прокуратурата е сочена винаги като най-слабото звено! А прокуратурата си има "началник". Цацаров. Харесан, посочен и избран от мутрата, която се превърна от сикаджийски активист в премиер! Прокуратурата проточва и смазва с некадърно разследване и обвинение всички дела, които застрашават мафията! Пример - КТБ!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 28. 28 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 994 Неутрално

  Важното е, че у нас има свестни, нищо, че ги смятат за луди! Успех, г-жо Панова!

  Нека хвърлянето на кал започне сега, та да разберем всички заблудени, че Панова е един бивш комунист, престъпник, наркоман, джендър, соросоид и еврилибераст! Искаме си ПутКин, не на загниващия запад!

  No Pain No Gain
 29. 29 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 994 Неутрално

  Елисавета Панова, съпруга на председателя на ВКС: Картонен елит у нас поддържа паралелна реалностЦитат от статията:Съпругът ми носи у себе си един вроден аристократизъм ...
  —цитат от коментар 22 на xm...


  Друго си е да носи една вродена простотия, по-се вписва в пейзажа ни, нали?

  No Pain No Gain
 30. 30 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 994 Неутрално

  Нещо ужасно много ми станаха устатите булки в тази държава, не знам за вас. Нафукани, с изключително самочувствие, базирано Господ знае на какво, и без всякакво уважение към публичната роля на мъжете си.Може ли поне да не ни ги въвирате в очите, че само става по-лошо.Като почнеш от втората първа дама и завършиш с лейдито на снимката.
  —цитат от коментар 10 на dogwoman


  Стига с тази джендър идеология! Баста! Жената да си знае мястото в кухнята край печката! Кво са ми тръгнАли писма да пишат!

  No Pain No Gain
 31. 31 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8747 Неутрално

  С Тази статия г-жа Панова ще си спечели куп врагове, но и много, които не я познават, ще почнат да я уважават.

 32. 32 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 994 Неутрално

  До коментар [#10] от "dogwoman":На Бойко половинката, къде е...?Опс забравих, че е щастливо разведен и жена му не ще, ни да го види, ни да го чуе. Дето се вика, жена си не може да командва, тръгнал държавата да оправя...! :)
  —цитат от коментар 16 на tww09306483


  Нито на мен ми пука, нито на теб следва да ти пука за ничия половинка, доколкото не злоупотребява и не се вре в публичния живот.
  Същото важи и за мъжете, чиито съпруги имат публична роля.

  Доброто е заразно
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 34. 34 Профил на !D !калпав е новия вид Дневник!
  !D !калпав е новия вид Дневник!
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  Много малко хора по тази територия останаха да слушат тихите си гласове.
  И ЖУРНАЛИСТИКАТА бе употребена за това състояние.Така"доближиха я до народа" още 168 и24 часа, че после народа си повярва ,че простатщината и кресливостта е ИСТИНА или откровенност.
  Финалните думи в интервюто са истински бич за настоящото състояние.За съжаление наркозата от картончетата с ''големите печалби'' е поставила в амок и очакване на светло бъдеще голямата част от т.н. български народ.

 35. 35 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 1091 Неутрално

  До коментар [#16] от "tww09306483":Когато гласувам последния критерии, за който се трвежа е дали някой е омъжен или оженен. Не ме интересува, че Бойко няма жена до себе си (може и да има, ама да не знаем). По-важното е, че Бойко мачка комунистите от БСП, ДСБ, Дай България и ДПС. А това е една огромна причина да се гласува за ГЕРБ. Дерзай.
  —цитат от коментар 23 на VivaLaVida


  Ох, котьо, котьо..
  Точно такива като теб най- ги обичам. Дето всички комунисти, сал Бойка десняк.
  Вие герберистите сте най-голямата пасмина от комунисти. Даже вече сте бетер тях. Ония поне не се крият, а вашите зелени чорапи и партийни книжки се подават дискретно отдолу.
  Тази държава е тотално опростачена от тикви и интелектуалци като ББ и ЦЦ+ЦЦ. Довчера всичките партийни членове и секретари - днес били борци против комунистите.Направо да ви издигне човек паметник за борба с комунизма.
  Дей*м и нещастниците милиционерски боклуци.

 36. 36 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 280 Неутрално

  Тази беше наречена Черен Лебед не от кой да е, а от самия Христо Иванов, да се свети името му... ЗАЩО???

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 37. 37 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  До коментар [#23] от "VivaLaVida":

  Дай пример, за смачкани от ГЕРБ комунисти, че не се сещам... :)
  Нещо повече, кадрите на БСП и ДПС, се чувстват много добре при управлението на ГЕРБ. Примери, колкото искаш... :)

  Бивш tww09306483.
 38. 38 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1285 Неутрално

  Умните и красиви реформирани реформатори свършиха ли,та вече почнха и жените им да се изказват?!Вярно,че при тях реформаторството е семеен бизнес,ама вече прекаляват...

 39. 39 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Не й е работа на булката на когото и да било да прави излияния по медиите. Да си гледа Виртшафтсблата и да дава акъл, ако не й го искат.

 40. 40 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1285 Любопитно

  До коментар [#27] от "Rim":

  Показателното е,че сред умните и красивите се шири голяма шуробаджанащина!То не бяха Такови,Смилови,Николови,сега и Панови!

 41. 41 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1174 Неутрално

  Семейстовото ти да докаже произхода на парите си! Лозан не е декларирал над 1 млн лв пари в имотната си декрларация! За които тече проверка от КНПИ! След това се отваряй и раздавай морал! Защото и Лозан, и КОЙ, ползвате едни и същи офшорни зони! Системата-системата е офшорно-либерална! Системата не задава въпроси от къде съдия във върховния съд има над 1 млн лв!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 42. 42 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Тази беше наречена Черен Лебед не от кой да е, а от самия Христо Иванов, да се свети името му... ЗАЩО???
  —цитат от коментар 36 на Обществен деятел


  Това групата в Дневник, която едновременно венцеслави и Христо Иванов и Лозан Панов няма да може да обясни. Виждам, че пак са нападнали герберите (по някаква причина), а за думите на Хр.Иванов нито дума не обелват. Добре си живеят в своята реалност, избират само това което им харесва и игнорират фактите, които биха им развалили комфорта.

 43. 43 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2200 Неутрално

  Каква интелигентна защитничка на "червената идея". Виждам я в следващия парламента до Нинова.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 44. 44 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2454 Неутрално

  ...Когато гласувам ... критерии ... трвежа ... омъжен... оженен. По-важното.. Бойко мачка ...ДСБ, Дай България и ....
  —цитат от коментар 23 на VivaLaVida


  Трудно е да се направи разлика между интелектуалния багаж на един средностатистически герберунгел и средностатистическо комуне от бсп или Атака! Защото тези екземпляри извират от един и същи кален извор! (Изключвам наивниците, които подкрепят Герб от немай къде, защото те първи ще напуснат потъващият параход със странно име "Герб") Единомислието между тези две касти лъсва най-добре, когато стане дума не за малка, а за огромна кражба! Пример номер 1 - АЕЦ БелЯе както го наричат големите интелектуалци на частната партия - Борисов и Цветанов! Пример номер две - КТБ! Втората кражба беше реализирана перфектно и завършено - смачкан герберунгелски контрол, кражба, бягство, мудно и смачкано разследване и цацаровско некадърно обвинение, нулева файда от цялото упражнение! Втората кражба се готви в момента от върхушката на Герб и пропутински комунета и мафиоти тук и в Русия...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 45. 45 Профил на MORTAR
  MORTAR
  Рейтинг: 280 Весело

  Иначе, на мен генерал Бети ми допада. Определено и се удава да се прави на мъж. За разлика от мъжа си, който малко на мухльо прилича.

  Семейство с интересно разпределение на социалните роли.

  Свободен архитект, урбанист и еколог!
 46. 46 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 553 Весело

  Сега какво,и тази ли ще прави президент,или в случая ще и пречи този път белия лебед Лозан?
  Медиите на дебелия я били нападали,ами те не са виновни че тези които подкрепят Лозан,те направиха Черен Лебед,те просто използваха ситуацията.
  А и ми се струва че,ако продължаваш да се изявяваш,ще започнат повече да те атакуват.Пък и не виждам ,виж жената на Плевнелиев си мълча,и накрая я оставиха.Какво ли не изписаха по неин адрес,но жената устоя.А ти си толкова хулиганка,колкото ти позволяват.
  Надали щеше да си позволиш да удариш Узунов,както казваш че си щяла да направиш.

  А сега тука във форума,ще започне едно мятане на барикадата от аФтентичните,да ни доказват колко е велика Панова,и колко я обичат!

  sdg
 47. 47 Профил на reply
  reply
  Рейтинг: 970 Неутрално

  НЕЩАТА ТРЪГНАХА ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ ДАНЧО МЕНТАТА КАМЕН ДЕПУТАТА ЛЮБО ПЪПКАТА И ДРУГИ СИ ОСНОВАХА БАНДА НАРЕКОХА Я ОБЩИНСКА , ПОСЛЕ НЕКЪФ ЗАМ ФИНАНСОВ КАТАСТРОФИРА ТЕЖКО ЗАГОВОРИ СЕ ЗА ЛИПСИ ЗА НАД МИЛЯРД ДОСТА ОТДАВНА БЕШЕ, ПАРИТЕ БЯХА СТРАШНО МНОГО УСЛАДИ ИМ СЕ,НАПРАВИХА СИ СТРОЙНА И СТЕГНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАРЕКОХА ГИ БИБЛИОТЕКАРИТЕ , ПОСЛЕДНИТЕ ОБАЧЕ НАМЕСТО ДА ЧЕТАТ КНИГИ ЧЕТЯХА ПАЧКИ , ОБИКНОВЕННО СЛАГАТ НЕ КОЙ ШОПАР ОТПРЕДЕ ЗА БУШОН И КРАДАТ КАТО НЕВИДЕЛИ , ЗА КЛАНА НА СОПОЛИВИЯ ВИ ГОВОРЯ , ТЕ ГО СВАЛИХА ТИКВАТА ПРЕДНИЯ ПЪТ !!! КЛАНА НА ТИКВТА Е ДРУГ КЛАН, НЕ ПО МАЛКО СИЛЕН , ГНУСЕН И НЕ ПО МАЛКО КРАДЛИВ , НАВРЕМЕТО МУ БЕХА ОТКРАДНАЛИ НА ТИКВАТА ЕДНО ИНКАСО ЕДИН БАТКО ГО ОПРАВИ , ТА ТОЧНО ТОЯ БАТКО И ЕДНИ ДРУГИ СА ВОГЛАВЕ Н ТОЯ ДРУГИЯ КЛАН , ДЕБЕЛО Е ИДЕ РЕЧ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛЯРДИ ОТКРАДНАТИ,ПАРИ С КОИТО МОЖЕХМЕ ДА Я НАПРВИМЕ РАЙ ТАЯ ДЪРЖАВА.......................

 48. 48 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2454 Весело

  До коментар [#27] от "Rim":Показателното е,че сред умните и красивите се шири голяма шуробаджанащина!То не бяха Такови,Смилови,Николови,сега и Панови!
  —цитат от коментар 40 на yanne


  Герберунгел, шуро.. и.т.н. е най-опасна, когато управлява държавата! Такъв е случая с Герб и тоталната окупация на общините от хора близки до Герб - т.е. герберунгели! А вече уже е пределно ясно, че герберунгел държава не може да управлява! За това не може да изкарате и един пълен мандат! Нищо не става от вас... Това е голата истина милиционерче...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 49. 49 Профил на Гуси Гуси
  Гуси Гуси
  Рейтинг: 237 Разстроено

  Картон, картон...както си траем и псуваме само на маса, картона от година на година си става бетон!!!

 50. 50 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 605 Весело

  До коментар [#18] от "daskal1":

  А Лозан Панов е Зигфрид???

 51. 51 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 293 Весело

  Не сте задали най-важния въпрос - защо Христо Иванов я нарича "черен лебед"?
  —цитат от коментар 7 на VR|46 ДНЕВНИК с нова визия менте=ЛИТЕКС с тире


  Виж сега, смисълът е същият като с "черна овца". Ама не е поетично някак си...

 52. 52 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 930 Неутрално

  Пеевски е един от най-гнусните индивиди, които са се раждали на тая земя.

 53. 53 Профил на extraCACA
  extraCACA
  Рейтинг: 1517 Весело

  горките гербави свинчета... толкова квичене заради едната чест на добрия г-н Мондешки хахаха

 54. 54 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2454 Неутрално

  ...ДСБ-арките да не ми дават съвети. Няма нужда.
  —цитат от коментар 33 на VivaLaVida


  Напротив! Трябва да ви се дава акъл и то денонощно от хора извън Герб, защото от към тази материя сте в оскъдица и няма да успеете да довършите дори председателството! Едно решение не може да вземете като хората! Въртите се като пумпали и всеки ден се чудите от къде и кой днес ще ви цапардоса!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 55. 55 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 3184 Неутрално

  Абе, да попитам герберята, Р. Овч. не го ли броят за комунист? Щото май беше представител на държавата в лукойл. Ами Гергов? Ами Божо Димитров?

  *ПКП-Проста кърджалийска путка-неформално любезно обръщение на мин. председателя към председателя на Нар. събрание
 56. 56 Профил на аnka georgievа
  аnka georgievа
  Рейтинг: 304 Неутрално

  Поздравления за анализа който сте направили г-жо Панова..Всичко казано от вас е самата истина, която ние всички виждаме ,но някой се къпят в благоденствие покрай управляващите и не им изгодно да се откажат от този начин на живот.Всички те не знаят какво им е приготвила съдбата .

 57. 57 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До коментар [#54] от "Rim":

  Вижда се вие с вашия акъл до къде я докарахте.
  Така че си дръжте мненията за себе си,за политика и всичко останало,най добре ще е за всички.

  sdg
 58. 58 Профил на roum
  roum
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Малко тъжно, но и окрилящо интервю, защото въпреки цялата посредствено-войнстваща простащина и помия, показва, че все още има морални и достойни хора, опитващи се да запазят устоите на същността ни като нация и държава.
  Почитания, уважаема г-жо Панова!

 59. 59 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2757 Любопитно

  До коментар [#36] от "Обществен деятел":

  Ти сигурен ли си или лъжеш?
  Може ли линк към информацията?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 60. 60 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2454 Гневно

  ...Вижда се вие с вашия акъл до къде я докарахте.Така че си дръжте мненията за себе си,за политика и всичко останало,най добре ще е за всички.
  —цитат от коментар 57 на Svetlio


  Герберунгел, с кой акъл назначихте комунистически ДС агент за военен министър? Как решихте да дадете на комунистите точно това министерство?

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 61. 61 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2757 Любопитно

  До коментар [#36] от "Обществен деятел":

  По твоето твърдение са писали само медиите на прасчо: блиа, телегрух и т.д.

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
 62. 62 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1363 Неутрално

  Мене ми аресА за "комунистическия каскет"

  https://bit.ly/2ILaAqb

 63. 63 Профил на xlz18524590
  xlz18524590
  Рейтинг: 241 Неутрално

  По-важното е, че Бойко мачка комунистите от БСП, ДСБ, Дай България и ДПС. А това е една огромна причина да се гласува за ГЕРБ. Дерзай.
  —цитат от коментар 23 на VivaLaVida


  Бойко мачка чаршафите с комунистите(нали са си родА). И разпределя суджуците между ГРОБ, ОП, БСП, ДПС. Дали пък не ги разпределяше Доган? Не, Доган ги държи за топките всички чрез ... некво рибе беше, май беще цаца. Пък тая риба взе че затвори голямата уста на магарешки.
  Разиграват ни един театър в парламента, пък иначе са си първи дружки. Нали заедни бъркат в кацата с мед. Или пък беше ДДС? А може да е било Беляне.
  Ще си взема пуканки и ше си сипя!

 64. 64 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2454 Неутрално

  Абе, да попитам герберята, Р. Овч. не го ли броят за комунист? Щото май беше представител на държавата в лукойл. Ами Гергов? Ами Божо Димитров?
  —цитат от коментар 55 на Николай Колев


  Всички комунисти, подкрепящи АЕЦ Белене, за върхушката на герб вече не са комунисти! Георги Марков пък вече не е ДС агент! Той е съветник!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 65. 65 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Поредната празна дрънкалка

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 66. 66 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2454 Неутрално

  Елисавета Панова: "Изобщо не допусках, че профанизацията, която цари в медиите на господин Пеевски, ще зарази и най-високите етажи на съдебната власт."

  Профанизацията е обхванала цялата държава, начело с върхушката на Герб!
  Във всички видове власти е установена Диктатура на простаците!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 67. 67 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  До коментар [#55] от "Николай Колев":

  Тъй де... То и затова, малко по-горе питам ГЕРБ-ерите за пример, за някой комунист смачкан от тях. Ама, явно силно се затрудняват да отговорят. Все такива смачкани, като другаря Овчаров... Набутани по бордове на енергийни дружества, министерства или изпълнители на обществени поръчки. ДПС-арите и те, до един смачкани от ГЕРБ. Глава не смеят да вдигнат... Толкова им е тежко и на тях, че Сокола, още по-голям сарай си направи на самия морски бряг... Мъка, голяма мъка...! :)

  Бивш tww09306483.
 68. 68 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#23] от "VivaLaVida":Дай пример, за смачкани от ГЕРБ комунисти, че не се сещам... :)Нещо повече, кадрите на БСП и ДПС, се чувстват много добре при управлението на ГЕРБ. Примери, колкото искаш... :)
  —цитат от коментар 37 на tww09306483


  Никой кадър на БСП не се е чувствал толкова добре при дясно управление колкото другарката Корнелия Нинова, която на няма 30-годишна възраст приватизира Техноекспорт по времето на Иван Костов. За Нефтохима да не говорим, че работата съвсем ще се размирише. Дерзайте, "автентично десни" другари. ;-)

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 69. 69 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 3003 Весело

  "Хората интуитивно усещат какво се крие зад маската."

  Да й е идвало на ум, че това се отнася и за скъпоценния й?

  Всъщност, йезуитщината никога не е била агресивна. Тя е мека, обтекаема, ненатрапчива, почти незабележима, затова и опасна. Но това е само докато не й свалят маската- тогава се превръща в разярена ламя, защото губи силата си, при това завинаги!

 70. 70 Профил на Tulup_123
  Tulup_123
  Рейтинг: 524 Весело

  Троловете на Герб и КОЙ в удивителен синхрон

 71. 71 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  До коментар [#70] от "Vidin_123":

  А тези на БСП и на умнокрасивитета в какво са?

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 72. 72 Профил на Веселин
  Веселин
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#70] от "Vidin_123":


  Троловете на Герб и КОЙ в удивителен синхрон
  —цитат от коментар 70 на Vidin_123


  Те са едни и същи!

 73. 73 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1517 Неутрално

  Наистина жената е интелигентна и с изискан език, даже говори за достойнство - нещо, почти непознато за едно мнозинство от хора. Интересен цитат от Кристиян Таков - когато малкият човек започне да хвърля сянка, мракът е близо. Ами малките хора (макар че това е слабо обрисуване на съответното множество) ни бяха натресени като елит от червената армия и до ден днешен не можем да се очистим. Нещо повече, те се възпроизвеждат масово и стремглаво, защото това им е в кръвта и по дефиниция. Пазят се един друг, за да не бъдат изринати.

 74. 74 Профил на Морски
  Морски
  Рейтинг: 771 Неутрално

  До коментар [#6] от "aboto": "Картонен елит у нас поддържа паралелна реалност."
  ----------------------------------------------
  Това кой го беше казал ? Не беше ли .... ами да , Нинова , да Корнелия Нинова , да БСП"

  Ма много обичате да сменяте темата ;)
  Не важно кой го е казал, важното е че за съжаление е вярно. И даже доста меко казано.

  "Геният може да стигне до определени граници, но глупостта няма такъв недъг" - Алберт Айнщайн.
 75. 75 Профил на Морски
  Морски
  Рейтинг: 771 Неутрално

  До коментар [#6] от "aboto": "Картонен елит у нас поддържа паралелна реалност."
  ----------------------------------------------
  Това кой го беше казал ? Не беше ли .... ами да , Нинова , да Корнелия Нинова , да БСП"

  Ма много обичате да сменяте темата ;)
  Не важно кой го е казал, важното е че за съжаление е вярно. И даже доста меко казано.

  "Геният може да стигне до определени граници, но глупостта няма такъв недъг" - Алберт Айнщайн.
 76. 76 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До коментар [#60] от "Rim":

  Много тъпо,но ще ти отговоря.
  Такава е коалицията в момента,благодарение на другаря Р.Кънев.
  Направи всичко възможно да събори РБ(сега се виждате къде сте нали?),а Бойко беше достатъчно умен,да ви премахне от него,и да не го клепа.
  Ако не знаеш за какво говоря,няма какво повече да обсъждаме!

  sdg
 77. 77 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3615 Неутрално

  "В нашата хилядолетна история никога не е имало толкова голям дефицит на хора с достойнство. Затова и си мисля, че ние, журналистите, сме сред най-големите грешници. Битката да сваляме лъскавите картонени опаковки на т.нар. елит е наш професионален дълг. Няма как иначе да открием достойните хора в това общество."

  +++++++++
  Но за тази цел трябва и журналистите да са хора с достойнство.

 78. 78 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 382 Неутрално

  До коментар [#22] от "xm...":

  Познавам го, общувал съм с него преди години. Подкрепям думите й.

 79. 79 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 382 Неутрално

  До коментар [#23] от "VivaLaVida":

  По-полека. Бързаш. Нека почакаме историята да каже кой е мачкал. Твоето, заради видимите белези, го слагаме в графата пропаганда.

 80. 80 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 3615 Неутрално

  До коментар [#76] от "Svetlio":

  Всички разбираме за какво говориш, само не е ясно ти разбираш ли смисъла на думата "умен"?

 81. 81 Профил на hammurabi
  hammurabi
  Рейтинг: 382 Неутрално

  До коментар [#26] от "Петър Иванов":

  Тя, реалността, си отива. Вече към два милиона. Първенци сме в това отношение.

 82. 82 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До коментар [#67] от "tww09306483":

  Алоу дебил.
  Ако питаш какво са направили ГЕРБ срещу комуняги,мога да ти кажа.Дадоха половината правителство на Станишев на прокуратурата.
  А иначе ти може да кажеш ако искаш,защо 90% от приватизаторите са комунисти и ДС агенти,защо другаря Костов го допусна,защо не направи закон за лустрацията,който сега толкова много искате от ГЕРБ,защо продаде Нефотхим на рашките,и ни обрече на 80% монопол от руски нефт и горива?
  Знам че се опитвате да прехвърлите вините на ГЕРБ и Бойко,ама хората не забравят,за това гласуват за ГЕРБ,а не за ДСБ и така наречените автентични(зелените какви ли десни са,само вие си знаете.)!

  sdg
 83. 83 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 3003 Весело

  "Затова и си мисля, че ние, журналистите, сме сред най-големите грешници. "

  Така е! Щото направихте "журналист" мръсна дума-синоним на продажничество, безскрупулен кариеризъм, двуличие, подлизурство, конформизъм. В удивителен синхрон с едни други, които превърнаха в същото термина "дясно" .

 84. 84 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  До коментар [#68] от "Conservative Future":

  За коя Корнелия говориш...? За онази, заради която на Главчев му подадоха оставката? Много интересно... Я, разкажи... :)
  За кой Лукойл говориш? За този Лукойл дето началника му, играе карти с премиера? Никога нямаше да се сетя. Ти, как успя...?! :)
  И понеже се отклоняваш от въпроса посочи, кои комунисти са пострадали при управлението на ГЕРБ. Не ни обяснявай за калпавата приватизация на СДС, че възникват много интересни въпроси за началника ти, какво работеше по него време. Хеле пък, за блестящата приватизация по време на ГЕРБ да не споменаваме примери... :)

  Бивш tww09306483.
 85. 85 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3496 Неутрално

  не толкова бавно и полека се превръща в блог ....

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 86. 86 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2141 Неутрално

  Съпругата на Лозан Панов е за уважение. Както и самия Лозан Панов.

 87. 87 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До коментар [#84] от "tww09306483":

  Че КОИ комунисти пострадаха при СДС на Костов,и като се има предвид че бяха опропастили държавата в тяхното управление.
  Я кажи кого осъдиха за фалита на банките?

  sdg
 88. 88 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#84] от "tww09306483":

  Сега разбрах - Главчев си подал оставката, защото ГЕРБ обича вашия кадър Нинова. Ляволибералната логика продължава да катери нови и нови върхове. Иначе това да играеш карти с някого е същото като да му харижеш цял нефтохим, че и по-лошо даже. С толкова мисъл в изказванията - толкова проценти на изборите. А, забравих - резултатите ви са такива не заради сектантщината и пробесепейщината ви, а защото българите са простаци и не ви оценяват колко сте велики. :D

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 89. 89 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 553 Неутрално

  И още нещо.Не знам защо Панова се има за "елита" или кликата около нея за такава?С какво са го доказали или откъде са произлезли.Най вероятно и те като всичкия ни елит в момента,от село Долно-нанагорнище Кюстендилско.
  Така че предлагам на всички да внимават с думичката ЕЛИТ в България,и да не се мислят за по издигнати от останалите!

  sdg
 90. 90 Профил на zfm52680934
  zfm52680934
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До коментар [#88] от "Conservative Future":

  ++++++

  sdg
 91. 91 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2200 Неутрално

  До коментар [#45] от "Обществен деятел":

  Нещо като джендър?

  Русия- проказата на планетата Земя.
 92. 92 Профил на shmatko
  shmatko
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Това интервю е класа в жанра пиар поръчково интервю :) Нищо лично към дамата, да е жива и здрава. Но всеки обективен журналист би задал един единствен въпрос към нея. И той е Имате ли регистрация за хулиганство? Както твърди Труд и Правен свят. И отговора е Да или Не. Лесно и простичко. Липсата на този въпрос прави Дневник непрофесионална медия.

 93. 93 Профил на joro4900
  joro4900
  Рейтинг: 879 Весело

  До коментар [#10] от "dogwoman":

  „Нещо ужасно много ми станаха устатите булки в тази държава...“

  А бе то и на нас ни станАха много , особено като те четеме...

 94. 94 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 1621 Неутрално

  "Изобщо не допусках, че профанизацията, която цари в медиите на господин Пеевски"

  пеефски не е бил, не е и никога няма да бъде ГОСПОДИН! Този е най-обикновен г.з...
  А що се отнася до "медиите" на този същия - те са негово подобие...

 95. 95 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1687 Весело

  Една умна и интелигентна жена натри високо вирнатите цървени носове. Браво!

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 96. 96 Профил на crusible
  crusible
  Рейтинг: 582 Весело

  Истината е като поезията, а никой не харесва поезия! Поздрави, г-жо Панова!

  На тролчетата само мога да им кажа, че са жалки, макар че си го знаете. Най-забавното е как цялата герберя скача да защитава свинята. По показателно от това здраве му кажи. Поздрави на всички! :Д

 97. 97 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3238 Неутрално

  До коментар [#88] от "Conservative Future":

  Както много пъти съм казвал. За българите може да се съди по това, как живеят. Не знам дали знаеш, но живеят най-зле в целия ЕС. Дали са умни, тъпи или някакви други, не се наемам да определям, като тебе... Просто гледам, крайния резултат... :)
  Управлението и то същото. Голяма работа на приказки, накрая пътищата в дупки. Ама, важното е, че премиера разбрал от онзи ден за дупките и вече, няма начин да не се оправят нещата, нали? :)

  Бивш tww09306483.
 98. 98 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4758 Весело

  ,,В началото на седмицата съпругата на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов - Елисавета Панова, изпрати открито писмо до депутата от ДПС Делян Пеевски,,
  .........................................................
  ,,....Ежедневно съм атакувана с лъжи, клевети и манипулации от много дълго време....,,

  Що ли пък ние бедните читатели на ,, ДНЕВНИК,, ни сне прочели до сега ни една такава лъжа, клевета, манипулация относно г-жа Панова

 99. 99 Профил на vista2
  vista2
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Не знам какъв журналист е госпожата, но словосъчетанието "извадих изводи" не свидетелства за интелектуални способности, предизвикващи възхищение (за писмото и дори не ми се говори - и не само заради използваната лексика). Ще направи по-добре да замълчи. Пусто желание за светски блясък.

 100. 100 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 4758 Весело

  До коментар [#84] от "tww09306483":

  ,,...за блестящата приватизация по време на ГЕРБ да не споменаваме примери... :)...,,

  Ми кат си толкоз ербап дай примери ве

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK