Корнелия Нинова пред "Дневник": Най-голямата опасност за държавата са апатията и страхът на хората

Корнелия Нинова

© Юлия Лазарова

Корнелия НиноваС лидера на БСП Корнелия Нинова разговаряхме за алтернативата, която партията предлага, за позиционирането Европа - Русия и за политическата конфигурация у нас. Тя смята, че управляващата коалиция е нестабилна и иска оставката на правителството на Бойко Борисов.


Според Нинова пътят за преодоляване на паралелната държава са хората, които трябва да я отхвърлят.


Как оценявате политическата конфигурация в момента? Стабилна ли е коалицията, или се върви към плаващи мнозинства и възможности за промени в рамките на този парламент? Срещите ви с "Обединени патриоти" засилиха тези въпроси.
- Без никакво съмнение за нас остава въпросът за оставката на това правителство. След срещите ми впечатлението е за нестабилност в управляващата коалиция, защото лидери на две от партиите споделят, че техните идеи за политики не срещат разбиране сред партньорите им и заради това търсят подкрепа извън правителството. Това е нестабилност - те сами си търсят плаващи мнозинства по различни въпроси. Ние ще подкрепяме тези предложения, които отговарят на нашата програма, и това, което касае националния интерес - какъвто е въпросът за преизчисляване на всички пенсии, който смятаме да поставим на следваща среща. Такова предизборно обещание имаха "Обединени патриоти" - ние ще им го предложим пак, в интерес е на 2 млн. души.


Може ли сближаването между БСП и патриотичните формации да доведе до някаква коалиция за местните избори или по-нататък?


- Не бих прогнозирала отсега. Патриотите носят солидарна отговорност за това, което се случва. Те са част от това управление и ние искаме и тяхната оставка.


Анализатори коментират, че напоследък БСП се държи популистки - един от примерите са атаките срещу Истанбулската конвенция. Каква е целта на подобно поведение?


- Въпросът с Истанбулската конвенция е въпрос на ценностна система, въпрос на конституция, въпрос на огромно обществено мнение. Нали не бихме обвинили в национализъм българската църква, католическото и мюсюлманското вероизповедание, академичната общност? Много хора с аргументи се изказаха срещу ратификацията на конвенцията. Изобщо не го свързвам с популизъм и национализъм.


Не смятате ли, че дебатът бе подменен и се говореше за теми, които за българите са табу, а не по текста на конвенцията?


- Уважавам различното мнение, но съм чела всичко внимателно. В съпътстващия доклад има ясно разписани текстове за въвеждане на трети социален пол и изредени възможности какво означава той - трансджендъри, транссексуални и т.н. (в Обяснителния доклад към конвенцията е казано, че "Страните могат, ако желаят, да разширят тълкуването спрямо лица, които са гейове, лесбийки, бисексуални или транссексуални и които също може да са изправени пред особени форми на преследване и насилие, свързано с пола". Смисълът на конвенцията е защитата от насилие на всички. Не се споменава и "трети социален пол" - бел. ред.).


За мен не е въпрос за сгрешен текст. Нашето политическо семейство - ПЕС, подкрепя конвенцията, но над 70% от българското общество не я приема. Приемането на актове насила според мен е едно от действията, които увеличават евроскептицизма. За нас реално действие срещу насилието над жени е промяната на закони и се радвам, че нашите предложения вече минаха.


Какви са отношенията ви с европейските социалисти, които определят като "трагична грешка" действията на БСП срещу Истанбулската конвенция? Имате ли други разногласия със Сергей Станишев?


- БСП е взела решение, на различно мнение сме. На колегите от ПЕС казах: "Уважавам мнението на другите партии, но, моля, уважете нашето." Освен за Истанбулската конвенция с колегите нямаме различия по други въпроси.


Какви ще са позицията и реториката на БСП за предстоящите европейски избори? След последните парламентарни избори имаше оценки, че антиевропейското говорене е отблъснало избиратели.


- Много ми се иска да поговорим за "антиевропейското" говорене на БСП. Понякога политическите опоненти лепят етикети и е трудно да се излезе от митове. Заради наши позиции сме били "антиевропейска" партия - първи се обявихме срещу двойните стандарти в храните и веднага ни критикуваха, че искаме да изгоним инвеститорите и да извадим България от ЕС. Мина една година и днес всички говорят срещу двойните стандарти в храните, цялата ЕК е ангажирана. Второ, казахме, че не искаме да сме в задния двор на Европа, а искаме равнопоставеност. Пак приказки, че БСП ще вади България от ЕС. А днес всички казват "Не на Европа на две скорости".


Поемаме риска първи да кажем нещо, дори и да ни хулят. Десните партии, партиите - членки на ЕНП, узурпират европейското говорене - всичко, което те кажат, е правилно, а ако ги критикуваш, значи си антиевропеец. Европа не е на десните партии, Европа е на народите. Смятам, че да критикуваш грешките, които направихме в ЕС, е много по-европейско, отколкото да ги приемаш мълчаливо, да те потупват по рамото за това, да се съгласяваш заради едната похвала и тези грешки да се задълбочават. По-добре да си ги кажем - по този начин спасяваме Европа от следващи грешки.


Как ще се справите с позиционирането Русия - Европа?


- Мисля, че поставянето на въпроса с кого си - или с Европа, или с Русия, е неправилно. България като член на ЕС може да бъде посредник или мост на отношенията между Европа и Русия, особено по време на европредседателството. Да не изреждам всички европейски и партийни лидери, които казват, че отношенията с Русия са им важни, стратегически. Канцлерът Меркел, а после и президентът Макрон бяха на посещения в Москва. И тези двойни стандарти не приемам за правилни. Ако някой от големите десни лидери в Европа каже, че Русия е важен партньор и трябва да съхраним отношенията си - това е правилно, национално отговорно, европейско. Когато БСП каже, че България може да бъде център на такова посредничество, това веднага става антиевропейско. Надявам се някой ден всички да се обединим около това, че националният интерес на България като член на ЕС е да запази и развива отношенията си с Русия.


Каква е оценката ви за посещението на президента Румен Радев в Русия?


- Посещението на президента в Москва и Сочи възстанови диалога между България и Русия. Това е възможност за подобряване на отношенията ЕС - Русия, още повече че тази визита беше на фона на визитите на Меркел и Макрон. България като председател на Съвета на ЕС има място в тези процеси, има възможност да бъде мост между Европа и Русия. Това е и в национален интерес на България. Радев постави началото, надявам се след посещението на Борисов да има задълбочаване на отношенията и да бъдат рестартирани енергийните проекти, които са важни за националния интерес на България.


Коментира се, че критиките на ГЕРБ срещу президента са и заради предположения, че той ще направи свой политически проект.


- В ГЕРБ бяха свикнали всички власти да са в техните ръце - и президент, и изпълнителна, и законодателна, а с избора на Румен Радев този монопол бе разбит. Той показа и надпартийност, и различно мислене, и алтернативност. Високият авторитет на Радев също много ги дразни. Вероятно има и опасения, че той ще направи партия, която да ерозира ГЕРБ. Не виждам реални факти и информация към момента да се правят такива планове.


Не е ли притеснително и за БСП, ако Радев направи партия?


- Не. Обществото очаква, иска нещо ново, различно, алтернативно. Ние не се притесняваме от това, че президентът може някой ден да направи партия. Познавам предизборните му обещания, виждам действията му сега - той е последователен. Възхищавам му се, че поставя в центъра националния интерес, че е коректив на много грешки на изпълнителната власт.


Казвате "нещо ново, различно, алтернативно" - не искате ли това да сте вие? Как ще привличате нови избиратели, включително млади хора?


- Когато ме избраха за председател на БСП, мотото ми бе "Да променим БСП, за да променим България". Започнахме тази промяна, която аз определям за алтернатива на политическото статукво. Въвеждането на мандатност от 12 г. за депутатите бе тежка битка в БСП, но дадохме сигнал, че не искаме да останем във властта, докато сме живи, и че има приемственост с по-млади. Не ни е страх, че ще вземат местата ни. Напротив, трябва да ги подготвим за това. Предложих и въведохме мандатност и пряк избор на лидер от всички членове - мисля, че дадохме сигнал, че властта в партията няма да е в ръцете на малцина, и искаме и в държавата максимален брой хора да вземат участие при вземането на решения. Имаше вътрешнопартийни сътресения, но и сигнали към обществото как искаме да управляваме държавата. Може би най-важното е, че опровергахме масовата вяра, че всички политици сме еднакви и искаме да се доберем до властта за лична облага. Имам предвид, че отказахме аз да стана председател на парламента, Деница Златева - министър, други колеги да заемат постове. Да, ние можехме да се уредим в личен план, но какво щеше да стане с тези един милион българи, които бяха ни повярвали? А какво щеше да стане с държавата, в която двете най-големи партии до изборите се кълнат в народа, след изборите се прегръщат заради пари и постове? Не ви щем ни постовете, ни парите. Заради други неща сме се захванали с тази работа и ще ги изкараме докрай.


Как да привлечеш млади хора? Като им предложиш решения. Защо младите семейства не раждат деца? Не са сигурни, нямат работа и жилище. Предложихме облекчени условия за кредити на млади семейства, отхвърли се; предложихме данъчни облекчения за млади семейства, отхвърли се; предложихме културен чек - отхвърли се, но това е послание към младите хора. Разбирането ни е, че можеш да привлечеш млади хора, като им предложиш решения на проблемите. Ние им предлагаме решения, дано тези послания стигнат до тях.


Може ли да има стопляне на отношенията на БСП с ДПС?


- Говорим си с всички партии. Нямаме договорки за общи коалиционни действия или каквото и да е с ДПС. Даже отказахме да внесем общ вот на недоверие, след като казаха, че трябва да се крепи стабилността. Това не е стабилност, това е стабилност в разпада.


В партията тръгва подготовка за предсрочни избори. Какви са индикациите, че ще има такива?


- Първо, това са ежеседмичните протести на различни групи хора в България, и то по време на председателството, когато всичко трябва да е мирно и да сме щастливи. Това означава, че обществото ври и кипи и не е доволно. Второ, това е нашето поведение - ГЕРБ отдавна не е имала такава опозиция. Имаме 31 алтернативни законопроекта, алтернативата трябва да се види. Трето - нестабилността в коалицията, ежедневните противоречия и противоборства. Твърде са различни, събира ги само желанието за власт и пари и рано или късно това ще се разпадне.


Оценката на анализатори е, че България е "пленена държава", има срастване между управляващи, съдебна власт, медии. Как може да има пробив?


- С тези анализатори сме на едно мнение - има паралелна, поробена държава. Поради дългото стоене във властта ГЕРБ обсеби всичко. Освен това решенията не се вземат в легитимните органи, а някъде другаде, а легитимните органи се използват за маша на решения, които са в зависимост от икономическите интереси. За пари става дума. Ролята на институциите е обезсмислена и за да бъде решен и най-малкият проблем, трябва да се стигне до премиера. Това означава едно - не работят системите в България. Факт е, че има срастване, еднолична власт.


Най-голямата опасност да не може това да се преодолее са апатията и страхът. Много хора ни подкрепят, но ги е страх да дойдат на наша среща или на протест. Голямата задача е да се освободи народът от страха, в който го държи ГЕРБ. Пътят за преодоляване на тази паралелна държава са хората, които трябва да я отхвърлят.


Каква е вашата оценка за състоянието на медиите? Според "Репортери без граници" сме на дъното по свобода не словото, а други партии твърдят, че няма проблем.


- Има проблем със свободата на медиите. Част от проблема е, че се финансират през европейски програми от правителството и това ги прави зависими от властта. Позициите на БСП като опозиция често се неглижират от медиите. Затова се надявам от 1 октомври да тръгне телевизията на БСП.


Предстоят европейски и местни избори. Какви кандидати ще търсите?


- Не сме започнали номинациите още, но трябва да издигнем кандидати възможно най-рано, за да ги видят хората, да бъдат утвърдени, да влязат в спорове с опоненти. На местни избори е трудно да се сложи рамка - някъде ще търсим надпартийни кандидати, другаде - ще издигнем успешни кметове или нови партийни кандидати.


Чувствате ли се вече като утвърден лидер в БСП? Казвахте, че е имало много вътрешни сътресения.


- Те преминаха. На 1 май видях една много сериозна енергия в партията. Имаше желание за промяна. Скоро ще обявим проект за национална визия за България, за който ще търсим подкрепа и извън партията. Имахме единични сътресения в Хасково и Шумен заради изключване на двама души от партията, но това е част от промяната. Никой няма да повярва, че ще управляваме законно, ако вътре в партията не спазваме правилата. Продължава промяната в посока принципност и морал в политиката.


Имате ли притеснения, че вътрешната опозиция ще се обедини около друг кандидат за лидер срещу вас?


- Да го направят.


Има ли опити на други хора да се договарят с ГЕРБ, както Георги Гергов?


- Да, има. Чух, че на различни хора от БСП от страната се правят различни оферти.

Ключови думи към статията:

Коментари (99)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2795 Неутрално

  Дочаках неизбежното - органът на автентичните да прославя червената чума.

 3. 3 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1743 Неутрално

  То добре, че по татово време не беше така. Докато учениците на тато не бъдат изметени на бунището няма да има промяна.

 4. 4 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2289 Неутрално

  ДрОгарко Нинова, хората се страхуват да не се върнете на власт, че още помнят Луканов и Виденов, а и не са забравили по-бедните 45г.

 5. 5 Профил на Аз
  Аз
  Рейтинг: 315 Неутрално

  За мен няма по-противно, двулично и лицемерно същество в българската политика...

 6. 6 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2289 Неутрално

  За мен няма по-противно, двулично и лицемерно същество в българската политика...
  —цитат от коментар 5 на Аз


  Дори и в държавата, бих добавил.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 8. 8 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#1] от "bkstoja":

  ГЕРБ с какво са по-различни ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 9. 9 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#3] от "442":

  И бодигардовете !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 10. 10 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#4] от "4ort":

  И кои сега са по-богатите ?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 11. 11 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  никаква власт за вас комунистически продажници! съсипахте народа и държавата! само търсите начин дойдете на власт и да си насочите дирниците към русия. нямате ли малко срам, но защо ли питам!
  —цитат от коментар 1 на bkstoja


  изчакай още няколко часа да видим какво ще се договорят ГЕРБ в Москва и после коментирай кой какво залага.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 12. 12 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2289 Неутрално

  До коментар [#4] от "4ort":И кои сега са по-богатите ?
  —цитат от коментар 10 на КМЕТ В СЯНКА


  КОЙ???

 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#12] от "4ort":

  Явно му симпатизираш, защото народът като цяло е по-беден и живее по-зле.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на herbaltea
  herbaltea
  Рейтинг: 661 Неутрално

  ГНУС! Червена лелка дърдори соц-празнословие. Иска да е приятел с русия а праща сина си да учи в Америка.
  Иначе всичко е точно!

 15. 15 Профил на korc
  korc
  Рейтинг: 2888 Неутрално

  Сърцето в Москва, децата на запад. Това е целта на сутеньорите от БСП.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 16. 16 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 2289 Неутрално

  До коментар [#12] от "4ort":Явно му симпатизираш, защото народът като цяло е по-беден и живее по-зле.
  —цитат от коментар 13 на КМЕТ В СЯНКА


  Кмете, как когато народът беше " богат" нямаше магазини, а при беднияя народ сега магазини и стоки бол.
  Беден човек сега няма има мързеливци.

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#16] от "4ort":

  И пенсионерите ли са мързеливци, които построиха държавата, която все още не могат да разграбят и които живеят в мизерия след 40 години здрав труд ??!!?

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#15] от "korc":

  Интересно на ГЕРБ децата къде учат? И сърцата им къде са ??

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 22. 22 Профил на dann5
  dann5
  Рейтинг: 256 Неутрално

  Нинова, най голямата опасност за България е продажните политици като теб и Борисов, които доста умело водят курс към любимата ти Евразия...

 23. 23 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6108 Неутрално

  Нещо за букетите и фотото, пред паметника на Тато в Правец, защо не са я попитали?
  Червено бабешко дърдорене в стил "кой ще ни даде пари"...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 24. 24 Профил на не на безразличието
  не на безразличието
  Рейтинг: 1150 Неутрално

  разлика между баце и тая има единствено в приказките,действията им са абсолютно еднакви и коррдинирани от изток...след няколко часа ще 'строим' БеляНе и патоКА отново...

  'Българите сме малък но много прост народ.' М Вешим
 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 26. 26 Профил на б_еко - върнете стария Дневник
  б_еко - върнете стария Дневник
  Рейтинг: 666 Неутрално

  Корнелия Нинова пред "Дневник": Най-голямата опасност за държавата са апатията и страхът на хората"

  Най-голямата опасност за държавата е страхът на хората БСП да вземе властта. Аз много се страхувам от това. Всеки път щом вземат властта нанасят щети на България - купонната система при Луканов, Беров(правителството на Мултигруп), хиперинфлацията при Жан Виденов, Големия шлем на Първанов, КТБ при Орешарски. И няма осъдени! Тази партия е изключително вредна за България! Това се отнася и за ГЕРБ които са по-малкото зло. Но за БСП/БКП нямам думи. Пресъпници които управляват и правят законите! Това си мисля за тях.

  Технологиите трябва да вършат тежката работа, за да могат хората да вършат нещата, които ги правят най-щастливи. Лари Пейдж, Гугъл
 27. 27 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 2947 Весело

  Няма страх бе, Корни. Монархо - сталинистите бяхте отпрепарирани и от своите. Хората все по ясно осъзнават и провивоположно - идентичните ви хибриди. Путинки са както партии, така и медии, така и държавни структури.
  „НАТО: Русия е използвала една и съща схема за намеса в избори през 2016-2017 г.“ - https://news.bg/int-politics/nato-rusiya-e-izpolzvala-edna-i-sashta-shema-za-namesa-v-izbori-prez-2016-2017-g.html

  В съдебната система например има много путинки. Доказателство е четенето на обвинението срещу Цв.Василев, което ще продължи и следващата година. Прозрачни сте от БСП със защитата на Мустака, прозрачни са и днешните ви съмишленици в това начинание.

  „НАТО: Русия е използвала една и съща схема за намеса в избори през 2016-2017 г.“ - https://news.bg/int-politics/nato-rusiya-e-izpolzvala-edna-i-sashta-shema-za-namesa-v-izbori-prez-2016-2017-g.html

 28. 28 Профил на stein
  stein
  Рейтинг: 1163 Неутрално

  Добре е да се дава дума от време на време на Нинова, за да се види, че БСП няма никаква идея за бъдещето и все повече затъва в популизъм,

 29. 29 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 2947 Весело

  Последния цитат да се чете
  Съдии от ВКС пожелаха да се узакони вторичното разграбване на КТБ!
  https://www.24chasa.bg/novini/article/6888171

 30. 30 Профил на ohg30520577
  ohg30520577
  Рейтинг: 943 Неутрално

  Най-голямата заплаха за България са БСП и ГЕРБ, ясно и просто, като бобена чорба!

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 32. 32 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#30] от "ohg30520577":

  ГЕРБ обаче се правят на "различни" !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 33. 33 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 1938 Неутрално

  До коментар [#5] от "Аз":

  И за мен ! Но по-голямата неприятна изненада е , че медии като Дневник дават "трибуна " на подобно същество !

 34. 34 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2310 Весело

  Най-голямата заплаха за държавата е петата колона, в чиито първи редици се мъдри Корни с двете каки и техният храненик.

 35. 35 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 828 Весело

  До коментар [#19] от "КМЕТ В СЯНКА":Кмете, разкарай се, ако обичаш.
  —цитат от коментар 21 на dogwoman


  Слънцето изгря,иди си на сянка!!!

  Мисълта ражда действието.
 36. 36 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 828 Весело

  Нинова пак е в услуга-колчем я видят и всички неудачи на бсп от миналото консолидират хората срещу партията.Браво Нинова,браво,браво...........

  Мисълта ражда действието.
 37. 37 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 12866 Неутрално

  Паралелна и поробена държава не е недно и също. Нинова отказва да признае, че участва в паралелната държава и измества акцента...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 923 Неутрално

  До коментар [#3] от "442":

  Точно така. Освен това БСП не на бунището именно заради спатията на хората, така ме вместо да се оплаква, мадам лъжа трябва да е благодарна ;)

  Ние сме малък, но изключително прост народ. Sapienti Sat
 40. 40 Профил на subaru
  subaru
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Най - голямата опастност за българските граждани са всички упражнявали се в управлението на държавата през последните 28г, мутирали комуноиди, обрекли ги съвсем съзнателно на бедност и мизерия и усвоили перфектно уроците от учителя си - разбойникът с обувки от крокодилска кожа Луканов.
  А конкретно на Нинова/както и на всички депутати от групата на станишев в 42 НС, без Стоилов, Червеняков и Кадиев/, каквото и да артикулира, интервюиращите я, винаги трябва да й задават един простичък въпрос - "Защо с гласа си избра 10 за председател на ДАНС."
  Но не го правят. Защо ли?

 41. 41 Профил на Йоаникий
  Йоаникий
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Именно страхът и апатията са нещата, които бяха системно и десетилетно насаждани в покорните български главици. Насаждани от стотиците издания, финансирани от петролните и газови тръби... Четвърто поколение комунисти е обсебило ЦЯЛАТА власт в страната, това е здраво армиран бетон, как да няма апатия.... :-(

  Най-високите препятствия са тези, които сами си поставяме.
 42. 42 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#23] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Хм-м-м-м-м...! Той и Бойко има много хубава снимка в Правец, на паметника на Тодор Живков. Нареден до другаря Първанов....! :)
  Освен това, как се получава винаги така, че ГЕРБ-ерите губят говор и картина, като трябва да свършат нещо, с което ще разбутат интересите на Москва...?! :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 43. 43 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  ДрОгарко Нинова, хората се страхуват да не се върнете на власт, че още помнят Луканов и Виденов, а и не са забравили по-бедните 45г.
  —цитат от коментар 4 на 4ort


  И Станишев, и Орешарски.

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 44. 44 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#17] от "dogwoman":

  Защо бе....?! Дневник, като пишеше за хъбчето или за потоците, беше правилно. Като четем глупостите на Бойко по Дневник, пак е правилно. Като четем същите глупости, но казани от Корнелия, вече не е правилно. Защо...?! :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 45. 45 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  До коментар [#23] от "Незнайко в Слънчевия град":Хм-м-м-м-м...! Той и Бойко има много хубава снимка в Правец, на паметника на Тодор Живков. Нареден до другаря Първанов....! :)Освен това, как се получава винаги така, че ГЕРБ-ерите губят говор и картина, като трябва да свършат нещо, с което ще разбутат интересите на Москва...?! :)
  —цитат от коментар 42 на tww09306483


  Бойко е там по работа, комуне - бил е в частния бизнес, наели са го да охранява, изпълнявал си е задълженията. По-интересното е вас кой ви нае да гласувате за Кренвирша на балотажа и да славословите него и партията му по форумите.

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 46. 46 Профил на Скакауец
  Скакауец
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  Най-голямата опасност за държавата България е сатрапията русия, посредством 5та си колона от безродни майцепродовци като теб, Курнелио!

  Европейски ценности: слушкаш Шорош, папкаш грантове! (наръчник на българските либерални медии)
 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 49. 49 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  До коментар [#48] от "tww09306483":

  Десните гласуваха за Цачева, комуне. Ако под "десни" разбираш избирателите на уволнения министър от кабинета Борисов 1, то камо към 15% гласуваха с НПН, далеч по-внушителните 35% си пуснахте бюлетинка за Кренвирша, така че лъжецът пак си ти.

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 50. 50 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#49] от "Conservative Future":

  Ти не се притеснявай, кой и как гласувал за президент...! Може да си доволен и спокоен, че мненията и действията на ГЕРБ и БСП по отношение на Русия, удивително добре съвпадат...! Тоест и ГЕРБ-аджиите и БСП-арите, много добре облизвате подметките на Путин...! :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 51. 51 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 11704 Неутрално

  За страха е права, страх да не се върне комунистическото управление и светлото бъдеще да е мираэ.

 52. 52 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Весело

  До коментар [#50] от "tww09306483":

  Както съм отбелязвал и друг път, това десебарите сте гениални анализатори на протичащите около вас процеси. Само не разбрах как при толкоз анализационен капацитет не изанализирахте, че ще изхвърчите така безславно от парламента и не го предотвратихте. :D :D :D

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 53. 53 Профил на Milko Stoyanov
  Milko Stoyanov
  Рейтинг: 531 Гневно

  Да добавим сред НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОПАСНОСТИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА:

  КОМУНИСТИТЕ! И връщането им на власт под каквато и да е форма...

  Няма по-алчна, некадърна, корумпирана и лицемерна пасмина, която в същото време (в България поне) се е увъртяла в пари, "бизнес" интереси, "наши хора" и прочие. Докато милионери проповядват "лява идея", няма как да се дефенира това, освен като:
  - ГРОТЕСКА
  - АБСУРД
  - БЕЗУМНА НАГЛОСТ
  - All of the above.

 54. 54 Профил на Milko Stoyanov
  Milko Stoyanov
  Рейтинг: 531 Весело
 55. 55 Профил на tsvetko_51
  tsvetko_51
  Рейтинг: 2446 Неутрално  До коментар [#1] от "bkstoja":ГЕРБ с какво са по-различни ?
  —цитат от коментар 8 на КМЕТ В СЯНКА  Типичен коментар, силно напомнящ миналото- тогава като говорехме за някакъв недостатък на "прекрасната ситема" отговора беше " И в Америка негрите ги бият.".
  Тук в този материал коментираме Нинова, БСП и празните приказки в това интервю, така че моля да говорим по темата.
  Аз лично искрено се надявам, нашия иначе много мъдър народ, да не изтрещи чак до там, че въпросната дама, с изкуствената си усмивка ( на такова му викахме "запикан сурат, тенекиени очила и т.н.) да дойде на власт. И не че ББ е измил зорите, но като че ли ( все още надявам се) има спирачки по пътя на изток, доката г-жа Решетникова, барабар с измисления (п)резидент откровено плонжират пред джуджи.
  Ще го видим и големия шкембо какви ще ги свърши, не че на него разчитам, но се надявам който трябва да му набие канчето, за да не ни хвърли (пак) в грижовните братски ръце, които много обичат да ни изпразват джобовете, да ни е по-леко де:).

 56. 56 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#15] от "korc":Интересно на ГЕРБ децата къде учат? И сърцата им къде са ??
  —цитат от коментар 20 на КМЕТ В СЯНКА


  А ГЕРБ да са претендирали как лошия капитализъм ограбва България и децата? Не. Това е в репертоара на Нинова. Затова е напълно нормално хората симпатизиращи на ГЕРБ да пращат децата си в чужбина, но какво правят тези на червените кратуни там? Нима капитализмът не е чума и зараза? За тази демагогия и двуличие говорим. :)

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 57. 57 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 3700 Неутрално

  Най-голямата опасност за Отечеството е рубладжийското БСП!!!!!!

 58. 58 Профил на aramissss
  aramissss
  Рейтинг: 1700 Неутрално

  Поздравления за анонимния журналист на ДНЕВНИК,който е имал мъжеството да изтърпи словоблудството на тази празноглава лелка и да го изложи на сайта..
  А опасност за България,естествено са други неща,като ДС ченгетата,корумпираните магистрати ,русоробите и подобни.Ма слаНинова никога няма да каже това...

 59. 59 Профил на loseva
  loseva
  Рейтинг: 160 Разстроено

  "Голямата задача е да се освободи народът от страха, в който го държи ГЕРБ. "
  Аз пак мисля че най-голямата заплаха за народа на България - Русия и всички, които искат сближаване по всички направления!!!

 60. 60 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#56] от "Български патриот":

  Не, ГЕРБ не претендират, но правят така, че ограбването продължава...! Да си чул откъм ГЕРБ, да кажат нещо за това, че ще искат от Газпром да възстановява надвзети суми, заради завишени цени, за нашия пазар...? Тоест, ГЕРБ са силни в празнословията, на практика не правят нищо, за да докажат, че работят за защита на българския интерес.

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 61. 61 Профил на Napster
  Napster
  Рейтинг: 336 Неутрално

  Само като гледам фейса на другарката и ми се повръща. Интервюто не съм го не съм го чел- не мога да си го причиня в тази слънчева сутрин... Само бих казал на козата корни, че апатията в нормалните хора я докараха цялата полит класа на тази територия- без изключение! Най заинтересовани от нея (апатията) обаче си остават корни козата, боко тъпата тиква и агент сава хидролога

 62. 62 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#57] от "selqnin":

  Аха, най-голямата опасност е БСП...! А пък ГЕРБ плаща за реактори и потоци. Бойко говори за платноходки и руски туристи. Издига Цецка за президент. Не ще да гони руски дипломати. Коалиционните им ортаци ходят в Крим. И паметника на съветската армия, все така си стърчи в София... Не бе, каква заплаха са ГЕРБ? Даже и другаря Овчаров е на същото мнение...! :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#52] от "Conservative Future":

  Ха-ха-ха-ха-а-а-а-а...! Очаквах го...! Като нямаш, какво да кажеш се стига до това: Ама ДСБ не е в парламента...! Да бе, ДСБ не е в парламента. И...? Това прави ГЕРБ по-малко червени?
  Карай я по-кротко, че не се знае, какъв катарзис ще ти се наложи да преживееш...! Разбираш ме, нали? Не се знае, какво ще ви сервира вожда и как ще тръгнете да ни убеждавате в това, дето до вчера сте го отричали...! Ха-ха-ха-а-а-а-а...!
  Да ви имам самочувствието...! Ха-ха-ха-а-а-а-а-а...! Гледай шкембето на вожда си, докато рита топка и му се радвай...! Ха-ха-ха-ха-а-а-а-а-а...! Всичките му успехи са такива...!

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 65. 65 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Любопитно

  До коментар [#62] от "tww09306483":

  Ако ГЕРБ са виновни, че са издигнали кандидата, останал втори на президентските избори, какво да кажем за вас умнокрасивите, дето номинарахте човек, останал шести на същите?

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 66. 66 Профил на ohg30520577
  ohg30520577
  Рейтинг: 943 Неутрално

  До коментар [#32] от "КМЕТ В СЯНКА":

  да, ама не!

 67. 67 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#63] от "Tzariqt e Gol":

  И..., какво като БСП дойде на власт? Ще ни върнат парите за реакторите ли? Или ще ни върнат надплатеното за скъпия газ...? Какво ще стане, като дойде БСП на власт? Единствената разлика е, че няма да гледаме шкембето на Борисов по телевизиите, ами ще гледаме гадната физиономия на Корнелия. Пак ще ни разправят за светлото бъдеще! Българите пак ще продължават да заминават. В България все така няма да идват инвестиции... Пеевски пак ще си печели поръчките. Другаря Овчаров пак ще консултира белене... Общо взето ще е същото, само дето ще наритат ГЕРБ-аджиите от ниските и средните нива, че да сложат хора на БСП. Ама, това хората не ги грее...!
  Виж, ако си ГЕРБ-ер на държавна служба, напълно те разбирам. Ще те изритат безжалостно и ще се наложи да си търсиш друга работа или да ходиш по чужбина. Ама, не е нещо фатално. Тъкмо да се научиш, как се работи...! :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 68. 68 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#65] от "Conservative Future":

  Дали втори, дали двадесет и втори, все тая...! Гледайте сега авиатора и си спомняйте, за гениалния и стратегически ход с издигането на Цецка...! Или искаш да ми кажеш, че Цецка е по-добра стока от Трайков? :)
  Все по-ясно се вижда, че ГЕРБ подариха президентския пост на БСП. Все по-ясно се вижда и защо се случи така. Естествено, вижда тоя, който има очи...! :)
  Ама, ти не се притеснявай... Накрая ще ви правят общи митинги на Копринка и на Бузлуджа...! :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 69. 69 Профил на Tzariqt e Gol
  Tzariqt e Gol
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#68] от "tww09306483":

  Все по-ясно се вижда, че ти май си гласувал за Летящата Фуражка на президентските избори.

 70. 70 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Любопитно

  До коментар [#65] от "Conservative Future":Дали втори, дали двадесет и втори, все тая...!
  —цитат от коментар 68 на tww09306483


  Т.е. признаваш, че сте поне толкова виновни за подаряването на президентския стол на любимите ти комунисти, колкото и ГЕРБ? Всичко ще си признаеш накрая, комуненце.

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 71. 71 Профил на Starec
  Starec
  Рейтинг: 856 Весело

  "Дневник" - бяхте (а и ми се иска да останете) силна, умна и интелигентна медия, която привлича умни автори и интелигентни читатели. Сега, в името на плурализЪма сте дали думата на Комунист номер 1 в Б-я - К.Н. Лидер на опозицията в Б-я. Тя нищо не казва, но това може жената - добре, поне да я прочетем пак, за да се уверим.
  Ама хайде, в името на същия плурализъм, да дадете думата и на други антикомунистически лидери. Пък нека да прочетем нещо и от лидера на управляващата партия Б.Б. - Ще да е справедливо, нали?
  Иначе ще си помислим, че започвате завой наляво - към "Сега", "Медияпул" и .. "Работническо дело" например....

  Поздрави
 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#69] от "Tzariqt e Gol":

  До коментар [#70] от "Conservative Future":

  Няколко пъти съм споменавал тук, за кого и как съм гласувал. Като ви е толкова интересно, проверете назад.
  Разбирам, че ви е мъчно за Цецка, ама това е положението. Не се потвърди в практиката, че Борисов и магаре да издигне, ще го изберат.
  Не знам, кой е виновен за калпавата кандидатура и сметките на Борисов. Със сигурност не съм аз или някой друг десен. Разберете се вътрешно в ГЕРБ.

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 74. 74 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 1322 Весело

  До коментар [#8] от "КМЕТ В СЯНКА":


  До коментар [#42] от "tww09306483":

  Ей, живеете заради Бойко вие! Интересно ще ми е след като не е във власта кое ще ви запълва живота.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 75. 75 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  До коментар [#73] от "tww09306483":

  Продължаваш да бягаш от отговора кой е отговорен за калпавата кандидатура на Трайчо - Не барайте паметника 13 века България - Трайков, комуненце. Това е въпросът, а не как си гласувал, чийто отговор е ясен и изобщо не предизвиква интереса, който му придаваш. И кои сте точно тия "десни": феновете на Радан - По-скоро вляво от центъра - Кънев, на Христо - Няма ляво, няма дясно - Иванов, на зелените или на розовите?

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 76. 76 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Весело

  До коментар [#8] от "КМЕТ В СЯНКА":До коментар [#42] от "tww09306483":Ей, живеете заради Бойко вие! Интересно ще ми е след като не е във власта кое ще ви запълва живота.
  —цитат от коментар 74 на todor._89


  Кренвирша и Госпожа Лъжа, които толкова упорито бутат към властта.

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на 1107a
  1107a
  Рейтинг: 577 Неутрално

  Умно момиче е нинова, ама на лоши господари си е избрала да служи.

 79. 79 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#74] от "todor._89":

  Преди Бойко, крадливия цар от Мадрид им запълваше живота. После, за малко Бареков да им запълва живота, ама им се размина...! :)
  Може да не се тревожиш. Следващия спасител на нацията и автентично десен милиционер, ще запълва живота им, след Бойко. Още не го знаят, кой е... Но, ще го познаят, като му дойде времето! :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 80. 80 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3914 Неутрално

  До коментар [#77] от "Conservative Future":

  Нинова била госпожа Лъжа? Добре...! Я вземи да ни кажеш сега, последно. Белене гьол ли е? Или не е гьол...? :)

  Социалистът християнин е по-страшен от социалиста безбожник...! / Ф.М. Достоевски
 81. 81 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 1322 Весело

  До коментар [#79] от "tww09306483":


  До коментар [#74] от "todor._89":Преди Бойко, крадливия цар от Мадрид им запълваше живота. После, за малко Бареков да им запълва живота, ама им се размина...! :)Може да не се тревожиш. Следващия спасител на нацията и автентично десен милиционер, ще запълва живота им, след Бойко. Още не го знаят, кой е... Но, ще го познаят, като му дойде времето! :)
  —цитат от коментар 79 на tww09306483


  Хубаво,че с кмета си намирате враг и това ви дава цел в живота, но не е хубаво да натоварвате колегите от форума със собствените си обсесии.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 82. 82 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 1322 Весело

  До коментар [#63] от "Tzariqt e Gol":


  Дневник се превръща от глас на ДСБ и Дай БГ в глас и на БСП. Това е коалицията "Всички срещу ГЕРБ". Прокопиев май предпочита БСП да дойде на власт само и само да не са ГЕРБ.
  —цитат от коментар 63 на Tzariqt e Gol


  А добро утро!!!

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 83. 83 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4634 Весело

  [quote#0:"статията"]Как ще се справите с позиционирането Русия - Европа?
  - Мисля, че поставянето на въпроса с кого си - или с Европа, или с Русия, е неправилно. България като член на ЕС може да бъде посредник или мост на отношенията между Европа и Русия/quote]

  Попитали циганина какво иска? Хляб или мляко?
  Той отговори - "Дробено"
  Такава е и политиката на БСП - Дробена!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 84. 84 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4634 Неутрално

  Дневник се превръща от глас на ДСБ и Дай БГ в глас и на БСП. Това е коалицията "Всички срещу ГЕРБ". Прокопиев май предпочита БСП да дойде на власт само и само да не са ГЕРБ.
  —цитат от коментар 63 на Tzariqt e Gol

  До коментар [#63] от "Tzariqt e Gol":
  —цитат от коментар 82 на todor._89


  От кога ГЕРБ станаха единствените които могат да определят кое е истина и кое не е?
  Ми хайде сравнете политиката на ГЕРБ и БСП и кажете по какво се различават те.
  Или на думи можете да се правите на опоненти, ама щом ножа опре на кокал веднага решавате съвместно и еднакво!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 85. 85 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 9510 Неутрално

  Най-голямата опасност са България са българските продажници, които искат да ни понесат на тепсия на Путин. Нинова е една от тях.

 86. 86 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4634 Неутрално

  До коментар [#71] от "Starec":

  Да слагаш Медияпул между комунистическите парцали е не грешка е целенасочена манипулация!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 87. 87 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3603 Неутрално

  До коментар [#56] от "Български патриот":

  Ти съдиш по приказките ! Аз съдя по делата !!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 88. 88 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  До коментар [#80] от "tww09306483":

  Гьол е. Кажи сега защо гласувахте за Кренвирша?

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 89. 89 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3785 Весело

  Понеже трите ми коментара са изтрити като обидни, бих искала да перифразирам в приемлив за редакцията вид.
  Да живее другарката Нинова!
  Чаках това интервю с огромно нетърпение!
  Свободата на словото е смазваща и невероятна, има я само в този сайт!

  Доброто е заразно
 90. 90 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  До коментар [#89] от "dogwoman":

  Хихи, и на мен точно двата коментара по същество ми изтриха по една "странна" случайност. Дай пак да пробваме по максимално необиден и модератороугоден начин:

  Има ли връзка повишеният интерес на Икономедия към личността и публичните изяви на президента и на лидера на парламентарната опозиция с една конкретна процедура по отнемане на незаконно придобито имущество и поемани ли са ангажименти за преустановяването ѝ при една бъдеща смяна на правителството срещу помощ за осъществяването на въпросната смяна?

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 91. 91 Профил на touchthis
  touchthis
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Да затова и двете ги използват. Нека си признае è това са си го говорили на партиини конгреси

 92. 92 Профил на spaceman
  spaceman
  Рейтинг: 311 Неутрално

  По-скоро да и видя гърба!

 93. 93 Профил на Ох леле
  Ох леле
  Рейтинг: 687 Неутрално
 94. 94 Профил на Петър Петров
  Петър Петров
  Рейтинг: 341 Весело

  МИЛАТА, УСМИВКАТА Й СТАВА ВСЕ ПО-ИЗКУСТВЕНА.

 95. 95 Профил на Ох леле
  Ох леле
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Страхотна актриса, харесвам я

 96. 96 Профил на Ох леле
  Ох леле
  Рейтинг: 687 Неутрално
 97. 97 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 1604 Неутрално

  От интервюто лъха готовност и ентусиазъм, но вземането на властта днес е много трудна работа за столетницата

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 98. 98 Профил на galiwer1880
  galiwer1880
  Рейтинг: 392 Весело

  До коментар [#14] от "herbaltea":

  Тя не го е" пратила,"той е поискал,а тя само плаща таксата.

 99. 99 Профил на АзКлавдия
  АзКлавдия
  Рейтинг: 3785 Весело

  До коментар [#90] от "Conservative Future":

  Явно този път си улучил тона на говорене, както и аз. Или загубиха интерес към модерирането, или плурализмът отново е на мода след временното му погазване вчера.

  Доброто е заразно
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK