Радан Кънев: "Демократична България" ще бъде големият победител на евроизборите
- Г-н Кънев, Изглеждаше, че сте се отказали, че стоите встрани от политиката и сте се отдали на писането. Какво Ви върна?


- Понякога се налага. В интерес на истината не бях така близо до активните политически процеси в последните месеци. Тази нова ситуация ме хваща със затрупано с документи бюро и е трудна задача да си вкарам адвокатския график в кампанията. Ситуацията, която се създаде при гласуването на пакет "Мобилност" и публичната атака, която се разгърна срещу Светослав Малинов за нещо, за което той не е виновен, но беше възприето силно негативно от обществото, доведе до тази рязка промяна в подреждането на листата на "Демократична България". Като заместник-председател на ДСБ и много активен застъпник на тази коалиция нямаше как да откажа.


- Заявихте, че интересът Ви е към вътрешната политика и не гоните "тлъста европейска заплата". Означава ли това, че ако спечелите депутатско място в европарламента, ще се откажете от него?


- Не. Не мога да направя такова нещо. Смятам, че би било изключително некоректен политически жест. Първо искам да подчертая, че листата на "Демократична България" ще е изключително отворена. Преференциите в тази листа, ще бъдат насърчени, а не забранени, както на други места, така че ще влязат хората с най-голяма подкрепа. Аз ще се боря за такава подкрепа. Казвам го изрично. Ще бъда част от това честно и приятелско състезание. Ако получа доверието на достатъчен брой избиратели, в което не се съмнявам изобщо, и нашата коалиция получи такова доверие, за да бъдем представени в европейски парламент, не мога да излъжа тези, които са гласували. Това не променя факта, че моите политически планове никога не са били краткосрочни и че смятам вътрешната политика в България за особено важна.


- Каква е крайната ви цел? Премиер?


- За извънпарламентарна формация, която на последните избори не е получила особено голяма подкрепа, е несериозно да си поставя такива цели. Но при всяко положение целта е създаване на една толкова сериозна, толкова устойчива алтернатива пред дясното, която да може да посрещне предизвикателствата пред края на управлението на Бойко Борисов. Този край може би е доста близо, може би не толкова, колкото се надяваме, но със сигурност не трябва да се допусне лява вълна, популистка вълна, антиевропейска вълна, всичко това, което БСП под ръководството на Нинова олицетворява, за да вземе властта. Пред последната година Нинова създаде антиевропейски, да не кажа на моменти сталинистки облик, на политическата формация, която оглавява.


Снимка от представянето на водачите на листата на "Демократична България". Стефан Тафров, Албена Симеонова, Светослав Малинов и Радан Кънев.

© Велко Ангелов

Снимка от представянето на водачите на листата на "Демократична България". Стефан Тафров, Албена Симеонова, Светослав Малинов и Радан Кънев.


- "Демократична България" все още не е де юре коалиция. Какви са отношенията в нея и Вашите с лидера на "Да, България" Христо Иванов?


- Отношенията са непознато добри в дългата ми практика. Занимавам се активно с политика от лятото на 2007 г. Първите ми важни политически задачи, възложени, парадоксално, от тогавашния столичен лидер на ДСБ Атанасов - днешен председател на партията, бяха свързани с коалиционните преговори за местните избори 2007 г. Това правя практически 12 години, в които 2/3 от времето ми е било свързано с обединението на това център-дясно пространство с тежки коалиционни взаимоотношения. Отговарял съм през годините за десетки, изкушавам се да кажа стотици, местни коалиции. Които пък са имали най-различни партньорства извън обичайното традиционно дясно. Толкова изчистени отношения, каквито има в момента и толкова малко конфликти не съм виждал. Доколкото не бях най-активната част в създаването на "Демократична България" и месеците след това, мога да кажа, че в известна степен това е и приятна изненада.


- Каква ще е кампанията Ви?


- Със сигурност много позитивна. Много умерена. Много извън мазните одрински борби, които наблюдаваме между БСП и ГЕРБ. Насочена към реалните правомощия на Европейския парламент и евродепутатите. Същевременно като първостепенна задача - към изграждане на тази силна и единна алтернатива на управлението на ГЕРБ, толкова необходима на вота на избирателите в центъра и дясното.


- Към ГЕРБ ще сте позитивни?


- Няма да бъда агресивен и нашата кампания няма да бъде агресивна. Ние толкова ясно сме казали какво мислим за управлението на ГЕРБ. Толкова откровено, изчистено, непоколебимо сме го критикували и продължаваме, че няма какво да доказваме. Агресията е за тези, които имат да доказват своята опозиционност. Например - БСП, депутатите й по всички важни въпроси са гласували заедно с ГЕРБ, за това имат нужда от кресчендо в момента, за да се покажат като опозиция. Ние нямаме такава нужда, нямаме такива комплекси. Важно е обаче да предложим алтернатива, защото нашата оценка за управлението на ГЕРБ е оценката на българските граждани. Какво представлява ГЕРБ? Те са новите комунисти в българската политика, достигнаха нива на политическа корупция, непознати дори по времето на тройната коалиция под патронажа на Ахмед Доган. Това го знаят всички българи. Но за да има ново управление, трябва някой друг да получи доверие. А доверие се получава със спокойствие, със сила, с увереност, с акъл ако щете.


- Кой е основният ви конкурент? Казахте, че не са мазни борби, но все пак е някаква борба. ГЕРБ или БСП?


- И ГЕРБ, и БСП са много важни конкуренти, защото електоратът, към който се стремим, гражданите, които първо искаме да убедим да гласуват на тези избори /защото не се гласува много на европейски избори/ и второ да гласуват за нас, имат две възможности. Първата е да останат вкъщи. Втората е да повярват на ГЕРБ, че това е европейското дясно на България. Мисля, че тази опасност с времето наистина отминава. Третата - да гласуват за БСП, просто за да махнат ГЕРБ. И аз чувам това по улиците и искам да се обърна, чрез вашата медия, която е много авторитетна в средите на активните хора, които търсят динамика в развитието на страната, които са проевропейски настроени, които ценят свободата и законността, и да кажа: Няма вариант една антиевропейска политическа сила с корупционната история на Българската комунистическа партия да бъде алтернатива на ГЕРБ. Трябва заедно да изградим тази алтернатива и тя не се казва БСП.

Радан Кънев

© Георги Кожухаров

Радан Кънев


- Един въпрос, който досега няма отговор: Към кое европейско семейство ще се присъедини представителят на "Демократична България", ако бъде избран?


- По отношение на мен, като водач на листа, като представител на ДСБ не може да има съмнение. Аз съм заместник-председател на партия, в чиито устав пише, че е член на ЕНП. На всичкото отгоре това е влязло в устава, докато съм бил председател, по мое предложение. Аз ще бъда евродепутат от Европейската народна партия. С колегите от "Да, България", които не членуват към момента в семейство, сме се разбрали да обсъдим след изборите. Вярвам, че те ще имат член на европейския парламент и прогнозата ми е, че аз и Стефан Тафров ше бъдем избрани и ще обсъдим този въпрос тогава заедно. И дай Боже да имаме обща позиция, която да е за работа за промяна на център-дясното в Европа. За участие в център-дясното, но и за неговата промяна спрямо модерните проблеми и разделения на европейския континент и европейските нации. Това, че сегашното ръководство на ЕНП мирише на мухъл, мисля, че го знаем всичките.


- Имате ли някакви идеологически различия, заедно ли ще правите кампанията си със Стефан Тафров?


- Със сигурност ще правим кампанията заедно и не просто физически заедно, но в името на общи цели. Нямаме никакви различия по отношение на това, какво трябва да правим в Европейския парламент. Няма да има различно гласуване, не защото сме се подписали на някакъв лист, а няма за какво да има. Познавам Стефан много отдавна, познавам го като експерт по външна политика, дипломат, убеден дипломат и човек, за който свободата е над всичко. Никога не съм видял да имаме принципни различия, включително и по досиетата, които в момента влизат в Европейския парламент и ще се разглеждат в следващия мандат. Не очаквам никакви различия, имам общи цели с всичките си колеги в листата на "Демократична България" и не смятам, че нашите идеологически различия са такива, че да бъдат опасни. Напротив, смятам че включително, когато говорим за "Зелените", нашите идеологически различия са такива, че да бъдем силни. Защото, когато човек си сложи идеологическите капаци и търси идеологическа чистота и еднородност, накрая стига до 3, до 2 процента. И аз съм играл този мач. имам тия спомени. Вижте Християндемократическия съюз в Германия. Да не би това да е идейно единна партия? Дори една партия с идейно по-ясна основа, каквато е АЛДЕ включва в себе си огромна палитра от откровено леви либерали, бих казал леви радикали, до такива от типа на Марк Руте в Холандия, който е по-десен примерно от Бойко Борисов. Няма начин да си силен, ако не търсиш начин как да обединиш енергията на мнозина в името на важни цели, запазвайки определени различия.

Радан Кънев

© Георги Кожухаров

Радан Кънев


И колко да са големи тези различия? На мен честно казано ми писна да слушам, че нашите "Зелени" били леви радикали. Ами не са. Първо половината идват от СДС биографично. Второ тези млади хора, които не са били никога в СДС и не ги интересува какво се е случило в миналото, те са в частния бизнес, те са в IT сектора, те са в тези динамични сектори, в които човек няма никаква причина да бъде икономически ляв. Те са по-скоро социално-либерално настроени хора. А да не би "Демократи за силна България", безспорно най-дясната част от "Демократична България" да не е партия с екологични традиции? В нашата Платформа на модерната десница, писана от десетина души, сред които имам честта да бъда, под прякото ръководство на Иван Костов в последната му година, като председател на партията, един от най-големите дялове е отделен на опазване на околната среда и на екологичната политика. Не познавам десебар, който да не се вълнува от съдбата на плажовете по Черноморието, който да не се вълнува от изсичането на горите, за съсипването на планините. Няма чак такива различия, това са измислени неща. Мен ме е страх, че в европейски контекст ние живеем малко в свят на измислени проблеми.


Къде е третият пол? Изпадам в емоция, защото много мразя, като гледам мошеници да се опитват да ме лъжат. Само, че има други неща. Има ли три честни съдебни инстанции за българските граждани? Няма. А третата възраст в България какви доходи има? Има ли три пъти на ден качествена храна за всяко българско семейство? Хора, които уж са с леви убеждения и би трябвало само за това да мислят, са тръгнали на кръстоносен поход срещу несъществуващото и създават фалшиви страхове и омраза.


- Да ви попитам за скандала "Новите апартаменти на властта". За какво е белег?


- Този скандал е адски многопластов. В него има много неща. Особено показателен е случаят с господин шефа на КПКОНПИ (Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество Бел. Авт.), защото в неговия случай се вижда как се създават напълно фалшиви административни структури с някаква цел, а не се прави елементарна имуществена проверка на хората, които ще ги оглавят. Защото, ако някой беше направил базова имуществена проверка и беше установил колко незаконни неща са извършени само по една имотна сделка, този човек нямаше как да бъде на позицията. Това показва първо развалата, упадъка на институциите. Тук отварям една скоба: По-голям символ на упадъка на институциите от избора на новия правосъден министър няма в България в последната една година. Има една друга гледна точка към скандала с апартаментите, която според мен е най-важна. Това е първият случай, в който ясно лъсна, че бруталното, отвратително презастрояване на столицата и големите градове не е пазарен проблем. Не е продукт на пазара, а напротив на недопустимото корупционно вмешателство на властта на пазара на строителство и имоти. Така че хората, които протестират с пълно право срещу съсипването на кварталите всеки ден и се чувстват безпомощни в тази битка, трябва да разберат, че не се борят с капитализма и свободния пазар. Те се борят със същото, с което се борим и ние, те се борят с корупцията.


- Да речем, че 27 май е минал. Какво следва за "Демократична България"? Ще търсите ли още партии за обединение? Ще се явите ли заедно на местните избори? Какъв е хоризонтът на тази коалиция?


- На 27 май "Демократична България" от извънпарламентарна коалиция, с не толкова светли перспективи, поне според социологические проучвания доскоро, ще бъде големият победител на българските европейски избори. Защото няма никакво съмнение, че ако ние вкараме двама души в Европейския парламент, това ще бъде истинска политическа победа. От много години, точно тези избиратели, които обичат Европа, искат Европа да е домът им, искат той да се казва Пазарджик, Павликени или София, тези хора имат нужда от победа. Имат нужда от добра новина. Добра новина в българската вътрешна политика не е имало много отдавна. И вярвам, че когато ние спечелим тази победа и когато дадем тази добра новина, "Демократична България" ще изглежда по един съвсем нов начин в очите на много широк кръг български граждани. Тя ще бъде алтернативата, която да изкорени мафиотския модел на ГЕРБ от основите му в местната власт, без да допусне червена карта на България след местните избори. И това ще бъде по-голямата победа. И едва тогава, ако говорим в смела перспектива, едва с вече здрави позиции в местната власт, ние трябва да седнем да мислим, дали коалиционно-организационната формула е достатъчна или трябва нещо по-амбициозно. Но нека началниците да вземат тези решения. На 27 май Христо и Атанас ще бъдат големи победители и тяхната дума ще се чува в българската политика по един съвсем нов и непознат начин.


- Доста оптимистично.


- Аз не влизам в кампания, за да бъда песимист. И не влизам в битка, за да губя. Не че не съм губил, но това не променя тактиката.


Радан Кънев е eдин от учредителите на партия Демократи за силна България, а от 2007 г. e и неин член. На 23 юни 2013 г. е избран от Националното събрание на ДСБ за председател до 2017 г., когато председател на партията става Атанас Атанасов. Депутат от "Реформаторския блок" в предишния парламент. Водач на листата на "Демократична България" за европейските избори.

Коментари (328)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3049 Весело

  Успех на евроизборите!
  Според мен е реалистично да вкарат двама депутати, което ще е признак, че може да играят по-важна роля и в България.
  Пък след това ще видим.

 2. 2 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3567 Неутрално

  Блажени са вярващите. Радане, а минете единия процент поне, па тогава се хвалете.

 3. 3 Профил на Илиана
  Илиана
  Рейтинг: 279 Разстроено

  Радан Кънев: "Демократична България" ще бъде големият победител на евроизборите

  Радане, ти чувал ли си поговорката ГЛАДНА КОКОШКА, ПРОСО СЪНУВА????
  Или целта е да спамиш, за да не те забрави нацяло електората?

 4. 4 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 580 Неутрално

  Вече нямам, пък и никога не съм имал съмнения за кого ще гласувам. И не стойте вкъщи, хора!

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 5. 5 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8146 Весело

  До коментар [#1] от "boevbisser":

  Може даже и двадесет и два ..:)

  [email protected]
 6. 6 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 501 Неутрално

  За какво може да са белег имотните скандали освен, че
  Цветанов представя зестрите на дъщерите си.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3049 Любопитно

  До коментар [#5] от "karabastun"

  по-добре двама от тях, отколкото 7-8 от ГЕРБ във всеки случай.
  един поне ще вкарат със сигурност.

 9. 9 Профил на Боби Бобев
  Боби Бобев
  Рейтинг: 250 Весело

  Успех на евроизборите!Според мен е реалистично да вкарат двама депутати, което ще е признак, че може да играят по-важна роля и в България.Пък след това ще видим.
  —цитат от коментар 1 на boevbisser


  Бухаха!

 10. 10 Профил на ''zms15783''
  ''zms15783''
  Рейтинг: 501 Весело

  До коментар [#6] от "''zms15783''":

  Така е, материалното тотално победи духовното (идеите).

 11. 11 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3049 Весело

  До коментар [#9] от "Боби Бобев":

  аз поне ще се смея след изборите, да не бързаме.

 12. 12 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 32 Неутрално

  Oбединете се,ако искате да успеете!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 13. 13 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2638 Весело

  Ако този го скрият някъде до изборите, ДБ може и да получи едно място (едва ли, но все пак мъждука някаква надежда). Но ако не го скрият, надеждата е никаква!

 14. 14 Профил на lz73
  lz73
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  До коментар [#9] от "Боби Бобев":

  99!

 15. 15 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1119 Неутрално

  До коментар [#8] от "boevbisser":

  Точно. По-добре двама Радановци, отколкото един Цецоу.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 16. 16 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3559 Любопитно

  До коментар [#1] от "boevbisser":

  и този реализъм е след "закъснелия" полет на Малинов и телефонна номинация на Тафров?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 17. 17 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 1119 Неутрално

  В светлината на последните скандали, които демаскираха ГЕРБ и тежко удариха имиджа им (извън твърдото ядро) изглежда напълно постижимо не един, а двама евродупетати. Ако, ако нещо не се обърка при броенето на бюлетините, което както знаем е поверено на na6i, 4itavi hora.

  https://www.youtube.com/watch?v=eYfOYx1G2zU
 18. 18 Профил на balgariez
  balgariez
  Рейтинг: 291 Весело

  Радан "бай Х*й" Кънев- спасителят на България !!!!!!

 19. 19 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 32 Любопитно

  Умните у нас мислят за луди,
  Цветанът вредом всеки почита.

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 20. 20 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3049 Неутрално

  До коментар [#16] от "дерибеев":

  Малинов се издъни и не е кандидат, нали така, и съвсем правилно.
  Познавам, макар и не много, Стефан Тафров, и винаги съм го смятал за умен, образован и свестен човек и дипломат.
  Нямам против Радан Кънев и Стефан Тафров да са български представители в европарламента.

 21. 21 Профил на truly
  truly
  Рейтинг: 1070 Неутрално

  До коментар [#7] от "Hawaii":

  Руските тролове не се вълнуват толкова. Герберските са под пара, техният електорат може да избяга.

 22. 22 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4510 Неутрално

  За Бога хора ! Гласувайте !!!
  Всички пред урните за България и против Шайката.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 23. 23 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 1648 Неутрално

  Уважаеми дървени философи, доста кофти тръпка за вас. Или гласувате за Демократична България, или за останалите, които могат да се нарекат с конкретни имена - Доган, Цацаров, Цветан Цветанов, Корнелия Нинова, Волен Сидеров... - всичките потриват ръце да кажат, че въпреки някои допуснати грешки широките маси харесват тяхната политика им дават широк мандат да продължат напред.

  За коалиция Анти-Пеевски: ДБ+Слави+Мая+БСП
 24. 24 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 272 Неутрално

  На 27 май Христо и Атанас ще бъдат големи победители и тяхната дума ще се чува в българската политика по един съвсем нов и непознат начин.
  =================================================================

  На 27-ми май ще стане съвсем ясно, че Христо и Атанас въобще не са в час, а Радан ще се прибере в къщи като насран.

  С поредния политически тюрлюгювеч и объркани послания няма как да се получат дори 5%.

 25. 25 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 32 Неутрално

  На 27 май Христо и Атанас ще бъдат големи победители и тяхната дума ще се чува в българската политика по един съвсем нов и непознат начин.=================================================================На 27-ми май ще стане съвсем ясно, че Христо и Атанас въобще не са в час, а Радан ще се прибере в къщи като насран.С поредния политически тюрлюгювеч и объркани послания няма как да се получат дори 5%.
  —цитат от коментар 24 на Росен съм аз и голем капут


  Човек докато е жив трябва да мечтае и да се бори.Победата или загубата, никога не са окончателни!

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 26. 26 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3559 Неутрално

  До коментар [#20] от "boevbisser":

  интересна представа за дипломация имате ... Тафров бил дипломат

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 27. 27 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1861 Неутрално

  Много омекна Радан, откакто останаха един файтон хора, но само да докопа малко власт и отново ще видим наглото му и арогантно поведение.
  За тези повече няма да им дам гласа си.
  Призовавам всички, които искат ново дясно без старите интриганти в него, да гласуват за КОД.

 28. 28 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3049 Неутрално

  До коментар [#26] от "дерибеев":

  дипломат от кариерата, да, такава му е професията.

 29. 29 Профил на Платон Фъшкиев
  Платон Фъшкиев
  Рейтинг: 32 Неутрално

  До коментар [#16] от "дерибеев":Малинов се издъни и не е кандидат, нали така, и съвсем правилно.Познавам, макар и не много, Стефан Тафров, и винаги съм го смятал за умен, образован и свестен човек и дипломат.Нямам против Радан Кънев и Стефан Тафров да са български представители в европарламента.
  —цитат от коментар 20 на boevbisser


  За съжаление, "кадрите" решават всичко.Ония кадри дето гласуват срещу три кебапчета, една бира и 20 леваС на ръка.Сещаш се.

  И те вечно ще горят в огъня на своя собствен ад и ще копнеят за смърт и унищожение.Но никога няма да се доберат до смъртта.
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 32. 32 Профил на dejmos
  dejmos
  Рейтинг: 2469 Неутрално

  Какво предлага ОСВЕН общите думи за ......бля/бля. Ще променим СПРАВЕДЛИВОСТТА ( няма просто да сменим министър или ВСС) , ще преразгледаме "талибанските позиции"за ролята на ДЪРЖАВАТА в икономиката. Ще създадем отново индустриална БЪЛГАРИЯ , а не Българя за хора които сменят чаршафи и продават западни стоки. До ....години над 60% от всички плодове и зеленчуци ще са български !

 33. 33 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 613 Весело

  За предпочитане са пред ГЕРБ. Но както се знае, "Който брои бюлетините, той печели".

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2757 Неутрално

  Аз ще гласувам убедено за моя приятел Радан Кънев. Надявам се всички мои съмишленици от форума да направят същото.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 36. 36 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 506 Неутрално

  ТОЧНО Така !
  От нас също гласове !

 37. 37 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 712 Неутрално

  До коментар [#2] от "Vlado Nikolov":

  Карето си го бива ! Само за "лакардии на чашка " с "нежно , дамско присъствие "!Ако искаш да се занимаваш с политика в компанията единствено на хора, които намираш за симпатични, твърди съмишленици и за които всичките ти приятели да са убедени, че са по-почтени от самите тях (защото малцина от приятелите ни са 100% почтени в личния и професионалия си живот, нали?), мога да препоръчам няколко добри софийски кафенета и бара. Можем да се разделим според музикалните си вкусове, по предпочитания, свързани с работното време, или пък по религиозен признак. Моята религия ми забранява да пия малки бири, затова Уан мор бар не е моето място за политика;)

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2757 Неутрално

  До коментар [#23] от "cinik":

  "Или гласувате за Демократична България, или за останалите, които могат да се нарекат с конкретни имена - Доган, Цацаров, Цветан Цветанов, Корнелия Нинова, Волен Сидеров..."

  Събирателно: ТРИСВИНИУМА.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 40. 40 Профил на sarunka
  sarunka
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  грешка е ,че хр. иванов се забърка с тези.

  Политиката на Дневник за администриране на форума е най-грозното лице на цензурата. Към съфоромците с най много плюсове. Кефи ли ви , че лоената топка ви ги блъска?
 41. 41 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#40] от "sarunka":

  Не егрешка, не говори глупости !
  Заедно са по силни ВИНАГИ !
  Куневица ме притеснява мен !
  Ноооо ,няма пълно щастие...
  Другата опция е Трисвинието

  Тенкс, бът ноУ тенкс !

 42. 42 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4275 Весело

  Много омекна Радан, откакто останаха един файтон хора, но само да докопа малко власт и отново ще видим наглото му и арогантно поведение.За тези повече няма да им дам гласа си.Призовавам всички, които искат ново дясно без старите интриганти в него, да гласуват за КОД.
  —цитат от коментар 27 на atmanpg


  Ха-хааааа
  Щом РУСКИ НИК, в чийто репертоар е ОБЛАЙВАНЕ НА ВСИЧКО АТЛАНТИЧЕСКО,
  АМЕРИКАНСКО, НАТОвско и ЗАПАДНО,
  на ВСИЧКО "СОРОСКО" и "СОРОСОИДНО"
  щом РУСКИ НИК, който утре ще ОБЛАЕ ПОРОШЕНКО,
  само защото НЕ Е РУСКИ КАНДИДАТ,
  щом такъв РУСКИ НИК Е ПРОТИВ "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ"
  и е за ПЕПИНО МОСКОВ,

  правете си извода, КОЙ КОЙ Е на изборите

 43. 43 Профил на NIKE
  NIKE
  Рейтинг: 497 Любопитно

  "- Аз не влизам в кампания, за да бъда песимист. И не влизам в битка, за да губя. Не че не съм губил, но това не променя тактиката."

  Айнщаин е казал - Глупост е да правиш едно и също , а да очакваш различен резултат.

 44. 44 Профил на Baizuo
  Baizuo
  Рейтинг: 1149 Неутрално

  Радане, радане! Преебахте дясното , сега гоните дивото.
  С левите феномени, червените зелени и нпо-кръжоците наречени партии не се става голям победител на избори.

  Имаше един Иван Костов и след него за съжаление дясното стана нпо-кочина.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 45. 45 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4275 Весело

  Аз ще гласувам убедено за моя приятел Радан Кънев. Надявам се всички мои съмишленици от форума да направят същото.
  —цитат от коментар 35 на Norman Granz


  Още повече,

  ПРАВЕЩИТЕ УСЛУГИ С УСТА НА

  "Т Р И С В И Н И У М А"

  РУСКИ - БСП и ГЕРБ НИКОВЕ

  бяха събудени по тревога за да ги облаят - и Радан, и ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  Маските вече паднаха и се вижда КОЙ КОЙ Е на предстоящите избори

 46. 46 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4275 Весело

  [quote#45:"Hawaii"][/quote]

  Позволих си да използвам точната дума

  Т Р И С В И Н И У М

  точно защото е точна.

  Вярвам, че колегата Норман Гранц, няма да се разсърди.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Тия па за кой път се събират и разделят... баси пошлия цирк и на кого му пука ?
  За къв ни е да заменяме едни меркелистки с други ?

  Да се избират сами , аз съм пас !

 49. 49 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 908 Неутрално

  без съмнение ,изборът на Радан е здрав ,жесток удар срещу шайката

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 721 Весело

  Този е пример за задкулисие и наглост ...

  Уж имаше вътрешни избори кой да бъде водач на листата за евродепутати в ДБ, но бай Радан реши, че не му пречи да се самономинира за водач и заплата от 20 хиляди на месец.

  Нито Курнела, нито Румен Христов, нито някой от другите лидери на партия се е самономинирал за водач на листата, само Р.Кънев

 52. 52 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4275 Весело

  Радане, радане! Преебахте дясното , сега гоните дивото.С левите феномени, червените зелени и нпо-кръжоците наречени партии не се става голям победител на избори.Имаше един Иван Костов и след него за съжаление дясното стана нпо-кочина.
  —цитат от коментар 44 на dgd


  Тавариш,
  Вместо да ревеш за "погребаното дясно"
  НАПРАВИ ЕДНО "ДЯСНО",
  ама възможно "НАЙ-ДЯСНОТО ДЯСНО" направи

  и ни убеди - мен и мислещите като мен Форумци и избиратели

  ЗАЩО трябва да гласуваме за теб и за "НАЙ-ДЯСНОТО ТИ ДЯСНО"

  Това да пееш в ХОРА на "ПРАС-МЕДИИТЕ" не те прави "ДЕСЕН"

 53. 53 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2757 Неутрално

  До коментар [#45] от "Hawaii":

  "ПРАВЕЩИТЕ УСЛУГИ С УСТА НА

  "Т Р И С В И Н И У М А"..."

  Според 97-процентния Дерибеев, Стефан Тафров (който владее 7 езика) не е никакъв дипломат.

  Според 97-процентния Дерибеев дипломати са Посол Макаров и ветераните от старата ДС-разведка, дето служеха по 3 мандата в Лондон и въпреки това ходеха на пазар с преводач, да им разчита надписите на разпродажбите (на срещи никой не ги канеше, понеже местните ги знаеха, че са ДС и ги бяха отсвирили).

  Това са крепитгелите на ТРИСВИНИУМА - да не остане никакво съмнение.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 54. 54 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Естествено, че меркелистки Брюкел чува ГЕРБ! Борисов е един от най- верните хора на Меркел и Юнкер ! Не мога да разбера как някои могат да отрекат този факт . Тук се проявява някаква ревност, че Кънев, Иванов и Атанасов не са най- близките хора на Меркел и Юнкер ! Ако ГЕРБ изгубят , а ДСБ спечелят изборите, веднага ролите ще се сменят и любимци на Меркел ще станат Кънев, Иванов и Атанасов . Меркел я интересува някой да й играе по свирката и либерастката програма да върви- мигранти, джендъри, затоплизъм, глобализъм и прочие.

  Цялата драма между гербери и десебари е за това !

  Както между БСП на Станишев и герберите и десебарите .

  Когато последно беше отворен балканския маршрут, по времето на Станишев и Борисов , през България бяха ТРАНСПОРТИРАНИ поне 160 000 мигранти.

  Сега гледам, че Меркел временно затваря средиземноморския и ПАК отваря балканския път .

  Ако Кънев спечели властта, ще стане най- верният меркелист като Борисов сега .

 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 56. 56 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2860 Неутрално

  Абе само един Радан ли е в тази коалиция/партия? От няколко дни все едно че всички други там са за гъби.

 57. 57 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2757 Неутрално

  До коментар [#46] от "Hawaii":

  "Вярвам, че колегата Норман Гранц, няма да се разсърди."

  За мен е чест, уважаеми колега. Аз бих благодарил на всеки, който я популяризира, защото според мен тя обозначава доста точно пленената държава на тримата дебелаци.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 58. 58 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 629 Неутрално

  За Бога хора ! Гласувайте !!! Всички пред урните за България и против Шайката.
  —цитат от коментар 22 на КМЕТ В СЯНКА


  Предполагам, че по 'Шайката' разбираш Герб+Бсп+Дпс+патреоте. Тогава подкрепям.

 59. 59 Профил на ozd05563707
  ozd05563707
  Рейтинг: 625 Неутрално

  Тоя ме разсмя! 60000 фена на Терминал 3, потресаваща русофобия и т.н за нищо не стигат. Паркетна левица. Време ни е за Възраждане!

 60. 60 Профил на ozd05563707
  ozd05563707
  Рейтинг: 625 Неутрално

  До коментар [#39] от "Norman Granz":

  Или гласувате за Възраждане.

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на balgariez
  balgariez
  Рейтинг: 291 Весело

  Радан "Бай Х*й" и никой друг ;-) ;-) ;-)
  Вервам, че ще ни радва и за в бъдеще с цветистата си ненормативна лексика ;-D

  https://www.alarmanews.com/радан-нарече-б-б-бай-хуй-като-го-припоз/

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Весело

  [quote#45:"Hawaii"]
  —цитат от коментар 46 на Hawaii
  Позволих си да използвам точната думаТ Р И С В И Н И У Мточно защото е точна.Вярвам, че колегата Норман Гранц, няма да се разсърди.[/quote]

  Боже , на какви работи се радвате , бедните оптимисти от ДСБ ?!

  Все едно аз да нарека Радан, Ристю и Насо ТРИГНОМИУМА !

  И да оачаквам с трепетно нетърпение обожанието на форума !
  Хахахаха !

 65. 65 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  Умните у нас мислят за луди,Цветанът вредом всеки почита.
  —цитат от коментар 19 на Милост за живите


  +

  SHADOWS of SOFIA
 66. 66 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Аз ще гласувам за Марешки , но не и за този безделник, който отива в европарламента само заради заплатата от 20 хиляди.
  Марешки поне има бизнес и вече 3 години е в парламента , но бензиностанциите му не спират да продават горива с 20 стотинки по евтини от големите вериги монополисти.

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1372 Неутрално

  Тоя, както и някои във форума продължават да живеят в свой си свят... дълги години...

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на dedo_goshko
  dedo_goshko
  Рейтинг: 292 Весело

  За съжаление никога не бих гласувал ВЕЧЕ за Радан Кънев ... С неговата номинация загубиха гласа ми /не че много им пука, но само споделям .../ :)

  П.С.: А на тези, които пишеха за невероятната му адвокатска кариера, ще кажа само едно - Ха-ха-ха-ха-ха, изсмя се Графът на развален испански ... :):):)

 71. 71 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1861 Неутрално

  Тавариш,
  Вместо да ревеш за "погребаното дясно"
  НАПРАВИ ЕДНО "ДЯСНО",
  ама възможно "НАЙ-ДЯСНОТО ДЯСНО" направи

  и ни убеди - мен и мислещите като мен Форумци и избиратели

  ЗАЩО трябва да гласуваме за теб и за "НАЙ-ДЯСНОТО ТИ ДЯСНО"
  —цитат от коментар 52 на Hawaii


  Москов го прави.
  Дясно без интригантите, които са провалили всяка коалиция в която са участвали.
  А трябва да гласуваме за Москов, защото не е предавал принципите си.
  Който иска да се създаде истински дясна партия - има избор между старите интриганти и новите лица.

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 73. 73 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3459 Неутрално

  Клетият Радан. Обърнал се "чрез вашата медия, която е много авторитетна в средите на активните хора, които търсят динамика в развитието на страната", и тя веднага му извела заглавие за третия пол, което изобщо не е свързано с текста. Има там едно изречение, ни в клин ни в ръкав, като след груба редакционна намеса, на фона на един гладко течащ наратив. Приятелите да ти имам, Радане, врагове не ми трябват.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 74. 74 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#21] от "truly":

  Ами не се вълнуват?! Вярвате ли? В родното мешере от 7 партии 6 са твърдо руски!

 75. 75 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 279 Неутрално

  За Радан ще е безпорен успех ако вкарат един.

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4275 Неутрално

  А трябва да гласуваме за Москов, защото не е предавал принципите си.
  Който иска да се създаде истински дясна партия - има избор между старите интриганти и новите лица.
  —цитат от коментар 71 на atmanpg


  Ха-хаааааа

  Тъй....тъй.....

  Да не "предадеш" "принципите" си да КРЕПИШ ШЛИФЕРА на Бай ...Й

  и да го играеш МЮРЕ ЗА ОТКЪСВАНЕ НА АНТИ-ГЕРБ и АНТИ-БСП ГЛАСОВЕ

  айде нема нужда ?!?!?!?!

  ЗАЩО трябва човек да гласува за Москов за да докара ГЕРБ на власт

  ЗАЩО трабва ЗА ГЕРБ да се гласува ПРЕЗ МОСКОВ ?!?!?!?!

 78. 78 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 2456 Неутрално

  До коментар [#76] от "Norman Granz":

  +

  SHADOWS of SOFIA
 79. 79 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 1861 Неутрално
  Тъй....тъй.....

  Да не "предадеш" "принципите" си да КРЕПИШ ШЛИФЕРА на Бай ...Й
  —цитат от коментар 77 на Hawaii


  Именно!
  Когато си поел даден ангажимент - го изпълняваш, без да се интересуваш от това, че началниците ти са са решили да си извъртят гъз@.

 80. 80 Профил на Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Напуснал Поради ОграниченДостъп
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Какво стана с оная песньовка 'Траю прзидент' ?

  До кое ниво стигна в класациите?

  Президент Плевнелиев - Трудно мога да не споделя своето дълбоко унижение като дясномислещ човек от ръководството на "Демократична България" да влезе в съюз на балотажа с Мая Манолова. Не трябва да дават оставки, а да си изберат Манолова за шеф
 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  До коментар [#80] от "О, ко ма напрай!":

  Е не стана. Нали Баце каза - Радев ше е. И те така...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 83. 83 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Важните новини от днес :

  ТРЪМП- ФЕД трябва да намали лихвите.

  Къдлоу- президентът има право да очаква от ФЕД и да сменя хора от борда му .

  САЩ - растежът на заетостта се увеличава .

  Основните индекси в САЩ бележат върхове.

  Германия - месечното забавяне на износа за февруари е 1, 6 % , вместо прогнозираното 0, 7 % .

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 1622 Неутрално

  Два са ключовите моменти в интервюто. Дадено набързо след онова радиоинтервю, в което призова седесарите да гласуват за БСП. Първо, не бивало БСП да се връща във властта... Т.е. не се отказва от манифеста си, само недолюбва БСП. Призивът си остава в сила. Защо? Защо не ги призове да гласуват за Демократична България? Защо не се обърне към десните с тоя призив? Защото най-добре знае, че няма шанс. И за да не отидат на вятъра десните гласове, да отидат при Корнелия и Елена Йончева. Затова. И вторият ключов момент - как като влезели с Тафров в Европарламента ще се разберат към кое семейства да са. Той иначе бил за ЕНП, но пък тя била "мухлясала"!? Ръководството й, де. Манфред Вебер също е мухлясъл? Това е анонс, че едва ли, колкото и да се препоръчва за привърженик на ЕНП, ще работи за нея. В Европарламента - няма как. Защото няма да бъде вътре, но изобщо. Както постъпи Светослав Малинов, например, бойкотирал гласуването за пакета "Макрон" и помогнал на Алианса на либералите и демократите.

 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 88. 88 Профил на klecho
  klecho
  Рейтинг: 812 Неутрално

  "...не смърка нищо евтино!...''

 89. 89 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1403 Неутрално

  До коментар [#86] от "nik_77.":

  Ма разбира се, призив вика 😁😁😁

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 90. 90 Профил на Норман Гъз
  Норман Гъз
  Рейтинг: 0 Неутрално

  С Дълбоката и Широката ....................

  Норман Гъз
 91. 91 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3459 Неутрално

  Важните новини от днес :ТРЪМП- ФЕД трябва да намали лихвите.Къдлоу- президентът има право да очаква от ФЕД и да сменя хора от борда му . САЩ - растежът на заетостта се увеличава .Основните индекси в САЩ бележат върхове.Германия - месечното забавяне на износа за февруари е 1, 6 % , вместо прогнозираното 0, 7 % .
  —цитат от коментар 83 на faeton.


  Прегледай и Цицеро -- "Как политиката унищожава икономиката". Снимката на Меркел и Алтмайер не е много естетична, но е дълбоко изразителна.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 92. 92 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 279 Неутрално

  За предпочитане са пред ГЕРБ. Но както се знае, "Който брои бюлетините, той печели".
  —цитат от коментар 33 на paf


  2001 като ги броиха костовите капацитети, що не спечелиха?

 93. 93 Профил на 1gmbh1
  1gmbh1
  Рейтинг: 452 Неутрално

  Радан Кънев предизвиква изобилие от коментарии.
  Дву процентовите занимават аудиторията сякаш са 30% добре, добре.
  Яростна злъч датираща от временно на Иван Костов и неговото правителство, че и от Филип Димитровото.
  Всичко това с една цел, България да е формален член на ЕС и в ЕП.
  В Брюксел трябва та отидат само наши другари, про_ново одеснели консерватори, атиглобалисти и антиеколози. Забравих за мигрантите. Точно след една година населението на земята ще наброява 8 /осем/ милиарда неравномерно разпределени жители на планетата.
  Та, какво точно предлагат здравите консервативни сили за да предотвратят преселение на народите? Някаква програма, поредица от действия и мероприятия освен оградено-заградителни строежи?

 94. 94 Профил на Reporter US
  Reporter US
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Аз ще гласувам убедено за моя приятел Радан Кънев. Надявам се всички мои съмишленици от форума да направят същото.
  —цитат от коментар 35 на Norman Granz


  После шуробаджанащината била в ГЕРБ... Радикални комунисти, сър...

 95. 95 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 473 Весело

  До коментар [#6] от "''zms15783''":
  До коментар [#10] от "''zms15783''":

  Хапчетата, хапчетата!... Задаваш си въпроси, отговаряш им. Разговор да става...

 96. 96 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 989 Неутрално

  До коментар [#13] от "Дон Кихот":

  Остави,ами костовистите изпадат в състоянието от преди изборите 2013-та,когато си пожелаваха по 20-30% .Сега вече се виждат победители или с по 2-3-ма евродепутата.Тези 2-ма евродепутата ще са в различни групи в ЕП,обаче.

 97. 97 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2002 Неутрално

  До коментар [#27] от "atmanpg":


  " За тези повече няма да им дам гласа си . "


  Много обичате троловете да го играете демократично, че сте гласували за демократите, но вече сте разочаровани и " повече няма " да гласувате за тях ...
  Истината е, че сте безмозъчни и тъпи тролове и НИКОГА не сте гласували за десницата и освен за БКП-котилата, за други НЕ ГЛАСУВАТЕ !

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 98. 98 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 745 Весело

  Съюза на европейските клоуни (СЕК) свиква извънреден конгрес. Европейските клоуни са извънредно разтревожени от представленията на клоуните Рамаданчо и Тетка Тафра, играещи в цирк „ДеБъ“, които пълнят цирка си до пръсване, а европейските циркове стоят полупразни. Тези представления, според европейските клоуни, са проява на изключително нелоялна конкуренция. Така например номерът, в който Тетка Тафра полива едни налъми, с очевадната цел те да цъфнат, а Рамаданчо надава весели крясъци „Демократична България" ще бъде големият победител на евроизборите“, кара публиката да се търкаля по земята от смях, да идват линейки за припадналите от веселие, а след всяко представление цирка трябва да се изгражда едва ли не наново!

 99. 99 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 3459 Неутрално

  Клетият Радан. Обърнал се "чрез вашата медия, която е много авторитетна в средите на активните хора, които търсят динамика в развитието на страната", и тя веднага му извела заглавие за третия пол, което изобщо не е свързано с текста. Има там едно изречение, ни в клин ни в ръкав, като след груба редакционна намеса, на фона на един гладко течащ наратив. Приятелите да ти имам, Радане, врагове не ми трябват.
  —цитат от коментар 73 на zyb18561487


  Я пак колко минуси са ми наплескали на фактите. Два въпроса, господа и другари:

  1. Това заглавие


  Радан Кънев: "Демократична България" ще бъде големият победител на евроизборите

  "Половината политици в България обещават на европейски избори да се борят с третия пол. Ама третият пол го няма!"
  06:56, 08 апр 19 / Георги А. Ангелов 88

  аз ли го съчиних?

  2. Ако допуснем, че сте чели интервюто -- заглавието добре ли отразява съдържанието?

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 100. 100 Профил на patrokalche
  patrokalche
  Рейтинг: 343 Неутрално

  Смях! Хайде ще се видим пак след изборите!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK