Христо Иванов: Борисов е "на трупчета". Крепи се на милостта на Гешев

Христо Иванов: Борисов е "на трупчета". Крепи се на милостта на Гешев

© Анелия Николова"Дневник" препубликува интервюто на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов за "Дойче веле".


Г-н Иванов, накъде отиват в момента протестите - като искания и като продължителност?


- Исканията на протестите си остават същите. Очевидно е, че вчера имаше нов пик в участието. Не се сбъдват очакванията на управляващите, че протестите ще се омаломощят пред "китайската стена" на тяхното безочие, напротив - това предизвиква още повече гняв, а гневът на улицата се превръща в ескалация. И трябва ясно да кажем, че отговорността е на управляващите.
Очаквате ли Борисов и/или Гешев скоро да подадат оставка?


- Очевидно е, че са се запънали. Борисов се превръща в Орешарски, буквално. Това е човек без мисъл за политическото си бъдеще - защото знае, че такова няма. Но и без мисъл за политическото бъдеще на партията си. Той просто се държи за стола си, защото му е поръчано да довърши "Руски поток", както всъщност трябва да се нарича тръбата, която той се опитва да нарече "Балкански поток".


Освен това той се опитва да осигури време, за да могат Томислав Дончев и неговият екип да напишат тайно, без обществено участие, плановете за следващите програмни периоди и за харченето на антикризисната помощ. Опитва се да не позволи някой друг да проведе изборите, така че да може да оцелее някакси.


А Гешев?


- Гешев също се е запънал. Това не е неочаквано за него. Това е човек, който и досега демонстрира поведение и чувствителност на охранител от 90-те години. Очевидно неговите кукловоди си дават сметка, че ако му позволят да освободи поста, може да се разплете целият чорап на тяхната задкулисна власт. Имам предвид Пеевски и онова, което събирателно наричаме "сараите на Доган".


В този смисъл директивата гласи: "Стойте до последно на всяка цена!". Това наистина се превръща в една борба на волите: между хората, които искат да си върнат държавата и затова настояват за избори, и хората, които се опитват да ги плашат колко опасно е да има избори.


Каква е Вашата лична роля в тези протести?


- Аз съм съпредседател на "Демократична България" и ние подкрепяме протестите, подкрепяме исканията за оставка на Борисов и на Гешев, даваме собствени политически мотиви и предлагаме собствени политически решения за това, което трябва да се случи след оставките на Борисов и Гешев. Защото тези оставки са само първа стъпка, те не могат да бъдат крайна цел.


Необходимо е да реформираме прокуратурата, да гарантираме, че Гешевци няма да бъдат възможни повече в България. За тази цел трябва дълбока конституционна реформа, а за да се стигне до конституционен консенсус, ни трябва нов парламент, избран след катарзиса, до който ще доведе оставката на това прогнило управление. Само така може да се ликвидира цялата система на задкулисното управление, която всъщност представлява гръбнакът на корупцията.


А какво точно е Вашето взаимодействие с тримата, да ги наречем така, "площадни лидери"?


- Ние спазваме установилия се негласен консенсус, че те са гаранти за гражданския характер на протеста и че няма да допуснат узурпирането му от една или друга партия. На този протест са събрани привърженици на съвършено различни политически формации, които в много отношения запазват диаметрално противоположните си възгледи за бъдещото развитие на Българя.


Нашата цел е да дадем шанс за нов старт на българската демокрация чрез нормалния начин, по който се оросява демократичното тяло: изборите. В този смисъл аз имам минимална комуникация с "триото", ние сме на линия, когато те поискат някаква помощ или някаква координация. Те сами взимат решенията и самостоятелно формират тактиката на протестите.


Каква политическа дейност извършвате в момента в страната?


- Нашите структури са във висока степен на мобилизация. Ние имаме предимството, че сме особено отворени към онлайн комуникацията и ефикасно се мобилизираме чрез нея. Можем категорично да кажем, че протестите и нашето присъствие излизат далеч извън пределите на София.


Как ще коментирате разпространения вчера запис, в който предполагаемо се чува отново гласът на премиера?


- Този запис е важен по няколко причини. На първо място той за пореден път доказва, че съществува един резерв от компромати срещу Борисов. Това само по себе си е изключително обезпокояващо. Защото означава, че българският премиер е изключително уязвим - както от гледна точка на своя начин на живот, така и от гледна точка на факта, че това го отваря за действия от страна на прокуратурата, във всеки един момент, когато тя или нейните поръчители (имам предвид пак Пеевски и "сараите") решат, че е политически целесъобразно.


Последният запис е поредното доказателство, че първият запис е автентичен. Защото сумата на тези записи, заедно с експертизата, която беше направена не от български държавни органи, показва, че първият запис е част от тази "колекция". Именно този първи запис е изключително притеснителен, защото той обяснява последния. Там се съдържа този забележителен "политически манифест" на Борисов. В края на кариерата си той най-после обяви своята политическа доктрина, своето верую. То се състои от три принципа: опростачвай, лъжи и разрушавай институциите. В първия запис той разказва с изключително удоволствие как е лъгал свои европейски партньори. И го намира за връх на политическото си умение.


И разбираме, че същия ден той е провеждал срещи с тогавашния главен прокурор Цацаров и тогавашния заместник-главен прокурор Гешев, за да планират общи удари срещу неугодни на Борисов в контекста на текуща кампания. Това е абсолютна ликвидация на всякаква идея за разделение на властите, на всякакво разделение между политическо ниво и оперативно ниво в службите, на всякаква идея за честни избори, в които не се използва държавен ресурс за решаване на изборните задачи на управляващите. Всичко това само по себе си е абсолютно достатъчно това управление да бъде изринато.


Тези записи косвено потвърждават и фотографиите с необяснимо големи суми пари и показват българския премиер като един човек, затънал в корупция, водещ начин на живот, който го прави изключително уязвим за всякакви шантажи и злоупотреби. А българската прокуратура в момента не предприема никакви действия по въпроса - в пълен контраст с нейния изключително агресивен подход по отношение на други политически фигури.


Този контраст всъщност означава, че Борисов е "на трупчета", той се крепи на милостта на Гешев и неговите поръчители. Защото в момента, в който решат, те ще го използват за изкупителен агнец.


По същия начин, по който Луканов и заговорниците от 10 ноември принесоха в жертва Тодор Живков и го показаха в белезници, за да докажат, че са демократи. И по Хегеловата ирония на историята именно тогава започна политическата кариера на Борисов като охранител на Живков.


Вие бяхте министър в правителство на Борисов. Той наистина ли разговаря така с министрите, с тази лексика?


- С мен Борисов така не е разговарял. То е въпрос на спазване на дистанция и на това какво е готов да понася и да толерира събеседникът му. Борисов е изключително гъвкав и владее много регистри в общуването. Поддържал съм изключително формални отношения с него, защото бях не негов министър, а министър на републиката с много ясна кауза да правя реформи и да се конфронтирам с онези, на които той служи.


Неслучайно краят на моя мандат настъпи не просто когато реформата беше бламирана, а когато беше бламирано и моето искане за сериозно разследване на така наречения "Яневагейт", в който бяха замесени имената както на главния прокурор, така и на самия Борисов. Аз бях министър на правосъдието, който фактически искаше разследване на своя премиер.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (192)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 3. 3
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 5. 5 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4037 Неутрално

  “Той просто се държи за стола си, защото му е поръчано да довърши "Руски поток"...”

  ТОВА Е ИСТИНАТА!

  Трябва да довърши започнатото предателство, щото иначе лошо му се пише.

  А иначе ние, протестиращите, сме платени от Решетников, според мазните лъжи на оредяващите му защитници.

  СРАМ!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 11. 11 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4037 Неутрално

  “Именно този първи запис е изключително притеснителен, защото той обяснява последния. Там се съдържа този забележителен "политически манифест" на Борисов. В края на кариерата си той най-после обяви своята политическа доктрина, своето верую. То се състои от три принципа: опростачвай, лъжи и разрушавай институциите. В първия запис той разказва с изключително удоволствие как е лъгал свои европейски партньори. И го намира за връх на политическото си умение.”

  Браво на Христо!

  Това интервю трябва да се прочете от всички порядъчни хора, които поради добродушие и наивност още не са разбрали с кого си имат работа и продължават да си мислят, че бате Бойко може да е леко недодялан, ама е “по-малкото зло”.

  Бойко Борисов е АБСОЛЮТНОТО ЗЛО.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 12. 12 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 872 Неутрално

  СПРЕТЕ ДА НИ ТРОВИТЕ С ГОРЕНЕТО НА БОКЛУЦИ! НАТО ТРЪТЕИ, ЗА СМЕТКА на оголелия ни данъчен конгломерат.

 13. 13 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1954 Неутрално

  Където са руските енергийни проекти , там са и руските интереси а Боско е пазител на руските интереси , съдейки по това какво прави. Не му се хващайте на лъжите.

  SHADOWS of SOFIA
 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 17. 17 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4037 Неутрално

  Към интервюто на Христо е добре да се прочете и този анализ от в. Сега:
  https://segabg.com/category-observer/5-neshta-koito-nauchihme-podslushanite-razgovori

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 19. 19 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  ОСТАВКА!
  СЪД!
  ЗАТВОР!

  В Русия съм! В Русия съм!
 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1954 Неутрално

  [quote#18:"lz2"][/quote]

  Кой е пазител на имперската?Този който пази интереса на руските енергийни проекти. По делата МУ ще го познаеш. Нали любезни?

  SHADOWS of SOFIA
 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 24. 24 Профил на telqk
  telqk
  Рейтинг: 897 Неутрално

  Добре би било и джипката на баце да се дигне на трупчета(и без това изявата му като шофьор е в нарушение) - полезно е от здравословна гледна точка а и по-малко замърсяване на околната среда ще има.

 25. 25 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  “ за да се стигне до конституционен консенсус, ни трябва нов парламент”
  ——
  От сичко казано само не разбрах, що тия не са в сегашния парламент и какви са им шансовете да бъдат в новия

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 26. 26 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1954 Неутрално

  “ за да се стигне до конституционен консенсус, ни трябва нов парламент”——От сичко казано само не разбрах, що тия не са в сегашния парламент и какви са им шансовете да бъдат в новия
  —цитат от коментар 25 на Gretel


  И без да са в парламента хората са на улицата. Искат оставки.
  Ти си говори , това няма да ги прибере.

  SHADOWS of SOFIA
 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31 Профил на hasmokar
  hasmokar
  Рейтинг: 872 Неутрално

  "Стани да седна" всинца уж спасяващи родните клошари, по факти...собствени джебове.

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 34. 34 Профил на DeepFake
  DeepFake
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Биволъ
  1m ·
  Мислехме, че Бареков е недостижим в английския! Но новата Министърка на туризма буквално го слага в малкия си джоб! Барека "ряпа да яде" пред "фарси-то" на секретарката на Варели ;) Това "ЧУДО" ще ни представя по света и ще привлича чужденци в Бг :D
  Конграчулейшънс и
  #ОСТАВКА

  https://gospodari.com/новият-министър-на-туризма-в-схватка-с/?fbclid=IwAR2w9GqsgRKMUL8sihLc0FASvQB9MyCtWSsaO7pMVCz2KN9FnwfOcid9Otg

 35. 35 Профил на LudLustrator
  LudLustrator
  Рейтинг: 393 Неутрално

  Какво би станало, ако оставим само тиквени гербери, да грухтят в Дневник през август?
  ============
  Така да направим, в. Сега беше читав формум, докато не изхвърлиха всички нормални и останаха само комундета...да оставим и Дневник, след като толерира тиквите, да стане тиквен форум!!!

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 37. 37 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1513 Неутрално

  Вкопчването на ББ и Гешев във властта е възможно най-доброто развитие. ББ руши сега ГЕРБ като мутра източваща приватизирано ТКЗС - гледа да вземе каквото може, фирмата си е негова. Никой няма да се справи по-добре от него.

  Гешев е простичък, нахален и си е повярвал, ще прави все повече гафове, не могат да му запушват устата още дълго. Няма да му издържат нервите и ще направи някаква грандиозна глупост наесен. После още една.

  Само протестите не трябва да спират, за да ги държат в напрежение и да правят все по-големи глупости. Но като гледам какви фонотеки имат някои хора (мисля, че и записвалите, и собствениците на записи са повече от един) и как ББ и Гешев реагират все по-неадекватно, ще има какво да подклажда протестите.

  И напролет, след една тежка зима, дори материалът ще е успял да събере две и две.

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 40. 40 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2736 Неутрално

  Е да, ама Гешев не е само радост -- той е и милост.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 41. 41 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 922 Гневно

  Цитирам: В този смисъл директивата гласи: "Стойте до последно на всяка цена!".
  Това е истината. Запънал се е като магаре на мост. За него и господарите му нещата са на живот и смърт. 10 години градена схема и сега народа си иска властта обратно - няма как да се дадат лесно!
  Протести до последно! Вън ГЕРБ

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 43. 43 Профил на hpc58674623
  hpc58674623
  Рейтинг: Неутрално

  силата отляво
  —цитат от коментар 36 на Gretel


  готини гости си кани у подкаста, ма мене само аудио ма фрустрира

 44. 44 Профил на Сър Джон
  Сър Джон
  Рейтинг: 15 Весело

  Ице, кат падне Баце, ще продължите ли борбата срещу Доган, или е много голяма лъжица?
  Понеже всичко почна от едно дебаркиране и развяване на знамена? Или Доган не се пипа, като крепител на етническото равновесие 😀😀😀😀

  "Хубава работа, ама либерална" - организацията на "Да, България" в Столипиново
 45. 45 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  До коментар [#26] от "K2":

  “ И без да са в парламента хората са на улицата.”
  ——
  Ми за кво ви е парламент тогава? ... щом кът може и от улицата. Нема ли да ви е студено зимъска?

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 46. 46 Профил на еспресо
  еспресо
  Рейтинг: 1513 Весело

  Ице, кат падне Баце, ще продължите ли борбата срещу Доган, или е много голяма лъжица?Понеже всичко почна от едно дебаркиране и развяване на знамена? Или Доган не се пипа, като крепител на етническото равновесие 😀😀😀😀
  —цитат от коментар 44 на Сър Джон


  Напролет, когато Доган изпрати Каскета да арестува ББ, ще ви приемем в протеста за реформа на съдебната система.
  Дотогава пазете форума, че нищо чудно да ви отрежат от повечето медии.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2095 Неутрално

  Иванов е слушал запис на чужд разговор! Нечистоплътно

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1954 Неутрално

  До коментар [#26] от "K2":“ И без да са в парламента хората са на улицата.”——Ми за кво ви е парламент тогава? ... щом кът може и от улицата. Нема ли да ви е студено зимъска?
  —цитат от коментар 45 на Gretel


  Щом институциите не работят в полза на хората а за олигархичния елит , хората излизат на улица в защита на интересите си.
  Или понеже си емоционално обвързана с партия ти се иска да им отнемеш това право

  SHADOWS of SOFIA
 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1667 Неутрално

  " Герберите " ще изчезват постепенно и то си е нормално , взимайки предвид генезис и подбор , има по-важно нещо за бъдещето и то е консолидиране върху реални , възможни и за кратко време промени около политико-икономически фактор , който да ги реализира.....засега ,такъв не се вижда и не трябва да се допускат илюзии !

 56. 56 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4805 Любопитно

  Интересно интервю на DW!

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 57. 57 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2415 Неутрално

  ,,Аз бях министър на правосъдието, който фактически искаше разследване на своя премиер.”
  Ами Христо точно така става когато си неудобен-губиш работата си! И с мен беше така. Дерзай!!! ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!!!

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 60. 60 Профил на Бушон
  Бушон
  Рейтинг: 8 Неутрално

  “Той просто се държи за стола си, защото му е поръчано да довърши "Руски поток"...”

  Бойкикев защо не е обяснил, как точно ще спре патока при подписани договори, осигурен инвеститор и почти привършващо строителство?

 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 63. 63 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1954 Неутрално

  [quote#58:"Бушон"][/quote]

  След толкова гръмнали бушони идва ред на главното табло.

  SHADOWS of SOFIA
 64. 64 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2415 Неутрално

  До коментар [#60] от "Бушон":

  Казват ти че става дума за злоупотреба с власт, за корупция!
  Недей дрънка за тръби!

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 66. 66 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2415 Весело

  До коментар [#65] от "Бушон":


  Ти виж IQ-то министърките от ГЕРБ пък тогава гледай Тайпи😂

 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 68. 68 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1954 Неутрално

  [quote#65:"Бушон"][/quote]

  Будали и мисирки!
  Вие сте прости ние не и за това не се разбираме!
  (плакат от протеста)

  SHADOWS of SOFIA
 69. 69 Профил на Miroslav Vladimirov
  Miroslav Vladimirov
  Рейтинг: 318 Неутрално

  Това го казва човека който преди 10-тина години сключи сделка с ДПС (историческия компромис).Мушморок сладък.
  Значи да обобщим преди 10 години е ДПС и Доган са удачни за коалиция днес са врагове на държавата.

  Мирослав Владимиров
 70. 70 Профил на Бушон
  Бушон
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#65] от "Бушон":Ти виж IQ-то министърките от ГЕРБ пък тогава гледай Тайпи😂
  —цитат от коментар 66 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Чакаме изказване на английски на Атанасов или Бойкикев, за да ги сравним с английския на министърката. Или те знаят само руски?

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 73. 73 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2415 Неутрално

  До коментар [#70] от "Бушон":

  Ами когато нещо не знаеш-по-добре си кажи и не се излагай като кифладжия!

 74. 74 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2415 Неутрално

  До коментар [#67] от "Бушон":


  То и ние чакаме Гешев да ви оформи ,,документално”, но самият той не иска да си го причинява. Иначе мат’рял има много...

 75. 75 Профил на Славейко
  Славейко
  Рейтинг: 351 Неутрално

  И на катарския шейх, дето му крие парите

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 77. 77 Профил на oak17621787
  oak17621787
  Рейтинг: 300 Неутрално

  Можем категорично да кажем, че протестите и нашето присъствие излизат далеч извън пределите на София.

  Тоя човек лети нейде из облаците. И това ми било лидер на партия.

 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4805 Любопитно

  До коментар [#11] от "Norman Granz":

  Браво наистина! От както започнаха протестите (а, искрата, която ги подпали беше акцията на Христо Иванов на плажа Росенец) той ми направи много добро впечатление! Има алтернатива на сегашното управление и тя се казва Да България и Демократична България. Ще гласувам за тях на предстоящите избори.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 86. 86 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3048 Неутрално

  До коментар [#37] от "еспресо":

  Мисля, че доста надценяваш възможностите на електората да смята. ;)

  Бивш tww09306483.
 87. 87 Профил на Бушон
  Бушон
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Иначе мат’рял има много...
  —цитат от коментар 74 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  Абе много, много, ама ние не искаме всичкия, дай сега съвсем малко (доказателства) от тези (многото), че иначе звучиш като Бойкикев (това НЕ Е комплимент).

 88. 88 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6134 Любопитно

  До коментар [#11] от "Norman Granz":

  И кое сега се позиционира в графата "по-малкото зло"? Едно име, може ли?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 89. 89 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4805 Весело

  До коментар [#81] от "Иво":Поздравления! Спасението е в единен фронт между чугуни и меки китки!
  —цитат от коментар 84 на Бубенце


  Чугуните и меките китки са ГЕРБ и ОП. ;-)

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 90. 90 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3048 Неутрално

  До коментар [#63] от "K2":

  Главното табло е здраво и няма да изгори скоро. Сделано в СССР...! ;)

  Бивш tww09306483.
 91. 91 Профил на N I K E
  N I K E
  Рейтинг: 428 Неутрално

  Христо га яде кифтетата не рива а сега ривеш а ???
  Аман от пишман демократи....

 92. 92 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 3048 Неутрално

  До коментар [#88] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Цветанов. :)))

  Бивш tww09306483.
 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4037 Неутрално

  До коментар [#81] от "Иво":

  "Браво наистина! От както започнаха протестите (а, искрата, която ги подпали беше акцията на Христо Иванов на плажа Росенец) той ми направи много добро впечатление! Има алтернатива на сегашното управление и тя се казва Да България и Демократична България. Ще гласувам за тях на предстоящите избори."

  Радвам се да го чуя.

  Христо Иванов се оформи като успешен политик, способен на дръзки акции срещу статуквото, които увличат много хора. България имаше нужда от такъв, който да ритне кошера и да събуди народа от летаргията.

  След Росенец България вече не е същата, Тиквата е смъртно уплащен, вчера раздавал пари за детски градини, след като онзи ден намали ДДС-то на бирата и фитнесите. :)))) Явно си е въобразил, че като раздава на калпак от държавните пари, ще накара хората да го заобичат, както преди 10 години.

  Big mistake.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 95. 95 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2495 Неутрално

  “Той просто се държи за стола си, защото му е поръчано да довърши "Руски поток"...”
  Ристю да не иска да каже,че ако БСП дойде на власт веднага ще спре потока?На това само неговите "умни "фенове могат да повярват.

 96. 96 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4037 Неутрално

  До коментар [#95] от "uvtest":

  "Ристю да не иска да каже,че ако БСП дойде на власт веднага ще спре потока?"

  Ти току-що си призна, че досега Тиквата е изпълнявал програмата на БСП - нещо, което аз пиша поне от две години насам.

  Понеже си много "умен".

  Хехе.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на petrapetra
  petrapetra
  Рейтинг: 852 Неутрално

  Г-н Иванов явно доста сте объркали сметките и схемите на ченгетата от мафията на Държавна сигурност! Сварихте ги неподготвени със следващия им политически проект, който да наследи ГЕРБ, както направиха след НДСВ. Може би и те се подведоха да гледат на народа с учите на Борисов! Или просто остаряват...

 99. 99 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2495 Неутрално

  До коментар [#96] от "Norman Granz":

  Очаквано,пак не си разбрал."Признавам си",че БСП ще продължи да изпълнява програмата на ГЕРБ в тази и част.Защо Ристю така плоско се мъчи да манипулира,само той си знае.

 100. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK