Миролюба Бенатова, журналист: Борисов се е капсулирал, не може да понесе да не бъде харесван

Миролюба Бенатова

© Георги Кожухаров

Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова е дългогодишен журналист. Започва във вестник "168 часа" като криминален репортер, после работи в Би Ти Ви и "Нова телевизия". През 2019 година, малко след като "Нова телевизия" беше купена от братя Кирил и Георги Домусчиеви, договорът на Бенатова заедно с този на Генка Шикерова беше прекратен. След като беше принудена да напусне телевизията, стана шофьор на такси. В свой текст по повода, Бенатова обяви, че е "срамно е да те поръчват за поръчкови репортажи. Да ти пишат въпросите и да ти диктуват отговорите". В момента излъчва на живо в своя фейсбук профил, репортер и водещ е в предаването "Алтернативата" по ТВ 1 и се занимава и с други медийни проекти. "Дневник" разговаря с нея за журналистиката, състоянието на медиите и протестите.


Когато бяхте принудена да напуснете "Нова телевизия", станахте шофьор на такси и тогава написахте, че сте избрала поприще, в което още търсят хора. Сега сте обратно в журналистика, потърсиха ли ви или вие решихте да се върнете?


- Не съм си тръгвала от журналистиката. Експериментирах с друга професия, не на шега, а с цялата метафора, която вложих. Направих това, за да кажа, че нямам проблем да се явявам на поръчка на адрес, имам проблем да изпълнявам поръчки в журналистиката.
Сега се върнах да репортерствам, защото животът ражда събития. Спрях да карам малко преди началото на кризата с коронавируса, защото исках да подготвя едно обучение. После всички станахме репортери, влях се в "диванната армия". И сега протестите, естествено ме върнаха в професията. Явно съм човек за кризи. Сега помагам на колегите в предаването "Алтернативата" по ТВ 1.


Как ви се струват поръчките в журналистиката за периода, в който не бяхте в професията?


- Проблемът е с нивото и невъзможността да се задават обикновени въпроси. На това съм свидетел, за съжаление, през последните над десет години. Задаването на въпроси на терен се превърна в лошо възпитание, самите ресорни репортери правят забележка на колегата, който е най-активен и задава въпроси. Казват: "Айде, стига толкова, ще го ядосаш". Който и да е "той".


Аз съм в професията вече 26 години, звучи брутално, но в последните 15 от тях наблюдавам, че всички, които са участвали в управлението са били страшно докачливи и обидчиви на обикновени, критични или дори уточняващи въпроси. А репортерът не е отишъл на събитие като на диктовка. Поне не би трябвало. Към днешна дата ми се струва, че репортерите на терен вече са се примирили с участта да бъдат ретранслатори на чужди послания.


Как може да се промени това?


- Въпрос на подход и на характер. Аз съм започнала в седмичен вестник навремето и са ме учили да бъда критична, че това е ДНК-то на репортерската професия и не ми е хрумвало, че в някакъв момент ще бъде отрицание. Може би и все пак средата е такава. А младите колеги репортери не са насърчавани да бъдат критични. А те нямат самочувствието да налагат своето вътрешно усещане. Не бива да бъдем големи съдници към колегите, защото и много опитни журналисти съвсем съзнателно са предали професията и са се превърнали в умели манипулатори.


Как властта участва в този процес?


- Не е работа на властта да участва в качеството на журналистиката. Властта прекалява отдавна в подбора на това с кого ще си говори и с кого не. За всеки от нас, чисто човешки погледнато, е разбираемо желанието на участниците във властта да си говорят само с хора, с които си говорят на един език, а не с критици или с такива, които ще им задават въпроси, които не искат да чуят. Професионално трябва да е ясно, че когато един човек е на властова позиция не трябва да допуска да се обгражда само с хора, които ще му кажат и питат това, което иска. Властта тук съвсем нахално, не се прикрива, си избира да си говори единствено с хора, които няма да създадат проблеми. Не знам кой ги учи /представителите на властта- бел. ред/, защо си мислят, че заобикаляйки се само с въздушни възглавници, това им дава бонус в обществен смисъл.


Никой няма интерес от този балон, дори хората, които си го създават.


Като криминален и разследващ журналист имате поглед върху отношението на премиера Бойко Борисов към медиите. Как се промени то през годините?


- Аз съм отразявала Бойко Борисов, когато той дойде в моя ресор. Бях разследващ журналист и криминален репортер вече десетина години, когато той стана главен секретар. Първият път, когато видях Бойко Борисов публично, всъщност беше на погребението на Тодор Живков, което аз и една колежка отразявахме за в. "168 часа". Интересно, че той тогава отговаряше за това къде да застанат журналистите. И беше много любезен, малко като разпоредителя в ритуалната зала.


Не го казвам с лошо, защото човекът се държеше професионално. Това е първата ми среща с него на терен. След 5-6 години той дойде в МВР и в ресора ми. После излезе от него. Повече не съм отразявала Бойко Борисов в различните му битности, освен че периодично съм правила по-големи интервюта с него. Но не съм го проследила в Министерския съвет и кметството. Голяма част от ресорните журналисти последваха Борисов извън МВР. Изнесоха се от криминалния ресор, последваха го в общината, после в Министерския съвет.


Някои от тези колеги към днешна дата са пиари в различни институции, пресаташета, в посолства в чужбина. Аз не съм претърпяла такава еволюция или метаморфоза. Борисов, в началото беше много неумел, беше плах в комуникацията с журналистите. И вежлив. Но още докато беше в МВР имаше ситуации, в които аз съм му задавала въпроси и той е ставал и си е тръгвал от пресконференция.


Една такава случка беше, когато от МВР бяха обявили, че Златко Баретата и не си спомням още кои други няколко души, са задържани. Златомир Иванов Баретата беше дошъл в Би Ти Ви, за да каже, че не е задържан. Беше казал на охраната: "-Добър ден, аз съм Златомир Иванов, търся Миролюба Бенатова. Идвам, за да кажа, че не съм арестуван." Аз отидох бързо, записахме го, видимо не беше арестуван.


Миролюба Бенатова като таксиметров шофьор

© "Фейсбук"

Миролюба Бенатова като таксиметров шофьор


В същия този ден имаше пресконференция в СДВР и логичен е въпросът: защо съобщихте, че Златомир Иванов е задържан, при положение, че не е. Не си спомням какъв беше отговорът, но един или два пъти не ме беше удовлетворило това, което ми бяха казали, и на третия път Борисов стана и си тръгна. Още тогава Борисов показваше, че не е много склонен да чува критики, да влиза в такива диалози, но в този период много малко хора го знаеха. Вече всички в нашата професия - от собственици на медии до последния репортер, знаят колко Борисов е обидчив.


Криминалният ресор как се промени през годините?


- Криминалният ресор, в който аз не съм от 2013 година, се промени, както и престъпността. Престъпността вече е друга, тя е на "белите якички" и обществените поръчки. Други са нещата, няма нужда от локви кръв. Конкуренти се убиват с прокуратурата и НАП.


Какво ви прави впечатление, сравнявайки протестите от 2013-та и тези от сега?


- Едно от тъжните неща, които ми правят впечатление, е че има много хора, които бяха на протеста през 2013-та, протестиращи са и сега. Това е изключително обезсърчаващо. Бойко Борисов не си дава сметка кой всъщност почти всяка вечер е на площада. Вероятно, ако си даде сметка, няма да може да го понесе.


В чисто човешки план е разбираема капсулата, в която се е скрил. Но за човек като него, който има такова изключително его, който има патологична необходимост да бъде харесван и дори обичан, да бъде толкова нехаресван, би било смъртоносно, ако си позволи да се свърже с тази реалност. Но това, че има много хора, които са били и тогава, и сега, са едно от много тъжните ми заключения.


Сравнявайки двата протеста, как ви се струват действията на полицията ?


- Полицията от 2 септември 2020 г. е различна от тази, която беше в "нощта на белия автобус" от 24 юли 2013 г. . Това, което е сигурно, е че полицията действа по заповед. Това, което се случи на 2 септември беше отново по заповед - до едно време да се търпи всичко. Което по принцип не е професионално, не е и житейски издържано. Няма логика полицаите да бъдат изложени на такава масирана атака и то целодневно.


Вечерта на 2 септември, аз бях на входа на партийния дом, имаше 15-20 минути, в които младежи, които бяха компактна група, замеряха полицаите с бомбички. Само дето не им ги завираха в каските. Хвърляха ги по краката, отдолу, отпред. Не знам в коя инструкция пише, че е възможно да се случат такива нарушения на обществения ред в рамките на много дълго време и полицията да не взима никакво отношение.


Впоследствие високопоставен представител на МВР ми каза в неофициален разговор, че не можело да ги изолират предварително, защото те нищо не били направили. Попитан защо, когато вече са започнали да правят нещо, не са реагирали, нямаше адекватен отговор. Имаше друг отговор - протестиращите трябваше сами да се изолират от тях. Т.е. МВР седи като наблюдател и очаква граждани с граждани да се саморазправят. Това е много рисковано, защото когато са нажежени страстите, има хора, които не биха хвърлили с ръката си, но адреналинът ги увлича и те няма да възприемат мъжете, които хвърлят бомбички като врагове. Това е предпоставка за саморазправа и побоища. Не е работа на гражданите да се разправят едни с други.


Миролюба Бенатова, журналист: Борисов се е капсулирал, не може да понесе да не бъде харесван

© Фейсбук


Може би са очаквали да стане по-сериозна провокация. Още при първия път /през юли - бел. ред./, когато имаше бомбички и мятаха червена боя, тогава казах, че целта е да се стигне до сблъсък, който да е кървав. Чия цел - дали на кръгове в управляващото мнозинство, дали МВР прави активно мероприятие, дали определени хора имат такива цели, не знам.


Как ще се развие протеста?


- Не знам. Аз все пак съм човек, който отразява, а не се опитвам да прогнозирам. Дали ще си постигне целите също не знам. Факт е, че протестът е масов. Това означава, че е плод на огромно разочарование и на наслагване на много неща, дълго време. Предполагам, че няма да отшуми и да стане по-малоброен, въпреки пропагандата, която го обявява за застаряващ и малоброен. А той не е такъв. Дали това обаче е достатъчно, за да се стигне до промяна?! През 2013-та г. не протестът свали правителството на Пламен Орешарски, а ДПС, когато го реши. Не искам да съм лош пророк, но вероятно нещо подобно ще се случи и сега. Но каквото и да стане, който подценява тази гражданска енергия, няма да види добро. Независимо дали скоро или след време.


Какво е за вас 111- то място по свобода на медиите?


- Опитни хора, чийто глас се чува в обществото и са добри в професията, да нямат възможност да практикуват професията си по достоен начин. Изолирането и маргинализирането на влиятелни гласове в журналистиката, е всъщност това 111-то място. Много е первезно това, което управляващите обичат да твърдят: "Всеки може да каже, това което иска. Има толкова много медии. Защо не си направите един ютюб канал" и т. н.


Много закачливи, приятни предложения валят от всички страни. Но за хора, които са в професията, а и за хората, които предлагат тези идеи, е пределно ясно, че България не е такъв пазар, че влиянието, което един журналист има в национална електронна медия е едно, а неговият личен канал, макар и да е много посещаван, като моя, е друго.


Кой е най-големият проблем на медийната среда?


- Дългогодишното старание сетивата на публиката да бъдат притъпени, доведе до липса на сетива. Нашето общество поне не дава вид, че припознава свободата на словото като обществена ценност. Хората много лесно и безкритично приемат, когато известни личности изчезват от екрана. И си казват: "Ми, окей, ще дойде някой друг." Това насърчава много т.нар наши душмани. Като се види, че няма всенародни бунтове, когато някой изчезне, те си казват: "Идеално, явно всичко може да си позволим". Оказват се прави.


Може би самите медии трябва по-усилено да работят да възпитат хората да припознават свободата на словото?


- Това е процес, то е като порастването. Някои хора сега казват, че гражданското общество се събужда. Гражданско общество, с различна степен на осъзнатост, отдавна съществува. Но въпросът е да не се приспива и да не бъде завладявано от "обществен бърнаут". А напротив, да се грижи за своята будност. Както всеки репортер трябва да се грижи постоянно за своята образованост и подобряване на умения, обществото трябва да се грижи за сетивата си.


Разбира се и финансирането на медиите е важно. Нашето предаване "Алтернативата" се прави от доказани имена в професията. Има платформа: алтернативата.бг, на която събираме пари, защото, за да съществува предаването, то трябва да бъде финансирано от зрителите. И тук си пролича друго - българинът не е свикнал да плаща за съдържание. Не го казвам като съдник, аз имам същите навици за потребление на съдържание. А вярвам, че подкрепата е действие, както в личния ни свят, така и в професионалния. Някой приятел като издаде книга, аз отивам и я купувам. Така му показвам, че го подкрепям. Трябва да започнем всички да си променяме навиците, както сме се научили всички да си хвърляме фасовете в кошчетата, може би така един ден ще се научим да се абонираме за съдържание, което четем и гледаме. Но не, за да го поръчваме какво да бъде, а да дадем своя дан, за да може някой да върши работата си професионално


Разговор със Силивия Великова - тук.
Разговор с Емилия Милчева - тук.
Разговор с Полина Паунова и Генка Шикерова - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (122)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 2. 2 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  Като щрауса- скрие си главата, пък з-ка му стърчи...

 3. 3 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 920 Любопитно
 4. 4 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Весело

  До коментар [#3] от "Tzar Vova Josei-ki":

  ,,Къде е Кирчо, че техните го търсят да го бият.”😄

 5. 5 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 5866 Любопитно

  '' Факт е, че протестът е масов. ''
  Явно тази ''журналистка'' си е правила репортажите по други репортажи, а не от реално време и място ?!!!

  [email protected]
 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 7. 7 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 5866 Весело

  До коментар [#6] от "дерибеев":

  Ми тя си е казала:
  ''Разбира се и финансирането на медиите е важно.'':)

  [email protected]
 8. 8 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2437 Неутрално

  Други са нещата, няма нужда от локви кръв. Конкуренти се убиват с прокуратурата и НАП.
  _____________
  Демек всякакви съмнения че държавата е новата мафия или новата мафия е структурирана като силовите групировки са случайни!
  Дойдат ли Ви във фирмата някакви институции на проверка значи големия БОСС иска да си платите рекета или направи да минете на просешка тояга като отстъпите бизнеса на когото трябва!
  "8-те джуджета" не спят, институциите работят като търговско и туристическо дружество!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 9. 9 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 926 Весело

  Журналистки, журналисти, репортери и прочее, няма да свалят Бойка от власт. Това магаре заслужава един хубавичък бой с неодялана гьостерица.

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 10. 10 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2771 Неутрално

  "че влиянието, което един журналист има в национална електронна медия е едно, а неговият личен канал, макар и да е много посещаван, като моя, е друго."

  Целта на журналиста не е ли да информира? Кога почне да оказва влияние става пропаганда. :)

  Да не се чудите що сме на 111 място. :)

 11. 11 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3687 Неутрално

  Егото на бокича прилича на балон надут с хелий. Въпрос на време е, да се появи карфица, която ще го спука. А присмеха ще го довърши.

 12. 12 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  “...Бойко Борисов ... на погребението на Тодор Живков ... отговаряше за това къде да застанат журналистите. И беше много любезен, малко като разпоредителя в ритуалната зала.”

  Хахахаха!

  На важните съвещания между “големите” в СИК - Маджо, Пашата, Маргините - пък е вардел отвън пред вратата, да не влезе някой.

  Слуга беше, слуга си остана. 😎

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 13. 13 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#3] от "Tzar Vova Josei-ki":

  “Къде е Боко?”

  В зайчарника при другите зайци.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 14. 14 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1082 Неутрално

  До коментар [#5] от "karabastun":

  Гледай си каскета прокурор и най- бедната държава в ЕС след 10 години БоКу управление, през което време румънците ни задминаха като малка гара... не се изказвай като редовен читател на ПИК.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 16 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3897 Весело

  "Разговор със Силивия Великова - тук.
  Разговор с Емилия Милчева - тук.
  Разговор с Полина Паунова и Генка Шикерова - тук.
  Разговор с Миролюба Бенатова - тук."  Можеше да обобщите, разговор с политкоректни журналисти - тук.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 17. 17 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 974 Неутрално

  Миролюба Бенатова, журналист: Борисов се е капсулирал, не може да понесе да не бъде харесван
  Барисов НЕ ХАРЕСВА БЕНАТОВА - неин проблем. На 1000 протестъри им е платено ДА НЕ ХАРЕСВАТ БОРИСОВ , на нас , които не сме платени / някой ще каже - платени от Борисов / БОРИСОВ СИ НИ ХАРЕСВА такъв какъвто е !

 18. 18 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1082 Неутрално

  До коментар [#16] от "hamiltonf":

  Журналистиката е срещу властта, без значение коя, защото тя предразполага към корупция, моето момченце. Политкоректни може да наречеш Недялко, Ива и прислугата от Нова тв. Не я научихте тази демокрация, ей...

 19. 19 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 743 Неутрално

  И журналистите, които са безусловно на страната на властта, са зависими, и онези, които са постоянно и винаги анти - също. И двете страни неизменно следват определена партийна линия, която им се спуска с финансирането. А това се прави с цел пропаганда, разбира се. Независима и обективна журналистика, която не изопачава фактите и не се опитва да ги вкара в определен коловоз, така че да не влияе целенасочено на общественото мнение, почти няма. Обикновените хорра винаги са побутвани в една или друга посока на мислене. А огромен процент от хората трудно правят причинно-следствени връзки. Или защото ги мързи да мислят, или защото просто не могат. Та медиите са просто един инструмент за облъчване. И това не е само в България, а е навсякъде.

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  Пука му на Борисов дали "матрияла" го харесва.
  Предполагам, щом нарича народа така, значи нехаресването е двустранно.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 22. 22 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3897 Весело

  "Вече всички в нашата професия - от собственици на медии до последния репортер, знаят колко Борисов е обидчив."  Когато един журналист не може да структурира елементарни изречения, изглежда смешно, или по-точно - нелепо.
  Бенатова, не е "знаят колко Борисов е обидчив", правилното е "знаят колко обидчив е Борисов".
  Досега като не сте го научили БЕЛ, няма вече и време за напредък...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 23. 23 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#15] от "diegos":

  "На 111 място сме заради такива като Домусчиев и Пеевски... но да, Бенатова ти е виновна за тази класация... бе туй герберухите акъл имате ли?"

  Аз отдавна не влизам в дибати с такива - пиша си моето, те лаят, аз ги игнорирам - все едно ги няма.

  България е на 111 място (и то й е много), защото 95% от медиите са овладени от Осмокракия свинепаяк, Братя Гелови и техните аватари - Петю Блъсковци, Недялко Недялковци, Борове и Брези, от регионални и местни велможи и дерибеи, допуснати до копанята на властта срещу безсрамни хвалебствия и мазни лъжи за "успехите".

  След 30 години преход България се върна в изходна позиция, в блатото на късния живковизъм, когато всичко беше привидност, а думите бяха изгубили напълно значението си.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 24. 24 Профил на Дисидент в ЕССР
  Дисидент в ЕССР
  Рейтинг: 329 Неутрално

  "нямам проблем да се явявам на поръчка на адрес, имам проблем да изпълнявам поръчки в журналистиката."

  Когато журналист, близък до розови левичари като Христо Иванов, Дневник, Шикерова и пр. каже, че не изпълнява поръчки в журналистиката, не му вярвайте много. Не, че е невъзможно човек искрено да вярва в тази идеология, но Бенатова не е глупава, съответно остава другия вариант...

  "Нашите деца не получават образованието, от което имат нужда. Те трябва да бъдат обучавани в традиционните морални ценности, но вместо това им се казва, че имат изконното право да бъдат гей. Това е измама, която ги отклонява от верния път в живота." - Маргарет Тачър, 1987
 25. 25 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#23] от "Norman Granz":

  "дибати " >>> дЕбати, разбира се.

  Само това ми липсва - някой почитател на Безкнижния да ме обвини в неграмотност...
  :)))))))

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 26. 26 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  Хи хи , Бенатова го съсече! А как обичаше да се пъчи пред камери и мисирки.

  SHADOWS of SOFIA
 27. 27 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 1722 Неутрално

  Май му хареса хората да се "жвъчкат" с него.

 28. 28 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 296 Весело

  Доколко близки са били Борисов и Бенатова си знаят само те. Двамата обаче са запазили повече от приятелски отношения. Днес Миролюба продължава да взема най-знаковите интервюта от премиера, като често насочва микрофона към него в собствения му дом. ))))
  http://burgas-podlupa.com/ето-ги-госпожиците-на-бойко

 29. 29 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#19] от "4okuto":

  Браво. За жалост анализът ти е точен.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 30. 30 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  Май му хареса хората да се "жвъчкат" с него.
  —цитат от коментар 27 на Петя


  Нарциса е в нелегалност. Отнеха му най-милото , вече не е пред камерите.

  SHADOWS of SOFIA
 31. 31 Профил на 4okuto
  4okuto
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Обективна и независима журналистика означава безпристрастно показване на абсолютно всички факти, на всички мнения с тежест по дадена тема. Без взимане на определена страна. Като темите не са избирателни... А хората сами да направят своите изводи. Е, такива медии вече почти не се срещат по света.

 32. 32 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 296 Неутрално

  Ама Баце е свикнал да го предават разни фурнаджийски лопати, разни жените неоценени и т.н. Те нека си носят позора на поведението долно да оплюваш този комуто си бил близък.

 33. 33 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5713 Любопитно

  А "Дневник", свободна и независима медия ли е?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 34. 34 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  До коментар [#33] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Дневиник е инструмент на върхушката, таблоид за манипулации, внушения, сугестии и дори средство за репресия.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 35. 35 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  А "Дневник", свободна и независима медия ли е?
  —цитат от коментар 33 на Незнайко в Слънчевия град


  Само тези на Невялко са по-свободни!

  SHADOWS of SOFIA
 36. 36 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  Така както Божков им разкри схемите никоя медия нямаше да успее да го направи толкова успешно!

 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 38. 38 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1082 Неутрално

  До коментар [#28] от "zidar":

  Не ви ли е гнус да четете тази жълта съчинена гняс, без факти и доказателства?
  Сядам на бял лист и мога да сътворя още по фантастичен текст. И? Когато имам НУЛА като подкрепа за твърденията си какво остава? Клевета... фалшива новина. Пеевска цвъчка.... много ли е гот да си служител на свинка?

 39. 38 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3897 Весело

  До коментар [#33] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Колкото "Сега", онези на бившия газов олигарх, и пряк посредник на газта от Русия за дълги години. Представя ли си някой, какъв кадър трябва да си на руските и родните служби, за да те сложат за посредник на газта в търговията между две държави?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 40. 40 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#37] от "Stoyan Kostov":

  Ми то е същото като да ти плащат да управляваш, ама ти да не можеш

 41. 41 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2699 Неутрално

  До коментар [#3] от "Tzar Vova Josei-ki":

  Къде е Боко?
  —цитат от коментар 3 на Tzar Vova Josei-ki


  На кого му пука?

 42. 42 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 725 Неутрално

  До коментар [#23] от "Norman Granz":

  То защото не изтече информация, че Прокопиев дава нареждания на главните редактори на медиите си. Това сигурно даже ни бута напред в свободната журналистика?!

 43. 43 Профил на Боян Таксиров
  Боян Таксиров
  Рейтинг: 1572 Неутрално

  До коментар [#11] от "Vlado Nikolov":

  Пожелателно мислене.
  И тук не става въпрос за его, а за други неща.

  ХАКНАТИЯТ МОЗЪК: https://unbrain.eu/?bg
 44. 44 Профил на zidar
  zidar
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#38] от "diegos":
  Никак не ме е гнус, и няма как да ме е само защото вие го определяте за жълто, при положение че вътре има само факти.А и знам от кухнята достатъчно , но го спестявам на Бенатова тук. Тя си знае.

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 46. 46 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#42] от "Stoyan Kostov":

  "То защото не изтече информация, че Прокопиев дава нареждания на главните редактори на медиите си."

  Къде изтече, в ПИК ли?

  Тактиката ви на вас герболяка е, когато някой ви посочи колко сте корумпирани и пропаднали, да отвръщате: Ами той Костов (или Х, Y, Z) не беше ли корумпиран и пропаднал?

  На това се казва whataboutism, най-примитивната форма на дебат, при която атакуваната страна отвръща с огледална контраатака.

  Практикува се от циганките по пазара, когато бъдат хванати а крадат: - Кой, АЗ ли съм крадла ма?! ТИ си крадла!!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 48. 48 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 725 Разстроено

  "че целта е да се стигне до сблъсък, който да е кървав. Чия цел - дали на кръгове в управляващото мнозинство, дали МВР прави активно мероприятие, дали определени хора имат такива цели, не знам."

  Нищо, че не знае. Ще си измисли.
  Явно е пропуснала да прочете СРС-тата между Черепа и Паунов.

 49. 49 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3770 Неутрално

  До коментар [#47] от "bex37676146":

  "Доказа се, че в държавата нищо не зависи от Борисов и той е напълно ненужен."

  Бойко Борисов е нужен като сламено човече, за да бъдат извършени чрез него (с неговия подпис) огромни кражби на европейски фондове, да бъдат довършени руски корупционни проекти, увреждащи националната сигурност, и други изненади, за които дори не подозираме.

  След като изпълни преднацначението си, ще бъде захвърлен, а ако се разсмърди - вероятно и еднолично обвинен за безстопанственост в особено големи размери.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 50. 50 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  "че целта е да се стигне до сблъсък, който да е кървав. Чия цел - дали на кръгове в управляващото мнозинство, дали МВР прави активно мероприятие, дали определени хора имат такива цели, не знам."Нищо, че не знае. Ще си измисли. Явно е пропуснала да прочете СРС-тата между Черепа и Паунов.
  —цитат от коментар 48 на Stoyan Kostov


  Тези от Делта гард преоблечени като полицай с татиси и боксове нали за това са там. Или и те са измислени?

  SHADOWS of SOFIA
 51. 51 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#36] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":

  Ти не си българче, само продажни "дубайче".

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 52. 52 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  До коментар [#36] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени":Ти не си българче, само продажни "дубайче".
  —цитат от коментар 51 на Vivian Apostolov


  Отлитай калинка!

  SHADOWS of SOFIA
 53. 53 Профил на Бубенце
  Бубенце
  Рейтинг: 641 Весело

  Правило номер едно: Пипаш мускула - обичаш. Наритат те - ревеш.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 55. 55 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално


  В чисто човешки план е разбираема капсулата, в която се е скрил. Но за човек като него, който има такова изключително его, който има патологична необходимост да бъде харесван и дори обичан, да бъде толкова нехаресван, би било смъртоносно, ако си позволи да се свърже с тази реалност. Но това, че има много хора, които са били и тогава, и сега, са едно от много тъжните ми заключения.

  Трудно за разбиране. Къде ми е кафето.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 56. 56 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  Миролюба Бенатова, която на 11 септември 2001 г. се радваше на атентатите с думите "ей сега им се е_а мамата на американците", много се харесва на форумния псевдодесен лилавитет.

 57. 57 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 2996 Неутрално

  До коментар [#22] от "hamiltonf":В медиите има позиция наречена коректор. Това обикновенно са едни доста интелигентни жени, които оправят грешките на неграмотните журналисти. Винаги съм се чудил, как е възможно да си изкарваш парите с писане и да си неграмотен.
  —цитат от коментар 37 на Stoyan Kostov


  В много издания вече ги няма. Журналистите са със "собствен качествен щемпъл". Затова качеството е такова. Важна е линията!

  Еретик
 58. 58 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#52] от "K2":

  Гледай си работата 🤪

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 59. 59 Профил на xyi25666099
  xyi25666099
  Рейтинг: 86 Неутрално

  На какво ли не е способна мисирката за да бъде забелязана..

  "Дневник" следи в реално време събитията около сблъсъците между институциите и протестите срещу правителството и главния прокурор, които навлизат в 266-cтия си ден
 60. 60 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  чисто човешки план е разбираема капсулата, в която се е скрил. Но за човек като него, който има такова изключително его, който има патологична необходимост да бъде харесван и дори обичан, да бъде толкова нехаресван, би било смъртоносно, ако си позволи да се свърже с тази реалност. Но това, че има много хора, които са били и тогава, и сега, са едно от много тъжните ми заключения

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 61. 61 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1715 Неутрално

  До коментар [#52] от "K2":Гледай си работата 🤪
  —цитат от коментар 58 на Vivian Apostolov


  Гледам си я. Не ми се слушат брътвежите на фанатизирани БУДАли.

  SHADOWS of SOFIA
 62. 62 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4280 Неутрално

  “...Бойко Борисов ... на погребението на Тодор Живков ... отговаряше за това къде да застанат журналистите. И беше много любезен, малко като разпоредителя в ритуалната зала.”Хахахаха!На важните съвещания между “големите” в СИК - Маджо, Пашата, Маргините - пък е вардел отвън пред вратата, да не влезе някой. Слуга беше, слуга си остана. 😎
  —цитат от коментар 12 на Norman Granz


  Да де, но сега е премиер за трети мандат, скоро и за четвърти, а ти си остана ченге.

 63. 63 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#61] от "K2":

  Откога слушаш това дето четеш. Не се прави на проф. Вучков. 😄

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 64. 64 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Бойко Борисов е нужен като сламено човече, за да бъдат извършени чрез него (с неговия подпис) огромни кражби на европейски фондове, да бъдат довършени руски корупционни проекти, увреждащи националната сигурност, и други изненади, за които дори не подозираме.

  Що пишеш таквиз лъжи. Та точно Кремъл два пъти вече му спретва пуч ситуацийки.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 65. 65 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Бойко Борисов е нужен като сламено човече, за да бъдат извършени чрез него (с неговия подпис) огромни кражби на европейски фондове, да бъдат довършени руски корупционни проекти, увреждащи националната сигурност, и други изненади, за които дори не подозираме.

  Що пишеш таквиз лъжи. Та точно Кремъл два пъти вече му спретва пуч ситуацийки.

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 66. 66 Профил на Vivian Apostolov
  Vivian Apostolov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#56] от "Alarmstufe: Rot":

  Миролюба Бенатова, която на 11 септември 2001 г. се радваше на атентатите с думите "ей сега им се е_а мамата на американците", много се харесва на форумния псевдодесен лилавитет.

  Ама наистина ли така се е изказал?? 😳

  Нека се опитаме да храним добрия "вълк" в себе си.
 67. 67 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 910 Неутрално

  Не понася да не го харесват, но не се маха от властта !!!

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 70. 70 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 1863 Неутрално

  До коментар [#51] от "Vivian Apostolov":

  Хубаво е когато твърдиш нещо да успяваш и да го докажеш!😉

 71. 71 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  Бенатова дето нарече Българите протестиращи в Катуница хулигани.

  ДБ=БКП
 72. 72 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост и простащина
  ГЕРБ е равно на посредственост и простащина
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Мога да си прдставя с каква помия са заляли гербавите агитпропъри това доста стойностно интервю.

  Нека отбележим хайлйтите:

  "Бойко Борисов не си дава сметка кой всъщност почти всяка вечер е на площада. Вероятно, ако си даде сметка, няма да може да го понесе."

  "Факт е, че протестът е масов. Това означава, че е плод на огромно разочарование и на наслагване на много неща, дълго време. Предполагам, че няма да отшуми и да стане по-малоброен, въпреки пропагандата, която го обявява за застаряващ и малоброен. "

 73. 73 Профил на ГЕРБ е равно на посредственост и простащина
  ГЕРБ е равно на посредственост и простащина
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Да де, но сега е премиер за трети мандат, скоро и за четвърти
  —цитат от коментар 62 на Alarmstufe: Rot


  Милата гербава кокошка...

  Агитпропъри, един от вашите хептен се унесе и размечта. Отведете го за допълнителен инструктаж.

  А защо толкова неистово мИчтай фен на Тодор Живков да е премиер за 4-ти път, при положение, че парадира като анти-комунист, как мислите?

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 3978 Неутрално

  Слушах няколко интервюта на Бенатова. Не ми хареса като журналист. Не изчаква отговора , а прекъсва и задава следващ въпрос. Дразнещо е не толкова за интервюирания , колкото за слушателя. Това постоянно прекъсване и репликиране не дава възможност интервюирания да изкаже спокойно мисълта си. Нещо повече , тя го прекъсва на интересни места, сякаш по този начин го цензурира и не му дава възможност да каже това , което е решил да казва. Впрочем това е слабост на всички наши журналисти.

 77. 77 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7291 Неутрално

  Наричат САЩ страната с неограничените възможности. Оказа се, че тука е същото, щом охраната на диктатора Живков от 10 години управлява държавата.

 78. 78 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4190 Неутрално

  ВИИ Маркс имени В.И.Лелина

  Точно в десетката.
  Грозно и несправедливо.
  И ти ли Бруте.

  Сигурно си комунистка, ама от лошите?
  Три мандата цели вече все го спъвате предавате

  "Миролюба Бенатова, журналист:

  Борисов се е капсулирал,
  не може да понесе да не бъде харесван"

 79. 79 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#23] от "Norman Granz":"дибати " >>> дЕбати, разбира се.Само това ми липсва - някой почитател на Безкнижния да ме обвини в неграмотност...:)))))))
  —цитат от коментар 25 на Norman Granz

  Унасяте се - смесвате граматиката с политиката. Защо е необходимо да политизирате една чисто механична грешка, която вероятно сте допуснал поради съседството на клавишите "Е" и "И"?
  Може би търсите повод за конфликт с врага, поради което не допускате, че в "неграмотност" биха могли да Ви обвинят и привърженици на други политически лидери и партии.

 80. 80 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#12] от "Norman Granz":


  « Слуга беше, слуга си остана «


  ++++++
  Това е най-краткия и най-точен анализ на мутрата от Банкя !
  Само ще си позволя да добавя, че слугата има и престъпни наклонности .
  Лек и хубав ден .

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 81. 81 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2324 Неутрално

  До коментар [#38] от "diegos":


  « ... много ли е гот да си служител на свинка ? «


  Не знам, а Боко какво казва по въпроса ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 82. 82 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Наричат САЩ страната с неограничените възможности. Оказа се, че тука е същото, щом охраната на диктатора Живков от 10 години управлява държавата.
  —цитат от коментар 77 на Роси

  Според мен добилият популярност израз е "страната на неограничените възможности".
  С какво фактът, че "охраната на диктатора Живков от 10 години управлява държавата" дава основание България да бъде обявена за страна с неограничени възможности?

 83. 83 Профил на Boriana Gecheva
  Boriana Gecheva
  Рейтинг: 19 Неутрално

  До коментар [#25] от "Norman Granz":

  Поправяйки себе си, искаш да ни подскажеш, че си Многокнижен? По-важно е какво си разбрал от прочетеното. А очевидно не е много, щом Безкнижният те управлява 10 години, а преди това други такива- още 45 години! И пак им се иска да продължат традицията!

 84. 84 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 725 Неутрално

  До коментар [#74] от "ГЕРБ е равно на посредственост и простащина":

  Аз не си изкарвам парите с писане. Това е голямата разлика. Иначе Имбецили ще викаш на родителите си.

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 86. 86 Профил на dnevnikar
  dnevnikar
  Рейтинг: 4190 Неутрално

  UNITED EU UNION

  Не е "огледален" рефлекс тактиката.

  При честен дебат между две страни
  страните обменят истини - както ги разбират,
  и оценки мнения.

  При "огледално" нечестен дебат страните обменят
  обвинения, инсинуации и спам.

  Приблизително симетрични практики.

  Тази Антиверска тактика е мулти Асиметрична.

  Обвиняем по грях клас № N консумиран на дата DD.MM.YYYY
  се опъва и възразява:

  Ама актът на Пешо, безсрамен грях клас № NN на дата DD2.MM2.YYYY2
  не знам къде, беше по-лош!

  Обвинителят е поставен пред тежести:
  да се сети (ако може) кой е Пешо ;
  да освежи или придобие компетентност по грях клас № NN (що е то) ;
  да разследва и установи где е "не знам къде" ;
  ...

  Обвиняемият... отмаря... в ехидна поза на обвинител

  До коментар [#46] от "Norman Granz":

  Тактиката ви на вас герболяка е, когато някой ви посочи колко сте корумпирани и пропаднали, да отвръщате: Ами той Костов (или Х, Y, Z) не беше ли корумпиран и пропаднал?

  На това се казва whataboutism, най-примитивната форма на дебат, при която атакуваната страна отвръща с

  огледална контраатака.

 87. 87 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 928 Неутрално

  До коментар [#9] от "tsyrvulan":

  Може да бъде свален без никакви проблеми по волята на народа само след няколко месеца - на изборите през март. Но я си представи, че волята на народа е той да остане на власт? Може. защото освен гьостерица, вие не предлагате нищо друго - никаква реална алтернатива, нито като личности, нито като програми и т.н., нищо. И народът ще си каже - по-добре да избера познато зло, отколкото да се набутвам в непознато, че то може и по-зло да е.

 88. 88 Профил на tus03684646
  tus03684646
  Рейтинг: 10 Неутрално

  Дали Борисов е харесван или не е харесван, може да се съди по един обективен критерий - резултата от избори. Като се преброят бюлетините се вижда кой колко го харесват избирателите. Останалото са истерични площадни и медийни крясъци.

 89. 89 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1082 Неутрално

  До коментар [#44] от "zidar":

  Много ви е сбъркано понятието за факти зидарю :)
  Но да, четете ПИК и Блиц, това ви е тавана явно

 90. 90 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 960 Неутрално

  Има един голям проблем и той е, че тези хора от протеста и най-вече тези, които ги организират и ги мотивират са по-неставащи, може да е с малко, но са по-неставащи от Борисов! И ето го проклятието на този народ – 30 години не се намери човек, който да е способен да води България извън релсите на статуквото на комунисти и руосфили И НИКОЙ ОТ ПРОТЕСТА НЕ ГОВОРИ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ-РАДЕВ-НИНОВА-МАНОЛОВА-ДПС И ЛЮБОВТА КЪМ СССР! И точно с това си действие този протест ще бетонира и Борисов и останалите от статуквото комунисти завинаги на принципа "по-малкото", "по-голямото зло"! Честито на протестиращите, пак ще се възпроизведете същата сган отново!

 91. 91 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 960 Неутрално

  Защо Борисов да не се е самоубил!

 92. 92 Профил на Stoyan Kostov
  Stoyan Kostov
  Рейтинг: 725 Неутрално

  До коментар [#85] от "ГЕРБ е равно на посредственост и простащина":
  Ок, не ги познавам и не мога да ги коментирам, но определено са се провалили в възпитаването ти.

 93. 93 Профил на Светозар Христов
  Светозар Христов
  Рейтинг: 461 Неутрално

  Точно пък Бенатова да говори за поръчкова журналистика, е все едно Сталин и Пол Пот, да говорят за демокрация и права на човека. Да не говорим, че Бенатова вярно служи на разни НПО - та, в повечето случаи защитаващи Небългарски интереси.

 94. 94 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 850 Неутрално

  Стига с тази посредственост!

 95. 95 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 960 Неутрално

  Всички знаем, че България е на 111-то място по НЕсвобода на словото! Знаем го, защото лесно се помни – три единици!
  И днес за пореден път го видях това по "Дарик" радио – радиото на агента Радосвет Радев!
  Водещият на основното политическо предване за седмицата "Седмицата"
  бе поканил Р. Гечев, човека който фалира България в правителството на Виденов, Мая Манолова, Арман Бабикян, Христо Иванов! Точно така е и в Щатите, демократите държат всички медии и плачат до небесата за всичко, което направят републиканците – като във вица за вълка и заека – ."защо си с шапка,... защо си без шапка"
  Скоро света ще се "оправи" съвсем!

 96. 96 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5702 Неутрално

  А беше време, когато протестиращите бяха дрогирани лумпени, любимият ѝ "Цар Киро" невинна жертва, убитото момче в резултат на случаен инцидент. Каквото и да направи за мен е сеирджийка на хорските нещастия, които за нея са важна новина.

 97. 97 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  Ех Бенатова, Бенатова, нито си журналистка, нито си таксиджийка! Сега пишеш каквото ти поръчат..... халтурка! А дали е истина за теб няма значение, ако ти поръчат синьо, пишеш синьо, ако поръчат лилаво, пишеш лилаво....

  Русия- проказата на планетата Земя.
 98. 98 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 1957 Неутрално

  До коментар [#76] от "tacheaux":

  Бенатова не е журналист, тя е журститутка!
  Хора, спрете да пешете в подкрепа на ББойко, редакцията озверява и започва да публикува все по гадни глупости! Скоро от монитора ще потекат фекалии!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 99. 99 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Борисов е политически мухъл. Тодор Живков 2

 100. 100 Профил на spring_va
  spring_va
  Рейтинг: 658 Неутрално

  Поръчкова журнаистка, в поръчково интервю, за поръчкова медия, анализира поръчковата журналистика в България.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK