Деница Сачева: На снимките не се вижда Борисов до нощното шкафче с пачките

Тим Себастиан срещу Деница Сачева

Тим Себастиан срещу Деница СачеваИнтервюто, което министърът на труда и социалната политика Деница Сачева даде за предаването на "Дойче веле" "Conflict Zone" с водещ Тим Себастиан (вижте видеото долу), предизвика вълна от възмутени коментари в социалните мрежи заради изкривяването на фактите от нея.


Проверката на твърденията на министъра показа разминаване с действителността по няколко точки. Например тезата й, че 80 полицаи са в болница, защото са ранени от протестиращи, не е вярна. Тя преувеличава съобщение на столичната полиция отпреди месец, че 80 полицаи са били прегледани, а не настанени в болница. Реално само седем от тях са постъпили на лечение.


По същия начин Сачева манипулира и броя на протестиращите, които били само 6000 души, според нея, като противопоставя на тях 1 млн. избиратели, които са гласували за ГЕРБ през 2017 г. Не е ясно откъде министърът вади числото 6000 протестиращи - в най-силните дни десетки хиляди излизаха само на жълтите павета, без да броим всички хора на митингите в големите градове в страната. Колкото до онези 1 млн. гласа от 2017 г. - социологическите проучвания показаха, че ГЕРБ очевидно търпи голям отлив на доверие, а огромната част от анкетираните искат оставката на правителството.
Сачева сочи произволни числа и за да увери водещия в икономическия просперитет на България. Тя твърди, че БВП за последните 5 години се е увеличил близо двойно. Всъщност вярното число, по изчисления на "Дневник", е 37%. Би Ти Ви сочи още по-ниско - 30%.


Друго твърдение на Сачева е, че ръстът на минималната работна заплата за 6 години е от 250 на 610 лв. Би Ти Ви припомни, че е скъсен периодът - ръстът реално е постигнат за над осем години.


Министърът отрича и международните класации за свободата на словото, които поставят България на едно от последните места. Изводите за непрозрачната собственост на зависимите медии и тормоза върху независимите издания, които критикуват властта, впрочем бяха потвърдени от първия доклад на ЕК за върховенството на закона два дни след интервюто на Сачева.


Разговорът впечатлява с изключително подготвения водещ, който не отстъпва пред твърденията на министъра. За да получат читателите ясна представа, публикуваме писмения му превод от "Фрогнюз", направен от Джесика Вълчева.


Тим Себастиан: Свидетели сме на два месеца антиправителствени протести, понякога и насилие. Кога правителството ще разбере посланието и ще подаде оставка?


Деница Сачева: Разбираме много различни послания от протестиращите, но чуваме и онези, които не са на протеста. Протестите започнаха преди два месеца (протестите продължават вече 85 дни - бел.ред.), но съчетават различни послания. Тези, които се отнасят до по-добра правосъдна система и повече правосъдие или до битката с корупцията, ги чуваме и се стараем да водим такива политики.


Журналистът изброява данните от последните статистики за доверието към кабинета и рейтингът на премиера Борисов.


Тим Себастиан: Тълпата ви казва, че не ви иска. Не искат проекта ви за нова конституция. Искат незабавни избори. Така че защо не им ги давате?


Деница Сачева: Защото на площада няма повече от 6000 души. Над 1 милион са гласували за това правителство. Редовните избори са след 6 месеца.


Тим Себастиан: Хората не искат да чакат. Видели са достатъчно корупция и бруталност на улицата.


Деница Сачева: Не бих се съгласила със силните думи за насилието. Има 80 служители на реда, които са в болница. Има много насилие от страна на протестиращите. Интересно е също и фактът, че президентът трябва да е този, който да говори за единство и да призовава за диалог, а вместо това подклажда насилието.


Тим Себастиан: Това са много силни думи по адрес на Вашия президент. Но Съветът на Европа не е много съгласен, в частност комисарят по правата на човека Дуня Миятович, която споменава безброй сигнали за насилие над журналисти, които отразяват протестите - няколко са били пребити и напръскани с лютив спрей. Това според нея противоречи силно на задължението на правителството да защитава свободата на словото и сигурността на журналистите. Много е тъжно, когато трябва да ти напомнят нещо такова, нали?


Деница Сачева: Да, това е много тъжно, но Вие сте човек, който борави с истинските факти и сте награждаван за това. Мога да ви кажа, че фактите не подкрепят тези силни твърдения. Има над 80 полицаи, които са в болница и са били обект на много насилие. Имаше ковчези, донесени от протестиращите и редица други активности, на които ставаме свидетели


Тим Себастиан: Значи Съветът на Европа не знае за какво говори? Собственият Ви президент също не знае за какво говори?


Президентът Радев обвинява министър-председателя във връзки с организираната престъпност, призовава Борисов да подаде оставка. По думите му това правителство е "морално приключило", а според изследванията е приключило и формално. Прав е, нали? Каква е тази система, в която премиерът спи с пистолет и пачки евро в нощното шкафче? Какво е това правителство?


Деница Сачева: Какви са доказателствата Ви, че тези снимки са истински? И какви са съответно доказателствата на президента? Това ли е върховенството на закона? На снимките не се вижда едновременно премиерът до нощното шкафче. Мисля, че ако говорим за демокрация и върховенство на закона, съдът е този, който трябва да каже дали това е вярно или не.


Чекмеджето в спалнята на Борисов

© Неизвестен

Чекмеджето в спалнята на Борисов


Тим Себастиан: Но колко помага това на стабилността - ако президент и премиер са се хванали за гушите и настояват другият да подаде оставка? Отговорът би трябвало да е - "Не много добре", нали така?


Деница Сачева: Искам да насоча вниманието ви към фактите, а те са много ясни - ние сме държавата, чийто брутен вътрешен продукт е най-малко засегнат, след коронакризата. Имаме и ниска безработица - в топ 5 сме. БВП е почти удвоен през годините. Това не е възможно в държава, която е обхваната от такава масова корупция, не е възможно да има такива числа, ако корупцията е толкова дълбоко вкоренена, колкото се опитвате да внушите.


Тим Себастиан: Не съм единственият, който го казва. България и вашето правителство са се превърнали в нарицателно за корупция, мафиотско управление, проблеми с демокрацията, почти неработеща и политически манипулирана правосъдна система и то в международен план. Чудя се - защо продължавате да служите на правителство, заринато от толкова скандали?


Последва изброяване на данни от страна на Деница Сачева. Социалният министър посочи последните цифри, според които минималната заплата у нас е двойно по-голяма, а държавата ни е успяла да запази значителен брой работни места на фона на епидемията от COVID-19. Отчита се и най-малък спад на БВП.


Тим Себастиан: Ръстът на вашият брутен вътрешен продукт през последните години е около 50%. Румъния, която се присъединява към ЕС заедно с България, отчита ръст от над 200%. Може ли да обясните това? Имате най-ниската средна заплата в Европейския съюз. По-ниска е дори от тази в Босна и Херцеговина и Черна гора, които дори не са част от общността. Eвропейският съвет по външни отношения посочва, че не използвате добре европейските фондове. Защо е така - корупция или лошо опериране? Или и двете?


Деница Сачева: Това не е вярно. Минималната заплата, когато влязохме в управлението беше 250 лева. Сега е 610 лева. Това е благодарение на европейските инвестиции. Важно е да се каже, че има ръст и на БВП благодарение на фондовете.


Тим Себастиан: Госпожо министър, официални лица от всички сектори на властта са били част от корупционни практики, а последствия няма. Няма как да не се направи заключение, че вие позволявате на това да се случва, защото членове на това правителство и престъпните лица, които са свързани с тях черпят ползи всеки ден. За това съобщават от Държавният департамент в САЩ и споменават редица доклади, в които се споменава за подкупи, злоупотреба с власт, конфликт на интереси и др. Мислите ли, че светът нямаше да забележи какво се случва?


Тим Себастиан: Нито едно високопоставено лице не е било осъдено за корупция. Защо?


Деница Сачева: Има дела. Те не са приключили. Държа да отбележа още, че част от протеста, подчертавам - част,, са платени от човек, който иска да избяга от българското правосъдие заради неплащане на данъци.


Тим Себастиан: Продължавате да ми казвате какво сте направили за корупцията, но миналата година Центъра за изследване на демокрацията в собствената ви държава заяви, че поне 35% от обществените договори са свързани с корупционни практики. Това е повече от една трета. В това сте превърнали България и продължавате да смятате, че трябва да останете на власт. "Трансперънси интернешънъл" оценява държавата ви като най-корумпираната страна в ЕС и това е последователно за изминалите 7 години.


Деница Сачева: Защо не се позовем на Евробарометър тогава и тяхната статистика. Според нея 58% от респондентите в България не са се сблъсквали с корупция в своето ежедневие. Според Евробарометър държавата ни отчита 3% спад в корупцията в сравнение с 2017 г.


Тим Себастиан: Не знам коя статистика на Евробарометър гледате, но докладът от миналата година твърди, че 80% смятат, че има широко разпространена корупция. Това са статистики, които са повод за срам за всяка една развиваща се държава, какво остава за страна-членка на ЕС.


Деница Сачева: Същият Евробарометър твърди, че 28% от хората са се сблъсквали с корупция, а 58% изобщо не са ставали жертви на подобни практики.


Тим Себастиан: Не знам какви числа гледате. Чудя се всъщност дали чувате хората на площада или просто се опитвате да се задържите във властта и да оправдаете правителствената си заплата.


Деница Сачева: Да, чуваме ги. Както ви казах, на площада няма едно общо виждане и няма една обща група. "Оставка" може да е често срещан слоган, но там има различни хора с различни мотиви. Тези млади хора, които всъщност искат по-добра съдебна система и по-ожесточена битка с корупцията, ги чуваме. Искаме да отговорим на техните искания.


Тим Себастиан: Да, но не го правите. Според Държавния департамент на САЩ не правите нищо по въпроса. Предоставяте възможности за корупция по всички етажи на правителството.


Деница Сачева: Не бих се съгласила с това Мисля, че


Тим Себастиан: Значи и те не знаят за какво говорят? ЕС не знае за какво говори, САЩ не знае за какво говори Сякаш никой не ви разбира. Вие сте една дълбоко неразбрана държава.


Деница Сачева: Казвам го още веднъж - в държава, в която доходите са се повишили, където нивата на безработицата са по-ниски и където БВП се повишава, не можем да говорим за корупция. Не може да има такива цифри, ако има такава корупция.


Тим Себастиан: Така казвате госпожо министър, защо има толкова малко уважение към свободата на пресата от страна на вашето правителство, която в крайна сметка е основополагаща за всяка демокрация? Дуня Миятович отбеляза миналата година, че ситуацията със свободата на медиите продължава да се влошава. Тя подчертава липсата на прозрачност в собствеността, натиск върху журналисти Защо продължавате да позволявате на това да се случва?


Деница Сачева: Повече от 60% от медиите в България са критични спрямо правителството. Не бих казала, че това е липса на свобода на пресата.


Тим Себастиан: "Freedom House" съобщава, че проправителствен политик и журналист - Емил Кошлуков е поел контрола над Българската национална телевизия, всички критични гласове са били заглушени. Същото е положението в "Нова броудкастинг груп" - нови лица са се появили, разследващи журналисти са били уволнени. Очевидно нямате никакъв интерес към преса, която държи отговорни политиците, нали така?


Деница Сачева: И с това не бих се съгласила, защото в най-гледаните предавания в ефира Българската национална телевизия преди дни гости бяха едни от лидерите на опозицията и лидерите на протеста. Всеки ден има протести ежедневно пред сградата на медията и хората свободно могат да изразят мнението си относно правителството и медиите в България.


Тим Себастиан: Да, но не ги разследват. Не ги държат отговорни за корупцията. Тази година "Репортери без граници" обвини правителството ви в това, че се опитва сплаши журналисти и посочват, че представителите на медиите са подложени на вербални атаки и заплахи от страна на високопоставени лица. Защо е това? Страхува ли се правителството ви от истината?


Деница Сачева: Виждате ли ме да се страхувам от истината? Разбираме, че има много проблеми и имаме много работа, за да преборим корупцията


Тим Себастиан: И сте свършили много малко. Много малко за времето, в което тази партия е на власт.


Деница Сачева: Има 9000 наблюдения върху официални служители. Казвате, че това е малко?


Тим Себастиан: И колко са били осъдени? Колко?


Деница Сачева: Мислите, че...


Тим Себастиан: Няма високопоставен служител.


Журналистът от "Дойче веле" споменава и определението, което преди месеци премиерът Борисов даде на журналистите, като ги нарече "мисирки". Тим Себастиан дори употребява думата "подигравка".


Тим Себастиан: Така ли уважавате свободата на пресата в България?


Деница Сачева: Премиерът има особен език. Не е целял да обиди никого. В този смисъл - не мисля, че това е сериозно обвинение, което да касае свободата на пресата.


Тим Себастиан: Страната ви е поставена на 111-то място според индекса за свобода на словото - най-ниската позиция сред държавите в Европейския съюз. Това е доста по-ниско от държави като Етиопия, Кения и Ангола. Не ви е срам, че се нареждате толкова ниско спрямо тези важни индикатори за демокрацията, каквато е свободата на печата?


Деница Сачева: Съжалявам много за това, че България продължава да е отразявана в толкова негативна светлина в международното пространство. Вярвам, че ако сме обективни, ще видим, че животът не е черно-бял. 60% от медиите са критични спрямо управляващите. Всеки журналист може свободно да говори за правителството, широко се използват социалните мрежи. Интернет медиите са много критични.


Тим Себастиан: Госпожо министър, едно от притеснителните неща касае спазването на човешките права във вашата страна. Впечатлението е, че липсва адвокатска защита. През 2017 г. Комитетът срещу изтезанията към ООН съобщава, че властите често не информират арестуваните граждани за техните права и активно ги подвеждат при опит да упражнят тези свои права. 70% от задържаните нямат достъп до адвокат преди да започне делото, а някои нямат защита в нито един етап. Нещо от това звучи ли ви честно?


Сачева обаче опита да избегне въпроса и започна да говори за защитата на хората с увреждания по време на епидемията от коранавирус.


Тим Себастиан: Не отговаряте на въпроса ми. Той беше за липсата на правно представителство на хората в съдебната система.


Деница Сачева: Нямам представа за тези данни, но мога да ви кажа, че те...


Тим Себастиан: Не си ли четете докладите?


Деница Сачева: Мога да ви кажа, че те са силно преувеличени. Има много адвокати в България, които взимат тези дела.


Тим Себастиан: Комитетът срещу изтезанията казва, че един на всеки трима души, които са били задържани в полицейските участъци, са станали обект на насилие, което по думите им дори достига нива на изтезание. Мислих си, че тези неща са приключили, когато комунистите са си тръгнали от власт. Не изглежда така, изглежда че възпроизвеждате този начин на третиране на хората. Чудя се защо.


Деница Сачева: Все още смятам, че това е дълбоко преувеличено и не е съвсем вярно. Може да видите също така, че...


Тим Себастиан: Значи сега и ООН лъже за България. И ООН не знаят за какво говорят, Комитетът срещу изтезанията - нямат представа. Не говорят с гражданите, не правят проучвания измислят си. Така ли?


Деница Сачева: А вие не вярвате ли, че има други политически интереси, които касаят начина, по който страната ни изглежда в международен аспект?


Тим Себастиан: ООН няма интерес в това да си измисля истории за вас. Точка. Никакъв интерес.


Деница Сачева: Извинете, но винаги може да обрисувате факти от частни случаи и да твърдите, че това е системата, но тя не е такава. Казвам го като човек, който вече 47 години живее в България. И мога да ви кажа - има забележително подобрение от 1998 г. до днес.Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (174)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 3. 3 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 927 Неутрално

  Аха, ясно!
  Значи някой е вкарал торба с пачки и злато, никой не го е проверил ни на влизане ни на излизане?
  И така няколко пъти?
  Бе вие нсистина ли ни смятате за толкова прости?
  ОСТАВКА!
  СЪД!
  ЗАТВОР!

  В Русия съм! В Русия съм!
 4. 4 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  “Тим Себастиан: Ръстът на вашият брутен вътрешен продукт през последните години е около 50%. Румъния, която се присъединява към ЕС заедно с България, отчита ръст от над 200%. Може ли да обясните това?”

  Този е купен от Черепа с парите на Сорос по заповед на Путин, не го слушайте!

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 5. 5 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1617 Разстроено

  дневничето - дадзибао на отровното трио !!!

 6. 6 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 795 Гневно

  Дъното се копае всеки ден. ОСТАВКА и избори!

 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 8. 8 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4056 Любопитно

  "Разговорът впечатлява с изключително подготвения водещ, който не отстъпва пред твърденията на министъра."

  Гледал съм на няколко пъти предаването на Тим Себастиан по DW TV и той действително е много добър журналист. За разлика от нашите журналисти, той задава неудобни въпроси.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 9. 9 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  Тази П....П си позволи директно и нагло да лъже. Едва ли ще й хрумне идеята да се погледне в огледалото и да се върне в свинската дупка от която изпълзя.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 10. 10 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 757 Неутрално

  дневничето - дадзибао на отровното трио !!!
  —цитат от коментар 5 на selqnin


  Би ли коментирал интервюто и разминаването в твърденията на министър Сачева с действителността ?

 11. 11 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Библиотекарският на амбразурата!

  I shave with Occam's razor
 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 13. 13 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1856 Неутрално

  До коментар [#1] от "Мишо Петров":


  Когато човек е грозен, той най-често е и тъп...
  —цитат от коментар 1 на Мишо Петров


  Това твърдение не е вярно. Не е задължително Себастиан да е тъп, просто изпълнява това, за което са му платили. Всъщност в това няма нищо лошо. Сайтове като Афера, Дойче веле, ПИК имат право да съществуват, въпроса е кой избира да ги чете.

 14. 14 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  “Тим Себастиан: Значи и те не знаят за какво говорят? ЕС не знае за какво говори, САЩ не знае за какво говори Сякаш никой не ви разбира. Вие сте една дълбоко неразбрана държава.“

  Вече няма никакво съмнение, че Тим Себастиан е комунист на служба при Радев, който му плаща с ритони на Черепа и му праща жената на Бобоков за ... те си знаят за какво... ☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 15. 15 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 5361 Любопитно

  Другия път нека да снимат шкафче с полуизядени хора вътре и да обвинят Борисов, че е и канибал !

  [email protected]
 16. 16 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Ти го плюеш то мисли , че дъжд го вАли.

  SHADOWS of SOFIA
 17. 17 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 836 Неутрално

  Кокошките Десислава и Деница, вече защитиха петела Боко.
  Наред са кокошките Дарина и Менда!

  И в курника ГЕРБ настъпва мир...

 18. 18 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  До коментар [#8] от "Иво":

  “Гледал съм на няколко пъти предаването на Тим Себастиан по DW TV и той действително е много добър журналист.”

  Всъщност Тим Себастиан стана звезда от първа величина с култовото HardTalk по ВВС.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 20. 20 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 14 Любопитно

  Стига с тея пачки ве!
  Кажете нещо за тубичките с вазелин които са върху шкафчето!
  🦢🐖🦢🐖🦢🐖🦢🐖🦢🐖🦢🐖🦢🐖🦢

  Много съм прост
 21. 21 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1136 Неутрално

  Един истински журналист и една наистина лъжлива слугиня на власта.
  Браво на единия и срамотен гняв за другата.

 22. 22 Профил на 3biri
  3biri
  Рейтинг: 1838 Неутрално

  Това не е шкафчето на боце, защото не се вижда боце да седи върху него и да казва "зелееее" нс снимащия!

 23. 23 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1617 Гневно

  До коментар [#10] от "Nick F":

  Бихте ли бил така смирен, че да не си позволявате да ми давате указания?!
  Вероятно следва да ми кажете какво да вечерям?!

 24. 24 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1625 Неутрално

  Според Сачева, Съветът на Европа не знае за какво говори, Държавният департамент в САЩ не знае какво говори, Трансперъси Интернешънбъл не знаят какво говорят, Freedom house не занят какво говорят, Репортери без гранци не занят какво говорят, ООН лъже за България.
  Тази къде си мисли , че дава интервю, пред Ива Николова от ПИК ли?

 25. 25
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 836 Любопитно

  До коментар [#5] от "selqnin":


  дневничето - дадзибао на отровното трио !!!
  —цитат от коментар 5 на selqnin


  А вие, хунвейбинче на ГЕРБ, ли сте?

 27. 27 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3233 Весело

  “Тим Себастиан: Ръстът на вашият брутен вътрешен продукт през последните години е около 50%. Румъния, която се присъединява към ЕС заедно с България, отчита ръст от над 200%. Може ли да обясните това?”Този е купен от Черепа с парите на Сорос по заповед на Путин, не го слушайте!
  —цитат от коментар 4 на Norman Granz
  Мръсен предател.Задава въпроси и очерня България и милиционер-комуниста Бойко Борисов.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3844 Весело

  Кефи отгоре какво е подредено - противогъбичното Ламизил, противоалергичното Фенистил и противовъзпалителното Волтарен 1,16%....

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 30. 30 Профил на xex02646215
  xex02646215
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Тим Себастиан за премиер. Този човек имаше повече подготовка по темите от министъра ни.

 31. 31 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 659 Неутрално

  Всички грешат, всички международни организации , целият свят даже греши

  Само ГЕРБ , Борисов и Гешев никога, никога не лъжат или изкривяват фактите

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 33. 33 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3100 Любопитно

  Интересно защо/как Сачева беше инсталирана на първа линия в борбата с журналистите? Нито е вицепремиер, нито протестите са социални

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 34. 34 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 836 Весело

  До коментар [#29] от "hamiltonf":

  Като по "Крокодил"!

  Нарочно не придумаеш!

 35. 35 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5370 Неутрално

  Иска ми се и нашите журналисти да задават такива въпроси, Сачева се е провалила на изпита по български език в Софийския университет, а е била зам. министър на образованието в правителството, истински парадокс, да не говорим за полицейската държава на Борисов, за която говори като кандидат депутат на ДСБ и одобрението на тази "полицейска държава" като министър, хамелеон същински.

 36. 36 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  леле, верно е брутален лъжец каката. а тоя английски ще завърши вишу в чужбина нанайси

 37. 37 Профил на xex02646215
  xex02646215
  Рейтинг: 0 Неутрално

  " Значи и те не знаят за какво говорят? ЕС не знае за какво говори, САЩ не знае за какво говори Сякаш никой не ви разбира. Вие сте една дълбоко неразбрана държава."

  Ахахахаха, Тим й го зачука леко саркастично....

 38. 38 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 795 Неутрално

  ГЕРБ-Лелки са некви велики посмешища

 39. 39 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3272 Весело

  Не съм очаквал нищо друго от лъжливите овчарчета ГЕРБ та нали шефът им е просто кралят на лъжците?

  klimentm
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 41. 41 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Българските журналисти да взимат пример как се прави.

 42. 42 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  До коментар [#24] от "Doge":

  “Съветът на Европа не знае за какво говори, Държавният департамент в САЩ не знае какво говори, Трансперъси Интернешънбъл не знаят какво говорят, Freedom house не занят какво говорят, Репортери без гранци не занят какво говорят, ООН лъже за България.”

  Само обвиненият в “шпионство” Николай Малинов казва истината: протестите срещу ЗАКОННО ИЗБРАНОТО правителство на Бойко Борисов са инспирирани ОТВЪН, за да ПРОВАЛЯТ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ НА РУСИЯ.

  Ха-хааааа, евроатлантичетата на дядо! .. ☠️

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 43. 43
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 44. 44 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1617 Неутрално

  До коментар [#26] от "Tzar Vova Josei-ki":

  хунвейбините, комунетата и левундерите ги обичам най-много с картофи, като компромис с ориз!
  На следваща позиция в класацията ви са хора, които ми дават квалификации без да ме познават- това "говори" много за интелекта им или за тоталният му дефицит...

 45. 45 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 757 Неутрално

  До коментар [#10] от "Nick F":Бихте ли бил така смирен, че да не си позволявате да ми давате указания?!Вероятно следва да ми кажете какво да вечерям?!
  —цитат от коментар 23 на selqnin


  Не не бих бил смирен. А ще вечеряш каквото Борисов ти сложи.

 46. 46 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 873 Неутрално

  До коментар [#12] от "НеКой":

  Безличен? Стимулиран? Сериозно ли?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Sebastian

  Interviewer
  Memorable Hard Talk interviews[11] with world leaders included US Presidents Bill Clinton[12]],[12] Donald Trump[13]] and Jimmy Carter,[14] Archbishop Desmond Tutu,[15] Singapore’s first Prime Minister Lee Kuan Yew,[16] and the last leader of the Soviet Union Mikhail Gorbachev.[17] He now hosts Conflict Zone, a one-on-one interview show on Deutsche Welle's international English-language channel.

 47. 47 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1625 Неутрално

  До коментар [#40] от "K2":

  Хванах се , че съм впечатлен , че знае английски на ниво да общува без преводач. Боже, колко ниски са ми очакванията.

 48. 48 Профил на Syzygy
  Syzygy
  Рейтинг: 1387 Весело

  Умнокрасивото отчаяние кефи на макс, щом са вкарали в употреба немски изтривалки под наем само за да могат да вряскат - 'ама вижте те ОТ ЧУЖБИНА как ВИЖДАТ', хохохохо.

  Клета история :)

  Fortunately, I didn’t know any experts and so I did it anyway
 49. 49 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Тим Себастиан за премиер. Този човек имаше повече подготовка по темите от министъра ни.
  —цитат от коментар 30 на xex02646215


  +

  SHADOWS of SOFIA
 50. 50 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1136 Неутрално

  До коментар [#33] от "дерибеев":
  Щото познайва ангрийски и може да пробва да пробута някоя пропагандна лъжа. Имат още 2 ПГП /- Г е герберски/ с полупознания за четене опорни точки, ма не вдеват кво ги питат. И до там.

 51. 51 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 954 Неутрално

  Не знам с какъв акъл това чучело е решило да се подложи на такова унижение.

 52. 52 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 394 Весело

  Затова народът не иска Мутрата да даде оставка. Защото после идва нещо по-страшно. Това е все едно да имаш лека настинка и някой лекар да ти каже, че за да ти мине е добре да се разболееш от туберколоза в тежка форма и ако се налага дори да умреш...
  —цитат от коментар 43 на anonim440


  По-скоро Вашето е все едно да сте доволен да извършвате фелацио, защото Ви заплашват и с анален секс.

 53. 53 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3872 Весело

  "Деница Сачева: На снимките не се вижда Борисов до нощното шкафче с пачките"

  Значи вече нищо не отричате около цялата тая одисея с това шкафче ! Щото що тролове хвърлихте в боя да лъжат и отричат, що опорки пускахте по повод на това шкафче - монтаж било...това с пачките от по 500 евра......! Та сега вече само премиера липсвал - това било проблема ! Между другото, от чия спалня са направени в крайна сметка според калинката ?

 54. 54 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  Ако верно БКП дойде на власт с тези протести (което не вярвам да стане) после България ще им се стори тясна на всички тези 2000 души дето протестират и на всички "интелектуалци" дето са се продали на Черепа, и на всички които имат участие в това да се случи, защото просто това се помни доживот и никога няма да се забрави.
  Вече се вижда и отчаянието в ръководителите от ДБ, които започнаха да изтрезняват от целият този буламач с който са се напили и виждат, че България не е зад тях.
  Партия която даже не може да влезе в НС говори от името на всички българи.

  ДБ=БКП
 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 56. 56 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3872 Весело

  " Деница Сачева: Защо не се позовем на Евробарометър тогава и тяхната статистика. Според нея 58% от респондентите в България не са се сблъсквали с корупция в своето ежедневие. Според Евробарометър държавата ни отчита 3% спад в корупцията в сравнение с 2017 г.


  Тим Себастиан: Не знам коя статистика на Евробарометър гледате, но докладът от миналата година твърди, че 80% смятат, че има широко разпространена корупция. Това са статистики, които са повод за срам за всяка една развиваща се държава, какво остава за страна-членка на ЕС."


  Лъжи ! Като за последно ! В прав текст ! Даже няма смисъл и да се коментират !

 57. 57 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 954 Неутрално

  До коментар [#43] от "anonim440":

  Жестоко мислене - ще си карам с гадното, щото ме е страх от промяната. Формула за тъжен и посредствен живот.

 58. 58 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  До коментар [#46] от "Vesselin Velkov":

  Колега, няма смисъл да обясняваш на слепеца какво е дига и на глухия по рождение какво е полифония.

  Някой ПИК-ов журналист да достигне славата и статуса на Тим Себастиан е толкова вероятно, колкото Бойко Борисов да свири Голдберг вариации или да научи чужд език.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 59. 59 Профил на Tzar Vova Josei-ki
  Tzar Vova Josei-ki
  Рейтинг: 836 Неутрално

  До коментар [#32] от "Doge":

  Деница"
  "Сега, фактически, 80 полицаи са в болницата..."

  Абе, много бяла ми се вижда, а лъже като дърта циганка!

 60. 60 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  До коментар [#40] от "K2":Хванах се , че съм впечатлен , че знае английски на ниво да общува без преводач. Боже, колко ниски са ми очакванията.
  —цитат от коментар 47 на Doge


  Остави Английския. Има преводачи. Тая като лъже не мига.Изключително нагло същество.

  SHADOWS of SOFIA
 61. 61 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  До коментар [#32] от "Doge":

  Ами ниско е паднала, но има и по-ниско - "отровното трио", ХИ, Мая, Резидента, протестиращите с техният хулигански език...

  ДБ=БКП
 62. 62 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 895 Гневно

  И Деница Сачева, както и всички други управляващи лъже безочливо. Спрете да лъжете бе хора, пък и да крадете!

 63. 63 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  До коментар [#58] от "Norman Granz":

  “ дига “ >> дъга

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 64. 64 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3872 Весело

  " Тим Себастиан: Не съм единственият, който го казва. България и вашето правителство са се превърнали в нарицателно за корупция, мафиотско управление, проблеми с демокрацията, почти неработеща и политически манипулирана правосъдна система и то в международен план. Чудя се - защо продължавате да служите на правителство, заринато от толкова скандали?"


  Няма да е задълго ! И няма нищо чудно в тая " служба" към властта ! Ден година храни,а някои се сдобиват с концесии на морски плажове за 20 напред........

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  DW щом могат толкова лесно да ги подведат...

  ДБ=БКП
 67. 67
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 68. 68 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3872 Неутрално

  " Тим Себастиан: Комитетът срещу изтезанията казва, че един на всеки трима души, които са били задържани в полицейските участъци, са станали обект на насилие, което по думите им дори достига нива на изтезание. Мислих си, че тези неща са приключили, когато комунистите са си тръгнали от власт. Не изглежда така, изглежда че възпроизвеждате този начин на третиране на хората. Чудя се защо.


  Деница Сачева: Все още смятам, че това е дълбоко преувеличено и не е съвсем вярно. Може да видите също така, че..."  Няма да се излагат комунистите я ! Че те като не могат хората да бият с бухалката на властта, какво друго могат изобщо ?

 69. 69 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1625 Неутрално

  У щом са вкарали в употреба немски изтривалки под наем
  —цитат от коментар 48 на Devils Slide  Буахахахахахахах

 70. 70 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1584 Неутрално

  Интересно защо/как Сачева беше инсталирана на първа линия в борбата с журналистите? Нито е вицепремиер, нито протестите са социални
  —цитат от коментар 33 на дерибеев


  Единствената от цялата пасмина, която що-годе знае някакъв английски и може да се оправи сносно. Бонус точки за извънредното дебелокожие и наглост.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 71. 71 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  Не знам с какъв акъл това чучело е решило да се подложи на такова унижение.
  —цитат от коментар 51 на kapitan_laino


  Какъв акъл търсиш, еднокнижника се е обградил само с П...П.

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 72. 72 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3872 Неутрално

  До коментар [#42] от "Norman Granz":

  "...Само обвиненият в “шпионство” Николай Малинов казва истината: протестите срещу ЗАКОННО ИЗБРАНОТО правителство на Бойко Борисов са инспирирани ОТВЪН, за да ПРОВАЛЯТ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ НА РУСИЯ."

  Много е важно да се знае позицията на русофилите у нас относно тази власт, срещу която хората протестират днес ! Русия застава зад ОПГ - то, кой още не го е разбрал ?

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на Vesselin Velkov
  Vesselin Velkov
  Рейтинг: 873 Неутрално

  До коментар [#58] от "Norman Granz":

  Прав си. Просто не понасям липсата на реална преценка, както и изопачаването на очевидни истини. И глупостта. Другото обяснение е платено тролване, което също не понасям. Понякога нервите ми не издържат.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 76. 76 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2912 Весело

  Английският й е потресаващ, но след като чухме онзи на туризма....
  И аз не знам защо я пускат тази като острие, може би предателите /Тома Белев, Антон Тодоров, Спас Гърневски, Георги Марков/ са предпочитани от Борисов, веднъж като си предал четата ти пада пердето.....

 77. 77 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 2912 Весело

  До коментар [#75] от "sbaleev":

  Точно толкова, колкото в записите, дето ги такова с 200...

 78. 78 Профил на Аз
  Аз
  Рейтинг: 589 Неутрално

  " Имате най-ниската средна заплата в Европейския съюз. По-ниска е дори от тази в Босна и Херцеговина и Черна гора, които дори не са част от общността"

  Сачева, цял свят вижда, че България се движи нагоре въпреки вас, а не благодарение на вас.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на Bedtime for Democracy
  Bedtime for Democracy
  Рейтинг: 684 Весело

  Леле щом тая публично така я унижиха, представям си Боце, насаме какво го правят от ЕС....

  Pure Chewing Satisfaction
 81. 81 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3872 Весело

  " Тим Себастиан: Нито едно високопоставено лице не е било осъдено за корупция. Защо?"

  Успелият млад мъж е чист като сълза ! Търсеха да се захванат за нещо от комисията ЧОПНИ, но не ! Всичко е 100 % изрядно ! После председателят и замина за Испания - за вярна служба към сараите.....😂😂😂

 82. 82 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2709 Неутрално

  До коментар [#12] от "НеКой":

  Дойче Веле враг номер 1 на герберската селищна сиситема

 83. 83 Профил на К2
  К2
  Рейтинг: 1681 Неутрално

  Колкото и да се напъват отровените, черепа и вестничето, оставката е през март-2021 година!
  —цитат от коментар 79 на sbaleev


  Това е хубаво. Тамън калинките ше разкалят още терена. А за тия месеци да гепят колкото успеят.Това ли е мечтата на БУДАлат?

  SHADOWS of SOFIA
 84. 84 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  С моя дървен английски виждам някои неточности в превода. Още с първият въпрос
  "Свидетели сме на два месеца антиправителствени протести, понякога и насилие. Кога правителството ще разбере посланието и ще подаде оставка?"
  А всъщност журналистът казва
  "Свидетели сме повече от два месеца..."
  И не знам защо някои тук обвиняват, че Сачева била казала че протестите са от два месеца, след като самият журналист казва от кога са протестите?
  Кога протестиращите ще разберат, че с лъжи, безчестие и липса на достойнство няма да направят нищо?
  Тези протести какво правят. Какви са целите?
  1. Да си тръгнел "Б" отборът на БКП, за да дойдел "А" отборът на БКП.
  2. Да се махнел Мутрата, за да дойде приватизаторката.
  3. Няма значение,ч е ниощо няма да се пшромени, и даже ще стане по-зле, важното е ДБ да влезе в НС, за д аможе да влияе като силна опозиция.
  4. Дори и "А" отборът на БКП да се провали, нямало страшно, пак щяло да има протести...
  Съжалявам, но едно дете да се сложи на мястото на протестиращите ще говори по-разумни неща. Което означава, че реалната цел не се казва и се крие. А каква е реалната цел? Не се знае.

  ДБ=БКП
 85. 85 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 1448 Неутрално

  Бутикът на “Мис Бикини” в Барселона стигна до експерт на ГЕРБ и астролог на Борисов
  https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10159334777671189
  Испанската фирма с луксозния бутик на Борислава Йовчева в Барселона е купена през март от Росица Велкова – бивш експерт на ГЕРБ, замесена в скандала “Хохегер”. Веднага след това тя продава скандалния актив на съпругата на Светослав Спасов, който е бивш съветник на премиера Бойко Борисов, дипломат във Виена и се слави като личен астролог на Борисов.
  #КъщаВБарселона #Барселонагейт

 86. 86 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1567 Любопитно

  Може би стои отстрани с шапката си невидимка и...им се радва ?!

 87. 87 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4525 Неутрално

  До коментар [#13] от "svoboden":

  Докажи го комундер!!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 88. 88 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 495 Неутрално

  Некадърник на амбразурата

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 89. 89 Профил на nhh18551388
  nhh18551388
  Рейтинг: 1026 Неутрално

  До коментар [#19] от "SSS":

  Ооо, каSSSкет милиционерSSSки пак ли изпълзя бе. Я ходи да душиш задниците на Пунев и останалите ченгета от арбитражния съд на БТПП. Върви ли бизнеса с имотните измамници от Италия дето казват ги водело там синчето Пунево.

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 91. 91 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1567 Разстроено

  ДО: " 85 " - Интересна информация , която показва една линия на човешки съдби в служба на " Отечеството "......

 92. 92 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  Той и Ленин не се вижда на снимки никъде до бледата спирохета, ама на - факт- вождът е бил с вропден сифилис в третична фаза. А ако милиционерската работилница ДАНС работеше щеше да го завари по гол гз и да го снима до шкафчето ,ама на отношенията господар -слуги са такива...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 93. 93 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1040 Весело

  Когато човек е грозен, той най-често е и тъп...
  —цитат от коментар 1 на Мишо Петров


  Глупости на търкалета😀 Айнщайн не красив, тъп ли е? А Стивън Хокингс?

  Всички красиви мацки умни ли са? Щото на млади години в НРБ помня добре че по грозничките бяха бая по умни от "красавиците"!
  До коментар [#1] от "Мишо Петров":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 94. 94 Профил на parcaleste
  parcaleste
  Рейтинг: 660 Разстроено

  Гьонсуратлък 99-о ниво. Почти са превъртели играта.

 95. 95 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 2599 Неутрално

  До коментар [#90] от "Alarmstufe: Rot":

  аха, преподавал ми го е Тео в школата му няколко години

 96. 96 Профил на Daniela Kovacheva
  Daniela Kovacheva
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Ръстът на вашият брутен вътрешен продукт през последните години е около 50%. Румъния, която се присъединява към ЕС заедно с България, отчита ръст от над 200%.

  ХАХАХАХА Ама тоя тимчо лъже на поразия.

  За периода 2010-2019 Нарастването за България е 32.5%, а за Румъния 47.7%.

 97. 97 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2084 Неутрално

  Тим Себастиан повтаря като папагал заклинанията от арсенала на великите народни въстаници. Хвърля ги като необорими факти. Което не е вярно, разбира се. Ще направи ли интервю с някои от въстаниците да го пита защо се намесват в независимата съдебна власт, защо президентът държи до себе си уличени в шпионаж и търговия с влияние съветници, а един с терористичен акт в метрото, защо знакова фигура на олигархията и срастването на властта с нея Васил Божков командва дистанционно въстанията. Както твърди пред шефа на фраккцията на комунистите в БСП... И пр., и т.н. Толкова ли е важно дали в момента 80-те ранени полицаи са в болница. Били са ранени и са били там. Сачева трябва да използва минало свършено време ли?

 98. 98 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3855 Неутрално

  До коментар [#74] от "Vesselin Velkov":

  “Просто не понасям липсата на реална преценка, както и изопачаването на очевидни истини.”

  Хората съдят по себе си.

  Както те се продават за 50 лева, така си мислят, че Тим Себастиан някой може да му нареди какво да пита и как да се държи със събеседника.

  Тя го е изнервила, защото е нагла и го лъже в лицето, но той не е Цветанка Ризова или Ива ... Еди-коя си, а е авторитет сам за себе си.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 99. 99 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  До коментар [#84] от "anonim440":

  Индоктринацията на населението по типа 'няма кой да дойде освен мен' е приложена за първи път в ново време от Бенито Мусолини 1922г. Напразно. Резултат погром на държавата и накрая обесен на една бензиностанция...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 100. 100 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2137 Весело

  И Деница Сачева, както и всички други управляващи лъже безочливо. Спрете да лъжете бе хора, пък и да крадете!
  —цитат от коментар 62 на Voiko


  Е , много строго ги съдите.Човешко е да се греши.Всеки може да се обърка.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK