Адвокат Албена Белянова: Целта на властта е хората да бъдат обезверени

адвокат Албена Белянова

© "Тоест"

адвокат Албена Белянова"Дневник" препубликува със съкращения от "Тоест" интервюто на Венелина Попова с адвокат Албена Белянова. Преди дни юристката внесе сигнал в антикорупционната комисия (КПКОНПИ) срещу премиера Бойко Борисов за корупция и конфликт на интереси. Повод за това, освен скандалните записи и снимки от неговата спалня, е използването на публични ресурси, като хеликоптери и служебни автомобили, с които си прави пиар кампания. Цялото интервю четете тук. Заглавието е на "Дневник".


Вашият сигнал предизвика реакции в социалните мрежи, хората Ви аплодират, наричат Ви смела жена, възхищават Ви се. Но на какво разчитате, след като познавате добре институционалната среда в България? Да не би да очаквате чудо и Сотир Цацаров да даде ход на разследване срещу премиера?


- Не, не очаквам да бъде извършена обективна и всестранна проверка, но са длъжни да разгледат подадения от мен сигнал. Важното е в такива случаи да сезираме органите. Защото основната цел на властта е хората да бъдат обезверени и да си мислят, че каквото и да направят срещу системата, ще останат нечути.
Отказът на прокуратурата да разследва сюжета с премиерската спалня и записите от телефонните му разговори е отказ от правораздаване. Това наистина действа демотивиращо на гражданите и е буквална гавра с интелекта им. Дори само фактът, че скриха името на прокурора, отказал да образува досъдебно производство, доказва, че реална проверка не е извършвана.


Досега държавното обвинение не намери нито едно основание, за да разследва Борисов. Но възможно ли е изобщо да има правосъдие за него, докато е премиер?


- Не, не е възможно, но той няма да е начело на изпълнителната власт още дълго. И силно се надявам, че ще дойде моментът, в който ще се намерят прокурори да разследват Борисов.


Аз се опитвах да си представя какво би се случило, ако снимки от моя дом със същото съдържание като тези от спалнята на премиера излязат в медиите. Или от Вашия и от дома на всеки, който е критичен към управляващите.


Само един пример от последните дни: след като разбиха колата на сестрата на Сийка Милева, говорителката на главния прокурор, в рамките на три дни беше извършено незабавно разследване и бяха повдигнати обвинения за кражба от автомобил. А прокуратурата определи случая като "особено опасен".


Но ако допуснем чисто хипотетично, че антикорупционната комисия все пак извърши добросъвестна проверка на Вашия сигнал и докаже, че Борисов е нарушил закона, какви биха могли да бъдат последствията за него?


- Силно се съмнявам, че ще се стигне дотам, още по-малко пък до изборите. Освен това проверките на КПКОНПИ се правят така, че да не се разкрие това, за което е подаден определен сигнал. Избираемо се разпитват и свидетели. Затова в моя сигнал за корупция и конфликт на интереси срещу премиера съм посочила и списък на лицата, които биха могли да бъдат призовани и разпитани, за да се стигне до обективната истина.


Но нали разбирате, че би било куриозно, след като прокуратурата отказа да образува досъдебно производство, антикорупционната комисия да изпрати доклад до нея, който да съдържа данни за извършени престъпления от премиера. А и да не забравяме, че доскоро председателят на комисията беше главен прокурор на републиката, в чийто мандат беше гарантирана недосегаемостта за лицата от високите етажи на властта и приближените им олигарси


За възрастта си имате завидна кариера, заемали сте високи постове в държавни институции и компании. Е, как тогава човек се отказва от възможността да е част от големите решения и пари в енергетиката и се превръща в критик на проекти за милиарди? Да уточним, че уволнението Ви като зам.-директор на Агенцията за държавна финансова инспекция идва след Ваши сигнали до премиера и до Министерството на финансите за незаконни действия от страна на директора и за упражнявания над Вас тормоз.


- Работих 20 години в държавните институции и много често сега си задавам въпроса как е било възможно да не виждам, че държавата ни е овладяна. Живеех в заблуди, че върховенството на закона е на първо място, че имаме държавни институции и че спазваме водещите международни правни документи.


Това, което провокира негативните реакции срещу мен, беше противопоставянето ми на определени действия както от страна на служители на агенцията, така и от страна на нейния директор. Когато тормозът над мен ескалира, подадох сигнали и до Министерството на финансите, и до министър-председателя, но те бяха игнорирани, а аз бях уволнена по преценка на директора на агенцията. Това отвори очите ми за случващото се в държавата ни, в която на отговорни позиции в администрацията се назначават единствено лоялни към властта хора без необходимия капацитет и експертност.


Понеже сте работили най-дълго в енергетиката, това ли е секторът, през който в годините на Прехода се превъртяха най-много пари от държавата към частни субекти?


- Не знам как е в другите сектори, но със сигурност само за проекта АЕЦ "Белене" са изхарчени милиони за консултантски услуги. Това са тонове хартия и документация, която е била превозвана с камион при преместването на предприятие АЕЦ "Белене". Затова пък изхарчените средства вече доближават 4 млрд. лв., и то само от рестартирането на проекта през 2002 г. насам.


Правителството твърди, че ще го реализира, но всеки инвеститор ще иска да знае с какви активи ще участва българската страна, а оценка на активите все още не е направена - и това не е случайно. Управляващите крият и какво оборудване реално е доставено от руска страна, само от време на време Теменужка Петкова се снима до брезентите, под които не знаем какво има. А платихме 1,2 млрд. лв., които до края на 2023 г. трябва да се върнат от Националната електрическа компания на бюджета. Но това никога няма да се случи.


Каква ще е съдбата на този проект в крайна сметка?


- Очаква се Върховният административен съд да се произнесе по жалбата на Христо Иванов и Атанас Атанасов срещу решението на Министерския съвет от 2018 г., с което беше рестартиран проектът. В това дело аз представлявам г-н Атанасов. Но като познавам целия процес от работата ми в Агенцията за ядрено регулиране, през преговорите с руската страна (2012 и 2013 г.) и прекратяването на проекта, както и начина, по който беше рестартиран непрозрачно и при нарушаване на закона, не вярвам, че той може да бъде осъществен сега. А това беше и последният му шанс.


За тези нарушения Вие подадохте сигнал до всички институции в България и до Главна дирекция "Енергетика" на Европейската комисия.


- Да, точно така. Но това, което се случи в края на декември, когато Борисов посети Козлодуй и каза: "Ето на онази поляна ще е 7-ми блок", още повече ме кара да мисля, че и премиерът, и хората около него са наясно, че е невъзможно проектът за АЕЦ "Белене" да бъде реализиран. Обаче заради договорки и ангажименти с руската страна Борисов продължава да поддържа жива илюзията, че по проекта се работи.


Според Вас наясно ли са партньорите ни от Брюксел и Вашингтон с двойната игра на Борисов и с неговата обвързаност с руските енергийни интереси?


- Да, може би не са наясно само с мащабите, с които са манипулирани, подвеждани, дори лъгани. Защото все пак става дума за уверения, дадени от министър-председател и министър на енергетиката. Имаше един момент, когато "Дженерал Електрик" се включи в т.нар. процедура за стратегически инвеститор, явно тогава бяха убедили американците, че ще купят турбогенератора от тях. Но после дойде доста по-сериозен натиск от тях да се върви към приключване на "Белене" и към изграждането на 7-ми блок в АЕЦ "Козлодуй".


Миналото лято изпратихте писмо до американската посланичка и до специалния съветник за правосъдието и борбата с корупцията на САЩ. В писмото ги призовавате за реални действия срещу корупцията у нас, борбата с която посланик Мустафа посочи като един от основните приоритети по време на своя мандат. Какъв ефект преследвахте с това?


- Моето желание беше да кажа на Нейно Превъзходителство Херо Мустафа: "Не ни давайте празни надежди, ако ще продължите да подкрепяте правителството, което допусна "дълбоката държава" у нас."


През 2017 г. бях на обучение на тема "Борба с организираната престъпност" в Европейския център за изследване в областта на сигурността "Джордж Маршал" в Германия, което се финансираше чрез Американското посолство. Там ни запознаха с механизмите, чрез които се осветяват и разкриват корупцията и организираната престъпност, тероризмът и прането на пари. Непрекъснато ни казваха да не се отказваме, да продължаваме да се борим и да търсим медиите, които са много важни.


Но когато после се сблъскаш с реалността и виждаш как тя се разминава с това, на което ни учеха, е нормално у теб да се надигне гняв. Както и желание да покажеш, че не всички българи сме смачкани от стила на управление на Борисов. Защото на практика той обслужва всякакви чужди интереси, но не и националните ни.


Солови ли са Вашите действия, или зад Вас стои партия или гражданска организация?


- Напълно солови са. Получавам силна подкрепа от отделни хора и организации, но вземам решения и действам сама.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (194)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Малко и остава на сегашната власт.След изборите хората ще са мноо щастливи,защото те ще бъдат спичелени от здравите либерални сили.🐵

  Много съм прост
 2. 2 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2831 Неутрално

  Адвокатката лъже българите. Има ли значение ако "Белене" не се реализира след като реакторите са купени?! И комуниста Борисов открадна милиарди лева покрай "проекта Белене"!
  Впрочем,реакторите може и вероятно ще бъдат инсталирани в АЕЦ "Козлодуй". И централата ще продължи да бъде с руска технология. Така че какво значение има че "Белене" няма да се построи като ректорите ще отидат в "Козлодуй"?! Никакво.

 3. 3 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 978 Любопитно

  До коментар [#2] от "deaf":

  Викаш похарчените 4 млрд. лева народна пара нямат никакво значение. Ей Богу, много ларж сте станали нещо.

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 4. 4 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1015 Неутрално

  “ Работих 20 години в държавните институции и много често сега си задавам въпроса как е било възможно да не виждам, че държавата ни е овладяна. ”
  ——
  Не се кахъри, булка, нали сега си прозряла. Би било хубаво да споделиш как стана тая работа след 20 години, та да няма недобронамерени подозрения ... както и за този сигнал, от който както сама казваш не очакваш никакъв резултат ... ама го пусна, нали. Много смело, героично почти. Поклон, респект и прочие. Няма да ровим що го направи

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 5. 5 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2831 Неутрално

  До коментар [#3] от "tsyrvulan":

  Явно трябва да ви се обяснява като на малки деца. На практика "Белене" вече е реализиран. Реакторите са купени,парите са усвоени,(тоест откраднати),и в бъдеще реакторите ще бъдат сложени в "Козлодуй". (Или пък препродадени. А парите отново откраднати.)
  Лъжата на адвокатката е във внушението,че уж "Белене" е зациклил. Еми не е така.

 6. 6 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 978 Любопитно

  Мое лично мнение основаващо се на наблюденията и опита ми в Родината, е че в България винаги се е действало целесъобразно а не законосъобразно. То ест, не ГЕРБ са изнамерили и внедрили подобна система. Бойкавата организация обаче носи отговорност че не само не се опита да разбие порочната система, но дори я заздрави и изпрати до небивали, след края на Тодаровото управление, висоти.

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 7. 7 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2187 Весело

  Аз поне съм доволен, че вчера по телевизията ни показаха любимият образ на Борисов.
  Докато реките отнасяха къщите той се беше скрил и се притеснявах да не е пострадал.
  Сега съм спокоен. Той си е жив и здрав и скоро ще ни радва с мъдростта си от джипката.

  подпис
 8. 8 Профил на tsyrvulan
  tsyrvulan
  Рейтинг: 978 Любопитно

  До коментар [#5] от "deaf":

  Не думай, Белене бил реализиран? От кога централата се включи в енергийната система на държавата?

  ГЕРБ = Сборище от герберунгело-паралелепипедоиди с онбашия Бойка Мутрашенко начело.
 9. 9 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Само голямо браво. Така трябва. Както казва Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече. Сигнал до КПКОМПИ, хайде да го видим сега. Колкото и герберите да си мислят прокуратурата не му е приключила проверките - седят на "трупчета". Само от миналата година по информация на гл прокурор са поне три - по сигнала на Черепа за получени 60 млн за съпорт, Барселонагейт и снимките от спалнята на чекмеджето. Наскоро ни припомниха и за още две от 2013. Та си имаме премиер с 5 разследвания на прокуратурата и сега едно от антикорупционната. Екстра, няма друг като него в света. Пак могат да викат - Бойко е невинен! Невинен, невинен, колко да е невинен с 5 бр? Колкото и да е критикувана прокуратурата, тя има да наваксва и пред обществото и пред Брюксел. По удобен случай да арестува един непотребен вече висш чиновник няма да и се отдаде. А какво ще прави "първата" политическа сила с арестуван лидер. Много смешно ми става като си представя физиономиите им.

 10. 10 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#2] от "deaf":Викаш похарчените 4 млрд. лева народна пара нямат никакво значение. Ей Богу, много ларж сте станали нещо.
  —цитат от коментар 3 на tsyrvulan


  Така е Бойко ги разглези, тия под 1 млд се броят за кокошкарска работа,

 11. 11 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Аз поне съм доволен, че вчера по телевизията ни показаха любимият образ на Борисов.Докато реките отнасяха къщите той се беше скрил и се притеснявах да не е пострадал.Сега съм спокоен. Той си е жив и здрав и скоро ще ни радва с мъдростта си от джипката.
  —цитат от коментар 7 на Иван K


  Само ти си го пропуснал, беше на инспекция на експесно възстановения мост, пак раздаваше обещания за пари - 500 000 - 600 000 лв. Снима се с деца, абе пълна програма

 12. 12 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Черните облаци се сгъстяват над главата на вожда слънце!

 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 15. 15 Профил на Шакир Зулов
  Шакир Зулов
  Рейтинг: 14 Любопитно

  Много ме е ЯД, че неграмотни, необразовани и тотално ограничени екземпляри са на власт. Те нямат очи да видят, нямат акъл да вникнат, те разбират само от това КОЙ КОЛКО им снася. За това сме НАЙ-БЕДНИТЕ и НАЙ-ИЗОСТАНАЛИТЕ хора на територията на Европа. СОРИ.
  —цитат от коментар 13 на 442


  Ами не,НЕ Е затова!
  На Европа сме и необходими точно такива!🐵

  Много съм прост
 16. 16 Профил на papunqk
  papunqk
  Рейтинг: 816 Неутрално

  Смело момиче. Но е само. Дано успее.

 17. 17 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Много ме е ЯД, че неграмотни, необразовани и тотално ограничени екземпляри са на власт. Те нямат очи да видят, нямат акъл да вникнат, те разбират само от това КОЙ КОЛКО им снася. За това сме НАЙ-БЕДНИТЕ и НАЙ-ИЗОСТАНАЛИТЕ хора на територията на Европа. СОРИ.
  —цитат от коментар 13 на 442


  Само през миналата година ако съберем сумите, които излязоха в пространството за делаверите ще стигнат БВП. Смятай какво произвеждаме в момента, а и тия пречат на развитието нагоре. Ако корупцията се вкара в едни общоевропейски рамки, ние може да сме като една от белите държави в Европа като стандарт на живот. Заслужава си да помечтаем, нали?

 18. 18 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  [quote#14:"Шакир Зулов"][/quote]

  От скромните ми познания по електротехника знам, че когато един бушон почне да грее здраво, той изгаря. Та в случая въпросът е не дали, а кога.

 19. 19 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Подозирам, че след конституирането на 45 ОНС ще има сигнали и до г-ца Кьовеши, просто сега тактиката /адмирирам я/ е да се покаже, че прокуратурата действа като политически субект /независимо от заплатите, получавани от данъкоплатците/, а пък КПКОНПИ си бездейства, престъпно.

 20. 20 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Неутрално

  А целта на "хвърляне на свински уши", "пиене на кафе с Пеевски"..... беше да се отвратят хората?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 21. 21 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Хубаво е на избирателите в предизборната кампания да им се разясни, че тоя кандидат е разследван, също и по колко и какви обвинения. Да си знаят, че рискуват вотът им да бъде арестуван. Народът ни е разумен, ще разбере.

 22. 22 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Весело

  Oцeнявaйтe тoвa, кoeтo прaвим и бъдeтe cпoкoйни, никoй нe cмe ocтaвили. Aкo нe бяхмe дaли тeзи милиaрди зa КТБ, зa руcкитe рeaктoри и зa aмeрикaнcкитe цeнтрaли - 6 млрд, щяхмe дa имaмe пaри дa зaтрупaмe плaнинитe c диги. Тe пaритe нe извирaт, ceгa нe рeчни диги, a диги oт пaри щeшe дa имa държaвaтa."

  Е това заслужава анализ

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 23. 23 Профил на troi
  troi
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#18] от "nij50393132":
  Бушона ще изгори когато елеметите поставили го там решат, че си е изпълнил задачите и вече може да си ходи.

  забавление и приключение
 24. 24 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#18] от "nij50393132":Бушона ще изгори когато елеметите поставили го там решат, че си е изпълнил задачите и вече може да си ходи.
  —цитат от коментар 23 на troi


  по законите на физиката той изгаря защото не издържа повече, а срещу физичните закони, никой елемент не може да се бори

 25. 25 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Oцeнявaйтe тoвa, кoeтo прaвим и бъдeтe cпoкoйни, никoй нe cмe ocтaвили. Aкo нe бяхмe дaли тeзи милиaрди зa КТБ, зa руcкитe рeaктoри и зa aмeрикaнcкитe цeнтрaли - 6 млрд, щяхмe дa имaмe пaри дa зaтрупaмe плaнинитe c диги. Тe пaритe нe извирaт, ceгa нe рeчни диги, a диги oт пaри щeшe дa имa държaвaтa."Е това заслужава анализ
  —цитат от коментар 22 на дерибеев


  Никой не му ги слуша вече тия глупости, а камо ли да ги анализира

 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Boriana Gecheva
  Boriana Gecheva
  Рейтинг: 17 Неутрално

  До коментар [#5] от "deaf":

  Някой ще спомене ли кога са купени реакторите? Защо вайкащите се за покупката сега, не се развикаха преди да се купят? И кой ги купи?

 28. 28 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#5] от "deaf": Някой ще спомене ли кога са купени реакторите? Защо вайкащите се за покупката сега, не се развикаха преди да се купят? И кой ги купи?
  —цитат от коментар 27 на Boriana Gecheva


  Не това е важното, по-важно е че ББ има нов проблем и то не малък, а това прави сутринта приятна и денят ни пълен

 29. 29 Профил на helemong
  helemong
  Рейтинг: 265 Неутрално

  Крадецът от Банкя е голям лъжец.

 30. 30 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 611 Неутрално

  "Адвокат Албена Белянова: Целта на властта е хората да бъдат обезверени"

  Искам да уверя г-жа Белянова, че този път наистина хората ще бъдат озверени, а не обезверени, защото на всички им писна от Пунта Мара!

 31. 31 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Неутрално

  До коментар [#27] от "Boriana Gecheva":

  Купени са от Борисов

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 32. 32 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 832 Неутрално

  До коментар [#5] от "deaf": Някой ще спомене ли кога са купени реакторите? Защо вайкащите се за покупката сега, не се развикаха преди да се купят? И кой ги купи?
  —цитат от коментар 27 на Boriana Gecheva


  И кога са купени? Анекса за доставка на оборудване е подписан 2008 при Борисов 1 от шефа на НЕК тогава Красимир Първанов, парите за реакторите са платени от Борисов 2, реакторите и оборудването са доставени при Борисов 3.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 34. 34 Профил на стефан иванов
  стефан иванов
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Не знам за вас ,но аз мисля ,че ни чака парламентарна криза.Дори ГЕРБ да загубят изборите ,ще са 2 или 3 сила и съставяне на правителство ,ще е доста трудно.
  От друга страна като знаеме кой може да бие ГЕРБ /БСП или ДПС/ направо ми се доплаква ако се коалират след изборите.Слави ,ще е патерица,няма потенциал за повече.
  Най лошото е ,че и тези избори се очертават като компроматна война а не противопоставяне на идеи и програми за управление.
  За мен е важно българите да се научат да изискват от партиите да заявят ясно идеите си и съответните програми с реформи ,срокове и очаквани резултати и после да следят спечелилите и управляващите да се придържат към тях.
  Иначе се получава като на ромска свадба големи обещания ,голямо изхвърляне и накрая пак от старото статукво ни се сервира.
  За съжаление матряла още не е узрял до такова ниво.И се стараят управляващите да не узрее като умишлено го опростачват вече 20г.Но ,да се надяваме на ако не коренна промяна ,то поне значително подобрение и поне тръгване в правилна посока.

 35. 35 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2420 Весело

  До коментар [#32] от "Nick F":
  Проектът Белене беше рестартиран и реакторите поръчани по времето на Царя и Станишев.Разбира се,както всички лилави знаем,виновен за това е Боко.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2420 Весело

  Купени са от Борисов
  —цитат от коментар 31 на дерибеев


  По силата на договор подписан от....?

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 39. 39 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  [quote#37:"uvtest"][/quote]

  Важното е, че ББ има нов предизборен проблем, готино а?

 40. 40 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  "жалбата на Христо Иванов и Атанас Атанасов срещу решението на Министерския съвет от 2018 г., с което беше рестартиран проектът"

  Няма никакво значение, какво мислят Ристю и Атанасов. Проведе се референдум, на който хората заявиха, че ядрената енергетика трябва да продължи да се развива. Независимо, че тогава беше отхвърлен от НС, сегашното мнозинство може да се върне към желанието на хората. Ристю и Атаносв може да искат да си направят офшорна фирма и те да са инвеститорите и да теглят кредити и да печелят, а ние да плащаме.
  7 млрд. успяхме да пратим за самолетите за 2 години, а 20-25 млрд. за АЕЦ ще ги изплатим за 6-8 години и може да се построи АЕЦ с 100% държавна участие и да не плащаме прескъпо на разни съмнителни инвеститори.
  Все пак за доста неща се намериха пари, така че тази адвокатка няма право да твърди, че се харчат пари безцелно.

 41. 41 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  "жалбата на Христо Иванов и Атанас Атанасов срещу решението на Министерския съвет от 2018 г., с което беше рестартиран проектът"Няма никакво значение, какво мислят Ристю и Атанасов. Проведе се референдум, на който хората заявиха, че ядрената енергетика трябва да продължи да се развива. Независимо, че тогава беше отхвърлен от НС, сегашното мнозинство може да се върне към желанието на хората. Ристю и Атаносв може да искат да си направят офшорна фирма и те да са инвеститорите и да теглят кредити и да печелят, а ние да плащаме. 7 млрд. успяхме да пратим за самолетите за 2 години, а 20-25 млрд. за АЕЦ ще ги изплатим за 6-8 години и може да се построи АЕЦ с 100% държавна участие и да не плащаме прескъпо на разни съмнителни инвеститори.Все пак за доста неща се намериха пари, така че тази адвокатка няма право да твърди, че се харчат пари безцелно.
  —цитат от коментар 40 на ggot


  Ако махнем крадеца ББ, много работи ще си купим

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 43. 43 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3566 Любопитно

  До коментар [#20] от "дерибеев":

  да се отвратят
  ======
  Обезверяването на Балканите не е вчерашен процес.....
  Започва още от средата на миналия век....
  Специално в България, той започва доста демонстративно с атентата на църквата " Света Недела".....
  Лоша съдба....

  Bukalemun
 44. 44
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 45. 45 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Тази адвокатка разбира, че ДБ не са хората, които могат да получат резултат от техните сигнали, защото нямат доказателства, но развиват дейност, за да й се платят следващи обучения и екскурзии.
  —цитат от коментар 44 на ggot


  Доказателства се намират при проверки, важното е проверки да има, колкото повече, толкова повече.

 46. 46 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  До коментар [#45] от "nij50393132":

  И се представят от ищеца.

 47. 47
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 49. 49 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#45] от "nij50393132":И се представят от ищеца.
  —цитат от коментар 46 на ggot


  Няма да споря с теб, важното е, че има сигнал до КПКОМПИ срещу ББ, предизборно и това стига, после ще видим

 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 51. 51 Профил на nik_77.
  nik_77.
  Рейтинг: 2232 Неутрално

  Чекмеджето, чекмеджето... Как е възможно нескопосано менте да се експонира пак и пак. Толкова ли няма по-сериозни факти и пр. Хората се смеят. А в Европа направо ви поднасят. Явно четат друга литература. Така поне каза Йоурова. Иначе Белянова как възприема идеята на ортаците на ДБ от БСП да рестартират веднага "Белене" с пари от бюджета?

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#45] от "nij50393132":И се представят от ищеца.
  —цитат от коментар 46 на ggot


  Ако на ББ не му изнася, може да заведе обратно дело за клевета, законът му го позволява, ама се съмнявам. че ще посмее. Един граждански процес е публичен и много работи могат да излязат на бял свят.

 55. 55 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Чекмеджето, чекмеджето... Как е възможно нескопосано менте да се експонира пак и пак.
  —цитат от коментар 51 на nik_77.


  Кое точно е ментето и защо?

 56. 56 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#41] от "nij50393132":От ДБ са по-големи крадци, те ли ще разследват? Още плащаме далаверите на Костов.
  —цитат от коментар 50 на ggot


  Не разследва КПКОМПИ, прокуратурата - те разследват всеки, който е извършил престъпление, днес това е ББ.

 57. 57 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Неутрално

  До коментар [#37] от "uvtest":

  Красимир Първанов с анекс от Дянков

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 58. 58 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2333 Неутрално

  'Целта на властта е хората да бъдат обезверени'

  Цитат:
  Ние ви казваме всички тези лъжи не за да повярвате на някоя от тях, а за да не вярвате на нищо. Когато не вярвате на нищо, не правите нищо.

  Това е казано за кремълската пропаганда, но е валидно за местните им представители, на власт вече 20 години.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 59. 59 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Чекмеджето, чекмеджето... Как е възможно нескопосано менте да се експонира пак и пак. Толкова ли няма по-сериозни факти и пр. Хората се смеят. А в Европа направо ви поднасят. Явно четат друга литература. Така поне каза Йоурова. Иначе Белянова как възприема идеята на ортаците на ДБ от БСП да рестартират веднага "Белене" с пари от бюджета?
  —цитат от коментар 52 на nik_77.


  Чекмеджето ще е основен елемент в предизборната кампания, в нея съдник е избирателя, нека той реши.

 60. 60 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2420 Неутрално

  Албенчето,в благородния си гняв ,е пропуснала да спомене,а и Венелинка забравила да попита,кой точно закон е нарушил Боко,инспектирайки строежи на магистрали,справяне с последствията от наводненията,или обновяване на училищата.И за конфликта на интереси нищо не е казала.

 61. 61 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 832 Неутрално

  До коментар [#32] от "Nick F":Проектът Белене беше рестартиран и реакторите поръчани по времето на Царя и Станишев.Разбира се,както всички лилави знаем,виновен за това е Боко.
  —цитат от коментар 35 на uvtest


  Бихте ли си изяснили заради какво беше започнат арбитражът в Женева завършил през 2016 с осъдително решение за България? Или за вас нямат значение фактите важно е да вярваме че Борисов е чист като сълза а за всичко са виновни предишните?

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  "Това са тонове хартия и документация, която е била превозвана с камион при преместването на предприятие АЕЦ "Белене". "

  Представете си, колко като тази адвокатка са получавали заплати, за да ги четат. Нормално е да има съкращения. От ДБ нали все искат съкращаване на държавната администрация.

 64. 64 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Чекмеджето ще е основен елемент в предизборната кампания
  —цитат от коментар 59 на nij50393132


  Искрено се надявам на нов тлъст компромат, който пазят за преди изборите. Някакси много внезапно спряха предните.

 65. 65 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2420 Неутрално

  До коментар [#57] от "дерибеев":

  Попитах,кой е подписал ДОГОВОРА ,а не някакъв АНЕКС към него.

 66. 66 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 1859 Весело

  ,,Само един пример от последните дни: след като разбиха колата на сестрата на Сийка Милева, говорителката на главния прокурор, в рамките на три дни беше извършено незабавно разследване и бяха повдигнати обвинения за кражба от автомобил. А прокуратурата определи случая като "особено опасен".”
  😂😂😂👍🏻

  А Ненчо Балабанов?...

 67. 67 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  "Наскоро ни припомниха и за още две от 2013. Та си имаме премиер с 5 разследвания на прокуратурата и сега едно от антикорупционната."
  До коментар [#9] от "nij50393132":

  Прокуратурата нито е спряла, нито прави разследвания. Що тъй? Значи се страхуват от нещо. Какво?
  Как Боко държи в страх и пълно подчинение органите и администрацията. С "авторитет" или нищо друго?
  Всичко това опира до същността на държавата като такава.

 68. 68 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Неутрално

  До коментар [#65] от "uvtest":

  А какво е анекс? Всъщност щом го наричаш "някакъв анекс" оттеглям въпроса...

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 69. 69 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2420 Неутрално

  До коментар [#61] от "Nick F":

  Ще Ви бъда признателен,ако осветлите тези факти.Например,кой подписа договора с руската страна ?По него беше ли длъжна България да заплати готовите реактори ?Кой и за какво се обърна към арбитража и какво гласеше осъдителното решение-Мерси.

 70. 70 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  Албенчето,в благородния си гняв ,е пропуснала да спомене,а и Венелинка забравила да попита,кой точно закон е нарушил Боко,инспектирайки строежи на магистрали,справяне с последствията от наводненията,или обновяване на училищата.И за конфликта на интереси нищо не е казала.
  —цитат от коментар 60 на uvtest


  Албенка е сметнала по съвест и е сигнализирала, като проверят от КПКОМПИ ще се разбере, те са овластения орган, но вчерашния му ПиАр организиран от Севда на село, днес отиде на вятъра. И така ще е още 76 дена.

 71. 71 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#62] от "Сенсей НАНАЙ":

  Имам спомен, че преди някакви избори ББ беше оревал позицията, че някой от опонентите му беше открил една чешма, тогава това не било честно, а това сега какво е?

 72. 72 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  Госпожата 20 години не е разбрала с кво се занимава. И сега не разбира. Но някаква гузна съвест почнала да я мъчи. И решила да се оплаче на американците. Никой друг не може да въдвори ред освен американците.
  Разбира се, че е права. Само те могат.
  Но техния принцип е "Сатрап може да е, но наш сатрап".
  Ще го сменят Боко, но когато намерят друг като него.
  Сигурно вече търсят. Госпожата може да помогне.

 73. 73 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2420 Неутрално

  До коментар [#68] от "дерибеев":

  Ясно.Благодаря за изчерпателния отговор.

 74. 74 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#61] от "Nick F":Ще Ви бъда признателен,ако осветлите тези факти.Например,кой подписа договора с руската страна ?По него беше ли длъжна България да заплати готовите реактори ?Кой и за какво се обърна към арбитража и какво гласеше осъдителното решение-Мерси.
  —цитат от коментар 69 на uvtest


  Я научих нещо ново, ти си мъж. До сега бях с предположение за обратното, но нали съм си тактичен.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 77. 77 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  "Наскоро ни припомниха и за още две от 2013. Та си имаме премиер с 5 разследвания на прокуратурата и сега едно от антикорупционната."До коментар [#9] от "nij50393132":Прокуратурата нито е спряла, нито прави разследвания. Що тъй? Значи се страхуват от нещо. Какво? Как Боко държи в страх и пълно подчинение органите и администрацията. С "авторитет" или нищо друго?Всичко това опира до същността на държавата като такава.
  —цитат от коментар 67 на Judjuk


  Нямам представа, казвам каквото чета по медиите и каквото ни информира главния прокурор, може някои за престъпления да се налага по-дълго разследване, важното е, че има.

 78. 78 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2633 Неутрално

  "- Да, точно така. Но това, което се случи в края на декември, когато Борисов посети
  Козлодуй и каза: "Ето на онази поляна ще е 7-ми блок", още повече ме кара да мисля,
  че и премиерът, и хората около него са наясно, че е невъзможно проектът за АЕЦ
  "Белене" да бъде реализиран. Обаче заради договорки и ангажименти с руската
  страна Борисов продължава да поддържа жива илюзията, че по проекта се работи."

  "Имаше един момент, когато "Дженерал Електрик" се включи в т.нар. процедура за
  стратегически инвеститор, явно тогава бяха убедили американците, че ще купят
  турбогенератора от тях. Но после дойде доста по-сериозен натиск от тях да се върви
  към приключване на "Белене" и към изграждането на 7-ми блок в АЕЦ "Козлодуй".

  Албенке, ами ти сама си противоречиш! И накрая истината излиза наяве че Белене не е невъзможен проект а за тъкъв искат да ни го представят тези които защитават антибългарски интереси все едно дали са американски или турски (ДПС е против Белене)!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 79. 79 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7389 Неутрално

  До коментар [#35] от "uvtest":

  След като беше спрян, защо Борисов отново го поднови. Защо направи така ,че да загубим делото и да платим едни съмнителни реактори, които не съм сигурна дали изобщо могат да проработят.

 80. 80 Профил на uvtest
  uvtest
  Рейтинг: 2420 Неутрално

  Как кое точно е ментето? Ето едно същото:https://tribune.bg/bg/multimediq/svrah-originalno-mazh-po-gashti-polegna-pred-ministerski-savet-snimki/
  —цитат от коментар 76 на nik_77.


  Тук веднага изниква резонният въпрос.Ще си причини ли кръволокът Гешев да разследва откъде са пачките евро,законен ли е пистолета,защо не е надлежно съхраняван,платено ли е ДДС -то на минералната вода.Ако не започне проверка веднага,всички трябва като един да ревнем "оставка,каскет."

 81. 81 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  До коментар [#35] от "uvtest":След като беше спрян, защо Борисов отново го поднови. Защо направи така ,че да загубим делото и да платим едни съмнителни реактори, които не съм сигурна дали изобщо могат да проработят.
  —цитат от коментар 79 на Роси


  Един път е земетръсен гьол, а един път не е. Айде иди го разбери

 82. 82 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2132 Неутрално

  Адвокатката лъже българите. Има ли значение ако "Белене" не се реализира след като реакторите са купени?! И комуниста Борисов открадна милиарди лева покрай "проекта Белене"! Впрочем,реакторите може и вероятно ще бъдат инсталирани в АЕЦ "Козлодуй". И централата ще продължи да бъде с руска технология. Така че какво значение има че "Белене" няма да се построи като ректорите ще отидат в "Козлодуй"?! Никакво.
  —цитат от коментар 2 на deaf


  Руските реактори са морално остарели, ръждясали и опасни за използване!
  Те трябва да бъдат продадени дори на загуба или бракувани!
  Комунистите от бсп, а по късно и тези от герб се опитаха да прокарат интересите на Москва в България, но удариха на камък...

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 83. 83 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#75] от "nik_77.":

  Не ти искам линковете. Питам теб, какво мисли ТВОЯТА глава. Задавам ти прост въпрос: кое е ментето и защо така мислиш. Ако мислиш, че в линка ти се съдържа нещо, което може да отговори на въпроса ми, цитирай го. Но един пейстнат линк .... това само издава колко ниска култура на даване на информация имате, която съм сигурен, че е свързана и със също толкова ниска култура на попиване на информация.

 84. 84 Профил на doctor.no
  doctor.no
  Рейтинг: 1330 Неутрално

  [quote#80:"uvtest"][/quote]

  От Бивол обявиха, че скоро ще публикуват нови данни с документи и т.н. по тяхното разследване за Барселона гейт, те обикновенно прашат копия на нашата и испанската прокуратура. Документи, доказателства.

 85. 85 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3280 Неутрално

  До коментар [#73] от "uvtest":

  Към момента на подписване на "някакъв анекс" руската страна е неизрядна (всички срокове по подписаните преди това 11 анекса са изтекли) и точно "някакъв анекс" 12 удължава тези срокове и задължава България да подпише окончателен договор в двумесечен срок. Самата Теменужка 2012 г твърди, че няма сключен договор

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 86. 86 Профил на стефан иванов
  стефан иванов
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Ето пак,компромати ,плюене,лъжи, за идеи и програми нито дума .Целта е постигната ,народа е обезверен и опростачен .Матурите за 12клас го потвърждават от години!

 87. 87 Профил на Рим
  Рим
  Рейтинг: 2132 Неутрално

  Един път е земетръсен гьол, а един път не е. Айде иди го разбери
  —цитат от коментар 81 на nij50393132


  Безсмислено е да се мъчиш да разбереш, какво мисли или какво иска да ти каже един комунист!
  Самият той обикновено не знае нито какво мисли, нито какво иска!
  Най-добре живеят народите, които не допускат комунисти до върховете на държавата!
  Случаят с комуниста борисов показва, че българите още не са проумели тази проста истина! За това корупцията и бедността в България са най-високите в ЕС!

  ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ
 88. 88 Профил на Petleshev
  Petleshev
  Рейтинг: 2807 Неутрално

  До коментар [#27] от "Boriana Gecheva":

  Кой ги купи? Един бивш зам.министър от правителството на Борисов! Пак ли забравихте? :)))

  Бивш tww09306483.
 89. 89 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  [quote#82:"Рим"][/quote]

  А седесарите от БСП и Герб какво казват?

 90. 90
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 91. 91 Профил на diq55699032
  diq55699032
  Рейтинг: 1688 Неутрално

  Адвокатската вяра е бронирана здраво в гърдите...

  09 Jun '20 — Радев: Смущаващо е, че Божков звучи по-убедително от неговите обвинители 13 May '19 — Tео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости. 01 Sep '21 — Кирил Петков: С две ръце гласувам за президента Радев
 92. 92 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ето пак,компромати ,плюене,лъжи, за идеи и програми нито дума
  —цитат от коментар 86 на стефан иванов


  Точно герболята, дето нямате НИКАКВА програма ли отваряте дума за програми? Програмата е "върховенство на закона", Айнщайн.

 93. 93 Профил на Nick F
  Nick F
  Рейтинг: 832 Неутрално

  До коментар [#61] от "Nick F":Ще Ви бъда признателен,ако осветлите тези факти.Например,кой подписа договора с руската страна ?По него беше ли длъжна България да заплати готовите реактори ?Кой и за какво се обърна към арбитража и какво гласеше осъдителното решение-Мерси.
  —цитат от коментар 69 на uvtest


  По ред на въпросите:
  1во Красимир Първанов - тогава шеф на НЕК, а по късно и заместник министър на енергетиката в правителството на Борисов
  2ро Според арбитражния съд в Женева - да длъжна е
  3то Към арбитража се е обърнала руската страна(Атомстройекспорт), след като е счела че България не изпълнява задълженията си по договора. Решението е че НЕК трябва да заплати на Атомекспортстрой 550 млн евро за поръчано. но не платено оборудване.
  Всички факти са проверими, но вие не искате да потърсите и си ретранслирате лозунгите на управляващите.

 94. 94 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  До коментар [#90] от "b_52_strato":

  Плащай и не питай, щом досега не си разбрал.

 95. 95 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4116 Неутрално

  Тая власт се превърна в нарицателно за всичко най - пошло, престъпно и корумпирано, което може да ни се случи ! Това мобилизира хората да гласуват срещу нейните орки, калинки и тълпи от удобни хора на ключови институции, така че обезверените и отчаяните ще бъдат самите те, особено след като усетят, че краят им наближава и сметката трябва да се плаща, с лихвите при това......

 96. 96 Профил на стефан иванов
  стефан иванов
  Рейтинг: 14 Неутрално

  До коментар [#92] от "Сенсей НАНАЙ":

  Господине ,ако си направите труда да прочетете мои предишни постове със сигурност бихте забелязали ,че в никакъв случей не мога да бъда причислен към симпатизантите на ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти,атакисти и други производни на БКП и ДС.За съжаление /най-вече мое/ се смятам за човек с убеждения умерено дясно/тоест без крайнодесни изцепки/.
  Ако сте забелязали доста партии се афишират като такива ,НО действията им показват друго. Та ще ви помоля да не раздавате епитети ангро!
  И за портокола :Върховенството на закона е абсолютно необходимо ,НО недостатъчно условие за решаване на проблема.
  Върховенството на закона е базата ,върху която трябва да стъпят разумни и обосновани политики за постигане на просперитет на страната.
  Върховентсвото на закона е фундаментално изискване за да имаме демокрация
  но не е панацея .Важно е какви закони са приети и какви резултати се очакват от изпълнението им. Благодаря ,че ме сравнявате с Айнщайн ,но не мисля да съм толкова умен и гениален.
  Поздрави!

 97. 97 Профил на Сенсей НАНАЙ
  Сенсей НАНАЙ
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#96] от "стефан иванов":

  Не разбрах, мрънкането за липса на програми към кого бе отправено?

 98. 98 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 611 Неутрално

  До коментар [#40] от "ggot":

  Виждам, че освен лъжец "ангро", си и напълно некомпетентен! Съжалявам те, ама не мога да ти помогна. Обърни се към добър психиатър!

 99. 99 Профил на Дария Колев
  Дария Колев
  Рейтинг: 1872 Неутрално

  Повод за това, освен скандалните записи и снимки от неговата спалня, е използването на публични ресурси, като хеликоптери и служебни автомобили ...
  _______________________________________________________

  Не е сериозно от адвокат, който би трябвало да познава законите на България, да използва компроматни материали за някакъв сигнал!

  Стрелят с халосни патрони от БСП, защото нямат друго!

 100. 100
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK