Изненада - Лила Георгиева е новият български консул в Чикаго

Снимка на консул Георгиева от eurochicago.com (вляво) и една от предизвикателните й актови фотографии, които все още се виждат в интернет, макар личният й сайт да е изключен<br />

© Дневник

Снимка на консул Георгиева от eurochicago.com (вляво) и една от предизвикателните й актови фотографии, които все още се виждат в интернет, макар личният й сайт да е изключенСлужителят на българското Министерство на външните работи (МВнР) Лила Георгиева, която преди по-малко от 2 години разбуни духовете с публикувани в личния си сайт еротични снимки, е новият консул на България в Чикаго, обслужващ 14 щата.


В разговор за интернет сайта www.Eurochicago.com тя обяснява, че е на поста от 17 юли, за пръв път е в САЩ и се радва, че първите й впечатления от страната са именно от Чикаго, градът с най-многобройна българска общност в Америка.


На директния въпрос на Eurochicago.com: "Все още нямате 30 години – младостта предимство или недостатък е в дипломатическата работа", тя отговаря така: "Младостта е условно понятие и невинаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения, основани на рационалността, и успешно да заимства от опита на по-възрастните."
Във форума към статията обаче изобилстват реакции на неприятна изненада, критики и присмех, включително съвети да си смени фамилното име с това на съпруга си Михаил Тинчев, защото в интернет непрекъснато излизат нейните снимки по прашки.


През есента на 2007 г. тогавашният 28-годишен референт за Гърция и Кипър в Дирекция "Двустранни консулски отношения и консулска защита" бе наказана дисциплинарно от министър Ивайло Калфин с "отлагане на повишението в ранг до една година". Положението й беше утежнено и от факта, че на сайта си дъщерята на актьора Ангел Георгиев беше публикувала вицове за професията си, включително, че "дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне".


"При определяне на наказанието бяха взети предвид тежестта на нарушението и настъпилите от него последици за държавната служба. Беше отчетено, че независимо от общопризнатото право на всеки на свободна изява в личния му живот Лила Георгиева е допуснала проява, която не е в унисон с присъщия на дипломатическата служба консерватизъм, изискващ служителите в нея да съобразяват общественото си поведение с представителния характер на техните служебни ангажименти", пише в официалното съобщение на говорителя на външно министерство.


След като изтече наказанието й тя кандидатства за консул в Бразилия. През ноември 2008г. говорителят на МВнР Драговест Горанов коментира, че "въпросът е много деликатен", но тя все пак знаела португалски, което е необходимо за български служител в тази страна. Георгиева издържа изпитите, но сама се отказа от назначение, защото по това време се омъжила и имала планове да кандидатства за друга държава, писа в."Сега".


В биографичната справка на Лила Георгиева пише, че през 2002 г. е завършила бакалавърска степен по политология в СУ "Св. Климент Охридски", а после и семестриално завършена магистратура по същата дисциплина и международни отношения в лисабонския Univercidade Catolica. По това време тя вече работи в протокола към посолството ни в Португалия и през 2003-2004 г.е секретарка на посланик Альоша Неделчев. Година след това се връща в министерството в дирекция "Консулски отношения".

Коментари (217)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на sens
  *****
  Неутрално

  Аферим, бабо, МАШШАЛА!

 2. 2 Профил на Защото сме социалисти
  *****
  Гневно

  Аферим и на Станишев и Калфин, че са уредили момичето в последния момент!

 3. 3 Профил на PoliceBG
  PoliceBG
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Лила,лапнала си пръстчето...Какво ли друго си правила,за да кацнеш в Чикаго ?

 4. 4 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  Нормално.
  Най-подходящия дипломат на страна, чиито основен експорт са проститутките ...

 5. 5 Профил на Прашчица
  *****
  Весело

  Че какво и е на Лила ? С тоя дупак не 14, а всичките щати ще обслужва.

 6. 6 Профил на Българан
  *****
  Неутрално

  Издънките на Бойко започват!
  Първо беше ДАНС сега пък момета по прашки стават консули!
  Станишев да се готви да взима властта след 4 години!

 7. 7 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  нито е кадърна, нито е хубава, нито става за тази работа, без да има нужния опит и експертиза...

  защо в България е пълно с примери, където некадърни и неможещи хора заемат важни и отговорни постове/позиции?!?

  РЕФОРМИ !
 8. 8 Профил на HH
  HH
  Рейтинг: 571 Неутрално

  колко ли свирки е въртяла и не само докато стигне дотам :Д

 9. 9 Профил на отврат
  *****
  Неутрално

  позор ! По-добре да бяха пратили някоя чалгаджийка от телевизия Планета, поне са по-красиви ! Нагаждачка и лизачка, на 28 год. референтен консул, на 30-консул в Чикаго. Позор !

 10. 10 Профил на PoliceBG
  PoliceBG
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Българан,не внимаваш !
  Видя ли мнението на Защото сме социалисти ?

 11. 11 Профил на емигрант
  *****
  Неутрално

  българите в Чикаго вероятно са най-гордите хора в САЩ- консул проститутка, министър отговарящ за емигрантите - ченге от ДС. Да им е честито!
  Има кодекс за поведението на държавните служители, в него определено не пише, да се снимат по прашки. За такова деяние в друга страна щяха да я уволнят навеки от кариерата на дипломат.А тук ? Каква е ролята и на татенцето, великият актьор, опулен Аньо ? А задникът и е толкова грозен, че не е нужно да ни го натрапват. Нека тези снимки ги окачи по стените на посолството в Чикаго, да гледат хората каква консулка имат.
  Впрочем , кой я е назначил за консул ? Сергейко или Бойко ?

 12. 12 Профил на Аlexander
  *****
  Весело

  Мисля, че много добре пасва на мутренско-чалгаджийският имидж на България...

  Да не казвам друго...


 13. 13 Профил на НОВИНА ОТ пресата
  *****
  Любопитно

  11 неправителствени организации, работещи в социалната и в образователната сфера, изпратиха открито писмо, с което “настойчиво приканват” партия ГЕРБ Емилия Масларова (БСП) да бъде отстранена от председателското място на парламентарната социална комисия. Организациите смятат, че заемането на поста от Масларова може да забави реформите и да навреди на имиджа ни в чужбина.

  “Силно сме притеснени, че ако г-жа Масларова продължи да има сериозно влияние върху социалните политики като председател на парламентарна комисия, това може само да забави реформите, да отложи добруването на всички българи и да навреди на полаганите от правителството усилия за подобряване образа на страната ни пред международната общност”, се казва в писмото, изпратено до председателя на НС, депутатите от ГЕРБ и до министър-председателя Бойко Борисов.

  “Социалната сфера изисква не просто по-качествено прилагане на действащите закони, а дълбоко преструктуриране на системата, смяна на акцента от социално подпомагане към развитие и приобщаване на различни социални групи. Разликата, както знаете, произтича от целите, които се поставят и начина, по който се разпределят публичните ресурси”, се казва още в писмото.

  Според неправителствения сектор напредъкът в борбата със социалното изключване през последните четири години е пренебрежимо малък и това е отбелязвано многократно от ЕК.

  Сред организациите, подписали писмото, са “АРК България”, Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве, Български адвокати за правата на човека, Български активистки алианс, Български хелзинкски комитет, Европейски институт, Сдружение “Ти избираш” – Стара Загора, “Център за независим живот”, “Център за приобщаващо образование”, Фондация “Междуетническа инициатива за човешки права“, сдружение “Достоен живот” – Видин.

 14. 14 Профил на коколино
  *****
  Весело  6 от мен за Бойко.Пробвал я.Става.

 15. 16 Профил на final countdown
  *****
  Неутрално

  Проблема е ,дали няма да се върне към старите си адети на публично,пък и по-скритичко, насаме, разголване по прашки сред американските дипломатически среди!Колцина не са правили "грешките на младоста",ама дамата май е шавлива!?Като си помисля,с комунистическите кадри, с които до сега все се пъчим из световната дипломация,колкото и да са млади и уж необременени,все сме се окаквали по най-смешен начин!?Смешника Калфин,дали с нещо беше по-свестен!?

 16. 17 Профил на Veselin Stilyanov
  Veselin Stilyanov
  Рейтинг: 407 Неутрално

  Дано Бойко измете този боклук от там. Аман от шуробаджанащина и легална проституция в собствената ни държава. Гнусните комунисти правят всичко възможно за да злепоставят Бойко. Като гледам все още има "слепи хора", който си мислят че Бойко е виновен за всички злини в държавата, той човека просто чисти лайната след тях... Дано никога повече не ни управляват отрепки като СерГЕЙ и Доган.

 17. 18 Профил на zet
  *****
  Неутрално

  в същото време там човекът който получаваше свирки в овалната зала е героя на новинарските канали днес и те не коментират, че не ставал за тази работа. но може би сте прави, щом ще служи на българи трябва да няма човешки характер, нищо че ще работи в същите тези щати.

 18. 19 Профил на Класик
  *****
  Неутрално

  " Као секретарица- дупе! Као дупе- фантастична!"- това е класика от региона- познайте!!!

 19. 20 Профил на kuku
  *****
  Неутрално

  дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне -> хе хе, а после се 4удим за6то никой не търси путковските консули! ами и ние не сме бълъци 4е да ходим да се занимаваме с вас - а колкото то бат' Бойко - ами то като има назна4аване, така има и предсро4но отзоваване - ако наистина сме трагнали в правилната посока, след тази 6умотевица утре воде6та новина трябва да е или подадена оставка или прието уволнение, без право да заема държавна длъжност, поради уронване на престижа на страната!!!

 20. 21 Профил на kuku
  *****
  Неутрално

  трагнали да се 4ете тръгнали

 21. 22 Профил на Хмм
  *****
  Неутрално

  Това че червената дружинка на изпроводяк си е назначила обслужващите проститутки на топли местенца из чужбина не е за чудене. Ама при толкова бакии натрупани в държавата не знам кога Бойко ще намери време да изрине тази паплач.

 22. 23 Профил на ogo
  *****
  Неутрално

  Да им е честито на съгражданите в Чикаго!
  От сега нататък ще бъдат ОБСЛУЖВАНИ на още по-високо ниво

 23. 24 Профил на Wizard
  *****
  Разстроено

  Като гледам знае и френски, очевидно курва преди 40 гладна нема, макар и не руса! Поне на курвнеската снимка де....иначе в Щатите очевидно ще разчита и на метлата да се метне у некой Хамър!

  Подпрял съм се пред компютъра и се чудя едно: ЗАЩО ТАЗИ НАША ДЪРЖАВА Е ПЪЛНА С КУРВИ С И БЕЗ ТАШАЦИ! ЗАЩО МАМА МУ СТАРА, ЗАЩО?!

  Ако некой знае, моля да ме осветли...защото ще получа душевно разтройство, а по принцип се водим за уравновесен, ама само по принцип........

 24. 25 Профил на ужаско
  *****
  Неутрално

  Най-накрая едно младо протеже, което не прилича на гейче. След Азер Меликов направо ме умилява, връщане към нормалността.

 25. 26 Профил на ha-ha
  *****
  Весело

  ааааа, не съм съгласен с подредбата на този свят...значи, показваш си дирника в интернет и опааа-консул в щатите...още утре ще си извадя члена на показ, да видя де ще ме пратят...май в лудницата...дискриминация е това, чиста проба

 26. 27 Профил на Знам
  *****
  Неутрално

  Порно звездата е назначена на 17 юли от Сергей Станишев и Ивайло Калфин.

 27. 28 Профил на Ми то...
  *****
  Неутрално

  К'во очаквате, след леля Цоцка - прецедателката, Лила словослагателката ..."Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения основани на рационалността и успешно да взаимства от опита на по-възрастните."

 28. 29 Профил на 123
  *****
  Неутрално
 29. 30 Профил на .....у
  *****
  Весело

  обаче много добре свирят такива кадри..музикални са...абе хора на изкуството са ! Ако ли не-поне са изкусни в свирнята...
  Българийо бедна срам ме е да те погледна-и кадрите ти челни,и дирниците им лични...на челно място!

 30. 31 Профил на Nostradamus
  *****
  Неутрално

  Пичове, не бъдете задръстени! Оценете го!

 31. 32 Профил на Гарабед и Киркор
  *****
  Неутрално

  Е-е-е-х,др.Калфин във Външно много сте я били закъсали по ваше време
  Всяка що годе хващаща око българска мома от десетките хиляди на повикване в държавите на Европа говори поне по 2-3 езика . Изпуснали сте момента да направите Външно министерство на РБългария , много по-забележимо като попълните щата от европейския контингент български труженички.
  Иначе ,да ме извинява момичето, може би е много гениално , ученолюбиво и представително , но конкретната професия и длъжност ИЗКЛЮЧВАТ КАТЕГОРИЧНО леконравната пързалка по гребена на живота. Естествено че момичето може да прави каквото и както си иска-има пълна свобода да определя нейния си живот, но някои действия са несъвместими с някои професии и представителни длъжности в държавния апарат. Избираш-или едното,или другото.
  И все пак момичето не е виновно, абсолютно виновни са кухите лейки от Министерството на външните работи, които са я назначили на подобна публична длъжност.
  Предполагам че и министърът на външните работи и г-н Б.Борисов не биха искали светът да възприема министерството и правителството на държавата като фриволно-еротична фантазия

 32. 33 Профил на Гарабед и Киркор
  *****
  Неутрално

  Е-е-е-х,др.Калфин във Външно много сте я били закъсали по ваше време
  Всяка що годе хващаща око българска мома от десетките хиляди на повикване в държавите на Европа говори поне по 2-3 езика . Изпуснали сте момента да направите Външно министерство на РБългария , много по-забележимо като попълните щата от европейския контингент български труженички.
  Иначе ,да ме извинява момичето, може би е много гениално , ученолюбиво и представително , но конкретната професия и длъжност ИЗКЛЮЧВАТ КАТЕГОРИЧНО леконравната пързалка по гребена на живота. Естествено че момичето може да прави каквото и както си иска-има пълна свобода да определя нейния си живот, но някои действия са несъвместими с някои професии и представителни длъжности в държавния апарат. Избираш-или едното,или другото.
  И все пак момичето не е виновно, абсолютно виновни са кухите лейки от Министерството на външните работи, които са я назначили на подобна публична длъжност.
  Предполагам че и министърът на външните работи и г-н Б.Борисов не биха искали светът да възприема министерството и правителството на държавата като фриволно-еротична фантазия

 33. 34 Профил на Гарабед
  *****
  Неутрално

  Извинете за повторението. Киркор е написнал два пъти едно копче

 34. 35 Профил на now and than
  *****
  Неутрално

  Защото "Wizard", 65 години комунистическите мизерабли принуждаваха хората,мъже и жени, да залагат на курвенското в себе си, за да оцеляват или пък да властват над себеподобните! Надигнеше ли някой глава да каже ,че не се страхувяа от тях и комунистическите гадове веднага го убиваха!И така, 65 години са чистели всичко почтено и свободолюбиво сред българите!

 35. 36 Профил на Секретен доносник
  *****
  Неутрално

  Каква е разликата между доносник и курва в държавната власт?

 36. 37 Профил на LLL
  *****
  Неутрално

  Политиката на Боико-Разбоико

 37. 38 Профил на Kurt
  Kurt
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Тия направо ми скриха шапката. Не мислех, че тройната коалиция с нещо може да ме изненада. От новината за цените за ремонтите в МРРБ ми стана любопитно, но не се изненадах. НАПИ - нормално. Бакиите в МЗХ - нищо неочаквано. ДАНС, прокуратура - някой може ли да се учуди все още?

  Тука, обаче, ме гепиха. Порнография, и в прекия и в преносния смисъл. Евалла.

 38. 39 Профил на дъното
  *****
  Гневно

  Гледам тези снимки,прочетох 2-пъти тази статия и не мога да повярвам на очите си за първи път в живота си.Аз съм млад и добре образован човек,роден и израстнал в София.Едиственият извод за себе си ,който правя в този момент е,че ние стигнахме там,където никога не сме били през цялата си история -ДЪНОТО!Но това дъно,от което излизане няма и не може да има в скоро време.И никога досега,въпреки всички ужаси,които преживяхме през последните 20 години,не съм се чувствал толко унижен,толко смазан.Каква ужасна гавра е този факт за един българин.Това е ГАВРА с народа.

 39. 40 Профил на на т'слата дръжката
  *****
  Гневно

  Къде си тръгнала бе, курво?
  Я си стой в Син Сити и лъскай бастуните на мутрите, къде си тръгнала да ни резилиш тояно в Америка???????

 40. 41 Профил на Drake
  *****
  Неутрално

  Тя и без това външната ни политика е пълна порнография , кадрите са в унисон с нея. Само не разбирам кога ще назначат Чичолина за външен министър?
  М/у другото: хубаво е, че дамата знае португалски. Ама в Чикаго се говори и английски така да се каже. Някаква информация за нейните познания по този език? За познанията по български не питам защото още треперя от срещата с една "българска" консулска служителка , която бе от т. н смесени райони и български говореше като конгоански студент в УНСС първа година. Учтиво и предложих да минем на английски ако и е трудно на български , но тя не ме разбра. Случката е действителна и не преувеличавам.

 41. 42 Профил на Сони
  *****
  Весело

  Кой каквото ще да казва - по-добре изглежда от майор Етем...Пък и поста не е министерски...Развиваме се!

 42. 43 Профил на Wizard 2
  *****
  Неутрално

  .........след размисъл от почти час издигам лозунга "Курвите в България". Не е необходимо да развратяваме останалия евентуално читав свят с .........................................200 Е от мен за сеанс. И аз малко да дигна анциите с бивш консул. А и ми е и фетиш с строгата дипломатическа пола и тъсеща химикалката под масата!

  ВЕДНАГА ДА СЕ ПРИБЕРЕ В БЪЛГАРИЯ, НЕ, В ТРОЯН ИЛИ ОТ КОЕТО СЕЛО Е БАЩАТА.

  Спомням си го по телевизията как се обясняваше, че щерката нищо лошо не е направила след скандала във външно със същата преди време.

  Това имах в предвид с предишния пост, че се дразня на курвите с и без ташаци......курва е душевно състояние, не е впорос на пол. Но все пак по-добре приляга на успели дъщерички преди 30-те. Пародия!

 43. 44 Профил на nemo
  *****
  Неутрално

  адски невъзпитано и обидно.

 44. 45 Профил на Drake
  *****
  Неутрално

  Имам и едно конструктивно предложение. За консул в ЛА да бъде назначен рапъра Тошко от Бургас известен още като Маниака. Той и без това не можа да стане народен представител от ГЕРБ и се отказа от тази чест. Но може да бъде един отличен консул. Мотивите ми са: 1. Маниака не се е снимал в еротични сесии , 2. В песните си се бунтува срещу българските ченгета ,които и без това са си за бой. 3. Знае английски или поне може да каже "бум мада фака" с бургаски акцент.
  Ето и доказателството:
  http://www.dnes.bg/politika/2009/07/07/bum-mada-faka-oglasia-parlamenta.73953

  Пожелавам успех на Маниака в трудната дипломатическа кариера. Щом една аматьорска порно звезда може да стане консул защо не и един бургарски рапър?

 45. 46 Профил на еха
  *****
  Неутрално

  на таси дупара 6тесе радват маи и емигранти и от африка и латинска америка нема как да не ни прослави има опит от балканите

 46. 47 Профил на bulgar
  *****
  Неутрално

  таз няма ли баща,да и изпере един шамар
  .... долна работа

 47. 48 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Въх, как така ще имаме консул, която не само не е задръстена, ами и има хубаво дупе? Възможно ли е изобщо жена с хубаво дупе, еле пък такава, която е получавала оргазми, да върши някаква работа?

  gradinko.bg
 48. 49 Профил на Магура
  *****
  Неутрално

  На световния пазар трябва да се диференцираш, за да си напред. Франсетата го правят с парфюмите, модата и вината. Италианците с дизайна... за нас останаха к*****е. Това си е ниша все пак, а и ние имаме солиден ноу хау в сферата. Ей го момичето ще промотира, даже може и Сергей да бъде командирован за да докаже, че сме и по-либерални сексуално. До 5 години ще спим в балдахинови легла в Сен Тропе, докато отдаваме къщите си под наем като бардаци. Тва му е майката и бесепето са го налучкали. Ай.

 49. 50 Профил на Сони
  *****
  Любопитно

  Абе, що само италианците да си имат порнозвезда във властта? Ние да не сме по-долу?! Пък и нашата е по-млада!

 50. 51 Профил на ужас
  *****
  Неутрално

  УЖАС!
  не че аз съм тръгнал,но....((((((

 51. 52 Профил на кърджалия
  *****
  Неутрално

  кой по дяволите е альоша неделчев? братчед на с. денчев мултака, малкия мук, дете на вкр от най-големия чеченски град в булгаристан , пиколо в хотелите на децата на предствитела на балкан в хараре др. велчев?
  има си прашки гуспужата, не е гола, къв им е проблема на патриотарите чалгари от по горе? дори некой да си мисли да е гола, южната част от гърба и си е нейна, който иска тоа ще черпи с южната част..
  къв е другари резултатя от гласуването в шикаго та такъв вой? има ли некой дето да не е гласувал за обама? има ли некой дето да не е гласувал за обама? има ли некой дето да не е гласувал за обама? питаме за последен път.
  ба мааму. атакиската бляд да се фане за гъза на патриарха полковник. не е приятен този гъз, както и джуките на целуващия го болен лидеров другари.

 52. 53 Профил на бурията отзад
  *****
  Весело

  Всъщност не сте прави. Момето е в Чикато, за търси дядо си по майчина линия - Бай ви Ганьо. Кат го намери шъ се върне.

 53. 54 Профил на bobo
  *****
  Неутрално

  Калфин ще вземе да ми сттане симпатичен&

 54. 55
  *****
  Любопитно

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 55. 56 Профил на conTXT
  conTXT
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Колко пошло може да бъде едно пуританско говорене...

  generator
 56. 57 Профил на johnatan-livingston
  johnatan-livingston
  Рейтинг: 853 Неутрално

  @ бурията, хахаха мн весел коментар

  но иначе човек не може цял живот да плаща за една грешка (е, стига тя да не е коствала на друг нещо важно като живота, здравето или т.н.)
  да забравим, че сме българи за момент и да загърбим изконната наша традиция да се радваме на чуждото нещастие.
  трябва да се съди за момичето по работата и, пък това какво е правила преди това... тъпо, но може да си е взела поука.

  Smile and the world smiles with you.Fart and you stand alone.
 57. 58 Профил на svoi
  *****
  Неутрално

  ами ако се погледне кои са хората по посолствата по света ще ви стане ясно и лицето на страната и ако Бойко не хване да махне всички бивши служители на ДС към посолствата и да обясни на тези готованковци даимат уважение към сънародниците и да се поставят на явно место таксите за услугите и да се издават касови бележки за извършените услуги защото цамо преди една седмица на моя позната и взеха 20 евро за които никой не даде обяснение за тях и сигорно това не е единичен случай а охранените мутри на бходовете те блъскат и нагрубяват и те смятат за втора ръка човек а в много страни емигрантите са тези които внасят много пари в хазната и да се прегледа статута на задграничните дружества че 80% от тях са създадени на приятелска и роднинска основа за да получават дивиденти от страната за деиност и тук в испания шефовете на тези организации не работят но закупиха жилища за по 300000=500000 евро това си е жив грабеж а шефовете познаите на коя партия членуват.

 58. 59 Профил на Obara
  *****
  Неутрално

  Е що сакате от момето? И е харно, и е хитро, па си е и телегентно. Да не е отишло на работа голо? Па може и работа да свърши, има си качествата за политик. Не си крие нищо, казва си истината! Ето неин цитат: "-Работата на политика е така да кажеш на някого да върви на п....... си майна, та той да няма търпение да тръгне натам" Сички искаме голо и одървено, па като го видим и олеееее, почваме да се срамим, уф ама то така не може, ама курвенски работи, ама това, ама онова..... Световна истина си е че: политик=гювендия! Що ревете? Ако е негодно да върши работа - обратно! Ако си е оправно и нема оплаквания - там му е местото. Точка. Ай си.........р

 59. 60 Профил на От Франция
  *****
  Неутрално

  Срамувам се да кажа пред чужденците, че съм българин. Вероятно много други българи по света ще се чувстват така!
  В тази държава няма морал, чест, култура. Има само връзки, чалга, пиене и курвалък! От най-ниското ниво, та до Външното министерство!
  Гадост!

 60. 61 Профил на tucker case
  tucker case
  Рейтинг: 1022 Весело

  баси... тука бетер черкова бе... ногу морал, ногу целомъдрие...

  Now what's a few miles between the beauty and the beast...
 61. 62 Профил на От САЩ с Любов
  *****
  Гневно

  Много се радваме тук, просто думи нямам. Замислям се че онзи Чешки скулптур който изобрази Б-я като турски кенеф на картата на Европа бе много прав.

  Съгласен съм с хората които казаха че това е една ГАВРА с Б-я, а и със САЩ. Започвам да се чудя дали Сер-гей не е играл и за двата отбора както казват тук?

  Позор. Просто позор.

 62. 63 Профил на да би мирно седяло
  *****
  Неутрално

  Че т.нар. консулка няма нищо общо с дипломацията говори нетърпението й като вербално-телесна ексхибиционистка веднага да дава интевюта насам -натам.
  Липсата на такти други обикновени за интелигентния човек качества, да не говорим за дипломатически усет, е оново от което трябва да се стресне новото ръководство на министерство.
  Словоблудството й явно има диспансерни измерения и всъщност вицът за дипломацията е далеч по укорим от ориенталските й части.
  Щом това е виждането й за дипломацията, защо новите хора във външно не й помогнат административно- да побърза....къде беше........

 63. 64 Профил на TT
  *****
  Неутрално

  Деиии... ебаси си!!! Без никакво извинение! Тука вече се прекали! Не знам кой я е назначил, но който и да е за е..не! Тя по прашки ще защитава интересите на България? Най-добре без!
  Преди 2 год. го е направила? И сега пак е дипломат! И се е изрусила и е друг човек!

  "Служителят на българското Министерство на външните работи (МВнР) Лила Георгиева, която преди по-малко от 2 години разбуни духовете с публикувани в личния си сайт еротични снимки"

  Тя е била служител на МВнР и е трябвало да се съобразява със съответното си положение на държавен служител! На първо място представлява Република България! След това са нейните еротични мечти и да ги изразява публично!? Не е трябвало да го прави. Ако го е направила, мястото и не е там!

  Ако аз си публикувам еротични снимки, проблема си е лично мой. Аз не съм държавен служител и не представлявам Република България.

  Ако ще да е завършила заедно Оксфорд и Кембридж, между другото Харвард и Принстън, нищо не я оправдава в поведението и!

  Не стига, че ни натресоха ченгето Б.Димитров като министър на българите в чужбина, П. Сертов като консул в Солун, /само където не му дадоха Солунската митница/, стотина журналисти ченгета, а сега и това момиченце консул в Чикаго!

  Харесва ми снимката по прашки, но като жена, не като в ролята на дипломат.

 64. 65 Профил на Парите ...колко?
  *****
  Неутрално

  хаххахха..честит консул на най-голямата БГ общност у Щатите!
  Ок,другари и господа,я кажете-КОЛКО Е ЗАПЛАТАТА НА ТАКЪВ КАДЪР..на ТОЯ КОНСУЛ..КОЛКО МЪНИ ??
  Я някой да даде инфо веднага...тука из Форума има оправни хора..експерти..сигурен съм че и това знаят.Та...КОЛКО Е ЗАПЛАТАТА ???

 65. 66 Профил на 123
  *****
  Неутрално

  Я да пробвам- Колко успее да заработи E не от заплата де
  Това ли е верния отговор?

 66. 67 Профил на Neuk
  *****
  Неутрално

  Все пак не можах да разбера майор Етем ли предпочитат пуританите на този пост??? или мистър ДАНС-Сертов....?? Или пък дипломати с усет и морално извисени като бивш г. прокурор Филчев??? или.... абе май половин външно може да се изброи... Ама мноооого е прав ***tucker case*** . ногу морал, ногу целомъдрие...

 67. 68 Профил на Баба Гицка
  Баба Гицка
  Рейтинг: Неутрално

  защо сте ми изтрили коментара-НА КОГО БРЪКНАХ В ЗАДНИКА...

 68. 69 Профил на 123
  *****
  Неутрално

  Чекай, че пропуснах! Не знам тарифите ама горе долу си представи: консулска заплата,еротични снимки,стрийптиз,танци около кол, компания без консумация и още мн. други знайни и незнайни неща

 69. 70 Профил на Васил Диков
  Васил Диков
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Хахахаха, каква изненада бе - запознах се с мацката миналата година зимата и назначението си и беше разписано. Даже се беше отишла да "молира" за дрешки, които :"да и отиват на положението". Иначе изглеждаше като да е простичка. Хайде да им е честита на диаспората!

 70. 71 Профил на bobo
  *****
  Неутрално

  ББ показа, че може да отзовава хора. Лично аз предпочитам девойчето пред Маниака от еднагледна точка - ми, хубавичко е по пражки.
  Ама като данъкоплатец - претпочитам маниака.
  така че бате бойко, ти си мъж!
  ха прибери девойчето да не ни срами, кво ще кажеш. не е моментът да си говорим за прашки баш сега

 71. 72 Профил на emo
  *****
  Неутрално

  Еййй Българийо Българийо , заради такива като тези на снимката си на последните класации , но вярвам 4е тези като на снимката ве4е ще са на последните места във вси4ки класации
  измислените герои си отиват

 72. 73 Профил на Kurt
  Kurt
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Някои изказвания са ми странни. Тук не става въпрос за морал, а за имидж.

  Аз ходя по проститутки, гледам порно (действам си и сам след порното, ако се наложи). Пиян съм правил стриптийз. Така че съм последния, който ще каже нещо за морала на момата. Всичко това си е в моето лично пространство. С него не съм занимавал масовите медии.

  Не я познавам като специалист, така че нямам право да я оценявам по този показател.

  Но тя ще представлява в някаква степен лицето на България. Една частна компания, ако иска, нека си я избере за изпълнителен директор. Стига да смята, че дейността й в публичното пространство отговаря на корпоративния й имидж или поне не му противоречи. Някоя банка би ли наела такава персона на ръководен пост? Не вярвам. Затова няма как да приема момата за подходяща за консулски или посланически пост.

 73. 74 Профил на ДЕДО ГОВЕДО
  *****
  Неутрално

  Като гледам този гъз с тези прашки, тази девойка си става за Посланник.........

 74. 75 Профил на oo
  *****
  Неутрално
 75. 76 Профил на !!!
  *****
  Любопитно

  Хубаво има за българска девойка Лила=циганка (вж. ирански лило/лоло, лальо/луло/лулчо, ж. р. -лила, лола, лалка,лулка). Може всеки втори американец да не знае това, но тези които трябва да го знаят, го знаят. Книгата на Ангъс Фрейзър "Циганите" има 8 издания в щатите. Като добавиш и промоцията по прашки, познайте какво си мислят за нас дори черните!

 76. 77 Профил на 1.5*Пич
  *****
  Весело

  Интересна снимка - обяснява как е стигнала до този пост!

 77. 78 Профил на ТТ до Kurt
  *****
  Неутрално

  Точно това е и моето мнение! И аз съм правил много неща, от които после съм се срамувал! Признавам си! Но като личност, не като образ на България!

  Тя би трябвало да е както казваш лицето на България! И то в Чикаго където са най-много българи в Щатите.!

  Тя е била служител на МВнР и е трябвало да се съобразява със съответното си положение на държавен служител, когато ги е публикувала !

  Остава да цъфнат подобни нейни снимки и в америкаските жълти вестници и тогава буквално ставаме за смях.

  Това е нашата дипломация - по прашки!

 78. 79 Профил на Външно
  *****
  Весело

  Ами така е, като др. Калфин, включително и под влиянието на някои псевдосвободомислещи медии, го достраша да я уволни дисциплинарно за уронване престижа на дипломатическата служба, сега Лила има да се гологъзи и да си смучи пръстите на гишето в Консулската служба в Чикаго... Да видим ресорният й зам.-министър Милен Люцканов какво ще направи.

 79. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 80. 81 Профил на You gave the Bulgarians a bad name
  *****
  Неутрално

  Ние отдавна сме за смях. Ако знаете какво говорят за нас запад, че и на изток, ще потънете от срам (разбира се, ако притежавате такова усещане). Руснаците ни наричат "цигански боклуци".

 81. 82 Профил на anon
  *****
  Неутрално

  мисля, че се прави от мравката - слон. важното е от тук нататък да не си показва прашките.

 82. 83 Профил на Леля Мара, чистачка от Външно
  *****
  Неутрално

  Ама и тие наще началници са много прости бе, ама ич не знаат да използват ситуацията и международната обстановка. Ми требеше Лилето да го назначат у Лос Анжелис, да е по-близо до Холивуд, и бръзо-бръзо она щеше да прослави родината у цела Америка. Или па ако се бея сетиле да я пратат у Белио дом стажанка, ела па гледай що става. Онаа дебеланка Левински щеше репа да еде. Наша Лила Обама направо щеше да му оплете погледо на осморка, бушоните му се ги беше изгорила. И тогава, тие американци щеа да ни позлатат

 83. 84 Профил на България-Македония
  *****
  Неутрално

  Гледайте по СКАТ в петък в “Час по България” македонския писател Младен Сърбиновски - един от най-достойните българи на нашето време!

 84. 85 Профил на Чочо
  *****
  Любопитно

  Е ако не в Чикаго, къде? Щата на Обама и Благо...а сега и на Лила...Любопитно ми е какво и е било интервюто за този пост?

 85. 86 Профил на muncho
  *****
  Неутрално

  Ми логично е - мутра премиер, проститутка - посланик..

 86. 87 Профил на Рупон 1
  *****
  Неутрално

  До стената на пожарникарския двор,
  Осветен от уличната лампа
  Падат бавно есените листа
  Колко ли време стоя
  И чакам...
  Теб, Лила Марлен
  Теб, Лилa Марлен

  Двете ни сенки изглеждат като една
  И всички ли в нас гледат,
  Та и часовият вече ме вика
  "Идвам, другарю!"
  Казвам за да съм още миг...
  С теб, Лилa Марлен
  С теб, Лилa Марлен

  Ако не умра от страх в окопа,
  Ако ДАНС не ме надупчи
  Или пък ако сам не се предам в плен
  Ще бъдем заедно, знам
  Изпълнени с любов тук...
  С теб, Лилa Марлен
  С теб, Лилa Марлен

  Фенерът на улицата познава твоите стъпки
  Но, уви, май мен вече е забравил.
  И ако всичко с мен е приключило, питам се
  кой ще стои под светлината му...
  С теб, Лилa Марлен
  С теб, Лилa Марлен

  Но и където и да съм
  Споменът, всичко твое ще ме вдигне
  И изпълнен с надежди
  Аз пак ще дойда под нашия фенер
  За да бъда...
  До теб, Лилa Марлен
  До теб, Лилa Марлен

 87. 88 Профил на ах,ах,ах
  *****
  Гневно

  Е,ТАЯ ЩЕ НИ "ПРОСЛАВИ",какви ги върти - не е ти работа! Браво на серГЕЯ,ма и той що не се командирова до Сан Франциско - все някой гей ще го хареса...хахахахах

 88. 89 Профил на печатна грешка
  *****
  Неутрално

  " Ако ДАНС не ме надупчи " да се чете "Ако Сретен Йосич не ме надупчи "

 89. 90 Профил на От чужбина
  *****
  Неутрално

  Това наистина е върха на подигравката с българите в чужбина. По принцип аз имам много лошо отношение към посолството в САЩ. Когато ми се е налагало да отида там да си подам заявлението за гласуване не ме пуснаха вътре а ни принудиха да го попълваме навън на перилата на стъпалата. Казаха че не можело да ни пуснат, а часът беше преди 4 след обед - тоест преди изтичането на работното време.
  В Лондон например ми се е случвало да чакам на голяма опашка пред посолството там. Като помолих да отида до тоалентата, което се налагаше почти на всички чакащи защото се налагаше да стоим там с часове, ме насочиха да помоля за тоалетна СЪСЕДНИЯ ХОТЕЛ, който няма нищо общо с посолството.

  А с тая курва вече подигравката е тотална. Представям си какво ще свърши за българите в Чикаго.

 90. 91 Профил на ....
  *****
  Гневно

  Метресата на някой си до дупка ще я пробутват, а тя тъй като не знае друго освен да си предлага дирника ще осигуирява жълти новинки за медиите... идилия
  През последните години думата българи взе да се асоциира от чужденците с курви... не знам как това ще се промени - може би като останем 2 милиона от които 90 % пенсионери... еволюцията си знае работата , а бг "елита" е съставен от пещерняци и то не от най-добрите такива......

 91. 92 Профил на TT до anon
  *****
  Неутрално

  "мисля, че се прави от мравката - слон. важното е от тук нататък да не си показва прашките. "
  Точно обратното! Някои хора се опитват от слона да направят мравка! Говориме за ДИПЛОМАЦИЯ! Тя е на такъв пост!
  Представете си тази мома на посещение в някоя арабска страна? Или във Ватикана?
  Знае те ли каква ще бъде реакцията? Айде познайте!

  "При определяне на наказанието бяха взети предвид тежестта на нарушението и настъпилите от него последици за държавната служба. Беше отчетено, че независимо от общопризнатото право на всеки на свободна изява в личния му живот, Лила Георгиева е допуснала проява, която не е в унисон с присъщия на дипломатическата служба консерватизъм, изискващ служителите в нея да съобразяват общественото си поведение с представителния характер на техните служебни ангажименти", пише в официалното съобщение на говорителя на Външно министерство, бе наказана дисциплинарно от министър Ивайло Калфин.

  А това: публикувала вицове за професията си, включително, че "дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне".

  Е по- голяма дипломация от това няма! За това външната ни политика е просто нула, затова Кадафи ни прави на глупаци 8год. и трябваше да дойде Соркози и да си направи далаверата а ние да платим 100 и нещо милиона!

 92. 93 Профил на Светослав
  Светослав
  Рейтинг: 521 Любопитно

  Брех, какви пуртани били нашенци. И морални, и етични. Брех, брех... да не повярваш.

 93. 94 Профил на Трезвен алкохолик
  *****
  Весело

  ЛУСТРАЦИЯ!
  ЛУСТРАЦИЯ ЗА КРАДЦИТЕ МИЛИОНЕРИ!
  ДА ГИ ВИДИМ ПО ПРАШКИ И БЕЗ ПРАШКИ!

  Какво толкова е направило момичето? Да не е краднало 1-2-3 милиона?

 94. 95 Профил на TT до Светослав
  *****
  Неутрално

  Не разбираш. Не става въпрос за пуртани, морални и етични.
  Става въпрос за дипломация и грубо нарушаване на принципите и. А прочети по-нагоре какво е казал самият външен министър Калфин.Опсс...а бе бивш А като визия си харесвам момичето, нищо, че е лапнало пръстчето. Признавам снимките и никак не са лоши!

 95. 96 Профил на 123
  *****
  Неутрално

  Само не лустрация за Ирена Кръстева!!! Това вече ще ми дойде в много! Не си и помисляйте да побликувате нейни снимка по прашки!

 96. 97 Профил на Идиот почитател на Фройд
  *****
  Любопитно

  Тези дето одумват хубавото моме - сигурно имат подсъзнателни терзания на неудовлетвореност...

  Както казва алкохолика по-горе - Лила е ИЛУСТРАЦИЯ за чакаща ЛУСТРАЦИЯ на всички, дето са взели около милиард и са изчукали около милион.

 97. 98 Профил на Сергей Станишев
  *****
  Неутрално

  Нигърите ще я разцепят тази отвсякаде късметлийка.

 98. 99 Профил на шмендикапели
  *****
  Весело

  Добре де, кво като си е показвала гъзо по нета? Да пишат против нея само хората, които не са теглили еротика от замундата мааму стара.

 99. 100 Профил на ???
  *****
  Неутрално

  Аз няма да коментирам факта, че се е снимала по прашки и, че това е недопустимо за длъжността на дипломат. Преди мен около 85 човека са го направили и няма нужда да се повтарям. В допълнение към тази срамна картинка се чудя дали дамата има необходимите знания и опит за длъжността и дали няма някой друг по-подходящ за позицията....

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK