"Училищни истории" - епизод 3: Гери и 40-те разбойника


"Дневник" представя трети епизод от уеб сериала "Училищни истории" - проект на "Заедно в час",  създаден по идея на tanuki films и реализиран от тях.
Автобусът завива по калдъръма, подминавайки димящите комини на изхода на града, и буквите на разлистените контролни изплашено подскачат. За час и половина път от Пловдив, Гери е проверила почти всички контролни. 25-годишната учителка на "Заедно в час" изминава това разстояние по два пъти всеки ден, за да преподава в училище " Райно Попович" в Карлово.


Докато все повече млади хора гледат на учителската професия като на задънена улица и всички колективно се питаме защо, Гери завършва педагогика с единствената мечта да стане учител.


"Училищни истории"
Уеб-сериал | 3 града. 5 учители. 6 истории.
Проект на "Заедно в час", tanuki films и "Дневник"

Абсурдно, тя получава отказ от първите няколко училища, където кандидатства, заради липса на опит. Но точно в момента на отчаяние вижда обява за "Заедно в час" и получава шанс да сбъдне мечтата си - да пътува с автобус по три часа на ден, "за да може да рисува с човешки съдби".


Дали Гери е наивна мечтателка или това, което намира в класната стая, е наистина магическо? Трети епизод на уеб-сериала "Училищни истории" задава точно този въпрос."Училищни истории"
Уеб-сериал | 3 града. 5 учители. 6 истории.
Проект на "Заедно в час", tanuki films и "Дневник"


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK