Кои са най-добрите ресторанти за 2020 г. в България

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (29)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на karabastun
    karabastun
    Рейтинг: 4319 Любопитно

    Алибегов взе ли награда за нещо ?

    [email protected]
  2. 2 Профил на bora bora
    bora bora
    Рейтинг: 1003 Неутрално

    "Кои са най-добрите ресторанти за 2020 г. в България"

    Ми напишете ги на БЪЛГАРСКИ бе-е-е-е!

  3. 3 Профил на дерибеев
    дерибеев
    Рейтинг: 2640 Весело

    До коментар [#1] от "karabastun":

    Всички наградени дължат всичко на Алибегов

    всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
  4. 4 Профил на pet_fire
    pet_fire
    Рейтинг: 5381 Неутрално

    До коментар [#1] от "karabastun":

    Да взе, за най-много прекарано време по телевизионните студия

  5. 5 Профил на Boris Gaganelov
    Boris Gaganelov
    Рейтинг: 398 Неутрално

    Брей Мияби имат конкуренция.

    Ще се тестват.

    И още една причина да тествам гастронавтите - на близо са и все се каня, но така и не се наканих :)

  6. 6 Профил на pmp41600418
    pmp41600418
    Рейтинг: 29 Неутрално

    Жалко, че година след година имената са си все същите - нищо ново, ама с Тикви и Рафи Алибеговци - толкова. Позитивното е, че тези познати имена поне държат ниво.

  7. 7 Профил на xkz38522096
    xkz38522096
    Рейтинг: 223 Неутрално

    Смешно.
    На Андре то ресторантите са определено най-безвкусното място, като ги сравняваш с птетенциийте им.
    Не ходехте там, ще се набутате за посредствена телевизииннна храна...

  8. 8 Профил на xkz38522096
    xkz38522096
    Рейтинг: 223 Весело

    А забравих но ще платите като за Мишелин ..

  9. 9 Профил на Deadpudding
    Deadpudding
    Рейтинг: 540 Неутрално

    До коментар [#6] от "pmp41600418":

    С или без тикви с ниско PPP и следователно заплати толкова. А от днес за утре не става.

    Good shitposting and proper banter guaranteed !! No refunds !
  10. 10 Профил на crq18506084
    crq18506084
    Рейтинг: 572 Неутрално

    "Кои са най-добрите ресторанти за 2020 г. в България"Ми напишете ги на БЪЛГАРСКИ бе-е-е-е!
    —цитат от коментар 2 на bora bora

    Крият се комплекси за малоценност зад чуждици и терминологичен „сленг“. По тинейджърски,
    Тези награди заприличаха на архитектурната „сграда на годината“, която стана срамна за архитектите. Получава я чорбаджията, които почерпи.
    Разбирам победителят, който се е отказал, името му да е в тези награди.

  11. 11 Профил на blondofil
    blondofil
    Рейтинг: 2055 Неутрално

    До коментар [#10] от "crq18506084":

    Като с мислите, печели тази която спи със шефа на конкурса.

  12. 12 Профил на blondofil
    blondofil
    Рейтинг: 2055 Неутрално

    Миските

  13. 13 Профил на Аскет
    Аскет
    Рейтинг: 2297 Неутрално

    Цитат:
    Кои са най-добрите ресторанти за 2020 г. в България

    -------
    Ако се зачетете - 99.99% от заведенията са с чужди имена, та кво им е българското - не знам!

  14. 14 Профил на Аскет
    Аскет
    Рейтинг: 2297 Неутрално

    "Кои са най-добрите ресторанти за 2020 г. в България"Ми напишете ги на БЪЛГАРСКИ бе-е-е-е!
    —цитат от коментар 2 на bora bora


    Първо дращя - след това сричам... :(
    Извинявай, че съм писал същото.

  15. 15 Профил на galapagas
    galapagas
    Рейтинг: 521 Неутрално

    Алибегов взе ли награда за нещо ?
    —цитат от коментар 1 на karabastun


    За изцепки по телевизиите.

  16. 16 Профил на svv03688321
    svv03688321
    Рейтинг: 815 Неутрално

    Бях в "The Sea Terrace" преди години и не съм толкова впечатлен очаквах повече след като го хвалеха но явно е за хора сноби които не са опитвали по добра кухня.
    Също след като е на морето си мислех че ще имат вкусна и богата "sea food" кухня но уви .
    Мога да препоръчам един ресторант на собственика и готвача му (който и да е той) да опитат един ресторант на Манхатън " Le Bernardin" West 51 st. 6th &7th av.
    Не напразно днес се чака с месеци да получиш маса освен ако си "патрон" на ресторанта.
    Аз бях прияте със момчето което го отвори на времето този ресторант и тогава през 80'те години той самия (Жилберт) сам ходеше и си избираше рибата и морските продукти пресни от корабите които ги доставяха на Сауд стрит сипорт рано сутрин в 2-3 часа . За съжаление той почина внезапно от сърдечен удар през 1994 мисля беше. Сестра му наследи ресторанта с която също се познавам ...
    Кухнята е френска а самите те са израстнали на западното крайбрежие при реката Лоара. Белите им вина от заи част са любимите ми особенно с риба и "сифуд"
    Тези които живеят в Ню йорк сити могат да го опитат .

  17. 17 Профил на svv03688321
    svv03688321
    Рейтинг: 815 Неутрално

    Бях в "The Sea Terrace" преди години и не съм толкова впечатлен очаквах повече след като го хвалеха но явно е за хора сноби които не са опитвали по добра кухня.
    Също след като е на морето си мислех че ще имат вкусна и богата "sea food" кухня но уви .
    Мога да препоръчам един ресторант на собственика и готвача му (който и да е той) да опитат един ресторант на Манхатън " Le Bernardin" West 51 st. 6th &7th av.
    Не напразно днес се чака с месеци да получиш маса освен ако си "патрон" на ресторанта.
    Аз бях прияте със момчето което го отвори на времето този ресторант и тогава през 80'те години той самия (Жилберт) сам ходеше и си избираше рибата и морските продукти пресни от корабите които ги доставяха на Сауд стрит сипорт рано сутрин в 2-3 часа . За съжаление той почина внезапно от сърдечен удар през 1994 мисля беше. Сестра му наследи ресторанта с която също се познавам ...
    Кухнята е френска а самите те са израстнали на западното крайбрежие при реката Лоара. Белите им вина от заи част са любимите ми особенно с риба и "сифуд"
    Тези които живеят в Ню йорк сити могат да го опитат .

  18. 18 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
    'ΕΡΕΒΟΣ
    Рейтинг: 1914 Весело

    До коментар [#11] от "blondofil":

    С тебе жена само да спи може.....за да минава времето !!!

    Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
  19. 19 Профил на az_medikyt
    az_medikyt
    Рейтинг: 345 Неутрално

    Обичам простите неща. Телешки език, шкембе, вратна пържола. Яйца варени, пържени, боб. Със салата или туршия според сезона. Фенси ресторантите са редовно разочароващи.

  20. 20 Профил на svv03688321
    svv03688321
    Рейтинг: 815 Неутрално

    Някой ми беше казал една пословица на български преди много години че
    свинята не прзви разлика от кладенчева вода или тази от локвата.
    Разбирайте го както си искате относно пост 17.

  21. 21 Профил на jmf29537805
    jmf29537805
    Рейтинг: 868 Неутрално

    Научете се да готвите. И спрете да посещавате тия места със съмнителна хигиена.

  22. 22 Профил на Nikoi
    Nikoi
    Рейтинг: 786 Неутрално

    До коментар [#16] от "svv03688321":

    В България също има хубави рибни ресторанти с прясна риба , които не отстъпват на никои по света ,водил съм хора , професори и академици ,които са обикаляли целия свят и оставаха очаровани от кухнята на едно рибно ресторантче на брега на Дунава край Русе .

  23. 23 Профил на svv03688321
    svv03688321
    Рейтинг: 815 Неутрално

    До коментар [#22] от "edin drugii":
    О, онзи дето се слизаше надолу кум Дунава -Рибарска колиба се казваше едно време там комарите са като рибите - нищо особенно .
    Никъде обаче по света няма ресторанти както в Ню Йорк сити там е истинската кухня събрана от цял свят конкуренцията е голяма някой отварят след известно време затварят в последните години 10-20 отвориха толкова колкото и затвориха само защото не бяха добре запознати както с готвенето така и с отговорноста какво е да си в този толкова компетитив бизнес . Готвача (шеф)е който прави ресторанта а те се броят на пръсти специално в Ню Йорк. Мога да пиша още много относно тази тема но мисля че нивото на културата и възпитанието там е не толкова напреднало дори и след 30 години вие сте си все същите като преди и 50 години когато посетих България за пръв път.

  24. 24 Профил на Andrey Todorov
    Andrey Todorov
    Рейтинг: 8 Любопитно

    Много ми е интересно как Густоза е попаднал в номинациите?! Това е място, където се вече се отнасят изключително грубо и арогантно дори с дългогодишни редовни клиенти, а ако си нов клиент нямаш шанс за човешко отношение. Това ме кара да се замисля върху валидността на тези награди...

  25. 25 Профил на pag
    pag
    Рейтинг: 1130 Любопитно

    Никъде в България не съм ял свестен говежди стейк. Все жилав и/или препечен.
    Някой да препоръча заведение?

    Culus capitem delit
  26. 26 Профил на sylt
    sylt
    Рейтинг: 284 Неутрално

    Никъде в България не съм ял свестен говежди стейк. Все жилав и/или препечен.Някой да препоръча заведение?
    —цитат от коментар 25 на pag

    Допреди корона кризата ресторант Кристал при градинката на Кристал предлагаше страхотни говежди стекове (около 45лв единия), но мисля че фалира.
    Знам че имат и филиал в Ринг мол, но няма да отида да похарча 150лв за вечеря в мол, а и се съмнявам че в мола предлагат същите стекове, които имаше в Кристал в центъра.
    Качествените стекове са скъпи, а у нас се оказва че няма клиентела за такива. Стек за 20-25лв няма много общо със стек за 45-50лв.

  27. 27 Профил на sylt
    sylt
    Рейтинг: 284 Неутрално

    Много ми е интересно как Густоза е попаднал в номинациите?!
    —цитат от коментар 24 на Andrey Todorov

    Напълно непонятно. Миризлив ресторант в Слатина, в нещо като трафопост... Понякога има качествена риба, но локацията и атмосферата са плачевни.

    Анет и Гурка също не знам какво правят в тая листа. Анет е безподобно гаден ресторант, който няма нищо общо с мароканска кухня, а Гурка е миризлива квартална кръчма с индийски привкус.

  28. 28 Профил на igeorge71
    igeorge71
    Рейтинг: 420 Неутрално

    Не е лошо да има подобни класации. Макар и не задължителен, все пак е някакъв ориентир за ресторантите, които заслужават да бъдат посетени.
    Кулинарията е вселена и не може да бъде напъхана в никаква рамка. Ястията могат да бъдат семпли и вкусни, безвкусни също, както сложни с много техника, но не толкова вкусни, или пък наистина много вкусни. Едното не изключва другото или пък е предпоставка за о сана или разпни го.
    За мен лично ако човекът, който готви и предлага ястията го прави със любов, страст и е добре подготвен, в комбинация с пресни и качествени продукти, няма как да сбърка независимо къде го прави - Ню ЙОРК, Париж или София.

  29. 29 Профил на Koothrapalli
    Koothrapalli
    Рейтинг: 213 Весело

    А 8те джудж в коя категория ще се номинира? охохохоххо.....





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK