Кой е най-добрият китарист в България – глътка история за Митко Кърнев от D2

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Кой е най-добрият китарист в България – глътка история за Митко Кърнев от D2Kакво прави едно приятелство истинско и кога малките моменти прерастват в големи спомени? Питаме няколко двойки - популярни личности и техните най-близки приятели, и събираме отговорите им във видеопоредицата "Глътка история", създадена за "Каменица".


Темата за приятелството винаги е била част от концепцията на първата бира на България, затова и специалните епизоди се фокусират върху него и общите преживявания, забавленията и емоциите, споделени от най-близките по наздраве.


С видео поредицата "Kаменица" показва силата на малките моменти, които прерастват в големи спомени и правят живота по-интересен. Тази година брандът празнува своята 140-годишна история, а каква е историята на седемте герои в поредицата "Глътка история"? По какво според тях се познават истинските приятели? Какво помнят от първата си среща, що за бира е човекът до тях и коя обща история разказват винаги - гледайте в епизодите.


Защото глътката върви най-добре с приятели, а всяка глътка си има история. Наздраве!
"Най-добрият китарист в България" - това е Митко Кърнев според неговия най-близък приятел Цветан Аврамов. "Но ако бях продължил да свиря, със сигурност щях да бъда по-добър от него", шегува се той.


Цветан отдавна не се занимава със свирене, но именно обичта към китарите е емоцията, която го събира с Димитър. "Запознахме се в двора на новото училище, в което и двамата тъкмо бяхме влезли", спомня си Кърнев. "Още през първия или втория учебен ден, отношенията ни започнаха със скандал, за щастие, всичко приключи добре."


Така минават над 30 години, които, ако трябваше да бъдат озвучени, според Митко биха ехтяли с великите песни на Judas Priest, AC/ DC, Van Halen и ред други групи, с които приятелите израстват. За саундтрак на приятелството си Цветан избира конкретен албум - Back in Black на AC/DC.


И макар и двамата да си разменят рядко подаръци по повод празници, когато го правят, е паметно. "Преди 15 години Цветан ми подари едни части за китара - адаптори, на великия китарист Слаш, които пази и до днес. Наскоро аз му направих подарък - възстанових една китара, която много обичаме и двамата и която е свързана с нашата музикална история.", обяснява Митко.


Вижте как започва познанството им и как ски ваканция се жертва заради едно готвене.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK