Да паднеш на сцената – Глътка история с Георги Кючуков и Теo Чепилов

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Kакво прави едно приятелство истинско и кога малките моменти прерастват в големи спомени? Питаме няколко двойки - популярни личности и техните най-близки приятели, и събираме отговорите им във видеопоредицата "Глътка история", създадена за "Каменица".
Темата за приятелството винаги е била част от концепцията на първата бира на България, затова и специалните епизоди се фокусират върху него и общите преживявания, забавленията и емоциите, споделени от най-близките по наздраве.


С видео поредицата "Kаменица" показва силата на малките моменти, които прерастват в големи спомени и правят живота по-интересен. Тази година брандът празнува своята 140-годишна история, а каква е историята на седемте герои в поредицата "Глътка история"? По какво според тях се познават истинските приятели? Какво помнят от първата си среща, що за бира е човекът до тях и коя обща история разказват винаги - гледайте в епизодите.


Защото глътката върви най-добре с приятели, а всяка глътка си има история. Наздраве!


Една комедийна вечер преди около четири години.... И на двамата им е кисело от случки през деня. Забавно ли? Няма нищо забавно. "Но в момента, в който се събрахме и започнахме да разказваме един на друг перипетите си, всичко стана леко и приятно. Сближи ни лошият късмет, така да се каже", смее се Георги, докато си припомня как са се запознали с Тео Чепилов. "Помислих си, че е същият карък като мен, но го приема също откъм веселата страна. Някак си такива хора се познаваме веднага и успяваме да си намерим общ език..."


И така, започва едно весело приключение, което натрупва толкова много истории, че се появява и съвместното шоу на Кючуков и Чепилов, наречено "Пак се филмирах". "Именно с тази двузначност на заглавието определяме собствените си сложни персони", шегува се Георги.


"С Тео никога не е скучно - продължава той - и в хубаво, и в лошо, знаеш, че винаги може да разсмее, но може и винаги да си направи шега за твоя сметка."


Коя е тяхната най-паметна обща случка, вижте във видеото.


Да паднеш на сцената – Глътка история с Георги Кючуков и Теo Чепилов


Всичко, което трябва да знаете за:

Още от Истории на деня

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK