И бирата отива при.... глътка история с Филип Аврамов

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .


Kакво прави едно приятелство истинско и кога малките моменти прерастват в големи спомени? Питаме няколко двойки - популярни личности и техните най-близки приятели, и събираме отговорите им във видеопоредицата "Глътка история", създадена за "Каменица".


Темата за приятелството винаги е била част от концепцията на първата бира на България, затова и специалните епизоди се фокусират върху него и общите преживявания, забавленията и емоциите, споделени от най-близките по наздраве.
С видео поредицата "Kаменица" показва силата на малките моменти, които прерастват в големи спомени и правят живота по-интересен. Тази година брандът празнува своята 140-годишна история, а каква е историята на героите в поредицата "Глътка история"? По какво според тях се познават истинските приятели? Какво помнят от първата си среща, що за бира е човекът до тях и коя обща история разказват винаги - гледайте в епизодите.
Защото глътката върви най-добре с приятели, а всяка глътка си има история. Наздраве!
Какво ще кажете Филип Аврамов "да ви ожени" - вас и вашия партньор в живота? Да, може - в случай че сте много близки приятели на актьора и искате именно той да обяви на роднините ви, че сте се "взели" и да напише реч "хем за смях, хем за рев."


Сред щастливците, минали под венчилото със забавната подкрепа на Филип, са музикантът Цветан Андреев и неговата дама. Но какво всъщност означава актьорът да ожени двойка? "Случи се преди една година, в Синеморец - морска сватба, любимите ми сватби...", спомня си Аврамов. Направихме церемония на двора, събрахме всички 150 души, аз събрах и кума, и кумата, не питах само дали младоженците се обичат, питах дали и тъщата обича Цветан, дали и от отсрещната страна обичат девойката... Така постъпвам по време на сватби, не е
става дума до младоженци!", смее се актьорът.


"Ние още преди това си бяхме приятели, но Цветан ме изненада с това предложение и ми оказа голяма чест. От тогава сме по-добри приятели", допълва на шега той. Двамата се запознават по време на гостуване в ТВ предаване, където Цветан е поканен да свири със своята група Del Padre. "Нахлу в гримьорната и веднага започнахме да си говорим някакви неща", спомня си Цветан. Десет дни след това Филип му се обажда, за да го покани да се включи в неговата група "Джинджифил" и в представлението "Бай Рок".


И бирата отива при.... глътка история с Филип Аврамов


Вижте как се описват двамата във видеото.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK