Глътка история със Стефан и Николай от "Каменица"

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .


Kакво прави едно приятелство истинско и кога малките моменти прерастват в големи спомени? Питаме няколко двойки - популярни личности и техните най-близки приятели, и събираме отговорите им във видеопоредицата "Глътка история", създадена за "Каменица".
Темата за приятелството винаги е била част от концепцията на първата бира на България, затова и специалните епизоди се фокусират върху него и общите преживявания, забавленията и емоциите, споделени от най-близките по наздраве.
С видео поредицата "Kаменица" показва силата на малките моменти, които прерастват в големи спомени и правят живота по-интересен. Тази година брандът празнува своята 140-годишна история, а каква е историята на седемте герои в поредицата "Глътка история"? По какво според тях се познават истинските приятели? Какво помнят от първата си среща, що за бира е човекът до тях и коя обща история разказват винаги - гледайте в епизодите.
Защото глътката върви най-добре с приятели, а всяка глътка си има история. Наздраве!
Последният епизод от поредицата "Глътка история" ви запознава с двама колеги, споделящи обща съдба по професия и на по бира. Николай Коколичев и Стефан Стефанов са регионални мениджъри "Продажби" в "Каменица", които знаят как да сключат отлична сделка, да създадат сплотен екип, да побеждават на пазара и да се забавляват, докато правят всичко това. По какво се познава добрият търговец в работата и приятелството и как се случват големите истории, гледайте във видеото.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK