Успешен бизнес проект! Това е! Разбира се всичките претенции за изключителност на сладоледите, които едва ли не са полезни за здравето или резенчета за 8 лв, щото е с френски ядки(не си и помисляйте, че са купени от съседния склад) са изсмукани от пръстите. Но щом има кой да плаща наемите на Савина на едни от най- скъпите места в София явно я бива да опакова в целофан.....
Е как, успешен проект е!!! Софийските хипстъри обичат да купуват козунак за 75лв и слайс(тъй беше написала Савинито) кето хляб за 5лв!!! Няма лошо, щом има кой да купува, според мен обаче е неморално!
От всичкия сладолед с претенции в София, този е най-зле. И не разбирам как не могат да стигнат нивото на кварталната джелатерия в Италия, като уж ползват италиански машини, италиански или био съставки, цените също са италиански, а крайният продукт - не.
Никакви хипстъри няма там, клиентелата са бг мами, които си мислят колко добре се грижат за чедото с био сладоледа и другите неща и се чувстват много специални, че “влагат” пари в “хубава” храна без да им се налага да готвят. До коментар [#2] от "Калиманата":
за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушите
20 лева за топка сладолед. Явно в София има достатъчно глупави леви хипстър вегани ,че такъв бизнес да е успешен. После същите тия леви хипстър вегани ще се оплакват колко е несправедлив икономически света към тяхното поколение защото не могат да си позволят вноска за жилище. И от мъка ще си сипят още една чаша от бутиковото вино от мушмули дето е 80лв бутилката.
В голяма част от селцата и малките градчета в Италия има малки производители, чиито сладолед е значително по-хубав и със сигурност по-евтин. Малката купичка е около 2 до 3 евро. Наистина не разбирам как с италиански рецепти, машини, че даже и някои съставки успяват да не направят нещо и на половина като вкус, а за цените не ми се говори. За сладоледа на млечна основа имам предпошожение - млякото и сметаната в Италия имат по-различен вкус, но за тези тип сорбе просто не знам как успяват да ги окепазят родните "предприемачи"...
Качествените съставки са скъпи и затова цените в Савини са оправдани. Бай Ганьо да си яде дюнери за 2 лв. и кофа от 1 лътър гмо сладолед от супермаркета и да не злобее срещу младите и успешни предприемачи.
Те всичките са така. Има едни, да не им споменавам името, дето продават някакви супер-био барчета/вафли. Купуват 3-то качество ядки и имат две жени, които се занимават само да ги чистят и да отделят парчетата (щото при 3-то качество цели ядки няма) дето стават за нещо...
Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK
filofob
Рейтинг: 1447 НеутралноУспешен бизнес проект! Това е! Разбира се всичките претенции за изключителност на сладоледите, които едва ли не са полезни за здравето или резенчета за 8 лв, щото е с френски ядки(не си и помисляйте, че са купени от съседния склад) са изсмукани от пръстите. Но щом има кой да плаща наемите на Савина на едни от най- скъпите места в София явно я бива да опакова в целофан.....
kalimanata
Рейтинг: 724 НеутралноДо коментар [#1] от "filofob":
Е как, успешен проект е!!! Софийските хипстъри обичат да купуват козунак за 75лв и слайс(тъй беше написала Савинито) кето хляб за 5лв!!! Няма лошо, щом има кой да купува, според мен обаче е неморално!
hasmokar
Рейтинг: 549 НеутралноС мотика в бутика, на село.
fpyyh
Рейтинг: 466 НеутралноОт всичкия сладолед с претенции в София, този е най-зле. И не разбирам как не могат да стигнат нивото на кварталната джелатерия в Италия, като уж ползват италиански машини, италиански или био съставки, цените също са италиански, а крайният продукт - не.
за да разберете всичко за белодробния рак, продължавайте да пушитеНикакви хипстъри няма там, клиентелата са бг мами, които си мислят колко добре се грижат за чедото с био сладоледа и другите неща и се чувстват много специални, че “влагат” пари в “хубава” храна без да им се налага да готвят.
До коментар [#2] от "Калиманата":
W140
Рейтинг: 522 НеутралноСладоледът, който може да се купи от магазинчето наистина е много качествен и добър. Заслужава си да се опита.
http://www.panoramio.com/user/1141979TinkoA
Рейтинг: 8 Неутрално20 лева за топка сладолед. Явно в София има достатъчно глупави леви хипстър вегани ,че такъв бизнес да е успешен. После същите тия леви хипстър вегани ще се оплакват колко е несправедлив икономически света към тяхното поколение защото не могат да си позволят вноска за жилище. И от мъка ще си сипят още една чаша от бутиковото вино от мушмули дето е 80лв бутилката.
isidro
Рейтинг: 247 НеутралноВ голяма част от селцата и малките градчета в Италия има малки производители, чиито сладолед е значително по-хубав и със сигурност по-евтин. Малката купичка е около 2 до 3 евро. Наистина не разбирам как с италиански рецепти, машини, че даже и някои съставки успяват да не направят нещо и на половина като вкус, а за цените не ми се говори. За сладоледа на млечна основа имам предпошожение - млякото и сметаната в Италия имат по-различен вкус, но за тези тип сорбе просто не знам как успяват да ги окепазят родните "предприемачи"...
Di Vizio
Рейтинг: 233 НеутралноМного претенции, пълна скръб и фейк. Знам конкретно за какво говоря...
KillSchwabweb_2.0_vs._dc
Рейтинг: 1069 НеутралноКачествените съставки са скъпи и затова цените в Савини са оправдани. Бай Ганьо да си яде дюнери за 2 лв. и кофа от 1 лътър гмо сладолед от супермаркета и да не злобее срещу младите и успешни предприемачи.
obski
Рейтинг: 8 Неутралнохаресвах фирмата преди да срещна Савина и мъжа й
страшно нещо!
Тюфлекчия
Рейтинг: 3699 ВеселоДо коментар [#9] от "web_2.0_vs._dc":
Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!Ама ние това и правим. Разликата е, че не ви пускаме статии да ви обясняваме колко сте зле, понеже давате луди пари за глупости.
Тюфлекчия
Рейтинг: 3699 ВеселоДо коментар [#8] от "Daniel Paparo":
Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!Те всичките са така. Има едни, да не им споменавам името, дето продават някакви супер-био барчета/вафли. Купуват 3-то качество ядки и имат две жени, които се занимават само да ги чистят и да отделят парчетата (щото при 3-то качество цели ядки няма) дето стават за нещо...