Аудиокнигата на "Капитал" и АУБ - "Уроци за успех"

Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".

Аудиокнигата на "Капитал" и АУБ - "Уроци за успех"


Какво е успехът и как се постига? "Капитал" и Американският университет в България (АУБ) обединяват сили в аудиокнигата "Уроци за успех", за да ви срещнат директно с девет успешни предприемачи и активисти, които дават своите отговори на тези кратки, но сложни въпроси. Общото между тях е желанието за промяна на средата, подплатено с действия, както и образованието им, получено в АУБ. С тях говорят авторите на книгата - журналистите от "Капитал" Анина Сантова, Сирма Пенкова и Йоан Запрянов.


Аудиокнигата "Уроци за успех" събира в себе си разговорите им с Даниел Томов, Росица Заимова, Румяна Тренчева, Моника Евстатиева, Ефтим Ефтимов, Васил Терзиев, Светозар Георгиев, Светла Баева, Николета Попкостадинова и Стефан Иванов, които бяха публикувани като епизоди в едноименния подкаст през 2021 и 2022 г.


В аудиокнигата ще чуете и въведението на авторите, които говорят за своите впечатления от гостите си и цялата поредица.
Аудиокнигата може да бъде чута тук:Link: Уроци за успех - аудиокнига на Капитал и АУБ

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK