Цитат на деня: На рождения ми ден идват повече хора, отколкото са гласуващите за БСП

Цитат на деня: На рождения ми ден идват повече хора, отколкото са гласуващите за БСП

© Юлия Лазарова"Няма да позволя да ме ръководят лузъри, хора за които гласуват шепа хора. Дори на рожденият ми ден идват повече хора, отколкото гласове получават."


Това коментира пред журналисти Кирил Добрев, за когото стана ясно по-рано днес от брифинг на лидера на БСП Корнелия Нинова, че е подал жалба в прокуратурата срещу нея. Добрев обясни, че това е стандартна процедура в случаи, когато на човек са му нарушени правата.


"След като бях изключен заради фалшификации в списъци, заради това, че нямах право да се защитя, съдът ме върна като член на Националния съвет. На последното заседание отсъствах. Първо, нямах смс или сигнал да присъствам, второ, не присъствах в списъка - по нареждане на зам.-председателя и организационния секретар Борислав Гуцанов бях изваден от списъка. Господин Свиленски обяви, че това е техническа причина, тогава се включи г-жа Алексова и обясни, че законите в страната не важат в БСП", заяви Кирил Добрев. По думите му Нинова му е казала, че може да остане като гражданин на заседанието на НС на БСП, но да не участва в гласуването.
Добрев атакува Нинова с думите, че тя трябва да обясни на членовете и симпатизанти на БСП защо само за една година е успяла да изгуби 800 000 гласа и защо е превърнала една силна партия в петоразрядна политическа сила.


"Нинова трябва да обясни и защо избра за шеф на предизборния щаб човек, който занули БСП във Варна. БСП във Варна е с най-ниския резултат от всички области. Няма да позволя да ме ръководят лузъри, хора, за които гласуват шепа хора и на рождения ми ден идват повече хора, отколкото гласове получават. Никой не може да спре възможността ми да бъда част от БСП и да преживявам всички проблеми на БСП", коментира още той.


На въпрос дали Корнелия Нинова трябва да си подаде оставката Добрев заяви, че оставка дават достойните хора. "Оставка дават хора, които са морални, сериозни. Тези хора не могат да си дадат оставката, те могат да се крият зад стола си и да стоят тука, докато някой не ги изнесе".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK