ЦИК: Няма възможност СДС да бъде регистрирано за самостоятелно участие на евровота

ЦИК: Няма възможност СДС да бъде регистрирано за самостоятелно участие на евровота

© Надежда ЧипеваНяма възможност СДС да бъде регистрирано за самостоятелно участие на евровота. Това съобщи пред БНТ говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Бисер Троянов. Той обясни, че повторно внесените документи няма да бъдат разгледани. На въпрос за това, че в закона не е указан часът 19 като краен срок той обясни, че такава е практиката на предишни изборни комисии.


Късно снощи хората около Пламен Юруков, който държи председателския подпис в СДС след отказа на съда да регистрира новото ръководство начело с Мартин Димитров, подадоха за втори път документи за самостоятелна регистрация на СДС за участие в евроизборите. По-рано през деня Върховният административен съд отмени направената вече регистрация в ЦИК по същите документи.


Лидерът на СДС Мартин Димитров коментира, че случващото се е опит за държавен преврат. Той за пореден път повтори, че зад всичко стоят ДПС и БСП. Димитров обясни, че Пламен Юруков и Пламен Радонов са обикновени изпълнители. Днес те ще се опитат да отменят решение на Върховния административен съд – такива неща се случваха при Тодор Живков, каза още той. Те казват, че ще използват всички нечестни средства, за да се опитат да ни спрат, ама няма да стане. Няма да ни спрат, ще направим правителство и ще ги победим, каза още Мартин Димитров.


Пламен Юруков пък обясни, че е научил от Пламен Радонов за втория опит за регистрация, чак след като той е бил вече в ЦИК. Дадох пълномощно на легитимния главен секретар, който е и зам.-председател на новото ръководство, да се разберат по какъв начин да направят цялата тази регистрация. Няма друг, който да може да внесе документи в момента от името на партията, освен старото ръководство на СДС, посочи още Юруков.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (40)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на berbenkov
  *****
  Неутрално

  Ех, ЦИК, ЦИК,
  изборите
  стават цирк!

 2. 2 Профил на Гоце
  *****
  Неутрално

  Наистина СДС е мъртво. Унищожи го самият му председател-пламен юруков. Наистина червените ченгета са мръсни свине-способни да оплюят и осерат всичко, и името на съюза и партията, начертала европейския път на България, и страната си, и българското име.
  Защо мълчи "високоуважавания президент"?
  Защо мълчи ватманът-социалист?
  Защото са част от серящите.

 3. 3 Профил на Берберин
  *****
  Неутрално

  Юруков за затвора си братко!Но в килия със 7-8 приятели пак кат ти гепнат консервата да видим дали ще си помислиш вече да крадеш!

 4. 4 Профил на Бойко Борисов
  *****
  Неутрално

  Първият човек, който трябва да бъде почерпен от Първанов се казва Иван Костов, защото той уби десницата.
  Това заяви кметът на София Бойко Борисов пред Нова Телевизия (2006 г).

 5. 5 Профил на Бойко Борисов
  *****
  Неутрално

  Първият човек, който трябва да бъде почерпен от Първанов се казва Иван Костов, защото той уби десницата.
  Това заяви кметът на София Бойко Борисов пред Нова Телевизия (2006 г).

 6. 6 Профил на jarrett
  jarrett
  Рейтинг: 416 Неутрално

  Пламен Юруков е продукт на кризата в СДС. Всяка слаба партия я чака тази участ. Нека това да е добър урок за кукловодите в политиката. Вкарайте повече демократизъм в партията и никога това няма да ви се случи.

 7. 7 Профил на монев
  *****
  Неутрално

  Съда го каза ясно : Ако ще да си председател трябва да изнпълняваш решенията на колективните органи...
  Юрука прави обратното -никога няма да го регистрират вече...
  Посвърши някаква работа за ДпС и Доган ще го възнагради,частично обаче...

 8. 8 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1300 Неутрално

  Маските паднаха.Представлението започна.Олигархията включи може би последния резервен играч-Атака ЕООД. На бента се мята всичко подръчно-камъни,пръст и лайна.Юруците(според речника-скитащо турско скотовъдно племе)се хвърлят на юруш.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 9. 9 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Весело

  "Олигархията включи може би последния резервен играч-Атака ЕООД." - ааа, тука сбърка Майндърбайндър! "Атака" винаги откакто е в парламента се е държала като верен боеви резерв на партията-майка. Редовните "сдърпвания" с ДПС си бяха само за консолидиране на твърдия електорат на Доан (нали знаета - "ако не гласувате под строй за нас, българите чакат да ви колят" и привличане на още лумпенизирани квартални "патриоти" в лоното на КДС-арството. Последният резервен играч е или Яне Малоумниот или някоя друга скрита лимонка, която тепърва ще видим на сцената...

 10. 10 Профил на ха-ха до jarret
  *****
  Неутрално

  Кризата не е в СДС, а натресена на СДС чрез Юруков и Радонов ибрикчиите на Доган. Явно ВАС и до Конст. съд. не са в обръча от фирми на Доган, за жалост СГС е. Вчера държавата доказа, че е над ДПС (мафията). Трепери турско-червена олгархио, дните са ти преброени! Много институции купи, но всичко не можеш.

 11. 11 Профил на Карина
  Карина
  Рейтинг: 581 Неутрално

  по- късни доби в 21:30, извън правилата, при ясно решение на ВАС, големите демокраДИ действат. Типични политически мутри.

 12. 12 Профил на недоумяващ
  *****
  Неутрално

  Мартин Димитров се проявява като неуравновесен политик.
  Не БСП,а самият той действаше като Политбюро на БКП.Разправи се най-безцеремонно с бившия председател на СДС дори без да е узаконен,т.е.регистраран.Действията му могат единствено да се оценят,че той предубеден,че не може да се яви самостоятелно на евроизборите и затова са съюзи с ДСБ,защото и ДСБ Е НА СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ.Колкото и да е къса паметта на избирателите трудно могат да се забравят действията на Командира и неговата коихорта за разгрома на
  икономиката на България.Години наред хората се питат каква е тайната,която засекретиха,когато Николай Добрев и Георги Първанов подтиквани от перестройчиците сдадоха власта на
  Иван Костов.Каква е цената на това пре4доставяне на властта.
  Защо Командира,който е с голяма тежест не поиска да се разсекрети съглашението подписано отстрана на Първанов и Добрев за доброволното сдаване на властта.И защо години
  наред СДС обслужваше интересите на перестройчиците и големите бивши номенклатурни кадри.Дори и когато имаше възможност БСП да дойде на власт се водеше предизборна кампания и се внушаваше на избирателите,че сега не е важно
  БСП да е на власт.Изглежда по този начин е създаден паравана за криминалния преход,който осигури разграбването на богатствата на държавата и спестяванията на населението и по
  този начин беше докаран народа до просешка тояга.Политическия театър,който се разиграва преди изборите
  изглежда като прелюди на кого да се сдаде властта и да се
  изпълнят някои искания от обществеността,но с надеждата ВАС или КС да ге отменят.Както навремето се изгради с активната помощ на медиите имиджа на генералния лейтенат от резерва г-н Борисов,който получи тези пагони от благодарност отстрана на президента,че не участва в президентските избори.Сега Мартин Димитров говори със самочувствие и с прекалена убеденост като че ли въпросът между партиите е решен, а се хвърля прах в очите на избирателите все едно,че се води война между политиците.
  Дали ще дочакаме времето дължавата ни да се отърси от една
  немалка част от сегашните политици и на политическата сцена
  да се явят политици,които да защитават интересите на България.Защо се въздържа една голяма част от избирателите?
  Социолозите се напъват да го изяснят мотива за това действие на избирателите,но все още не са успели.Като причина трябва да се посочи,че политическите ръкводства със своите действия в повечето случаи сеят недоверие,отколкото да печелят такова.
  Няма изобщо чуваемаст от някои политически ръководства
  към проблемите на гражданите.И Кметове и други политици се грижат предимно за джобовете си разигравайки общинската и
  държавна собственост.В голяма част от населението на София
  се е оформило мнението,че и Бойко Борисов не си е забравил
  изгодата и е престъпил закона при реализирането на някои от сделките.Хората очакват,че това ще бъде използвано в даден момент .Така е по отношение на други политици.

 13. 13 Профил на Беее....,
  *****
  Неутрално

  този филм, май, вече го гледахме....

 14. 14 Профил на Мда
  *****
  Неутрално

  СДС е живо и е в "Синята коалиция", то ще живее докато има демократично мислещи хора в тая страна. А на тези които казват че няма СДС и че то е мъртво,мога да им кажа че те никога не са били седесари.Не вярвайте на такива платени провокатори.

 15. 15 Профил на ???
  *****
  Неутрално

  Как така някой отива в 10 вечерта в ЦИК и там има служители?Това нормално ли е?

 16. 16 Профил на ЗМЕЙ
  *****
  Неутрално

  След като Костов разбра от неговите анализатори че,ДСБ сама няма да влезе в Нар. събрание(за европарламента изобщо не става) защото процентите МУ са между 1.4-2.0% той започна ПЛАН за превземане на РАЗБИТОТО ОТ НЕГО СДС.Но какво се получи? Апетит към СДС имал и ХР.БИСЕРОВ,които в момента е в ДПС.ЗА Костов положението е на живот и смърт,ако не превземе СДС няма да влезе в Нар.събрание,за Бисеров е по лесно.Неговата цел е ясна и по лесна,ДОРАЗВИВАНЕ НА ДПС,и НЕДОПУСКАНЕ НА съюз междуДСБ и СДС,та Костов да не влезе в Парламента.ДПС има 12-14 сигурни избирателни раьона,останалите ще бъдат дадени на Бисеров които ще запълни с Българи от СДС или други кандидати и крайния резултат ще бъде ДПС с 47-59 депутати в Нар.събрание за сметка на" Костов и сие".Всичко друго което се пише иговори е за заблуда на народа.

 17. 17 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Горният, няма кой да ти се върже в този форум.
  А всички други - само моля за трезв разум и неизпадане в синя еуфория. Защото сини или зелени - нормалните граждани на България ни чакат доста тежки времена, а в подобни случаи еуфорията повече вреди, отколкото помага.

 18. 18 Профил на Ренегат
  *****
  Неутрално

  Само си чешем езиците.СДС не е регистрирана партия.Няма костов ,няма Доган. Мартин е виновен.От кога е избран за председател.Колко месеца минаха.Некадърници.Всички други са виновни само те - не.Новоизбраното ръководство на СДС е виновно за ситуацията.Това е горчивата истина.

 19. 19 Профил на Кара Ибрахим
  *****
  Неутрално

  Една чаламба за Юруков от неговия авер Доган.....казват че било хубаво,ха-ха-ха!

 20. 20 Профил на Mr. Golden Nugget
  *****
  Неутрално

  Не мога да проумея, как може да има хора, които още мислят: "За ръководител като Бай Тошо, само можем да мечтаем." или "Едно време при Бай Тошо.", "Ех, сага ако беше жив Бай Тошо."

  Е прави са Бойко и Стоичков, че народът ни е тъп! Тъп, че чак турците ни се смеят.

 21. 21 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  Ако пишещите коментари на хонорар, можеха да гласуват по няколко пъти, нищо чудно Костов пак да имаше шанс да стане премиер

 22. 22 Профил на бивш СДС избирател
  *****
  Неутрално

  ТАЗИ ИСТОРИЯ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРОЦЕСА СЛЕД 1997 ГОД. - С РОЕНЕТО МИЛИОНЕРИТЕ ОТ СДС ВЪРХУШКАТА, С ДАЛАВЕРИТЕ НА КОСТОВ / СТОПАНСКА БАНКА......БГА БАЛКАН...../ С ОТВРАЩЕНИЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ СИНЯТА ОЛИТАРХИЯ, С РАЗЦЕПВАНЕТО НА СДС ЗАРАДИ ЛИЧНИТЕ СМЕТКИ НА СЪЩИЯ ТОЗИ КОСТОВ.

  ВИНОВНИ БИЛИ БСП, ДПС - ЧЕ ТИ СИ ГЛЕДАТ ИНТЕРЕСА, НИЩО ПОВЕЧЕ

 23. 23 Профил на Щастливеца
  *****
  Неутрално

  Недопускането на СДС - Юруков си има политичека логика. Данните за сега показват, че Синята коалиция ще вкара поне двама евродепутата. А Юруков? 0.5% от гласувалите, примерно. Такъв резултат не се връзва с плановете на БСП, ДПС за последващото използване на Юруков за парламентарните избори. Съгласен съм с Alien, че последният коз на кукловодите е Яне. Ще гледаме голям цирк в опитите да се състави псевдо дясна коалиция със всякакви боклуци. Представете си Яне и Юруков другарчета
  Добрата новина в изследванията, които следя е, че Яне и Атака са скачени съдове. Яне спря да обира десни гласове и даже връща. Каквото взема го взема от Атака.

 24. 24 Профил на Вальо
  *****
  Неутрално

  Костов, Димитров за водачи на листата на Синията коалиция, само това е начина да го махнем от БГ поне за няколко години, че да не му гледаме физиономията.
  Същото и за Станишев, Овчаров, Доган
  Само като се махнат тези и се сменят изцяло участниците в управлението, България има шанс да изплува.

  На Европа и е пределно ясно, че няма кадърни политици от нашите в момента.
  На Русия и е пределно ясно, че който и да дойде, ще може да бъде манипулиран.
  На нас ни трябват нови ЧИСТИ хора, които да се държат достойно и с Европа и с Русия. Такива не са нито Станишев, нито Овчаров, нито Костов, Димитров, Янев, Сидеров, Доган, Симеон, Велчев, Свинаров... на нас ни писна от вас.

  Трябват нови хора, аз ще пусна гласа си за Зелените

 25. 25 Профил на КОДЖЕЙКОВ
  *****
  Неутрално

  ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ, ВОЙНАТА С ДВУГЛАВАТА , ЛАМЯ ДОГАН-СТАНИШЕВ, НАВЛИЗА В РЕШИТЕЛНАТА СИ ФАЗА. ЗВЯРЪТ ХАПЕ НАЙ-ЛОШО, КОГАТО УМИРА.

  ЦЕНАТА НА ЗАСЕГНАТИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЧУДОВИЩАТА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, СИГУРНО Е ТАКАВА, ЧЕ СА ГОТОВИ ДА СЕ БОРЯТ С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СУСПЕНДИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, ДОРИ И ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРОТИВНИЦИ.

  ТАЗИ НАДПРЕВАРА ЗА БЕЗМИЛОСТНО ОГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, НАРОДА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ ЯВНО Е В ТАКИВА РАЗМЕРИ, ЧЕ АКО СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ, МНОГО ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВИСШИЯ ЕШАЛОН НА ВЛАСТТА, ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА С ДЪЛГОГОДИШНИ ПРИСЪДИ. ТОВА ГО ИСКА И ЕВРОПА.

  ЕДНО НОВО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ГЕРБ И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ, НЕМИНУЕМО ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. ТОВА Е И УСЛОВИЕТО НА ЕВРОПА ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ.

  ИДВАТ СВЕТЛИ ГОДИНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, МРАЧНИТЕ СИЛИ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО СЛЕД ТИТАНИЧНА БИТКА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ НАЙ-НАКРАЯ, ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ СЛЕД ПРОМЕНИТЕ ДА ПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЕДЕНАТА СИ ПРЕГРЪДКА.

  НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ - СЛУГИ НА ПУТИНОВСКА РУСИЯ, НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА В АЗИАТСКАТА ПИЯНСКА ПУСТОШ, ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.

  А КАКВА Е НАШАТА РОЛЯ, РОЛЯТА НА НАРОДА В ТАЗИ БИТКА. НАШАТА РОЛЯ Е ДА ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ, ВСИЧКИ, АМА НАИСТИНА ВСИЧКИ ЗА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ , ВЕДНАЖ ЗА ВИНАГИ.

 26. 26 Профил на OGI
  *****
  Неутрално

  СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЕДНА РЕВИЗИЯ НА БИЗНЕСА НА юРУКОВ......

 27. 27 Профил на Mr. Golden Nugget
  *****
  Неутрално

  СДС да спре да се нарича СДС. Да вземат десните да се обединят най-накрая веднъж завинаги, да станат малко по демократични, да променят тона, да стане по-положителен и оптимистичен, да потърсят нови представителни лица, които да почнат по-често да говорят с хората и да се нарекат Либерална Партия (макар че едно време Либералната Партия са били калпазани). Защото тая наша "десница" е по-скоро центристка партия, истинската консерва и дясна партия е БСП(капиталисти).
  И тъй като те сами няма да си сменят името, трябва да се подхожда много по-разумно към невежия електорат.

  А някой ден, ако успеят да се доберат до власт - трябва да почнат тотална касапница срещу корупцията и незабавни реформи, стреж на инфраструктура и даване за възможност за развитие извън големите градове и децентрализация на властта в България, само това би могло да им осигури дълго властване.

 28. 28 Профил на Юруков
  *****
  Любопитно

  Между другото Юруков си е племенник на Луканов, това знаят ли го всички?
  Какъв демократ какви 5 лева? Той си е комунист, троянец.

 29. 29 Профил на Успех !
  *****
  Неутрално

  За синята коалиция !

  Успех !

 30. 30 Профил на който и дае !
  *****
  Неутрално

  ВСИЧКО Е ДАЛАВЕРА В ТОЗИ ЖИВОТ !

  Че Мартин , Сергей , КОСТОВ , ВОЛЕН , ПЪРВАНОВ , ЦАРЯ , БОЙКО , и.т.н . ВИЕ си пишете коментари кат някои мангасари щом нямате работа , а ората си гледат милионите !!!!!

 31. 31 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Граждански контрол е нужен. Всички заедно трябва да се впрегнем и да си извадим каручката от блатото.
  Да разчитаме на някой друг - видя се, че не става.
  На страницата на Зелените най-отдолу има клипче.
  Гледайте го.
  Това е пътят.
  http://www.bulgariangreens.org/
 32. 32 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ало, костоседесариата!

  Къде са вашите двама фюрери - вчерашният и драгалевският, да протестират срещу решението на така наречения съд по случая с убиеца Стависки?

  Вчера демокрацията беше в опасност, защото некадърниците не си приложили протокола от избора!

  А днес вече на двамата фюрери не им пука, че един руски пияница е затрил два млади живота!

  И къде сте вие да протестирате, а?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 33. 33 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Краси, протестирай ти! Аман от хора, дето викат "Дайте", вместо сами да свършат нещо!

 34. 34 Профил на АМИГО
  *****
  Неутрално

  Уважаеми форумци !
  Имам един въпрос към ВАС !
  Кой Е / ИМ Е/ казал, че СДС със всичките си/му/ разклонения и подразделения са "демократи"? Никой! Те самите си присвоиха този етикет, приватизираха и демокрацията. Откраднаха я. Присвоиха си правото да издават атестати за демократичност, да тълкуват, интерпретират и употребяват демокрацията. Но не я практикуват. Внушиха, че първото задължение на правоверния демократ е да реве като ранен слон допотопни и пещерни клишета за комунизма, комунистите, социалистите и изобщо левите. "Кой не скача е червен" е малък щрих. Тук, във форума е същото. То бива, бива, ама това е извън пътя! Така нищо няма да стане. Или го правят от глупост, или добре са си изчислили, че в " мътните води " лесно се ловят шарани.
  Сред "НАС" почти винаги се появяват хора / които искат да живеят в 21-ви век /, които постоянно / или в най-лошия за тях случай - перманентно/ ни"проглушават ушите " , че комунистите/ и Русия / са ни виновни за всичко. ОК! Съгласен съм..., но защо до сега СЪЩИТЕ ТЕЗИ "РАДАТЕЛИ" И "ПОБОРННИЦИ" на демокрацията НЕ са НИ казали нищо съществено за ПРОВАЛИТЕ на т.нар."демократи" и на т.нар"демокрация" !? А?! И въртят , сучат и все до...комунистите и Русия го докарват !

  Аман бе , аман от псевдодемократи бе !
  Аман и от псевдокомомунисти , от псевдоцентристи и от
  псевдолиберали бе !
  Аман от досегашното и сегашното и от досегашните и сегашните, аман вече !!!
 35. 35 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  окончателно спечелихме първата битка срещу депесарската клика водена от юруков и останалите подлоги за да спечелим и другите ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР11 ЗАЕДНО МОЖЕМ

 36. 36 Профил на PMK
  PMK
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Опитът е показал, че в България виреят само лидерски партии. Когато партиите не са лидерски (т.е. когато са демократични), те се разцепват, щото всеки се бори да намаже повече от другия и всеки се бори да е най-горе. Вижте ДПС - сърцето ѝ е Доган, вижте Атака - сърцето ѝ е Сидеров, вижте ГЕРБ - сърцето ѝ е Борисов, вижте ДСБ - сърцето ѝ е Костов. Тези партии са бетон, а ако лидерът им се махне, те се разпадат. Лидерът на СДС се махна отдавна и за това СДС се разпада.

  Това е много лошо, тъй като според демокрацията, хората избират представители, които избират други представители, които избират лидери на партии и кандидат депутати, които управляват държавата. При лидерските партии е точно обратното - лидерът назначава областните шефове и общинските шефове на партията (пример - ГЕРБ), като по този начин властта се иззема от хората и се дава на тези няколко лидери, които след изборите си се разбират как да управляват и народа няма право на глас.

  С други думи в България демокрация няма. За това гласувайте за който лидер ви отърва най-много. Или пък въобще не гласувайте.

  Онези, които вярват, и юдеите, и християните, и сабеите, онези [от тях] които вярват в Аллах и в Сетния ден, и вършат праведни дела, имат отплатата си при своя Господ и не ще има страх за тях, и не ще скърбят. [Коран, 2:62]
 37. 37 Профил на aide
  *****
  Неутрално

  Айде бе Мартине с кого ще направите правителство с Бойко ли?
  Дали ще иска? Дори и да се съгласи коя цигулка ще го играете в оркестъра му.Не ми е ясно.Да не гласите Костов за диригент, кой ще си сложи таралеж в гащите.
  Първо да минат изборите да видим какъв е резултата.
  Не бързайте с тигана още е раничко мисля.

 38. 38 Профил на fakti
  *****
  Неутрално

  След големия политически скандал в СДС, инспириран не от БСП и ДПС, а от ДСБ-Костов, много от умерените сини ще се насочат към Герб, Яне Янев даже и към Атака.Заради И.Костов.
  Просто за тъмносините е удобно оправданието с БСП и ДПС, по простата причина, че БСП и ДПС, са компрометирани в очите на голяма част от хората.Използват този момент да баламосват пролетариата .
  да видим колко,ще съберат на митинг в София, 1000 я има я не.

 39. 39 Профил на Alo
  *****
  Неутрално

  Ало Мартине спри се малко кога станахде държавници и държавен преврат ви се видя.
  Още сте кандидати за постове.Не сте уторизирани за да представлявате държавата още.Амбицията ви е голяма ама трябва и доста работа да свършите.
  Иначе с такава пропаганда ставате доста съмнителни от самото начало.Недей така да се изхвърляш по скромно!

 40. 40 Профил на desen
  *****
  Неутрално

  До 27 .Ами в СДС се опитаха да станат по-демократични.Направиха нов устав и по него проведоха вътрешни избори.И идеята за нови лица които да търсят широко дясно обединение включително и с ДСБ но без Костов.Мартин Димитров беше избран като ново лице.Но впоследствие се оказа маша в ръцете на командира.Ако беше изпълнил това за което беше избран от членовете на СДС нямаше да ги има тези скандали.Просто се оказа подставено лице чиято задача е била да убие СДС. С което се справя

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK