ВАС образува дело по жалбата на Гацев срещу регистрацията на "Синята коалиция"

ВАС образува дело по жалбата на Гацев срещу регистрацията на "Синята коалиция"

© Асен ТоневВърховният административен съд (ВАС) е образувал дело по жалбата, подадена от Николай Гацев срещу решението на Централната избирателна комисия за евроизборите (ЦИКЕП) за регистрацията на Синята коалиция за евроизборите. Докладчик по делото ще е съдия Цветана Сурлекова.


Според изключения от СДС Гацев, заради чиито жалби Софийският градски съд замрази регистрацията на новото ръководство на партията, подписите за Синята коалиция са събрани по незаконен начин и тя не трябва да участва в евроизборите. В жалбата си той твърди, че в бланките за подписката не е било записано кои партии членуват в коалицията, а имената им са дописани след това.


Освен това, според Гацев, с изявленията си пред медиите лидерът на СДС Мартин Димитров е въвел в умишлено заблуждение гражданите, че СДС е част от Синята коалиция. В жалбата му дори има искане ако ВАС установи, че е налице умишлено заблуждение, да препрати документите на прокуратурата, която да търси наказателна отговорност от Димитров.

Коментари (62)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Н
  *****
  Неутрално

  Н. Гацев - Духовена Нищета!

 2. 2 Профил на Н
  *****
  Неутрално

  Н. Гацев - Духовена Нищета!

 3. 3 Профил на PV
  *****
  Неутрално

  Гацев,
  Стига мъти водата! Тези, които ти плащат не разбират ли, че когато срещу някой се ползват некоректни мерки за борба, този някой печели още повече симпатизанти...
  Ти само гледай как ме мотивира и мен всичките ми приятели и колеги да гласуваме за Синята коалиция...
  Щом всички толкова треперите от нея... значи има за какво!!!

 4. 4 Профил на LZ2
  *****
  Неутрално

  Докога ВАС ще се занимава с всеки ненормалник?

 5. 5 Профил на   blader
  *****
  Неутрално

  Гацев, завалията нещастен, на какво ли разчита!!! Много много пари ще трябва да са му обещали, но напразно...

  Ще го хвърлят на кучетата като си изпълни ролята и ще бъде забравен...това се случва с продажниците...

 6. 6 Профил на Neli
  *****
  Неутрално

  Според последна информация, ВАС ще касира сбирщока на М.Димитров .
  Става една...
  Това протестантче ни довърши от интриги.

 7. 7 Профил на Локо
  *****
  Неутрално

  Натам отиват нещата - да се спре участието на ученика алелуев- Мартинчо. Поне такива са коментарите сред съдиите.
  Все пак ВАС е уважавана институция.

 8. 8 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1652 Неутрално

  Гацев = Гадев. Много ги е страх комуноидите, та последен напън е настанал!

  А относно М.Димитров и олигофрените които подмяткват за "протестантче", "ученика алелуев" и подобни...

  Хора, вярата на 4овека си е ли4на негова работа.
  И един 4овек с вяра навярно има и морални принципи, нали?
  В какво вярват ва6ите кумиро Гоце, Гей и подобни; хем 4е се 4еркуват за пред телевизията?!

  Забележка за незнайковците - протестантските държави в Европа са много, ама много по-прокопсали от "право-славните".

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 9. 9 Профил на до № 6 - Neli
  *****
  Неутрално

  Ало, цяла Скандинавия, Холандия, половин Германия, САЩ, Канада, Австралия, и още много страни са протестантски /предимно/! Да не би нещо да им има, или си с изгладен мозък?! Да не си по-велик/а/ или те гони православен фундаментализъм?!

 10. 10 Профил на ДО ЕС
  *****
  Гневно

  Ако ВАС направи нещо срещу Синята коалиция , тая държава да бъде изключена от ЕС незабавно, младите да хващат първия самолет и да оставим червените кхмери да агонизират, докато собствените им ракови метастази ги убият!

 11. 11 Профил на Седесар
  *****
  Неутрално

  Каква жалба като Гацев вече не е член на СДС?!? Той не е ЗАИНТЕРЕСОВАНО ЛИЦЕ, за да обжалва каквото и да е. Нали се сещате, че ВСЕКИ хванат от улицата /или гората/ би могъл да обжалва ВСИЧКО при това положение...

 12. 12 Профил на Марчела
  *****
  Неутрално

  Егати тинята е тоя Гацев.Изчезни от живота на привържениците на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, Юда Искариотски --- завинаги!!!!

 13. 13 Профил на gadzev
  *****
  Любопитно

  Ха, размърда се и Гадзев! Някой да ми посочи снимката му, любопитен съм да видя този екземпляр. Не знаех, че се въдят още такива гадинки.

 14. 14 Профил на Мартин, отзад се маже с вазелин.
  *****
  Весело

  Тръгват сини със вълнение
  към поредното сражение.
  Ето, вижтв го Мартин,
  отзад се маже с вазелин.
  Във съседство е Юруков,
  той му готви *уй бамбуков.
  Щом Мартин е тъй устат
  ето му печат отзад!

 15. 15 Профил на BULGARIN
  *****
  Гневно

  zasto ne go naebete tova govedo prodazno.gacev li e ili gazev neznam

 16. 16 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Абе хора вместо да си чешате езиците вземете поработете малко бе !! Всеки се оплаква, на всеки му е виновен все някой друг...е със седене по форумите по цял цен няма да стане пък ако ще и папата да дойде....за 90% от вас който и да дойде ще е все тая.... с блеене по форумите по добре няма да станете....

 17. 17 Профил на Петя
  *****
  Неутрално

  До кога ще трябва да ви обясняваме, че ще гласуваме за "Синята коалиция" колкото и да си дерете задниците да викате дали това е СДС,или не е. Ние много добре разбираме за какво става въпрос и вече твърдо сме решили- коалицията е истинското синьо,само че без ченгетата вътре!

 18. 18 Профил на Nora
  *****
  Гневно

  М да, явно сме напът да се прочуем по цял свят. Що не вземат да я забранят Синята коалиция, да забранят и изборите, и да си управляват во веки веков. Така няма да ни мъчат, щот ние ще си тръгнем от скапаната им Държава!

 19. 19 Профил на Грую
  *****
  Любопитно

  Някой във форума пак плаче за ПРЕДПАЗНА КЛАУЗА ЗА БЪЛГАРИЯ!

 20. 20 Профил на Шопенберг
  *****
  Весело

  Гацев, както и много други мерзавци, е типичен продукт на социализма на БКП. За това човешко нещастие БСП, като наследник и продължител на престъпната гавра с населението в България, трябва да бъде съдена и забранена заради човеконенавистна дейност и геноцид, веднага след изборите.

  ЗА СИНЯ ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ !

 21. 21 Профил на Не пипай че пари
  *****
  Весело

  Има ли в тази държава все още някой съмнение , каква е задачата на предателите от Спетема ДС ( За платени пари се иска и работа ) . Да пречат докрай , а после в нелегалност !!

 22. 22 Профил на ххх
  *****
  Неутрално

  няма да миряса тоя Доган и тва си е.Но каквото и да прави той трябва да се стяга дълго време партията му да е в опозиция,а той в затвора.

 23. 23 Профил на Гого
  *****
  Неутрално

  Няма ли кой да го гръмне този Г.,в буквалния смисъл на думата.Пък и тази Нели и този Локо,що за изчадия са?Как може да има хора,които без никакъв свян да правят такива мръсотии пред очите на цял народ.Комунистите десетки години правеха мръсотий,но ги обличаха в красиви думи и обяснения, а този и неговите дружки са най наглите и безочливи типове,които съм срещал.

 24. 24 Профил на актуално
  *****
  Неутрално

  ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ, ВОЙНАТА С ДВУГЛАВАТА , ЛАМЯ ДОГАН-СТАНИШЕВ, НАВЛИЗА В РЕШИТЕЛНАТА СИ ФАЗА. ЗВЯРЪТ ХАПЕ НАЙ-ЛОШО, КОГАТО УМИРА.

  ЦЕНАТА НА ЗАСЕГНАТИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЧУДОВИЩАТА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, СИГУРНО Е ТАКАВА, ЧЕ СА ГОТОВИ ДА СЕ БОРЯТ С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СУСПЕНДИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, ДОРИ И ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРОТИВНИЦИ.

  ТАЗИ НАДПРЕВАРА ЗА БЕЗМИЛОСТНО ОГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, НАРОДА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ ЯВНО Е В ТАКИВА РАЗМЕРИ, ЧЕ АКО СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ, МНОГО ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВИСШИЯ ЕШАЛОН НА ВЛАСТТА, ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА С ДЪЛГОГОДИШНИ ПРИСЪДИ. ТОВА ГО ИСКА И ЕВРОПА.

  ЕДНО НОВО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ГЕРБ И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ, НЕМИНУЕМО ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. ТОВА Е И УСЛОВИЕТО НА ЕВРОПА ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ.

  ИДВАТ СВЕТЛИ ГОДИНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, МРАЧНИТЕ СИЛИ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО СЛЕД ТИТАНИЧНА БИТКА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ НАЙ-НАКРАЯ, ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ СЛЕД ПРОМЕНИТЕ ДА ПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЕДЕНАТА СИ ПРЕГРЪДКА.

  НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ - СЛУГИ НА ПУТИНОВСКА РУСИЯ, НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА В АЗИАТСКАТА ПИЯНСКА ПУСТОШ, ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.

  А КАКВА Е НАШАТА РОЛЯ, РОЛЯТА НА НАРОДА В ТАЗИ БИТКА. НАШАТА РОЛЯ Е ДА ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ, ВСИЧКИ, АМА НАИСТИНА ВСИЧКИ ЗА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ , ВЕДНАЖ ЗА ВИНАГИ.

 25. 25
  Boriaz
  Рейтинг: 893 Гневно

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 26. 26 Профил на Sin
  *****
  Неутрално

  Давай, Гацев. С това само увеличавш популярността на Синята коалиция. Един ден Доганчовците ще ти се отплатят по анадолско-кагебисткия им тертип, ама карай. Ти си свикнал ...

 27. 27 Профил на #
  *****
  Гневно

  До днес си мислех, че ГУцев, е само луд за връзване.
  Сега съм убеден, че и той е от шопарите охранени в кочината на Доган. Като им гледаш сурата, той, Юруков, Радонов, Ирена Кръстева и синът и - всички са от една свиня майка.
  Пропуснах още: един председател на съд, Янко Станев, Данчо ментата, един турско сив кардинал и още много паплач генно модифицирани прасета

 28. 28 Профил на КИРО
  *****
  Неутрално

  н гацев, цикеп е регистрилала за участие в изборите синята коолиция на основание на представените документи. защо продалжаваш да ровиш. Ти си един продажник и нищо повече.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 30. 30 Профил на chitatel
  *****
  Неутрално

  Кой е Гацев? Откъде има пари и време да се занимава с подобни съдебни дела?

 31. 31 Профил на истината
  *****
  Неутрално

  БСП, ДПС, Яне Янев и Волен Сидеров -- новата групировка в България!

  ИЗБИРАИ:

  БСП +ДПС + Яне Янев + Волен Сидеров
  или
  ГЕРБ + Синята Коалиция

 32. 32 Профил на за слугите
  *****
  Весело

  Слугите на Костов са шаш и паника, домашния му любимец Мартин Димитров реве та се къса.
  Никой не беше очаквал че ще се появи истински грамотен демократ. Аплодисменти за Николай Гацев!

 33. 33 Профил на Бря!
  *****
  Неутрално

  Юди се жалват от юди?

  Марчела
  * 12

  Егати тинята е тоя Гацев.Изчезни от живота на привържениците на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, Юда Искариотски --- завинаги!!!!

 34. 34 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  НОМЕР11 ЗА ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ

 35. 35 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 893 Разстроено

  Извинявам се за коментерът ми с номер 29. Просто емоциите ми дойдоха в повече и не бих искал да се взема под вниманиа.

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 36. 36 Профил на А.НАЙДЕНОВ
  *****
  Неутрално

  След като Костов разбра от неговите анализатори че,ДСБ сама няма да влезе в Нар. събрание(за европарламента изобщо не става) защото процентите МУ са между 1.4-2.0% той започна ПЛАН за превземане на РАЗБИТОТО ОТ НЕГО СДС.Но какво се получи? Апетит към СДС имал и ХР.БИСЕРОВ,които в момента е в ДПС.ЗА Костов положението е на живот и смърт,ако не превземе СДС няма да влезе в Нар.събрание,за Бисеров е по лесно.Неговата цел е ясна и по лесна,ДОРАЗВИВАНЕ НА ДПС,и НЕДОПУСКАНЕ НА съюз междуДСБ и СДС,та Костов да не влезе в Парламента.ДПС има 12-14 сигурни избирателни раьона,останалите ще бъдат дадени на Бисеров които ще запълни с Българи от СДС или други кандидати и крайния резултат ще бъде ДПС с 47-59 депутати в Нар.събрание за сметка на" Костов и сие".Всичко друго което се пише иговори е за заблуда на народа.

 37. 37 Профил на Избирател
  *****
  Неутрално

  Уморих се да коментирам на тема турско-червени крадливи мафиотски свини. Някой да коментира следното:

  - Има ли шанс Синята коалиция да не се яви на избор??? Щом продажните свини от ВАС са дали ход на делото явно имат намерение да го решат в полза на свинята гацев?

 38. 38 Профил на albert v. dicey
  albert v. dicey
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Нали ви казах - СДС(тата) ще създадат работа на съдилищата-

  Government is the great fiction through which everybody endeavors to live at the expense of everybody else.
 39. 39 Профил на ДА ИЗМЕТЕМ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ ОТЕЧЕСТВОТО СИ, ТАЗИ ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!!
  *****
  Неутрално

  драги сънародници, дошпо е време разделно, ако искаме да ни има, ако искаме децата ни да не бягат в чужбина, ако искаме да не бъдем роби на червените феодали, в собствената ни Родина

  ВСИЧКИ ТРЯБВА ДЕ ЗАБРАВИМ РАЗНОГЛАСИЯТА ПОМЕЖДУ НИ, ДА ЗАБРАВИМ ОБИДИТЕ И РАЗОЧАРОВАНИЯТА,

  ТРЯБВА, НЕПРЕМЕННО, НАЛОЖИТЕЛНО Е ДА ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ИЛИ ЗА ГЕРБ

  В ПРОТИВЕН СЛУЧААЙ БЪЛГАРИЯ И НИЕ ЗАЕДНО С НЕЯ ЩЕ БЪДЕМ ЗАЧЕРКНАТИ ОТ КАРТАТА НА ЕВРОПА И ВЪРНАТО ОТНОВО ВЪВ ФЕОДАЛНИЯ, АЗИАТСКИ СВЯТ НА ПИЯНИТЕ МУЖИЦИ

  ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ

  НА 7 ЮНИ И НА 5 ЮЛИ, ВСИЧКИ ДА СЕ СТЕЧЕМ КЪМ ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ И ИЗМЕТЕМ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ ОТЕЧЕСТВОТО СИ, ТАЗИ ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!!

 40. 40 Профил на ЗМЕЙ
  *****
  Неутрално

  Чета интервюто на М.Димитров и се чудя как може човек като него, председател на партия да мисли по толкова наивен начин.Битката била между ДПС и СДС,отправил предложение до ГЕРБ за общо участие в изборите и ......ред други негови изказвания. Б.Б каза че ГЕРБ ще участва в изборите самостоятелно,Мартин не разбрал,ДПС си имат съвсем различни приоритети от СДС но, Мартинчо не разбрал...Мога да ви изброя оше 7-8 подобни гафа на Мартин които доказват че този човек е слаб политик и не става за лидер на СДС, а само за прикритие на Костов за да се добере до СДС, а после и до парламента.

 41. 41 Профил на alonso
  *****
  Неутрално

  Давай Гацев нямаш време,менте долно

 42. 42 Профил на моли
  *****
  Неутрално

  След като Костов разбра от неговите анализатори че,ДСБ сама няма да влезе в Нар. събрание(за европарламента изобщо не става) защото процентите МУ са между 1.4-2.0% той започна ПЛАН за превземане на РАЗБИТОТО ОТ НЕГО СДС.Но какво се получи? Апетит към СДС имал и ХР.БИСЕРОВ,които в момента е в ДПС.ЗА Костов положението е на живот и смърт,ако не превземе СДС няма да влезе в Нар.събрание,за Бисеров е по лесно.Неговата цел е ясна и по лесна,ДОРАЗВИВАНЕ НА ДПС,и НЕДОПУСКАНЕ НА съюз междуДСБ и СДС,та Костов да не влезе в Парламента.ДПС има 12-14 сигурни избирателни раьона,останалите ще бъдат дадени на Бисеров които ще запълни с Българи от СДС или други кандидати и крайния резултат ще бъде ДПС с 47-59 депутати в Нар.събрание за сметка на" Костов и сие".Всичко друго което се пише иговори е за заблуда на народа.

 43. 44 Профил на до моли
  *****
  Любопитно

  Проблема ви, е че сте късогледи по душа и виждате само пред носа си, не харесвате " Костов", но сигурно ви допада "сокола Доган" или "орлето Станишев". Или стария пеликан Симеон и доста други пернати от политическия кокошарник, заради които сме на това дередже. Защото Костов управлява един мандат и неговия резултат бе, че започнаха всички пътеки към ЕС и НАТО, стабилизира лева с борд и направи България разпознаваема страна и партньор. А сегашния премиер и президент бягат в Москва вместо в Брюксел и го лъготят, като последните лапнишарани. Овчаров е на ски в Швейцария (вместо да е подсъдим), Масларова хвали колко е по-хубаво в Куба отколкото на Малдивите. Президентът ВИ мълчи като д....е предшествано от яка пръдня по отношение на блоковете на АЕЦ Козлодуй, които се затвориха когато бе той президент и неговата "тройна рожба" е на власт. Спрете да плюете Костов, задръстени балкански тъпанари...Вие сте простаци от селско-чалгаджийски вид, папагали, които повтарят едно и също, защото нямат мозък и памет, а само навик, облечен в злоба и простотия.

 44. 45 Профил на FOX
  *****
  Любопитно

  Създаването на дясната коалиция СДС-ДСБ дава нова надежда на широки кръгове от дясноцентристки избиратели, които от десетилетие нямат ефективни инструменти за представителство нито в парламента, нито – още по-малко - в изпълнителната власт. Самото създаване на коалицията СДС - ДСБ формира силен привлекателен център за дясноцентристките избиратели. Това тревожи кукловодите на посткомунистическата олигархия – те трескаво създават фалшиви десници в България. Непрекъснато възникват фантасмагорични коалиционни формули, за да се демонсрира, че десницата не е обединена, че ще се явява на избори разпокъсана в три - четири обединения. За тази цел вече бе лансирана “дясната” коалиция на Първанов "Напред". Проблемите, които нейния лидер Ковачки среща в последно време предизвикаха изгряването на новата "звезда" на “дясноцентристкото пространство” Яне Янев. Всичко това се прави, за да се осуети дясноцентристкото обединение, за да не получи то тази подкрепа, която традиционните дясноцентристките избиратели в продължение на 10 години желаят да окажат на една наистина сериозна и перспективна формация на десния център в България. А Гацев си е бил ченге на ДС,но не са го знаели ,за да го изритат на време....

 45. 46 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  Змейчо, какво не си разбрал?

  Мартин е отправил предложение до ГЕРБ за общо участие на изборите за мажоритарни кандидати. И това е единствено правилният начин за издигане на мажоритарни кандидати. Или ти не си чувал, че ще има такива?

  И приоритетите на ДПС са едни- единствени- оставане във властта НА ВСЯКА ЦЕНА. Което няма да стане, ако има коалиция ГЕРБ + Синя коалиця. Ето защо в изпълнение на този основен приоритет на ДПС те сега си имат много важен приоритет- отстраняване на всяка цена на Синята коалиця от участие в парламентарните избори и това им е най-лесно да направят, като атакуват СДС. ДПС друг вариант нямат. Иначи заминават тотално. Ама ти май и това не си разбрал.

 46. 47 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 952 Неутрално

  Когато говорите с колебаещи се хора относно изборите, ги помолете само едно нещо - да препрочетат фейлетона на Алеко Константинов "Бай Ганьо прави избори"
  Ако и тогава не им е ясно какво става, положението при тях е непоправимо.

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 47. 48 Профил на Martin/Kostov
  *****
  Неутрално

  Мартин трябва да се откаже от ръков.на синята партия(СДС)
  и да си отива при ДСБ/Костов.
  На Костов СДС не му трябва има си Надка и Мозер стига простотии.
  Явно Гаргамел много я е закъсал за да прави тези номера,точно преди изборите.

 48. 49 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1652 Неутрално

  Не проповядвам насилие, но си мисле 4е е време за поемане на ли4на отговорност от опеределени хора.
  Ако следва и в стил Full Metal Jacket - ако ме разбирате.

  Или ние, или те.

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 49. 50 Профил на ДЕМО
  *****
  Гневно

  Подиграват ни се от Европа за изцепките на Дмитрич, вживял се насериозно в ролята на "нетривиален премиер" на България. Нека да ни се подиграват, за резил заради него станахме из цяла Европа, а у нас в медиите – тишина или само загадки... За това правителство националният интерес на България не значеше абсолютно нищо: те крадоха така, както само комунисти могат да крадат. Не се посвениха да превърнат страна, пълноправен член на Европейския съюз в троянски кон на Русия, в страна, за която руският, а не българският интерес стоеше на първо място. Европа пропищя от наглостта на жадните за кражби от евросредствата български управляващи, чиято лакомия за злоупотреби надмина всички граници: в резултат Европа спря финансирането и подложи страната на най-тежки финансови и морални санкции. Но управляващите не се сепнаха и героично заявиха чрез устата на Ахмед Доган: "Като не ни дават да крадем от европейските пари, ще крадем от българските пари"! Българский народ сладко си спа по време на това разбойническо управление, от което Европа в края на краищата започна да вопие: уморихме се да помагаме на тия, писна ни от тях! В края на крадливото управление България беше подготвена да бъде изритана с един великолепен шут от Европейския съюз, и само възпитанието и културата на Европа предотвратиха това да се случи...ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ,АКО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА(от комуняги) ЕВРОПЕЙСКА,ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ! ДА ИЗРИТАМЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ!

 50. 51 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Категорично доказателство за върховната некомпетентност и тоталното безхаберие на управата на СДС, в която участва и младият фюрер - протеже на подписал конституцията, е, че тя не познава дори собствения си устав!
  Четете собствения си устав, бе, костозомбоседесариата!
  Според устава ви изключване от партията поради нарушения на членуващия в нея се осъществява "с решение на общинския съвет"!
  Вж. РАЗДЕЛ 4 - Прекратяване на членство, Чл. 11, и в частност ал. 4:
  http://sds.bg/bg/about/statute?page=3
  А не с болшевишки изцепки на националната управа, която решила да се събере и да изключи няколко души от партията! Просто, защото така им е скимнало!!!
  Ама те навремето Политбюро не правеха така, бе, безхаберници! Политбюро вземаше такива решения, но после караше местните организации да свършат работата. А тия неграмотници тръгнали през просото!
  Нарочените за изключване биха могли и да го заслужават! Но това тук е (или трябва да бъде) ПРАВОВА ДЪРЖАВА! Една партия не може да бъде просташка махленска сбирка!
  И е СРАМ И ПОЗОР в 21 век да се извършват МОРАЛНИ ЛИНЧОВЕ И ГОНЕНИЯ НА ВЕЩИЦИ!
  Днешната неграмотна и с болшевишки маниери управа на СДС превърна партията в развъдник за тарикати, кеш-енд-кери търгаши, тотални безхаберници, а сега, ето, виждаме, и болшевики!!!
  ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА, БЕ, ФАЛШИВИ СИНИ НЕЩАСТНИЦИ, НЕГРАМОТНИЦИ И БЕЗХАБЕРНИЦИ!
  ВЪН!!!
  НУЖНА Е НОВА СИНЯ ПАРТИЯ, СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА, С МОЖЕЩИ И ПРИНЦИПНИ ХОРА, РАЗБИРАЩИ ОТ ПРАВО И СПАЗВАЩИ ЗАКОНИТЕ!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 51. 52 Профил на ПИНОЧЕТ
  *****
  Гневно


  Този, който най-много се плаши от възможността Костов да участва в едно бъдещо дясно управление е Ахмед Доган, а в негово лице и целия ченгесариат на ДС, включително и президента Гоце Първанов. По тази причина тия тия дни се потрошават доста пари, за да се води пропагандна война из слугинските медии срещу ДСБ и Костов; Бареков най-много намаза тоя път от тия пари, ето, чувам, вчера пак бил поканил одиоза В.Филипов, и през цялото време не правили друго, освен да плюят по Костов. Така че вече се създаде голяма партийно-медийна коалиция против Костов и автентичната десница, която се вдъхновява от парите на Ахмед Доган и останалия ченгесариат на ДС. Защо мразят толкова Костов ли? Ами ще ви кажа, въпреки че не е толкова трудно човек и сам да се сети. Има защо да ги е страх и да го мразят: ако го обичаха, щеше да е като тях, но щом го мразят, аз лично съм спокоен. Защото е важно какви са тия, които ги тресе такъв див страх от Костов, и които, респективно, така бясно го мразят. Всички в един глас крещят срещу Костов, като се тръгне от Гоцето, мине се през неговия тартор Сава Доганович, повърви се през всички ония нещастници от СДС, които навремето при Костов бяха на възлови постове (когато някой е силен, всички се навъртат около него, скимтят като палета и мило му въртят опашчици!), ала после успяха да му забият ножа в най-решаващи моменти, тук също е Петър Стоянов, който без Костов щеше да види президенския пост през крив макарон, ала сега не спира да плюе тоя, който го издигна във висините, тук са разните му Бакърджиевци, Богомил Боневци и пр. врабешки плюнки, които след като забиха ножа на Костов директно пристанаха на Майкъл Чьорни (той пък колко пара потроши по медиите за да финансира 10-годишната оплюваческа кампания против Костов!!!), и т.н., и прочие - та щом всички тия най-всеотдайни професионални оплювачи на Костов, драги ми наивни избирателю, щом те са "добрите", аз пък предпочитам да си остана с "лошия" Костов; пък за вас не знам, правете каквото искате и каквото прецените според акъла си...

 52. 53 Профил на ВАС
  *****
  Неутрално

  ДЕЛОТО СВЪРШИ
  ГАЦО е НИКОЙ, така че жалбата му е недопустима.
  Сбогом боклук

 53. 54 Профил на МЕГИ
  *****
  Разстроено

  Тъжното е че доста хора са като ченгетата във форума, лесно се манипулират и с едно две скалъпени обвиненния и един човек от добронамерен става най-черния дявол в очите им... а всичко е толкова очевидно... не става въпрос за симпатия или незнам си какво... просто всеки такъв заблуден ,като ченгетата във форума,да си спомни кое правителство в какво състояние остави държавата и какъв беше статута на "мутрите" при всяко едно от тях... много е просто, само че някои хора нарочно не искат да го видят...

 54. 55 Профил на Е, ЧАО
  *****
  Неутрално  ГАЦЕВ!

  нЕ СЕ ХАБИ ПОВЕЧЕ. Няма кой да ти се хване на мръсните номера!

 55. 56 Профил на :)
  *****
  Неутрално

  Гацев го гледах по телевизията и говори за себе си в трето лице : „Лицето Николай Гацев“ еди какво си. Странен похват. Или може би, не чак до там. Да не говорим, че нищо съществено не каза ами се опита да разтяга локуми дето нямат нущо общо с темата.

 56. 57 Профил на moli
  *****
  Неутрално

  След като Костов разбра от неговите анализатори че,ДСБ сама няма да влезе в Нар. събрание(за европарламента изобщо не става) защото процентите МУ са между 1.4-2.0% той започна ПЛАН за превземане на РАЗБИТОТО ОТ НЕГО СДС.Но какво се получи? Апетит към СДС имал и ХР.БИСЕРОВ,които в момента е в ДПС.ЗА Костов положението е на живот и смърт,ако не превземе СДС няма да влезе в Нар.събрание,за Бисеров е по лесно.Неговата цел е ясна и по лесна,ДОРАЗВИВАНЕ НА ДПС,и НЕДОПУСКАНЕ НА съюз междуДСБ и СДС,та Костов да не влезе в Парламента.ДПС има 12-14 сигурни избирателни раьона,останалите ще бъдат дадени на Бисеров които ще запълни с Българи от СДС или други кандидати и крайния резултат ще бъде ДПС с 47-59 депутати в Нар.събрание за сметка на" Костов и сие".Всичко друго което се пише иговори е за заблуда на народа.

 57. 58 Профил на Borislav Milevsky
  Borislav Milevsky
  Рейтинг: 8 Весело

  Не се сърдете на Гацев, той е играч от класа. Със сигурност има защо да атакува "Синята коалиция". Доколкото го познавам (лично) е с истински десни разбирания, но и с нюх към парите. Да е жив и здрав, малко хора са като него способни. Наистина! Колкото и да ми се гласува за дясно...тъмния навлек ме погнусява. За бат'ББ, вобще не може и да става и дума...

 58. 59 Профил на браво Краси
  *****
  Неутрално

  Ти май откри топлата водарами некадърни са рмного яснорслед като комунистите са ги поставилирстрахотен психолог сирбравол

 59. 60 Профил на Знаещ
  *****
  Неутрално

  Много от участвуващите в този форум по своята вътрешна същност, със сляпата си и безпределна вяра във "сини фюрери" са идеални за членове на комунистически и национал-социалистически партии. В демократичните общества обаче са необходими будни и ръзсъждаващи хора.

 60. 61 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 893 Весело

  Искрено се извинявам за горните си коментари с номера 25 и 29. Просто наистина емоциите (не толкова изборните) ми дойдоха в повече. Но то наглоста и гьонсуратлъка на някои хора нямат граници.
  Реших и аз, по примера на Алеко Константинов, да започна вече само с хумор. То иначе звучи абсурдно цялата ситуация, ако не й сложите щипка хумор,
  Да обобщим ситуацията, за да видите всички колко всъщност е смешна, ако я погледнете от дистанция (абсурдизма го оставаме без коментар, понеже той е константен в българския политически живот).
  1. "Демократите" в СДС явно са решили, че няма да се съобразят нито с решенията на НИС на СДС, нито с резултатите от вътрешните избори в партията. БРАВО, това се нарича ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ! Хората гласуват, НИС взема решение, което председателя на партията (който и да е той) е длъжен да изпълни първо по морални, после и по партийните закони. ОБАЧЕ бащицата решава, че ще си прави каквото си ще. Той, като един председател на демократите в България, не е длъжен да се съобразява с някаква "недемократични" вътрешни избори и с решенията на някакъв си съвет. С малко помощ от СГС и ВАС и циркът започва. "Добър вечер, скъпи гости! Дами и господа, тази вечер ще гледате номера с демократа-бащица" ха-ха-ха ...
  2. Нещо хората го свързват с една ЛИБЕРАЛНА партия, която абсолютно ЛИБЕРАЛНО не си е сменяла председателя с високия наратив откакто е създадена. Известна е със суисидалните прехвърчания на своите "мъжки секретарки", ЛИБЕРАЛНИЯ изборен туризъм и АБСОЛЮТНО ЛИБЕРАЛНО гласуващите "правилно" за нея електорални единици.
  Е, такъв либерализъм как да не подкрепи такъв демократ?
  Разбира се, тука трябва да сложим и такива титани на мисълта като КостоКабакчиев с майорския паспорт, които веднага ще ви обяснят, че живеем в "правова държава", в която едни партийни секретари ги регистрират за дни, а други немогат вече 5-ти, а, както се очертава, няма да могат още 2 месеца. Виж, след изборите няма проблем да го регистрират, но преди изборите неможе. Щом не е от нашите- сега да си сърба попарата.
  Та тази ПРАВОВА ДЪРЖАВА сега трябва да реши дали да запоне някакво дело срещу някаква "измислена" коалиция защото на бащицата тая работа нещо не му харесва.
  Ех, бедни, бедни Макдонски! Защо оцеля? За още мъки ли? Или за още смях?

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 61. 62 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 893 Весело

  До Анонимен 58
  Ама ние му се възхищаваме на тоя, не му се ядосваме! Хвала на такива демократи, да са ни живи и здрави. С усета си към парите вместо в банка или търговец той е станал политик Правилно се ориентира човека! Ето върху такива стожери се крепи "демокрацията" ала BG! Затова ни дават винаги и навсякъде вече за пример- какво става, когато в политиката се съберат хора с "истински десни разбирания, но и с нюх към парите" и с абсолютно никакви политически дадености. Някой май имат и по 2-3 имена за всеки случай.

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 62. 63 Профил на Бисера
  *****
  Гневно

  това показва че у нас можеш да заведеш дело за всичко. Жалко е че съдът завежда дела но ги решава или бавно, кога по обективни причини кога по субективни причини. Жалко че съдът действа в някои случаи по политически съображения. А Гацев трябва да докаже, че хората които са се подписали за Синята коалиция не са знаели за кого се подписват.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK