Лидерът на СДС - София: Съществува опасност партията да изчезне

Лидерът на СДС - София: Съществува опасност партията да изчезне

© Анелия НиколоваЛидерът на СДС - София Борислав Бориславов заподозря сегашното партийно ръководство в лицето на Мартин Димитров, че започва нов проект в партията без вътрешно обсъждане. "Започва битка за СДС, защото има опасност без да се обсъди, да започне изграждането на нов проект на основата на СДС", заяви днес той на свикана специално пресконференция. По думите му вече не се говори за СДС или ДСБ, а за Синята коалиция и съществува опасност СДС да изчезне."Ако някой си мисли, че ще вземе СДС, увит в розова панделка да си избие тази мисъл от главата", каза Бориславов.

Вчера вечерта столичната организация е имала заседание, на което е било обсъдено разместването в последния момент на изборните листи в София. Структурата е излязла с позиция, че лидерът Мартин Димитров е нарушил устава и демократичните принципи и правила на партията, която ръководи, съобщи Бориславов.
Миналия петък стана известно, че Димитров ще оглави листата на Синята коалиция и ще бъде мажоритарен водач в 24-ти столичен район, която трябваше да води главният секретар на партията Иван Сотиров, а Бориславов да е трети. След промените Сотиров попада на трето място, а Бориславов - на пето.


Лидерът на СДС - София каза, че според местната организация Мартин Димитров е нарушил партийни принципи като е пренаредил листите без да се съобрази с резултата от вътрешните избори. Като пример той посочи София, Русе и Пловдив, където по думите му местните структури оспорват едноличните решения на Димитров. В Пловдив Димитров отстъпи мястото си на водач на коалиционните листи на Димо Гяуров, който се яви на вътрешни избори в Добрич и Варна и загуби, каза Бориславов.


Според Бориславов лидерът на партията е нарушил и решението на Националния съвет на партията да не се правят коалиции с бившите царисти от БНД. Не се е разбрало и как са били избрани мажоритарните кандидати.


Лидерът на СДС-София посочи, че изключването на когото и да било в този момент не е на дневен ред, но напомни, че след парламентарния вот на 5 юли по устав трябва да се свикат нови избори за ръководство на СДС.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (119)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1149 Разстроено

  Нали това ви беше големия зор? Какво плачеш сега?

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 2. 2 Профил на Да
  *****
  Неутрално

  Да г-н Бориславов вярно е! След избрите ще бъдат разпуснати СДС и дсб както и още 4-5 партии за да се създаде новата дясна партия - Синята партия Това наистина плаши всички комунсити и турци ама няма как Безполезно е да има 2 партии с по 4 % влияние и още 5-6 с по 0-1. Разбирам страха на ДПС зависимите като вас, Р.Христов, и двамата еничари. Играта свърши, истинската стара десница отнново ще е обединена, очевидно без вас. Но това си е Ваш проблем.

  М.Д.

 3. 3 Профил на Уха-ха
  *****
  Неутрално

  Много весело беше при Бареков - двамцата с горесниманото прасенце заклатиха глави и проляха сълзи за СДС погълнато от злия Костов("Вече не се говори за ДСБ,само за СК...) и мощно пръснаха новината - след изборите се създава нова синя партия . Ама тези вярват ли си като говорят? Жалко за редовите СДСари , в такива филми ги забъркаха ръководителите им, че незнам как се оправят в кашата.

 4. 4 Профил на АБФК
  *****
  Неутрално

  Ура! да живее Синята партия!
  Реалното обединение на хората, на които им е писнало от милиционерщина!

 5. 5 Профил на Емо
  *****
  Неутрално

  Ами така е . Всичко тече , всичко се променя . Едно нещо се ражда , развива се , живее и накрая умира. Така е и със СДС. Преживя разни периоди.... Вече е демоде...Предизвикателстваа са други. Кралят е мъртъв , да живее кралят !
  Имаме ме си една столетница , тя ни стига ! Макар че и тя нещо взе да рита....Може и да номер..

 6. 6 Профил на АНА
  *****
  Неутрално

  СДС беше изчезнало
  По времето на Юруков, когато СДС никой не го слагаше в никакви сметки.
  Когато СДС излезе със собствен кандидат за кмет и той събра 6% от софиянци
  Някой да го е чувал тоя лидер на СДС-София, някой да го знае като опозиционер.
  Закачени за една-две общински фирми лапачи от времето на Софиянски, сега ги е страх че отлитат на бунището.
  Хората които бяха обезличили СДС сега леят сълзи, защото
  СДС отново е сила, с която се съобразяват покровителите на Юруковата шайка
  Сила и смелост са нужни на Мартин да изрита плужеците, които затриха СДС

 7. 7 Профил на abv
  *****
  Неутрално

  СДС стана такова заради Бориславов и такива като него - бандата на общинските съветници. Проверете само колко доклада за "заменки" е внесъл и подкрепил този. В цялата страна апарата е такъв - все са общинари.
  Мартин да ги изрине и да вкара нови хора. Какъв десен е този, като не е изкарал 1 лв. предприемчивост? То и затова ББ не ще общи кандидати, защото ги знае какви птички са.
  Отесняло му да е в градския парламент, иска в националния.
  Нещастници!

 8. 8 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Този задник и другите като него не казаха и една дума, когато ибрикчиите Юруков и Радонов се опитваха да направят фалшива регистрация на СДС, когато обжалваха безброй пъти регистрацията на Синята коалиция, когато работеха непрекъснато в полза на ДПС ?
  Сега изведнъж станаха много принципни и се сетиха, че имат Устав !

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 9. 9 Профил на dragoynovo
  dragoynovo
  Рейтинг: Неутрално

  "След промените Сотиров попада на трето място, а Бориславов - на пето."

  Всичко се съдържа в тази информация. Цялата олелия е затова, че господата се опасяват, че няма да станат депутати. Ако въпросът беше принципен или морален или юридически, щяха да изчакат да мине 5 юли.

  Това е наистина свищина - остават броени дни до изборите, а те плачат, че няма да станат депутати, вместо да засилят агитацията. На нарушението на устава, писан от Юруков и за да обслужва Юруков, те отговарят с политическо престъпление срещу партията и избирателите си.

  А че СДС и ДСБ трябва да се обединят в една партия след като Костов се оттегли от политиката е повече от логично.

  Вождистките амбиции нямат място в борбата за демократичен контрол над управляващите, както и в борбата за ново управление на страната.

  Господа, никой не може да вложи енергията си едновременно в предизборната кампания и в разни вътрешнопартийни шикалкавения. Вие сте избрали второто, следователно не мислите доброто на страната си.

  А пропо, уставът на Юруков е писан преди въвеждането на мажоритарните кандидати. Обективно погледнато, Сотиров ли има по-големи шансове да бъде избран като мажоритарен кандидат или Мартин Димитров? Отговорът е ясен.

  Мартин Димитров е от първите блогъри в СДС. Единствено той протегна ръка на емигрантите докато беше евродепутат. Не може да бъде обвинен в авторитаризъм. Той е светъл пример зъ българския парламентаризъм. Демокрацияна никога не е съвършена, и трябва да я приемаме с всичките й несъвършенства, защото алтернативата е единствено тоталитаризмът.

  Напред към изборната победа!

  Атанас Попов

 10. 10 Профил на доктор
  *****
  Неутрално

  Слава богу,че Сотиров и Бориславов отпадат от сметката.Трябва да гласувам в 24 район и от 3 дни се тюхкаме цялото семейство как хем да подкрепим СК и как да не гласуваме за догановите мекерета Сотиров и Бориславов,дори си извадихме удостоверения за друго място.Сега ще си гласуваме спокойно ! УРА !

 11. 11 Профил на Vesso
  *****
  Неутрално

  Пак се обръщам към историята. Костов навремето смачка най-демократично партиите влизащи в обединението СДС, като го превърна вместо в дясна партия, в партия на клиентелизма. Глупавия повтаря грешките, докато умния се учи от тях. За съжаление не става въпрос за борба на идеи, а за това кой, какви възможности ще има да черпи от благата на властта. Е стига да стигне до нея.

 12. 12 Профил на !!!
  *****
  Гневно

  Браво на Маринт Димитров !
  Бориславов трябва да е вода4 на листата на Ахмед Доган.
  Вън 4енгетата от СДС!
  Успех на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.
  23 и 24 МИР в София - сини крепости !

 13. 13 Профил на м да а а а!
  *****
  Неутрално

  Тоя е Е*АТИ НАГЛЕЦА! Защо Синята коалиция имала най-добър резултат в София?
  Община Триадица. Един от клубовете.
  От 156членове на СДС отвратени от НАдежда Михайлова и нейните протежета и методи 150 напускат КОЛЕКТИВНО! И основават ДСБ! Радвам се, че тая сега ще е далече. Иначе за външната политика, за общите неща Надето си е права.

 14. 14 Профил на nabliudatel
  *****
  Любопитно

  Браво на Иван Костов, 4е създаде ДСБ.
  Така се създаде среда за конкуренция в дясното пространство по американски тип.
  И за да оцелее, СДС трябва да се из4исти от подлогите и ени4арите!
  И го прави с новия лидер Мартин Димитров.
  Успех, Мартине!
  Успех на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ.

 15. 15 Профил на sedesar
  *****
  Неутрално

  Вън протестантчето Мартинчо от СДС !
  Разби СДС този безхаберник.

 16. 16 Профил на Santa_Claus
  Santa_Claus
  Рейтинг: 502 Любопитно

  Че СДС е на път да изчезне е повече от очевидно, ама явно и заслужено...

  Powerful you have become, the dark side I sense in you.
 17. 17 Профил на Ivan
  *****
  Неутрално

  Borislavov reve shtoto nqma da e deputat. Dosta bezotgovorno. Po vajna mu e deputatskata zaplatka, otkolkoto obedinenie na Sinite. Sled izborite kato ne e deputat i toy i Sotirov, we4e moje da se prisuedinqt kum Dogan.

 18. 18 Профил на Хи-Хи
  *****
  Весело

  Сотиров и Бориславов с право се тревожат, момчетата и "чеп за зеле" не стават

 19. 19 Профил на АК
  АК
  Рейтинг: 541 Неутрално

  СДС агонизира.
  Агонията винаги е грозна.

  Лешоядите са готови да погълнат мършата.
  С радост.

 20. 20 Профил на Батков-вън
  Батков-вън
  Рейтинг: 505 Неутрално

  десният избирател иска СИНЯТА КОАЛИЦИЯ , а не СДС, ДСБ, БНД или БЗНС и т.н. Иска една обща партия, в която да влизат всички кадърни и умни десни политици. Добър резултат на изборите ще е началото на такава партия - лош резултат ще забави процеса, но едно е сигурно - такива аграри като Бориславов са ВЪН от дясното само след няколко седмици. Вижте му снимката само, все едно е шофьор на домати от село

 21. 21 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 743 Любопитно

  Гаден, мръсен, долен,противен Бял Негър.
  Говедо,олигофрен,педераст, кво ли още не.....
  Що не участваш в ЯСНОВИДЦИ БЕ ПРОСТАК!!!!!!!

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 22. 22 Профил на НИКИ
  *****
  Неутрално

  ЩЕ СЕДНЕТЕ НА МАСАТА И ЩЕ ГО ОБСЪДИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ,КВИ СА ТИЯ ТРАГЕДИИ ДЕТ ГИ ПРАИТЕ!!!

 23. 23 Профил на 370Z
  *****
  Гневно

  Не разбирам, как може да се изказваш от името на членовете на някакъв клуб (около 100), а да не вземаш под внимание гласувалите (70 000 или повече).
  Това е нагло!!!

 24. 24 Профил на Седесар
  *****
  Неутрално

  Бориславов къде беше ти когато Мартин се бореше срещу Юруков,Радонов и другите слуги на ДПС...

 25. 25 Профил на комунист
  *****
  Неутрално

  Смятям за нормално след изборите да наградим Мартинчо със заслужен отдих като посланник на Блгария в Монголия. Нека и там да си направи синя монголска партия. Монголците много обичат сини пуяци !!!!!!

 26. 26 Профил на ЧИПЪРФИЙЛД
  *****
  Неутрално

  ИЗБОРИТЕ СЕ СВЕЖДАТ ДО ЗАКРЕПОСТЯВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ В БЪЛГАРИЯ. ВМЕСТО ДА СЕ
  ДЕБАТИРАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА СТРАНАТА И СЕ ИЗНЕСЕ КОЙ ЗАД КАКВА ПРОГРАМА СТОИ, ТЕ СПОРЯТ КОЙ НА КОЕ МЯСТО ДА БЪДЕ В ИЗБИРАТЕЛНАТА ЛИСТА, ЗА ДА СИ ОСИГУРИ ЗАПЛАТАТА ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ. ПАРТИЙНИТЕ ЗНАМЕНА СА ИЗБЛЕДНЕЛИ И ПО ТЯХ САМО ЛИЧАТ ИЗНОСЕНИТЕ, ЛИШЕНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ ЕТИКЕТИ, КАТО СИНЯ ПАРТИЯ, ЦАРСКА ПАРТИЯ, ГЕРБ (ИДИ МУ
  РАЗГАДАВАЙ ИМЕТО) И ПОТЪРСИ В ТОВА ИМЕ ДА СЪЗРЕШ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОГРАМА.

 27. 27 Профил на сашо
  *****
  Неутрално

  Юруковските номера продължават и за тези избори.Въпроса е да не им се връзваме.Гласувайте за Синята коалиция и се надявам с времето СДС да се самоочисти от всички,които са против обединението на десницата.

 28. 28 Профил на Ivan
  *****
  Неутрално

  Estestveno SDS - Sofia e protiv obedinenie. DSB Sofia imat mn po silen rezultat na minalite izborite, wishte w saita na CIKEP! Tova ozna4awa, 4e w budeshti listi horata na DSB w Sofia shte sa po napred postaweni. Horata ot SDS - Sofia gledat sobstveniq si interest, vmesto tozi na desniq izbiratel, koeto e predatelstvo kum Siniata ideq.

 29. 29 Профил на Peter
  *****
  Неутрално

  Аман вече!
  До всички симпатизанти на СДС, които като мен само мрънкат по форумите, а не са членове:

  1. Отидете в тази група:
  http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=35388003156
  2. Изровете старата тема, където Валентин Стоянов предлага да помогне на всеки, желаещ да стане член на партията (или създайте нова, ще ви отговорят)

  И на мене не ми се занимава с тези партийни глупости, ама това не се търпи вече. Сините имат стотици хиляди симпатизанти в София, а 600 старци решават вместо нас какво да съдържат листите. Абсурдно е. Няколкостотин от нас ако се присъединят - и променяме партията.

 30. 30 Профил на Ен,И.П.
  Ен,И.П.
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Пак недалновидно и продажно изказване; "Опасност ПАРТИЯТА да ИЗЧЕЗНЕ"
  Абе питам Ви вас продажни , заблудени, хипнотизирани и Култово-оцветени, Мажоритирани дуишички-фенове; На кого вярвате и на кого се молите?? Че за какво сте гласували и станали член на тази оцветена група в която невярвате?? Махайте се и се изтрийте от лицерто не само на групата но и от България - ПРОДАЖНИК ТАКЪВ!!
  Щом не вярваш на групата която те е приела, ти неможеш да вярваш и на Родината си БЪЛГАРИЯ!! КЪШ от тук !!
  Не си нужен на БЪЛГАРИЯ!!

  Извинете ме че стана дума за аматьоркото ни слепооочие и хипнозаp; Кой къде членува и за кого гласува, не е съвсем ясно!!

  Драги сънародници,

  Как неразбирате че с 20-ти век умря и си замина влиянието на Личният Култов, Групиран-Идеологически, Етнически и Религиозен фактор, във вътре Държавното Социално Устройство.
  Още по-вече в Държава с Многонационално общество.
  На основата на тези три Култови фактора ако все още продължаваме да стоим Поляризирани, Ние БЪЛГАРИТЕ ще изчезнем като Държава.
  Това което го цели и €вро-КОНГЛОМЕРАТА и Турция.
  Ще си позволя да кажа;
  СТОП на тази Сляпа Групиранa-Поляризираност!
  СТОП на намесата на всиКак неразбирате че с 20-ти век умря и си замина влиянието на Личният Култов, Групиран-Идеологически, Етнически и Религиозен фактор, във вътре Държавното Социално Устройство.
  Още по-вече в Държава с Многонационално общество.
  На основата на тези три Култови фактора ако все още продължаваме да стоим Поляризирани, Ние БЪЛГАРИТЕ ще изчезнем като Държава.
  Това което го цели и €вро-КОНГЛОМЕРАТА и Турция.
  Ще си позволя да кажа;
  Драги сънародници,
  чките тези (339+1 действащи партии ), коалиции, секти и тем подобни ЛИЧНО-КУЛТОВИ-Аматьорски Увлечения!
  Не е ли позор тази ГРУПЩИНА в 21-ви Век която разцепва Идеологически, Религиозно и Етнически и без това Поляризираното-разединено Българско Общество?
  Драги сънародници, ние Българите като най-стара нация в Европа сме дарили Славяно-Езичните народи със Писменност, а все още нямаме твърда и демократична Конституция.
  Да,
  Конституция, не подлежаща на никакви постановления, изменения и допълнения към нея поне за период от 150г.
  Нямаме и закон който да гарантира и самата КОНСТИТУЦИЯ от умишлената и системна пренагласа от Бизнес-Марионетните ни и Политико-Престъпни правитeлства.
  Закон закрилящ и Конституцията ни, и вътре-социалните ни честни отношения, живот и работа.
  А не ежедневните и пренагласи чрез допълнения, изменения и разпоредби към законите и, създаващи спънка в Икономиката и спънка на цялостното развитие на Държавата.

  Нека Конституционно забраним намесата на този личен Култов, Аматьорски фактор в Общо-Социалните ПРОФЕСИОНАЛНO-Държавни отношения!
  До кога ще търпим Аматьорщината в Държавата си, плаваща на основата на ГРУПИРАНИТЕ;
  Идеология,
  Религия и
  Етнически произход, поляризиращи Обществото.
  Ще помоля най любезно, Уважаемият читател да не мисли погрешно, че изложените факти и данни тук са пасквилати насочени лично към или срещу някоко. Не.
  Изложеното тук е Апелат за размисъл върху погрешните ни действията и отношения.
  Погрешните ни дествия смесващи Личният-Култов с Държавният фактор на отношения.
  Да това е;
  Апел срещу грешките които пораждат остарялите с времето си Групираните и Поляризирани форми в отношенията ни.

  Да,
  Време е;
  Парламентаристите – Депутати и Народни представители в Народното Събрание, да влизат вече в Парламента не като добре платени и самооцветени Администратори-«защитници на отделни Идеологически или Религиозни Групирани Култови фракции, партии и коалиции, а като представители-ЗАЩИТНИЦИ на НАРОДНИЯ ГЛАС, НУЖДА, Призив и ИНТЕРЕС!!
  Да,
  Време е;
  l Президентът не трябва вече да има връзки и допир с групираните Идеолого-политически култови сили, които обаче трябва да бъдат локализирано-запазени и със Строг закон да cе гарантира, Ненамесата им в Общо-Държавните Въпроси и Държавно-Социална дейност!!
  Да,
  Време е;
  l Избирателната система на Ръководните кадри в България да не се извършва от основата на Идеологичния-Личен-Култов фактор и политически поляризиран Групиран превес, а на основата на Субективния талант, дарби и възможности за ефективност на Кандидат-членовете за съответните длъжности.
  Да,
  Време е;
  l Крайното изборно решение на победител за поста, да се провежда по метода на Умерения Мандаринат (както е във Франция), чрез изпитна Тестовка за лоялност на поста, без мандатност и без иммунитет.

  "Истината за проблемите не престава да съществува, само защото сме я игнорирали." Фактите са неоспорими!
  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 31. 31 Профил на kokolino
  *****
  Неутрално

  Егати фашизираните лумпени.Радват се на потъпкването на собствените си принципи.
  Комунистите ги било страх от Син.Коалиция.Хе хе хе.
  Видяхте ли колко лумпена бяха на откриването на Кампанията на моста на Влюбените? И колко бяха на преклонна възраст?

  Просто осигурихте на ВАнко Черното още един парламент.Да не скучае момчето.

  А той има опит с приватизацията и ще приватизира СДС.

  И Вие синя болшевишка измет се радвате?

  Ми, весели сте . Весели врабченца.

 32. 32 Профил на ГЕШЕВ
  *****
  Весело

  Трябва да останат само наште от ДС на власт. другете в Белене.ХА ХА ХА.Така му се пада на тоя прост народ щом още ни търпят.

 33. 33 Профил на Ivan
  *****
  Неутрално

  Kokolino glasuwa za Ataka siguren sum. Li4i si po niskointeligentiq mu stil na komunikirane.

 34. 35 Профил на целенасочено?
  *****
  Неутрално

  Стига сте мрънкали... Във всяка партия има в момента пренареждане.
  Но затова пък се появява възможност да изпълзят "коколино", Енчев и да злобеят... защото те не гласуват за никого... А като махленки стоят на раздумка на пътя....
  Ние пък мислим и ще гласуваме с номер 19 за Синята коалиция!

 35. 36 Профил на SDS-ar
  *****
  Неутрално

  И какво като изчезне СДС? Видяхме какво стана като се раздробиха сините. Няма значение как ше се наричат сините демократични партии, по-важното е да се обединяват. Иначе ще са във вечна опозиция.

 36. 37 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Има един филм на Роже Вадим-Колко много звезди!!

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 37. 38 Профил на ACDC
  *****
  Неутрално

  Бориславов, научи се да поставяш организационните въпроси ,когато няма да има поражение върху демократичната идея!Армията не се преустройва по време на битка!Само заради ненавременния и вреден за десния вот медиен шум, си длъжен да се оттеглиш!То бива- бива демокрация в СДС, ама трябва и малко разум!

 38. 39 Профил на с номер 19
  *****
  Неутрално

  Негре, трябва да си от моето поколение, щом говориш за Вадим и Бардо.
  Гласувай с номер 19 за Синята коалиция!

 39. 40 Профил на kokolino
  *****
  Неутрално

  Ей, не обиждайте процеса "мислене".Той е за хора ,които ползват мозъка не само за вегитативни функции.

  Слава на Синята Комунистическа Патия(СКП) (б)!

  Слава на Любимия Ръководител!
  Слава Слава Слава Слава!!!

  И гледайте цирк на изборите.

 40. 41 Профил на Sonya
  *****
  Гневно

  Не знам на господата дали не им писна да плюят по М.Димитров и Синята коалиция,но на мен ми писна да слушам и чета глупостите им.Да ходят да се жалват на Бареков!Той им съчувства и с радост в душата си им приглася.Каквото и да се случи от тук нататък пред мен и моето семейство не стои въпросът кой прав и кой крив.Ние ще гласуваме с бюлетина 19 за Синята коалиция!Успех!!!

 41. 42 Профил на точно сега ли?
  *****
  Неутрално

  "Плачът " на Бориславов точно сега ми се струва като "припев", подет след като Юруков и Радонов свършиха "изпълнението си"....
  СЕга е ред на Бориславов...
  Те ще си кажат и ще се покажат сами....

  Човек, убеден в Синята идея, не би правил"сечено"....
  НО ние ще гласуваме за Синята коалиция!

 42. 43 Профил на Do kokolino
  *****
  Неутрално

  Като чета стройните ти мисли ,стигам до извода,че при теб центъра за равновесие и центъра за мислене са свързани по рождение и ти ако се замислиш - може и да паднеш!

 43. 44 Профил на ММ
  *****
  Неутрално

  И ТИЯ СМЕШКОВЦИ ИСКАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. САМО НДСВ И ЦАРЯ.

 44. 45 Профил на СИНЪТ НА НАРОДА
  *****
  Неутрално

  От тая синя коалиция ни посиняваха вратлетата едно време.Но не от ръце а от каишите им.

 45. 46 Профил на !
  *****
  Неутрално

  СИНИ И БЕМБЕНИ РАЗНИ
  СЪС ГЛАВИ ПРАЗНИ
  С ЦИГАНЕТО СЕ СРОДИХА
  И СДС-ТО СИ ЗАКРИХА!

  СЕГА ДА ВИ ХАК
  ОПИТВАЙТЕ СЕ ПАК!

 46. 47 Профил на **
  *****
  Неутрално

  Съгласен съм с Иван .Освен това много от форумците забравят че и СДС и ДСБ са създадени от Костов

 47. 48 Профил на Штирлиц
  Штирлиц
  Рейтинг: 434 Неутрално

  бе не беше баш от Костов създадено СДСто ма нейсе

  verum esse ipsum factum
 48. 49 Профил на Прогноза
  *****
  Неутрално

  Аз ме виждам лошо в поведението на критикарите!
  Не е ли вярно,че Юруков направи част от кампанията ни!
  Горе долу същото прави файтона със софийските юнаци!
  Умните икономисват от подобни,неволни ПР кампании!
  Някои преливат гласове,ние средства от програмите на червените!
  Костов като няма акъл да си подбира партньорите,сигурно има да използва ситуацията!

 49. 50 Профил на коколино Доkokolino
  *****
  Весело

  Я ,сините можели да четат! И тогава, що не си четете Устава?

  П.П. СДС не е създаден от ВАнко.

 50. 51 Профил на скептик
  *****
  Неутрално

  Кошмарът на ченгеджийницата и на Сопола се материализира. Ибрикчиите на ченгеджийницата и на Сопола риват. Нищо странно, съвсем си е в реда на нещата.

 51. 52 Профил на Штирлиц
  Штирлиц
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Едно не може да му се отрече на СДСто - като магнит за скапаняци е. Просто не знам как може една партия толкова последователно да привлича мизерни, продажни, гладни плъхундери. Е - само му вижте образо на тоя на снимката!

  verum esse ipsum factum
 52. 53 Профил на Do kokolino
  *****
  Разстроено

  Внимавай да не паднеш!Нещо много се размисли.Между другото,като гледам интелекта ти искрено се успокоявам за интелекта на сините!Теб и другите критикари - треска ги тресе от яд!Свиквайте господа,свиквайте!

 53. 54 Профил на todor_kochev
  *****
  Любопитно

  Защо не си направят партия СДС-Юрук -Доган -Гей,пък да се явяват на избори и печелят!Май се имат за кората на л...то!?!

 54. 55 Профил на 1
  *****
  Неутрално

  Върл противник съм на сините в сегашния им вид, но ми се струва, че не бива да се закрива марката "СДС". Във ваш интерес е. Иначе всички ще си кажат това, което прочетох тук в много "сини" мнения - че един вид е обременено с някакви грехове. За обикновения човек сините продължават да са "седесари". Той не се интересува от котерийните борби, от ДСБ-та и тям подобни.

 55. 56 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Бориславов, какво чакате още ?
  Ето Гацев рИва, рИва, пък накрая отиде, където му е мястото - в РЗС
  А вие хем плюхте по коалирането, хем мълчахте като задници при атаките на ибрикчиите юруков и радонов, хем сега искате да станете депутати с нашите гласове !
  Е, как да стане, като дори и не си мърдате пръста да правите кампания, а занимавате хората с вашите претенции за избираеми места !
  Кои сте вие, бе, охлюви ? Какво сте свършили полезно за СДС, за София, за България ?
  Освен за себе си, за друг нещо свястно свършихте ли ?

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 56. 57 Профил на Руританец
  Руританец
  Рейтинг: 381 Любопитно

  На тези хора не им ли омръзна да се дърлят? Щото на мен ми омръзна да ги слушам

 57. 58 Профил на Баба Гица
  *****
  Неутрално

  Хората искат Обединени сини сили.В интерес на комуноидите е да сме раздробени.На който не му харесва - вън !

 58. 59 Профил на shteryo
  shteryo
  Рейтинг: 4 Неутрално

  покрепям Мартин в действията му, само с млади и енергични хора СДС може да си стъпи на крака

 59. 60 Профил на Ренегат
  *****
  Неутрално

  Това не е комунизъм-това си е чист сталинизъм.Бесепарите ряпа да ядат.Егати и коментаторите

 60. 61 Профил на иван костов
  *****
  Неутрално

  Духът напусна тялото на и на ДСБ, и на СДС и аз го открих в Синята коалиция. След няколко години като истински унищожител се насочвам към друга партия. Важно е да има лапачка и оцеляване, а не политика - това е моето верую

 61. 62 Профил на Seamus
  *****
  Неутрално

  Същестува опсност Бориславов да изчезне : )

 62. 63 Профил на Манафотурев
  *****
  Весело

  Що ми се чини че БЕЗПАРТИЙНИЯ Е ПЕДЕРАСт

 63. 64 Профил на Синя избирателко
  *****
  Неутрално

  Леле, майко ! Как се е закъхърило ченгето Борислав Бориславов за съществивянето на СДС ! Ако в това имаше грам истина , нямаше ДСБ да помага по всевъзможен начин, за да бъде регистрирано СДС като отделен субект в Синята коалиция !
  Виж, истина е, че Борислав Бориславов е подставено лице от рода на Юруков и Радонов и неговото място е при неговите господари извън структурите на СДС !

 64. 65 Профил на СТЕФАН
  *****
  Любопитно

  Бориславов, какво чакате още ?
  Ето Гацев рИва, рИва, пък накрая отиде, където му е мястото - в РЗС
  А вие хем плюхте по коалирането, хем мълчахте като задници при атаките на ибрикчиите юруков и радонов, хем сега искате да станете депутати с нашите гласове !
  Е, как да стане, като дори и не си мърдате пръста да правите кампания, а занимавате хората с вашите претенции за избираеми места !
  =============================
  бРАВО ЗА ТОВА МНЕНИЕ!!!!!!!

  ПАК ЩЕ ГО НАПИША!АЗ СЪМ СЕДЕСАР, ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА СДС!
  НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА МАЖОРИТАРЕН КОСТОВ И ПРОПОРЦИОНАЛНА-СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!

  ТОВА Е!
  ДВЕ ПАРТИИ ОТ ЕДНА НЯМА КАК ДА СЪЩЕСТВУВАТ!ИЛИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ПО ИМЕТО СИНЯТА ПАРТИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ С ПРЕДСЕДАТЕЛ РАЗЛИЧЕН ОТ МАРТИН И ИВАН ИЛИ ЗАМИНАВАМЕ В ИСТОРИЯТА!

  И ВРАЧКИТЕ ПО НОВА КАЗАХА, ОСВН, ЧЕ БСП И ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО И ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА СИНИТЕ ДА СА НА ВЛАСТ ОТНОВО.

 65. 66 Профил на .dru
  *****
  Неутрално

  Какъв е проблема? Т.н. "Синя коалиция" и без това нема да влезе в слезващото Н.С.

 66. 67 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Догане , не си прав.
  Костов се справи отлично със задачата.
  Намери един безличник но това е без значение!
  Целта оправдава средствата!!
  Да ни е честита новата безлична опозицийка!!!!!!!


  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 67. 68 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 743 Весело

  @65 Ти си едно тъпо копеле!!

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 68. 69 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  Колко жалко! Синът на полковник Бориславов няма да прави заменки в Лозенец.

 69. 70 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  "съществува опасност СДС да изчезне."

  Мъка, мъка, мъка, мъка. Ще изчезнат трите букви и какво ще стане тогава!

 70. 71 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  "За обикновения човек сините продължават да са "седесари""

  Разбира се! Петко Симеонов, Андрей Луканов, Анжел Вагенщайн, Волен Сидеров, Андрей Слабаков, лека му пръст са все седесари. Прекрасни хора и "демократи"!

 71. 72 Профил на FOX
  *****
  Гневно

  На Десети ноември 1989 година КОМУНИСТИТЕ изпълниха по един перфектен начин старателно замислян от едно десетилетие по-рано друг преврат – този път безкръвен. Но не по-малко жесток и перфиден. Смяната на режима на Тодор Живков дойде уж в името на демокрацията. На сценаристите им бе необходима опозиция. Но тъй като в тоталитарното ни общество дисидентите бяха кът, да не кажа никакви ги нямаше, те си ги ашладисаха. И ги внедриха в така нареченото СДС заедно с цялата кохорта ченгета и сътрудници на ДС сред мечтателите за промяна и останалите живи през годините на комунистическия режим бивши опозиционери.Така че не е толкова важно името СДС или ДСБ - тези две партии са толкова близки по идеи и програми че е най-добре да са с новото и необременено име СИНЯТА КОАЛИЦИЯ което звучи много по-добре от старото име сътворено от ДС а именно СДС Името СДС ми навява неприятни мигове от онова време когато не само на Орлов мост и пред църквата “Александър Невски”в столицата, в цялата страна още оттеква ехото от площадното заклеймяване на режима и неговите палачи. И възгласите: “Времето е наше!” И така, докато ние си викахме и скачахме в студ и жега, хората от списъка на Луканов си регистрираха фирми – основно задгранични и започнаха да препират парите. Като изтече гратисния период от раздаването на куфарчетата, дойде и падежа на първите лихви. А после и показните разстрели и взривове. Държавата остана в зоната на здрача и под властта на мафията. Днес – 20 години по-късно мечтата ни да бъдем европейска държава се сбъдна. Само че на прага на Европа се озовахме като бананова република, в която странно съжителстват няколко различни по манталитет и ценности Българии. Едната – просперираща и самодоволна, България на бившите комунисти, ченгета и мутри. Другата – на наивниците демократи, посочвани с пръст като сектанти, за които честта и истината, са по-важни от парите и властта. Има и една трета България – на хората, които съществуват в гърч: пенсионери, маргинали, инвалиди, самотници, захвърлени в домове и другите от ъндърграунда Така че да гласувайте задружно срещу комуносоциалистическите гниди за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ която е бъдещето на БЪЛГАРИЯ!
  Браво на Мартин Димитров! Одобрявам твърдата му позиция в тия нелеки дни! Показа лидерски качества, не се огъна, не се прекърши! Да продължава все в този дух! До него е Костов, а двамата стават сила, която смразява кръвта на родния мафиотско-комуноиден ченгесариат! Ако са заедно, голямо треперене ще падне за доганово-комунистическите ченгета и мутри! Ще победим! Да си отвоюваме България от мафията! Време е за добрите! Време е за победа!

 72. 73 Профил на snejka
  *****
  Гневно

  Пълен глупак си ти Бориславов!!!! Синята коалиция ще я има ,и много скоро ще бъде още ро-силна и срлотена . !!!!!!

 73. 75 Профил на Ебаси
  *****
  Неутрално

  Толкова ли са късогледи хората на Костов? Каква синя партия? С Костов начело? Той нее може да събере собствените си фенове, пък ще води синя партия

 74. 76 Профил на Гочо
  *****
  Неутрално

  Роденото в лъжа умира в престъпление - римска поговорка. Щом Мартин Димитров нарушава устава, като пренарежда листите, чакайте по-лоши неща по-нататък. Така няма да се роди Синя партия с широка подкрепа. Само клуб по интереси на Костов-Димитров

 75. 77 Профил на AZ
  *****
  Любопитно

  Подкрепете с гласа си СИНЯТА КОАЛИЦИЯ - политическата сила, която отново ще спаси и възроди нашата България ВСИЧКИ ДРУГИ ПРЪКНАЛИ СЕ ПАРТИИ - СА ПАРТИИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ(БСП)БКП КОЯТО ОЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!

 76. 78 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  СДС няма да изчезне за много хора това е символа на промяната но просто вече времената са други .ще изчезнат хора като юруков,гацев,бориславов и други политически подлоги който се опитаха да го унищожат и все още правят такива опити Мартин Димитров обаче им се противопостави и за това сега го плюят така злобно.и въпреки всичко СДС винаги ще бъде част от автентичната десница в БЪЛГАРИЯ доказаха го като част от СИНЯТА КОАЛИЦИЯ на 05.07.2009 година ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 19 УСПЕХ

 77. 79 Профил на митьо
  *****
  Неутрално

  Че МАРТИН си беше "къртица" беше ясно на голяма част от разочарованите СИНИ. Целта му беше да заличи СДС и най-големите и неосъзнати ентусиасти му помогнаха...

 78. 80 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1788 Любопитно

  Залогът е демократична или олигархична България.
  Това война. Тройната коалиция я започна!
  Те загубиха битката за СДС.
  Те загубиха битката за ДСБ.
  Синята коалиция е КОАЛИЦИЯ от равнопоставени партии. Съюзниците не воюват помежду си.
  Бориславов е "сбъркал" битките. На война, който се обръща срещу своите воюва за противника!
  Точка!
  Войната е против БСП-ДПС-НДСВ!
  Битките са против БСП-ДПС-НДСВ!
  Те ще загубят войната!

 79. 81 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Помнете: единственият добър комунист е мъртвият комунист.

  Па макар и когато се крие зад фасадата на уж лидер на "СДС София", избран и назначен с протекциите на Доган Ахмед Ага.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 80. 82 Профил на Син комунист
  *****
  Неутрално

  Синя партио, ти си права, когато съгрешиш дори

 81. 83 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 743 Любопитно

  Болни мозъци!
  Роси ти си болна!!
  Имаш хлебарки в мозъка!!Имаш бацили!!
  Драгалевски бацил .Какво ви става,Вие луди ли сте?

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 82. 84 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 743 Любопитно

  Болни мозъци!
  Роси ти си болна!!
  Имаш хлебарки в мозъка!!Имаш бацили!!
  Драгалевски бацил .Какво ви става,Вие луди ли сте?

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 83. 85 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Айдее , Бориславов - червен , Бориславов - ченге , Бориславов - агент на ДПС и т.н. Юруков , Радонов всички ченгета , всеки който има нещо да каже , да изрази някакъв вид несъгласие е ченге , на всеки на когото е противен Костов му се лепи еттикет и се отлЮспва като еретик. Утре и Мартин да протестира за нещо , и той изведнъж ще стане червен , ченге , евангелист и др. Ей така се гради партия , така се създава имидж. Но не е нужно , отдавна знаем какви са методите на Костов , той веднъж беше лидер на СДС...
  Минуси за Карла - форумното ченге...

  Klaatu Barada Nikto!
 84. 86 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  Време е червените жокери и дръндарките камериерки да изчезнат от партията на Мартин Димитров.
  Новият лидер показа, че може да контролира хората си. Да го подкрепим с №19.

 85. 87 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Не мога да гласувам за Костов. Винаги съм гласувала за СДС , но за СК не мога , СК не е СДС , СК е Костов. Той е единственият червен тук , направо съм изумена , че толкова малко хора са способни да го видят обгърнат в алени пламъци и с петолъчки вместо рога...
  За това избирам по-малкото зло , с отвращение.

  Klaatu Barada Nikto!
 86. 88 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 488 Неутрално

  "Не мога да гласувам за Костов. Винаги съм гласувала за СДС , но за СК не мога "

  Лъжеш, пикло. Винаги си гласувала за БьеКаПье.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 87. 89 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Брех , камене , не те бях виждала в кабината с булетините...

  Klaatu Barada Nikto!
 88. 90 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2152 Неутрално

  Станишев казваше, че докато си карал трамвая през гората, лоши костовисти, маскирани като горски феи, саботирали снимките на клипа, като лепели етикети на вагонетката, най-корумпиран, некомпетентен, и пр. Това с етикетите е заимствано от лексиката на Позитано, както и гласуваш за СК, получаваш Костов.

 89. 91 Профил на Мето
  *****
  Неутрално

  Като "синя" избирателка съм упълномощен да защитя другарите Иван Костов и Мартин Димитров защото допринасят за стройните редици от червени избиратели да ги спасят с депутатски имунитет, за да обслужват негаснещата Луканова кауза, с която благодарение на такива плазмодии като тях ние "сините" избиратели помагаме на червените да ни водят за носа вече 20 години.

 90. 92 Профил на kokona
  *****
  Неутрално  Проблемът на СДС си има име
  16.06.2009 11:47
  Търси се спасител на разяждания от тотална Гагргамелизация СДС. Спешно!
  Защото най-лошото в тази ужасна каша е, че края и не се вижда.
  И ако изобщо има нещо по–лошо от най–лошото, това е ужасяващия факт, че годините си минават а Костов & Вогоните* около него тъпо и упорито нищо ново не научават и нищо старо не забравят.

  Проблемът на СДС всъщност не е Мартин Димитров!
  Не е и предишният председател Пламен Юруков. Още по-малко пък е ГЕРБ, БСП, ДПС, РЗС или която и да е друга политическа сила, била тя враг, опонент, конкурент или съюзник на сините на различните избори от 1989 г. насам.
  Не са виновни и медиите!

  Проблемът на СДС си има име – Иван Йорданов Костов!
  СДС това съм АЗ! Горе долу това изчерпва цялата житейска философия на Иван Йорданов Костов.
  Схемата, по която неудобните се отстраняват, е проста - първо ги изгонват, а после ги обявяват за… предатели. Сияйната простота, характерна за тази практика, изисква само едно – малкото останали седесари да са безмозъчни Вогони.
  И точно тук е пресечната точка, в която може да бъде намерен обективния БЕЗкрай на забърканата от Иван Йорданов Костов каша.

  Изгонените оцеляват!
  Като по правило Христо Бисеров, Йордан Цонев, Богомил Бонев, Стефан Софиянски, Пламен Юруков (не е далеч деня, в който към тази компания ще се присъедини и Мартин Димитров) и т.н., не само оцеляват, но и просперират в политиката, икономиката и т.н.
  Тръгвайки си от СДС всеки един от тях е тръгнал с приятелите си, семейството си, бизнеса. И така парче след парче пъзелът става все по–рехав.
  И десницата като цяло по–слаба!
  И Костов не може да направи нищо!
  Най-омразните му хора всъщност се оказват по-интелигентни, по-организирани от него, по-разумни (това изглежда не е много трудно) и най-малкото - запазват през годините влиянието си. А някои даже го умножават.

  Никакъв пъзел, на никаква цена НЕ може да бъде нареден без тях!
  Или всички вкупом ще си отидат (задължително и Гаргамел) и ще се започне нов проект, или… нищо!
  Не съществува вариант за политическо оцеляване единствено и само на Гаргамел & Вогоните.

  Ясно е, че Костов никога няма да се промени. Прекалено дълго е слугувал на тъмната страна. И тя го е обсебила БЕЗВЪЗВРАТНО.
  Ясно е обаче и друго! Факт е, че за чест на СДС, въпреки всички опити да бъде Вогонизиран, продължават да се намират хора НЕ поддаващи се на “прелестите” на Вогонската поезия. Умни хора, които задават умни въпроси, и които търсят умни отговори. И които, ако бъдат изгонени, просто ще си тръгнат. Заедно със семействата си, приятелите си и бизнеса. И пъзелът пак ще става все по–рехав и все по–рехав и така, докато накрая… изчезне. Вогоните ще поврякат дежурните глупости от блатото си, как еди си кой бил свързан с не знам коя партия и това е. Просто обяснение за прости хора – проблемът е отвън, а предателите са получили заслуженото и пак… нищо!

  Това няма да промени очевидния факт, че примерно лидерът на Софийската организация на СДС Борислав Бориславов, е очевадно много по-интелигентен, разумен и харизматичен от Иван Йорданов Костов. И Бориславов ще се оправи в живота. Със или без СДС - ще се справи.

  Да му мисли Гаргамел! Цял живот единственото, което прави, е да убива мечти и да руши каузи.
  С това ще го запомнят.

 91. 93 Профил на Cobalt
  *****
  Неутрално

  Синя коалиция- да, но без старите муцуни като И.К. и сие. Иначе излиза че само си подлагаме задника на ДСБ

 92. 94 Профил на ГЪРБАЧОВ
  *****
  Неутрално

  Ха така млади хора!Сега след като изпълнихте първата задачка
  на ДС и перестройчиците от бившата БКП е време да изпълните
  и втората.ДСБ / Държавна сигурност на България / е получила указание от ДС и перестройчиците да си приберат СДС / Сътрудници на дължавна сигурност/.Време е за последния етап
  от Харвардския проект том трети "Завършване".България трябва
  да осигури изграждането на пътищата,унишожаването си на
  промишлеността и като фабрика на гастарбайтери да разгони
  населението си по всички краища на света като обезлюди до минимум територията си,която впоследствие да бъде предоставена на "англо-саксонската нация".

 93. 95 Профил на до КАРЛА
  *****
  Гневно

  Червена си та дрънкаш кухавелке Гласувай за продажниците кагебисти БСП(ДС)

 94. 96 Профил на #87
  *****
  Гневно

  Кратуната тие пълна с петолъчки То бива болшевишки манталитет, ама на този твой манталитет и Ленин би завидял. Боклук

 95. 97 Профил на Желязко Желев jelev1@abv.bg
  *****
  Неутрално

  Ха.Вчера Т.Дончева каза че от БСП ще остане само табелата.Днес пък СДС ще изчезне.Ми цъвтим и вържем.Ако и другите боклуци ги сполети същата съдба?И закого ще гласува 1/3 от населението?То на 4 години веднъж да се почувства значимо и сега да му отнемат и това?

 96. 98 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  95 и 96 , благодаря за подкрепата! По-добро доказателство в правотата ми от твоите излияния няма...

  Klaatu Barada Nikto!
 97. 99 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 765 Неутрално

  още една 'битка за СДС' и то ще изчезне.

  Бориславов просто пада на неизбираемо място и опищява орталъка. Но вместо да нарече това 'битка за мене си и мястото ми в листата', го възвеличава до 'битка за СДС'.

  Битките вътре в СДС дойдоха в повече на всички. Заради Юруков, СДС не успя да направи никаква кампания за евроизборите. Трябваше да се занимава само с гнусните му номера и да търчи по съдилища.

  След като Юруков не успя, сега се появява Бориславов и се опитва да направи същото точно преди националните избори. Не знам какви са истинските му мотиви, но ако наистина го е грижа за СДС в частност и България като цяло, да млъкне за 3 седмици. После да води каквито битки намери за добре.

 98. 100 Профил на Цонев
  Цонев
  Рейтинг: 516 Неутрално

  Karla, и за кого ще гласуваш?

  And some things that should not have been forgotten were lost. History became legend, legend became myth...
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK