Регистрацията на СДС се задвижи следизборно

Регистрацията на СДС се задвижи следизборно

© ДневникСофийският градски съд обяви, че ще се произнесе в срок - най-късно до месец, по регистрацията на новото ръководство на СДС.


На днешното заседание по случая, което се провежда след неколкомесечна пауза, адвокатът на СДС Димо Гяуров заяви, че не държат да бъдат вписани като членове на Националния изпълнителен съвет Дора Христова и Пламен Радонов.


Първоначално те бяха избрани в ръководството на партията, но след след серията опити да блокират регистрацията на СДС, бяха изключени.


Делото за регистрацията е поверено на съдия от търговското отделение на градския съд , защото всички съдии от фирменото отоделение си направиха отводи.

Ключови думи към статията:

Коментари (42)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  бай Петко
  Рейтинг: Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 2. 2 Профил на ООООО, бай Петко
  ООООО, бай Петко
  Рейтинг: Неутрално

  Ти си получи хонорара от Позитано и както винаги - на първа бойна линия. На Позитано обясниха ли ти колко точно процента има БСП от спечелените за Колиция за съветска Русия общо17%. Бас държа, че нямат двуцифрено число. Нищо, Петко, нищо. Няма да си жив до следващите избори, както се нервиш на ВЕЛИКИЯ Костов, та да видиш как любимата ти партия не влиза в следващото народно събрание. Взе ли си хапчетата?

 3. 3 Профил на ТНТ
  ТНТ
  Рейтинг: Весело
 4. 4 Профил на Aman
  Aman
  Рейтинг: Неутрално

  Бай Петко ти май само от алпинизъм и от египтология не разбираш. След всяка новина - мнение. Ограничи се малко, както виждаме си ограничен ... умствено.

 5. 5 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: Неутрално

  Ох ох ох как обичам да дразня сини маймуни с червени задници.

 6. 6 Профил на conservoir
  conservoir
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Нов шеф, ново начало е, ако се очертавах избори за наесен това едва ли щеше да се случи. Критичен момент за СДС- оттук насетне или обединение и коректив на властта, или саморазпускане

 7. 7 Профил на pezar
  pezar
  Рейтинг: Неутрално

  Бай Путкоо , бай Путко.

 8. 8 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Докато градският съд се произнесе,
  СДС-то в космоса ще се изнесе!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 9. 9 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Не гледайте бай Петко какво пише,
  той е човек свише!
  Има чувство за хумор той
  и в съня си е готов за бой!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 10. 10 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: Неутрално

  Само така, Бербенков, парнаский друже!

  Додето съдът се произнесе
  Седесето слон ще го изтресе...

 11. 11 Профил на бай Гатьо
  бай Гатьо
  Рейтинг: Неутрално

  бай Петко , остаи тия кьорлемета Сеебесари , те умряа отдавна ,видех ме ги 1997-2001 , найбаа хубао милата ни родина , че чак и на себе си са го турнали .
  Да не развалат магията с Бойко , че пак искат да се набутат тихом във властя............. Ам Бойко не е луд той си знае раотата.....

 12. 12 Профил на Plamen Yurukov: A az sega kak 6te vojuvam s Martin bez komynisti4eskiq sud???
  Plamen Yurukov: A az sega kak 6te vojuvam s Martin bez komynisti4eskiq sud???
  Рейтинг: Неутрално

  Пламен Юруков е бил вербуван през 90-те години от Националната служба за защита на конституцията/така се казваше НСС тогава/ под псевдонима Сотир. Този човек пусна в реализация план на Ахмед Доган за овладяване на СДС. Този план се реализира от Христо Бисеров и неговите маши в СДС-Пламен Радонов, Пламен Минев, Захари Желязков, Цоньо Ботев и други от клуба "Сенатор". Пламен Юруков е назначен за почетен консул на Казахстан у нас през 2000 г. На това място е трябвало да бъде Васил Божков-Черепа, но Юруков го е преборил. Представете си за какви покровители става дума. Да не говорим, че Казахстан е рядко авторитарна страна и изборът на Юруков не е случаен. Пламен Юруков е бил съдружник на известния строителен мошеник Димитър Бърбуков, а през 1995-96 е бил съдружник и със собственика на скандалната фирма "Фронтиер" Красимир Георгиев. Основният бизнес на Пламен Юруков днес не е кафето. Много хора грешат като смятат така. Истината е, че той търгува с оръжие и поради това е и почетен консул на Казахстан у нас. Юруков работи в много тясна връзка с Николай Ибушев-собственикът на Арсенал - Казанлък. Ибушев е бивш червен депутат, но в прекрасни отношения с Йордан Бакалов например. По тази линия може да търсите и основата за добрите отношения на Юруков и Бакалов. Освен това Бакалов много добре знае за изнесената по-долу информация и заедно с Методи Андреев са изнудвали Юруков преди конференцията на СДС лятото на 2007. Затова Юруков predi избра Бакалов за председател на парламентарната група на ОДС. Трябва да се знае също така, че при Бойко Борисов има снимки на Юруков, който е хванат от самия Борисов с огромно количество подправени пари, докато е бил главен секретар на МВР. Затова Юруков газ пикае срещу Бойко Борисов. V момента sre6ty СДС се borqt i двамаta действащи сътрудници на тайните служби - Юруков и Радонов, закопчавани нееднократно заради сериозни финансови престъпления.

 13. 13 Профил на A nie, 4engetata, sega kak 6te vojuvame s Martin bez komynisti4eskiq sud???
  A nie, 4engetata, sega kak 6te vojuvame s Martin bez komynisti4eskiq sud???
  Рейтинг: Неутрално

  Кои са софийските лидери на СДС, i za6to se borqt sre6ty sinqta koaliciq?
  Иван Сотиров - сътрудник на VI управление на ДС. Картонът на Иван Сотиров е бил изваден от архива през 1991 г. Затова бившата комисия “Андреев” и сегашната комисия по досиетата нямат данни за това. Повече подробности по този въпрос знае Йордан Соколов - тогавашен министър на МВР. Сотиров е бил привлечен за сътрудник в гимназиалния курс във връзка с екологични протести, в които е участвал. Поради своята съпричастност към комунистическите тайни служби Сотиров не е поискал да му бъде издаден документ за чисто минало, каквито документи се изискваха по времето на Филип Димитров. Претекста на Сотиров тогава е бил, че не може да си плати държавната такса, за да получи документа. Страхът да не би сегашната комисия по досиетата, която е с много по-големи възможности от предишните, да намери нещо за неговото минало го кара преди да се кандидатира за председател на СДС да потърси контакти със служители на комисията на Евтим Костадинов. Интересувал се е дали данни от регистрационните дневници могат да бъдат оповестявани от комисията. И накрая известно е, че тъстът на Сотиров е бивш офицер от тайните служби на НРБ.
  Стефан Титков Иванов е син на висш офицер на комунистическите тайни служби, работил под прикритие. Затова в системата за информация на МВР - СКРЕБ за бащата на Стефан Иванов няма нищо друго освен неговото ЕГН. По принцип в тази система за всеки гражданин на някогашната НРБ са давани трите му имена, родното място, както имената на родителите му. За по-специални случаи, като този с бащата на Ст. Иванов се е давало само ЕГН -то. Самия Стефан, наистина както пише СДС - София, живее в блок на МВР, построен по време на комунистическата власт. В миналия общински съвет на София Ст. Иванов беше лидер на групата общински съветници на СДС и като такъв договаряше разпределянето на комисионните от атрактивните заменки с другите участници в тогавашното мнозинство. Многократно, когато е било необходимо, в разпределението на тези комисионни са били включвани и съветници от БСП, като парламентьорът в тези преговори винаги е бил Стефан Иванов. Когато избухна скандалът с директора на “Трамкар”- Христоско Вретенаров, в своите писмени обяснения пред кмета Борисов, той посочва, че основно е давал пари на тогавашния лидер на СДС - София Стефан Иванов, който уж ги вземал за партията. Да не говорим за парите вземани на ръка от кубовете на СДС, преотстъпени срещу ниски наеми за ресторанти и други такива.
  Борислав Бориславов e син на Иван Бориславов, който е бил агент на Петко Михов/ ПЪРВИ отдел на ШЕСТО у-ние на ДС/. Същият е имал и връзки с Цвятко Бузовски от същия отдел. За агентурното му минало с достатъчна информация разполагаха Найден Петров, Георги Иванов, Иван Янкулов, Ангел Димитров и Владо Динев. Картончето на Иван Бориславов е унищожено също като на Иван Сотиров. Синът му Борислав е лидер на Софийската организация на СДС. Като войник в казармата е служил при офицер, който в момента е член на ГЕРБ. Неговия ротен е споделил с близки до Бойко Борисов за това, че като войник Бориславов е имал вземане-даване с ВКР. Това се знае от лидера на ГЕРБ. Престоя му като общински съветник в Столична община се свързва с участието му в редица скандални заменки. Горепосо4ените 4енгета крепяха Пламен Юруков, и източваха общински фирми в София заедно с komynistite.

 14. 14 Профил на ЧАПАЙ
  ЧАПАЙ
  Рейтинг: Неутрално
 15. 15 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: Неутрално

  Бе тоя, дето пейства едни и същи чаршафи стотици пъти по всички теми, дали е седерас-педерас, а? Как мислите?

 16. 16 Профил на лоша работа
  лоша работа
  Рейтинг: Неутрално

  бай Петко има корав пристъп на следизборна шизофрения, явява се ту тук, ту там. Сега и като бай Гатьо. Накрая ще стане бах Петко.

 17. 17 Профил на Анализатор
  Анализатор
  Рейтинг: Неутрално

  Знаете ли колко народ не гласува за Синята коалиция, понеже припозна в нея диктаторската мутра на вечния лузър Костов. Юруков беше замислил СДС като естествен притегателен център около който останалите демократични партии да се обединят, а и самото СДС вече беше набрало инерция - преди злощастните вътрешнопартйни избори СДС гонеше 5% рейтинг, а ако избрания лидер беше читав човек, а не мушмурока Мартинчо, на изборите само СДС би взело над 7%. Кой дявол докара това лъжливо мекере Мартин Димитров в СДС, че и за лидер? Какво говореше преди да го изберат, какво направи след като го избраха? Какво ли питам “Кой дявол?” Името на дявола е ясно: Иван Костов! До кое политическо образувание тоя човек се е докоснал и не го е разрушил? Кога най-сетне българина, претендиращ да е демократ, ще проумее, че Иван Костов е троянски кон на болшевиките в дясното политическо пространство?
  Ако СДС на Пламен Юруков беше оглавило десницата, сега изборните резултати и парламентарната конфигурация щяха да са други.
  А марионетката Мартинчо е от най-смотаните - без мярка за реалността и фактите. Като хипопотама - колкото повече е затънал в калта, толкова по-голяма уста отваря. Бълнува за изборна победа при такова слабо представяне. Да вземе ДА СЕ РЕГИСТРИРА В ДРУЖЕСТВОТО НА БЕЗНАДЕЖДНИТЕ ЗАГУБЕНЯЦИ. Да не мъчи повече съдиите - и те са хора…

 18. 18 Профил на Анализатор
  Анализатор
  Рейтинг: Неутрално

  А и защо ли да го регистрират този загубеняк? Докато процедурата по регистрацията му приключи, то ще дойде време за нови вътрешнопартийни избори и Мартинчо ще бъде свален. И тогава какво? Отново регистрация? Ако този политически нахалник има малко съвест, по добре да изчака с регистрацията след вътрешнопартийните избори - да не харчи напразно парите на СДС по съдебни такси и хонорари. А ако си мисли да суспендира Устава на СДС и да не организира вътрешни избори, да се маха от СДС, ДА СЕ САМОИЗКЛЮЧВА.

 19. 19 Профил на Анализатор
  Анализатор
  Рейтинг: Неутрално

  Мартин Димитров
  лидер на СДС, пред "Нова телевизия"
  Това правителство може да е стабилно, само ако Синята коалиция участва в него, поне на административно ниво.
  Палето Мартинчо явно е тръгнало по пътя на Командира - мъчи се да извива лакти. Но нали си е пале - може да извива само ...кутрета...

 20. 20 Профил на Сърдит демократ
  Сърдит демократ
  Рейтинг: Неутрално

  Безхаберника Мартин - вън от СДС!

 21. 21 Профил на Томас Джеферсън
  Томас Джеферсън
  Рейтинг: Неутрално

  Съдбата на СДС с избора на Мартин Димитров показва колко е крехка демокрацията. С всяка мярка за въвеждане на повече демокрация са нужни три пъти повече предпазни мерки, за да не се изроди тя в диктатура.

 22. 22 Профил на Комунозомбита
  Комунозомбита
  Рейтинг: Неутрално

  Комунозомбита:
  Бай Петко и Азер Меликов се възбуждат като чуят името Костов!
  Надявам се приятно!
  Приятни възбуждания и превъзбуждания бай Петко!
  Биваси го Костов!

 23. 23 Профил на Анализатор
  Анализатор
  Рейтинг: Неутрално

  ЩО Е ТО КОСТОЗОМБАР И ИМА ЛИ ПОЧВА ТО У НАС?

  В антропологически аспект като ниво на развитие споменатото животно стои на по-горно стъпало от кроманьонеца и неандерталеца. Определено за него може да се каже, че е по-скоро стадно, отколкото социално животно. Най-вече поради два факта:
  1.Закърняла мисловно-рефлексивна активност в посока на личностен СВОБОДЕН избор на позиция и действие - тези животни изпитват остра нужда някой да им показва пътя, а те сляпо да го следват и
  2.ДЕФОРМИРАНО през призмата на лидера ВЪЗПРИЯТИЕ на света и окръжаващите факти, стигащо до психически аномалии в болезнено настойчиви твърдения, че деня е нощ, че това, което е долу, е горе, че бялото е черно и че загубата е победа.
  За емоционален баланс при това ПОЛУСТАДНО-ПОЛУСОЦИАЛНО животно не можем да говорим - ярко доминират негативните емоции, които се изливат като неистова злоба към всичко, което водача(Командира) отрича. Поради нарушения емоционален баланс и преди всичко поради етапа на развитие(полустадно, полусоциално животно), логическа мисъл и рационално действие трудно се индикират, особено когато:
  А. Ситуацията е по-сложна и
  Б. Когато липсват ясни указания на Командира.
  Най-високото ниво, до което може да достигне "полета на мисълта" на костозомбара е ИНТЕРПРЕТАЦИЯТА, т.е. да повтаря с други думи вече казаното от Командира. Дори когато нещата са прости и очевидни, костозомбара не се смущава да повтаря казаното с други думи. И изпада в комични ситуации да търси синоними например на БЯЛО и като не ги намери, започва да изрежда всички други цветове на дъгата, за да ги отрече с единствената цел да остане само БЯЛОТО. А някои по-смели и напористи в подмазването костозомбари дори се опитват да търсят обоснования от рода на БЯЛОТО Е БЯЛО...ЗАЩОТО Е БЯЛО...Защото се оказва, че в крайна сметка Командира го е определил като бяло, независимо от това, че спектралния анализ НЕДВУСМИСЛЕНО ПОКАЗВА, че то поглъща всички останали цветове без да ги отразява, т.е. Е ЧЕРНО. В социално-политически план за костозомбара е напълно валидна закономерността, че робската тълпа(кой не скача е червен!) е благодатна почва, върху която виреят тирани. По отношение на прогреса и развитието позицията му е фактор за укрепване на блатното статукво на псевдодемокрацията. Поради липса на личностна мотивация за свободен избор, в условията на променящия се свят от комунистическа диктатура към свободно гражданско общество, фалшивата демокрация е точно онзи обществен строй, който най-много устройва костозомбара. И най-големи негови врагове са онези, които търсят логични основания за свободен личностен избор на поведение, подлагайки на критическо съмнение мнението и позицията на Командира. С една дума за тази социална СУБкатегория е напълно валидна поговорката "ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА". Перифразирано: ПРОСТ ЕЛЕКТОРАТ - СЛАБА ПАРТИЯ(справка - ДСБ). Къде е изхода, каква е социалната терапия за преодоляване на този негативен феномен, дал облика на 20 годишния преход от пустото към...празното? Аз го виждам в една дума: ПРОСВЕЩЕНИЕ! В онзи смисъл, който в него влагат великите хуманисти и философи на 17-18 век. На всички нива: от нивото на форумния псевдо-агитатор Виктор до нивото на политическия псевдо-икономист Иван Костов. Това естествено е възможно само в обществена среда, където ЗНАНИЕТО Е ИЗДИГНАТО КАТО ВИСША ЦЕННОСТ за постигане на ИСТИНАТА, а НЕВЕЖЕСТВОТО Е НИЗВЕРГНАТО като причина за изпадане в ЛЪЖИ И ЗАБЛУДИ. Само в такава среда, в която костозомбара е вече изолиран маргинал, а не масова социална категория, политически наглата посредственост(справка - живот и дейност на Иван Костов) може да бъде поставена на точното й място - в музея.

 24. 24 Профил на Комунозомбита
  Комунозомбита
  Рейтинг: Неутрално

  Г-н Анализатор,
  Вие също сте от Движението на Комунозомбитата!
  Възбужда Ви г-н Костов!
  Надявам се приятно!
  Бива си го Костов! И той е мъжага отвсякъде!
  Дано възбуждането е полезно за Вашето здраве!
  Радвам Ви се!
  Yes!

 25. 25 Профил на Един с много лица
  Един с много лица
  Рейтинг: Неутрално

  Пак един и същи човек пише под различни имена и спори сам със себе си.
  Многопластово, сложноказано и нищо ново.
  Каква ли е целта?
  Собствени духовни пожари ли гаси?
  Или комплекси?

 26. 26 Профил на do baj petko
  do baj petko
  Рейтинг: Неутрално

  Бай Путко бяхте обещали една свирка да ми направите...

 27. 27 Профил на До Тъпаците разбиращи от всичко
  До Тъпаците разбиращи от всичко
  Рейтинг: Неутрално

  Ако не беше Костов , сега щях ме да си броим рупийте направени от камък с единственото длето наследство от Виденов

 28. 28 Профил на Pondic
  Pondic
  Рейтинг: 210 Неутрално

  Стиснаха си ръцете, колкото да влязат в парламента и пак ще се почне със седесарските тъпотии: Цепене, дърляне, изнудване - абе комунистически похвати от ДС.
  Аман от тия.Айде да се разцепят на още 5-6, та да ги заровим и погребем, да не низанимават с техните глупости.

  Де е Левски?
 29. 29 Профил на До Анализатор
  До Анализатор
  Рейтинг: Неутрално

  Не знам какво работиш,ама сигурно единственото ти занимание е да спамиш по форумите.Пишеш не само в този форум едни и същи тъпи коментари против Костов ,с което мене от умерен ме направи твърд костовист.

 30. 30 Профил на KOMUNETO
  KOMUNETO
  Рейтинг: Неутрално

  Бай Путкоо , бай ПуткоБай Путкоо , бай ПуткоБай Путкоо , бай ПуткоБай Путкоо , бай ПуткоБай Путкоо , бай Путко....
  XEXEXXEEEEE

 31. 31 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Айде, Манго Костов да глътва седесенцето окончателно и върлите костовисти, карлуковски ветерани и доайени на 4-ти километър да мирясат на тая тема (Юруков - Радонов). Да почват следващия враг с партиен билет...

 32. 32 Профил на kiko
  kiko
  Рейтинг: Неутрално

  Юруков е на море. Вчера го видях на Ривиера. Пие си пиенето в ресторант Рибката.

 33. 33 Профил на КЕФ
  КЕФ
  Рейтинг: Неутрално

  Да тракнеш минуса на аналния,е все едно да размажеш хлебарка.МНОГО ГОЛЕМ КЕФ!!!

 34. 34 Профил на sds
  sds
  Рейтинг: Неутрално
 35. 35
  бай Петко
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 36. 36 Профил на Напред
  Напред
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Много странно,но в този форум е пълно със хора пристрастни към СДС.Няма лошо-както се казва и аз бих гласувал за тях.....ако не бяха минали през власта....но не би..ВЕЧЕ минаха!Вие господа и дами явно не сте живели в държата по това време!При тях,както и при всички останали минали през власта няма значение кой как си е кръстил партийката,а колко ще се налапа!

 37. 37 Профил на Ганьо Голия
  Ганьо Голия
  Рейтинг: Неутрално

  Мили Седесарчета и министерски постове ви се привиждат! Ясно! Хванал ви е последния гърч!

 38. 38
  ****

  Мненията на потребителя Salutte бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 39. 39 Профил на КОСТА
  КОСТА
  Рейтинг: Неутрално

  България има само 4 години, когато очевидно вървеше напред -
  Правителство на СДС 1997-2001г.
  Оттогава - застой в блатото на ДС и мафията
  Като сте толкова прости - пак си избирайте палячовци и тарикати.
  И си чакайте вдигане на жизнения стандарт докато сте живи.

 40. 40 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: Неутрално

  Коста, Костаааа, и ти си заспал 2001 под моста...

 41. 41 Профил на торбалан
  торбалан
  Рейтинг: Неутрално

  кофти работа!

  и сега как ще го ликвидират СДС-то, като не могат да го регистрират?

 42. 42 Профил на до Торбалан
  до Торбалан
  Рейтинг: Неутрално

  Вече го регистрираха, ако не си разбрал!

  И това показва, че не си прав.
  И че нарочно си тук.

  И, че недолюбваш г-н Мартин Димитров.
  И, че недолюбваш г-н Иван Костов.

  Ясно ни е, че пиеш червени хапчета и плашиш бабите!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK