СДС-бумеранг за схемата в СГС

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (22)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Доган, Сергей и Симеон
  *****
  Гневно

  Ето ги олигарсите и мафиотите на алтернативен видео-материал:

  http://www.youtube.com/watch?v=4uy3NRljZFA

  Затвор за цялата ДС върхушка!

 2. 2 Профил на snaypera
  *****
  Неутрално

  NOMER 1 ti si super znay ce stom snaypera e steb znaci miliyoni sa s teb obace se pravyat ce ne vijdat zastoto taka im ugajda

 3. 3 Профил на snaypera
  *****
  Неутрално

  dolo parlamenta mahayte se SINI ZELENI KAFEVI I NE ZNAM OSTE KAKVI VIN GADOVE

 4. 4 Профил на heat
  *****
  Неутрално

  филмчето е яко

 5. 5 Профил на Водолаз
  *****
  Неутрално

  Кадрите от видеоматериала

  http://www.youtube.com/watch?v=4uy3NRljZFA

  трябва да се извадят на плакати и да се разпространят из цялата страна, за да ги видят мниго повече хора!

 6. 6 Профил на Мнение
  *****
  Неутрално

  "... циничната и нямаща нищо общо със смисъла на правото схема, по която в България могат да се отстраняват политически опоненти"

  Стига бе, Дневник, как може да сте такива вресльовци бе, срам ме е, че едно време ви харесвах и препоръчвах. Аман от манипулации отвсякъде. Писна ми да ви чета глупостите.

 7. 7 Профил на nikola36
  *****
  Неутрално

  най-после нещо свястно-имам предвид горното клипче.
  който има възможност-залейте с подобниклипове гадостите на
  нова зора.
  ДО ДУПКА И В ДУПКАТА!

 8. 8 Профил на Васил Поне
  *****
  Неутрално

  Какви манипулации бе, №6?

  Ти си манипулация!

 9. 9 Профил на Наблюдател
  *****
  Неутрално

  Залогът е - стотици милиони евра ограбени от държавата,
  респективно от данакоплатците .Така наречения "български
  съд", е в основната схема на това престъпление . Ако и то-
  ва не е залог,"Здраве му кажи "!

 10. 10 Профил на Белок
  *****
  Неутрално

  Да, има залог и не само СГС е част от тази схема. Тя е изградена във всички съдебни звена, като се е нацелила в тоталната промяна на принципите за независимост на съдебната власт от другите власти. И не само политиците имат решаващ дял в това, а и хората в държавата, които не търсят кусурите в себе си, а в съда, който прилага законите на измекярите

 11. 11 Профил на КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ
  *****
  Неутрално
 12. 12 Профил на klipa
  *****
  Неутрално

  Нямам представа кои са Нова Зора но клипа е много добре направен и точен.
  Има го във всички големи бг.сайтове като абв.бг и др.
  Супер е!

 13. 13 Профил на conservoir
  conservoir
  Рейтинг: 466 Неутрално

  И кой е сега и.д. ? не стана ясно .
  Антон Станков ?

 14. 14 Профил на gatzev2
  gatzev2
  Рейтинг: Неутрално

  ИНДИАНА ДЖОУНС И ПОСЛЕДНИЯ ЧЕРВЕНОАРМЕЕЦ НА БЪЛГАРИЯ

  200... г. Телефонът в кантората ми в Александрия, Вашингтон, звънна. Женски глас се обърна към мене: „Д-р Индиана Джоунс, ще получите голям жълт плик с една малко необичайна поръчка! Вътре ще има и втори такъв със скромен хонорар за изпълнението на задачата, както и още един малък трети с точни указания за начина и пътя по който трябва да преминете за да сме напълно сигурни, че резултата ще бъде такъв какъвто го очакваме от Фирмата..” и затвори телефона. Аз не се учудих много, защото и друг път бях получавал поръчки от Фирмата.. т.е. май - от ЦРУ в Ленгли, но този път всичко беше малко по-странно и дистанцирано- като че да ставаше дума за строго секретна и деликатна работа, от която явно разузнавателната централа се пазеше и беше рискова. Не знам какво толкова биха искали от дипломиран историк и археолог като мене- явно ставаше дума за някоя издирвана или загубена реликва, от онези, за които службите вярват, че със самото им намиране ще спасят човечеството от някоя голяма злина, която тайно го дебне. Приех предизвикателството и точно след пет минути държах вече големия жълт плик в ръцете си.. Съдържанието му беше точно такова, каквото ми го бяха описали- 2 по-малки отделни в големия- около 20,000 $ - доста голяма сума този път- обикновенно бяха скръндзи и получавах 6000- 7000 $, та едва си покривах разноските, камо ли да заделя нещо за по-нататък.. А сега такава щедрост- я да видя в задачата къде е уловката. Гледах и не вярвах на ушите си ... уауууу- в бившия СССР, или по-точно в Украйна- област Харковска, Полтавски край - някакъв си странен град Кременчук.. някога бил ГОП.. а да –да ви изясня какво е ГОП / город особого предназначения /руски/-или ЗОП /зона особого предназначения/ или с други думи от бившите затворени специални градове на СССР/. Тук трябва да търся „нещо останало от присъствието на някакъв си чужденец Ваня Костяк”, или може би малко бъркам името защото тези славянски благозвучия нещо не ги докарвам добре...” който твърдял, че пребивавал там само няколко месеца, като школник в селскостопанската авиация на този град, а после се върнал в страната си- както той сам твърдял в страната си ” и станал незнам си какво.Странна задача наистина..учудих се защо Фирмата се е заинтересувала толкова от този човек..но на работа, като на работа.Приех задачата и се обадих на приложен в плика телефонен номер, че ще поема този случай, колото и да ми стана странно за како иде реч??!!
  Взех първия самолет за Москва, а оттам още един полет до Киев и накрая с автомобил до самият Кременчук.. Трудно пътуване и много и странни проверки. Явно предишния сложен статут от времето на Ваня Костяк, тук нищо не се беше особено променило. Трябваше да поизлъжа този онзи Товарищ за истинската цел на моето пребиваване. Както очаквах много скромен и подтискащ град, типичен за съветските малко известни все още бивши колонии за разни производства от системата на военнопромишления комплекс на СССР и на червената армия - който сега се наричаше Кременчугский ордена Дружбы народов летный колледж гражданской авиации - на култовата ул. „Победа” 17/6 на новата и свободна Украинска държава http://www.rada.com.ua/rus/catalog/17305 и както местните гордо споделят, че това новосъздадено гражданско заведение е трябвало още по времето на СССР да прикрие Кременчугское ВАУПОЛ (военное авиационное училище первоначального обучения летчиков) и Кременчугское ВАУЛ (военное авиационное училище летчиков)- с предназначение за обучаване на състав за управление на всякакви видове хеликоптери за прикритие на ГРУ и неговите наследници след 1960 г.- за обучение на летци-интернационалисти..с поделения в този и съседни съветски градове, както следва като подразделения:
  ШМАС - школа младших авиационных специалистов
  ОШМАС - отдельная, окружная или объединенная ШМАС
  ВАШМ - военная авиационная школа механиков
  ВШАМ - военная школа авиационных механиков
  ВАШАМ - военно-авиационная школа авиамехаников.
  ШМСС - школа механиков спецслужб, школа младших специалистов связи
  ВШМС - военная школа механиков спецслужб или военная школа младших специалистов
  ВАШМСС - военно-авиационная школа механиков спецслужб
  ВАШ ВСР - военная авиационная школа воздушных стрелков-радистов
  ВАШ СБ - военная авиационная школа стрелков-бомбардиров
  ШМАСС - школа младших авиационных специалистов связи
  Прекарвайки във всички тези места развъдници за военни пилоти-афганци младият Костяк наистина е имал много общо с Джордж Буш-син, поне във военната си подготовка и в клетвите които са полагали пред армиите на двете най-мощни държави в света – Буш – пред САЩ, а Костяк в червената армия на СССР! Виж в google.ru на съответните съкращения с прилагателно Кременчугское.. излиза цялата номенклатура на бившия съветския военен контингент в района на града с около 300,000 души население!

  Странна гражданска школа за летци, в чийто форуми и сайтове разни фронтоваци си говорят само за „мирни” операции в Афганистан, Ангола и Чечения ! Виж пак в www.google.ru на статия „Форум випосников ШМАС ..или ШМАСС..Кременчугского района” и т.н. виж по-горните съкращения и комунистически абревиатури на прикрити военни структури в района. Разбрах че въобще не става дума за нещо невинно и гражданско, а за сериозни някогашни поделение за подготовка на летци за стратегическа и хеликоптерна авиация! Попадам на документи от онова време- воински статути на Варшавския договор??!!, клетвени листа на курсантите за вярност към червената армия, ордени с червени знамена за поощрение на отличниците и хиляди пожълтели снимки от албуми на най-различни випуски, украсени с вездесъщите за комунистическата власт сърпове и чукове и други дискредитиращи надписи за комунистическия интернационализъм и „дружбата” между Красная Империя и нейните подлоги и сателити : гледах имената на стотици българи, румънци, кубинци, анголци и др. граждани на зависими тогава държави. „Граждани” - разбира се внимателно подбирани от своите полузависими „варшавски”или„пара-варшавски”правителства. Тук те са описани в специални характеристики, досиета и други стотици документи, сред които се ровя - всичко е акуратно подвързано, прошнуровано и описано за всеки един от тези верни синове на своите партии - курсанти на прикритие на съветски хегемонизъм почти навсякъде по света. Само дето тези папки сега бяха малко прашасали, изоставени и абсолютно ненужни никому свидетели на малки или големи човешки съдби. Един миг от живота им, който по недвусмислен начин ги беше свързал завинаги с отишлата си вече и провалена система на източния военен блок и разпадналата се червена империя.
  Чета листа с моята задача- трябва да открия материалите за „моя” човек – Костяк. Намирам много интересни документи и за него от периода, в който се е появил тук – той, като българин е дошъл тука с препоръка на„градски комитет на Българска комунистическа партия/ съкратено ГК на БКП/” - описан е като буден и деен младеж,с многообещаваща годност за военна кариера?!, качества и произход, правещи го подходящ за изпълнение на поставените задачи. Какви чистосърдечни признания за междудъжавен слугинаж и липса на собствен суверенитет на малка и тогава формално независима република. Следва досие - справки за родители, произхождащи от малко провинциално градче, верни на БКП,за роднини,наречени откровенни сталинисти и т.н.Безинтересни доклади,справки,тук-там и някой донос за доказване на горните твърдения.Клетвен лист към червената армия?!–нормално за времето и мястото, в което са положени. Въобще нищо странно и необичайно за подобен вид хора .. и такива.. „другарски” взаимоотношения.
  Клетвата пред съветската червена армия е била неделим атрибут от обучението за всички курсанти и е била задължителна, дори за гражданите на други социалистически страни - както споделят гордо пак местните ветерани..! Това е бил знак за приобщаване към осталите и към страната –домакин, която е осигурявала общежития, храна и дрехи на курсантите / задължителни униформи!/и същевременно е и жест към изпратените „верни” на своите комунистически партии мъже,които така са били стимулирани да се включат в процесите на по-сетнешни повече или по-малко регламентирани интеграции. Интересен е и един документ, който ми попадна за хората като Костяк – изходяща препоръка към собствената му страна да не бъде привличан за работа към „специални органи”. Бях наел за скромно възнаграждение от 300-400 $ един ветеран- консултант, местен украинец, някогашен офицер от ГРУ, който да ми обяснява това-онова.. наистина военната система на източния блок не ми е стихията и като историческо и като професионално поприще. Още не можех да разбера съществото на задачата си изследвайки тези безсмислени документи!
  Моят консултант обаче веднага ме привлече с друг прочит на споменатата вече препоръка- „Това е много важно сведение за Вашият обект, Сър, защо изрично се препоръчва да не бъде вербуван..?? от собствената си държава..??!! Явно това вече е било „направено от другиго..” и ми намигна съучастнически. „ Вашият човек явно вече е бил един от нашите.. Прикрита форма на заплаха за повторна обработка”. Наистина щях да подмина този факт, как перфидно са си говорели службите и хората в тези несвободни общества??!!. Платих на местния архивар да снимам всички документи, но поради липса на копирни машини наоколо - той ми продаде направо оригиналите... супер- за някакви си още 500 $ вече имах май на 100 % изпълнение на поставената ми мисия и то с безспорни доказателства.
  Сбогувах се и с водача и с архиваря, които веднага изтърчаха да си купят с „ограмните” суми, които бяха получили от мене – да се напият като казаци.. а аз побързах към колата, към самолета и назад към Москва и Америка.. Да ама не..! След като се свързах с телефона от втория малък плик на заданието, пак женски глас ми отговори: „Благодарим Ви за добре извършената работа дотук, д-р Джоунс, но за съжаление това не е цялото ни искане – трябва за заминете незабавно за България.!”.Уауууу- това много, много не ми хареса. Но пък изглеждаше логично.. всичко започваше и свършваше някак си там явно.. В Москва преоформих билета си и потеглих към София. Никога не бях идвал из тази част на света, но пък ми беше станало интересно /макар и все още неясно!/. Кацнах на летището в София- твърде старо и неодходящо за една амбициозна европейска държава.. Във вестниците, които прегледах по време на полета, не се пишеха хубави неща за това място. В началото имало някакво уж демократично правителство, което „наричало себе си успешно, но не управлявало много добре..корупция навсякъде.. провалени приватизационни сделки и обществени поръчки.. излъгани 1- 2 милиона привърженици на дясна партия, неработеща синя съдебна власт и главен прокурор, президент и премиер били влезли в конфликт- единият казвал на другия: „Иване, кажи си..” и т.н. и т.н. Типично за подобни общества в преход. После се появил и някакъв бивш цар.. и циркът станал съвсем пълен. Избрали и нов президент - комунист, а царят станал дори премиер на страната.. – нещо подобно бях чувал досега само за Камбоджа–„принц-премиер и президент червен-кхмер”. После пък червените кхмери завзели всички постове и власти чрез някаква Тройна коалиция. Въобще пълни батаци/тук им викат „битаци”/!
  Кацнах и веднага отидох до хотел „Шератон” в самото сърце на столицата София. В стаята ме чакаше плик с продължение на задачата ми:„Д-р Джоунс,трябва да намерите Духът, напуснал Тялото..!”. Ето това вече съвсем ми хареса: просто и неясно..като всичко в тази страна, където бях попаднал..! И никаква инструкция къде и какво търся! Без да се колебая започнах да питам буквално на рецепцията – дали са чували нещо за Духът, напуснал тялото??! Веднага ме опътиха!- о да идете в СДС! Какво е това СДС??!! Оказа се, че било местната реформаторска партия, която била в голяма криза и даже може би в предсмъртна агония..! Явно това беше Тялото..!! Отидох в централата на тази организация и какво да видя – ивицата Газа! престрелки, окопи и телени заграждения. Обсадена сграда, в която се бил затворил полу-легитимен палестински Махмуд Абас, обкръжен навсякъде от израелската армия, като законен стопанин на цялото това пространство.
  Постоянни противоречиви съдебни казуси и резолюции, истински и неистински регистрации, селски разпри в недозакрити маломерни кибуци, отлюспвания и изключвания, партизански действия, терористична борба и постоянни самоубийствени атентати от двете страни на барикадата бяха превърнали всичко в разорано бойно поле. Хамас и Хизбула се сражаваха пък по етажите на самата сграда, известна тук като „синя ивица Раковска 134”. Основното оръжие на страните в кохфликта, с което се замерваха бяха портретите на един висок леко мургав човек. Едните, тези в сградата, го мятаха с образ от по-младежките му години- явно отпреди 10-15 лета, а израелската армия им отвръщаше с плакати, на който изглеждаше вече около 60 годишен и доста поуморен. В етажа от Хамас рисуваха на младежкият му портрет ангелски крила, а Хизбула му избождаха очите като шейтан и му добавяха вампирски зъби в устата. Странна ситуация и странно място се оказа Тялото..!!
  Като се вгледах във въоръжението им се сетих че познавам този човек! Досто по-различен от младежките му снимки, които бях разглеждал само преди дни в Украйна. Сега започнах да се сещам каква задача всъщност ми беше поставена от „моите” хора. Но уви ожесточението на битката, която се разразяваше пред мене, не ми даваше никаква надежда, че нещо мога да успокоя или омиротворя! Сложих си все пак синята каска- да не ме треснат по главата с тежеста- било младия било стария .. Ваня Костяк. И се опитах да попитам и от двете страни- къде всъщност е напусналият Дух..?! От обсадените ми казаха: Не питай нищо, спри всички жалби и тогава ще Ти отговорим, ние Те изключихме! Аз попитах „ама откъде ме изключихте- нещо не ми става ясно?” „ От Синята коалиция – на Костяк и на синята ивица Газа!” Отговорих- „..Ама тя тази ваша коалиция и ивица май е станала много тясна. От много битки и изтласквания вече се побирате само в една сграда и тя е даже обсадена и разделена по етажи. Едва ли ще прехвърлите стените, загражденията и бариерите, които израелската армия и официалните власти са ви поставили. Защо мислите, че искам да съм с вас?” „Ами защото търсиш и питаш за Духа”. Отговорих: „Аз съм доктор Индиана Джоунс, изследовател на феномени и артефакти, при вас май вече няма нищо интересно за мене. Загубили сте всичко ценно и можете да правите впечатление вече само с шум от битки и безсмислени сражения. Търсите фалшиви аргументи и се замеряте с портретите на един 60 годишен последен червеноармеец!”. „Какво, какво..?? какъв червеноармеец??!! Та той е Първи демократ! Светец и Мъченик!”. Повече нищо не им казах, а им хвърлих папката с документите, която бях донесъл от Украйна. След малко- само като се обърнах и си тръгнах, чух силен взрив и трясък зад гърба си! Нещо се срути и разпадна- погледнах лекичко през рамо- сградата се беше сринала и изпомачкала и Хизбула и Хамас, а пушеците и руините й задавиха обсаждащите я израелци.
  До мене само изхвърча в един последен залп на Костянски портрет. Погледнах го и го подритнах надалече. Ех, Ваня, Ваня, тук постигна своето, това, на което са Те учили в Кременчуг .. едни товарищчи..! Прибрах се в хотела и телефона звънна- бяха от Фирмата- „Дотук добре, Д-р Джоунс, но има едно последно дело, което трябва да извършите: върнете се при руините.. намерете един какъвто и да е портрет на Ваня Костяк и го занесете в централата на партията ГЕРБ!” . Помислих и им отговорих- „ НЕ, този път НЕ! отказвам края на поръчката... ще върна даже и парите, ако трябва! Духът, напуснал и убил едно Тяло не трябва да заразява и убива вече друго../или поне не с моя помощ/. Оставям го в покой да си почива.” и затворих ..!
  София, 15.05.2009 г. Николай Гацев

 15. 15 Профил на stray dog
  *****
  Весело

  тоя гацев нема умора обаче...

 16. 16 Профил на Гацев
  *****
  Неутрално

  Тъпо-досаден психар, готов за връзване.

 17. 17 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  В съседен форум "do и. Кръстев" пише:

  "Ако Кръстев е автор на материала от линка и казва за г. Марков тези думи,значи е 100% ва,комунистическа свиня. Само мръсници като него могат да пишат така цинично за единствения български пиасател позволил си да разобличи комунизма,срещу живота си. Ами,то,много съветски офицери от разузнавателните служби да били членове на КПСС,но забягнаха на Запад и морално еризираха комунизма. Стотици офицери,плюс няколко генерали,ей,комунистическа кратуно,а ти се занасяш,че Марков е бил комунистически галеник и жписал сценария за филма. Точно близостта му до гнездото на бандитите са му доотворили очите, а твоите никога няма да се отворят."

  Следващите думи са мои, на Кабакчиев.
  Поздравления за съобщението "do и. Кръстев"!
  Българската простащина и българското малоумие водят дотам, че този изключително позорен случай все още не е известен на популацията в подробностите му.
  Българската популация е невероятно просташка и варварска, а виждаме, че и част от костозомбоседесарската е същата.
  Неграмотници, простаци, варвари, чието "мнение" е мнението на драгалевския вожд. Същият, чието правителство, според автора на книгата "Убийте Скитник" Христо Христов, не си е мръднало пръста да съдейства за разкриването на едно от най-фрапиращите убийства на интелектуалец в историята.
  Ето, сега имаме и данни какво всъщност е правил в СССР драгалевският съветник на комунистите как да не загубят доверието на народа!
  Кълбото на сценария против демокрацията и правовата държава чрез СДС постепенно се разплита!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 18. 18 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  И още.

  Костозомбоседесариатът скача като ужилен всеки път, когато се каже една дума за Костов.

  Костозомбоседесариатът се състои от психопати.

  В нормалния свят се приема за неизменна част от политическото състезание политическият опонент да бъде разобличаван, осмиван и т.н., като средствата могат да бъдат в най-широк диапазон. Костов и Борисов можели да бъдат опасни за България. Ами нормално. Това е мнението на политическия противник, и то трябва да се вземе под внимание, отчете и уважава - дори напълно да не се харесва.

  Обаче костопростащината не да се вземе под внимание, отчете и уважава подобно мнение. Костопростащината е вид болшевизъм - който неотдавна се прояви и в напълно незаконното изключване на Юруков и компания от СДС.

  Юруков и компания може да са били за изключване, но националният орган не може да изключва. Само че болшевишко-фюрерски членове на този така наречен национален орган мислят, че могат всичко. Утре може да решат да анатемосат Папата!

  Сбъркана работа! Тази партия заедно с ДСБ трябва да се разпусне и повече да не се появява никога, а членовете на всички ръководни органи да не бъдат допускани в бъдещата антикомунистическа партия.

  Красимир Кабакчиев, дфн
 19. 19 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Корекция: "костопростащината не да се вземе под внимание" да се чете "костопростащината не може да вземе под внимание".

  Красимир Кабакчиев, дфн
 20. 20 Профил на БАН - капут
  *****
  Неутрално

  ДС имаше и сред много от уЧените
  ДФН
  МФН
  Кабакчиев и Кебапчиев - повече ченге отколкото доктор

 21. 21 Профил на ДМН Сендов
  *****
  Неутрално

  Ако си ченге от ДС ти нямаш Родина и семейство.
  Твоята родина е Русия и твоето семейство е гей-дружинката на Сергей
  Премиерът Сергей Станишев стои зад черната медийна кампания срещу ГЕРБ, заяви председателят на партията Цветан Цветанов.Поводът е проверка на телевизия, установила, че нашумелият интернет-сайт boykostov.org , за който пое отговорност коалиционният партньор на БСП - Нова зора, е регистриран първоначално на името на Азер Меликов - член на политическия кабинет на Станишев. Цветанов подчерта, че по изчисления на експерти до момента очернящата кампантия срещу ГЕРБ струва над 350 хиляди лева.

 22. 22 Профил на гадняра
  *****
  Неутрално

  Тоя лайнар т.н. Анонимен пак е окалял форума! А филмчето е тъпо и тенденциозно?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK