Изборната кампания подминава кризата

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (27)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 524 Неутрално

  НДСВ верно само за това го бива - да прави звуково и светлинно шоу, докато държавата потъва.

  Но все пак, според мен днес мана*ите от ДПС туриха всички останали в десния си джоб с директното си и безцеремонно послание "това е нашия модел на държава, който не му харесва, марш в емиграция!"

  Предлагам всички да гласуваме в дясното пространство и да покажем на Меди Доган пътя към затворническата килия. Нали знаете - Господ забавя, но не забравя. В този случай обаче, Той твърде много забави нещата, и е добре ние хората да вземем нещата в собствени ръце

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 2. 2 Профил на Вяра
  *****
  Неутрално

  Всички българи най накрая трябва да разберат, че повече не можем да търпим ДПС и БСП да се подиграват на България.Време да проумеем колко е важно този път да гласуваме дори и с отвращение но за по малко зло от тях , защото мястото на тези крадци не е начело на държавата, а в затвора и натикани в миша дупка

 3. 3 Профил на Ох!
  *****
  Любопитно

  "ДПС е нашият инструмент, чрез който се борим за реализация"

  ДПС се оказва... инструмент за реализация/?!/
  На кого? В чии ръце? Срещу какво???
  Между другото - това е казано на чужд език пред български избиратели. Защо ли?

 4. 4 Профил на ***
  *****
  Неутрално

  Добре са представени нещата.

 5. 5 Профил на gatzev2
  gatzev2
  Рейтинг: Неутрално

  ИНДИАНА ДЖОУНС И ПОСЛЕДНИЯ ЧЕРВЕНОАРМЕЕЦ НА БЪЛГАРИЯ

  200... г. Телефонът в кантората ми в Александрия, Вашингтон, звънна. Женски глас се обърна към мене: „Д-р Индиана Джоунс, ще получите голям жълт плик с една малко необичайна поръчка! Вътре ще има и втори такъв със скромен хонорар за изпълнението на задачата, както и още един малък трети с точни указания за начина и пътя по който трябва да преминете за да сме напълно сигурни, че резултата ще бъде такъв какъвто го очакваме от Фирмата..” и затвори телефона. Аз не се учудих много, защото и друг път бях получавал поръчки от Фирмата.. т.е. май - от ЦРУ в Ленгли, но този път всичко беше малко по-странно и дистанцирано- като че да ставаше дума за строго секретна и деликатна работа, от която явно разузнавателната централа се пазеше и беше рискова. Не знам какво толкова биха искали от дипломиран историк и археолог като мене- явно ставаше дума за някоя издирвана или загубена реликва, от онези, за които службите вярват, че със самото им намиране ще спасят човечеството от някоя голяма злина, която тайно го дебне. Приех предизвикателството и точно след пет минути държах вече големия жълт плик в ръцете си.. Съдържанието му беше точно такова, каквото ми го бяха описали- 2 по-малки отделни в големия- около 20,000 $ - доста голяма сума този път- обикновенно бяха скръндзи и получавах 6000- 7000 $, та едва си покривах разноските, камо ли да заделя нещо за по-нататък.. А сега такава щедрост- я да видя в задачата къде е уловката. Гледах и не вярвах на ушите си ... уауууу- в бившия СССР, или по-точно в Украйна- област Харковска, Полтавски край - някакъв си странен град Кременчук.. някога бил ГОП.. а да –да ви изясня какво е ГОП / город особого предназначения /руски/-или ЗОП /зона особого предназначения/ или с други думи от бившите затворени специални градове на СССР/. Тук трябва да търся „нещо останало от присъствието на някакъв си чужденец Ваня Костяк”, или може би малко бъркам името защото тези славянски благозвучия нещо не ги докарвам добре...” който твърдял, че пребивавал там само няколко месеца, като школник в селскостопанската авиация на този град, а после се върнал в страната си- както той сам твърдял в страната си ” и станал незнам си какво.Странна задача наистина..учудих се защо Фирмата се е заинтересувала толкова от този човек..но на работа, като на работа.Приех задачата и се обадих на приложен в плика телефонен номер, че ще поема този случай, колото и да ми стана странно за како иде реч??!!
  Взех първия самолет за Москва, а оттам още един полет до Киев и накрая с автомобил до самият Кременчук.. Трудно пътуване и много и странни проверки. Явно предишния сложен статут от времето на Ваня Костяк, тук нищо не се беше особено променило. Трябваше да поизлъжа този онзи Товарищ за истинската цел на моето пребиваване. Както очаквах много скромен и подтискащ град, типичен за съветските малко известни все още бивши колонии за разни производства от системата на военнопромишления комплекс на СССР и на червената армия - който сега се наричаше Кременчугский ордена Дружбы народов летный колледж гражданской авиации - на култовата ул. „Победа” 17/6 на новата и свободна Украинска държава http://www.rada.com.ua/rus/catalog/17305 и както местните гордо споделят, че това новосъздадено гражданско заведение е трябвало още по времето на СССР да прикрие Кременчугское ВАУПОЛ (военное авиационное училище первоначального обучения летчиков) и Кременчугское ВАУЛ (военное авиационное училище летчиков)- с предназначение за обучаване на състав за управление на всякакви видове хеликоптери за прикритие на ГРУ и неговите наследници след 1960 г.- за обучение на летци-интернационалисти..с поделения в този и съседни съветски градове, както следва като подразделения:
  ШМАС - школа младших авиационных специалистов
  ОШМАС - отдельная, окружная или объединенная ШМАС
  ВАШМ - военная авиационная школа механиков
  ВШАМ - военная школа авиационных механиков
  ВАШАМ - военно-авиационная школа авиамехаников.
  ШМСС - школа механиков спецслужб, школа младших специалистов связи
  ВШМС - военная школа механиков спецслужб или военная школа младших специалистов
  ВАШМСС - военно-авиационная школа механиков спецслужб
  ВАШ ВСР - военная авиационная школа воздушных стрелков-радистов
  ВАШ СБ - военная авиационная школа стрелков-бомбардиров
  ШМАСС - школа младших авиационных специалистов связи
  Прекарвайки във всички тези места развъдници за военни пилоти-афганци младият Костяк наистина е имал много общо с Джордж Буш-син, поне във военната си подготовка и в клетвите които са полагали пред армиите на двете най-мощни държави в света – Буш – пред САЩ, а Костяк в червената армия на СССР! Виж в google.ru на съответните съкращения с прилагателно Кременчугское.. излиза цялата номенклатура на бившия съветския военен контингент в района на града с около 300,000 души население!

  Странна гражданска школа за летци, в чийто форуми и сайтове разни фронтоваци си говорят само за „мирни” операции в Афганистан, Ангола и Чечения ! Виж пак в www.google.ru на статия „Форум випосников ШМАС ..или ШМАСС..Кременчугского района” и т.н. виж по-горните съкращения и комунистически абревиатури на прикрити военни структури в района. Разбрах че въобще не става дума за нещо невинно и гражданско, а за сериозни някогашни поделение за подготовка на летци за стратегическа и хеликоптерна авиация! Попадам на документи от онова време- воински статути на Варшавския договор??!!, клетвени листа на курсантите за вярност към червената армия, ордени с червени знамена за поощрение на отличниците и хиляди пожълтели снимки от албуми на най-различни випуски, украсени с вездесъщите за комунистическата власт сърпове и чукове и други дискредитиращи надписи за комунистическия интернационализъм и „дружбата” между Красная Империя и нейните подлоги и сателити : гледах имената на стотици българи, румънци, кубинци, анголци и др. граждани на зависими тогава държави. „Граждани” - разбира се внимателно подбирани от своите полузависими „варшавски”или„пара-варшавски”правителства. Тук те са описани в специални характеристики, досиета и други стотици документи, сред които се ровя - всичко е акуратно подвързано, прошнуровано и описано за всеки един от тези верни синове на своите партии - курсанти на прикритие на съветски хегемонизъм почти навсякъде по света. Само дето тези папки сега бяха малко прашасали, изоставени и абсолютно ненужни никому свидетели на малки или големи човешки съдби. Един миг от живота им, който по недвусмислен начин ги беше свързал завинаги с отишлата си вече и провалена система на източния военен блок и разпадналата се червена империя.
  Чета листа с моята задача- трябва да открия материалите за „моя” човек – Костяк. Намирам много интересни документи и за него от периода, в който се е появил тук – той, като българин е дошъл тука с препоръка на„градски комитет на Българска комунистическа партия/ съкратено ГК на БКП/” - описан е като буден и деен младеж,с многообещаваща годност за военна кариера?!, качества и произход, правещи го подходящ за изпълнение на поставените задачи. Какви чистосърдечни признания за междудъжавен слугинаж и липса на собствен суверенитет на малка и тогава формално независима република. Следва досие - справки за родители, произхождащи от малко провинциално градче, верни на БКП,за роднини,наречени откровенни сталинисти и т.н.Безинтересни доклади,справки,тук-там и някой донос за доказване на горните твърдения.Клетвен лист към червената армия?!–нормално за времето и мястото, в което са положени. Въобще нищо странно и необичайно за подобен вид хора .. и такива.. „другарски” взаимоотношения.
  Клетвата пред съветската червена армия е била неделим атрибут от обучението за всички курсанти и е била задължителна, дори за гражданите на други социалистически страни - както споделят гордо пак местните ветерани..! Това е бил знак за приобщаване към осталите и към страната –домакин, която е осигурявала общежития, храна и дрехи на курсантите / задължителни униформи!/и същевременно е и жест към изпратените „верни” на своите комунистически партии мъже,които така са били стимулирани да се включат в процесите на по-сетнешни повече или по-малко регламентирани интеграции. Интересен е и един документ, който ми попадна за хората като Костяк – изходяща препоръка към собствената му страна да не бъде привличан за работа към „специални органи”. Бях наел за скромно възнаграждение от 300-400 $ един ветеран- консултант, местен украинец, някогашен офицер от ГРУ, който да ми обяснява това-онова.. наистина военната система на източния блок не ми е стихията и като историческо и като професионално поприще. Още не можех да разбера съществото на задачата си изследвайки тези безсмислени документи!
  Моят консултант обаче веднага ме привлече с друг прочит на споменатата вече препоръка- „Това е много важно сведение за Вашият обект, Сър, защо изрично се препоръчва да не бъде вербуван..?? от собствената си държава..??!! Явно това вече е било „направено от другиго..” и ми намигна съучастнически. „ Вашият човек явно вече е бил един от нашите.. Прикрита форма на заплаха за повторна обработка”. Наистина щях да подмина този факт, как перфидно са си говорели службите и хората в тези несвободни общества??!!. Платих на местния архивар да снимам всички документи, но поради липса на копирни машини наоколо - той ми продаде направо оригиналите... супер- за някакви си още 500 $ вече имах май на 100 % изпълнение на поставената ми мисия и то с безспорни доказателства.
  Сбогувах се и с водача и с архиваря, които веднага изтърчаха да си купят с „ограмните” суми, които бяха получили от мене – да се напият като казаци.. а аз побързах към колата, към самолета и назад към Москва и Америка.. Да ама не..! След като се свързах с телефона от втория малък плик на заданието, пак женски глас ми отговори: „Благодарим Ви за добре извършената работа дотук, д-р Джоунс, но за съжаление това не е цялото ни искане – трябва за заминете незабавно за България.!”.Уауууу- това много, много не ми хареса. Но пък изглеждаше логично.. всичко започваше и свършваше някак си там явно.. В Москва преоформих билета си и потеглих към София. Никога не бях идвал из тази част на света, но пък ми беше станало интересно /макар и все още неясно!/. Кацнах на летището в София- твърде старо и неодходящо за една амбициозна европейска държава.. Във вестниците, които прегледах по време на полета, не се пишеха хубави неща за това място. В началото имало някакво уж демократично правителство, което „наричало себе си успешно, но не управлявало много добре..корупция навсякъде.. провалени приватизационни сделки и обществени поръчки.. излъгани 1- 2 милиона привърженици на дясна партия, неработеща синя съдебна власт и главен прокурор, президент и премиер били влезли в конфликт- единият казвал на другия: „Иване, кажи си..” и т.н. и т.н. Типично за подобни общества в преход. После се появил и някакъв бивш цар.. и циркът станал съвсем пълен. Избрали и нов президент - комунист, а царят станал дори премиер на страната.. – нещо подобно бях чувал досега само за Камбоджа–„принц-премиер и президент червен-кхмер”. После пък червените кхмери завзели всички постове и власти чрез някаква Тройна коалиция. Въобще пълни батаци/тук им викат „битаци”/!
  Кацнах и веднага отидох до хотел „Шератон” в самото сърце на столицата София. В стаята ме чакаше плик с продължение на задачата ми:„Д-р Джоунс,трябва да намерите Духът, напуснал Тялото..!”. Ето това вече съвсем ми хареса: просто и неясно..като всичко в тази страна, където бях попаднал..! И никаква инструкция къде и какво търся! Без да се колебая започнах да питам буквално на рецепцията – дали са чували нещо за Духът, напуснал тялото??! Веднага ме опътиха!- о да идете в СДС! Какво е това СДС??!! Оказа се, че било местната реформаторска партия, която била в голяма криза и даже може би в предсмъртна агония..! Явно това беше Тялото..!! Отидох в централата на тази организация и какво да видя – ивицата Газа! престрелки, окопи и телени заграждения. Обсадена сграда, в която се бил затворил полу-легитимен палестински Махмуд Абас, обкръжен навсякъде от израелската армия, като законен стопанин на цялото това пространство.
  Постоянни противоречиви съдебни казуси и резолюции, истински и неистински регистрации, селски разпри в недозакрити маломерни кибуци, отлюспвания и изключвания, партизански действия, терористична борба и постоянни самоубийствени атентати от двете страни на барикадата бяха превърнали всичко в разорано бойно поле. Хамас и Хизбула се сражаваха пък по етажите на самата сграда, известна тук като „синя ивица Раковска 134”. Основното оръжие на страните в кохфликта, с което се замерваха бяха портретите на един висок леко мургав човек. Едните, тези в сградата, го мятаха с образ от по-младежките му години- явно отпреди 10-15 лета, а израелската армия им отвръщаше с плакати, на който изглеждаше вече около 60 годишен и доста поуморен. В етажа от Хамас рисуваха на младежкият му портрет ангелски крила, а Хизбула му избождаха очите като шейтан и му добавяха вампирски зъби в устата. Странна ситуация и странно място се оказа Тялото..!!
  Като се вгледах във въоръжението им се сетих че познавам този човек! Досто по-различен от младежките му снимки, които бях разглеждал само преди дни в Украйна. Сега започнах да се сещам каква задача всъщност ми беше поставена от „моите” хора. Но уви ожесточението на битката, която се разразяваше пред мене, не ми даваше никаква надежда, че нещо мога да успокоя или омиротворя! Сложих си все пак синята каска- да не ме треснат по главата с тежеста- било младия било стария .. Ваня Костяк. И се опитах да попитам и от двете страни- къде всъщност е напусналият Дух..?! От обсадените ми казаха: Не питай нищо, спри всички жалби и тогава ще Ти отговорим, ние Те изключихме! Аз попитах „ама откъде ме изключихте- нещо не ми става ясно?” „ От Синята коалиция – на Костяк и на синята ивица Газа!” Отговорих- „..Ама тя тази ваша коалиция и ивица май е станала много тясна. От много битки и изтласквания вече се побирате само в една сграда и тя е даже обсадена и разделена по етажи. Едва ли ще прехвърлите стените, загражденията и бариерите, които израелската армия и официалните власти са ви поставили. Защо мислите, че искам да съм с вас?” „Ами защото търсиш и питаш за Духа”. Отговорих: „Аз съм доктор Индиана Джоунс, изследовател на феномени и артефакти, при вас май вече няма нищо интересно за мене. Загубили сте всичко ценно и можете да правите впечатление вече само с шум от битки и безсмислени сражения. Търсите фалшиви аргументи и се замеряте с портретите на един 60 годишен последен червеноармеец!”. „Какво, какво..?? какъв червеноармеец??!! Та той е Първи демократ! Светец и Мъченик!”. Повече нищо не им казах, а им хвърлих папката с документите, която бях донесъл от Украйна. След малко- само като се обърнах и си тръгнах, чух силен взрив и трясък зад гърба си! Нещо се срути и разпадна- погледнах лекичко през рамо- сградата се беше сринала и изпомачкала и Хизбула и Хамас, а пушеците и руините й задавиха обсаждащите я израелци.
  До мене само изхвърча в един последен залп на Костянски портрет. Погледнах го и го подритнах надалече. Ех, Ваня, Ваня, тук постигна своето, това, на което са Те учили в Кременчуг .. едни товарищчи..! Прибрах се в хотела и телефона звънна- бяха от Фирмата- „Дотук добре, Д-р Джоунс, но има едно последно дело, което трябва да извършите: върнете се при руините.. намерете един какъвто и да е портрет на Ваня Костяк и го занесете в централата на партията ГЕРБ!” . Помислих и им отговорих- „ НЕ, този път НЕ! отказвам края на поръчката... ще върна даже и парите, ако трябва! Духът, напуснал и убил едно Тяло не трябва да заразява и убива вече друго../или поне не с моя помощ/. Оставям го в покой да си почива.” и затворих ..!
  София, 15.05.2009 г. Николай Гацев

 6. 6 Профил на гражданин
  *****
  Разстроено

  ДПС ни праща в емиграция,но ние няма да ходим защото сме достатъчно възрастни за да знаем,че камъкът си тежи на мястото.Ние си харесваме родината ,но не харесваме ДПС и БСП които я превърнаха в застаряваща нация ,като накараха децата на много от нас да емигрират.Тук сме се родили и тук ще си умрем,няма нищо по-мило и красиво от родното ни място,това го знам от опит.Така че остава тях да изритаме и за сетен път да гласуваме доверие на някой друг, за да се опитаме да оправим нещата.Не бива да оставяме някой друг да решава вместо наси затова трябва да гласуваме.

 7. 7 Профил на ххххх
  ххххх
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дневник, моля ви, забранете по някакъв начин достъп до форума на Николай Гацев. Човекът не е хич добре, но защо трябва и ние, обикновените читатели, да го отнасяме.

 8. 8 Профил на komuna
  *****
  Неутрално

  БЪЛГАРИ,БРАТЯ И СЕСТРИ,ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ТАКА,ЧЕ БСП И ДПС ДА СЕ ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!

 9. 9 Профил на NK /имигрант в родната страна/
  NK /имигрант в родната страна/
  Рейтинг: 925 Неутрално

  БЪЛГАРИ,БРАТЯ И СЕСТРИ,ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ТАКА,ЧЕ БСП И ДПС ДА СЕ ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!

  +1

  Правителството ОЛИГАРСКИ призовава: "ПЛУВАЙ, БЪЛГАРИНО... НЕ Е РИБА!"
 10. 10 Профил на АМИГО
  *****
  Неутрално

  "Атака" очаквано избра Батак, "защото е знаково място като Голгота на България". Лидерът й Волен Сидеров даде да се разбере, че ще се бори основно с евентуалното членство на Турция в ЕС."

  Истинските българи на истинското и точно българско място!
  Знаково /култово/, при това! "АТАКА" започва мисия...възможна!
  Дай Боже ! От цялото си сърце и душа пожелавам успех на "АТАКА"!
  България над всичко !!!

 11. 11 Профил на кабеларски
  *****
  Неутрално

  Много удобно и практично безвсякакъв задълбочен анализ да
  подхвърлиш темата за коментар и участниците във форума да започнат своето ежедневно занимание да се озъбват един на друг с мнения от да живей до трябава да умре,защото мъртвио
  комунист е най-доброто нещо.Интересно е да се разгадае идеята на Дневник - социолигеческо проучване ли си прави с този ночин на поднасяне на инф ормация или си извлича бисери
  измежду "най-уникалните" коментарии.От няколко дни чета новините и коментариите в сайта и сега се осмелих и да напиша
  няколко изречения във връзка с истинските намерения на дневник за организирания по този начин форум.Най-интересното е с гласуването.Натискаш на "-" на някои от коментариите,а се удвоява резултата на плюс с две единици и дори с 3 понякога.За други коментарии натискаш на "+" ,а резултата се изменя на минус с две или три единици в ущърб на
  коментиращия.Помъчих се логично да си обясня този подход,но не стигнах до никъде.За минуса е ясно - по този начин се прави услуга на мета-модератора да срие по-бързо неудобния коментар,за да не се вижда,че има различни мнения от общоприетите.По интересно се оказа да чета всики коментарии,които са скрити след "-15".Едновременно с това си помислих,че не бива да упрекваме участниците във форума,които правят тази еквилибристика с гласуването,защото все пак те са положили усилия да отделят зърното от плявата и са скрили зърното и не е кой знае какъв разход на сила да кликнеш на " ТУК " и да отвориш да прочетеш
  селекционирания материал.А иначе изглежда Дневник не го интересува доколко интилигентни са коментариите.Те изглежда
  правят анализи за това доколко коментаторите са способни на изобретателни ругатни,на псувни и естествено по подобие на АТИЛА да отхпавят смъртни заплахи към комуниидите,комунягите,червените бабички,серГейчо и т.н.
  Но господа от Дневник прочетох,че след изборите вестника ще бъде на друг собственик и затова се успокоих,че може би той ще бъде човек с естетически възгледи и морални устои и ще промени порядките във вертепа наречен Форум.До скоро господа коментиращи и господа списващи вестникка.Не забарвяйте да започнете плавно да променяте нещата,защото една рязка промяна би Ви се отразила твърде зле на имиджа,който дотук сте си създали.

 12. 12 Профил на Л и л и
  *****
  Неутрално

  България над всичко--успех на А -Т-А-К-А ! За доброто на народа ! Гласувайте да махнем тия ИЗРОДИ които издевателсат на българския Народ !

 13. 13 Профил на либертака
  *****
  Неутрално

  Б отбора комунистите--се нарича Г-Е -Р-Б !

 14. 14 Профил на АМИГО
  *****
  Неутрално

  кабеларски ,
  № 11 , дори и не предполагате колко много сте прав и колко много казвате/и намеквате/ с този ваш коментар! Не че желая да се оправдавам де, но мен също постоянно ме пращат във"фризера",т.е.скривт ми мнението , при положение че НЕ съм нагрубявал никого/ с малки изключения де - но съм бил провокиран и обиждан/ и не съм употребявал кой знае какви "неправолинейни" мисли.

 15. 15 Профил на bulgarin v usa
  *****
  Неутрално


  ЛЕКАРСТВОТО Е :

  Г Л А С У В А Н Е !!! Г Л А С У В А Н Е !!!

  След това всичко и всеки ще си отиде на место .... едни в парламента, други на съд , трети в затвора, ще има и такива които ще изчезнат зад граница......и т.н. Това всичкото може да се случи при 80% участие.......но при 45% гласували вие си направете сметката какво ви очаква ....???
  Как да постигнем този процент ?/аз идвам за да гласувам/.
  Неучастието в избори е прикрито предателство !!!

 16. 16 Профил на Велик стратег
  *****
  Неутрално

  Иван Костов:
  "Управляващите се страхуват не от ГЕРБ - по много причини, не от "Атака" и РЗС, а от тези демократи, които "останаха верни на своя антикомунизъм", заяви Костов.

  no comment

 17. 17 Профил на .
  *****
  Неутрално

  # 16: Великият стратег забрави на кой трамвай се вози?!

 18. 18 Профил на бг
  *****
  Неутрално

  Рубладжиите прописаха вече романи за Иван Костов , за да ни убедят че е руски агент.
  Ами като е така гласувайте за него.

 19. 19 Профил на алеко
  *****
  Неутрално

  Гочоолу и Дочоолу станали ече Гацоолу и Дацоолу

 20. 20 Профил на До 11
  *****
  Весело

  Отначало и аз се учудих на подскачането с няколко плюса или минуса на резултата при кликване, но се опитах да разбера защо, преди да тръгна да обвинявам в манипулации сайта. Та така - получава се защото точно в този момент, в който си натиснал + или - , се рефрешва резултата на конкретния коментар и ако още някой в същото време дава същата оценка излизат заедно.
  Ако ти е станало ясно, значи си разбрал че половината ти теза е основана на незнанието ти! Успех в критикуването!

 21. 21 Профил на VIVA4E
  *****
  Неутрално

  Лустрация за платените отговорни служители на тоталитарните държавни и прокумонистически структури като:ДС, съд ,прокоратура, милиция, платени партийни и комсомолски функционери ,армия ,ДОСО и други подобни.Забрана за заемане на управленски позиции на всички нива в държавните системи.Гласувай за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!

 22. 22 Профил на Боби Колев
  *****
  Неутрално

  @11 - щях да напиша същото, но #20 го е написал много добре.

  Един стар израз на Наполеон казва "не търсете конспирация там, където може да намерите накадърност".

  Без да искам да се заяждам - просто твърде много търсачи на конспирации има, внимавайте все пак!

 23. 23 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Добре е, че изборната кампания подминава кризата, защото криза+спасителни акции на български политици=катастрофа. По-добре само криза да си остане и да си премине сама. Както казва Рейгън, изтръпвам от факта, че някой има проблем и при него идва държавен чиновник, който казва "аз ще ти помогна"...

  www.dobribozhilov.com
 24. 24 Профил на демократ
  *****
  Неутрално

  Нямам думи крайно време е тези хора от тройната коалиция да си ходят, интресите на българия са над всичко но уви, за тях не е така. Докога? Веднъж завинаги да ги махнем от власта и да не чуваме повече за тях. Дайте път на можещите, на тези които ще издигнат интересите на страната ни над своите лични. Мислете преди да гласувате после да не съжалявате.

 25. 25 Профил на балкандо
  балкандо
  Рейтинг: 581 Весело

  Досега дафкането, компроматите, дърленето, шоуто и въздухарството винаги са хващали дикиш (вършели са работа). Защо им е на политиците и партиите да сменят една печеливша стратегия с друга - по-скъпа и с неизвестен резултат ?!

  Насила хубост и наужким лудост няма !
 26. 26 Профил на До Дневник
  *****
  Неутрално

  Тествах проблемите с т.н. метамодерация. Измислете нещо по-умно, защото всеки безработен малоумник може да слага + или - по свое усмотрение. Така сериозните коментари изчезват от което вие губите. Направете си труда да видите кои коментари остават, какъв е стила на коментиращите и след това решете дали това е вашата пазарна ниша. Щото изборите ще свършат, а рекламодателите ще се оттеглят

 27. 27 Профил на Pairenara
  *****
  Неутрално

  Соберем для Вас по сети интернет базу
  данных потенциальных клиентов для Вашего Бизнеса
  (название, адрес, телефон, факс, e-mail, www, и др информация)
  Более подробно узнайте по
  ICQ: 62-888-62
  Тел +79133913837
  Email: [email protected]
  Skype: prodawez

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK