Пирински: Предлагаме управление за стабилност и промяна

"Платформата на Коалиция за България предлага управление за стабилност и промяна. Ако говорим за стабилност, трябва да има стабилен лев и работа". Това заяви на откриването на предизборната кампания на Коалиция за България в Пазарджик водачът на листата Георги Пирински. Той посочи и две неща, които подлежат на промяна: да се осигури правов ред така, че редът да е по закон и да се възстанови авторитетът на държавата.


Пред избирателите в Пазарджик беше представен и мажоритарният кандидат на Коалиция за България - Иво Атанасов. Той беше определен за мажоритарен кандидат с решение на Висшия съвет на БСП. Областната организация предложи за мажоритарен кандидат предишния областен управител Ангел Чолаков. Иво Атанасов подчерта, че той е чисто мажоритарен кандидат и не се подсигурява с място в някоя листа. На откриването на кампанията си Коалиция за България заложи на "Комиците". Утре, 19 юни, отново на централния градски площад кампанията си в Пазарджик ще открие ГЕРБ. Хората на Бойко Борисов са заложили на присъствието на бивши и настоящи айдъли.


По-рано през седмицата листата си в Пазарджик представи Синята коалиция, но за разлика от Коалиция за България и ГЕРБ десните бяха заложили на традиционна среща с избиратели - без продължение с концерт. Такава среща проведе в Младежкия дом и единственият независим мажоритарен кандидат Валентин Милтенов.

Коментари (23)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на леля Пъца
  *****
  Неутрално

  Жорко, нещо си се объркал. Я си върви в Америка.

 2. 2 Профил на ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ
  *****
  Весело

  Гласуваите за нас и ви обещаваме:
  1. Вальо "топлото"
  2. "батко" и "братко"
  3. Още повече замразени еврофондове
  4. Министри като: Р.Овч., Р.Петков, М. Миков, А. Гагаузов, Е.Етем, Р.Мустафа и други разбоиници
  5. Много заменки и други гешефти за "наши" хора.
  6. "братя" Галеви да вилнеят сега в Дупница, а соро и в цялата страна

 3. 3 Профил на PMK
  PMK
  Рейтинг: 334 Весело

  Правописна грешка в заглавието

  Онези, които вярват, и юдеите, и християните, и сабеите, онези [от тях] които вярват в Аллах и в Сетния ден, и вършат праведни дела, имат отплатата си при своя Господ и не ще има страх за тях, и не ще скърбят. [Коран, 2:62]
 4. 4 Профил на do леля Пъца
  *****
  Неутрално

  не може, и те не са толко тъпи в щатите, виж какво намерих във викито:
  семейството му е изгонено от Съединените щати през 1953.

 5. 5 Профил на зограф
  зограф
  Рейтинг: 442 Неутрално

  4 години минаха г-н Пирински!
  Няма и помен от Вашите така щедри обещания.
  Съжалявам, но този път, искренно се надявам, дано не Ви повярват на лъжите и празните приказки.
  За Вас боклукът на София беше така важен, че забравихте за мутрите - сега стават депутати.
  Какво става с МВР - убийства, грабежи, отвличания - няма резултати!
  Какво става с правосъдието - прокурори, дела, адвокати - няма осъдени или всички са невинни.
  Заменките - поставихте национален рекорд !
  Корупция и пак корупция - Вашите хора са начело!
  Всички от БСП - лидери сте измамници!

 6. 6 Профил на Европеец
  Европеец
  Рейтинг: 501 Гневно

  Комунистите са нагли, мазни, дебелооки, но в България хората не спират да им вярват .... за голямо съжаление ...

  "Освен това мисля, че Картаген(Русия) трябва да се разруши." Marcus Porcius Cato Censorius
 7. 7 Профил на Въпрос
  *****
  Неутрално

  Професионалният депутат Иво Атанасов пуска ли си нокътче на кутрето и носи ли транзистор на рамо, за да се хареса на избирателите си?

 8. 8 Профил на До твърдоглав партиец
  *****
  Гневно

  Е та коя партия не казва че платформата и предлага управление за стабилност и промяна. Нали сме я сърбали вече тази програма и всички знаем, че сами никой няма да ви пусне да си изпълнявате програмата, а победилия ви коалиционен партнъор ще диктува, каква програма да изпълнявате, както вече ни се случи. Тези платформи са едни апаратни игри без никакво покритие, никаква отговорностпред избирателите. Напротив всички знаем че това е една инерция по пързалката от миналото и просто нищо подобно няма да се случи. Като се вгледате в имената ще откриете познати и провалени личности, които съвсем безнаказано ни осигуриха куп провали пред ЕС. Никаква промяна не може да ни се случи с тези личности чиято цел е да се спасят от реваншизма, който очевидно предстои.

 9. 9 Профил на ------------------
  *****
  Неутрално

  Не пишете глупости ,а се мобилизирайте за изборите!Всички бьлгари трябва да разберете че тези избори са битката за Бьлгария и неиното оцеляване в бьдешето като дьржава!В момента Бьлгария е като една гола,пребита и ограбена проститутка на пьтя за Европа.И това го направиха 2 -те Пети колони.Едната рьководена от агентите на Путин Сергей Станишев и Георги Пьрванов,а другата от Ахмед Доган,които е роден турчин,турчин е и турчин ще умре.Не гласувате ли всички срещу БСП и ДПС след време Турция и Русия ще си стиснат рьцете на Шипка!Тогава предателите ще бьдете Вие!

 10. 10 Профил на ..
  *****
  Неутрално

  Иха. Да не би да са се прекръстили на „Българи за стабилност и промяна“ (БСП). Пък НДСВ както са за „.. за стабилност и възход“ вече (явно царо не олицетворяваше това) току виж се гушнали пак след изборите/

 11. 11 Профил на беден
  *****
  Неутрално

  Как не ги е срам да лъжат толкова, като заплатите ни са най-ниски в Европа и още искат да ги намаляват.Да вземат частниците да си продадат колите и дворците,за да помогнат на производството си.Без това тези пари са откраднати от бедния български работник.А не за пореден път да го ограбват безжалостно.

 12. 12 Профил на до № 3
  *****
  Неутрално
 13. 13 Профил на Имигрант
  *****
  Гневно

  Нагли ,дебелоочи,разбойници.Хора,осъзнайте се,събудете се,дайте им присъдата на тези избори.

 14. 14 Профил на ket
  ket
  Рейтинг: Любопитно

  А ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ ЛИ?

  ket
 15. 15 Профил на големия политиК
  *****
  Любопитно

  Да се добави и под-заглавие:

  Елате вие [до урните], за да не дойдем ние [у вас]!

 16. 16 Профил на naiven
  *****
  Неутрално

  бкп-бсп-коалициа за /т.е.против/балгариа валкат козината си мени,нрават не.да господин пирински,ва6ата 6аика пак обе6тава.то не бе светло буде6те,па 6те догоним и надминем капиталистите.па 6те сатворим световен комунизм,и о6те и о6те и о6те...........простотии и братвежи на 50 терористки семеиства,заграбили власта 4рез преврат на 9.09.1944г.които живиаха,живеиат и искат о6те внуците и правнуците им да паразитират варху снагата на маика болгариа.затова малкото останали болгари се противопоставиха нава6те жалки обе6таниа и ви ритнаха в долната 4аст на гарба.сбогом бкп-бсп-коалицио смрадлива.не се и опитваите пове4е да ни ди6ате ваздуха,грабители и предатели биахте,такива сте и сега и молй като се заизнизвате от балгариа не забравйите да си вземете доган,преди да сме го препарирали за истори4ескиа музеи.

 17. 17 Профил на Urquell
  *****
  Неутрално

  А бе свиня мръсна комунисти4еска за каква промяна говориш? Нали 4 години бяхте на власт. Какво е това безо4ие, какво е това нахалство? 40 години клахте сега още 40 искате да крадете.

 18. 18 Профил на 17'
  *****
  Неутрално

  Не бе 17,това си им е в главите,те все за промяна говорят,защото занят какви мизерии правиха 60 години, а понйеже знаят,че българския народ е наивен до глупост,пак му говорят за промяна. Те променяха половин век нормалния начин на живот,капитализма,сега променят техния комунизъм... тези изроди не могат да живеят без на устата им да има думата "промяна". Те са перманентно в промяна, а най-добре е те самите да се променят и станат хора,засаега са стока,по-скоро мърша.
  И нямат право да наричат коалицията си с думата България,излиза,че само те и техната коалиция работят за България,а другите работят за вятъра, гадове такива.

 19. 19 Профил на 1950
  *****
  Гневно

  ПИРИНСКИ надуразомение човешко дано вече никога не си парламентарен шеф.Че от тез твои слово блутства се получава душевно разтройство.

 20. 20 Профил на мдаа
  *****
  Неутрално

  От луд акъл= от курва морал =от циганин бял гъз=комунист срам

 21. 21 Профил на B.Boyanov
  B.Boyanov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Лично на мен ми звучи абсурдно да управляваш толкова време и да се бориш за... "промяна"?!?! Излиза, че с този лозУнг, другаря Пирински тотално отрича досегашното управление, което другаря Станишев хвали като най-успешното от всички. Получава ми се един логически дискомфорт Последно - най-успешно ли е и като такова трябва да го съхраним за идните поколения, или е пълен провал и трябва сериозна промяна?
  Не, защото наистина съм смутен малко. Как така другарят Пирински някак подло внушава, че в България нямало правов ред? Нима престъпниците са върлували безнаказано целия мандат? Ужас... таман бях "повярвал" на Станишев и ей на... Пирински ме разколеба ))))))))))))

 22. 22 Профил на acdc
  *****
  Неутрално

  За каква стабилност говори Пирински ?Сигурно защото БСП е опряло гръб в братската етническа партия ДПС!Да не се получи някоя изненада?

 23. 23 Профил на 19ka
  *****
  Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK