Мартин Стоянов (Нова Европа)

Мартин Стоянов е председател на новосформираната специално за изборите на 23 октомври партия "Нова Европа" във Варна. Той е роден на 9 май 1983 година. Завършил е психология в Софийски университет "Св. Климент Охридски".


Няколко години Стоянов работи в областта на човешките ресурси, в сферата на телекомуникациите. Сам споделя, че "извън преките си професионални си дейности се занимава с проекти свързани с агресията и суицидните интенции при подрастващите".


Мартин Стоянов е председател и треньор по фехтовка на варненския клуб "Преторианец". Той е бивш член е на "Български младежки Червен кръст" и състезател по шах.


Данни от Търговския регистър показват, че кандидатът за кмет на Варна от партия "Нова Европа" е член на надзорния съвет на "Холдинг Варна" - компания, която е част от групата на "Химимпорт".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK