Столична община въвежда промени в движението в деня на балотажа

Столична община въвежда промени в движението в деня на балотажа

© Анелия НиколоваЗаради втория тур на президентските избори между Росен Плевнелиев (ГЕРБ) и Ивайло Калфин (БСП) в неделя се въвеждат промени за движението в София, съобщиха от Столична община.


От 8.00 ч. се забраняват престоят и паркирането около зала "Универсиада", където Общинската избирателна комисия брои бюлетините от вота. Забраната се отнася за две от платната на бул. "Шипченски проход" между бул. "М. Еминеску" и ул. "Ал. Жендов и ще важи до завършването на транспортирането на изборните материали. За същото време се закриват и спирките на градския транспорт пред зала "Универсиада".


От 19.00 ч. до приключването на транспортирането на изборните материали от Секционната избирателна комисия в Столичната община се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. "Шипченски проход" между бул. "М. Еминеску" и ул. "Ал. Жендов" с изключение на градския транспорт.


От 8.00 ч. до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането на превозни средства по бул. "Витоша" между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий" от страната на Националния дворец на културата (НДК), ул. "Проф.Фр.Нансен" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "България" от страната на НДК, бул. "Патриарх Евтимий" между бул. "Витоша" и ул. "Проф. Фр. Нансен", както и по ул. "Д-р Христо Стамболийски" между бул. "Витоша" и паркинга пред вход "А3" на НДК


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK