Борисов: Доган е поръчал атентат срещу мен (допълнена)

Веднага след изказването си, премиерът Борисов напусна пленарната зала, но по пътя размени реплики с Христо Бисеров, които не се чуха в ефир от зрителите на прякото предаване. След това Бисеров взе думата за "лично обяснение" и съобщи за папка "Лале", в която пишело "Бойко взе парите".

© Красимир Юскеселиев

Веднага след изказването си, премиерът Борисов напусна пленарната зала, но по пътя размени реплики с Христо Бисеров, които не се чуха в ефир от зрителите на прякото предаване. След това Бисеров взе думата за "лично обяснение" и съобщи за папка "Лале", в която пишело "Бойко взе парите".Премиерът Бойко Борисов обяви от парламентарната трибуна, че вече почетният лидер на ДПС Ахмед Доган е поръчал атентат срещу него, защото е накърнил интересите на международната организирана престъпност. От думите му стана ясно, че говори за периода точно преди парламентарните избори 2009г.


Той помоли в дните, които остават на парламента, депутатите да направят комисия, да извикат директора на разузнаването и да видят какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа. Според Борисов в официалния документ се съдържала информация, че се подготвя атентат срещу него. Премиерът назова конкретно за поръчител на атентата Доган и посочи като причина за това, че е накърнил "сериозни интереси на международната организирана престъпност".


Борисов се появи изненадващо
(преди това депутатите отхвърлиха изрично искане на БСП премиерът да дойде) в пленарна зала точно преди да бъде гласувана оставката на правителството. Веднага след като това се случи, той взе думата, първо благодари за приетата оставка, спомена протестите и провокациите (вижте карето вляво) и стана ясно защо всъщност е дошъл в парламента: "искам да се обърна към г-н Бисеров. Досега съм си мълчал", подчерта премиерът.
 


"Надявам се всякакви спекулации да приключат. Ние сме били винаги хората на реда и всеки, който от тук насетне започне да прави каквото и да било свързано с обществения ред няма да го приемам за наш симпатизант.  Всякакви приказки да се ходи на Позитано и до други партийни централи, това е долна провокация и по никакъв начин не трябва да се допусне. Сега ще излезна, ще кажа и на хората, ще помоля да си разотидат...Тези, които вие платихте с камъните и качулките аз не ви обвиних. А вие знаете, че вашете хора от ДАНС ги пратиха...Прекрасно знаете", заяви Борисов от парламентарната трибуна веднага след приемането на оставката.

Той явно визираше изказването на депутата от ДПС Христо Бисеров по-рано в залата, че Борисов не се е явил на очна ставка сочения за сръбски криминален бос Сретен Йосич. Той не се яви тогава, защото стана премиер и можеше да откаже, но сега, с указа на президента за разпускане на Народното събрание, той ще е гражданинът Бойко Борисов и ще трябва да отиде. Но може да не е сам, ще бъдете двамата като братя Галеви, като братята от ГЕРБ, обърна се Бисеров към Цветанов.


"Понеже


вие минахте границите, искам да знаят хората


и там в този документ се казва, че заради борбата, заради това, че накърних много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган", каза още Борисов (вижте цялото му изказване в края на текста).Фотогалерия: Скандалът в парламента при гласуването на оставката на кабинета "Борисов" >


По тази причина той призова именно настоящият лидер на ДПС Лютви Местан, когото уважавал, да формира комисията.


"Г-н Местан, моля ви, защото към вас имаме уважение като политик, излъчете вие комисия, отидете, проверете автентичността на този документ в нашата разузнавателна служба. Това е по време на вашето управление, точно между изборите, в тези два месеца", заяви премиерът в оставка.


"Досега си мълчах, но след като Бисеров си позволява такива клевети по мой адрес, когато съм заложил здравето и живота си да ги изловя и да ги екстрадирам,


да ми прехвърляш такава глупост - няма жал


подчерта още той. "Аз не съм страшен, страшни са тия, които ме поръчвате. Тези са страшни", допълни той.


"И вярвайте, че са много страшни. Затова никой четири години не смееше да ги залови и екстрадира. И за мене действително е заплаха това. Но там е написано. Да не си губим времето. Г-н Местан, моля ви, лично вие определете една комисия и отидете и го прочетете", настоя Бойко Борисов.


След изказването си, той напусна залата, като по пътя към изхода размени реплики с Бисеров, които не се чуха.


Споменатият от Бисеров Сретен Йосич има славата на един от големите сръбски мафиоти, сочен е и за цар на кокаина на Балканите. Осъден е в Холандия през 1993г., заради убийство, но избягва от затвора и се укрива. През лятото на 2002 г. той беше арестуван в София. По това време имаше обвинение, че се подготвя убийството на холандски прокурор, но не бяха събрани достатъчно доказателства, след което Йоца Амстердама, както е прякорът му, беше върнат в Сърбия, където срещу него се води друго дело, припомни capital.bg.
Операцията по залавянето и екстрадирането на Йосич за Холандия се ръководеше от Бойко Борисов, който тогава беше главен секретар на МВР. Когато сърбинът беше освободен под гаранция от белградски съд, Борисов вече беше кмет на София и започна да се движи със засилена охрана, защото се заговори, че Йосич е заплашвал с отмъщение.

Депутатът от ДПС веднага взе думата в т.нар. по правилник "лично обяснение". Бисеров заяви: Нека Бойко Борисов поиска от МВР да бъде разсекретена папка "Лале", в която да се види как един подземен бос, разстрелян преди няколко години, казва:" Бойко взе парите".


Всичко това се предаваше пряко в ефира на националната телевизия, като част от директното излъчване на гласуването на оставката на кабинета "Борисов".


В кулоарите на парламента депутати коментираха неофициално, че папка "Лале" била посветена на отношенията между един от някогашните босове на групировка СИК Милчо Бонев, известен с прякора Бай Миле, и сочения за сръбски наркобос Сретен Йосич. По думите им репликата "Бойко взе парите" била изречена от Бай Миле. Той беше разстрелян на 30 юли 2004г. в ресторанта на хотел "Славия" в София.


В миналия парламента Христо Бисеров беше председател на създадената през април 2009г. временна анкетна парламентарна комисия, която трябваше да разследва т.н. случай "Йосич". Тя беше формирана по инициатива на БСП, след като Йосич заяви пред сръбския съд, че докато е пребивавал в България, е бил покровителстван от българското разузнаване и от Бойко Борисов, който по това време беше главен секретар на МВР и оръжейният търговец Николай Гигов. Тогава МВР и ДАНС излязоха със становища, че проверките им не са установили връзки между Йосич и Борисов.


Борисов научил кой е поръчителя преди 15 дни


Борисов коментира малко по-късно пред "Фокус", че огласява информацията за заплахите, защото правителството вече е в оставка. 


"Преди 15-ина дни новият началник на разузнаването ме запозна с документ, който съдържа информация за заплахите, отправени към мен. По времето, когато сигналът е получен в разузнаването, към Националната служба за охрана (НСО) е предаден сигнал, че има заплахи, но на НСО не е предоставена втората част от информацията, където става въпрос за поръчители. Едва преди 15 дни, успях да се запозная с тази част на материала и сега я огласих, защото правителството вече е в оставка. Затова не случайно предложих на Лютви Местан да отиде лично да го прочете, и да се запознае със съдържанието на информацията", казва пред агенцията Борисов.


Предишният ръководител на сектор "Убийства" в СДВР, а сега зам.-директор на службата Ивайло Спиридонов заявява, че за първи път чува информация за атентат, съобщи capital.bg. Не зная за подобно досъдебно производство, коментира пред медиата и зам.-градският прокурор на София Роман Василев, който ръководи отдела за борба срещу организираната престъпност. "Капитал" се позовава и на високопоставен източник в държавното обвинение, според който информация за атентат не е пристигалаБорисов от трибуната за атентата: Аз не съм страшен, страшни са тия, които ме поръчват (едно към едно): 


...Искам да се обърна към г-н Бисеров. Досега съм си мълчал, но моля в дните, които остават на парламента да направите една комисия, да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил официално от партньорска разунавателна централа, в която те уведовямат, точно когато вие тука правихте една комисия, че се подготнвя атентат по мен. Официален документ. Разбира се не за размножаване, не за разпространяване.


Понеже вие минахте границите, искам да знаят хората и там в този документ се казва, че заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност се подготвя анентат и поръчител е Ахмед Доган.


В официалия документ, в официалния документ. Г-н Местан, моля ви, защото към вас имам уважение като политик, излъчете вие комисия, отидете, проверете автентичността на този документ в нашата разузнавателна служба. Това е по време на вашето управление точно между изборите в тези два месеца. Досега си мълчах, но след като Бисеров си позволява такива клевети по мой адрес, когато си заложил здравето и живота си да ги излова и да ги екстрадирам да ми прехвърляш такава глупост - няма жал.


Затова вие излъчете депутати и отидете - и ако там не пише така, ако там не пише така...(гласове от залата)...Аз не съм страшен, страшни са тия дето ме поръчват. Тези са страшни. И вярвайте, че са много страшни. Затова никой 4 години не смееше да ги залови и екстрадира. И за мене действително е заплаха това. Но там е написано. Да не си губим времето.


Г-н Местан, моля ви лично вие определете една комисия и отидете и го прочетете. Благодаря на всички, които са ни подкрепяли и на тези, които не са ни подкрепяли...И ви моля всички да опитаме да запазим и гражданския мир и нормалната работа на държавата през  двета-трита месеца или колкото решите там. Аз лично вас не искам да ви слушам.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (242)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Вероятно става дума за политически атентат (протести и хаос), а не физически.

  Апокалипсисът апокалиптичен
 2. 2 Профил на Само Левски
  Само Левски
  Рейтинг: 952 Неутрално
 3. 3 Профил на patladjan_1991
  patladjan_1991
  Рейтинг: 562 Неутрално

  Приеха му оставката и след 30 секунди почна предизборната агитация.

 4. 4 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3709 Неутрално

  Тоя не е и циркаджия даже.

  Беше смешен, после му се гневях, сега ми е просто жалък.
  Много жалък ...

 5. 5 Профил на mf2hd
  mf2hd
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Освен това каза, че от ДАНС са организирали безредиците.

 6. 6 Профил на 5ar
  5ar
  Рейтинг: 434 Неутрално
 7. 7 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2825 Неутрално

  Доган е способен на всичко!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 8. 8 Профил на nemisemisli
  nemisemisli
  Рейтинг: 601 Неутрално
 9. 9 Профил на Øϰϰå Çҩßё
  Øϰϰå Çҩßё
  Рейтинг: 594 Неутрално

  ха, тва ако са от "успешните атентати" на доган, можем само да се надяваме, че е шегичка от мистър ББ

  иронията е моята първа, втора и трета природа, аронията няма нищо общо
 10. 10 Профил на milena_82
  milena_82
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Започнаха с ваденето на кирливите ризи!

 11. 11 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Пожарникаря изтрещя тотално! Не може да преглътне загубата и го удари на циркаджилък!

 12. 12 Профил на Gaetano Scirea
  Gaetano Scirea
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Бойко и Доган в една килия! Това искат всички българи!

  Non ho un brutto carattere, e' la gente che mi rompe i coglioni:)
 13. 13 Профил на plumpschi
  plumpschi
  Рейтинг: 1169 Любопитно

  Има една тъжна работа в цялата история. Кой сега ще рзсмива народа с крилати фрази?

 14. 14 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 806 Неутрално

  Бивш гансгтер се жалва от конкуренцията

  Буда, Буда, Буда кои къде те хване

 15. 15 Профил на Haftor
  Haftor
  Рейтинг: 487 Весело

  Днес национален facepalm day

 16. 16 Профил на Съни
  Съни
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Лъже. Ако е бил планиран атентат, то той щеше да се състои през годините и сега Борисов нямаше да е сред нас, а той е.

 17. 17 Профил на sss700431
  sss700431
  Рейтинг: 480 Неутрално

  На предните избори Доган с едно изказване , му докара всички колебаещи се гласове. Сега Борисов отново , чрез "плашилото " Доган се опитва да печели дивиденти.

 18. 18 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  [quote#5:"mf2hd"]Освен това каза, че от ДАНС са организирали безредиците. [/quote]

  Чух го и помислих, че слухът ми изневерява..... Затова ли се дават по 1 млрд на година. Ми значи вЕрно е неспособен да управлява

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 19. 19 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Ахмед Доган винаги е бил проклятието на България, както и ръководството на ДПс-ДС Още Костов го каза преди време!!!!

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 20. 20 Профил на Distributed
  Distributed
  Рейтинг: 808 Любопитно

  Ами едва ли е толкова прост, че да поканил Лютви Местан и то поне 5 пъти сам да избере депутати и сами да идат и да видят документа.

  Стига сте подценявали човека.

  P.S. Биволъ, действайте! Докажете се.

  Facebook: Възобновяеми енергийни източници - бъдещето на енергетиката на Земята! http://www.facebook.com/groups/172169062843817/
 21. 21 Профил на These_Days
  These_Days
  Рейтинг: 381 Неутрално
 22. 22 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 788 Неутрално

  Най-вероятно това е част от план-сценария, с който ББ и Доган имат намерение да ни управляват още поне един мандат, а има и хора които се вързват на цялата бутафория

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Доган затова ли си подаде оставката си , знаейки за този секретен документ ?

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 25. 25 Профил на DrAvalanche
  DrAvalanche
  Рейтинг: 1074 Любопитно

  Поръчителите на атентати не трябва ли да са в затвора? След като Боце има тази информация, защо агент Сава не е в затвора?

  Just get on stage AND FOOKING AVE IT
 26. 26 Профил на ikar
  ikar
  Рейтинг: 488 Весело

  къде са дават поръчките за атентати че имам и аз един проблем))

  в събота-СОРОС-иада,в неделя-ПРОКОПИ-ада
 27. 27
  mar_x
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 28. 28 Профил на Piroman
  Piroman
  Рейтинг: 434 Весело

  Ако сега и Борисов си спретне атентат като на Доган всичко ще се нареди направо като в сценарии на холивудски политически трилър. Само от правата за филма какви пари ще се изкарат.

  "Няма алтернатива: или всеобща емиграция, или революция в най-кървав вид, защото тези хора не заслужават милост". Александър Морфов
 29. 29 Профил на ikar
  ikar
  Рейтинг: 488 Неутрално

  буда,иди си с мир и не се връщай!!!и цветанов вземи със себе си

  в събота-СОРОС-иада,в неделя-ПРОКОПИ-ада
 30. 30 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 1096 Неутрално

  Боийко, вземи млъкни за 1 седмица, не ставай още по жалък

 31. 31 Профил на iron_cross
  iron_cross
  Рейтинг: 536 Весело

  До коментар [#12] от "Gaetano Scirea":

  Най-много халката на Сопола да стане като монетата от 1 лв.

 32. 32 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#8] от "smart":

  Последен опит да го съжалят.

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 33. 33 Профил на groznik90
  groznik90
  Рейтинг: 568 Неутрално

  Ако Бойко има доказателства, да ги покаже, за да го затворят най-накрая.

 34. 34 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1297 Неутрално

  Бойко, ами като има достатъчно доказателства от партньорските служби, какво чакаш, арестувайте Доган !!! Да не излезе обаче като със всички останали обвинения които щедро сипеше в началото на мандата, а пък в края няма нито един осъден.

 35. 35 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  И двамата са ............., нищо чудно подобни поръчки да има и в двете посоки

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 36. 36 Профил на mahmud
  mahmud
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Бойко Борисов премиер!!!!!!!!!!!!!!!!!

 37. 37 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1441 Гневно

  Пожарникарчето доказва че не може да се надскочи и си остава един примитивен бабаит от Банкя, който ръси махленски приказки в гонене на сензации, гласове, светлина на прожектори, внимание и народната лИбов...
  Ако приказките Му са вярни, то тази информация се дава на Прокуратурата, а не се ръси пред сградата на Парламента.
  СРАМ, СРАМ, до къде падна страната ни?! Какъв ЕС, какви 5 лева?! Ченген - праз крив макарон с тази мутра!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 38. 38 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Този човек почна да се срива психически...

  Цензуриран от "Икономедиа"
 39. 39 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1505 Любопитно

  Оф, баси бурлеската... че и не свършва, писнá ми!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 40. 40 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  До коментар [#36] от "mahmud":

  да ти имам ника

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 41. 41 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1145 Неутрално

  Нищо чудно, турските комунисти (ДПС) и бълггарските комунисти (БСП) освен че са престъпници и трафиканти, не биха се посвенили и човек да убият ако им пречи.

  Вие какво си мислите, че партньорските разузнавателни фирми ще си измислят глупости и ще фабрикуват измишльотини за да угодят на Бойко, така ли?

  Няма шики-мики.
 42. 42 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Ако е така, то още един повод да попитам: Защо Сопола, койти не ходи на работа се ползва с охрана като държавен глава, защо той още не се е върнал в Стара Загора, зад Баумакса, откъдето му тръгна политическата кариера?

 43. 43 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 3013 Неутрално

  Нищо чудно. Бизнес партньорите от мафията така си изясняват противоречията. Срещу мен що няма поръчан атентан? Бойко доказва все повече мафиотския си произход.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 44. 44 Профил на widowmaker Всички сме парлеву франсе
  widowmaker Всички сме парлеву франсе
  Рейтинг: 677 Неутрално

  "Борисов: Доган е поръчал атентат срещу мен"
  -----------------------------------------
  Дайте да не говорим за проблемите на хората.
  АЗ СЪМ ВАЖЕН - някой ме заплашва.
  Като има документи, като има доказателства имаше всички законни начини да разследваш, да докажеш и да вкараш в затвора виновните.
  Пак се измества темата, пак се хвърля прах в очите на хората.

  "We're not gonna take it! Anymore."
 45. 45 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Предизборната агитация започна... И понеже Бойко нееднократно е казвал, че се възхищава единствено на Ахмед Доган използва именно стратегията на неговият идол от ДПС...

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 46. 46 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 3630 Любопитно

  А Станишев и цара?

  Gunter glieben glauchen globen
 47. 47 Профил на d3si
  d3si
  Рейтинг: 488 Весело

  Най-вероятно Доган е искал да отмъсти за барбекюто си. Иначе няма обяснение.

 48. 48 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3709 Неутрално

  [quote#23:"томат"]Гнусно к*пеле е тоя. [/quote]
  Изключително гнусно!

  Ако е имал такъв документ - защо не е вкаран Сополя в панделата вече?
  Ако безредиците са дело на ДАНС - защо не е изволнил поне баш шефа им? До преди пет минути беше Премиер!
  Защо лейтенантът му Цвъ, който до преди час редеше в Парламента от трибуната кой и защо им е виновен и гък не каза за това?

  Сега насъсква.
  Жалко и гнусно ...

 49. 49 Профил на pezar
  pezar
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Абе пожарникарчето освен некадърник излезе и с главата нещо не наред. Егати държавата щом този са го избрали за Министър Председател

 50. 50 Профил на ikar
  ikar
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#41] от "daniel defoe":

  кат говориш за престъпници и трафиканти,не смяташ ли че обиждаш по този начин и вожда и учителя бойко борисов?

  в събота-СОРОС-иада,в неделя-ПРОКОПИ-ада
 51. 51 Профил на mf2hd
  mf2hd
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Не бъркайте разузнавателна информация за служебно ползване с доказателства за пред съда.
  Аз лично нямам съмнение, че има такава информация изпратена от чуждо разузнаване. От там нататък всеки сам си преценява дали е истина или не.

 52. 52 Профил на Karla c Україна Hanneman
  Karla c Україна Hanneman
  Рейтинг: 701 Весело

  [quote#22:"Stavrogin"]план-сценрия, с който ББ и Доган имат намерение да ни управляват още поне един мандат, а има и хора които се вързват на цялата бутафория [/quote]

  Ама ти ги разкри! Сега ще трябва алтернативният план да привеждат в действие , тоя вече е компрометиран...

  To Crush Your Enemies, See Them Driven Before You, And To Hear The Lamentation Of Their Women!
 53. 53 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1074 Весело

  Аз се чудя кой прати Октай да гръмне Доган! Бойко си връщал човека , ама наел аматьор..

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 54. 54 Профил на Радостина
  Радостина
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Борисов: Доган е поръчал атентат срещу мен
  Айде ново двайсе ...И сега какво ? За толкова време оставихте и Доган и Масларова и Станишев и ... необезпокявани да си живуркат в Парламента,а сега хвърляте думи ей така. Защо не ги осъдихте , и не само тях за кражбите ,за наглостта ,за безобразията. Сега започвате отначало с ....говоренето ... И да препиша само какво написал Левски/с чиито портрет на стената си се гордеехте/ на Каравелов - Думите не са важни , трябват дела !

  Свободата Санчо, ....
 55. 55 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Дневник, информацията Ви е непълна.
  Причина за реакцията като ужилен на Бударисов бяха думите:
  " Пред 2011 г. на г-н Борисов бе връчена призовка от съдебна поръчка на сръбски съд за разпит и очна ставка с подсъдимия Сретен Йосич /Йоца Амстердамеца/ за изясняване участието им в престъпна схема за контрабанда на наркотици . Тогава Борисов отказа да се яви, защото можеше да откаже като министърпредседател. След ден обаче той вече ще е гражданинът Борисов и не може да откаже."

  Повече- тук https://www.bivol.bg/buddha-fall.html

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 56. 56 Профил на Бай Колю
  Бай Колю
  Рейтинг: 488 Весело

  Цирк!!!
  Пълен цирка!
  Да ме прощават цирковите артисти, че обиждам изкуството им, ама така е думата!
  Значи, за нас остава да повярваме, че Буда докато беше на власт почти четири години от добро сърце мълча, ама сега вече не иска да мълчи и "изнесе" информацията?! Да де, ама на това могат да се вържат само онези прасета, които го подкрепят пред парламента, нормалните хора започват да се чудят и им идват едни въпроси, които искат да зададат на Буда:
  Добре де, Буда, аджеба, като имаш информация за готвен атентат срещу български граждани, пък който и да е той, и като я прикриваш с години, това не е ли престъпление по НК?!
  После, ако наистина Доган ти е такъв голям политически враг и най голямото зло за България, защо пропусна да го поставиш поне в неудобно положение, разполагайки с тази информация, знаеш как - "Ти си абсолютен престъпник и т.н..."
  То така какво излиза?! Или си тъп, или си страхлив, или прикриваш престъпник, или пък....нещата които изнесе не са верни?! Аз не знам, ти ще кажеш...

 57. 57 Профил на Gaetano Scirea
  Gaetano Scirea
  Рейтинг: 648 Весело

  До коментар [#31] от "iron_cross":

  Нека, важното е двамата да са в килията! Дали ще се таковат или ще играят шах не ни вълнува!

  Non ho un brutto carattere, e' la gente che mi rompe i coglioni:)
 58. 58 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 3013 Неутрално

  До коментар [#51] от "mf2hd":

  Интересно ми е, кое е чуждото разузнаване, което се предполага да има по-добър достъп до делата Доганови и Борисови от родното?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 59. 59 Профил на Десен екстремист
  Десен екстремист
  Рейтинг: 1633 Неутрално

  [quote#47:"d3si"]Най-вероятно Доган е искал да отмъсти за барбекюто си. Иначе няма обяснение. [/quote]

  хихихихихихи

  "Много съм във час! Осем години праим бюджети."- ББ ;)
 60. 60 Профил на wag_
  wag_
  Рейтинг: 8 Гневно

  Доган поръчал атентат срещу Борисов,Ами да се трепет, чунким за чеп са ни.Но най голямата излагация е че вечер на митингите в София са само някакви надрусани фенчета на ЦСКА и Левски и ги дават та целия свят да ни се смее.И какво излиза че най некадърни са журналистите,а смятат да правят Велико народно събрание,,,,мъкаааа.. мъкааааа

 61. 61 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  Александр Г. Дугин (№55)
  Рейтинг: 543 Неутрално

  Сега, кога СтаниШеф, Кукунева и Доган вземат властта, ще се окаже, че не е поръчителство за атентат, а написана картичка за рождения ден.

  Кончита (с) Вурст - Президент на Европейския съюз. ;)
 62. 62 Профил на Georgi Yordanov
  Georgi Yordanov
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Простотията и простащината не е ... до преди и след оставката - тя е до гроб!!!

  Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!
 63. 63 Профил на Отнесен
  Отнесен
  Рейтинг: 862 Неутрално

  [quote#11:"reakzioner"]Пожарникря изтрещя тотално! Не може да преглътне загубата и го удари на циркаджилък![/quote]
  Абе ще видим документите какво ще кажат.

 64. 64 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Най-вероятно, документът е автентичен. А и разнувателните организации, в такива случаи не се позовават на АЕЖК / агенция една жена каза/. Позовават се на факти.
  Не е наша работа да предполагаме. Да изчакаме проверката да докаже или опровергае твърденията на ББ.

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 65. 65 Профил на dgbox
  dgbox
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Време е ББ да се лекува в 4-ти километър......

 66. 66 Профил на Делян Ковачев
  Делян Ковачев
  Рейтинг: 507 Неутрално

  Само аз ли съм тук който смята, че това е доста сериозно обвинение?
  Един политик от турски произход известен с връзки с престъпният свят готви атентат?
  Това не бих го взел на шега.....

 67. 67 Профил на soave
  soave
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  А Бойко защо обслужва икономическите интереси на Доган, защо не разследва Емел Етем и злоупотребите на ДПС, защо позволи на кметовете от ДПС да продължават с корупцията - може би от страх, или защото и Доган, и Бойко са ръководени от ДС.

  "Лъжата е обиколила половината свят преди истината да има възможност да си обуе гащите." Уинстън Чърчил
 68. 68 Профил на chocho2005
  chocho2005
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#41] от "daniel defoe": Аз мисля, че и от основното образование което имаш нищо не си разбрал.

 69. 69
  bgkurshum
  Рейтинг: 856 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 70. 70 Профил на Петър42
  Петър42
  Рейтинг: 543 Неутрално

  [quote#11:"reakzioner"]удари на циркаджилък[/quote]

  Удари? По-скоро, „продължи с“.

 71. 71 Профил на nemisemisli
  nemisemisli
  Рейтинг: 601 Неутрално

  Какво въобще направи ББ за да изпълни предизборните си закани да вкара Станишев, Овчаров и Доган в затвора....НИЩО - просто защото той е един от тях.

  Дано се съвземат поне умните хора в БГ да оформим едно стабилна опозиция, която да влезе в парламента. Но политическият матрял не е никак годен за съжаление - трябват качествено нови хора, за да се случи нещо - аз лично не вярвам в следващите 15 години да има промяна на модела.
  Ако искаме промяна - протест като гърците за всяко конкретно нещо - натиск на улицата, докато не се реши конкретният проблем. И така - едно по едно....докато бъдат принудено да работят - като не искат защото не искат да развалят статуквото да напускат и идват нови, които ще имат желание и могат да работят!

 72. 72 Профил на smokingpipe
  smokingpipe
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Сокол, мюре , 5 лева ... Скоро ще цъфнат теменугите... Защо си губим времето , и говорим за другите ? 73. 73 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 701 Неутрално

  МУТРО!
  Ти продължавай в същия дух да шантажираш българите и целият народ ще поръча атентат срещу теб!
  Взимай си Доганчо, Янето и Сидеров и марш при верните ви подръжници - камион с прасета!

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 74. 74 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Ще се самосезира ли прокуратурата за тези думи.?!?
  Първо срещу Борисов, затова,че укривал години тази обществено опасна информация и второ срещу Доган, ако това е вярно!?!?
  Това е пореден тест за това има ли държавност или само привидност за такава, при това поръчкова.
  С тези изказвания и начина по който ги представя, времето и поводът, по който ги прави, Борисов е един от основните рушители на държавността и за съжаление той смята това за плюс и норма, етикет на своето управление

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 75. 75 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1234 Весело

  хехехехехе.......Б.Б. когато си подаде оставката, тогава ли разбра че Доган поръчал атентата?! Нека даде повече информация, щото тези твърдения ми приличат повече на уйдурмЪ, както казва той....

 76. 76 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  "...Борисов: Доган е поръчал атентат срещу мен..."
  А Бисеров: "Бойко взе парите!"
  Ами действително живеем в свинарник.
  Разследване. Незабавно. Външно!
  Съд!

 77. 77 Профил на heineken
  heineken
  Рейтинг: 701 Неутрално
 78. 78 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 488 Неутрално

  ТО ТАЯ ИНФО ТРЕБАШЕ ДА Я СНАСЯ ЯНКА РУПКИНА,ТОЙ ОТ ТРИ ДЕНЯ НАДЛЪЖ И НА ШИР РАЗПРАВА,ЧЕ ИМАЛ БОМБА,АМА СЕ ЧУДЕЛ ДАЛИ ДА Я АКТИВИРА!!!явно са минали на план б

 79. 79 Профил на margoni
  margoni
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Значи тук се е събрала цялата аудитория на вестник Дума!

 80. 80 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3709 Весело

  До коментар [#66] от "Делян":
  Само аз ли съм тук който смята, че това е доста сериозно обвинение?
  ***************************
  Е, и влюбеният в Буда Шекспир "Дефо"

  След като го казва известният със шманти-капелите си Буда, специално известен с кредото си, че дума дупка не прави и че може да си плещи каквото и както Му е удобно.
  След като го казва след толкова време от "документа", през което освен това е бил на власт, но нищо не се е случило от "сериозното" ...
  Та защо прихилцваш така?

 81. 81 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1441 Гневно

  [quote#48:"xm..."]Сега насъсква. Жалко и гнусно ... [/quote]
  И страхливо! Разполага с ЦЯЛАТА власт, целия репресивен апарат на държавата, с който е РЕДНО да се гонят хайдуците!
  Вместо да го прави - абдикира от отговорност, а после се жалва пред камерите.
  Сламен бабаит, голЕм на приказки, ни6тожен на действия!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 82. 82 Профил на corpia.hor
  corpia.hor
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Слушайки 'изказването' на гусин Местан се сетих за фюрера и за пореден път се убеждавам, че ако има някаква партия, или организация, която да насажда , да прокламира на висок глас етническо напрежение то тя се нарича ДПС и нищо друго.

 83. 83 Профил на Elan Morin
  Elan Morin
  Рейтинг: 623 Разстроено

  Станишев, Доган (чрез неговия глас Местан) и Борисов си повтарят един на друг имената докато у хората не остане впечатление, че те са единствените алтернативи в управлението.

 84. 84 Профил на Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Офицер от ФСБ /на Цветан Василев водещ/
  Рейтинг: 563 Неутрално

  Знаем колко много е инвестирала ДС в агент Сава, освен това той се е доказал като безкрупулен въжеиграч, участващ във мръсни афери.Факт е и едно неразследвано „самоубийство„ в коптора му!
  Така че, плювачите на Бойко Борисов малко да се запознаят с фактите и тогава да се излагат! Напомням, че в някой села, с преобладаващо тюркоезично население се ползват заплахи от типа „Ако не гласувате за ДПС, българите ще ви покръстят пак, и ще изнасилват жените и дъщерите ви„ .
  Иначе, оплювайте го Боко, но и не забравяйте да не ни дойде това чудо!

 85. 85 Профил на mf2hd
  mf2hd
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#58] от "Тони!":

  Кой е казал, че нашето е нямало? Но е ясно, че на чуждо ще вярваме повече.
  Кое е конкретното чуждо обаче, няма как да знам. 100% е секретна информация.

  И да, определено се използва това предизборно, но както казах, аз лично нямам съмнения, че е истина. А това е достатъчно тъжно.

 86. 86 Профил на Слави
  Слави
  Рейтинг: 861 Весело

  Абе, пичове, що не се изтрепете помежду си всичките?

 87. 87 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 488 Неутрално

  и още, много по ме безпокои,това че министърпредседателят на тая държава,каза,ДАНС Е ОРГАНИЗИРАЛ УЛТРАСИТЕ ДЕТО МЯТАХА КАМЪНИТЕ,има го на запис

 88. 88 Профил на Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Дневник:Анкета за или против новият сайт
  Рейтинг: 541 Неутрално

  [quote#79:"margoni"]Значи тук се е събрала цялата аудитория на вестник Дума![/quote]

  Колко сте "прозорлива" .
  Вие сте готова за управленски кадър, при това висш(там се назначават точно такива), с тази си " дълбочина на мисълта и проницателността си".

  Да мразиш е сериозно занимание. Имаш ли толкова време, да се "забавляваш" с това ?!?
 89. 89 Профил на transvaal
  transvaal
  Рейтинг: 1135 Неутрално

  До коментар [#66] от "Делян":

  +++
  Само че, разузнавателна информация може да съдържа улики, но надали е достатъчна за съда. Често така се получава.
  Че Бойко настъпи интересите на Догановци и на Станишевци е ясно, но ми се струва най- засегнати бяха московците и те спретнаха (чрез БСП, които на свой ред чрез малоумните провокатори) целия цирк. Ако се замислим логично - може също и Бойковите хора да са го спретнали, но тия неща надали някога могат да се узнаят. Все пак, мисля, че Станишев -Доган-Сидер-Кунева са много по-голямо зло за България.

 90. 90 Профил на Георги Симеонов
  Георги Симеонов
  Рейтинг: 552 Неутрално

  До коментар [#21] от "These_Days":

  С воден ...

 91. 91 Профил на gl
  gl
  Рейтинг: 434 Неутрално

  А един мармот завиваше станиола.

  Ебати цирка.

 92. 92 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1139 Неутрално

  Заявление, което ще предизвика питане до "партньорската специална служба" и ще я постави в доста неудобно положение да отговаря публично по въпрос, по който едва ли разполога с неопровержими доказателства. А ако бъдат предоставени такива, можете да си представите какви усложнения ще предизвика това за нея, за нас и за други партньори. Според мен, премиера не следваше да използва този "коз".

 93. 93 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  До коментар [#92] от "citoyen":

  Така е, Боко направи голям гаф!

  Апокалипсисът апокалиптичен
 94. 94 Профил на In my world
  In my world
  Рейтинг: 686 Неутрално

  цирк догански и борисовски към затвора са.

  In many wars between the CIVILIZED MAN and the SAVEGE.Support Civilized man defeat the terror(islam)
 95. 95 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  [quote#64:"Питанка"]Не е наша работа да предполагаме. Да изчакаме проверката да докаже или опровергае твърденията на ББ.[/quote]
  1. Кой ще извърши проверката?
  2. На коя от двете плюнки или и на двете?
  3. Ако има такъв документ, директно се пита страната, която го е адресирала до българските органи.
  4. Коя е страната, която е изпратила предупреждението?
  5. Имало ли е разследване и кой го е "снишил" и срещу какво?

  Чудничко е, когато настъпиш, как ехото "проговаря".
  Както се казва, няма български политик, който "да си е казал"!
  Съд!

 96. 96 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 2218 Любопитно

  До коментар [#79] от "margoni":


  [quote#79:"margoni"]Значи тук се е събрала цялата аудитория на вестник Дума! [/quote]
  Я, още една спяща клетка активирана. От юли месец 2012 чак сега ли намерихте за нужно да се изказвате?

 97. 97 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 580 Неутрално

  Нека не забравяме, че преди 2-3 месеца, Доган излезе с публична "прогноза", за вероятността от предсрочни избори в страната. Крушката си има опашка...

 98. 98 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 701 Неутрално

  http://www.youtube.com/watch?v=s5R0tqMtXlg

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 99. 99 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1106 Неутрално

  [quote#93:"Bulgarische Motoren Werke"]Така е, Боко направи голям гаф![/quote]
  Мистър Гаф-Stream!

 100. 100 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  Някой чу ли, хищно притаената зад лицемерната реч на сепаратиста Местан ефенди, заплаха за етническия мир...
  Вслушайте се кой какво и как казва. Престанете да се плюете един друг. Срещу такава заплаха трябва да сме единни.

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK